Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

feature_moonclouds

Huomasitko äskettäin, että olet Oinas -kuu ja haluat tietää, mitä se tarkoittaa sinulle? Aurinkomerkit saavat yleensä kaiken huomion, mutta kuun merkit voivat auttaa sinua oppimaan persoonallisuutesi piilotetuista, yksityisistä puolista.

Lue tämä opas saadaksesi tietää mitä kuun merkit ovat astrologiassa ja kuinka voit löytää oman kuun merkin.Sitten katsomme Oinas -kuita erityisesti ja selitämme, kuinka kuun merkit voivat vaikuttaa kaikkeensiitä, miltä sinusta tuntuu itsestäsi siihen, miten rentoudut. Lopuksi katsaus Oinas -kuun persoonallisuuspiirteisiin jokaisen auringon astrologian merkin kanssa.Bostonin yliopiston keskimääräinen sat -pisteet

Mitkä ovat astrologian kuun merkit?

Mitä tarkoittaa kuu Oinas? Jopa jotkut astrologian asiantuntijat eivät tiedä niin paljon kuun merkeistä, koska niistä keskustellaan paljon vähemmän kuin aurinkomerkkejä. Voit määrittää aurinkomerkkisi syntymäaikasi perusteella ; Auringonmerkkejä (tunnetaan myös nimellä tähtimerkit) kutsutaan yleensä vain nimiksi. Joten jos olet syntynyt esimerkiksi 5. elokuuta, niin aurinkomerkisi on Leo ja kerrot todennäköisesti ihmisille, että olet leijona, kun sinulta kysytään merkeistäsi. Jokainen aurinkomerkki kestää noin kuukauden, vaikka kuukaudet eivät vastaa täydellisesti tavallista gregoriaanista kalenteria, jota suurin osa maailmasta käyttää.

Kuun merkit (joita joskus kutsutaan syntymäkuun merkkiksi) ovat hieman monimutkaisempia. Ne viittaavat asemaan, jonka kuu oli taivaalla syntymähetkellä. Verrattuna aurinkoon, joka kulkee jokaisen horoskoopin läpi kerran vuodessa, kuu liikkuu nopeammin ja kulkee jokaisen horoskoopin läpi kerran kuukausi. Tämä tarkoittaa, että kuu siirtyy eri horoskooppimerkkeihin noin 2–2,5 päivän välein.Siksi, jotta voit tuntea kuun merkin täysin luottavaisesti, sinun on tiedettävä syntymäaikasi(vaikka tietäen vain aamulla/iltapäivällä/illalla voidaan käyttää ripaus) sekä syntymäkaupunkisi. Kuu voi olla yhdessä asennossa aamulla ja siirtyä toiseen asentoon, joka asettaa sen eri merkkiin illalla. Kun sinulla on nämä tiedot, voit oppia horoskooppi kuun merkin täältä .

Jos sinulla on Oinas -kuun merkki (joskus kutsutaan Kuuksi 1. talossa),tämä tarkoittaa, että syntymähetkellä kuu oli Oinas -asennossa.YKuumerkki voi vaikuttaa melkoisesti persoonallisuuteesi, vaikka niistä ei puhuta läheskään niin laajasti kuin aurinkomerkkeistä.

Kuun merkin tunteminen auttaa sinua oppimaan lisää sisäisestä itsestäsi.Vaikka aurinkomerkkisi keskittyy enemmän siihen, miltä näytät muille ja mitä haluat olla (esim. Persoonallisuutesi, miten olet vuorovaikutuksessa ryhmien kanssa, tulevaisuuden tavoitteet jne.), Kuu -merkki kertoo sinulle enemmän sisäisistä, yksityisistä ominaisuuksista. Voit opiskella sitä oppiaksesi lisää tunne -energiastasi, luonnollisista vaistoistasi, yhteisistä ahdistuksistasi, piilotetuista pelkoistasi ja siitä, mitä tarvitset tunteaksesi olosi turvalliseksi maailmassa. Kuun merkki vaikuttaa siihen, miten olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa (etenkin lähisuhteissa), miten näet maailman ja miltä sinusta tuntuu.

parhaat ottelut kauris -miehelle

Oinas Kuun persoonallisuuden piirteet

Oletko huomannut, että olet kuu Oinas -naisessa tai kuu Oinas -miehessä? Ota nyt selvää mitä se tarkoittaa! Jos sinulla on Oinas -kuun merkki, se tarkoittaa, että sinulla voi olla myös Oinas -ominaisuuksia aurinkomerkkisi antamien ominaisuuksien lisäksi. Täältä voit oppia kaiken Oinasesta , mutta tässä osassa keskustelemme erityisesti siitä, miten Oinas -kuun merkki vaikuttaa sinuun, toisin kuin Oinas -aurinkomerkki. Kuun merkit vaikuttavat ensisijaisesti sisäiseen, yksityiseen itseen ja lähisuhteisiin, joten valmistaudu oppimaan, miten tämä liittyy täysikuun Oinas -merkkiin.

Oinas Kuun merkki: Kuinka näet itsesi

Kuun merkit vaikuttavat suuresti itseluottamukseen ja yleisesti siihen, miltä sinusta tuntuu. Ja jos sinulla on Oinas -kuun merkki, olet onnekas! Oinas tunnetaan rohkeana, optimistisena, älykkäänä ja luovana. He tietävät, että heillä on paljon taitoja ja kyky tehdä monia asioita. Jos sinulla on Oinas -kuun merkki, sinulla on todennäköisesti paljon suuria suunnitelmia itsellesi urasi, ihmissuhteidesi ja henkilökohtaisen kasvun suhteen ja olet varma, että voit saavuttaa nämä unelmat! Kuitenkin edes tämän optimistisen merkin kohdalla asiat eivät ole aina täydellisiä. Oinaskuut voivat myös helposti turhautua, kun he tuntevat, että he eivät täytä odotuksia tai asiat eivät mene omalla tavallaan, sekä vertaavat itseään usein muihin ja tuntevat tarvetta 'voittaa' kaikki muut elämässä.

Oinas Kuun merkki: Pelot

Ihmisillä, joilla on Oinas -kuun merkki, on tyypillisesti kaksi yleistä pelkoa: 'menettämisen' ja ikävystymisen pelko. Oinas on erittäin kilpailukykyinen. Jos olet Oinas -kuu, et ehkä osoita haluavasi epätoivoisesti voittaa ystäviesi viikoittaista triviailtaa, mutta todella, Todella haluavat voittaa. Pienillä tappioilla voit yleensä rullata, mutta kun alat tuntea, että kaikilla menee elämässä paremmin kuin sinulla, se voi johtaa paljon negatiivisiin ajatuksiin ja vihan tunteisiin. Heidän toinen pelkonsa on tylsyys. Oinas kaipaa uutuutta ja jännitystä, ja elämä, jossa mikään ei muutu paljon päivittäin, riittää iskemään pelon Oinas-merkin rohkeimman täysikuun sydämeen.

Oinas Kuun merkki: mukavuudet

Oinaskuut eivät tarvitse vakiomukavuuksia, kuten kodikkaita iltoja, suosikkiruokia tai ylellisiä kylpyläpäiviä. Sen sijaan, he viihtyvät parhaiten uusissa tilanteissa. Jos se on kilpailu, se on vielä parempi. Oinas -kuut rakastavat voittoa, ja he vetäytyvät kohti mitä tahansa kilpailukykyisesti, olipa kyseessä urheilupeli, trivia -kilpailu jne. Vaikka sohvalla vietetty päivä katsomassa suosikkielokuvaa, Oinas -kuu voi paeta pelosta, he hyppäävät tilaisuuteen kokeilla laskuvarjohyppyä, kalliokiipeilyä tai muita tapoja saada adrenaliinia ja pystyä näyttämään muille kuinka jännittävää heidän elämänsä on.

Oinas Kuun merkki: Kuinka näet läheiset suhteet

Kuumerkki vaikuttaa myös siihen, miten katsot ja jatkat suhteita, sekä romanttisia että platonisia. Jos olet Oinas -kuu, niin yaiot tuoda intoa näihin suhteisiin,vaikka aurinkomerkkisi olisi kaikkein vakain tai sisäänpäinkääntynyt. Jos aurinkomerkkisi tunnetaan viileänä kurkkuna, nämä intohimoiset tunteet saattavat olla sisäisempiä, mutta ne ovat siellä. Kuitenkin, vaikka tämä intohimo voi olla suuri, kun ajat ovat hyvät, se voi aiheuttaa ongelmia, kun ongelmia on.

Kuun merkkiominaisuutesi tulevat voimakkaimmin esiin, kun olet yksin tai lähimpien ihmisten kanssa,mikä tarkoittaa sitä, että sinulle tärkeimmät ihmissuhteet voivat joutua kuuluisalle Oinas -temperamentille: huutaminen, äkilliset riidat, haukkuminen, kun et ymmärrä. Se voi olla yllättävää ihmisille, jos olet yleensä tasapuolinen, ja on tärkeää, että saat käsiksi näihin tunteisiin ennen kuin ne aiheuttavat vakavaa vahinkoa ihmissuhteillesi.

ominaisuus-oinas-merkki-horoskooppi

Aurinkoparit Oinas Kuun merkin kanssa

Jos olet koskaan tuntenut, että tietyt aurinkomerkkisi ominaisuudet eivät kuvaa sinua niin hyvin, se voi johtua siitä, ettet ota kuukirjaasi huomioon. Auringonmerkkisi hallitsee tyypillisesti persoonallisuuttasi, mutta kuun merkit vaikuttavat myös siihen, kuka olet.Alla on lyhyt persoonallisuuskatsaus jokaisesta aurinkomerkistä, joka on yhdistetty Oinas -kuuhun.Joten, jos olet syntynyt 4. joulukuuta ja oppinut, että syntymässä oli kuu Oinassa, katso Jousimiehen aurinko + Oinas Kuun merkki saadaksesi lisätietoja siitä, mitä astrologia sanoo sinusta.

Oinas Aurinko + Oinas Kuu

Kaksinkertaistuva Oinas -pari! Jos sinulla on Oinas sekä aurinko- että kuumerkillesi, voit odottaa persoonallisuutta, jota hallitsee tämä palomerkki. Tämä tarkoittaa, että olet täynnä rohkeutta, optimismia ja valmiita asenteita, mutta taistelet myös huolimattomuuden ja lyhyen luonteen kanssa. Kestää työtä negatiivisten tunteiden ja impulssipäätösten hallitsemiseksi, mutta kun olet hallinnut sen, positiiviset piirteesi loistavat.

Kaksoset Aurinko + Oinas Kuu

Tämä merkkipari on erittäin optimistinen ja voi tulla toimeen käytännössä kenen tahansa kanssa. He ovat puolueen elämää ja heidät kutsutaan aina istumaan suositun pöydän ääreen. Kuitenkin, koska sekä Oinas että Kaksoset rakastavat adrenaliinia, he voivat tulla holtittomiksi ja joutua tilanteisiin, jotka ovat suoraan sanottuna vaarallisia.

Härkä Aurinko + Oinas Kuu

Sekä Oinas että Taureanit ovat uskomattoman itsepäisiä, joten ihmiset, joilla on tämä auringon ja kuun pariliitos, kaivavat usein kantapäänsä, kun he luulevat olevansa oikeassa, jopa vähäpätöisissä asioissa. Tästä pariliitoksesta on kuitenkin myös hyötyä. Taureanit voivat olla hieman röyhkeitä ja jumissa tavoillaan, mutta Oinas kuu pistää tarvittavan tulen ja spontaanisuuden tähän persoonallisuuteen, luodaan henkilö, joka tekee viisaita päätöksiä, mutta voi silti pitää hauskaa.

Syöpä Aurinko + Oinas Kuu

Tämä pariliitos voi mennä useilla tavoilla. Syövät voivat olla hieman tuulisia ja masentavia, joten tämän auringon/kuun pariliitoksen suuri vahvuus on se, että Oinas -kuu lisää optimismia ja vilkkautta, joten nämä Syövät eivät ole ahdistuksessa niin usein kuin muut heidän merkkinsä. Molemmat merkit ovat kuitenkin hyvin emotionaalisia, mutta eri tavoin. Tämä voi olla hyvä asia, jos he tasaisivat toisensa, tai se voi luoda jonkun, jolla on sekä Oinas kuuma luonne että Syöpä taipumus kyyneliin.

Leo Sun + Oinas Kuu

Leo ja Oinas todella täydentävät toisiaan, joten tämä on vahva auringon ja kuun pariliitos. Molemmat palomerkit ovat rohkeita, optimistisia hyökkääjiä, jotka rakastavat ottaa vastuuta, joten jos tämä olet sinä, odota näiden ominaisuuksien loistavan. Lisäksi onnellinen-onnekas Oinas-kuun energia voi vakuuttaa muutoin nenästä jauhattuun Leoon päästää irti silloin tällöin.

Neitsyt aurinko + Oinas Kuu

Neitsyt ja Oinas eivät ole kovin samanlaisia ​​merkkejä: Neitsyet tunnetaan luotettavina, huomaavaisina ja hiukan kireinä. Oinas puolestaan ​​ovat tulisia rohkeita, jotka hyppäävät yhdestä asiasta toiseen. Kuitenkin erot näiden auringon ja kuun merkkien välillä todella sopivat yhteen.Oinas -kuun merkki voi auttaa Neitsyitä tekemään päätöksiä helpommin,sen sijaan, että joutuisi loukkuun päättämättömyyden kiertoon. Kuitenkin Oinas-kuun merkki voi myös aiheuttaa kuumia temperamentteja ja tylsyyttä muuten tasaiselle Neitsyt-persoonallisuudelle, joka voi järkyttää sekä muita että Neitsyttä.

keskimääräinen gpa georgia techille

Vaaka Aurinko + Oinas Kuu

Vaaka ja Oinas voivat tulla kuuluisasti toimeen, kun he ovat ryhmässä, mutta kun yhdellä henkilöllä on tämä auringon ja kuun pariliitos, se voi aiheuttaa hieman ongelmia. Molemmat merkit tunnetaan impulsiivisina ja holtittomina, joten kun Vaakalla on Oinas -kuu, heidän persoonallisuutensa ei yksinkertaisesti ole halukas nauttimaan taukoista. Ne voivat olla puolueen elämää, kunnes he vievät asiat hieman liian pitkälle. (Onneksi molemmat merkit ovat myös erittäin suosittuja, joten heidän ystävänsä antavat anteeksi heidän huonot päätöksensä.)

Skorpioni Aurinko + Oinas Kuu

Tässä on hyviä ja huonoja puolia. Skorpionit ovat luonnostaan ​​emotionaalisesti suljettuja ja voivat pitää kiinni negatiivisista tunteista pitkään. Oinas -kuun saaminen auttaa heitä näkemään elämän aurinkoisemmat puolet ja ottamaan asiat sellaisina kuin ne tulevat. Kuitenkin, molemmat merkit ovat myös erittäin intohimoisia, joten kun Skorpionin aurinko + Oinas -kuu putoaa jollekin, hän putoaa kova, hyvässä tai pahassa. Ja jos suhde päättyy, Skorpionin on otettava yhteyttä Oinaan kuun piirteisiin niin paljon kuin mahdollista, jotta he voivat nähdä maailman uudelleen positiivisesti.

Jousimies Aurinko + Oinas Kuu

Jousimiehen ja Oinas -merkit ovat hyvin samankaltaisia, joten tämän parin muodostavassa henkilössä ei ole paljon sisäistä ristiriitaa. Molemmat merkit ovat seikkailunhaluisia, itsenäisiä ja optimistisia, ja ihmiset, joilla on tämä auringon ja kuun pariliitos, rakastavat usein itseään ja rakastavat elämää yleensä. Kuitenkin, koska heidän auringon- ja kuunmerkkiensä ei tiedetä todella pysähtyneen ajattelemaan päätöksiä, he voivat joskus joutua vaikeuksiin. (Tämä merkki tunnetaan myös varsin ylimielisenä.)

Kauris Aurinko + Oinas Kuu

Kauris-merkki, joka tunnetaan luotettavana, ahkerana, stressaantuneena ja kaikessa työskentelyssä ja ei-leikkimisessä-hyötyy suuresti Oinas-kuun merkistä. Oinaan vilkkaus on juuri se asia, joka saa Kaurikset pistämään hauskaa ja luovuutta elämäänsä, ja Oinas -kuun merkki voi todella parantaa Kauristen sisäisiä ajatuksia ja heidän mielipiteitään itsestään.

Vesimies Aurinko + Oinas Kuu

Kun Vesimiehellä-joka on jo merkki älykkäästä, hauskasta ja älykkäästä-on Oinas-kuu, nämä piirteet vain vahvistuvat ja johtavat näitä ihmisiä joitain loistavimpia keskustelijoita ympärillä. Epävakaa luonne, josta monet Oinas tunnetaan, voi aiheuttaa levottomuutta muuten tasaisessa vesimiehessä (varsinkin yksityisten ajatusten suhteen), mutta kaiken kaikkiaan tämä pariliitos luo onnellisia, mielenkiintoisia ihmisiä.

Kalat Aurinko + Oinas Kuu

Tämä voi olla vaikea ottelu. Molemmat merkit ovat hyvin sopusoinnussa tunteidensa kanssa, mutta ne ilmaisevat ne eri tavoin: Kalat pyrkivät kyyneliin, kun taas Oinas on kuumia. Yhdessä tämä auringon ja kuun pariliitos voi luoda Kalat, jotka värähtelevät itkun ja vihan kohtausten välillä. Kalat voivat kuitenkin olla äärimmäisen toiveikkaita ja heillä on vaikeuksia puhua puolestaan, ja Oinas-kuun merkki voi tehdä heistä vakuuttavampia ja halukkaampia puolustamaan heille tärkeitä asioita.

body-oinas-ram-horoskooppi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.