AP -kirjallisuuden lukulista: 127 suurta kirjaa valmistelullesi

read-652384_640.jpg

näyte yliopiston suosituskirjeestä

Monet opiskelijat ihmettelevät, onko olemassa erityistä AP -englanninkielistä lukuluetteloa kirjoista, joita heidän pitäisi lukea menestyäkseen AP -kirjallisuuden ja kokoonpanon tentissä. Vaikka virallista College-Board AP: n lukulistaa ei ole, on kirjoja, joista on sinulle enemmän hyötyä lukea kuin muita valmistautuessasi tenttiin. Tässä artikkelissa kerron, miksi sinun täytyy lukea kirjoja valmistautuaksesi, kuinka monta sinun pitäisi suunnitella lukemista ja mitä sinun pitäisi lukea - mukaan lukien runoutta.

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Miksi sinun täytyy lukea kirjoja AP -kirjallisuustestiä varten?

Tämä saattaa tuntua ilmeiseltä kysymykseltä - sinun täytyy lukea kirjoja, koska se on kirjallisuustesti! Mutta itse asiassa niitä on kolme erityistä syytä miksi sinun täytyy lukea romaaneja, runoja ja näytelmiä valmistautuessasi AP Lit -testiin.

Lisää tuntemustasi eri aikakausista ja kirjallisuuden tyypeistä

Eri aikakausilta ja genreiltä peräisin olevien romaanien, runojen ja näytelmien lukeminen auttaa sinua tuntemaan kielen, joka esiintyy AP Lit -kokeen monivalinta- ja essee -osioiden eri kohdissa. Jos esimerkiksi luet ensisijaisesti moderneja teoksia, saatat kompastua analysoimalla Shakespearen sonettia. Joten, ottaa perustaso monenlaisten kirjallisten teosten kielestä auttaa sinua olemaan hämmentyneitä hämmentyneenä testipäivänä, koska näet teoksen, joka on erilainen kuin mitä olet koskaan lukenut.

Paranna lukutaitojasi

Haluat myös lukea parantaaksesi lukemista ja retorista analyysiä. Kun luet, ole todella mukana tekstissä: mieti mitä tekijä tekee romaanin/runon/näytelmän/jne. Rakentamiseksi, mitä kirjallisia tekniikoita ja motiiveja käytetään ja mitkä tärkeimmät teemat ovat pelissä. Sinun ei välttämättä tarvitse porautua samassa määrin jokaiseen tekstiin, mutta sinun tulee aina ajatella, 'Miksi kirjailija kirjoitti tämän kappaleen tällä tavalla?'

Opiskelijan valinnan vapaakysymys

Kenties kriittisin kappale lukemisessa AP Lit -kokeen valmistelemiseksi, on kuitenkin opiskelijan valinnanvapaakysymys. Toisen tenttiosan kolmannen kysymyksen yhteydessä sinua pyydetään tutkimaan, kuinka tietty teema toimii valitsemassasi romaanissa tai näytelmässä. Kollegion lautakunta tarjoaa esimerkkiluettelon teoksista, mutta voit valita minkä tahansa teoksen, josta pidät, kunhan sillä on riittävät 'kirjalliset ansiot'. Sinun on kuitenkin oltava perehtynyt useampaan kuin yhteen teokseen, jotta voit valmistautua mihin tahansa aiheeseen, jonka College Board heittää sinulle!

Hanki GPA -muuntotyökalu

read-1342499_640.jpg

Huomautus: Ei tehokas lukutapa.

Kuinka monta kirjaa sinun täytyy lukea AP -tenttiin?

Se riippuu. Mitä tulee lukemiseen, sinun on lisättävä tuntemustasi eri aikakausien ja tyylilajien kirjallisuudesta ja parannettava lukutaitojasi, mitä enemmän kirjoja sinulla on aikaa lukea, sitä parempi. Haluat lukea ne kaikki ymmärtämällä ymmärtämistä ja perusanalyysiä, mutta sinun ei välttämättä tarvitse keskittyä tasapuolisesti jokaiseen lukemaasi kirjaan.

Opiskelijavalintakysymystä varten haluat kuitenkin lukea kirjoja tarkemmin, jotta voit kirjoittaa yksityiskohtaisen, vakuuttavan analyyttisen esseen mistä tahansa heidän teemastaan. Joten sinun pitäisi tietää juoni, hahmot, teemat ja tärkeimmät kirjalliset laitteet tai motiivit, joita käytetään sisältä ja ulkoa. Koska et tiedä, mistä teemasta sinua pyydetään kirjoittamaan etukäteen, sinun on oltava valmis kirjoittamaan oppilaan valintakysymys useammasta kuin yhdestä kirjasta.

Kirjoista, jotka luet valmisteltavaksi sekä luokassa että sen ulkopuolella, valitse neljästä viiteen kirjoja, jotka ovat temaattisesti erilaisia oppia erityisen hyvin valmistautuessaan tenttiin. Voit halutessasi lukea nämä useammin kuin kerran ja tehdä varmasti yksityiskohtaisia ​​muistiinpanoja kaikesta, mitä näissä kirjoissa tapahtuu, jotta voit muistaa tärkeimmät kohdat ja teemat. Keskustelu niistä ystävän tai mentorin kanssa, joka on myös lukenut kirjan, auttaa sinua luomaan ideoita siitä, mikä teoksessa on mielenkiintoisinta tai kiehtovinta ja miten sen teemat toimivat tekstissä.

Saatat kuitenkin tehdä joitain näistä toiminnoista kirjoille, jotka olet määrätty lukemaan luokalle, ja nämä kirjat voivat olla vankkoja valintoja, jos haluat olla mahdollisimman tehokas. Kirjat, joista kirjoitat esseitä kouluun, ovat myös loistavia valintoja, jotka sisällytetään neljän tai viiden kirjan talliisi, koska tulet oppimaan ne erittäin hyvin tuntikirjoituksesi suhteen.

Vastauksena kysymykseen siitä, kuinka monta kirjaa sinun on luettava AP Lit -tenttiä varten: sinun täytyy tietää neljästä viiteen sisältä ja ulkoa, ja sen lisäksi, mitä enemmän, sitä parempi!

kirja-112117_640.jpg

Tunne kirjat. Rakasta kirjoja.

Mitä kirjoja sinun on luettava AP -tentissä?

Tärkeintä oppilaan valinnanvapaakysymyksessä on, että valitsemallasi teoksella on oltava ”kirjallisia ansioita”. Mitä tämä tarkoittaa? Kollegion hallituksen yhteydessä tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi pysyä kirjallisuuden fiktioissa. Vältä siis yleensä mysteerejä, fantasioita, romantiikkaa ja niin edelleen.

Jos etsit ideoita, kirjoittajia ja teoksia, jotka ovat voittaneet arvostettuja palkintoja, kuten Pulitzer, Man Booker, National Book Award ja niin edelleen, ovat hyviä valintoja. Kaikki, mitä luet erityisesti AP -kirjallisuustunnillesi, on myös hyvä valinta. Jos et ole varma, onko jollakin teoksella kirjallisia ansioita, joita College Board etsii, kysy AP -opettajalta.

Kun luot oman AP-kirjallisuuden lukulistan opiskelijoiden valinnanvapaalle vastaukselle, yritä valita teoksia, jotka vaihtelevat tekijän, ympäristön, tyylilajin ja teeman mukaan. Tämä maksimoi kykysi vastata kattavasti oppilaan valintakysymykseen melkein mistä tahansa teoksesta, johon olet keskittynyt.

yhteensopivin merkki vesimiehen kanssa

Joten voisin esimerkiksi valita:

 • Juhannusyön unelma , Shakespeare, näytelmä, 1605

  • Tärkeimmät teemat ja laitteet: taikuus, unet, muutos, tyhmyys, mies vs. nainen, leikki pelissä

 • Wuthering Heights , Emily Bronte, romaani, 1847

  • Tärkeimmät teemat ja välineet: tuhoava rakkaus, maanpaossaolo, sosiaalinen ja taloudellinen luokka, kärsimys ja intohimo, kosto ja väkivalta, epäluotettava kertoja, runokerronta, perheen toimintahäiriö, sukupolvien välinen kertomus.

 • Viattomuuden aikakausi , Edith Wharton, romaani, 1920

  • Tärkeimmät teemat ja välineet: Perinne ja velvollisuus, henkilökohtainen vapaus, tekopyhyys, ironia, sosiaalinen luokka, perhe, ulkonäön ylläpitäminen, kunnia

 • Leveä Sargasso -meri , Jean Rhys, romaani, 1966

  • Tärkeimmät teemat ja laitteet: orjuus, rotu, taikuus, hulluus, villitys, sivilisaatio vs. kaaos, imperialismi, sukupuoli

Kuten näette, vaikka valitsemissani töissä on jonkin verran temaattista päällekkäisyyttä, ne kattavat myös laajan joukon teemoja. Ne ovat myös kaikki hyvin erilaisia ​​tyyliltään (vaikka sinun on vain otettava sanani siitä, ellet mene katsomaan niitä kaikkia itse), ja ne kattavat myös erilaisia ​​ajanjaksoja ja tyylilajeja.

Vaikka AP -kirjallisuuden lukuluetteloa ei välttämättä olekaan, pakollista, On kirjoja, jotka tulevat yhä uudestaan ​​ehdotusluetteloihin opiskelijoiden valinnanvapaiden kysymysten osalta. Kun kirja tulee esille uudestaan ​​ja uudestaan ​​kokeissa, tämä viittaa siihen, että se on temaattisesti rikas, joten voit käyttää sitä vastaamaan moniin erilaisiin kysymyksiin, ja että kollegion hallitus näkee työssä paljon arvoa.

Tätä varten olen koonnut luettelon ajanjaksolla erotettuna kaikki kirjat, jotka ovat ilmestyneet ehdotettujen teosten luetteloon opiskelijoiden valinnanvapaisiin kysymyksiin vähintään kaksi kertaa vuoden 2003 jälkeen. Vaikka sinun ei todellakaan pitäisi pyrkiä lukemaan kaikkia näitä kirjoja (siihen on aivan liikaa!), Nämä ovat kaikki vankat valinnat opiskelijan valintaesseelle. Myös muut tämän luettelon kirjoittajien kirjat tulevat olemaan vahvoja valintoja. On myös todennäköistä, että osa luokkasi lukemista on päällekkäin tämän luettelon kanssa.

Olen jakanut teokset paloiksi ajanjaksojen mukaan. Otsikon lisäksi jokainen merkintä sisältää tekijän, olipa teos romaani, näytelmä tai jotain muuta ja milloin se julkaistiin tai esitettiin. Teokset ovat tekijän mukaan aakkosjärjestyksessä.

kirjat-1147812_640.jpg

Varoitus: Kaikki kuvatut teokset eivät sisälly alla olevaan AP Literature -luetteloon.

Muinaiset teokset

Otsikko Kirjailija Tyylilaji Päivämäärä
Medea Euripides pelata 431 eaa
Odysseia Homer eeppinen runo (ei päivämäärää)
Antigone Sofokles pelata 441 eaa
Oidipus Rex Sofokles pelata 429 eaa

1500-1799

Otsikko Kirjailija Tyylilaji Päivämäärä
Don Quijote Miguel de Cervantes romaani 1605
Tom Jones Henry Fielding romaani 1749
Kuten pidät siitä Shakespeare pelata 1623
Julius Caesar Shakespeare pelata 1599
kuningas Lear Shakespeare pelata 1606
Juhannusyön unelma Shakespeare pelata 1605
Venetsian kauppias Shakespeare pelata 1605
Othello Shakespeare pelata 1604
Myrsky Shakespeare pelata 1611
Vilpitön Voltaire romaani 1759

1800-1899

Otsikko Kirjailija Tyylilaji Päivämäärä
Emma Jane Austen romaani 1815
Mansfield Park Jane Austen romaani 1814
Ylpeys ja ennakkoluulo Jane Austen romaani 1813
Jane Eyre Charlotte Bronte romaani 1847
Wuthering Heights Emily Bronte romaani 1847
Herääminen Kate chopin romaani 1899
Punainen rohkeuden merkki Stephen Crane romaani 1895
Huono talo Charles Dickens romaani 1853
David Copperfield Charles Dickens romaani 1850
Suuret odotukset Charles Dickens romaani 1861
Oliver Twist Charles Dickens romaani 1837
Tarina kahdesta kaupungista Charles Dickens romaani 1859
Rikos ja rangaistus Fjodor Dostojevski romaani 1866
Rouva Bovary Gustave Flaubert romaani 1856
Jude Hämärä Thomas Hardy romaani 1895
Casterbridgen pormestari Thomas Hardy romaani 1886
Tessin tarina Thomas Hardy romaani 1891
Scarlet -kirje Nathaniel Hawthorne romaani 1850
Nuken talo Henrik Ibsen pelata 1879
Amerikkalainen Henry James romaani 1877
Naisen muotokuva Henry James romaani 1881
Moby-Dick Herman Melville romaani 1851
Frankenstein Mary Shelley romaani 1818
Anna Karenina Leo Tolstoi romaani 1877
Huckleberry Finnin seikkailut Mark Twain romaani 1885

kirjasto-1101164_640.jpg

AP -kirjallisuuden kuningatar tutkii valtakuntaansa.

1900-1939

Otsikko Kirjailija Tyylilaji Päivämäärä
Minun Ántonia Willa Cather romaani 1918
Kirsikkapuutarha Anton Tšehov pelata 1904
Pimeyden sydän Joseph Conrad romaani 1902
Sisar Carrie Theodore Dreiser romaani 1900
Murha katedraalissa T.S. Eliot pelata 1935
Absalom, Absalom! William Faulkner romaani 1936
Kun makaan kuolevana William Faulkner romaani 1930
Valo elokuussa William Faulkner romaani 1932
Ääni ja raivo William Faulkner romaani 1929
Suuri Gatsby F. Scott Fitzgerald romaani 1925
Matka Intiaan E.M. Forster romaani 1924
Pienet ketut Lillian Hellman pelata 1939
Heidän silmänsä tarkkailivat Jumalaa Zora Neale Hurston romaani 1937
Uusi uljas maailma Aldous Huxley romaani 1931
Muotokuva taiteilijasta nuorena miehenä James Joyce romaani 1916
Billy Budd Herman Melville romaani 1924
Majuri Barbara George Bernard Shaw pelata 1905
Vihan hedelmät John Steinbeck romaani 1939
Viattomuuden aikakausi Edith Wharton romaani 1920
Ethan Frome Edith Wharton romaani 1911
Syntymän talo Edith Wharton romaani 1905
Rouva Dalloway Virginia Woolf romaani 1925

1940-1969

Otsikko Kirjailija Tyylilaji Päivämäärä
Asiat kaatuvat Chinua Achebe romaani 1958
Kuka pelkää Virginia Woolfia? Edward Albee pelata 1962
Toinen maa James Baldwin romaani 1962
Godotia odotellessa Samuel Beckett pelata 1953
Rutto Albert Camus romaani 1947
Näkymätön mies Ralph Ellison romaani 1952
kärpästen herra William Golding romaani 1954
Rusina auringossa Lorraine Hansberry pelata 1959
Saalis-22 Joseph Heller romaani 1961
Yksi lensi yli käenpesän Ken Kesey romaani 1962
Erillinen rauha John Knowles romaani 1959
Tappaa Mockingbird Harper Lee romaani 1960
Crucible Arthur Miller pelata 1953
Myyjän kuolema Arthur Miller pelata 1949
Aamunkoitosta tehty talo N. Scott Momaday romaani 1968
Viisas veri Flannery O'Connor romaani 1952
1984 George Orwell romaani 1949
Itke, rakas maa Alan Paton romaani 1948
Kaikki kuninkaan miehet Robert Penn Warren romaani 1946
Valittu Chaim Potok romaani 1967
Leveä Sargasso -meri Jean Rhys romaani 1966
Sieppari ruispellossa JD Salinger romaani 1951
Rosencrantz ja Guildenstern ovat kuolleet Tom Stoppard pelata 1966
Kissan kehto Kurt Vonnegut romaani 1963
Lasi -eläintarha Tennessee Williams pelata 1945
Katuauto nimeltä Desire Tennessee Williams pelata 1947
Musta poika Richard Wright muistelmat 1945
Alkuperäinen poika Richard Wright romaani 1940

kirja-774837_640.jpg

Älä jää loukkuun kirjallisuuden pyörre!

1970-1989

Otsikko Kirjailija Tyylilaji Päivämäärä
Siunaa minua, Ultima Rudolfo anaya romaani 1972
Talo Mango -kadulla Sandra Cisneros romaani 1984
'Mestari Harold'. . . ja pojat Athol Fugard pelata 1982
M. Perhonen David Henry Hwang pelata 1988
Rukous Owen Meanyn puolesta John Irving romaani 1989
Naissoturi Maxine Hong Kingston muistelmat 1976
Obasan Joy Kogawa romaani 1981
Rakas Toni Morrison romaani 1987
Sinisin silmä Toni Morrison romaani 1970
Salomon laulu Toni Morrison romaani 1977
Sula Toni Morrison romaani 1973
Jasmiini Bharati Mukherjee romaani 1989
Brewster Placen naiset Gloria Naylor romaani 1982
Cacciaton perässä Tim O'Brien romaani 1978
Equus Peter Shaffer pelata 1973
Seremonia Leslie Marmon Silko romaani 1977
Sophien valinta William Styron romaani 1979
Väri Violetti Alice Walker romaani 1982
Aidat August Wilson pelata 1983
Pianotunti August Wilson pelata 1987

1990-tähän päivään

Otsikko Kirjailija Tyylilaji Päivämäärä
Blues -varaus Sherman Alexie romaani tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäviisi
Sokea salamurhaaja Margaret Atwood romaani 2000
Oryx ja Crake Margaret Atwood romaani 2003
Muistinvartijan tytär Kim Edwards romaani 2005
Kylmä vuori Charles Frazier romaani 1997
Lunta sataa setrien päälle David Guterson romaani 1994
Leijan lennättäjä Khaled Hosseini romaani 2003
Tuhat loistavaa aurinkoa Khaled Hosseini romaani 2007
Älä ikinä anna minun mennä Kazuo Ishiguro romaani 2005
Poisonwoodin Raamattu Barbara Kingsolver romaani 1998
Nimimerkki Nähdään Lahiri romaani 2004
Kaikki kauniit hevoset Cormac McCarthy romaani 1992
Sovitus Ian McEwan romaani 2001
Alkuperäinen puhuja Chang rae-lee romaani tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäviisi
Pienten asioiden Jumala Arundhati Roy romaani 1997
Tuhat hehtaaria Jane Smiley romaani 1991
Luulaskijan tytär Amy Tan romaani 2001
Edgar Sawtellen tarina David Wroblewski romaani 2008

kirjoittaja-1159815_640.jpg

Älä pysy yhdessä lukukanavassa liian kauan, muuten päädyt kuten tämä kaveri.

texas a & m täytti vaatimukset

Lisäys runouteen

Luultavasti et kirjoita runoutta oppilaan valintaesseessäsi-useimmat eivät vain ole tarpeeksi lihaisia ​​toiminnan ja luonteen suhteen ansaitakseen täyspitkän esseen aiheista, vaikka sinulla ei oikeastaan ​​ole runoa edessä sinä (suuri poikkeus Odysseia ). Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinun pitäisi lukea runoja! Sinun pitäisi lukea monenlaisia ​​runoilijoita eri aikakausilta, jotta saat kaiken runollisen kielen. Tämä helpottaa runoutta analysoivan esseen ja runoutta koskevien monivalintakysymysten tekemistä paljon helpommaksi!

Katso tämä runoilijaluettelo, joka on koottu sivun 10 luettelosta AP -kurssin ja tentin kuvaus AP Litille, erotettu ajanjaksolla. Niille runoilijoille, jotka työskentelivät useamman kuin yhden alla luetellun ajanjakson aikana, yritin sijoittaa heidät aikakauteen, jolloin he olivat aktiivisempia.

Olen asettanut tähden luettelon merkittävimpien ja tärkeimpien runoilijoiden viereen; sinun pitäisi pyrkiä lukemaan yksi tai kaksi runoa jokaiselta tähdellä merkityltä runoilijalta oppia tuntemaan monenlaisia ​​runollisia tyylejä ja aikoja.

14-17-luvut

 1. Anne Bradstreet
 2. Geoffrey Chaucer
 3. John Donne
 4. George Herbert
 5. Ben Jonson
 6. Andrew Marvell
 7. John Milton
 8. William Shakespeare*

1700-1900-luku

 1. William Blake*
 2. Robert Browning
 3. Samuel Taylor Coleridge*
 4. Emily Dickinson*
 5. Paul Laurence Dunbar
 6. George Gordon, lordi Byron
 7. Gerard Manley Hopkins
 8. John Keats*
 9. Edgar Allan Poe*
 10. Aleksanteri paavi*
 11. Percy Bysshe Shelley*
 12. Alfred, lordi Tennyson*
 13. Walt Whitman*
 14. William Wordsworth*

1900-luvun alku-puoliväli

 1. W. H. Auden
 2. Elizabeth piispa
 3. H. D. (Hilda Doolittle)
 4. T. S. Eliot*
 5. Robert Frost *
 6. Langston Hughes*
 7. Philip Larkin
 8. Robert Lowell
 9. Marianne Moore
 10. Sylvia Plath*
 11. Anne Sexton*
 12. Wallace Stevens
 13. William Carlos Williams
 14. William Butler Yeats*

1900-luvun loppu

 1. Edward Kamau Brathwaite
 2. Gwendolyn Brooks
 3. Lorna Dee Cervantes
 4. Lucille Clifton
 5. Billy Collins
 6. Rita Dove
 7. Ilo Harjo
 8. Seamus Heaney
 9. Garrett Mushroom
 10. Adrienne Rich
 11. Leslie Marmon Silko
 12. Cathy Song
 13. Derek Walcott
 14. Richard Wilbur

tulipalo-1075162_640.jpg

Voit mieluummin polttaa kirjoja kuin lukea niitä kokeen jälkeen, mutta pidättykää.

Avain takeaways

Miksi sinun täytyy lukea kirjoja valmistautuaksesi AP Litiin? Kolmesta syystä:

#1 : Tutustu erilaisiin kirjallisuuden aikakausiin ja genreihin
#2 : Työskentele läheisten lukutaitojesi parissa
#3 : Oppia lähemmin tutustumaan neljään viiteen teokseen opiskelijan valinnan mukaan vapaa-esseessä, jossa analysoidaan valitsemasi teoksen teema.

Kuinka monta kirjaa sinun täytyy lukea? No, sinun täytyy ehdottomasti tutustua hyvin neljä-viisi esseen kirjoittamista varten, ja sen lisäksi, mitä enemmän, sitä parempi!

Mitä kirjoja kannattaa lukea? Tarkista AP Englanninkielinen kirjallisuuslista Tässä artikkelissa näet teoksia, jotka ovat esiintyneet kahdessa tai useammassa 'ehdotettujen teosten' luettelossa ilmaisen vastauksen kehotteissa vuodesta 2003 lähtien.

Ja muista myös lukea runoja! Katso joitain College Boardin suosittelemia runoilijoita tässä artikkelissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset