AP-psykologian harjoituskokeet: täydellinen kokoelma

feature_appsychpracticetests.jpg

Harjoitustestit ovat joitain parhaista AP-psykologian tarkastelutyökaluista. Ne antavat sinulle käsityksen heikkouksistasi ja valmistavat sinut todellisen testin rakenteeseen ja sisältöön. Tässä artikkelissa luetellaan kaikki verkossa saatavilla olevat viralliset ja epäviralliset harjoitustestit ja annan neuvoja niiden käyttämisestä AP-testin hyvien pisteiden saamiseksi.

kuinka tarkistaa luokan sijoitus

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP-psykologian harjoituskokeet

On parasta käyttää virallisia harjoitustestejä valmistautuessasi AP Psych -kokeeseen koska voit olla varma, että kysymykset edustavat uskollisesti sitä, mitä testipäivänä odottaa. Julkaistuja virallisia tenttejä on rajoitetusti, mutta sinun pitäisi pystyä saamaan niistä tarpeeksi harjoittelua (ja voit silti täydentää tarvittaessa epävirallisilla testeillä, joista keskustelen seuraavassa osassa).

Onneksi, AP-psykologian kokeeseen ei ole tehty paljon suuria muutoksia , joten jopa vanhat testit voivat olla kelvollisia resursseja, jos osaat käyttää niitä.

Silti on tärkeää olla tietoinen siitä AP-psykologian testi muuttuu hieman (lähinnä kurssiyksiköinä ja ilmaisen vastauksen pisteytyksenä) 2019-20 -testausvuodelle. Voit lukea lisää näistä muutoksista ja nykyisestä muodosta Kurssin ja kokeen kuvaus 2020 .

On olemassa neljä virallista AP Psych -harjoitustestiä, jotka voit ladata ilmaiseksi PDF-tiedostoina:

Jos etsit lisää vapaan vastauksen käytäntöjä, voit yritä työskennellä virallisten vapaan vastauksen kysymysten suhteen erikseen . Suurimmalla osalla näistä on myös mukana tulevat avainavaimet ja esimerkkivastaukset, joiden avulla voit paremmin ymmärtää, mitä tiehöylät odottavat. Voit saada tonnia ilmaiset vastaukset kysymyksiin College Boardin verkkosivustolla ( vuodesta 2019 koko matkan takaisin vuoteen 1999 ).

Lisäksi, jos haluat harjoitella monivalintakysymyksiä ilman, että sinun on suoritettava kokopäiväistä tenttiä, voit tarkistaa esimerkkikysymykset AP-psykologian kurssikuvauksista:

Saatat löytää muita virallisia käytännön testejä ja kysymyksiä verkosta muista lähteistä. Opettajallesi on myös pääsy kokeilumateriaaleihin, joita ei ole saatavana suurelle yleisölle. Jos etsit lisää virallisia AP-testejä, keskustele opettajasi kanssa ja katso, tarjoavatko he ylimääräisiä resursseja.

body_official.png Sinun on käytettävä mukavaa bleiseriä, jossa on napitettava paita, kun suoritat virallisia AP-harjoitustestejä. Siten testi tietää, että olet myös virallinen. Jos käytät housuja, se ei luota sinuun salaisuuksillaan.

Epäviralliset AP-psykologian käytännön kokeet

Epäviralliset harjoitustestit voivat olla hyödyllisiä myös AP Psych -valmennuksellesi, mutta sinun ei pitäisi luottaa niihin täysin. Vaikka he testaavat edelleen suunnilleen samaa sisältöä kuin todellinen koe, heidän kysymyksensä voidaan muotoilla eri tavalla ja vaikeustaso on hieman korkeampi tai matalampi. Yleensä ne, joista sinun on maksettava, ovat korkealaatuisempia kuin ilmaiset epäviralliset, joten pidä tämä mielessä.

On hyvä viipyä viralliset harjoituskokeet näiden epävirallisten kokeiden kanssa valmistelussa.

Shmoop-harjoituskokeet

Shmoop tarjoaa yksi AP-psykologian diagnostiikkatesti ja kolme täyspitkää harjoituskoketta jotka jäljittelevät todellisen testin sisältöä ja muotoa (mukana ilmainen vastausosa). Sinun on lopulta maksettava tililtä, ​​mutta voit aloittaa ilmaisella kokeilulla ja peruuttaa sen ennen kuin ensimmäinen maksu erääntyy, jos haluat. Opiskelijatilin hinta on 14,99 dollaria kuukaudessa .

REA Online Practice -tentti

Tämä on vain yksi AP-psykologian käytännön testi, mutta se sisältää automaattisen pisteytyksen ja analysoi virheesi puolestasi . Tentti on myös ajoitettu, joten testausolosuhteet toistetaan suhteellisen tarkasti (miinus se, että se on tietokoneella). Hinta on 5,95 dollaria.

Varsity-ohjaajien diagnostiikkatestit

Tämä tunnettu testivalmisteluyritys tarjoaa tonnia ilmaisia ​​täyspitkiä AP-psykologian tenttejä (miinus vapaa vastausosa) . Vaikka he eivät ole laadukkaimpia siellä, niitä on hyvä käyttää tarkastelemaan osa oppimastasi materiaalista ja porata tärkeitä käsitteitä. Siinä on myös useita lyhyempiä tietokilpailuja, jotka on järjestetty aihealueittain.

Kuinka tarkistaa AP-psykologian harjoitustestit

Harjoitustestejä voidaan käyttää koko lukuvuoden ajan ja AP-psykologian kokeen viimeisissä tarkastelutilaisuuksissa. Ne ovat paras tapa arvioida, kuinka edistynyt olet materiaalitietämyksessäsi. Ne auttavat myös tuntemaan AP Psych -testin muodon, jotta et olisi kiinni testipäivänä.

Tässä on joitain neuvoja siitä, miten näitä harjoituskokeita käytetään valmistelussa eri kohdissa ympäri vuoden.

Ensimmäinen lukukausi: Luokan testivalmistelu

Tässä vaiheessa olet vain valmistautumassa luokan kokeisiin, etkä ole vielä oppinut kaikkia kurssin tietoja. Voit päättää käyttää harjoitussivustoja, jotka sisältävät kohdennettuja kysymyksiä AP-psykologian opetussuunnitelman erityispiirteistä , kuten tämä .

kuinka suuret ovat kamelihämähäkki

Silti tämän artikkelin psykologiakokeet voivat olla hyödyllisiä resursseja. Voit lajitella testin aiemmilta hallinnoilta kysyttyjä ilmaisia ​​vastauksia löytääksesi vastauksia siihen, mitä olet oppinut tähän mennessä.

On järkevää harjoittaa vapaasti vastattavia kysymyksiä hyvissä ajoin koska ne edellyttävät eniten itsenäistä tietoa. Suurimmalla osalla opiskelijoista on tässä jaksossa enemmän aikaa kuin monivalintakysymyksissä, koska et saa luetteloa vaihtoehdoista, jotka saattavat ajaa muistiasi tietystä termistä tai käsitteestä. Arvaaminen ei ole toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, joten on tärkeää valmistautua perusteellisesti.

Toinen lukukausi: AP Test Prep

Kun aloitat toisen lukukauden, aloita ajatella AP-testin valmistelua täyspitkillä harjoittelukokeilla. Olet oppinut suurimman osan materiaalista toisen lukukauden puoliväliin mennessä, joten voit käyttää AP Psych -harjoitustestejä arvioidaksesi taitosi tarkemmin. Suosittelen, että suoritat ensimmäisen täyspitkän testisi joskus maaliskuussa.

Verkkotesteistä voi olla hyötyä, mutta muista tulostaa myös joitain harjoitustestejä. tämä on ainoa tapa nähdä, onko ajanhallinta oikein. Kun suoritat psykologian harjoitustestin, muista kohdella sitä vakavasti, jotta voit oppia virheistäsi. Kun olet valmis, pisteytä se ja tutki virheelliset vastauksesi.

On useita syitä, miksi vastaat kysymykseen väärin. Se voi johtua huonosta ajankäytöstä, huolimattomasta virheestä tai sisällön tuntemattomuudesta. Jos jompikumpi kahdesta ensimmäisestä ongelmasta on monien virheidesi lähde, sinun on todennäköisesti suoritettava enemmän harjoitustestejä muodon totuttamiseksi samalla kun opit lukemaan huolellisemmin ja tahduttamaan itseäsi paremmin.

Jos virheilläsi on enemmän tekemistä sisältötietojen kanssa, voit kaventaa keskittymistäsi edelleen luokittelemalla väärät vastauksesi aiheen mukaan (tutustu tämän artikkelin luetteloon). Tällä tavalla voit opiskella ensisijaisesti kurssin osia, joiden kanssa kamppailet, ja välttää tuhlaamasta aikaa jo ymmärtämiisi käsitteisiin.

Kun olet havainnut virheesi harjoituskokeessa ja toteuttanut toimenpiteitä niiden korjaamiseksi, tee uusi testi tarkistaaksesi edistymisesi . Jälleen, varmista, että otat tämän testin samoilla aikarajoilla kuin todellinen AP-testi. Kun olet suorittanut toisen testin, toista vaiheet, joissa pisteytät sen ja tutkit virheesi. Jatka tätä prosessia, kunnes tunnet olevasi täysin valmistautunut AP Psych -kokeeseen.

Voi olla kannattavaa harjoitella vapaasti vastattavia kysymyksiä erillisinä kokokokeiden välillä, jos kamppailet tämän osan kanssa. Mitä enemmän tutustut siihen, miten vapaasti vastattavia kysymyksiä kysytään ja mitä tiehöylät odottavat, sitä todennäköisemmin ässäsi tämän osan todellisesta testistä toukokuussa.

mikä on opetuksen ulkopuolista toimintaa

Nämä kysymykset auttavat myös vahvistaa ymmärrystäsi psykologisista termeistä koska he usein pyytävät sinua soveltamaan termejä hypoteettiseen tosielämän skenaarioon.

body_brainguy.jpg Jatka testilihastesi harjoittamista, kunnes aivosi näyttävät tältä kaverilta.

4 välttämätöntä AP-psykologian käytännön testausvinkkiä

Tässä osassa luetellaan muutama vinkki, jotka on tärkeää muistaa käytettäessä käytännön testejä AP-psykologian tarkistamiseen.

# 1: Aika aina

Sanoin sen aiemmin, ja sanon sen uudestaan: jos haluat arvioida heikot kohosi tarkasti, sinun on ajoitettava itsesi ikään kuin tekisit todellisen testin. Et halua, että aikapaine on kaatumisesi sen jälkeen, kun olet työskennellyt takapuolella muistamaan kaiken sisällön. Jos saat vanhemman, sisaruksen tai ystävän, jolla ei ole mitään parempaa tekemistä kahden tunnin ajan, olemaan sinulle pilkkaaja, se on vielä parempi!

# 2: Älä ajattele liikaa

On erityisen hauska luetella tämä vinkki AP-psykologialle, mutta se on erityisen tärkeä myös kysymysten rakenteessa. Näet melko paljon kysymyksiä, jotka näyttävät monimutkaisilta, mutta ovat oikeastaan ​​vain järkeä. Älä yritä arvailla itseäsi tämän tyyppisissä kysymyksissä. Testi ei yritä huijata sinua!

# 3: Ole suora vapaa vastaus -osiossa

Kun jotkut opiskelijat miettivät vapaasti vastattavia kysymyksiä, he kuvittelevat kirjoittavansa viiden kappaleen esseen. Sinun ei tarvitse tehdä sitä tässä testissä! Kaikki luokkalaiset haluavat olla oikeita vastauksia, jotka on kirjoitettu täydellisinä lauseina. Unohda introt, johtopäätökset tai mikä tahansa muu pörröinen juttu, johon sinulla on kiusaus sisällyttää, ja pääset suoraan asiaan.

# 4: Lisää uskoa virallisiin testituloksiin kuin epäviralliset

On houkuttelevaa uskoa, että epävirallisen testin korkeat pisteet ovat päteviä, mutta se voi saada sinut vaikeuksiin. Muista, että jotkut epäviralliset testit ovat helpompia tai vaikeampia kuin todellinen AP-testi koska kysymyksiä ei suunnitellut yliopiston hallitus.

Sinun tulisi aina sisällyttää vähintään yksi virallinen AP-psykologian käytännön testi opiskellessasi joten voit verrata vaikeustasoja ja saada tarkka lukema edistymisestäsi.

body_liars.jpg Jotkut testit ovat LIARS!

Johtopäätös: Valmistelu AP-psykologian harjoitustesteillä

Käytä tämän artikkelin harjoitustestejä työkaluna AP-psykologian valmistelun vahvistamiseen. Viralliset testit ja epäviralliset testit ovat molemmat arvokkaita resursseja, mutta ehdottomasti kiinnitä enemmän huomiota virallisten testien tuloksiin kun arvioit edistymistäsi ja taitotasoasi.

Harjoittelukokeiden virheiden selvittäminen auttaa sinua ymmärtämään heikkoutesi ja kuinka voit korjata ne. Jos suoritat useita harjoitustestejä, analysoi virheesi ja suunnittele opiskelusi vastuullisesti, voit odottaa korkeita pisteitä AP Psych -testissä ja kaikissa luokan testeissä, jotka suoritat ympäri vuoden .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset