Kirjoittajatekniikan kysymykset SAT-lukemisessa: Strategiat

feature_authortechnique.png

Kirjoittaja-tekniikan kysymykset ovat joitain harvinaisempia kysymyksiä, jotka näet SAT-lukemisessa. Tässä artikkelissa käyn läpi, miltä nämä kysymykset näyttävät ja kuinka ratkaista ne askel askeleelta.

merkintä: Tämän artikkelin neuvot ovat edelleen merkityksellisiä nykyiselle SAT: lle (maaliskuu 2016 ja sen jälkeen); Joitakin esimerkkejä ei kuitenkaan ole vielä päivitetty uutta testiä varten.Mikä on kirjailijan tekniikkakysymys?

Kirjoittaja-tekniikan kysymyksiä kysytään kirjoittajan sävy tai osan tunnelma lukukohdassa. Tämäntyyppiset kysymykset ovat suhteellisen harvinaisia ​​SAT: ssa, mutta ne tulevat esiin ainakin pari kertaa testiä kohti.

Tässä on esimerkki:

Kirjoittaja mainitsee 'teroitinlastut' (rivi 10) kuvatakseen tunnelman

TO. rajoittamaton ilo
B. sentimentaalinen muistelu
C. katkera pettymys
D. varovainen optimismi
JA. pimeä aavistus

Tekijätekniikan kysymykset ovat a osa päätelmäkysymyksiä. Tämä johtuu siitä, että sinun on ymmärrettävä kappaleessa olevat tiedot ja otettava sitten askel eteenpäin päättelemään siitä, mitä tunteita kirjoittajalla on aihetta kohtaan (sävy) tai mitä tunteita hän yrittää juurruttaa lukijaan kirjoittamalla ( mieliala).

Kuten kaikkien muidenkin SAT-lukukysymysten kohdalla, sinun pitäisi silti löytää selkeitä todisteita vastauksestasi kohdasta.

Kuinka ratkaisen tämäntyyppiset kysymykset?

Vaihe 1: Lue kysymys huolellisesti

Lue ensin kysymys ja selvitä, mitä se kysyy. Jos se pyytää sävy , se haluaa vastauksen, joka kuvaa parhaiten kirjoittajan tunteet aihetta kohtaan. Jos se pyytää mieliala , se haluaa vastauksen, joka kuvaa parhaiten tunne, jonka tietyn osan kohta välittää lukijalle.

Vaihe 2: Lue kysymyksessä mainitut viivat

Palaa kohtaan ja katso linjojen yli kysymys viittaa. Suosittelen, että luet koko kappaleen sen rivin ympärille, johon kysymyksessä viitataan, jotta saat täydellisen kuvan sävystä tai mielialasta kyseisen osan kohdasta.

mikä merkki on toukokuu 29

Vaihe 3: Ajattele ääntä tai mielialaa

Ennen kuin luet vastausvaihtoehtoja, mieti itse, mikä yleinen sävy tai mieliala kyseisessä kohdassa on. Jos kysymys on yllä oleva esimerkkikysymys, katso missä ja miten kysymyksessä mainittua ilmausta käytetään ja mihin vaikutukseen.

Yrittää löytää avainsanoja kuvaavia sanoja, jotka osoittavat sävyn tai mielialan ja merkitsevät merkitystä. Se on usein hyödyllistä tunnistaa positiivinen tai negatiivinen merkitys ensin sävylle tai mielialalle, jotta voidaan poistaa pari vastausta, jotka eivät ehdottomasti sovi.

Vaihe 4: Käy läpi vastausvaihtoehdot ja poista 4

Kun sinulla on alustava käsitys sävystä tai mielialasta kappaleessa, katso vastausvaihtoehtoja. Poistakaa kaikki, jotka eivät selvästikään sovi konnotointiarvostelujenne perusteella. Katso sitten jäljellä olevat valinnat ja tarkenna arviointisi, jotta voit päästä eroon neljästä vaihtoehdosta. Yrittää löytää likimääräiset synonyymit kappaleessa oleviin vastausvaihtoehtoihin - sinun pitäisi pystyä esittämään suoraa näyttöä vastauksestasi.

Nyt kun tiedämme vaiheet, yritetään ratkaista kysymys todella!

body_soexcited.jpg NIIN PUMPUTETTU.

Kirjoitustekniikka toiminnassa

Valmis? Ok, tässä on kysymys:

Kirjoittajan yleinen sävy tässä kohdassa on parhaiten kuvattu yhdeksi

TO. riemu
B. turhautumista
C. uteliaisuus
D. arvostusta
JA. epävarmuus

Ensin luemme kysymyksen huolellisesti. Tämä on sävykysymys, ja se tulee olemaan kysymys koko kohdasta. Meidän on etsittävä kirjoittajan kohtelua kohdasta ja siitä, miten hän ajattelee sitä.

Luetaan nyt kohta:

Koulupäivien välillä keräsimme hasselpähkinöitä, kalastimme, pidimme pitkiä hirvieläinten metsästysviikonloppuja, menimme voimahahmoihin, helmiin kutomoilla ja teimme peittoja. En kyseenalaistanut koulukoulutuksemme välttämättömyyttä tai arvoa, mutta jotenkin kasvoin tietäen, että se ei ollut ainoa tarvitsemani koulutus. Olen kiitollinen niistä kokemuksista Anishinaabe-perinnöstään, koska nyt olen sydämestäni paitsi kansallislaulu, myös muinainen loon-laulu. Tunnustan paitsi aakkoset ja englanninkielisen lauseen osat, myös majavan hampaiden ja hännän monimutkaisen kielen.

kuinka hakea kirkkaita futuureja

Kirjoittaja kertoo kasvamisestaan ​​ja kokemuksistaan, jotka ovat hänen perintönsä kannalta merkityksellisiä, joita hän ei muuten olisi oppinut koulussa tai missään muualla. Mikä voi olla sävyn sävy?

Kirjoittaja näyttää ehdottomasti olevan positiivinen vaikutelma näistä kokemuksista. Näemme tästä suoraa näyttöä, kun hän sanoo olevani kiitollinen noille anishinaabe-perintöni kokemuksille. Kuulostaa siltä, ​​että hän on kiitollinen mahdollisuudesta oppia kappaleessa kuvatut taidot ja olla ylpeä perinnöstään.

Nyt kun meillä on perusajatus sävystä, katsotaanpa, mitkä vastausvaihtoehdot voimme poistaa.

Vaihtoehto A: riemu

Kirjoittaja on tyytyväinen oppimiskokemuksiinsa, mutta sanominen, että hänellä on riemu sävy, tuntuu hieman äärimmäiseltä. Näemmekö kohdassa sanoja, jotka viittaavat riemuun tai hallitsemattomaan iloon?

Älä, sävy on ehdottomasti mitattu (rauhallinen) kuin se. Poista tämä!

Vaihtoehto B: turhautumista

Tämä tuntuu väärältä heti, koska turhautumisella on negatiivinen merkitys. Kirjoittaja ei ole turhautunut perintönsä ansiosta saamiinsa oppimiskokemuksiin - hän sanoo olevansa kiitollinen niistä.

Kohdassa ei ole mitään, mikä viittaa tekijän turhautumiseen. Yritä se pois!

Vaihtoehto C: uteliaisuus

Tämä voi olla hankala. Kirjoittaja pettää utelias persoonallisuus, koska hän on kiinnostunut oppimaan erilaisia ​​asioita. Vaikka uteliaisuus voisi kuvata tekijää tarkasti, se ei kuvaa sävyn sävyä.

Tunteet, joita hän esittelee kohtaa kohtaan, ovat nostalgia ja kiitollisuus, ei uteliaisuus kokemuksistaan. Päästä eroon myös tästä!

Vaihtoehto D: arvostusta

Tämä valinta vastaa sitä, mitä alun perin ajattelimme sävystä. Kirjoittaja jopa sanoo olevani kiitollinen noista kokemuksista viitatessaan hänen lapsuutensa kuvauksiin kohdassa. Hän arvostaa selvästi oppineensa perinnöstään ja taidot, jotka liittyvät siihen yhdessä hänen tavallisen koulutuksensa kanssa.

missä on Uuden Meksikon yliopisto

Pidä tämä!

Vaihtoehto E: epävarmuus

Tämä vastaus ei sovi sävyyn. Sillä on hieman negatiivinen merkitys , eikä ole todisteita epävarmuudesta kohdasta. Kirjoittajan tunteet kokemuksistaan ​​ilmaistaan ​​selvästi.

Tämä on väärin!

Näyttää siltä, ​​että valinta D on vastauksemme!

body_loon.jpg

Tiesitkö, että loonsilla on punaiset silmät? Ikään kuin heidän 'muinaisen laulunsa' ääni ei olisi ollut tarpeeksi kammottava.

ap maailmanhistorian käytäntö dbq 2020

Huomaat, että avain tässä oli etsiä suora näyttö sävystä käytävässä. Ääni- ja mielialakysymykset nostavat ihmisiä ylös, koska he näyttävät olevan epäselviä ja subjektiivisia. Muista se SAT-lukeminen ei voi esittää sinulle kysymyksiä, joissa vastauksia ei tueta konkreettisesti tekstissä.

Aina sävy- ja mielialakysymyksiin etsiä avainsanoja kohdassa, joka viittaa kirjoittajan tunteisiin tai tunteisiin, joita hän yrittää kasvattaa yleisöön. Usein löydät läheisiä synonyymejä oikean vastauksen valinnalle, kuten teimme yllä kiitollisina ja arvostavina. Sinun pitäisi ainakin pystyä määrittämään positiivinen tai negatiivinen merkitys sävy tai mieliala, mikä yleensä auttaa poistamaan kaksi tai kolme väärää vastausvaihtoehtoa.

Yhteenveto

Kirjoittajatekniikan kysymykset koskevat SAT-lukukohdan sävyä ja mielialaa.

Kirjoitintekniikkakysymykseen vastaamiseksi sinun tulee:

1. Lue kysymys huolellisesti
2. Lue rivit viitataan kysymykseen
3. Tee alustava tuomio sävystä tai mielialasta
4. Lue vastausvaihtoehdot ja poistaa neljä perustuen kohdassa olevaan todistukseen

Muista, vaikka sävy ja mieliala saattavat tuntua subjektiivisilta asioilta, SAT: ssa vastauksissa ei ole epäselvyyttä. Etsi suoria todisteita, jotka viittaavat vastauksesi valintaan - jos löydät sen, saat nämä kysymykset oikein joka kerta!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.