AP Chemistry FRQ: Kuinka ässää ilmaiset vastaukset

feature_apchemfreeresponse.jpg

Vapaakysymysten harjoittaminen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä parantaaksesi AP-kemian pisteitäsi. Paitsi että voit menestyä ilmaisen vastauksen osiossa, mutta tiedät myös materiaalin niin hyvin, että monivalintakysymykset ovat kakku.

Tässä artikkelissa kerron sinulle kaiken tentin vapaa vastaus -osiosta, antaa sinulle vinkkejä AP -kemian FRQ -ongelmien ratkaisemiseen ja käydä läpi pari näyteongelmaa viimeaikaisista kokeista, jotta voit tuntea, millaisia ​​ne ovat!body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP Chemistry Free-Response -osan muoto?

AP-kemian kokeen vapaa vastaus -osa vaikuttaa pelottavalta, koska se on pidempi kuin useimpien muiden AP-testien vapaa vastaus -osa, ja se sisältää paljon laskelmia ja kokeita, jotka sinun on tulkittava.

Tärkeintä, mitä voit tehdä, on pysyä rauhallisena ja pysyä keskittyneenä ja järjestelmällisenä lähestymistavassasi jokaiseen kysymykseen. Se ei ole niin pelottavaa tai vaikeaa kuin miltä se näyttää, jos olet valmistautunut hyvin testiin ja käytät tervettä järkeäsi!

Tässä on yleiskatsaus vapaa vastaus -osan muodosta:

 • 105 minuuttia (1 tunti 45 minuuttia)
 • Laskimen käyttö sallittu
 • Kaikkiaan seitsemän kysymystä
 • Kolme pitkän vastauksen arvoista 10 pistettä
 • Neljä lyhyttä vastausta, arvoltaan 4 pistettä
 • Pitkän vastauksen kysymykset ovat aina etusijalla!

Sinut testataan seuraavilla taidoilla (jotka voivat olla sidoksissa mihin tahansa aiheeseen AP -kemian opetussuunnitelmassa):

 • Kokeellinen suunnittelu
 • Todellisten laboratoriotietojen analysointi kuvioiden tunnistamiseksi ja ilmiöiden selittämiseksi
 • Luo tai analysoi molekyylien ja atomien kaavioita havaintojen selittämiseksi
 • Kääntäminen eri tietojen esitysten välillä
 • Seuraa loogisia vaiheita ongelmien analysoimiseksi ja ratkaisemiseksi

OK, se on järkevää, mutta miten tarkalleen ratkaiset nämä pitkät, monimutkaiset kysymykset? Seuraavassa osassa Käyn läpi vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä AP-kemian FRQ: ita .

Kuinka ratkaista AP-kemian vapaa vastauskysymykset

On tärkeää, että sinulla on pelisuunnitelma ilmaisvasteosioon. Ensimmäinen neuvoni ei ole tuntea velvollisuutta tehdä kysymyksiä järjestyksessä! Käytä muutaman minuutin (enintään 5-10) jakson alussa kaiken tutkimiseen ja päättää, mihin kysymykseen haluat vastata ensin. On parasta aloittaa vahvuuksillasi, joten sinulla on lopussa enemmän aikaa haastaviin kysymyksiin.

Sinun tulisi käyttää korkeintaan 20 minuuttia jokaiseen pitkään ilmaisen vastauksen kysymykseen ja 10 minuuttia jokaiseen lyhyeen ilmaiseen vastaukseen. Pidä silmällä aikaa, jotta se ei pääse pois sinusta! Seuraavassa on muutamia perusvaiheita, jotka sinun on suoritettava ilmaisten vastausten kysymysten ratkaisemiseksi:

Vaihe 1: Selvitä, mitä tiedät

Arvioi ensin kysymyksen antamat tiedot. Johdantoon upotettujen tietojen poimiminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​voi olla hämmentävää, kun käyt läpi kysymyksen eri osia. Helpota itseäsi kirjoittamalla kysymyksesi viereen annetut arvot, jotta ne ovat helposti saatavilla, kun tarvitset niitä. Sinun pitäisi myös varata aikaa ymmärtääksesi (ainakin yleisellä tasolla) kuvattua kokeilua, jotta et tunne olosi hämmentyneeksi ja ylikuormittuneeksi, kun aloitat kysymyksen lukemisen.

Vaihe 2: Sukella kysymykseen

Lue kunkin kysymyksen osan ohjeet ja kysy itseltäsi seuraavat asiat:

Onko sinun tehtävä laskelmia?

Päätä tarvittavat yhtälöt (tarvittaessa) ja kirjoita ne muistiin. Tee tarvittavat laskelmat edellisessä vaiheessa kerättyjen numeroiden ja kysymyksen tässä osassa annettujen numeroiden perusteella. Muista näyttää työsi! Älä poista laskelmiasi ja tarkista kaikki varmistaaksesi, että sinulla on oikeat yksiköt ja vastauksesi on looginen.

mitä ap -luokka tarkoittaa

Pyydetäänkö kysymystä perustelemaan tai selittämään vastauksesi?

Jos niin, älä ohita nämä ohjeet. Monissa tapauksissa saat pisteitä vastauksestasi vain, jos osaat selittää sen riittävästi. Käytä konkreettisia todisteita tukemaan vastaustasi (puhumme kovasta datasta). Vaikka jokin asia näyttäisi itsestään selvältä, kirjoita se mahdollisimman selkeästi varmistaaksesi, että ansaitset nämä pisteet!

Tarvitseeko piirtää kaavio?

Vaikka kumpikaan seuraavassa osassa käsiteltävistä ilmaisvastauksista ei vaadi tätä, jotkut kysymykset pyytävät sinua piirtämään kaavioita. Esimerkiksi:

Screen_Shot_2016-02-23_at_4.10.05_PM.png

Jos sinun on vastattava tällaiseen kysymykseen, yritä olla mahdollisimman selkeä. Piirrä vastauksesi ensin romupaperille, jos sinusta tuntuu epävarmalta, että lopputuote on siisti ja yksiselitteinen. Tässä muuten vastaus:

Screen_Shot_2016-02-23_at_4.12.09_PM.png

Vaihe 3: Tarkista uudelleen

Tarkastele kysymystä taaksepäin varmistaaksesi, ettet unohtanut mitään tai jätä pois selityksiä. Lue jokainen osa uudelleen ja liitä se suoraan vastaukseensa vastauksessasi, jotta keräät kaikki mahdolliset kohdat!

Sinun tulisi myös käydä läpi, miten löysit jokaisen vastauksen, varmistaaksesi, ettet tehnyt mitään outoja virheitä, joita menetit ensimmäisen kerran.

Lopuksi, tarkista sopivat yksiköt uudelleen. Yksikön muuntamisvirheet ovat yleisiä typeriä virheitä, jotka ovat todella, todella turhauttavia, jos tietäisit miten tehdä ongelma oikein muuten.

body_unitmeasurement.jpg Muistitko muuntaa millilitrat litroiksi?

AP Chemistry FRQ Esimerkkejä

Käyn läpi ratkaisuprosessin mple kysymys jokaisesta tyypistä, jotta saat paremman käsityksen siitä, millainen testi on. Huomaa, että nämä kysymykset näyttävät aluksi monimutkaisilta ja ylivoimaisilta, mutta jos pysyt rauhallisena ja hajotat ne menetelmällisesti, ne eivät lopulta ole niin pahoja!

Pitkä vapaa vastaus -kysymys

Tässä on esimerkki pitkästä vapaasta vastauksesta vuoden 2014 kokeesta:

Screen_Shot_2016-02-23_at_11.16.48_AM.png

Täällä on paljon tietoa, joten aloitetaan alusta. Lyhyestä johdannosta tiedämme sen 0,20 M 50 ml: n propaanihapponäytteen pH on 2,79 25 celsiusasteessa. Siellä on myös yhtälö, joka osoittaa, miten happo reagoi veden kanssa ja mitä tuotteita tämä reaktio synnyttää.

mikä on senttimetri viivaimessa

Nyt olemme valmiita käsittelemään osaa (a):

Missä konjugoitu happo-emäs-pari on yhtälössä? Voit valita kaksi paria tähän vastaukseen:

CH3CH2COOH (happo) ja CH3CH2KUJERTAA-(pohja)

TAI

H30+(happo) ja H20 (pohja)

Tiedämme, että ensimmäinen yhdiste on propaanihappo, ja vetyatomin häviäminen reaktion kautta luo emäsyhdisteen yhtälön oikealle puolelle. Päinvastoin, yhtälön ensimmäisellä puoliskolla oleva vesi on emäs, josta tulee happo, kun se ottaa vetyatomin propaanihaposta.

Tämän pisteen saamiseksi sinun on merkittävä jokaiseen yhdisteeseen merkintä, mikä on happo ja mikä emäs. Lue ohjeet aina huolellisesti, tai saatat menettää pisteitä - en voi sanoa tätä tarpeeksi!

Siirrytään osaan (b):

Mikä on K: n arvokohteeseenpropaanihapolle kysymyksessä ilmoitetussa lämpötilassa? Meidän tarvitsee vain liittää joitakin arvoja K: n yhtälöönkohteeseen, joka annetaan sinulle testikaavassa:

body_kaequation.png

Hmm, näyttää emme voi vielä liittää arvoja, koska emme tiedä H: n molaarisuutta30+ , jonka pitäisi mennä [H+] piste yhtälössä. Voimme löytää arvon käyttämällä tätä yhtälöä kaavataulukosta:

body_phequation.png

Tämä tarkoittaa:

-pH = log [H+]
10-pH= [H+]
10-2,79= [H30+]
1,6 x 10-3 M = [H30+]

Tämä arvo H: n molaarisuus 30+on yhtä suuri kuin CH: n molaarisuus3CH2KUJERTAA-. Sama määrä on luotava yhtälöllä, koska vetyatomit poistetaan ja lisätään suhteessa 1: 1. Näiden uusien tietojen avulla voimme palata K.kohteeseenyhtälö:

body_kaequation-1.pngYhdistämme arvomme:

TOkohteeseen= [H30+] [CH3CH2KUJERTAA-] / [CH3CH2COOH]
TOkohteeseen= (1,6 x 10-3 M ) (1,6 x 10-3 M ) / 0.2 M
TOkohteeseen= (1,6 x 10-3 M )2/ 0.2 M
TOkohteeseen= 1,3 x 10-5

Osasta (b) voit ansaita yhteensä kolme pistettä:
 • Yksi oikein [H30+]
 • Yksi oikeiden arvojen liittämiseksi K: henkohteeseenyhtälö
 • Yksi K: n ratkaisemiseksikohteeseenoikein

OK, nyt osa (c)!

Voi paska, tässä on OSAT OSASSA. Älä paniikkia; sait tämän. Se on vain totta tai valhetta ja vastauksia! Selitykset tämän tyyppisille kysymyksille ovat erittäin tärkeitä. Jos et selitä vastaustasi riittävästi, et saa pisteitä, vaikka vastaus itsessään olisi oikea. Voit ansaita yhteensä kaksi pistettä tästä kysymyksestä, yhden jokaisesta vastauksesta JA selityksestä.

Osa (i):

Liuoksessa NaOH: n OH -ionit reagoivat CH: n kanssa3CH2COOH veden ja CH: n muodostamiseksi3CH2KUJERTAA-niin (hydrolyysireaktio):

body_acidbasereaction.png

Tuloksena olevan liuoksen pH on suurempi kuin 7, koska uusi emäsyhdiste muodostuu vastaavalla tavalla. Se tarkoittaa, että minä se on väärä!

mikä on kaksoistutkinto

Osa (ii):

Jos kahdella happoliuoksella on sama pH, mutta toisella on suolahappoa ja toisella propionihappoa, olisiko ensimmäisen liuoksen väistämättä alhaisempi HCl: n moolipitoisuus?

mikä merkki on maaliskuun 17

HCl on vahva happo, joka ionisoituu kokonaan liuoksessa, kun taas propionihappo ionisoituu vain osittain. Vähemmän moolia HCl: a tarvitaan saman molaarisen H -pitoisuuden tuottamiseksi30+ja saavuttaa vastaava pH -taso kuin propionihappoliuos. Tämä on totta!

Kysymyksen seuraava osa tarjoaa uuden skenaarion, joten kartoitetaan mitä olemme oppineet lisätystä kuvauksesta. Niinpä opiskelija titraa 25 ml propaanihapon salaperäistä liuosta ~ (salaperäisiä kohisteita lisätään dramaattiseen tunnelmaan) 0,173 M NaOH: lla ja saavuttaa titrauksen päätepisteen, kun 20,52 ml NaOH: ta on lisätty.

Nyt osaan (d)!

Näiden tietojen perusteella osa (d) pyytää meitä selvittää propaanihapon molaarisuus.

Ensimmäinen, kuinka monta moolia NaOH: ta laitettiin liuokseen? Voimme löytää tämän kertomalla NaOH -liuoksen kokonaistilavuuden sen molaarisuudella:

(0,02052 L NaOH) x (0,173 mol NaOH / 1 L NaOH) = 3,55 x 10-3mol

Yhteensä 3,55 x 10-3liuoksiin lisättiin moolia NaOH: ta. Koska titraus saavutti vastaavuuspisteen tällä hetkellä, se tarkoittaa sitä lisätyn NaOH -moolien määrän on oltava sama kuin alkuperäisen liuoksen propaanihapon moolimäärä. Jos jaamme 3,55 x 10-3mol propaanihappoa alkuperäisen liuoksen happomäärällä saadaan molaarisuus:

3,55 x 10-3 mooli propaanihappoa / 0,025 l propaanihappoa = 0,142 M

Tätä osaa varten saat yhden pisteen hapon moolimäärän laskemisesta oikein vastaavuuspisteessä ja yhden pisteen oikean molaarisuuden aikaansaamiseksi.

Osa (e) on kriittinen ajattelukysymys uudesta kokeesta.

Pitäisikö oppilaan käyttää toista indikaattoria hapon ja pK: n liuoksen pitoisuuden selvittämiseksikohteeseen4.83? Perustuu K.kohteeseenlaskelmia osassa b, voimme käyttää yhtä kaavan taulukon yhtälöistä pK: n selvittämiseksikohteeseenalkuperäisen propionihapon osalta ja vertaa kahta arvoa.

pKkohteeseen= -logKkohteeseen
pKkohteeseen= -log (1,3 x 10-5)
pKkohteeseen= 4,89

Kaksi pKkohteeseenarvot 4,83 ja 4,89 ovat melko lähellä toisiaan sinun ei tarvitse käyttää eri indikaattoria uudessa titrauksessa. Oikea vastaus on eri mieltä opiskelijan väitteestä. Saat yhden pisteen siitä, että olet eri mieltä väitteen kanssa ja selittää miksi, ja saat toisen pisteen kahden pK: n suoraan vertaamisestakohteeseenarvot.

hämärtää-pullo-kemia-248152

Lyhyt vapaa vastaus esimerkkikysymys

Tässä on esimerkki lyhyestä vapaasta vastauksesta, myös vuoden 2014 tentistä:

Screen_Shot_2016-02-23_at_11.19.21_AM.png

Kuten näette, 'lyhyet' kysymykset eivät todellakaan ole niin lyhyitä, mutta ne eivät ole niin osallisia kuin pitkät. Sulattavaa tietoa ei ole niin paljon, ja jokainen kysymyksen osa on suorempi. Jokainen tämän kysymyksen osa on yhden pisteen arvoinen (yhteensä 4 pistettä). Vastauksesi on sisällettävä oikea vastaus ja oikea perustelu/menetelmä pisteiden ansaitsemiseksi!

Alkaen osasta (a):

unc chapel hill pääsyvaatimukset
Tämä on PV = nRT -kysymys! Koska haluamme CO -moolien määrän2, ratkaisemme n: n puolesta. P on 1,04 atm, V on 1,00 l, R on kaasuvakio (0,08206 L atm mol−1TO−1) ja T on 1100 K.

n = PV/RT
n = (1,04 atm) (1,00 L) / (0,08206 L atm mol−1TO−1(1100 K)
n = 0,0115 mol CO2

Siirtyminen osaan (b):

Kokeessa 1 CaCO: n alkuperäinen moolimäärä3vastaa 50,0 g / (100,09 g / mol). 100,09 g/mol -luku laskettiin laskemalla yhteen yhdisteessä olevien elementtien atomipainot. Tämä laskelma antaa meille yhteensä 0,500 mol CaCO3.

Jos kaikki se olisi hajonnut, luku, jonka laskimme osittain a CO -moolien määrälle2tuotettu olisi myös 0,500 mol, mutta se oli vain 0,0115 mol. Tämä ristiriita tarkoittaa, että opiskelijan väitteen on oltava väärä!

Tarkastellaan nyt osaa (c):

Mitä tapahtuisi, jos säiliöön lisättäisiin lisää kaasua ja paine nousisi 1,5 atm: iin? Palautuuko se myöhemmin 1,04 atm: iin?

Tasapaino saavutettiin molemmissa kokeissa, ja sen lopullinen paine oli 1,04 atm. Reaktio vain sopeutuisi lisättyyn kaasuun siirtymällä kohti reagenssia. Paine laskee takaisin tasapainoon 1,04 atm ylimääräisenä hiilidioksidina2kulutettiin. Lopullinen paine olisi edelleen 1,04 atm.

Lopuksi vastaamme osaan d:

Löydetäänkö K.santamiemme tietojen kanssa? Joo! CO: n paine2tässä kokeessa määrittää myös tasapainovakion, koska se on kaasun paine tasapainossa. Reaktioon osallistuu vain yksi kaasu, ja tiedämme jo sen tasapainopaineen, mikä tarkoittaa, että tiedämme myös vakion arvon.

TOs= 1,04

Kuinka harjoittaa AP-kemian vapaiden vastausten kysymyksiä

Löydät aiempien vuosien AP Chemistry FRQ: t (ja niiden ratkaisut) College Board -sivustolta. Testi muuttui vuodesta 2014 alkaen (seitsemän ilmaisen vastauksen kysymystä kuuden sijasta, eikä kysymyksiä, joissa pyydettiin vain tasapainottamaan yhtälöitä), joten muista, että vuoden 2014 ja sen jälkeiset kokeet ovat tarkimmat esitykset siitä, mitä voit odottaa testissäsi. Tässä on linkki uusimpiin kysymyksiin ja vastausten selitykset:

2014-2018 AP-kemian vapaat vastaukset

Voit myös tarkastella 2019 FRQ ja heidän pisteytysohjeet .

Voit halutessasi myös harjoitella tentin aiempien versioiden vastauksilla. Vaikka nämä eivät ole täysin linjassa testin nykyisen rakenteen kanssa, ne ovat silti hyviä työkaluja taitojen harjoittamiseen:

AP Chemistry Free-Response Questions: 1999-2013

Näihin kysymyksiin pääsy ei vaadi kirjautumista. Voit myös tarkistaa artikkelini, jossa luetellaan kaikki verkossa saatavilla olevat AP -kemian käytännön testit ja tietokilpailut. On vielä muutamia epävirallisia harjoitustestejä, jotka sisältävät ilmaisen vastauksen kysymyksiä, jotka on mallinnettu todellisen kokeen kysymysten jälkeen.

body_calculatorandpen.jpg Ja käytä laskinta harjoitellessasi (saat sellaisen todellisen testin ilmaisvastausosioon)! Älä kuitenkaan käytä sulkaa. Tämä osa tästä kuvasta on merkityksetön ja mystinen.


Johtopäätös

Vapaa vastaus -osa on haastavin osa AP-kemian tenttiä useimmille opiskelijoille. Hyvin menestyäksesi sinun on ymmärrettävä kaikki kurssin tärkeimmät käsitteet ja voitava soveltaa niitä erilaisiin kokeellisiin skenaarioihin. Useimmat näistä kysymyksistä näyttävät pelottavilta, mutta ne ovat hallittavissa, jos otat ne askel kerrallaan ja hajotat ne pienemmiksi paloiksi.

Tässä on katsaus siitä, miten voit vastata ilmaisiin kysymyksiin:

 • Vaihe 1: Ota selvää, mitä tiedät
  • Kirjoita muistiin kaikki kysymykseen sisältyvät tiedot
 • Vaihe 2: Sukella kysymykseen
  • Selvitä, mitä kaavoja tarvitset
  • Tee tarvittavat laskelmat
  • Perustele vastauksesi
  • Piirrä kaaviot tarvittaessa
 • Vaihe 3: Tarkista uudelleen
  • Varmista, että mittayksiköt ovat oikein
  • Varmista, että vastauksesi ovat loogisesti järkeviä

Harjoittele taitojasi aiempien AP-testien vapaan vastauksen kysymyksissä kunnes tunnet olosi mukavaksi. Muista, että ennen vuotta 2014 tehtyjen testien kysymykset eroavat hieman nykyisistä vapaasta vastauksesta; perustaa odotuksesi todellista testiä varten materiaalista vuosina 2014 ja 2015!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.