Onko olemassa hyviä voittoa tavoittelevia korkeakouluja? Top 8 voittoa tavoittelevaa korkeakoulua

feature_good_bad_for_profit_colleges

Voittoa tavoittelevilla korkeakouluilla on melko huono maine akateemisessa maailmassa-ja yleensä hyvästä syystä. Mutta onko olemassa hyviä voittoa tavoittelevia oppilaitoksia, jotka eivät ole yhtä huonoja kuin muut? Pitäisikö sinun harkita menemistä johonkin?

Tässä oppaassa esittelemme voittoa tavoittelevia korkeakouluja , jonka päätimme muun muassa valmistumisasteen, osallistumiskustannusten ja opiskelijoiden arvioiden perusteella. Käymme läpi myös suurimmat edut ja haitat voittoa tavoittelevassa korkeakoulussa. Mutta ensin tarkastellaan hieman tarkemmin, mitä voittoa tavoittelevat koulut todella ovat ja miten ne toimivat.Lyhyesti: Mikä on voittoa tavoitteleva korkeakoulu?

Voittoa tavoitteleva korkeakoulu on yksityisomistuksessa oleva koulu, joka toimii täsmälleen kuin yritys: sitä johtaa osakkeenomistajaryhmä, joka tekee kaikki päätökset koulunsa puolesta ja jonka tavoitteena on tuottaa voittoa kaikesta huolimatta-usein jopa opiskelijoiden kustannuksella .

Voittoa tavoittelevat korkeakoulut ovat tyypillisesti uraan ja tekniikkaan koska nämä ohjelmat tarjoavat kouluille suurimmat tulot. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki ohjelmat, jotka eivät tuota voittoa, muutetaan tai leikataan kokonaan.

Periaatteessa kaikki voittoa tavoittelevat oppilaitokset-jopa voittoa tavoittelemattomat korkeakoulut-asettavat rahan ansaitsemisen etusijalle opiskelijoidensa tarpeisiin nähden. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset ovat niin varovaisia ​​näissä kouluissa.

Sen lisäksi, että voittoa tavoittelevissa kouluissa korostetaan enemmän rahaa kuin tutkijoidensa laatua, ne tunnetaan myös siitä, että niillä on monia törmää lain kanssa (erityisesti petos- ja petossyytökset), opiskelijoilta korkeiden lukukausimaksujen periminen ja tarjoaminen hyvityksiä, joita ei siirretä voittoa tavoittelemattomille kouluille .

Lisätietoja voittoa tavoittelevista korkeakouluista ja niiden toiminnasta on oppaassamme.

Täällä PrepScholarissa, Emme yleensä suosittele menemään voittoa tavoittelevaan korkeakouluun . Mutta joillekin voittoa tavoitteleva korkeakoulu voi toimia hyvin heille ja heidän uratavoitteilleen.

Tämä johtaa meidät muutamaan kysymykseen: onko siellä hyviä voittoa tavoittelevia korkeakouluja? Ja mitkä ovat parhaat voittoa tavoittelevat korkeakoulut?

Maaliskuun 14 horoskooppien yhteensopivuus

Esittelyssä 8 parasta voittoa tuottavaa korkeakoulua

Vaikka ei ole monia hyviä voittoa tavoittelevia korkeakouluja, jotkut ovat parempia kuin toiset tarjoamansa koulutuksen laadun, kuinka tyytyväiset opiskelijat ovat akateemisiin kokemuksiinsa, kuinka kohtuulliset lukukausimaksut ovat ja kuinka todennäköisesti löydät hyvin palkattu työ valmistumisen jälkeen.

Tarkastelimme jokaista Yhdysvaltojen neljän vuoden voittoa tavoittelevaa korkeakoulua laatiaksemme luettelon kahdeksasta parhaasta voittoa tavoittelevasta korkeakoulusta.

Teimme valintamme pääasiassa seuraavien kriteerien perusteella:

 • Niche arvosana: Tämä on koululle annettu yleinen arvosana (A+ - F), joka määritetään opiskelijoiden arvosanoilla sellaisten ominaisuuksien suhteen kuin kampus, arvo, opiskelijaelämä, professorit, tutkijat jne.

 • Valmistumisaste: Niiden opiskelijoiden prosenttiosuus, jotka suorittivat ohjelmansa koulussa; Mitä korkeampi valmistumisaste, sitä todennäköisemmin koulu pääsi listallemme

 • Nettohinta: Keskimääräiset osallistumiskustannukset vuodessa vähennettynä mahdollisilla apurahoilla tai apurahoilla

 • Keskipalkka: Alumnien mediaanitulot kuuden vuoden kuluessa valmistumisen jälkeen

 • Työllisyysaste: Valmistuneiden prosenttiosuus kahden vuoden kuluessa valmistumisen jälkeen

Tässä on kahdeksan parasta voittoa tuottavaa oppilaitosta (aakkosjärjestyksessä). Huomaa, että nämä voittoa tavoittelevat korkeakoulut ovat ei sijoittui.

Koulu Markkinarako Valmistumisaste Nettohinta Keskipalkka Työllisyysaste
DigiPen -teknologiainstituutti B + 47% 34 234 dollaria 80 200 dollaria 91%
ECPI -yliopisto B 47% 19 779 dollaria 34 600 dollaria 88%
Muotoilu- ja kauppakorkeakoulu B 66% 40 623 dollaria 37 200 dollaria 88%
LIM College B- 59% 37 420 dollaria 48 900 dollaria 91%
Monroe College B 53% 11 261 dollaria 30 300 dollaria 87%
Stanbridgen yliopisto B 67% 24 090 dollaria - 86%
Strayerin yliopisto B + 13% 23 178 dollaria 45 900 dollaria 85%
Länsirannikon yliopisto: Los Angeles B 17% 42 038 dollaria 54 900 dollaria 94%

Katsotaanpa tarkemmin näitä voittoa tavoittelevia korkeakouluja yksitellen.

Huomaa, että jokaiselle luetellulle voittoa tavoittelevalle korkeakoululle tarjoamme muutamia vertailukelpoisia vaihtoehtoja voittoa tavoittelemattomille kouluille, joihin voit osallistua.

body_digipen_institute_technologyDigiPen -teknologiainstituutti( Shuichi Aizawa /Flickr)

paraabelin kärkipiste

DigiPen -teknologiainstituutti - Redmond, Yhdysvallat

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 831
 • Hyväksymisaste: 57%
 • Ohjelmat: Videopelisuunnittelu, digitaalinen taide ja animaatio, musiikki ja äänisuunnittelu, tietojenkäsittelytiede, tietotekniikka

DigiPen on parhaiden videopelisuunnittelukoulujen luettelon viiden parhaan koulun joukossa Yksi korkeimmat Niche-arvosanat (yleinen B+) kaikista nelivuotisista voittoa tavoittelevista kouluista , mikä osoittaa, että suurin osa opiskelijoista on erittäin tyytyväisiä kokemuksiinsa täällä, etenkin tutkijoiden laadun (A-), opiskelijaelämän (A-) ja sijainnin (A-) suhteen.

Vaikka osallistumisen nettokustannukset ovat hieman jyrkkä 34 700 dollaria vuodessa , DigiPen on yksi harvoista voittoa tavoittelevista kouluista, joissa valmistuneet yleensä ansaitsevat vankan summan rahaa. DigiPen-valmistuneiden mediaanipalkka kuusi vuotta valmistumisen jälkeen on 80 200 dollaria-se on tuhansia dollareita enemmän kuin mikään muu voittoa tavoitteleva koulu! Lisäksi, 91% valmistuneista on töissä kahden vuoden kuluessa .

Vaikka suosittelemme lähes aina voittoa tavoittelemattomia kouluja voittoa tavoittelemattomille korkeakouluille, tämä saattaa olla harvinainen tapaus, jossa voittoa tavoittelemattomaan korkeakouluun osallistuminen voi olla hyvä idea, varsinkin jos aiot tehdä uran pelisuunnittelusta.

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • Etelä-Kalifornian yliopisto (Los Angeles, Kalifornia) - Arvostettu yksityinen yliopisto, joka tarjoaa lukuisia pelisuunnittelun ja animaation tutkintoja ja sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä monia yrityksiä

 • Becker College (Worcester, MA) -Yksityinen, urakeskeinen korkeakoulu, jossa asuu Massachusetts Digital Games Institute

 • Rochesterin teknillinen instituutti (Rochester, New York) -Sen yhteistyökoulutusohjelman avulla voit saada käytännön koulutusta ja työkokemusta ansaitaksesi pelisuunnittelun tutkinnon

ECPI -yliopisto - Virginia Beach, VA

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 12 567
 • Hyväksymisaste: 72%
 • Ohjelmat: Tietotekniikka, Suunnittelutekniikka, Hoitotyö, Terveystieteet, Rikosoikeus, Kulinaarinen taide, Liiketoiminta

Verrattuna muihin voittoa tavoitteleviin korkeakouluihin, ECPI: llä on jonkin verran parempi maine , mikä näkyy sen korkeammassa opiskelijoiden tyytyväisyydessä. Tämä voittoa tavoitteleva koulu on yleinen B -palkkaluokka Niche -luokassa ja melko korkea työllisyysaste äskettäin valmistuneille: 88% .

ECPI on tunnettu tietotekniikkaohjelmastaan, jonka olemme sisällyttäneet kunniamerkiksi maan parhaiden IT -koulujen luetteloon. ECPI sijaitsee Virginia Beachillä, mutta sillä on kampuksia ympäri Virginiaa, Pohjois -Carolinan ja Etelä -Carolinan alueita. Se jopa tarjoaa monia ohjelmia kokonaan verkossa .

Nettohinta ei ole halpa, mutta se on silti alhaisempi kuin monien muiden voittoa tavoittelevien korkeakoulujen hinta, 19 779 dollaria. ECPI loistaa kirkkaimmin tietotekniikan ja kulinaarisen taiteen tarjonnassaan , joten jos haluat opiskella jotain näiden kahden alan ulkopuolella, kuten liike -elämää tai hoitotyötä, sinun on parempi valita voittoa tavoittelematon koulu tai koulu, joka on erikoistunut kyseiseen pääaineeseen.

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • New Jerseyn teknologiainstituutti (Newark, NJ) - Julkinen koulu, jossa on paljon tutkintovaihtoehtoja ja keskittymiä IT -asioista kiinnostuneille

 • Illinoisin teknillinen instituutti (Chicago, IL) - Yksityinen korkeakoulu, joka tarjoaa 11 ainutlaatuista keskittymää tietotekniikan ja johtamisen pääaineille

 • Johnsonin ja Walesin yliopisto (Useita kampuksia) -Yksityinen, urakeskeinen yliopisto, jossa on erilaisia ​​kulinaarisia perustutkintoja, joista osa voit tehdä kokonaan verkossa

body_fidm_fashion_show FIDM -muotinäytös vuodesta 2013( Katie O'Donnell WEBN-TV: n kautta /Flickr)

Muotoilu- ja kauppakorkeakoulu - Los Angeles, Kalifornia

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2,001
 • Hyväksymisaste: 52%
 • Ohjelmat: Vaatteiden tekninen suunnittelu, Liikkeenjohto, Suunnittelu, Digitaalinen media, Muoti Neuleet, Graafinen suunnittelu, Sisustussuunnittelu, Ammatilliset opinnot, Sosiaalinen media

FIDM on arvostettu voittoa tavoitteleva korkeakoulu, koska se keskittyy muotiin ja muotoiluun-yksi harvoista instituutioista, jotka ovat erikoistuneet näille aloille. Lukuun ottamatta korkeaa B -kokonaisarvosanaa Nichellä, FIDM sai A+: n useissa kategorioissa, mukaan lukien opiskelijaelämä ja sijainti.

Lisäksi muotikoulussa on yksi korkeammista voittoa tavoittelevista korkeakouluista (73%) ja tutkinnon suorittaneiden työllisyysaste on vaikuttava 88% . Valitettavasti FIDM: llä on myös yksi korkeimmista voittoa tavoittelevan korkeakoulun nettokustannuksista. Tämä tosiasia yhdistettynä tutkinnon suorittaneiden vain 37 200 dollarin keskipalkkaan tarkoittaa, että sinun on mietittävä tarkkaan, onko tämä hinta lopulta sen arvoinen.

keskimääräinen pisteet ohiossa

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • Muotiinstituutti (New York, NY) -Yksi korkeimmin arvostetuista muotikouluista, jossa on paljon muotisuuntautuneita keskittymiä
 • Parsons - Uusi koulu (New York, NY) -Parsons School of Fashionin koti ja huippuluokan muotiohjelma

LIM College - New York, NY

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1391
 • Hyväksymisaste: 83%
 • Ohjelmat: Muoti Media, Muotituotteet, Muotituotteet ja -hallinta, Kansainvälinen liiketoiminta, Johtaminen, Markkinointi, Visuaaliset opinnot

Kuten FIDM, LIM College on voittoa tavoitteleva koulu, joka keskittyy yksinomaan muotiin ja siihen liittyviin aiheisiin, kuten muotoiluun, liiketoimintaan ja kauppatavaraan.

LIM: llä, joka ansaitsi B-kokonaispisteen Nichessä, 91% valmistuneista on töissä kahden vuoden kuluessa . Lisäksi valmistuneet jatkavat tee 48 900 dollarin mediaanipalkka - se on yli 10 000 dollaria suurempi kuin FIDM -alumnien mediaanipalkka. Oppilaat arvostavat suuresti koulun keskeistä, metropolista sijaintia ja myöntävät sille A+ on Niche.

Nettokustannukset vuodessa LIM: stä ovat melko korkeat voittoa tavoittelevalle korkeakoululle, noin 37 000 dollaria. Ja koska opiskelijat arvioivat koulutuksensa arvon täällä B- ja asuntoloissa matala D, ajattelemme, että kannattaa punnita jonkin aikaa kaikki vaihtoehtosi ennen sitoutumista tähän kouluun.

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • Muotiinstituutti (New York, NY) -Yksi korkeimmin arvostetuista muotikouluista, jossa on paljon muotisuuntautuneita keskittymiä

 • Parsons - Uusi koulu (New York, NY) -Parsons School of Fashionin koti ja huippuluokan muotiohjelma

 • Marist College (Poughkeepsie, New York) -Tarjoaa monipuolisen muotiohjelman, jossa keskitytään todelliseen kokemukseen harjoittelujen kautta

body_monroe_college Monroe College( Oseymour /Wikimedia Commons)

Monroe College - Bronx, New York

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 4 265
 • Hyväksymisaste: 44%
 • Ohjelmat: Terveydenhuollon hallinto, kirjanpito, urheilunhallinta, rikosoikeus, vieraanvaraisuuden hallinta, varhaiskasvatus, atk -tietojärjestelmät, hoito ja paljon muuta

Monroe College tarjoaa opiskelijoille erittäin laajan valikoiman perustutkintoa suurilla aloilla terveyden, liiketoiminnan, koulutuksen ja tietotekniikan aloilla. Voittoa tavoittelevalla korkeakoululla on tällä hetkellä B-luokan Niche ja vankka 87%: n työllisyysaste äskettäin valmistuneille.

Monroessa on kivaa sillä on alhaisimmat nettokustannukset kaikista tämän luettelon parhaista voittoa tavoittelevista korkeakouluista vain 11 261 dollaria vuodessa . Alumnien mediaanipalkka täällä on kuitenkin vain 30 300 dollaria - myös alin tämän luettelon kouluista.

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • Hunter College (New York, NY) - New Yorkissa sijaitseva suosittu julkinen korkeakoulu, joka tarjoaa monia suuria yrityksiä

Stanbridgen yliopisto - Irvine, Kalifornia

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1230
 • Hyväksymisaste: 53%
 • Ohjelmat: Sairaanhoito

Koska B on Niche, voittoa tavoitteleva korkeakoulu Stanbridge tarjoaa kandidaatin tutkinnon hoitotyössä (sekä liitännäis- ja jatkotutkintoja useilla muilla aloilla).

Sillä on melko korkea valmistumisaste, 67%, ja Nichen mukaan Useimmat opiskelijat uskovat, että saamansa koulutuksen arvo oli hintansa arvoinen , vaikka nettokustannukset ovat hieman jyrkempiä 24 090 dollaria. Stanbridgen työllisyysaste on myös 86 prosenttia.

Valitettavasti, tästä koulusta ei ollut saatavilla palkkatietoja , joten on hankala sanoa, onko tämän koulutuksen hinta sen arvoinen suhteessa siihen, kuinka paljon rahaa voit lopulta odottaa ansaitsevani tutkinnon suorittamisen jälkeen Stanbridgesta.

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • UC Irvine (Irvine, Kalifornia) - Huippuluokan julkinen koulu, joka sijaitsee myös Irvinen alueella ja jolla on tunnettu ja erittäin kilpailukykyinen hoitotyöohjelma
 • Cal State Fullerton (Fullerton, Kalifornia) -Julkinen Kaliforniassa sijaitseva koulu, joka tarjoaa online-perinteisiä ja nopeutettuja hoitovaihtoehtoja
 • Cal State Long Beach (Long Beach, Kalifornia) - Koti johtavalle alakoulutusohjelmalle, joka tarjoaa myös nopeutetun vaihtoehdon

body_strayer_university Morrisville, NC, Strayer -yliopiston kampus( Ildar Sagdejev {Specious} /Wikimedia Commons)

Strayerin yliopisto - Washington, DC

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 304
 • Hyväksymisaste: 100%
 • Ohjelmat: Kirjanpito, Liikkeenjohto, Johto, Rikosoikeus, Tietotekniikka

Strayerin yliopisto on online -college -järjestelmä perustuu Washingtoniin, ja monet kampukset ovat levinneet kaakkoon.

jotka ovat Jousimies parhaiten yhteensopivia

Vaikka useimmat opiskelijat ansaitsevat tutkintonsa kokonaan verkossa, jotkut kampukset tarjoavat yhdistelmän online- ja perinteisiä henkilökohtaisia ​​luokkia, joista jälkimmäinen järjestetään yleensä iltaisin tai viikonloppuisin opiskelijoiden kiireisen aikataulun mukaan.

Nichen opiskelijat antoivat korkeat arvosanat DC -kampukselle (A+), sen yleiselle sijainnille (A+) ja opiskelijaelämälle (A). Lisäksi, Strayerin työllisyysaste on 85% ja melko hyvä (voittoa tavoittelevan koulun) mediaanipalkka 45 900 dollaria .

Epäilemättä yksi suurimmista ongelmista on se, että opiskelijat eivät löytäneet paljon arvoa koulutuksestaan, mikä antoi Strayerin arvolle kokonaisarvosanan C+. Nettokustannukset ovat 23 178 dollaria, mikä on hieman tyyris myös voittoa tavoittelevalle korkeakoululle. Ehkä suurin ongelma on erittäin alhainen valmistumisaste (13%).

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • Penn State World Campus (University Park, PA) -Penn Statein etäopetushaara, jossa on saatavilla lähes 50 online-kandidaatin tutkinto-ohjelmaa
 • George Washington University (Washington, DC) - Yksityinen yliopisto, joka sijaitsee myös DC: ssä ja tarjoaa tonnia online -tutkintovaihtoehtoja
 • Koillis-yliopisto (Boston, MA) -Yksityinen yliopisto, joka tarjoaa lähes 200 vaihtoehtoa verkkotutkintoihin arvostetun etäopetusalueensa kautta

Länsirannikon yliopisto: Los Angeles - Los Angeles, Kalifornia

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1 894
 • Hyväksymisaste: 92%
 • Ohjelmat: Sairaanhoito

Kuten Stanbridge, Länsirannikon yliopisto: Los Angeles tarjoaa vain kandidaatin tutkinnon hoitotyössä, joten tämä on hyvin erikoistunut voittoa tavoitteleva koulu. Koululla on Niche -luokan yleinen B -luokka, jolla on hyvät arvostelut opiskelijaelämästään (B+), arvosta (B+) ja sijainnista (A).

Yksi kiitettävä puoli WCU: ssa on se se on yksi harvoista voittoa tavoittelevista kouluista tarpeisiin ja ansioihin perustuvia apurahoja saapuville opiskelijoille. Tällä hetkellä koulussa on yksi korkeimmista voittoa tavoittelevien korkeakoulujen työllisyysasteista (94%) ja se tarjoaa myös melko korkean mediaanipalkan, 54 900 dollaria.

WCU: n erittäin alhainen valmistumisaste (17%) ja korkeat nettokustannukset (42 038 dollaria) ovat kuitenkin joitakin haittoja sinun on harkittava ennen kuin haet tänne.

Samanlaisia ​​voittoa tavoittelemattomia kouluja

 • UCLA (Los Angeles, Kalifornia) -Maailmanluokan julkinen yliopisto, joka tarjoaa yhden maan tunnetuimmista perinteisistä hoitotyöohjelmista
 • Cal State Fullerton (Fullerton, Kalifornia) -Julkinen Kaliforniassa sijaitseva koulu, joka tarjoaa online-perinteisiä ja nopeutettuja hoitovaihtoehtoja

 • Cal State Long Beach (Long Beach, Kalifornia) - Koti johtavalle alakoulutusohjelmalle, joka tarjoaa myös nopeutetun vaihtoehdon

body_plus_minus_weigh_scale

Hyödyt ja haitat korkean voiton korkeakouluissa käymisestä

Vaikka jotkut voittoa tavoittelevat korkeakoulut ovat selvästi parempia kuin toiset, yleensä useimmat voittoa tavoittelevista oppilaitoksista ovat edelleen riski, jota emme suosittele ottamaan . Tässä on tärkeimmät edut ja haitat voittoa tavoittelevassa koulussa, jopa yhdessä yllä luetelluista parhaista voittoa tavoittelevista korkeakouluista.

Ammattilaiset osallistumaan huipputuottoon

 • Voit saada tutkintosi nopeammin. Monien voittoa tavoittelevien korkeakoulujen avulla voit ansaita kandidaatin tutkinnon alle kolmessa vuodessa, mikä säästää sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Joustavampia luokkavaihtoehtoja on saatavilla. Koska voittoa tavoittelevat korkeakoulut palvelevat tyypillisesti ei-perinteisiä opiskelijoita, he tarjoavat yleensä paremman valikoiman luokan aikatauluvaihtoehtoja, mukaan lukien iltatunnit, online-ohjelmat ja viikonlopputunnit.
 • Voit saada enemmän kohdennettua ammatillista koulutusta. Useimmat voittoa tavoittelevien korkeakoulujen ohjelmat ovat erittäin urakeskeisiä, ja ne tarjoavat sinulle suorempaa käytännön koulutusta ja keskittyvät vähemmän yleiseen koulutukseen.

Huonot puolet voittoa tavoittelevasta korkeakoulusta

 • Heidän maineensa ei ole hyvä. Huolimatta siitä, kuinka 'hyvä' voittoa tavoitteleva korkeakoulu voi näyttää, ei voida kiistää, että näiden koulujen maine ei todellakaan ole hyvä. Ei ole järkyttävää, että ihmiset helposti syyttävät heitä huijauksista ja rahanhimoisista yrityksistä.
 • He ovat usein mukana oikeudenkäynneissä. Tämä on osa syytä siihen, että monien voittoa tavoittelevien korkeakoulujen maine on niin huono. Lainsäädäntöongelmat eivät ole lainkaan harvinaisia ​​näissä kouluissa, joita entiset oppilaat nostavat usein kanteen petoksesta ja petoksesta.
 • Sinulla on todennäköisesti paljon velkaa. Koska voittoa tavoittelevat korkeakoulut asettavat tulot etusijalle ennen kaikkea, he eivät epäröi nostaa lukukustannuksia ja pakottaa opiskelijat ottamaan paljon lainaa. Opetus voittoa tavoittelevissa korkeakouluissa on keskimäärin 8 000 dollaria vuodessa lisää kuin julkisissa yliopistoissa.
 • Luottoja ei ehkä siirretä. Jos haluat siirtää voittoa tavoittelemattomalta oppilaitokselta ansaitsemasi hyvitykset voittoa tavoittelemattomalle oppilaitokselle, huomaa, että tämä voi olla todella vaikeaa (tai mahdotonta) tehdä, koska monet voittoa tavoittelemattomat koulut eivät yksinkertaisesti tunnista voittoa luottoa.
 • Tutkintoasi ei ehkä tunnisteta. Samoin kuin luottojen tapauksessa, muut oppilaitokset tai mahdolliset työnantajat eivät ehkä tunnista omaa tutkintoasi, joten mieti tarkkaan, kannattaako mennä voittoa tavoittelevaan korkeakouluun, jopa yhteen parhaista voittoa tavoittelevista korkeakouluista.

Yhteenveto: Ovatko 'parhaat' voittoa tavoittelevat korkeakoulut osallistumisen arvoisia?

Voittoa tavoittelevia korkeakouluja hoidetaan kuin yrityksiä, ja ne asettavat rahat ja tulot etusijalle tarjoamansa koulutuksen laadun suhteen. Tämä tosiasia yhdessä korkeiden lukukausimaksujen, kiistanalaisten oikeusjuttujen ja siirtämättömien hyvitysten kanssa on miksi niin monet ihmiset halveksivat näitä kouluja, jopa oletettuja parhaita voittoa tavoittelevia korkeakouluja .

Mutta joillekin voittoa tavoitteleva korkeakoulu voisi tarjota tarvitsemansa lisäuran koulutuksen ja pienen lisäyksen kohti ammatillisia tavoitteitaan.

Perustuen laajaan tutkimukseemme nelivuotisista voittoa tavoittelevista kouluista, Olemme päättäneet, että voittoa tavoittelevat korkeakoulut ovat seuraavat (aakkosjärjestyksessä):

 • DigiPen -teknologiainstituutti
 • ECPI -yliopisto
 • Muotoilu- ja kauppakorkeakoulu
 • LIM College
 • Monroe College
 • Stanbridgen yliopisto
 • Strayerin yliopisto
 • Länsirannikon yliopisto: Los Angeles

Ennen kuin sitoudut johonkin näistä voittoa tavoittelevista korkeakouluista, ole tietoinen voittoa tavoittelevan koulun suurista eduista ja haitoista. Vaikka voittoa tavoittelevassa koulussa käyminen voi tarkoittaa tutkinnon saamista lyhyemmässä ajassa ja parempia aikatauluvaihtoehtoja, se voi myös tarkoittaa pakko maksaa korkeita lukukustannuksia, saada opintopisteitä, joita ei siirretä, ja ansaita tutkinto, joka ei ole tunnistettu missään muualla.

Lopulta, vaikka on melkein aina parempi käydä voittoa tavoittelematonta koulua-julkiset koulut ovat usein halvempia kuin voittoa tavoittelevat korkeakoulut!- se riippuu sinä tehdä paras päätös itsellesi .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA