Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

ominaisuus-vesimies-tähdistö

Vesimies on eläinradan epäkeskus. He pitävät sopimusta, heillä on omituisia etuja ja nauttivat monenlaisista ystävistä, jotka ovat valmiita analyyttisiin keskusteluihin ja alas kuumiin poliittisiin keskusteluihin.

Mutta kenen kanssa nämä nonkonformistit ovat yhteensopivia? Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi vesimiehien yhteensopivuudesta muiden eläinradan merkkien kanssa seuraavasti:  • Kuvataan Vesimies-tähtimerkin ydinpiirteet
  • Selittämällä luonteenpiirteet, jotka tekevät Vesimiehestä parhaan ja huonimman ottelun
  • Ranking Vesimies yhteensopivia merkkejä useimmiten vähiten yhteensopivia
  • Tarjolla kolme avainkohtaa rakkaille vesimiehille.

Katsotaanpa tarkemmin, mitkä merkit ovat hyviä kumppaneita, ystäviä ja kumppaneita Vesimiehille.

ruumis-vesimies-symboli

Floridan yliopisto täytti vaatimukset

Vesimiehet ovat ilmamerkkejä, jotka ovat täynnä energiaa. Heidät tunnetaan parhaiten mielipiteistä ja täynnä ideoita.

Vesimiehen ydinpiirteet

Vesimiehiä (syntynyt 21. tammikuuta - 19. helmikuuta) hallitsee Uranus-planeetta, joka tunnetaan aiheuttavan häiriöitä ja muutoksia. Horoskoopin vesimiehet heijastavat tätä kaoottista energiaa: he ovat epätavallisia, individualistisia, itsetarkastavia ja idealistisia. Vesimiehet rakastavat nähdä ja tulla nähdyksi, ja ilmamerkkinä he ovat yleensä keskellä asioita ja aaltoja.

Symboloi Vedenkantaja, an Vesimies laskee ja virtaa elämän läpi etsimällä uusia ihmisiä ja kokemuksia . Vesimiehet tunnetaan parhaiten tietämisestä kaikki. Vesimiehet ovat vaivattomasti yhteydessä ihmisten kanssa kaikilla elämänaloilla, ja he pitävät näitä yhteyksiä yleensä rikkaina mahdollisuuksina saada uusi näkökulma elämään tai mahdollisuutena auttaa apua tarvitsevia. Vesimiehen kyky luoda suhteita ihmisiin sekä heidän luonnollinen uteliaisuutensa tarkoittaa toisinaan sitä, että heitä pidetään eksentrisinä.

Vesimies on myös mielipiteellinen ja analyyttinen. Yhdistä heidän monet ensikäden kokemuksensa lähes pakolliseen taiteen ja kirjallisuuden kulutukseen, ja sinulla on henkilö, jolla on paljon mielipiteitä ja ideoita. Kun Vesimies ottaa kantaa johonkin, josta he ovat oppineet, he puhuvat mielellään siitä ... eivätkä myöskään sokeroita sitä.

Jos Vesimies ei ole parhaimmillaan, he voivat olla itsepäisiä ja vaikeita. Joskus tämä tarkoittaa sitä, että he kieltäytyvät suorastaan ​​kieltäytymästä muista näkökulmista, ja he voivat olla huolissaan siitä, että ristiriidassa oleminen tarkoittaa heidän uskottavuutensa hyökkäystä. Tämä kieltäytyminen nähdä järkeä voi tehdä Vesimiehistä erittäin vaikeaa kommunikoida.

Vesimiehillä on taipumus vastustaa myös muiden yrityksiä oppia tuntemaan heidät syvemmällä tasolla, mikä tarkoittaa, että läheisyys voi olla haastavin osa suhdetta vesimieheen. Niille, jotka ovat kiinnostuneita kapinallisista, joilla on sydän langetetuille ja visionäärin mielelle, Vesimiehen muurien murtaminen voi olla vaivan arvoista.

Vesimiehistä on paljon enemmän opittavaa, joten muista tutustua tämän eläinradan täydelliseen oppaaseen!

body-red-question-mark-1

Tässä on ominaisuuksia, joita Vesimiehen tulisi etsiä hyvältä kumppanilta tai ystävältä.

Mikä tekee Vesimiehelle hyvän ottelun?

Vesimiehen kanssa yhteensopivia merkkejä (ja ihmisiä!) Todennäköisesti omistaa muutama piirre. Seuraavassa kuvataan nämä viisi ominaisuutta ja miksi ne sopivat yhteen Vesimiehen persoonallisuuden tyypin kanssa.

Piirre 1: Vieraanvaraisuus

Vesimiehet haluavat olla ystäviä ihmisten kanssa, jotka ovat yhtä vieraanvaraisia ​​kuin he ovat. Hyvän kumppanin Vesimiehelle on voitava jakaa ja pysyä ennakkoluulottomana --Vesimies ei tee eroa kenen sallitaan päästä kotiinsa ja sydämeensä.

Vesimiehiä ympäröi usein tonnia tuttavia (tai 'parhaita ystäviä', kuten Vesimies saattaa sanoa), ja he ovat anteliaita ajastaan, kiintymyksestään ja jopa rahastaan. Joten jos haluat olla läheisessä suhteessa Vesimieheen, sinun on hyväksyttävä ja tuettava myös heidän persoonallisuutensa.

Ominaisuus 2: Hyvä huumorintaju

Vesimies rakastaa pitää asiat kevyesti. Kumppaneiden on kyettävä näkemään huumori elämässä ja vastustaa halua ottaa itsensä liian vakavasti. Vesimiehellä ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä tikkuun mudassa!

Vesimiehelle hyvä huumorintaju on myös merkki fiksuudesta - toinen piirre, jonka tämä tähtimerkki pitää houkuttelevana. Koska Vesimiehet ovat yleensä hieman kookkaita, aidon yhteyden tunteminen Vesimiehen huumorintajuun on hyvä osoitus siitä, että värisette samalla henkisellä taajuudella.

Ominaisuus 3: Eklektiset kiinnostuksen kohteet

Vesimiehet ovat funky. Kuuluisina paimentolaisina he etsivät jatkuvasti uusia tapoja nähdä maailma. Ystävä tai kumppani, joka etsii ja arvostaa tuntemattomia, on heti houkutteleva Vesimiehelle . Vastaavien eklektisten etujen jakaminen Vesimiehen kanssa auttaa sinua luomaan vahvan yhteyden, ja se tarkoittaa myös, että et koskaan kyllästy toisiinsa!

Ominaisuus 4: Monimutkaisuus

Vesimies tykkää haasteesta, jopa rakkaudessa. Yhdistettynä henkisesti ja emotionaalisesti monimutkaiseen kumppaniin Vesimies tuntee olevansa pakko selvittää kumppaninsa mysteerit. Säälimättömästi analyyttinen Vesimies nauttii koodien murtamisesta ja pulmien ratkaisemisesta, joten a romanttinen kiinnostus, jolla on monimutkaisuus, pitää Vesimiehen kiehtovana .

Tässä on tietysti rivejä. Esimerkiksi vesimiehet eivät pidä siitä, kun ihmiset hylkäävät uteliaisuutensa tai 'sulkeutuvat', kun vesimiehet yrittävät ymmärtää heitä paremmin. Mutta yleensä tämä tähtimerkki haluaa olla monimutkaisten ihmisten lähellä, joiden kiinnostuksen kohteet, ura ja uteliaisuus tarkoittavat, että he ovat täynnä yllätyksiä.

Ominaisuus 5: Itsenäisyys

Riippumattomuus on myös ratkaisevan tärkeää, jos haluat ripustaa Vesimiehen kanssa. Erittäin itsenäiset vesimiehet vastustavat kumppanin sosiaalisten tai moraalisten esteiden sitomista. Vesimiehellä ei ole aikaa koodaamiseen: kumppani, joka ei halua mennä ulos, mutta ei halua jäädä kotiin yksin, saa Vesimiehen tuntemaan tukehtuneen.

Anna Vesimiehelle kumppani, joka ei välitä omasta seikkailustaan ​​tai jahtaamasta intohimojaan (kuten sosiaalinen oikeudenmukaisuus tai harvinaisten kolikoiden keräily), ja he ovat yli kuun.

kehon nyrkkeily-taistelut

Jos sinulla on nämä piirteet, suhteesi Vesimieheen saattaa tuntua olevan nyrkkeilyrenkaassa.

Mikä tekee huonosta ottelusta Vesimiehelle?

Koska Vesimiehet ovat niin ainutlaatuisia ja epätavallisia, ne voivat olla melko nirso kumppaneistaan. Tässä on viisi ominaisuutta, jotka ovat suuria vesimiehiä.

Ominaisuus 1: Snobbaus

Vesimies ei ole nirso siitä, kenen kanssa he ovat ystäviä. Sosiaalisella asemalla ja esiintymisillä ei ole merkitystä Vesimiehelle, joten kumppani, joka kääntää nenänsä toisia kohtaan, vaikuttaa Vesimieheltä julmana ja tuomitsevana.

Itse asiassa mikä tahansa snobbin muoto on tämän tähtimerkin poiskytkentä. Avomielisyys ja hyväksyntä voittavat päivän Vesimiehen kanssa . Romanttiset kiinnostuksen kohteet, jotka osoittavat vastustusta jommallakummalle, eivät kestä kauan Vesimiehen rönsyilevässä, eklektisessa ystävyyspiirissä.

Ominaisuus 2: Stoismi

Vaikka Vesimiehet ovat eläinradan sosiaalisia perhosia, he kamppailevat osoittamaan tunteitaan ja jakamaan sisimmänsä tunteita ihmisille - jopa perheenjäsenille ja pitkäaikaisille ystäville.

Siksi t hei eivät pärjää hyvin, kun he ovat läheisissä suhteissa muihin ihmisiin, jotka myös pelaa korttinsa lähellä liiviä . Vesimies tarvitsee elämässään avoimia, rehellisiä, haavoittuvia ihmisiä, jotta he voivat olla paras itsensä. Jos ei, Vesimiehen suhteet pysyvät pinnallisina ja niissä ei ole syvyyttä, jota he tarvitsevat onnelliseksi.

on Duke Ivy League -koulu

Suuri asia muistaa? An Vesimiehen on oltava jonkun kanssa, joka voi mennä syvälle ja houkutella heitä myös syvemmälle.

Ominaisuus 3: Hämmennys

Vaikka Vesimies tarvitsee usein kättä emotionaalisen läheisyyden suhteen, ne vetävät viivan invasiivisuuteen tai nokkuuteen. Kumppani, joka pyrkii jatkuvasti Vesimiehen liiketoimintaan - kuulustelee heitä missä he ovat olleet, kenen kanssa hän ripustaa tai kun he tulevat kotiin - ärsyttää itsenäistä, vapaamielistä Vesimiehiä.

Nyrkkä kumppani saa todennäköisesti kylmän vastauksen tästä tähtimerkistä. Vesimies ei ymmärrä, miksi heidän ystävänsä ja kumppaninsa haluavat tietää niin paljon siitä, mitä he tekevät ja missä he ovat olleet. (Muistatko, kuinka sanoimme Vesimiehet olevan riippumattomia? Tarkoitimme sitä!)

Lopulta, nenä on merkki epäluottamuksesta vesimiehiin. Jos olet ystävyys- tai suhde Vesimiehen kanssa, sinun on annettava heille pitkä hihna.

Ominaisuus 4: Joustavuus

Useimmat moraalit ovat keskusteltavissa Vesimiehen kanssa. He keskustelevat mielellään jokaisesta arvosta, periaatteesta ja uskosta! Siksi kumppani, joka sokeasti noudattaa tiukkoja moraaleja tai sääntöjä, ei sukeltaa Vesimiehen kanssa.

Vesimiehen silmissä on aina mahdollisuus tasoittavampaan, osallistavampaan, oikeudenmukaisempaan tapaan. Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä moraalisissa puitteissa on ratkaisevan tärkeää Vesimiehen yhteensopivuuden kannalta . Jos olet perinteinen tai jumissa tavallasi, Vesimies ei ole hyvä kumppani sinulle.

Ominaisuus 5: hallussapito

Tarkkailu, nittiminen, takertuminen, käsin kirjoittaminen: nämä kaikki ovat käyttäytymismalleja, joilla Vesimies juoksee kukkuloille. Kaikki omistavuuden muodot ovat kääntäminen pois Vesimieheltä, joka tarvitsee paljon tilaa vaeltaa vapaasti missään suhteessa.

Tämä ei tarkoita sitä, että Vesimiehet ovat uskottomia tai eivät uskollisia. Se ei ole totta! Mutta Vesimies tarvitsee tilaa hengittää, olipa sitten aikaa viettää aikaa uusien ystävien kanssa ilman sinua tai mennä satunnaiseen sooloseikkailuun latautua.

Vaikka saattaa olla houkuttelevaa reagoida Vesimiehen taipumukseen vaeltaa kiristämällä otettasi, vastustakaa tätä kehotusta: mitä enemmän vapautta annat Vesimiehelle, sitä uskollisempia he haluavat tuntea.

kehon astrologia-kaavio

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Täydellinen kaavio

Mihin Vesimies on yhteensopiva fyysisen intohimon, viestinnän, ystävyyden ja yleisen yhteensopivuuden suhteen? Seuraava taulukko antaa sinulle täydellisen katsauksen:

unc chapel hill täytti vaatimukset
Kirjaudu pariksi Yleinen yhteensopivuus Rakkaus Ystävyys Viestintä
Vesimies Korkea Korkea Korkea Keskitaso
kalastaa Matala Matala Matala Keskitaso
Oinas Korkea Korkea Keskitaso Korkea
Härkä Matala Matala Matala Matala
Kaksoset Korkea Korkea Korkea Korkea
Syöpä Matala Matala Matala Matala
Leo Keskitaso Keskitaso Keskitaso Korkea
Neitsyt Keskitaso Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Vaaka Korkea Keskitaso Korkea Korkea
Skorpioni Keskitaso Keskitaso Keskitaso Matala
Jousimies Korkea Korkea Korkea Korkea
Kauris Matala Matala Keskitaso Matala

Annamme sinulle seuraavaksi Aquarius-yhteensopivuuden kullekin näistä kumppanuuksista.

runko-museo-näyttely-taide

Nämä merkit ovat yleensä uteliaita ja älyllisiä, mikä tekee niistä upeita otteluita Vesimiehille.

Korkean Vesimiehen yhteensopivuus: Vesimies, Kaksoset, Vaaka ja Jousimies

Vesimiehen yhteensopivimmat merkit ovat muita Air-merkkejä Vesimies , Kaksoset , Vaaka ja Jousimies .

Vesimies ja Vesimies

Kun kaksi vesimiehiä pariutuu, heistä tulee nopeita ystäviä . Niin monien yhteisten piirteiden saaminen antaa heille paljon kiinnostuksen kohteita. Pari vesimiehellä on paljon puhuttavaa ja sidottu intohimoansa sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen - yhteinen etu, joka saattaa ajaa tämän parin aktivismiin ja muihin humanitaarisiin ponnisteluihin rinnakkain.

Missä tämä ottelu vaikeutuu, on läheisyyden osastolla. Kahden vesimiehen voi olla helppoa yrittää piilottaa norsu huoneeseen (tunteitaan) kiihkeästi keskustelemalla kaikista muista aiheista. Se vaatii kovaa työtä ja keskinäistä sitoutumista bulldoze tämän suhteen esteiden läpi, mutta jos molemmat Vesimiehet ovat halukkaita, suhde, jonka he löytävät toiselta puolelta, rakentuu vankalle pohjalle.

Vesimies ja Kaksoset

Kaksoset ja Vesimies ovat kaksi ilmamerkkiä, joiden huoleton henki ja iloinen luonne luovat vahvan alun perin vetovoiman. Näillä kahdella on paljon puhuttavaa, koska molemmat ovat kiinnostuneita monista erilaisista kulttuuriasioista, ja molemmat rakastavat analysoida ympäröivää maailmaa. Missä tämä pariskunta menee, keskustelu seuraa ehdottomasti.

Missä tämä pari saattaa taistella on, kun parin kuherruskuukauden vaihe hiipuu. Kykenevätkö Kaksoset ja Vesimiehet selviytymään suhteen keskipisteestä todelliseen ja raakaan, riippuu heidän suhteestaan halu olla täysin totuudenmukainen, vaikka se sattuu.

Vesimies ja Vaaka

Toinen pari lentomerkkejä, Vaaka ja Vesimies tekevät leikkisän ottelun, jotka molemmat ilahduttavat huoneessa, joka on täynnä satoja heidän 'lähimpiä ystäviään'. He ovat molemmat seikkailunhaluisia, ja heidän vaeltava henkensä ovat erinomaisia ​​kohteliaisuuksia! Tämä pari on myös vihainen ja pystyy yleensä pitämään asiat kevyinä. Vesimiehen ja Vaakojen terve suhde on täynnä naurua ja hauskaa.

Kun asiat muuttuvat hieman kiviseksi, sillä on todennäköisesti jotain tekemistä läheisyyden kanssa. Vaaka on luonnollisesti intohimoisempi kuin syrjäinen Vesimies, joten näiden kahden on jätettävä syrjään taipumuksensa varpailla tunteiden ympärillä. Sen sijaan heidän on sekoitettava toiveensa ja tarpeensa avoimesti ja rehellisesti. Jos he tekevät, heidät on asetettu onnelliseen elämään!

Vesimies ja Jousimies

Jousimies ja Vesimies jakavat elämänhimoa, joka herättää välitöntä vetovoimaa . Molemmat merkit ovat mukavia antaa toisen säilyttää itsenäisyytensä, ja he arvostavat sitä, että heidän ei tarvitse taistella vapaudestaan ​​suhteessa. Koska Jousimies ja Vesimies ovat halukkaita olemaan avoimia keskenään, heidän elämänsä on täynnä uteliaisuutta ja ihmeitä.

Mutta tämän mitä tahansa menevän järjestelyn pimeä puoli on, että molemmat Sag ja Vesimies ovat sitoutumisfoobisia. Näet usein tämän parin erittäin pitkäaikaisia ​​suhteita, mutta he epäröivät laittaa etiketin mihin tahansa. Tämä voi johtua arkisen pelosta, ei kyvyttömyydestä rakastaa toista! Jos Jousimiehet ja Vesimiehet ymmärtävät, että heidän haluttomuutensa sitoutua johtuu toisen henkilön itsenäisyyden syvällisestä kunnioittamisesta, heidän suhteensa kukoistaa.

ominaisuusasteikot

Jotta vesimiehet pääsevät toimeen Oinas, Leot, Neitsyt ja Skorpionit, heidän on löydettävä tasapaino ja kompromisseja.

Keskisuuren Vesimiehen yhteensopivuus: Oinas, leijona, Neitsyt ja Skorpioni

Keskisuuret Vesimiehen kanssa yhteensopivat merkit ovat Oinas , Leo , Neitsyt ja Skorpioni . Näillä neljällä tähtimerkillä on joitain piirteitä, jotka sopivat hyvin Vesimiehelle ... mutta heidän on pidettävä mielessä, että heidän persoonallisuutensa muut näkökohdat eivät aiheuta eroja ystävyydessä tai suhteessa.

Vesimies ja Oinas

Oinas ja Vesimies ovat samankaltaisia ​​huumorintajua, taitoa nokkelaan kiusaukseen ja itsenäistä luonnetta. Oinasin tulinen persoonallisuus on hyvä ottelu Vesimiehen omalle rakkaudelle nokkeluuteen ja keskusteluun. Nämä kaksi merkkiä rakastavat intohimoisesti puolustaa ideoitaan, joten älä ihmettele, jos jokainen keskustelu muuttuu hyväluontoiseksi edestakaisin!

Nämä tähtimerkit vaikuttavat kuitenkin enemmän rikollisina kuin pitkäaikaisina ystävinä. Vesimies ei osaa vastata Oinasin satunnaiseen haukkumiseen, eikä Oinas reagoi positiivisesti Vesimiehen yrityksiin logisoida Oinasin paha mieliala. Oinas ylivertaiset kiintymysesitykset voivat myös hukuttaa Vesimiehen, koska heitä vartioidaan enemmän kiintymyksessään. Jotta tämä pariliitos toimisi pinnallisen yhteyden ulkopuolella, molempien merkkien on pyrittävä samanlaisiin etuihin ja sitoututtava ymmärtämään ja täyttämään toistensa emotionaaliset tarpeet.

Vesimies ja Leo

Vesimies ja leo ovat vastakkaisia ​​merkkejä, kun leo pyrkii olemaan huomion keskipiste ja Vesimies kiinnittää usein huomiota kaikille tasavertaisesti. Mutta koska tämä pari rakastaa ihmisiä (ja rakastaa olla noin ihmiset), heillä voi olla todella hyvä suhde! Molemmat omaksuvat muiden ystävät, ja koti, joka on täynnä rakastamiaan ihmisiä, tuo sekä Leolle että Vesimiehelle paljon iloa.

Mutta näiden merkkien on oltava Ole varovainen, että ollessaan ihmisten läheisyydessä he eivät unohda toisiaan. Leo on altis mustasukkaisuudelle ja saattaa aloittaa pikkutaitoja vastauksena Vesimiehen tuuliseen, välinpitämättömään asemaan suhteisiinsa. Jos Leo liioittelee sitä hellyysosastolla, Vesimies astuu taaksepäin aiheuttaen tunnepurskeita Leolta. Leo-Vesimies-pariliitos toimii parhaiten, jos he voivat oppia jakamaan valokeilan ja pitämään mielialansa kurissa.

yleisiä sovellusesimerkkejä harvard

Vesimies ja Neitsyt

Vesimies-Neitsyt-pariskunnalla on intohimo auttaa muita. Nämä kumppanit ja ystävät tapaavat usein vapaaehtoisprojektien tai aktivismin kautta! Koska heillä on valtava sydän, he voivat tehdä erinomaisia ​​kumppaneita toisilleen, kun ne auttavat toisiaan taistelemaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Toisaalta, näillä tähtimerkkeillä on täysin erilaiset energiat. Neitsyt on vakavampi ja maadoitetumpi kuin vaeltava, huoleton Vesimies. Neitsyen on vastustettava kehotuksia napata Vesimiehen toisinaan huolimattomia tapoja ja pyrkiä osoittamaan kiinnostusta Vesimiehen pitkästä ystäväluettelosta.

Neitsyt voi kuitenkin opettaa Vesimiehelle jotain tai kaksi vastuusta, ja Vesimies voi auttaa Neitsyttä keventymään. Jos nämä kaksi voivat kanavoida energiansa yhteiseen projektiin (Neitsyt käsittelee yksityiskohtia ja Vesimies ottaa tietysti suuren kuvan), heillä on hyvät mahdollisuudet tasapainottaa toistensa heikkouksia ja muodostaa vahva side.

Vesimies ja Skorpioni

Ensi silmäyksellä Skorpioni-Vesimies-pari saattaa tuntua melko oudolta, sillä Skorpionin hieman tumma, houkutteleva persoonallisuus seisoo toisin kuin luokan pelle Vesimies. Mutta juuri se pimeä ja salaperäinen persoonallisuus, jota Vesimies ei voi vastustaa! He rakastavat paljastaa pulmia, ja Vesimies ei voi vastustaa yrittämättä ymmärtää Skorpionin hölynpölyä.

Tässä pariliitoksessa on kuitenkin joitain varovaisia ​​asioita. Skorpioni voi olla hieman karu ja hallitseva ja saattaa harjata Vesimiehen sosiaalisessa harhassa. Samoin myös Vesimiehen on tehtävä joitain myönnytyksiä, koska Skorpionit ovat yleensä hieman omistavampia ja joustavampia. Tämän pariliitoksen tekee yhteinen tunne, että toinen kumppani on loputtoman monimutkainen. Näissä olosuhteissa Vesimies-Skorpionipari ei väsy toisiinsa helposti.

ruumis-vihainen-pari-taistelut

Kun Vesimies on suhteessa johonkin näistä merkeistä, he saattavat viettää enemmän aikaa taistelemiseen kuin tulemiseen.

Matalan Vesimiehen yhteensopivuus: Kalat, Härkä, Syöpä ja Kauris

Neljä tähtiä tunnetaan alhaisesta Vesimiehen yhteensopivuudesta. Nämä merkit ovat kalastaa , Härkä , Syöpä ja Kauris .

Vesimies ja Kalat

Kaloilla ja Vesimiehillä on sydän ihmisiä kohtaan, mutta lyhyt jaettu omistautuminen muiden palvelemiseen, tämä ottelu on enimmäkseen vaivaa . Kalat ovat emotionaalisesti monimutkaisempia kuin Vesimies on halukas mukautumaan, ja Vesimiehien viileä, säälimätön käytös voi saada Kalat tuntemaan olonsa epävarmaksi. Ilmaiseksi syntynyt ilma-merkki vie vain niin paljon työtä pitääkseen emotionaaliset, joskus omistavat Kalat onnellisina. Loppujen lopuksi nämä vastakohdat voivat olla paremmin toisistaan.

Vesimies ja Härkä

Härkä ja Vesimies on tarkoitettu konflikteihin: Härkä on tunnetusti vanhanaikainen, tavanomainen ja vahva tahto ... ja Vesimies on surkea eläinradan vapaan ajattelija .

Vesimies löytää Härän pakkomielle kotona pysymisestä tylsää, ja Härkä kääntää nenänsä Vesimiehen boheemiseen elämäntyyliin. Mitä enemmän Vesimies vastustaa Härän pyrkimyksiä saada heidät asettumaan, sitä omistavammasta Härästä tulee. Nämä kaksi yhdessä työntävät toisen pois.

Vesimies ja syöpä

Syöpä ja Vesimies antavat ja saavat rakkautta eri tavoin, mikä voi johtaa väärinkäsityksiin ja loukkaantuneisiin tunteisiin. Syöpä on erittäin ravitseva ja fyysisesti hellä, jonka Vesimies pitää voimakkaana ja invasiivisena. Jos Vesimies yrittää vetäytyä, syöpä ottaa sen henkilökohtaisesti. Syövän loukkaantuneita tunteita pahentaa Vesimiehen kyvyttömyys tarjota suullisia rakkauden ja kiintymyksen ilmauksia.

Kun tämä pariliitos toimii, se johtuu siitä, että syöpä kykenee myötätuntoa Vesimiehen luonnolliseen asenteeseen, ja Vesimies on halukas panostamaan puhumaan syövän rakkauskieltä. Ilman näitä kompromisseja syöpä-Vesimies-pariskunta kamppailee saadakseen sen läpi.

Vesimies ja Kauris

Kauris ja Vesimies ovat eläinradan tunnettuja vastakohtia: Cap on perinteinen ja Vesimies kapinallinen. Vaikka Kaurisin arvot ja periaatteet ovat vankasti juurtuneet historiaan, Vesimies etsii kohti horisonttia päättäen kaivaa uusia tapoja elää.

Kun moraaliin, fyysiseen läheisyyteen suhtaudutaan dramaattisesti erilaisella tavalla (Kauris juoksee kuumana, kun Vesimies yleensä kylmänä, ja sosiaaliset suhteet, Vesimies ja Kauris eivät löydä paljoa yhteistä.

mikä merkki on kesäkuu 1

Vesimiehen iso takeaway

Yhteenveto siitä, mitä tämä yhteensopivuusanalyysi merkitsee vesimiehille suhteissa. Vesimiehet voivat pitää mielessä rakkautta etsittäessä kolme tärkeintä takeawayta.

# 1: Kylttisi on ehdotus

Älä huoli siitä, että suhteesi oletettavasti yhteensopimattomaan merkkiin on tarkoitus epäonnistua. Merkkisi on vain tapa ymmärtää persoonallisuuttasi, mutta se ei ole ainoa osa kuka olet! Sen sijaan, käytä mitä olet oppinut joistakin tyypillisistä vesimiehen ominaisuuksista pitämään itsesi kurissa kun tunnet itsesi vastustavan läheisyyttä tai kätkevän todellista itseäsi.

# 2: Ole kärsivällinen

Muista, että kärsivällisyys on hyve! Vesimiehen vaeltava henki ja suuri sosiaalinen ympyrä voivat tarkoittaa, että etenee liian nopeasti. Tähtimerkit, jotka pyrkivät kohti tavanomaisempia voi saada hyviä ystäviä ja kumppaneita ... jos annat heille mahdollisuuden. Avoimen mielen pysyminen ja halu kasvaa kumppanin kanssa on joskus oikea tie.

# 3: Embrace Adventure

Vesimiehet rakastavat seikkailua, joten älä pelkää ajatella suhteitasi seikkailunhaluisena matkana! Tämä auttaa navigoimaan ylä- ja alamäkiä, jotka johtuvat yhteyden muodostamisesta muihin.

keho seuraavaksi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.