Ovatko INFJ: t hauskoja? Tämän harvinaisen persoonallisuustyypin ymmärtäminen

auringonlasku-1207326__480

INFJ: t ovat harvinaisin Meyers-Briggs-persoonallisuustyypeistä, jotka muodostavat alle yhden prosentin väestöstä. Tunnetaan usein diplomaateina, INFJ: t tunnetaan idealistisina tekijöinä, jotka taistelevat väsymättä asioista, joihin he uskovat. Mutta mitä tämä tarkoittaa sitä, millaisia ​​INFJ: t ovat jokapäiväisiä ystäviä, työtovereita, perheenjäseniä ja romanttisia kumppaneita? Onko ne suljettu? Onko niistä apua? Onko INFJ hauska? Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

3 suurta osaa aivoista

INFJ: iden 5 parasta ominaisuutta

INFJ tarkoittaa introversiota, intuitiota, tunnetta ja tuomiota. INFJ: t ovat erittäin harvinaisia ​​ja niissä on ainutlaatuinen yhdistelmä piirteitä. He ovat molemmat kiltisti sanottuna ja valmiita taistelemaan siitä, mihin uskovat. Harkitse näitä viittä INFJ: n luonteenpiirteitä.#1: Erittäin yksityinen

Introvertteinä, INFJ: t pitävät henkilökohtaiset ajatuksensa ja tunteensa liivin lähellä. He eivät luota helposti, joten he eivät halua kertoa itsestään ennen kuin ovat päästäneet jonkun lähipiiriinsä. INFJ: llä kestää kauan, ennen kuin se todella avautuu muille ihmisille.

#2: Päättäväinen ja intohimoinen

INFJ: t rakastavat asiaa. He ovat intohimoisia, päättäväisiä taistelijoita siitä, mihin he uskovat. Kun INFJ: t uskovat, että jokin tai joku on tärkeä, he taistelevat väsymättä sen puolesta.

#3: Oivaltava

INFJ: t tunnetaan kyvystään nähdä yhteyksiä, joita muut eivät ehkä helposti havaitse. He voivat usein nähdä petoksen läpi ja heillä on taipumus tietää, milloin heille valehdellaan. INFJ: t myös ymmärtää tunteita ja saada huomaavaisia ​​ja intuitiivisia ystäviä, usein tietää jotain vialla ennen kuin teet.

#4: Perfektionistinen

INFJ: t uskovat täydellisyyteen - liiketoiminnassa, ihmissuhteissa, ystävyyssuhteissa. He taistelevat saavuttaakseen suuria tuloksia elämänsä kaikilla osa -alueilla, mutta voi nopeasti pudottaa ihmisiä ja tilanteita jos he kokevat, että jokin ei toimi niin kuin pitäisi.

Etelä -Kalifornian yliopiston vaatimukset

#5: Altruistinen

INFJ: t taistelevat suuremman hyvän puolesta. On syytä, miksi jotkut historian tunnetuimmista humanitaarisista henkilöistä, mukaan lukien äiti Theresa ja Gandhi, olivat INFJ: itä. He eivät halua edetä itse; he taistelevat, koska he haluavat tehdä maailmasta paremman paikan.

Millaisia ​​INFJ: t ovat ihmissuhteissa?

Nyt kun tiedämme enemmän siitä, millaisia ​​INFJ: t ovat ihmisiä, millaisia ​​he ovat parisuhteessa? Ovatko he uskollisia? Onko INFJ hauska? Ovatko he vaativia?

INFJ: t eivät päästä uusia ihmisiä elämäänsä helposti, mutta kun he he ovat lämpimiä, ystävällisiä kumppaneita. INFJ: t taistelevat väsymättä ystäviensä, romanttisten kumppaniensa ja perheenjäsentensä puolesta. He haluavat varmistaa, että heidän kumppaninsa ovat onnellisia ja terveitä.

Onko INFJ hauska? Vaikka introvertteinä INFJ: t eivät rakasta olla huomion keskipisteessä juhlissa, he tekevät haluavat leikkiä rakkaidensa kanssa. Tilanteissa, joissa he viihtyvät, INFJ: t voivat näyttää jopa ulospäin suuntautuneilta.

Bottom Line

INFJ: t ovat uskollisia, huolehtivia ja intuitiivisia kumppaneita. He rakastavat syyllisyyttä ja taistelevat väsymättä ihmisten ja ideoiden puolesta, joihin he uskovat. Jos sinulla on onni tietää INFJ, sinulla on todennäköisesti positiivinen ja syvä suhde.

ero cuny ja suny välillä
Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset