Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

body_einstein

750 SAT -testissä kuulostaa uskomattomalta pisteeltä, eikö? Ei välttämättä! Pistetulkintojen tulkinta aihekokeissa on monimutkaisempi kuin yleisessä SAT: ssa. Esimerkiksi kirjallisuuden aihekokeen erinomaiset pisteet voivat näyttää hyvin erilaisilta kuin korealaisen kuuntelutestin erinomaiset pisteet.

Katsotaanpa jokaisen SAT -aihekokeen keskimääräisiä pisteitä ja käydään läpi, mitä ne tarkoittavat, kun valitset testit.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Keskimääräiset SAT -testitulokset ja keskihajonnat

Katsotaanpa ensin SAT -aihekokeita niiden keskiarvojen, keskihajontojen ja niitä suorittaneiden lukumäärän suhteen.

Kaiken kaikkiaan keskimääräiset SAT -testitulokset ovat yleensä korkeampia kuin sen jälkeen yleisen SAT: n keskiarvot Aihekokeisiin osallistuvat opiskelijat ovat yleensä korkeita akateemisia saavutuksia.

Olen luetellut SAT -aihekokeet korkeimmasta keskimääräisestä pisteestä alimpaan. Olen sisällyttänyt myös keskihajonnat, jotka osoittavat, kuinka pisteet jakautuvat käyrälle. Alhainen keskihajonta tarkoittaa sitä suurin osa opiskelijoista teki pisteitä lähellä keskiarvoa, kun taas korkea keskihajonta tarkoittaa sitä pisteet olivat hajallaan laajalla alueella.

Tarkista College Boardin tiedot vuosien 2018-2020 SAT-aihekokeista alla olevassa kaaviossa. Vieritä sitten alas keskustellaksesi siitä, mitä kaikki nämä tiedot merkitsevät omille SAT -testituloksillesi.

SAT -koe

Keskiarvo

Keskihajonta

Testien ottajien määrä (2018-20)

Kirjallisuus 616 108 114511
Yhdysvaltain historia 647 99 138 298
Maailman historia 634 111 38 294
Matematiikan taso I 614 109 122 662
Matematiikan taso II 703 96 415 203
Ekologinen biologia 627 108 83 310
Molekyylibiologia 659 107 108 587
Kemia 672 104 195 628
Fysiikka 675 106 164 266
Kiinalainen kuuntelu 760 67 11 671
Ranska kuuntelulla 679 114 2 856
Saksaa kuuntelemalla 622 124 1,027
Japanilaista kuuntelua 703 102 2882
Korean kanssa kuuntelua 759 67 5 146
Espanja ja kuuntelu 662 108 4640
Ranskan kieli 622 125 15 548
Saksan kieli 625 133 1661
Moderni heprea 616 147 889
italialainen 670 120 1167
latinan kieli 629 112 5 846
Espanja 645 113 43 423

Testituloksesi eivät ole tyhjiössä. Pikemminkin pisteitäsi verrataan kaikkien muiden samojen testien suorittaneiden opiskelijoiden pisteisiin. Tämä vertailu näytetään prosenttipisteinä, joka on osa tulosraporttiasi.

Jos olet 99. prosenttipisteessä, sait paremmat tulokset kuin 99% testin suorittaneista opiskelijoista. Laskeminen 50. prosenttipisteeseen tarkoittaa sitä, että sait enemmän kuin puolet opiskelijoista (ja vähemmän kuin toinen puoli).

Se mielessä, viittaako korkeampi keskiarvo siihen, että aihekoe on helpompi? Lue, mitä voit päätellä SAT -testistä korkean keskiarvon ja matalan keskiarvon perusteella.

Hanki GPA -muuntotyökalu

body_space-1

SAT -testituloksesi eivät ole tyhjiössä.

SAT -testit, joilla on korkeat keskiarvot

Kuten yllä olevasta kaaviosta näet, aiheen testit, joilla on korkeimmat keskiarvot, ovat Korealainen ja kiinalainen, joissa molemmissa on kuuntelukomponentteja. On turvallista olettaa, että nämä testit eivät ole helppoja, jos et puhu koreaa tai kiinaa!

texasin a ja m hyväksymisaste

Mutta ihmisille, jotka tehdä puhuu näitä kieliä, näyttää siltä, ​​että he pystyvät tekemään erittäin korkeita pisteitä. Korealaisen ja kiinalaisen keskihajonta ovat molemmat pieniä, mikä tarkoittaa, että useimmat opiskelijat saivat lähellä korkeaa keskiarvoa 760.

Jos olet opiskellut kiinaa tai koreaa, mutta et ole täysin sujuva, henkilökohtainen huippupisteesi 650 tai 700 on itse asiassa melko alhainen prosenttipiste verrattuna kaikkiin muihin testin tehneisiin. Ja jos olet sujuva ja saat 770, saatat ajatella, että se on hämmästyttävä tulos - mutta itse asiassa se on alle keskiarvon!

Joten mitä tästä pitäisi ottaa? Jos et puhu sujuvasti tai äidinkielenään, nämä aihekokeet eivät todennäköisesti ole sinua varten. Ja vaikka sinä ovat sujuva kaiutin, valmistautumiseen kannattaa silti varata aikaa, sinun täytyy saavuttaa lähes täydellinen piste erottuaksesi pakkauksesta.

Tämä neuvo pätee pitkälti kaikkiin kielitestit, joten älä ole omahyväinen, vaikka olet puhunut kieltä koko elämäsi. Sinun on vielä valmistauduttava hyödyntämään tätä tilaisuutta osoittaaksesi kielitaitosi.

Toinen SAT -aihekoe, jolla on korkea keskiarvo, on Matematiikan taso II, osoitteessa 703. Opiskelijapisteet osoittavat melko pienen 96. keskihajonnan. Nämä tulokset viittaavat siihen matematiikan tason II oppilaat todella menestyvät matematiikassa. Testi vaatii todellakin vahvan käsityksen käsitteistä ja jonkin verran ylimääräistä testivalmistelua korkean pistemäärän ja prosenttipisteen saavuttamiseksi.

Korkeat keskimääräiset testitulokset tarkoittavat sitä, että sinun on pyrittävä erityisen korkeisiin pisteisiin, jotta voit nousta kaikkien muiden yläpuolelle. Katsotaanpa nyt alhaiset keskimääräiset SAT -testitulokset.

SAT -testit, joiden keskimääräiset pisteet ovat alhaiset

Yksi SAT -aihekoe, jonka keskiarvo on alemmalla puolella, testaa ydinaiheen, jonka kaikki opiskelijat ottavat lukiossa: kirjallisuus. Kirjallisuuden SAT -aihekokeen keskiarvo on 616 ja keskihajonta on lähes kaksinkertainen kiinalaiseen testiin verrattuna. Tämä osoittaa, että jotkut oppilaat saivat paljon keskimääräistä korkeammat ja jotkut paljon pienemmät.

Kirjallisuuden aihekoe on haastava testi, joka edellyttää, että käytät vakavaa opiskeluaikaa, jotta voit tehdä sen hyvin. Mutta on varmasti mahdollista irrottautua keskiarvosta, ja pistemäärä 700 -luvulla tuo sinulle korkean prosenttipisteen.

Toistaakseni yllä olevan kohdan, kirjallisuustestin kaltainen 730 -pistemäärä olisi erinomainen pisteet, kun taas korealaisen testin 730 -luku olisi paljon keskimääräistä alhaisempi.

Toinen aihekoe, jolla on alhainen keskiarvo - tässä tapauksessa vain 614 - on Matematiikan taso I. Verrattuna matematiikan tasoon II, jonka keskiarvo on paljon korkeampi, 703, näyttää siltä, ​​että matematiikan tason I testin suorittaneet eivät ole yleensä yhtä vahvoja matematiikassa kuin ne, jotka suorittavat matematiikan tason II testin.

Etsi tavoitetuloksia SAT -aihekokeillesi

Tietäen nämä keskimääräiset pisteet ja ajatellen prosentteja, voit asettaa tiettyjä tavoitetuloksia eri SAT -aihekokeille, jotka aiot suorittaa. Jos päätät useiden testien joukosta, yritä tavoitella niitä, joilla on keskisuuri tai korkea keskihajonta. Jos testissä on pieni keskihajonta ja siten vähemmän vaihtelua, tuloksesi näyttävät paljon huonommilta, jos alat toimia.

Muista, että koulut ovat ei käyttämällä aineen testituloksiasi absoluuttisella asteikolla, mutta harkitse pikemminkin sitä, miten niitä verrataan muiden testin suorittaneiden opiskelijoiden tuloksiin. Nämä tiedot keskimääräisistä testituloksista ja keskihajonnoista ovat tärkeitä tämän vertailun ymmärtämiseksi suunnittelet tavoitetuloksiasi ja prosenttiosuuksia, joihin ne todennäköisesti putoavat.

Yleisesti ottaen, hyvä SAT -testitulos on vähintään 80. prosenttipiste, kun taas hyvä tulos on se, joka on noin 70. prosenttipiste. Kuten artikkelimme hyvistä SAT -testituloksista osoittaa, prosenttipisteet voivat vaihdella paljon eri SAT -aihekokeissa, joten on tärkeää ottaa nämä tiedot huomioon määrittäessäsi tietyn testin tavoitepisteitä.

Yleensä, riippumatta siitä, mihin kouluun haet, jos aiot suorittaa SAT -aihekokeen, on hyvä idea tavoitella Subject Test -pistettä vähintään 700 -luvulla.

Lopuksi voit kokeilla tutkia asiaa keskimääräiset SAT -aiheen testitulokset korkeakouluille, joihin haet. Huomaa kuitenkin, että useimmat oppilaitokset eivät ilmoita näitä tietoja, joten et todennäköisesti löydä mitään verkosta. Oletetaan tässä tapauksessa, että tarvitset vähintään 70. prosenttipisteen (80.-90. prosenttipiste valikoivammille kouluille).

feature_bellcurve

Viimeinen sana: Kuinka valmistautua SAT -aihekokeisiin

Yksi askel, jonka voit ottaa valmistautuessasi SAT -aihekokeisiin, on tutustu artikkeliin helpoimmista SAT -aihekokeista. Tämä opas hajottaa tiedot edelleen, jotta näet, miten ne vaikuttavat valintasi aiheen testaamiseen.

Toiseksi, valmistaudu hyvin näihin kokeisiin, vaikka aihe olisi paras oppiaineesi tai puhut kieltä sujuvasti. College Board tarjoaa hyödyllinen erittely SAT -aihekokeista sekä muutamia esimerkkejä käytännön kysymyksistä.

Suunnittele lopuksi aihetestit lukuvuoden lopussa, kun opiskelet aihetta ja sisältö on vielä tuoreena mielessäsi. Koska kilpailet korkeiden akateemisten saavutusten kanssa, haluat asettaa itsesi parhaaseen asemaan menestyäksesi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.