Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Ihmiset rakastavat sijoitusluetteloita. On paljon tv-ohjelmia ja artikkeleita, jotka sijoittavat jotain, kauneimmista julkkiksista 1980-luvun parhaisiin kappaleisiin. Kiinnostus korkeakoulujen ranking-listoihin on ollut olemassa jo yli 30 vuotta, siitä lähtien Yhdysvaltain uutisten ja maailman raportti debytoi luettelonsa vuonna 1983. Siellä on melko paljon korkeakoulujen rankinglistoja, mutta mitkä niistä ovat parhaita? Mitä sinun tulisi tarkastella?

Rehellisesti, kaikki yleiset korkeakoulujen sijoitusluettelot ovat puutteellisia, ja sinun pitäisi viettää enemmän aikaa korkeakoulujen tutkimiseen ja vierailuun kuin pakkomielle korkeakoulujen rankingissa selvittääkseen, mihin yliopistoon sinun pitäisi osallistua. Kuitenkin tässä artikkelissa Kerron yksityiskohtaisesti eri korkeakoulujen rankinglistojen ja yleensä korkeakoulujen listojen edut ja haitat. Voit hankkia arvokkaita tietoja näistä luetteloista, joten älä hylkää niitä kokonaan.Edut korkeakoulujen listaluetteloiden käytöstä

Katsomalla korkeakoulujen ranking-luetteloita voit löytää korkeakoulut, joita et ehkä ole tuntenut, jotka voivat olla sinulle sopivia. Tarkastelemalla näitä luetteloita saatat löytää koulun, joka vastaa etsimääsi yliopistossa .

Korkeakoulujen sijoitusluettelot tarjoavat kattavat tiedot yhdessä paikassa, jotta voit verrata kouluja. Yhdessä luettelossa näet eri korkeakoulujen tilastot, kuten keskimääräinen luokan koko, lukion GPA, SAT / ACT-pisteet ja kustannukset .

Nämä luettelot antavat sinulle myös karkean kuvan eri korkeakoulujen maineesta. Vaikka nämä luettelot ovat subjektiivisia, niillä on taipumus heijastaa sitä, miten korkeakouluja pidetään akateemisessa ja ammatillisessa maailmassa. # 1- ja 5-koulun välillä on luultavasti vähän eroa maineen suhteen, mutta luettelon nro 1 koululla on parempi maine kuin # 100: lla.

Lopuksi, nämä luettelot voivat antaa sinulle käsityksen siitä, mitä sinun on tehtävä, jotta olisit kilpailukykyinen pääsyyn tiettyyn korkeakouluun . Nämä sijoitusluettelot antavat sinulle usein keskimääräisen GPA: n, standardoidut testitulokset ja prosenttiosuuden opiskelijoista, jotka suorittavat 10 ja 25% lukioluokissaan. Näiden numeroiden perusteella voit määrittää, mitä sinun pitäisi tehdä, jotta sinusta tulisi pätevä hakija. Numeroidesi tulisi verrata suotuisasti tietyn yliopiston keskimääräisen opiskelijan lukuihin, jos haluat antaa itsellesi realistisen kuvan päästäessäsi.

Miksi sinun tulisi välttää perustamalla korkeakoulupäätöksesi rankingiin

Jotkut kriteerit, joita nämä luettelot käyttävät luokituksensa laatimiseen, ovat erittäin subjektiivinen ja ne perustuvat kyselyvastauksiin. Elämänlaatu ja tutkijat voivat olla tärkeimpiä tekijöitä rankingissa, ja molemmat perustuvat usein tutkimusten mielipiteisiin. Näiden tutkimustulosten ensisijainen ongelma on, että ne eivät näytä olevan edustavia; he kärsivät vapaaehtoinen vastatoiminta ja vastaamaton ennakkoluulo .

Esimerkiksi, Princetonin arvostelu sijoittaa korkeakoulut 62 luokkaan. Usein korkeakoulu ilmoittaa ylioppilaskunnalle, että Princetonin arvostelu kyselyt ovat saatavilla verkossa ja sitten opiskelijat päättävät täyttää kyselyt. Ne opiskelijat, jotka vapaaehtoisesti osallistuvat kyselyihin, eivät todennäköisesti edusta koko opiskelijaväestöä. Tyypillisesti vapaaehtoisilla vapaaehtoisilla on vahvemmat mielipiteet kuin keskimääräisellä opiskelijalla .

Samoin, Yhdysvaltain uutisten ja maailman raportti määrittää oppilaitoksen akateemisen laadun kyselyvastausten perusteella, jotka ovat saatu korkeakoulujen ja muiden korkeakoulujen johtajilta ja lukioneuvojilta. Ovatko ne, jotka päättävät vastata kyselyihin, edustavat välttämättä kaikkia korkeakoulujen edustajia ja lukioneuvojia? Jotkut huipputason tutkijat ja asiantuntevat lukioneuvojat, joille lähetetään kyselyjä, päättävät olla jättämättä vastauksia.

Lisäksi jotkut korkeakoulut, kuten Reed College , voi vaikuttaa heidän sijoituksiinsa, koska he päättävät olla toimittamatta tietoja, koska he eivät halua osallistua korkeakoulujen ranking-luetteloihin.

Opiskelijat voivat keskittyä liian paljon sijoituksiin sen sijaan, että selvittäisivät, mikä koulu sopii heille parhaiten . # 5-koulun ja 10-koulun koulutuksen laadussa ei todennäköisesti ole paljon eroja. # 10-koulu voi olla paljon paremmin sopiva opiskelijalle, joka voisi menestyä akateemisesti molemmissa.

Lisäksi korkeakoulut ovat motivoituneita ja vaikuttavat sijoituksiin. Korkeakoulut ymmärtävät, että nämä sijoitukset ovat suosittuja ja vaikutusvaltaisia. He käyttävät rahaa asioihin, joita luettelot pitävät tärkeinä, tai rekrytoivat aggressiivisesti opiskelijoita, joilla on vähän mahdollisuuksia saada pääsyä vain nostamaan valikoivuusluokitustaan ​​parantaakseen sijoitustaan.

Lopuksi, ja ehkä kaikkein huolestuttavin, jotkut kouluissa huijata parantaa sijoitustaan. Korkeakoulut ovat valehdelleet (ja luultavasti valehtelevat) ilmoittaessaan numeronsa korkeakoulujen ranking-listoille saadakseen paremman sijoituksen .

Korkeakoulut ovat pettäneet parantaakseen sijoitustaan.

Kuinka maine vaikuttaa tekijäsi korkeakouluopetukseen?

Niin paljon kuin jotkut meistä haluavat vähentää maineen merkitystä, sillä voi olla merkittävä rooli. Korkeammalle luokitelluilla korkeakouluilla on usein motivoituneempia ja akateemisesti lahjakkaampia opiskelijoita, ja korkeakouluilla, joilla on hyvä sijoitus, on yleensä vaikutusvaltaisia ​​alumneja ja ammatillisia yhteyksiä, joilla voi olla positiivinen vaikutus tulevaisuuteesi. Vastaavasti korkeasti luokiteltujen koulujen tutkinnon suorittaneita suositaan usein, kun he hakevat ammatti- tai jatko-kouluja.

Pidä mielessä, että työetiikallasi ja soveltuvuudellasi on paljon suurempi vaikutus tulevaan menestykseen kuin korkeakoulussa, johon osallistut . Voit olla erittäin onnistunut riippumatta yliopistosta, johon menet; kuitenkin käyminen korkeasti luokiteltuun kouluun tarjoaa sinulle kiistattomia etuja.

Katsotaanpa nyt joitain parempia ja tunnetuimpia luetteloita.

Yhdysvaltain uutisten ja maailman raportti

U.S. News korkeakoulujen sijoituksia pidetään korkeakoulujen rankinglistojen kultastandardina. Sen luettelo on tunnetuin ja viitattu .

Tässä on yleiskatsaus Miten U.S. News määrittää sen sijoitukset :

 • 40 prosentin kokonaispaino annetaan 'tuloksiin' liittyville tekijöille, kuten opiskelijoiden säilyttämiselle ja valmistumisasteelle.
 • 20% perustuu koulun tiedekunnan resursseihin, jotka perustuvat viiteen tekijään: luokan koko, tiedekunnan palkka, alan korkeimman tutkinnon omaava tiedekunta, opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde sekä kokopäiväiset tiedekunnat.
 • 20% perustuu asiantuntijalausuntoon tai siihen, mitä vertaislaitosten huippuakatemiehet (presidentit, prostostit, vastaanottodekaanit jne.) Ajattelevat koulusta.
 • Rahoitusresurssit muodostavat 10% sijoituksesta. Tämä sisältää keskimääräiset kulut opiskelijaa kohti opetukseen, opiskelijapalveluihin ja niihin liittyviin kuluihin (ei sisällä asuntoloita tai yleisurheilua).
 • 7% perustuu opiskelijoiden huippuosaamiseen, joka sisältää standardoidut testipisteet, luokan sijoituksen ja hyväksyttyjen opiskelijoiden GPA: t.
 • Lopullinen 3% perustuu alumnien antamiseen tai siihen, kuinka paljon koulun kandidaatin tutkintotodistuksia on annettu viime vuosina.

Plussat

U.S. News jakaa korkeakoulut neljään luokkiin sen rankingissa: Kansalliset yliopistot , kansallinen Vapaataiteen korkeakoulut , Alueelliset yliopistot ja Alueelliset korkeakoulut . Luokat mahdollistavat suoramman vertailun ja välttävät suurten julkisten korkeakoulujen, joissa on 40 000 perustutkintoa, luokittelua pieneen, yli 1000 korkeampaan taiteiden korkeakouluun.

Koska U.S. News kyselyt ylimmistä tutkijoista ja korkeakoulujen ylläpitäjistä selvittääkseen akateemisen maineen, sijoitukset antavat yleisen kuvan siitä, kuinka hyvin koulu nähdään akateemisessa ympäristössä.

U.S. News rankingissa korostetaan voimakkaasti opiskelijoiden säilyttämisasteita ja valmistumisasteita. Molemmat ovat tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa korkeakoulua. Ne tarjoavat joitain vihjeitä tukipalvelujen laadusta ja opiskelijoiden tyytyväisyystasosta eri korkeakouluissa

Lopuksi, koska U.S. News sijoitukset ovat arvostetuimpia kaikista listoista, ne ovat vaikutusvaltaisimpia ja auttavat muokkaamaan yleistä mielipidettä . Parhaiten sijoittuneet koulut U.S. News työnantajat, tutkijat ja valintakomiteat pitävät yleensä parhaimpina kouluina.

Valmistumisaste on tärkeä tekijä rankingissa.

Haittoja

Kaikkia korkeakouluja ei ole luokiteltu U.S. News rankingissa . Viimeisimpien luokitusten osalta 377 korkeakoulua on luokiteltu luokittelemattomiksi neljään koululuokkaan.

Kouluja ei luokitella, koska niillä ei ole alueellista akkreditointia, alle 200 opiskelijaa on ilmoittautunut, heillä ei ole kuuden vuoden valmistumisastetta, ne ovat hyvin erikoistuneita (taiteiden, liike-elämän, tekniikan, terveyden, lääketieteen ja tekniikan aloilla) tai eivät saada tarpeeksi vastauksia U.S. News vertaisarviointikysely.

Siksi, Jos olet kiinnostunut hyvin pienestä koulusta tai korkeakoulusta, tämä rankinglista ei ole kovin hyödyllinen sinulle .

Myös, että U.S. News rankingissa elämänlaatua ei painoteta lainkaan . Tärkeimmät kriteerit U.S. News sijoitukset ovat tutkimuksia akateemisesta laadusta sekä opiskelijoiden säilyttämis- ja valmistumisasteista. Tämä rankinglista on vähemmän hyödyllinen kuin muut osoittamaan kuinka paljon opiskelijat nauttivat kokemuksestaan ​​tietyssä korkeakoulussa.

näkevätkö korkeakoulut kaikki sat -tulokset

Vaikka aiemmin mainitsin joitain ongelmia kyselyvastauksiin vedoten vuonna U.S. News akateemisen maineen määrittämiseksi on toinen suuri ongelma. Monet kyselyihin vastanneista eivät ehkä ole edes päteviä arvioimaan eri korkeakoulujen tutkijoita .

Tyypillinen vastaaja arvioi noin puolet hänen luokansa korkeakouluista. Kansallisia yliopistoja on 389. Ovatko vastaajat riittävän asiantuntevia arvioidakseen yli 100 korkeakoulun akateemisia ohjelmia vai luottavatko he vain aikaisempien luokitusten tuottamaan maineeseen?

Tunnettu kirjailija Malcolm Gladwell käsittelee tätä kohtaa a New Yorkilainen artikla :

(W) hen US News pyytää yliopiston presidenttiä suorittamaan mahdottoman tehtävän arvioida kymmenien laitosten suhteellisia ansioita, joista hän ei tiedä mitään, hän luottaa ainoaan käytössään olevaan yksityiskohtaisten tietojen lähteeseen, joka arvioi kymmenien laitosten suhteellisia ansioita hän ei tiedä mitään: US News. ... Yhdysvaltain uutisluokitukset ovat itsetoteutuva ennustus.


Lisäksi, - käytetyt kriteerit U.S. News sijoitukset näyttävät suosivan yksityisiä korkeakouluja melkein oletusarvoisesti ja heikentävät samalla julkisia kouluja . Yksityiskoulujen valikoivuus on usein korkeampi, koska julkiset koulut keskittyvät paremmin siihen, että pätevät valtion hakijat pääsevät niihin. Vastaavasti, koska yksityisissä korkeakouluissa on yleensä huomattavasti pienempi opiskelijaväestö, ne voivat tarjota pienempiä luokkia ja heidän opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde on pienempi.

Julkiset korkeakoulut voivat kuitenkin tarjota etuja, joita ei mitata eikä heijasteta rankingissa. Julkisilla korkeakouluilla voi olla suurempia ja monipuolisempia opiskelijakuntia, enemmän akateemisia ohjelmia ja pääaineita sekä enemmän koulun ulkopuolisia aktiviteetteja.

Lopuksi, U.S. News rankingissa ei oteta suoraan huomioon valmistuneiden palkkoja eikä todennäköisyyttä saada haluamasi työpaikka valmistumisen jälkeen. Monet ihmiset menevät yliopistoon erityisesti valmistautuakseen tiettyyn uraan tai saadakseen hyvin palkatun työpaikan valmistuttuaan. U.S. News sijoitukset eivät välttämättä ole niin hyödyllisiä, kun auttavat sinua päättämään, mikä korkeakoulu todennäköisesti auttaa sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteet.

U.S. News ei ota huomioon valmistuneiden palkkoja.

Forbes

Forbes korkeakoulujen rankinglista on uudempi ja vähemmän arvostettu kuin U.S. News luettelo, mutta Forbes luettelo on edelleen erittäin suosittu, ja Forbes pidetään hyvämaineisena julkaisuna.

Forbes korostaa korkeakoulujen opiskelijoiden tuloksia sijoitusten määrittämiseksi . Sijoitukset riippuvat voimakkaasti valmistumisen jälkeisestä menestyksestä, fuksi säilyttämisasteesta ja valmistumisasteesta .

Tässä on yleinen erittely tekijöistä, jotka määrittävät Forbes rankingissa :

 • 20% alumnipalkasta (molemmat 1-4 vuotta valmistumisen jälkeen ja 10+ vuotta valmistumisen jälkeen)
 • 20% opiskelijavelasta (sekä kuinka paljon velkaa opiskelijat ovat suorittaneet, että liittovaltion lainan maksukyvyttömyysaste)
 • 20% opiskelijakokemuksesta (ensisijaisesti fuksi säilyttämisaste sekä 5% Nichen tutkimusten perusteella)
 • 15% American Leaders List -luettelosta, joka on luettelo, jonka he kokoavat tuhansista ihmisistä ja heidän alma-mattereistaan. He vertaavat koulun perustutkinnon suorittaneiden alumnien määrää luettelossa olevien ihmisten määrään.
 • 12,5% akateemisesta menestyksestä (määritetään puolet alumnien saamien palkintojen ja puolet alumneille myönnettyjen tohtorien lukumäärän perusteella)
 • 12,5% valmistumisaste

Plussat

'Opiskelijoiden tyytyväisyys' on tärkeä osa sijoitusta. Forbes luettelo voi olla hyödyllisempi kuin U.S. News luettelo elämänlaadun määrittämisessä eri korkeakouluissa. Koska vietät todennäköisesti vähintään neljä vuotta yliopistossa, johon osallistut, haluat paitsi valita koulun, joka kouluttaa sinua hyvin ja valmistaa tulevaisuuttasi, myös haluat olla onnellinen noina vuosina . Haluat nauttia asumisympäristöstäsi, ikäisistäsi ja luokan ulkopuolella vietetystä ajasta.

Korostamalla jatko-opiskelijoiden menestystä Forbes luettelo voi antaa sinulle paremman kuvan tietyn korkeakoulun vaikutuksesta tulevien ammatillisten tavoitteidesi saavuttamiseen.

Lopuksi painotetaan opiskelijoiden velkaa että Forbes ranking erottaa sen useimmista muista korkeakoulujen ranking-listoista. Mittaamalla keskimääräinen liittovaltion opintolainan velka ja opintolainan laiminlyöntiprosentti, Forbes-luettelo voi antaa sinulle kuvan koulun kohtuuhintaisuudesta, koulun taloudellisen tuen anteliaisuudesta ja siitä, pystyvätkö opiskelijat maksamaan lainansa takaisin valmistua.

Haittoja

Toisin kuin U.S. News , Forbes ei erota korkeakouluja luokkiin . Yliopistossa ei tehdä eroa erityyppisten korkeakoulujen välillä Forbes rankingissa. On erittäin vaikeaa verrata tehokkaasti kouluja, joiden koko, tutkintovaihtoehdot ja tutkimusominaisuudet vaihtelevat suuresti .

Koska jotkut näistä korkeakouluista ovat niin erilaisia ​​toisistaan, on mahdotonta määrittää, mikä koulu on 'parempi' kaikille. Esimerkiksi kuinka voit sijoittua Penn State Yliopisto, jolla on yli 40 000 perustutkintoa ja yli 160 pääainetta Wesleyan College , jossa on alle 700 perustutkintoa suorittavaa opiskelijaa ja vain 31 päätoimistoa?

Lisäksi, Forbes luettelo voi suosia kouluja, joilla on varakkaita opiskelijakuntia . Korkeakoulun opiskelijavelkaaste ei välttämättä heijasta koulun taloudellisen tuen anteliaisuutta tai sitä, saavatko opiskelijat korkeasti palkattua työtä valmistuttuaan. Varakkaiden perheiden opiskelijoiden on vähemmän todennäköistä ottaa lainaa ja he pystyvät maksamaan lainoja takaisin. Siksi koulut, joilla on varakkaampia opiskelijoita, pärjäävät todennäköisesti sijoitusten 'opiskelijavelka' -komponentissa.

Todelliseen opiskelijakokemukseen kiinnitetään edelleen vain vähän huomiota . Opiskelijoille annettu opiskelijoiden tyytyväisyystutkimus on vain hyvin pieni osa rankingista. Lisäksi sijoitusprofessoreiltani saadut tiedot ovat tuskin luotettava lähde sen määrittämiseksi, kuinka tyytyväisiä opiskelijat ovat tietyn koulun oppitunneilla. Rank My Professors -opettajan arvioinnit eivät ole edustavia, koska he kärsivät vastahakoisuudesta. Suurin osa opiskelijoista ei käytä kyseistä verkkosivustoa. Lisäksi, Forbes sijoitukset tarjoavat vähän tietoa siitä, millainen elämä on kampuksella .

alabaman yliopiston hakuaika

Lopuksi, Forbesilla on hyvin kapea määritelmä menestyksestä . Opiskelijan menestys perustuu alumnien palkkaan ja siihen, saavatko opiskelijat arvostettuja tehtäviä ja palkintoja.

Koulut, joissa on esikoulutusta mahdollisesti korkean palkkatason aloilla, kuten kirjanpito ja liike, voivat saada kolahtaa rankingissa. Se ei tarkoita sinulle paljon, jos et ole kiinnostunut kirjanpidosta tai liiketoiminnasta.

Vastaavasti korkeakoulut, joilla on enemmän alumneja ja jotka menevät vähemmän kannattaville aloille, kuten opetukseen tai voittoa tavoittelemattomaan työhön, voivat saada huonon pistemäärän opiskelijoiden menestyksessä. Se ei kuitenkaan osoita, että korkeakoulu ei ole hyvä tai että sen alumni ei onnistu .

Kapealla

Niche on verkkosivusto, joka on ollut käytössä vuodesta 2002. Se tarjoaa luokituksia ja arvosteluja alueille, kaupungeille ja kouluille. Niche-yliopistoluokitukset ovat vähemmän tunnettuja kuin U.S. News ja Forbes . Niche-korkeakoulujen ranking-luettelo tarjoaa kuitenkin joitain tietoja ja etuja, joita muilla ranking-listoilla ei ole.

Niche-sijoitukset perustuvat perinteisten 4-vuotisten korkeakoulujen ja yliopistojen yleiseen kokemukseen . Näin markkinarako määrittää parhaansa korkeakoulujen sijoitukset:

 • 40% akateemikoille ja palkkaluokille, mikä sisältää esimerkiksi hyväksymisprosentit sekä opiskelijoiden ja alumnien vastaukset koulun tutkijoista
 • 27,5% arvoon, joka sisältää keskimääräiset opintolainamäärät ja alumnipalkat
 • 7,5% professoreille, mikä ottaa huomioon opiskelijoiden ja tiedekunnan väliset suhteet ja tiedekunnan palkinnot
 • 5% kampukselle, mikä on kampuksen majoituksen ja tilojen laatu
 • 5% monimuotoisuuteen, kuten kampuksen etninen koostumus, kansainvälisen ylioppilaskunnan prosenttiosuus ja kuinka moni valtion ulkopuolinen opiskelija käy koulua
 • 5% opiskelijaelämään, mikä vaikuttaa turvallisuuteen, monimuotoisuuteen ja yleisurheiluun
 • 5% opiskelijakyselyihin kokonaiskokemuksesta
 • 2,5% paikalliselle alueelle, mukaan lukien sijainti, vuokra, rikollisuudet ja paikalliset palvelut
 • 2,5% turvallisuuteen, mukaan lukien kampuksen rikollisuudet ja terveys- ja turvallisuuspalvelut kampuksella


Lisäksi Niche sisältää opiskelijoiden kyselyvastauksia akateemisten korkeakoulujen laadusta sekä tilastoja ja kyselyvastauksia kampuksen monimuotoisuudesta tutkijoiden arvosanan määrittämiseksi.

Sitten 12% rankingista perustuu opiskelijakyselyjen vastauksiin yleiskokemuksesta korkeakoulussa, johon he ovat parhaillaan tai äskettäin osallistuneet. Sijoituksiin vaikuttavia lisätekijöitä ovat kampuksen laatuun (8%), lainan maksukyvyttömyysasteeseen (6%), yleisurheiluun (5%), keskimääräiseen nettohintaan (5%), monimuotoisuuteen (5%), paikalliseen perustuvat tilastot ja opiskelijakyselyjen vastaukset. pinta-ala (5%), pääoma kokopäiväistä opiskelijaa kohden (4%), 'pojat ja tytöt' (4%), terveys ja turvallisuus (4%), juhlatila (4%) ja yksityiset lahjat / apurahat kokopäiväistä aikaopiskelija (3%).

Kapealla luokalla korkeakoulujen juhlatilaisuudet.

Plussat

Niche nojautuu moniin muihin tekijöihin määritellessään sijoitustaan. Sijoitukset perustuvat yli 50 tilastoon ja kyselyvastauksiin 20 aiheesta lähes 300 000 nykyiseltä opiskelijalta ja alumnilta. Niche yrittää sisällyttää kaikki tekijät, jotka voivat vaikuttaa yliopistokokemukseen, hyväksymisasteesta miesten ja tyttöjen houkuttelevuuteen kampuksella. Se näyttää olevan paremmin pyöristetty rankinglista sen sijaan, että käyttäisit vain tärkeinä pitämiään tekijöitä .

Niche-rankingissa korostetaan myös paljon enemmän elämänlaatuun liittyviä tekijöitä . Opiskelijakyselyjen vastaukset korkeakoulun kokonaiskokemuksen laadusta muodostavat 12% rankingista. Lisäksi Niche antaa pisteet 'kampuksen laadusta', 'yleisurheilusta' ja 'juhlatilaisuudesta'.

Yliopistoluokitusten lisäksi Niche tarjoaa myös korkeakoulujen sijoitukset 54 eri kategoriassa . Jotkut näistä listoista sisältävät 'parhaat kampusruokaa', 'parhaat tutkijat', 'parhaat puoluekoulut' ja 'turvallisimman kampuksen'. Voit keskittyä luokitusluetteloihin sinulle tärkeissä luokissa sen sijaan, että katsot vain yleisiä sijoituksia, jotka saattavat hyödyntää sinulle merkityksettömiä kriteerejä.

Toinen Niche-rankingin positiivinen seikka on, että ne sisältävät keskimääräisen nettohinnan. Nettohinta on koulun keskimääräinen hinta avustusta tai apurahaa saaville opiskelijoille maksettavan taloudellisen tuen jälkeen . Toisin kuin mittarit, kuten keskimääräinen liittovaltion lainojen määrä ja lainan maksukyvyttömyysaste, nettohinta ei suosia kouluja, joissa on varakkaampia opiskelijoita.

Lopuksi, Markkinarako on yksi harvoista listoista, jotka vaikuttavat monimuotoisuuteen sen rankingissa . Monimuotoisuus ei tarkoita vain opiskelijaryhmän etnistä ja rodullista jakautumista. Markkinarako käyttää 'monimuotoisuutta' tarkoittamaan, että koulu 'tukee yhteisöä, joka hyväksyy ja tukee näkökulmien, taustan, uskonnollisten vakaumusten, seksuaalisen suuntautumisen ja sosioekonomisen tilan monimuotoisuutta'. Monipuolisessa koulussa on myös merkittävä prosenttiosuus kansainvälisistä opiskelijoista ja opiskelijoista, jotka edustavat kaikkia Yhdysvaltojen maantieteellisiä alueita, ja tiedekunta on erilainen sukupuolen ja etnisen alkuperän suhteen.

Haittoja

Niche ei ole yhtä tunnettu kuin U.S. News tai Forbes . Koska sen sijoitukset eivät ole yhtä arvostettuja tai viitteellisiä, niillä on paljon vähemmän vaikutuksia eri korkeakoulujen maineeseen .

Lisäksi, koska Niche käyttää sijoituksissaan paljon enemmän tekijöitä, se todennäköisesti käyttää kriteerejä, jotka eivät välitä sinulle korkeakoulussa . Et ehkä ole kovin huolestunut koulun juhlatilaisuudesta, yleisurheilusta tai siitä, miten tytöt sijoittuvat. Nämä ovat kaikki tekijöitä Niche-rankingissa.

Lopulliset ajatukset

Määritä eri korkeakoulujen maine korkeakoulujen sijoitusluetteloiden avulla. Sijoitusluettelot heijastavat ja muokkaavat yleistä mielipidettä . Vaikka koulun tarkka sijoitus vaihtelee luettelosta toiseen, korkeasti luokitellut korkeakoulut tarjoavat etuja, kun olet yliopistossa ja valmistuttuasi.

Selaa korkeakoulujen sijoitusluetteloita ja löydä uusia korkeakouluja, jotka voivat olla sinulle sopivia . Et ehkä ole perehtynyt Williams Collegeen tai Pomona College , mutta Forbes sijoittivat molemmat 20 parhaan korkeakoulunsa joukkoon. Yliopistoja on kirjaimellisesti tuhansia, ja sijoitusluettelot voivat tutustuttaa sinut erinomaisiin kouluihin, jotka saattavat vastata sitä, mitä etsit yliopistossa.

Sen sijaan, että katsot vain yleisiä korkeakoulujen ranking-luetteloita, kiinnitä huomiota luetteloihin, jotka keskittyvät sinulle tärkeisiin kriteereihin . Voit tarkastella markkinarakoja, jotka luokittelevat koulut parhaaseen tekniikkaan tai parhaan ruoan perusteella, jos välität näistä asioista.

Korkeakoulujen yleiset sijoitukset vaihtelevat luettelosta toiseen, koska yliopistokokemukseen liittyy niin monia tekijöitä, eikä tarkkaa tiedettä ole olemassa sen määrittämiseksi, onko yksi koulu parempi kuin toinen. U.S. News sijoittaa Chicagon yliopiston # 6 kansalliseksi yliopistoksi, kun taas Forbes sijoittaa sen # 16 korkeakouluksi.

Älä jää liian kiinni koulun erityisestä sijoituksesta. Jokainen luettelo keskittyy kriteereihin, joita se pitää tärkeinä. Kun tarkastelet korkeakoulujen ranking-luetteloa, sinun on myös tunnettava, miten ranking määritetään.

Lopuksi, yliopistosijoitusten tulisi olla vain yksi pieni työkalu, jota käytät määrittelemään yliopistopäätöstäsi. Tärkeämpää kuin yliopiston sijoitus on selvittää, sopiiko koulu sinulle vai ei. Onko sillä vapaaehtoista toimintaa, jota haluat harjoittaa? Suorittako koulu parhaiten sinua kiinnostavilla akateemisilla alueilla? Onko olemassa asianmukaisia ​​tukipalveluja, joiden avulla voit menestyä? Kuinka sosiaalinen ilmapiiri on? Varmista, että osaat valita korkeakoulun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA