Vastaus: Miksi Elizabeth haluaa Johnin menevän Salemiin?

feature_whydoeselizabethwantjohntogotosalem.jpg

Monilla lukijoilla on sama kysymys laista 2 Upokas: miksi Elizabeth haluaa Johnin menevän Salemiin? Tämä artikkeli tarjoaa sekä lyhyitä että pitkiä vastauksia tähän kysymykseen. Sen pitäisi auttaa sinua ymmärtämään hänen pyyntönsä perustelut, miksi se muuttuu hieman teon aikana ja miten se liittyy avioliiton jatkuvaan jännitteeseen.

Miksi tämä kysymys on hankala?

Tämä kysymys koskee tärkeää, mutta hieman hämmentävää näkökohtaa juonessa 2. John ja Elizabeth Proctor käyvät tässä näytöksessä useita henkilökohtaisia ​​keskusteluja, jotka tuovat yleisön tutustumaan avioliittoon liittyviin kysymyksiin, jotka ovat syntyneet Johnin suhteen . Elizabeth pyytää Johnia menemään Salemiin kahdesti ja muuttamaan pyyntöään hieman, kun hän saa Marialta lisätietoja oikeudenkäynnistä. Hänen ensimmäinen pyyntönsä perustuu kiireelliseen huoleen muista syytetyistä, mutta hänen toinen pyyntönsä on vielä pahempi peruste, koska hän ymmärtää olevansa itse vaarassa oikeudenkäynneistä. Tarkastelemme eri pyyntöjä ja miksi Elizabeth tekee niitä sekä käytännön että psykologisesta näkökulmasta.Lyhyt vastaus

Elizabeth haluaa aluksi, että John menee Salemiin, jotta hän voi todistaa Abigailin kertoneen hänelle, että Bettin sairaudella ei ollut mitään tekemistä noituuden kanssa. Kun Elizabeth saa Marialta tietää, että häntä syytettiin oikeudessa, hän päättää kuitenkin, että hän haluaa Johnin puhuvan suoraan Abigailin kanssa. Hän sanoo, että hänen on kerrottava Abigailille, etteivät he enää koskaan tule romaattiseen suhteeseen. Elizabeth toivoo, että tämä estää Abigailia tekemästä uusia vääriä syytöksiä, joiden tarkoituksena on poistaa hänet kuvasta.

Elizabeth toivoo, että John on valmis asettamaan ennätyksen suoraan, ensin virallisella tasolla ja sitten henkilökohtaisella tasolla. Tämä on ainoa tapa, jolla hän voi osoittaa uskollisuutensa hänelle Abigailin suhteen. Kuten hän sanoo, olen ainoa vaimosi tai en lainkaan vaimo! (s. 59) Elizabethille kyse on muusta kuin pelkästä suojautumisesta syytöksiltä. Se symboloi Johanneksen uutta sitoutumista avioliittoonsa ja viimeistä naulaa arkkuun hänen ihastumisestaan ​​Abigailiin.

Pitkä vastaus

Elizabeth Proctor kehottaa ensin John Proctoria menemään Salemiin, jotta hän voi todistaa Abigailin ja muiden tyttöjen olevan petoksia. John tietää tämän olevan tosiasia, koska kun hän ja Abigail puhuivat yksin näytöksessä 1, Abigail nauroi ehdotuksesta, että Bettin sairaudella oli mitään tekemistä noituuden kanssa.

Tässä on tarkka vaihto Johnin ja Abigailin välillä (sivulla 20):

PROCTOR: Tie taloni ohi on pyhiinvaellus Salemiin koko aamun. Kaupungin mutiseva noituus.

ABIGAIL: Voi, posh! Tanssimme eilen illalla metsässä, ja setäni hyppäsi luoksemme. Hän pelkäsi, siinä kaikki.

John epäröi mennä kaupunkiin ja esittää nämä todisteet, koska hän ei ole varma, että häntä uskotaan. Se on hänen sanansa Abigailia vastaan. Hän sanoo: Jos tyttö on nyt pyhimys, mielestäni ei ole niin helppoa todistaa, että hän on petos, ja kaupunki meni niin typeräksi. Hän kertoi sen minulle yksin huoneessa - minulla ei ole todisteita siitä (s. 51).

Elizabeth on turhautunut, koska hän uskoo, että osa hänen haluttomuudestaan ​​todella johtuu siitä, että hänellä on edelleen tunteita Abigailia kohtaan. Hän sanoo: John, jos sinun ei olisi pakko mennä loukkaantumaan ilman Abigailia, horjuisitko nyt? En usko (s. 52). Hänen luottamusta häneen horjuttaa se, että hän puhui yksin Abigailin kanssa, minkä hän on pitänyt itsellään tähän asti. Elizabeth tarvitsee Johnin antamaan todistuksensa, joka häpäisee Abigailin todistaakseen, että hän on siirtynyt hänestä ja hänen uskollisuutensa eivät ole jakautuneet (ja koska se on rehellistä).

Kun Mary Warren on paljastanut, että Elizabethia syytettiin lyhyesti päivän oikeudenkäynnin aikana, Elizabethin pyyntö Johnin vierailusta Salemiin muuttuu. Hän näkee, että tilanne on pahempi kuin he alun perin ajattelivat; hänen elämänsä voi itse asiassa olla vaarassa Abigailin vastarintaa vastaan. Nyt hän haluaa Johnin menevän Salemiin, jotta hän voi puhua Abigailin kanssa ja kertoa hänelle, etteivät he koskaan päädy yhteen missään olosuhteissa. Hän tietää, että Abigail haluaa hänet pois kuvasta, jotta hän voi ottaa paikkansa Johnin vaimona. Jos Abigail kuulee suoraan Johannekselta, että näin ei koskaan tapahdu, hänet saatetaan suostutella luopumaan murhastaan. Elizabeth kehottaa, mitä lupausta hän aistiikaan - rikkokaa se, John, rikkokaa se (s. 59).

Hän ymmärtää, että oikeudenkäyntejä ympäröivä hysteria on kasvanut pisteeseen, jossa ongelman juureen (Abigail) puuttuminen voi olla tehokkaampaa kuin yrittää vakuuttaa tuomioistuimen virkamiehet tyttöjen valehtelemisesta. Lisäksi jos John puhuu Abigailille itse, Abigail ei voi erehtyä aikomuksistaan ​​tulevaisuudessa. Jos hän on valmis tekemään tämän, se osoittaa Elizabethille, että hän on todella tehnyt asiansa psykologisesti ja fyysisesti.

body_heartbreak.jpg Johnin asian psykologiset haavat ulottuvat syvemmälle kuin hänen romaattisesti tylsä ​​aivonsa voivat käsittää.

Yhteenveto: Miksi Elizabeth haluaa Johnin menevän Salemiin?

Okei, toistetaan vastaus tähän kysymykseen muutamalla napakalla luettelomerkillä:

  • Elizabeth halusi alun perin Johnin menevän Salemiin, jotta hän voisi kertoa tuomioistuimelle, että hän tietää tyttöjen valehtelevan.
  • Sitten kun hän saa tietää, että häntä syytetään oikeudessa, hän haluaa hänen menevän Salemiin puhumaan suoraan Abigailin kanssa.
  • Elizabeth esittää nämä pyynnöt katsomalla epäoikeudenmukaisuuden korjaamista ja oman henkensä pelastamista.
  • Hänellä on kuitenkin myös emotionaalinen motiivi, joka on pakottaa John osoittamaan uskollisuutensa hänelle ja luopumaan täysin yhteydestään Abigailiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.