Vastaus: Miksi pastori Hale on palannut Salemiin?

feature_whyhasreverendhalereturned.jpg

Paljon lukijoita Upokas sinulla on sama kysymys: miksi pastori Hale on palannut Salemiin 4. näytöksessä? Tämä on lyhyt artikkeli, jossa kerrotaan syyt, miksi Hale päätti palata. Jos olet hämmentynyt siitä, mitkä ovat hänen motiivinsa ja mitä hän haluaa saavuttaa, lue täydellinen selitys.

Miksi tämä kysymys on hankala?

Kolmannen näytöksen lopussa pastori Hale eroaa Salemin tuomioistuimesta turhautuneena, koska näkee, että järjettömyys ja hysteria ovat vallanneet oikeudenkäynnin. Kuitenkin 4. näytöksessä saamme tietää, että hän on palannut Salemiin puhumaan vankien kanssa ja vakuuttamaan heidät tunnustamaan. Tämä on vähän hämmentävää - miksi hän palaisi Salemiin vakuuttaakseen ihmiset tunnustamaan, jos hän uskoo olevansa viattomia? Kuten selitän seuraavissa kahdessa osassa, Hale on siirtänyt moraalista kompassiaan hieman omaan syyllisyyteensä. Syyllisyys ja sen vastine, huoli maineesta, ovat molemmat yhteisiä teemoja Upokas , mikä tekee vastauksen ymmärtämisen tärkeäksi näytelmän tehokkaan lukemisen kannalta.

Lyhyt vastaus

Hale on palannut Salemiin 4. näytöksessä, koska hän tunnistaa itsensä lopullisen perusteettoman noitahysterian alullepanijaksi eikä halua päätyä viattomien ihmisten vereen käsissään (tai ainakin viattomia ihmisiä, joita arvostetaan laajalti, kuten Rebecca Nurse ja John Proctor).Hänen tavoitteenaan on saada vangitut vangit allekirjoittamaan nimensä vääriin tunnustuksiin.mikä on hapen elektronegatiivisuus

Hale on onnistunut vakuuttamaan itsensä siitä, että valehteleminen on pienempi paha kuin elämän heittäminen puhtaan tahrattomuuden säilyttämiseksi. Tämä on hieman itsekäs näkökulma, vaikka se on ainoa, jonka hän pystyy mukautumaan psykologisesti. Jos hän saa vangit pelastamaan oman henkensä, teloitukset eivät pilaa hänen myönteistä itsekuvaansa. Hän ei ota täysin huomioon sitä negatiivista vaikutusta, joka tunnustuksella olisi tunnustajan itsekuvaan, minkä vuoksi kukaan ei reagoi hänen ponnisteluihinsa.

Pitkä vastaus

Pastori Halen tarkoitus palata Salemiin on puhua tuomittujen vankien kanssa ja vakuuttaa heidät antamaan vääriä tunnustuksia marttyyrin sijaan. Hän päättää tehdä tämän, koska häntä vaivaa syyllisyys. Kun Danforth kysyy Halelta suoraan, miksi hän on palannut, Hale vastaa: Miksi, kaikki on yksinkertaista. Tulen tekemään Paholaisen työtä. Tulen neuvomaan kristittyjä heidän uskomaan itseään. Päässäni on verta! Etkö näe, että päässäni on verta !! (Luku 4, s. 121). Huomaa, että kun Hale sanoo tulevansa tekemään 'paholaisen työtä', hän on surkea. Hän tietää, että se, mitä hän tekee, ei teknisesti sovi Jumalan miehelle, mutta hän kokee, että valheiden edistäminen on parempi vaihtoehto kuin antaa viattomien ihmisten kuolla hänen puolestaan.

Hän tuntee olevansa vastuussa tavasta, jolla asiat järjestettiin Salemissa, koska hän oli alkuperäinen asiantuntija, joka kutsuttiin tutkimaan noituuden huhuja laissa 1. Hän sytytti sulakkeen painamalla Abigailia vastaamaan johtaviin kysymyksiin hänen toiminnastaan ​​metsässä (s. 40), mikä sai hänet syyttämään Titubaa. Sitten hän jätti huomiotta Tituban vastalauseet, joita hän ei koskaan kutsunut Panettelijaksi (s. 41), ja vaati, että hän mainitsisi muiden ihmisten nimet, jotka hän oli nähnyt Hänen kanssaan (s. 44).Hänellä oli kaikki valta tässä tilanteessa, koska hänen oletettiin olevan ylivoimaista tietämystä noituudesta (s. 37), ja hän käytti sitä pelotellakseen ihmisiä tunnustamaan.

Tämä ensimmäinen tunnustuksen myrsky ja sitä seurannut hysteria johtivat lopulta ihmisten tuomitsemiseen, jotka hän tiesi viattomiksi.Hän allekirjoitti seitsemänkymmentäkaksi kuolemantuomiota (s. 92), mukaan lukien Rebecca Sairaanhoitaja, perustuen siihen, mitä hän nyt uskoo vääriksi todisteiksi. Ainoa tapa, jolla Hale luulee voivansa korjata tämän, on palata Salemiin ja vakuuttaa syytetty pelastamaan oman henkensä, vaikka heidän täytyy valehdella tehdäkseen niin. Hän kannattaa mieluummin valehtelua kuin olla vastuussa viattomien ihmisten kuolemista. Hän ei usko, että tunnustuksen allekirjoittaminen on olennaisesti sama asia kuin kuolema Rebecca Nursen kaltaiselle henkilölle, jonka koko identiteetti perustuu hänen rehellisyyteensä ja hurskauteensa. Hale odottaa lopulta vain omaa mielenrauhaa ja hengellistä hyvinvointia.

on 3,2 gpa hyvä yliopistossa

body_godspoke.jpg Ja Jumala sanoi pastori Halelle: '#yolo'.

Yhteenveto: Miksi pastori Hale on palannut Salemiin?

Tässä on lyhyt luettelo tämän kysymyksen vastauksesta:

  • Hale palaa Salemiin vakuuttaakseen tuomitut vangit tunnustamaan noituuden.
  • Hän tekee niin, koska hän tuntee olevansa vastuussa oikeuden väärinkäytöstä, joka johti heidät nykyiseen tilanteeseensa.
  • Hän tietää, että heille on liian myöhäistä saada armahdus, joten heidän suostuttamisensa antaa vääriä tunnustuksia pikemminkin roikkua on paras tapa puhdistaa oma omatunto.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.