Onko jäljellä kaikkia miespuolisia korkeakouluja?

feature_college_library_books

Olet todennäköisesti kuullut joistakin vain naisille tarkoitetuista amerikkalaisista korkeakouluista, kuten Barnard, Scripps ja Smith. Mutta tiesitkö, että myös miespuoliset korkeakoulut ovat edelleen asia? Ainoa merkittävä ero on, että on olemassa erittäin muutama heistä lähti.

Tässä artikkelissa käymme yksityiskohtaisesti läpi kaikki jäljellä olevat miesten yliopistot, annamme sinulle nopean historian siitä, miksi kaikkien miesten korkeakoulujen määrä on laskenut niin paljon, ja tarjoamme sinulle vinkkejä, joiden avulla voit päättää, osallistutko kaikki pojat college sopii sinulle.Kuinka monta miespuolista korkeakoulua on? Mitä ne ovat?

Vuodesta 2020 Yhdysvalloissa on vain neljä nelivuotista, vain miespuolista korkeakoulua. Kaikki koulut ovat yksityisiä, mikä tarkoittaa, että valtiot eivät rahoita niitä. Kolme on ei-uskonnollisia kaikkien miesten korkeakouluja, kun taas yhdellä on roomalaiskatolinen yhteys (vaikka sinun ei tarvitse olla katolinen osallistua).

Kolme ei-uskonnollista miespuolista korkeakoulua ovat seuraavat:

 • Hampden-Sydney College
 • Morehouse College
 • Wabash College

Samaan aikaan tämä on ainoa uskonnollinen nelivuotinen miesten korkeakoulu:

 • Saint John's University

On olemassa kymmeniä uskonnollisesti sidoksissa olevia miesten kauppa- ja ammattikouluja ja seminaareja, mutta emme sisälly niihin.

On myös huomattava, ettäSuurin osa näistä kouluista määrittelee miehet sukupuolen jaeisukupuoli-identiteetti. Joten jos olet transseksuaalinen tai sinulle ei ole määrätty miestä syntymän yhteydessä, et todennäköisesti pysty ilmoittautumaan. Toistaiseksi vain Morehouse on hyväksynyt a käytäntö, joka antaa nimenomaan transsukupuolisille miehille mahdollisuuden ilmoittautua , alkaen 2020.

Tässä on lyhyt yleiskatsaus kaikista poikien korkeakouluista ja niiden vertailusta toisiinsa:

Hampden-Sydney College Morehouse College Saint John's University Wabash College
Sijainti Hampden-Sydney, VA Atlanta, GA Collegeville, MN Crawfordsville, IN
Uskonnollinen kuuluminen? Presbyteri * Ei mitään roomalaiskatolinen Ei mitään
Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen 1,072 2,206 1,667 882
Hyväksyntäaste 59% 58% 80% 65%
Lukukausimaksut 46 890 dollaria 27 576 dollaria 46 546 dollaria 44 720 dollaria

* Vaikka H-SC: llä on teknisesti uskonnollinen yhteys, sitä pidetään maallisena oppilaitoksena, koska sillä ei ole mitään uskonnollista kelpoisuutta, luokkaa tai koulun ulkopuolisia vaatimuksia opiskelijoille

Katsotaanpa nyt näitä miesten korkeakouluja tarkemmin.

body_hampden-sydney_collegeHampden-Sydney College( MorrisS / Wikimedia Commons)

Hampden-Sydney College -Hampden-Sydney, VA

Yksi Yhdysvaltojen kymmenestä vanhimmasta korkeakoulusta, Hampden-Sydney College, on yksityinen taiteiden miesten korkeakoulu, joka tunnetaan arvostaan, pienestä opiskelijakunnastaan ​​ja vahvasta alumniverkostosta.

Yhtenä viimeisistä miespuolisista korkeakouluista H-SC pyrkii muodostamaan 'hyviä miehiä ja hyviä kansalaisia' auttamalla heitä kehittämään kriittisiä taitoja ja tulemaan osaksi yliopistonlaajuista veljeyttä.

Koulu tarjoaa27 suurta ja 25 alaikäistä, yli 100 ulkomailla suoritettavaa opinto-ohjelmaa, mahdollisuuksia opiskelijoiden tutkimukseen ja a Retoriikkaohjelma suunniteltu opettamaan nuorille miehille taitoja kirjoittaa ja kommunikoida selkeästi ja tehokkaasti.

Kapealla opiskelijat ovat myöntäneet Hampden-Sydney Collegelle ja yleinen B + -luokka .

 • Uskonnollinen yhteys: Presbyterian
 • Hyväksymisaste: 59%
 • Lukukausimaksut: 46 890 dollaria
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 1,072
 • Suositut majorit: Historia, liike, biologia
 • Hampden-Sydney Pääsyvaatimukset

Morehouse College -Atlanta, GA

Vuonna 1867 perustettu Morehouse College on vain historiallisesti mustien miesten korkeakoulu Yhdysvalloissa . Koulu pyrkii juurruttamaan opiskelijoihinsa 'eettisen johtajuuden' tunnetta edistämällä vapaaehtoistyötä ja auttamalla mustia nuoria miehiä ymmärtämään akateemisen, sosiaalisen ja ammatillisen potentiaalinsa.

Morehouse tarjoaa 33 suurta yritystä kolmessa pääakateemisessa jaossa:

 • Liiketalous
 • Humanistiset ja yhteiskuntatieteet
 • Luonnontieteet ja matematiikka

Vaikka kaikki pojat ovatkin, Morehousella on vahvat siteet Spelman Collegeen, naisopistoon, joka sijaitsee myös Atlantassa ja kävelymatkan päässä Morehousesta.

vaatii George Mason vaatia sat essee

Tunnettuja alumneja ovat kansalaisoikeusaktivisti Martin Luther King, nuorempi ja näyttelijä Samuel L. Jackson.

 • Uskonnollinen yhteys: Ei mitään
 • Hyväksymisaste: 58%
 • Lukukausimaksut: 27 576 dollaria
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 2,206
 • Suositut majorit: Yhteiskuntatieteet, liike-elämä, kuvataide ja esittävät taiteet
 • Morehousen pääsyvaatimukset

Saint John's University -Collegeville, MN

Saint John's University on laajemman koulutusjärjestelmän kaikkien poikien korkeakoulu, johon kuuluu Saint Benedictin naisopisto . Nämä kaksi sijaitsevat maaseudun kampuksilla noin tunnin päässä Minneapolis / St. Paul, antamalla opiskelijoiden osallistua yhteistoimintaan, luokkiin ja klubeihin.

Lähes kaikki SJU-opiskelijat asuvat kampuksella neljän yliopistovuotensa ajan. Yliopiston tavoitteena on auttaa nuoria miehiä heidän henkisessä, älyllisessä ja ammatillisessa kehityksessään, vaikka huomaa, että sinun ei tarvitse olla katolinen (tai edes uskonnollinen) voidaksesi osallistua tänne.

Yhdessä koulut tarjoaa yli 70 pää- ja alaikäistä , ja melkein kaksi kolmasosaa CSB / SJU-opiskelijoista opiskelee ulkomailla.

 • Uskonnollinen yhteys: roomalaiskatolinen
 • Hyväksymisaste: 80%
 • Lukukausimaksut: 46 546 dollaria
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 1,667
 • Suositut majorit: Kirjanpito, liiketoiminta, biologia
 • Pyhän Johanneksen pääsyvaatimukset

Wabash College -Crawfordsville, IN

Tunnin päässä Indianapoliksesta sijaitseva Wabash College on kaikkien pojien korkein sijoitus Arvosana kapealla ja a # 53 sijoitusUS Newslista parhaista taiteiden korkeakouluista. Se on myös pienin neljästä koulusta perustutkintoa varten.

Wabash tunnetaan korkealaatuisista tutkijoistaan ​​ja kukoistavasta kreikkalaisesta elämästään. Kaikkien opiskelijoiden on noudatettava 'Herrasmiehen sääntö' jossa määrätään, että heidän on käytettävä itseään asianmukaisesti ja herrasmiehinä kaikkina aikoina sekä kampuksella että sen ulkopuolella.

Yliopisto tarjoaa yhteensä 39 suurta ja alaikäistä ja vaatii kaikkia opiskelijoita suorittamaan kurssin nimeltä Fuksiopetusohjelma ja kestävät kysymykset. Noin 99% opiskelijoista saa jonkinlaista taloudellista tukea.

 • Uskonnollinen yhteys: Ei mitään
 • Hyväksymisaste: 65%
 • Lukukausimaksut: 44 720 dollaria
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 882
 • Suositut majorit: Matematiikka, valtiotiede, taloustiede
 • Wabashin pääsyvaatimukset

body_vintage_photo_men_classroomKorkeakoulutus oli aikoinaan poikaklubi, mutta onneksi asiat ovat muuttuneet paljon!( Bostonin julkinen kirjasto / Flickr)

Lyhyt historia kaikkien miesten korkeakouluista ja niiden taantumisesta

Kulttuurin, taloustieteen ja lain muutokset ovat kaikki vaikuttaneet kaikkien miesten korkeakoulujen määrän vähenemiseen ja yhteiskoulutuslaitosten lisääntymiseen, jotka muodostavat nyt suurimman osan Yhdysvaltojen yliopistoista.

Alkaen Harvardin yliopistosta vuonna 1636, kaikki korkeakoulut olivat yksinomaan miehiä johtuu syrjivistä käsityksistä naisten älyllisistä kyvyistä ja heidän roolistaan ​​yhteiskunnassa. Vasta 1800-luvun puolivälissä perustettiin ensimmäiset naiskollegiat keinona tarjota naisille pääsy korkea-asteen koulutukseen ja muuttaa näitä vanhentuneita yhteiskunnallisia näkemyksiä naisista.

Kun yhä useammat naisopistot nousivat 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa, monet kaikkien miesten korkeakoulut alkoivat mennä yhteisopetukseen vastauksena sekä taloudellisiin tekijöihin että muuttuvaan suhtautumiseen naisiin.

Sitten, 1970-luvun lopulla,ilmoittautuminen korkeakouluihin muuttui, ja naiset muodostavat suurimman osan opiskelijoista. (Tämä suuntaus jatkuu tänään 57% opiskelijoista, jotka tunnistavat itsensä naisiksi .) Sellaisena vuoteen 1981 mennessä yli 90% Yhdysvaltain korkeakouluista oli yhteisiä , ja vain 3% oli vain miehille.

Kuten näette, kaikkien miesten korkeakoulujen vähenemiseen vaikutti useita tekijöitä.

Yksi oli kasvava progressiivisuus suhtautumisessa naisiin. Nykyään koulut ovat todella ylpeitä monimuotoisuudestaan , mikä tarkoittaa, että he päästävät mukaan paitsi naisia ​​myös opiskelijoita, joilla on monia etnisiä / rodullisia, maantieteellisiä ja sosioekonomisia taustoja.

Toinen tekijä oli taloudellinen, koska naiset alkoivat muodostaa enemmistön opiskelijoista. Tämän seurauksena miesten korkeakoulut alkoivat röyhkeä ilman naisia, mikä sai heidät usein tekemään yhteistyötä.

Lopuksi lailliset taistelut pakottivat jotkut historiallisesti kaikki miehet edustavat korkeakoulut tekemään päätöksiä yhteistoiminnasta. Esimerkiksi Virginian sotilasinstituutti oli Korkein oikeus pakotti tekemään päätöksen vuonna 1996 siitä, otetaanko naisopiskelijoita vastaan ​​(tietenkin, he äänestivät, että he menisivät yhteistyöhön).

Suurin osa kaikkien miesten korkeakouluista alkoi hyväksyä naisia ​​1900-luvun lopulla. Tässä ovat viimeisimmät kaikkien miesten korkeakoulut, jotka ovat menneet yhteistyöhön :

 • Deep Springs College (2017)
 • Valley Forgen sotilasakatemia ja -opisto (2005)
 • Virginian sotilasinstituutti (1997)
 • Rose-Hulmanin teknillinen instituutti (1991)
 • Washingtonin ja Leen yliopisto (1985)

Nykyään yhden sukupuolen korkeakoulut ovat harvinainen näky, mutta kourallinen on edelleen olemassa, vain miehille ja vain naisille.

Kuinka kaikkien miesten korkeakoulut verrataan naisten korkeakouluihin

Vaikka vain mies- ja naispuolinen koulutus on vähentynyt ja suurin osa Yhdysvaltojen yliopistoista on nyt yhteistyössä, on edelleen joitain nais- ja miespuolisia korkeakouluja. Mutta vaikka vain neljä perinteistä kaikkien miesten korkeakoulua on jäljellä, naiskollegioita on edelleen yli 30 .

Naisten korkeakouluja oli aikoinaan paljon enemmän, noin 230 vuonna 1960, joten tämä määrä on laskenut melko vähän viimeisten 60 vuoden aikana. Syitä tähän ovat kulttuurimuutokset, joissa yhteiskoulutuksesta tulee normi, ja taloudelliset ongelmat, joissa yliopisto ei pystyisi ylläpitämään itseään sallimatta useampia opiskelijoita-nimittäin mies-ilmoittautua.

Joitakin suuria nimisiä naisopistoja, joista tuli yhteisiä, ovat Vassarin korkeakoulu (meni yhteistyöhön vuonna 1969), Sarah Lawrence College (1968), ja Pitzer College (1970). Siitä huolimatta jäljellä on monia vain naisille tarkoitettuja korkeakouluja, mukaan lukien suurin osa Seven Sisters Collegesista ja Scripps Collegesta.

Joten miksi naiskollegioita on nykyään enemmän kuin miesten korkeakouluja?

Enimmäkseen se liittyy siihen, miksi nämä vain naisille tarkoitetut instituutiot perustettiin alun perin. Historiallisesti korkeakoulut olivat oletusarvoisesti vain miehiä; seurauksena, naisten oli luotava itselleen erillinen identiteetti perustamalla nimenomaan heille suunnattuja yliopistoja. Nämä identiteetit juurtuneet voimakkaasti naisoikeusliikkeeseen, ja monet naislaitokset ovat edelleen ylpeitä tavoitteistaan, jotka koskevat naisten voimaannuttamista koulutuksen ja tietämyksen avulla.

Lisäksi naisopiskelijoiden lisääntyessä koko 1900-luvun ajan naisten korkeakoulut kärsivät paljon vähemmän taloudellisista esteistä kuin kaikki miehet. Tämä estää heitä joutumasta menemään yhteistyöhön ylläpitääkseen itseään (kuten monet kaikkien miesten korkeakoulut tekivät).

body_morehouse_collegeMorehouse College( Thomson200 / Wikimedia Commons)

Pitäisikö sinun mennä miesten korkeakouluun? 5 kriittistä tekijää

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kaikkien poikien korkeakouluun, on tärkeää varmistaa, että tämäntyyppinen ympäristö sopii sinulle hyvin, akateemisesti ja sosiaalisesti. Tässä on joitain kysymyksiä, jotka voit kysyä itseltäsi, ennen kuin haet hakemusta miespuolisiin korkeakouluihin.

# 1: Pidätkö koulusta kokonaisuutena?

Ajattele, mikä vetää sinut siihen korkeakouluun, johon aiot hakea (lukuun ottamatta sitä, että se on vain miehille). Millaista ympäristöä etsit? Haluatko osallistua urheiluun tai kreikkalaiseen elämään?

Tässä on joitain tarkempia kysymyksiä itsellesi:

 • Pidätkö kampuksesta ja sen ympäristöstä? Neljä jäljellä olevaa miespuolista korkeakoulua sijaitsevat villisti eri alueilla, Minnesotan maaseudulta vilkkaaseen Atlantaan. Mieti, haluatko enemmän kaupunkikeskuksen vai rauhallisemman ja syrjäisemmän ilmapiirin.
 • Aiotko osallistua opetussuunnitelmiin? Jotkut miespuoliset korkeakoulut tarjoavat enemmän klubeja ja aktiviteetteja opiskelijoille kuin toiset. Esimerkiksi, jos olet todella ajatellut kreikkalaista elämää, Wabash College saattaa olla sinulle sopiva valinta, koska veljeillä on suuri rooli täällä.
 • Haluaisitko, että lähistöllä olisi vain naisille tarkoitettu sisarkoulu? Kaksi miesten korkeakoulua-Morehouse ja Saint John's-jakaa akateemisia resursseja ja tehdä toimintaa yhdessä läheisen naisopiston kanssa. Jos pidät ajatuksesta olla tekemisissä myös naisopiskelijoiden kanssa, nämä kaksi kaikkien miesten korkeakoulua saattavat sopia paremmin sinulle.
 • Haluatko muiden afrikkalaisten amerikkalaisten ympäröimän? Jos tämä kuulostaa sinulta, historiallisesti musta Morehouse College olisi loistava valinta.

# 2: Voitteko varata osallistua?

Koska kaikki neljä kaikkien miesten korkeakoulua ovat yksityisiä, niiden lukukausimaksut ja palkkiot voivat olla melko kalliita.

Tässä on katsaus miesten korkeakoulujen nettokustannuksiin. Nettokustannukset ovat keskiarvo siitä, kuinka paljon opiskelijat maksavat saatuaan apurahat / apurahat ja lainat; se sisältää myös huone- ja lautamaksut sekä muut maksut. Koulut on järjestetty kalleimpaan ja halvimpaan järjestykseen.

Men's College

Nettokustannukset vuodessa

Morehouse College *

38 878 dollaria

Hampden-Sydney College

33 725 dollaria

Saint John's University

27 500 dollaria

Wabash College

22101 dollaria

* Morehousen nettokustannukset ovat korkeammat kuin sen luetellut lukukausimaksut ja palkkiot suhteellisen heikon taloudellisen tuen vuoksi

Kuten näet, miesten korkeakouluihin osallistumisen todelliset kustannukset vaihtelevat noin 22 000 dollarista vuodessa lähes 39 000 dollariin -se on valtava 17 000 dollarin ero! Siksi on niin tärkeää tutkia kaikkien korkeakoulujen rahoitusapukäytäntöjä, joihin haluat hakea.

On myös hyvä hakea joitain ulkopuolisia apurahoja.

# 3: Voittavatko luokat ja päämiehet sinua?

Loput kaikkien poikien korkeakoulut ovat taiteiden korkeakouluja, mikä tarkoittaa, että ne keskittyvät antamaan opiskelijoille perinteisen, laajan taiteen koulutuksen. Se sanoi, ne eivät kaikki tarjoa täsmälleen samoja akateemisia ohjelmia , joten varmista, että tarkistat, että koulu (i) lla olet kiinnostunut opiskelemaan.

Esimerkiksi Morehouse on ainoa miesten korkeakoulu, joka tarjoaa pääaineen afrikkalaisamerikkalaisissa tutkimuksissa (tosin Saint John's) tekee on alaikäinen mustissa tutkimuksissa).

Jos et ole varma, mitä haluat opiskella, harkitse hakemista Pyhän Johanneksen alueelle, jossa on suurin mies- ja korkeakouluopiskelijoiden määrä (yli 70 ainutlaatuista akateemista ohjelmaa!).

# 4: Tuletko menestymään koko miehen ympäristössä?

Ennen kuin haet miesten korkeakouluun, kysy itseltäsi, mikä on yhden sukupuolen ympäristö, jonka avulla voit menestyä ja hyödyntää kaikki mahdollisuutesi.

Esimerkiksi, haluat ehkä muodostaa läheisiä miesten ystävyyssuhteita, koska et todellakaan päässyt tekemään niin lukiossa. Tai ehkä sinua kiinnostaa ajatus tulla osaksi koko koulun veljeyttä. Tai ehkä olet pärjännyt todella hyvin kaikkien poikien lukiossa ja haluat jatkaa akateemista matkaa vastaavassa ympäristössä.

Mistä tahansa syystä, varmista, että ne ovat selkeät sinä ja että tämä ainutlaatuinen oppimisympäristö sopii ihanteellisesti.

# 5: Oletko kunnossa nimeen puuttumisen kanssa?

Osaa korkeakouluopiskelusta ei häiritse näiden koulujen yleisesti tuntemattomien nimien puute (lukuun ottamatta Morehousea, joka on historiallisesti tunnettu musta koulu), joten kysy itseltäsi, voisiko tämä olla sinulle huijaus.

Muista samanlainen muistiinpano jotkut ihmiset eivät ole oikeutetusti tietoisia siitä, että kaikki miehet ovat edelleen olemassa . (Sitä vastoin useimmat ovat kuulleet naisopistoista, joista muutamat, kuten Barnard ja Wellesley, ovat suhteellisen arvostettuja.)

Tässä on se, että sinun on oltava valmis selittämään ihmisille, mistä koulusi on kyse.

body_saint_johns_university_mnPyhän Johanneksen yliopisto( Bobak Ha'Eri / Wikimedia Commons)

Johtopäätös: Mitä kaikki miespuoliset korkeakoulut tarkoittavat sinulle

Vaikka kaikkien miesten korkeakouluja oli aiemmin runsaasti Yhdysvalloissa, nyt vain neljä tällaista koulua on jäljellä :

 • Hampden-Sydney College
 • Morehouse College
 • Saint John's University
 • Wabash College

Koko miespuolisten korkeakoulujen lasku liittyy enimmäkseen miesten ja naisten roolien sekä taloudellisten tekijöiden muuttumiseen, nimittäin naisopiskelijoiden lisääntymiseen 1900-luvulla. Kun on kyse naisten korkeakouluista, yli 30 on jäljellä , mikä osoittaa, että vain naisille tarkoitettu koulutus on harvinaisempaa, mutta sitä on helpompi löytää kuin vain miehille tarkoitettu koulutus.

Jos aiot osallistua miesten yliopistoon, muista kysyä itseltäsi nämä kysymykset:

 • Pidätkö koulusta kokonaisuutena?
 • Onko sinulla varaa osallistua?
 • Voittavatko luokat ja pääaineet sinua?
 • Tuletko menestymään kaikkien miesten ympäristössä?
 • Oletko kunnossa nimentunnistuksen puutteen kanssa?

Viime kädessä on sinun päätös, sopiiko kaikkien poikien korkeakoulu sinulle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.