Vastaus: Miksi pastori Hale on palannut Salemiin?

feature_whyhasreverendhalereturned.jpg

Paljon lukijoita Upokas sinulla on sama kysymys: miksi pastori Hale on palannut Salemiin 4. näytöksessä? Tämä on lyhyt artikkeli, jossa kerrotaan syyt, miksi Hale päätti palata. Jos olet hämmentynyt siitä, mitkä ovat hänen motiivinsa ja mitä hän haluaa saavuttaa, lue täydellinen selitys.

Miksi tämä kysymys on hankala?

Kolmannen näytöksen lopussa pastori Hale eroaa Salemin tuomioistuimesta turhautuneena, koska näkee, että järjettömyys ja hysteria ovat vallanneet oikeudenkäynnin. Kuitenkin 4. näytöksessä saamme tietää, että hän on palannut Salemiin puhumaan vankien kanssa ja vakuuttamaan heidät tunnustamaan. Tämä on vähän hämmentävää - miksi hän palaisi Salemiin vakuuttaakseen ihmiset tunnustamaan, jos hän uskoo olevansa viattomia? Kuten selitän seuraavissa kahdessa osassa, Hale on siirtänyt moraalista kompassiaan hieman omaan syyllisyyteensä. Syyllisyys ja sen vastine, huoli maineesta, ovat molemmat yhteisiä teemoja Upokas , mikä tekee vastauksen ymmärtämisen tärkeäksi näytelmän tehokkaan lukemisen kannalta.

Lyhyt vastaus

Hale on palannut Salemiin 4. näytöksessä, koska hän tunnistaa itsensä lopullisen perusteettoman noitahysterian alullepanijaksi eikä halua päätyä viattomien ihmisten vereen käsissään (tai ainakin viattomia ihmisiä, joita arvostetaan laajalti, kuten Rebecca Nurse ja John Proctor).Hänen tavoitteenaan on saada vangitut vangit allekirjoittamaan nimensä vääriin tunnustuksiin.mikä on hapen elektronegatiivisuus

Hale on onnistunut vakuuttamaan itsensä siitä, että valehteleminen on pienempi paha kuin elämän heittäminen puhtaan tahrattomuuden säilyttämiseksi. Tämä on hieman itsekäs näkökulma, vaikka se on ainoa, jonka hän pystyy mukautumaan psykologisesti. Jos hän saa vangit pelastamaan oman henkensä, teloitukset eivät pilaa hänen myönteistä itsekuvaansa. Hän ei ota täysin huomioon sitä negatiivista vaikutusta, joka tunnustuksella olisi tunnustajan itsekuvaan, minkä vuoksi kukaan ei reagoi hänen ponnisteluihinsa.

Pitkä vastaus

Pastori Halen tarkoitus palata Salemiin on puhua tuomittujen vankien kanssa ja vakuuttaa heidät antamaan vääriä tunnustuksia marttyyrin sijaan. Hän päättää tehdä tämän, koska häntä vaivaa syyllisyys. Kun Danforth kysyy Halelta suoraan, miksi hän on palannut, Hale vastaa: Miksi, kaikki on yksinkertaista. Tulen tekemään Paholaisen työtä. Tulen neuvomaan kristittyjä heidän uskomaan itseään. Päässäni on verta! Etkö näe, että päässäni on verta !! (Luku 4, s. 121). Huomaa, että kun Hale sanoo tulevansa tekemään 'paholaisen työtä', hän on surkea. Hän tietää, että se, mitä hän tekee, ei teknisesti sovi Jumalan miehelle, mutta hän kokee, että valheiden edistäminen on parempi vaihtoehto kuin antaa viattomien ihmisten kuolla hänen puolestaan.

Hän tuntee olevansa vastuussa tavasta, jolla asiat järjestettiin Salemissa, koska hän oli alkuperäinen asiantuntija, joka kutsuttiin tutkimaan noituuden huhuja laissa 1. Hän sytytti sulakkeen painamalla Abigailia vastaamaan johtaviin kysymyksiin hänen toiminnastaan ​​metsässä (s. 40), mikä sai hänet syyttämään Titubaa. Sitten hän jätti huomiotta Tituban vastalauseet, joita hän ei koskaan kutsunut Panettelijaksi (s. 41), ja vaati, että hän mainitsisi muiden ihmisten nimet, jotka hän oli nähnyt Hänen kanssaan (s. 44).Hänellä oli kaikki valta tässä tilanteessa, koska hänen oletettiin olevan ylivoimaista tietämystä noituudesta (s. 37), ja hän käytti sitä pelotellakseen ihmisiä tunnustamaan.

Tämä ensimmäinen tunnustuksen myrsky ja sitä seurannut hysteria johtivat lopulta ihmisten tuomitsemiseen, jotka hän tiesi viattomiksi.Hän allekirjoitti seitsemänkymmentäkaksi kuolemantuomiota (s. 92), mukaan lukien Rebecca Sairaanhoitaja, perustuen siihen, mitä hän nyt uskoo vääriksi todisteiksi. Ainoa tapa, jolla Hale luulee voivansa korjata tämän, on palata Salemiin ja vakuuttaa syytetty pelastamaan oman henkensä, vaikka heidän täytyy valehdella tehdäkseen niin. Hän kannattaa mieluummin valehtelua kuin olla vastuussa viattomien ihmisten kuolemista. Hän ei usko, että tunnustuksen allekirjoittaminen on olennaisesti sama asia kuin kuolema Rebecca Nursen kaltaiselle henkilölle, jonka koko identiteetti perustuu hänen rehellisyyteensä ja hurskauteensa. Hale odottaa lopulta vain omaa mielenrauhaa ja hengellistä hyvinvointia.

on 3,2 gpa hyvä yliopistossa

body_godspoke.jpg Ja Jumala sanoi pastori Halelle: '#yolo'.

Yhteenveto: Miksi pastori Hale on palannut Salemiin?

Tässä on lyhyt luettelo tämän kysymyksen vastauksesta:

  • Hale palaa Salemiin vakuuttaakseen tuomitut vangit tunnustamaan noituuden.
  • Hän tekee niin, koska hän tuntee olevansa vastuussa oikeuden väärinkäytöstä, joka johti heidät nykyiseen tilanteeseensa.
  • Hän tietää, että heille on liian myöhäistä saada armahdus, joten heidän suostuttamisensa antaa vääriä tunnustuksia pikemminkin roikkua on paras tapa puhdistaa oma omatunto.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.