Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

ominaisuus_ravintola.jpg

Hospitality on kilpailukykyinen toimiala, mutta onneksi tämän saatekirjeen kirjoittaneella hakijalla on sekä tutkinto vieraanvaraisuudesta että kokemusta palvelimena. Saatekirjeessään Charlie pyrkii osoittamaan olevansa valmis siirtymään johtotehtäviin.

Lue, miten Charlie esittelee taitonsa ja kokemuksensa ravintola -alalla. Tarkista sitten erittely siitä, mitä hänen saatekirjeensä tekee hyvin.

Saatekirje ravintola -apulaispäällikön tehtävään

Charlie Putnam
5 Vuoristotie
Centerville, VA 20122

1. toukokuuta 2016

Rouva Talia Richardson
Ravintolapäällikkö
Ravintola Tapea
56 Main St.
Centerville, VA 20122

Hyvä rouva Richardson,

Kasvaessani perjantai -illat merkitsivät aina illallista Tapealla. Ruokasalisi oli kuin koti poissa kotoa minulle ja perheelleni, ja palasimme viikoittain hämmästyttävän ruoan, mukavan ilmapiirin ja lämpimän asiakaspalvelun takia. Valmistutessani vieraanvaraisuuden hallinnan tutkinnon Johnsonista ja Walesista toukokuussa, olisin innoissani voidessani liittyä suosikkiravintolani riveihin apulaisravintolapäällikkönä, minkä näin tilaisuudessa etuikkunassasi. Sallikaa minun kertoa, miten taustani sopii minulle rooliin.

yksi gallona vastaa monta tuoppia

Viime kesinä olen työskennellyt palvelimena Solerassa, espanjalaisessa ravintolassa Providencessa. Tässä tehtävässä kehitin erinomaisia ​​asiakaspalvelu- ja organisointitaitoja sekä tarkkaa huomiota yksityiskohtiin. Menin myös palvelinvelvollisuuksieni yli auttaakseni suunnittelemaan toimintoja 50-100 hengen juhliin. Johdin erityisesti valmistumisjuhlien suunnittelua viime kesäkuussa. Kokemukseni opettivat minulle paljon kaikista liikkuvista osista, jotka on yhdistettävä, jotta ravintola erottuu kilpailukykyisestä vieraanvaraisuudesta.

Ammatillisten kokemusteni lisäksi olen hankkinut alan tietoa opiskellen vieraanvaraisuuden hallintaa. Luokkani ja harjoitteluni opettivat minulle talousarvion hallinnan, konfliktien ratkaisemisen ja tiimin johtamisen yksityiskohdat. Tein opinnäytetyöprojektilleni työntekijän käsikirjan, joka sisälsi työpaikkakäytännöt ja koulutusohjeet. Johtotehtävässä pyrin herättämään ylpeyttä ja vastuun kantamista kollegoihini. Jatkaisin Tapean omistautumista todella suurelle ruokailukokemukselle vierailleen.

Uskon, että tietoni ja kokemukseni sekä lähtevä persoonallisuuteni ja vahva työmoraali sopivat hyvin Tapea -ravintolan apulaispäällikön tehtävään. Elinikäisenä suojelijana minulla on omakohtaista kokemusta loistavasta asiakaspalvelustasi ja hämmästyttävästä valikosta (valkosipulin kanan kroketit ovat todella riippuvuutta aiheuttavia). Odotan innolla, että saan lisätietoja tehtävästä, ja minuun voi ottaa yhteyttä milloin tahansa puhelimitse tai sähköpostitse. Kiitos paljon ajastasi.

Ystävällisin terveisin,

Charlie Putnam

Charlie Putnam
charlie.putnam@gmail.com
555-555-5555

body_restaurant2.jpg

Näyttääkö Charlien saatekirje, että hän on valmis ryhtymään avustavaksi ravintolapäälliköksi?


Ravintolapäällikön apulaiskirje: The Breakdown

Apulaisravintolapäällikön tehtävän saatekirjeessä Charlie ilmaisee jännityksensä mahdollisuudesta työskennellä Tapea -ravintolassa. Hän kertoo vuokrauspäällikölle, että hän kasvoi ravintolassa ja tuntee sen hyvin. Sitten hän keskittyy ammatillisiin kokemuksiinsa ja akateemisiin opintoihinsa, kun ne liittyvät uuteen työhön.

Väitteensä ensimmäisessä osassa Charlie puhuu kokemuksistaan ​​ravintola -alalla. Hän on paitsi työskennellyt palvelimena, myös auttanut suunnittelemaan suuria toimintoja ja tapahtumia. Ravintolassa työskentelyn lisäksi hän myös opiskeli koulussa vieraanvaraisuutta ja oppi johtotehtävistä, kuten talousarvion laatimisesta ja tiimin johtamisesta.

Saatekirjeessään on selvää, että Charlie ymmärtää apulaispäällikön tehtävät ja tuntee olevansa valmis ottamaan ne vastaan. Toivottavasti hänen saatekirjeessään kuvaamansa pätevyys riittää anna hänelle haastattelu ja perustaa työpaikka valmistumisen jälkeen!

Ennen kuin siirryt muihin saatekirjeen näytteisiin, harkitse lyhyttä huomautusta muodosta.

Huomautus muodosta

Charlien saatekirjeessä näkyy a perinteisessä muodossa , hänen nimensä ja tiedot ylhäällä, nykyinen päivämäärä ja vuokrauspäällikön yhteystiedot. Nämä otsikot toimivat hyvin, jos lähetät kirjeesi paperikopiona tai Word -liitteenä.

Jos liität kirjeesi suoraan sähköpostin runkoon - lähestymistapa on hyvä, jos sitä ei odoteta, monille töille - voit jätä nämä muotoilutoiminnot pois ja aloita heti tervehdyksellä. Samoin, jos haet online -portaalin kautta ja liität kirjeesi tekstikenttään, sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia muodosta.

missä sydämeni on kehossani

Mieti, miten lähetät saatekirjeesi ja mahdolliset lisäkirjeet sovellusohjeet organisaatiosta ja anna sen ohjata muotoilua.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA