Kaikki 19 KFC -valikkokohdetta, tarkistettu

feature_kfc -valikko

KFC, entinen Kentucky Fried Chicken, on maailman toiseksi suurin ravintolaketju myynnin jälkeen vain McDonald'sin jälkeen. Siitä on tullut synonyymi pikaruokapaistetulle kanalle, mutta se tarjoaa lisävaihtoehtoja pikaruokakuluttajalle.

Tässä artikkelissa käyn läpi kaikki KFC: n valikon kohteet. Annan kaikki tarvittavat tiedot ja ohjeet, joiden avulla päätät, mitä syödä KFC: ssä. Pikaruoka-asiantuntijana olen uhrannut valtimoni ja verenpaineeni auttaakseni sinua nauttimaan hyvistä sormenjälkeisistä herkuista.KFC -valikkokohteet

Käyn läpi koko KFC -valikon ja opastan sinua kaikista KFC: n tarjouksista. Annan jokaisesta tuotteesta seuraavat tiedot:

 • Kustannus
 • Arvostelu (0-5 rumpukapulaa)
 • Kuvaus
 • Arvostelu
 • Ravitsemuksellinen sisältö

Pidä mielessä, että hinnat ja valikkokohdat voivat vaihdella sijainnin mukaan . Käytä prioriteettisi perusteella antamiani tietoja KFC -tilauksesi ohjaamiseen.

Lisäksi olen jakanut valikkokohteet eri luokkiin:

 • Kana
 • Voileipiä
 • Erikoistuotteet
 • Sivut
 • Jälkiruoat
 • Willows

KFC -kanan tuotteet

Tässä on kaikki eri kanatyypit, joita voit käyttää eversti. Pienet annokset kanaa (2 kpl) tarjoillaan yhdistelmäaterioina (sivut ja keskikokoinen juoma). Voit katsoa lisätietoja eri yhdistelmäaterioista alla .

Alkuperäinen resepti

Kuvaus : Paistettu kana, joka laittoi KFC: n kartalle. Kuten nimestä käy ilmi, tämä on alkuperäinen paistettu kana. Se on valmistettu salaisesta sekoituksesta 11 yrttiä ja mausteita.

Kustannus: 8 kappaletta: 14,99 dollaria, 12 kappaletta: 20,49 dollaria, 16 kappaletta: 24,99 dollaria

Arvostelu: 3 rumpukapulaa

Arvostelu: KFC: n alkuperäinen resepti paistettu kana on maukasta, mutta se ei ole hämmästyttävää, varsinkin verrattuna todella hyvään paistettuun kanaan. Koska se on melko rasvaista, leivonta on märkää puolta eikä siinä ole rapeutta. Maut ovat kuitenkin hyviä yrttien ja mausteiden salaisen sekoituksen ansiosta.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen rumpukapulaan

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
120 3 g 7 g 380 mg

Erittäin rapea

Kuvaus: Se on sama kuin alkuperäinen resepti, mutta se on kaksinkertainen leivonnainen lisärapeksi.

Kustannus: 8 kappaletta: 14,99 dollaria, 12 kappaletta: 20,49 dollaria, 16 kappaletta 24,99 dollaria

Arvostelu: 4 rumpukapulaa

Arvostelu: Suosikkini paistetusta kanasta on paistettu osa, joten nautin Extra Crispy Chicken kaksinkertaisesta leivonnasta. Lisäksi Extra Crispy käsittelee alkuperäisen reseptin pääongelmaani, joka on, että rasva tekee leivonnasta märkää. Lisäleipä kestää rasvan paremmin, joten voit silti saada murskauksen. Upea lisä KFC -valikkoon.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen rumpukapulaan

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
160 5 g 10 g 390 mg

Grillattua kanaa

Kuvaus: Terveellisempi vaihtoehto paistetulle kanalle. Grillattua kanaa marinoidaan, maustetaan ja grillataan.

Kustannus: 8 kappaletta: 14,99 dollaria, 12 kappaletta: 20,49 dollaria, 16 kappaletta: 24,99 dollaria

Arvostelu: 2.5 Rumpukapulat

Arvostelu: Maailmassani grillattu kana ei koskaan maistu paremmalta kuin paistettu kana. Ja KFC: ltä saamasi kanan laatu on paljon miellyttävämpi paistetussa muodossa. Jos kuitenkin etsit terveellistä vaihtoehtoa KFC: n valikosta, grillattu kana ei ole huono. Siinä on jonkin verran makua, eikä se ole niin kumimaista kuin odotin. Pohjimmiltaan grillattu kana voi tyydyttää sinut, mutta se ei tee sinua onnelliseksi.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen rumpukapulaan

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
90 0 g 4 g 290 mg

Popcorn Nuggets

Kuvaus: KFC -versio kanannugeista

Kustannus: Popcorn Nuggets Large: 3,99 dollaria

Arvostelu: 5 Rumpukapulat

Arvostelu: Jos pidät kanannugeista, olet epäilemättä tyytyväinen popcorn -nuggeteihin. Uskallanko sanoa sen KFC tarjoaa parhaan pikaruoan . Popcorn Nuggets tarjoaa tarvittavan rapeuden, kana on kosteaa ja leivän ja kanan suhde on kohdillaan. Yksi parhaista KFC -valikosta.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu suureen annokseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
570 37 g 33 g 1890 mg

Erittäin rapeita tarjouksia

Kuvaus: Kaksinkertaiset viipaloidut kananrintalihan nauhat

Kustannus: 3 kpl. 3,99 dollaria, 6 kpl. 6,99 dollaria, 12 kpl. 12,99 dollaria

Arvostelu: 4 Rumpukapulat

Arvostelu: Jos haluat erityisen rapeaa kanaasi ilman luita, tämä on vaihtoehto sinulle. KFC -tarjoukset ovat hyvässä kunnossa, mutta luun kana on kosteampi. Kuitenkin herkullinen leivonta ja kätevä kanan syöminen luuttomassa muodossa tekevät Extra Crispy Tendersistä yhden KFC -valikon parhaista kohteista.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen tarjoukseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
130 6 7 310

KFC -voileipiä

Kanan saaminen voileipämuodossa helpottaa syömistä autossa ja lisää monimutkaisia ​​makuja yhdellä puremalla. Ja leipä on hyvää. Nämä ovat voileipiä KFC -valikossa.

Julkinen

Kuvaus: Luuton rinta Original Recipe -kanaa pekonilla, Monterey Jackilla ja eversti -kastikkeella makealla havaijilaisella pullalla

Kustannus: Julkinen voileipäyhdistelmä (sivun ja keskipitkän juoman kanssa): 5,99 dollaria

Arvosana: 3 Drumsticks

Arvostelu: Vaikka tämä voileipä ei ole huono, se on hieman huomaamaton. Se on kuin tavallinen pikaruokakana-voileipä. Mikään yksittäisistä ainesosista ei ole hienoa, mutta voileipä maistuu melko hyvältä. Kana ja pekoni voisivat käyttää rapeampaa. Juusto on mietoa, ja makea havaijilainen pulla ei ole niin makea. Eversti -kastike on kuin karjatila, jossa on pieni potku. Tarjouksista saat enemmän makua ja parempaa kanaa, popcorn -kanaa tai Extra Crispyä.

texasin yliopisto sai tulokset

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen voileipään

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
580 47 g 29 g 1390 mg

Kananpikku

Kuvaus: Kanan tarjoukset, suolakurkkua ja majoneesia makealla pullalla

Kustannus: 2 Chicken Littles Combo (sivu- ja keskipitkän juoman kanssa): 5,19 dollaria

Arvostelu: 4 Rumpukapulat

Arvostelu: Chicken Littles ovat melko yksinkertaisia ​​ja melko näyttäviä. Voileivän kana on Extra Crispy Tenders, ja kana ja suolakurkku tarjoavat mukavaa rapeutta. Majoneesi tuo lisää makua. Vaikka leipä ei olekaan niin makeaa kuin odottaisit makealta pullalta, leipä on aina hyvää. Suurin valitukseni Chicken Littlesille on, että ne ovat liian pieniä.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen voileipään

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
310 23 g 18 g 590 mg

KFC -erikoistuotteet

KFC tarjoaa pari ainutlaatuista pääruokaa. Jos kaipaat jotain hieman erilaista kuin vain kanaa tai kanavoileipää, tässä on pari vaihtoehtoa sinulle.

Kuuluisa KFC -kulho

Kuvaus: Perunamuusia, maissia ja paahdettua kanaa, jotka kerrostetaan yhteen ja kastellaan kastikkeella. Päälle kolmenlaisia ​​raastettuja juustoja.

Kustannus: (suklaakekseillä ja keskipitkällä juomalla) 5,00 dollaria

Arvostelu: 1.5 Rumpukapulat

Arvostelu: Kutsukaa minua perinteiseksi, mutta en usko, että kaikki nämä ruoat kuuluvat samaan kulhoon. Yksikään näistä ainesosista ei ole poikkeuksellinen, enkä usko, että ne kaikki toimivat yhdessä. Jos haluat pieniä palasia paistettua kanaa, sinun on parempi mennä Popcorn Nuggetsin ja lisukkeen kanssa. Valoisa puoli on, että vain yksi kulho, jossa on kaikki nämä kohteet, vähentää jätettä. Joten KFC Famous Bowl voi olla ympäristöystävällinen, vaikka se ei ole makuhermoystävällinen. Yksi KFC -valikon pahimmista kohteista.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yksilölliseen annokseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
710 82 g 31 g 2450 mg

Pot Pie

Kuvaus: Kanaa, kuutioituja perunoita, herneitä ja porkkanoita peitetty suolaisella kastikkeella ja paistettu kultaisessa kuorissa

Kustannus: (suklaakekseillä ja keskipitkällä juomalla) 5,00 dollaria

Arvostelu: 3 Rumpukapulat

Arvostelu: KFC Pot Pie on pieni askel perinteiseen mikroaaltouuniin soveltuvaan kanapannupiirakkaan. Maku on kiinteä, ja saat tasapainoisen puren hilseilevän kuoren, runsaan kastikkeen, kanan ja vihannesten kanssa. Olen kuitenkin aina sitä mieltä, että sinun on pidettävä kiinni niiteistä kaikissa pikaruokapaikoissa. Jos aiot syödä epäterveellistä ateriaa KFC: ssä, olet parempi paistetun kanan kanssa.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yksilölliseen annokseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
790 66 g 45 g 1970 mg

KFC -sivut

KFC-valikossa on enemmän puolia kuin keskimääräisessä pikaruokaravintolassa, mutta vain pari niistä kannattaa tilata.

Keksit

Kuvaus: Pelkkiä keksejä

Kustannus: 1,49 dollaria

Arvostelu: 4.5 Rumpukapulat

Arvostelu: Jos olet kasvanut kotitekoisilla kekseillä, et ehkä pidä KFC-versiosta, mutta nämä ovat erittäin tyydyttäviä pikaruokakeksejä. Ne ovat hilseileviä, rikkaita ja pehmeitä. Minulle KFC -keksit täydentävät täydellisesti rapeaa kanaa.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu sivutilaukseen (2 keksiä)

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
180 23 g 8 g 530 mg

Maustetut perunaviipaleet

Kuvaus: Paksut, paistetut perunaviipaleet yrteillä ja mausteilla

Kustannus: Yksilö: 1,99 dollaria, suuri: 3,79

Arvostelu: 4 Rumpukapulat

Arvostelu: Maustetut perunaviipaleet ovat mukava käänne tyypillisessä pikaruoka -ranskalaisessa perunassa. Viipaleissa on mukava rapeus, ja mausteet antavat niille ylimääräistä makua. Ne ovat kuitenkin hieman suolaisella puolella, joten varo, jos sinulla on herkkä kitalaki - saatat saada kevyemmän vaihtoehdon KFC -sivuilta.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu sivutilaukseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
290 35 g 15 g 810 mg

Mac ja juusto

Kuvaus: Kyynärpään makaronit peitetty cheddar -juustokastikkeella

Kustannus: Yksittäinen 1,99 dollaria, suuri 3,79 dollaria

Arvostelu: 3.5 Rumpukapulat

Arvostelu: Se ei ole paras mac ja juusto, mutta jopa huono mac ja juusto maistuvat aika hyvältä. Cheddar -kastike voisi olla hieman kermaisempi, mutta sillä on laadukas cheddar -maku. Makaronit ovat hyvän kokoisia ja tekstuurisia macille ja juustolle.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yksilölliseen sivutilaukseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
170 22 g 6 g 830 mg

Perunamuusia ja kastiketta

Kuvaus: Perunamuusia kastikkeen peitossa

Kustannus: Yksittäinen 1,99 dollaria, suuri 3,79 dollaria

Arvostelu: 3 Rumpukapulat

Arvostelu: Henkilökohtaisesti pidän perunamuusista samettisempaa, ja kastikkeesta puuttuu maku. KFC -perunamuusit ja kastikkeet eivät kuitenkaan maistu pahalta. Saat silti hiilihydraatteja ja makua, mutta perheesi olisi luultavasti järkyttynyt kanssasi, jos toisit KFC -puolen kiitospäivän illalliselle.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yksilölliseen sivutilaukseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
120 19 g 4 g 530 mg

Koko ytimen maissi

Kuvaus: Makea keltainen maissi maissintähkästä ja kulhoon

Kustannus: Yksittäinen 1,99 dollaria, suuri 3,79 dollaria

Arvostelu: 2.5 Rumpukapulat

Arvostelu: KFC -maissi on paljon terveellisempi vaihtoehto, mutta sillä ei ole paljon makua tai makua. Jos etsit vain lisäravinteita, maissi ei ole huono, mutta se ei ole paras vaihtoehto, jos haluat tyydyttää makuhermojasi.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yksittäiseen annokseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
100 21 g 0,5 g 0 mg

Coleslaw

Kuvaus: Coleslaw -kaali, porkkana, sipuli ja KFC -kastike

Kustannus: Yksittäinen 1,79 dollaria, suuri 3,79 dollaria

Arvostelu: 3 Rumpukapulat

Arvostelu: Coleslaw on hieman tylsä, mutta se tarjoaa hienoa tekstuuria ja joitakin vihanneksia. Vaikka saat täytevihanneksia cole slawilla, kastike ei tee sitä läheskään niin terveelliseksi kuin monet olettaisivat. Itse asiassa siinä on enemmän rasvaa kuin keksit tai mac ja juusto.

Ravitsemuksellinen sisältö: Yksittäisen puolen perusteella

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
170 19 g 10 g 170 mg

Vihreät pavut

Kuvaus: Lämpimät, maustamattomat vihreät pavut

Kustannus: Yksittäinen 1,99 dollaria, suuri 3,79 dollaria

Arvostelu: 1.5 Rumpukapulat

Arvostelu: Kuten KFC -maissi, vihreät pavut tarjoavat sinulle terveellisen vaihtoehdon, mutta niiltä puuttuu maku. En voi kuvitella, että yksikään sielu suosisi vihreiden papujen makua kekseihin. Mutta rakenne on hieno ja vihreillä papuilla ei ole epämiellyttävää makua. Vain minimaalinen maku.

Ravitsemuksellinen sisältö: Yksittäisen puolen perusteella

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
25 4 0 260 mg

KFC -jälkiruoat

KFC: llä on vain kaksi jälkiruokavaihtoehtoa. Ne ovat yksinkertaisia, mutta KFC on viisaasti pitänyt kiinni suklaajälkiruoista, joita on erittäin vaikea sotkea. Joskus KFC tarjoaa eri makuja kakkuja, kuten sitruunaa ja kurpitsaa, mutta suklaakakku on ainoa pysyvä kakku vaihtoehto kaikissa KFC -valikoissa.

Suklaahippukeksit

Kuvaus: KFC: ssä paistettuja suklaakeksejä

Kustannus: 3 hintaan 1,29 dollaria, 12 hintaan 4,49 dollaria

Arvostelu: 4 Rumpukapulat

Arvostelu: KFC -evästeet ovat miellyttävä yllätys. Koska ne paistetaan ravintoloissa, saat lämpimän keskuksen, joka huokuu suklaata. Ne ovat suhteellisen kevyitä ja kosteita. Jos haluat todella hemmotella itseäsi KFC: ssä, hanki itsellesi evästeitä.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen evästeeseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
170 22 g 8 g 90 mg

Suklaakakku

Kuvaus: Suklaakehäkakku, jonka sisällä on paistettu suklaata ja siroteltu valkoisella konditorian kuorrutuksella

Kustannus: 3,99 dollaria

Arvostelu: 4.5 Rumpukapulat

Arvostelu: Kakku on erittäin kostea. Suklaalastu lisää rikkautta ja kuorrutus tuo makeutta. Haluaisin mieluummin kakun, jossa on enemmän suklaalastuja, mutta tämä kakku tyydyttää suklaan ystäviä ja makean hampaita. Minulle tämä on voittaja KFC -jälkiruoka.

Ravitsemuksellinen sisältö: Perustuu yhteen viipaleeseen

Kalorit Hiilihydraatit Rasva Natrium
300 39 g 15 g 260 mg

KFC -kastikkeet

KFC: llä on erilaisia ​​kastikkeita, joiden avulla voit parantaa kanan makua. Nämä ovat KFC: n saatavilla olevat kastikkeet:

 • Finger Lickinin hyvä kastike - Majoneesimainen kastike, jossa on hieman makeaa ja mausteista.
 • Kesän BBQ - Rohkea grillikastike, jossa on suuri tomaatti.
 • Hunaja sinappi - Makeampi hunaja -sinappikastike. Sopii hyvin tarjousten kanssa.
 • Kermainen Buffalo - Sekoitus kuumaa siipikastiketta ja kermaista ranchia. Suosittelen niitä Popcorn Nuggetsin kanssa.
 • Makea 'N Tangy - KFC -versio makeasta ja hapanta.
 • Kirnupiimä Ranch - Se maistuu minulle klassiselta karjatilalta.

Juomat

Nämä ovat KFC -juomavaihtoehtoja ja -hintoja.

Juoda Hinta
Virvoitusjuoma: Pepsi, Diet Pepsi, Sierra Mist, Mountain Dew, Diet Mountain Dew, Dr.Pippuri, Diet Dr.Pippuri, Pepsi MAX Keskikokoinen $ 1.69
Limsa Suuri 1,99 dollaria
Aquafina -vesi Pullo 1,69 dollaria
Jäätee: Makeutettu tai makeuttamaton ½ gallonaa 2,49 dollaria
Limsa Keskikokoinen 1,99 dollaria
Limsa ½ gallonaa 3,49 dollaria
Mansikka -limonadi Keskikokoinen 2,29 dollaria
Mansikka -limonadi ½ gallonaa 3,99 dollaria

KFC -yhdistelmäateriat

Yksi asia, joka erottaa KFC: n muista pikaruokaravintoloista, on yhdistelmäaterioiden määrä. Voit ostaa yksittäisiä aterioita, mutta voit ostaa perheaterioita, jos haluat ruokkia useita ihmisiä tai haluat tähteitä. Useimmissa aterioissa on vähintään yksi puoli ja keskikokoinen juoma. Tässä on erilaisia ​​yksittäisiä yhdistelmäateriavaihtoehtoja KFC -valikossa.

Yhdistelmä Sisältää Hinta
Popcorn Nuggets -yhdistelmä Kiilat ja keskikokoinen juoma 5,49 dollaria
2 kpl. Yhdistelmä 1 rinta, 1 siipi, yksittäinen perunamuusi ja kastike, keksi, keskikokoinen juoma 5,99 dollaria
2 Chicken Littles -yhdistelmää Kiilat ja keskikokoinen juoma 5,29 dollaria
3 tarjousyhdistelmää Kiilat, keksi ja keskipitkä juoma 5,99 dollaria
Julkinen yhdistelmä Kiilat ja keskikokoinen juoma 5,99 dollaria

Big Box -ateriat

Big Box -ateriat sisältävät yksittäisiä perunamuusia kastikkeella, coleslaw -salaattia, keksejä ja keskikokoista juomaa . Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat suurempia aterioita.

Ateria Hinta
3 kpl. Kana laatikko 7,99 dollaria
2. kpl. Kanaa ja pieniä popcornikorkkeja 7,99 dollaria
3 Tenders ja Popcorn Nuggets Box 7,99 dollaria

Kauhan ateriat

Nämä ovat perheesi tyylisiä aterioita, jotka palvelevat useita ihmisiä. Voit ruokkia perheen, frat -talon tai ostaa itsellesi illallisen viikolle.

Ateria Hinta
8 kpl. Kana, 2 isoa puolta, 4 keksiä (syötteet 4+) 21,99 dollaria
12 kpl. Kanaa, 3 isoa puolta, 6 keksiä (syötteet 6+) 29,99 dollaria
16 kpl. Kanaa, 4 isoa puolta, 8 keksiä (syötteet 8+) 36,99 dollaria
Tarjousten ateria: 12 tarjousta, 2 suurta puolta, 4 keksiä, 6 kastiketta (syötteet 4+) 19,99 dollaria
Tarjoukset ja kiilat 2: 6 tarjouksille, suuret kiilat, 2 kastiketta (syötteet 2+) 9,99 dollaria

Täytä $ 5

KFC tarjoaa myös pienempiä yhdistelmäaterioita, kaikki viidellä dollarilla.

Ateria Hinta
3 erityisen rapeaa tarjousta, isompi perunamuusia, keksi, pikkuleipä, keskikokoinen juoma, kastike 5,00 dollaria
Kuuluisa kulho, eväste, keskikokoinen juoma 5,00 dollaria
Kananrinta, isompi perunamuusia, keksi, pikkuleipä, keskikokoinen juoma 5,00 dollaria
Potti piirakka, eväste, keskikokoinen juoma 5,00 dollaria

Lasten aterioita

KFC ei laiminlyö lapsia, mutta et saa lelua lapsesi aterian kanssa.

Sisäänkäynti Sisältää Hinta
1 Drumstick, 1 Chicken Little, 1 Tender tai Popcorn Nuggets Yksittäinen sivu ja omenasose 3,99 dollaria

Mitä sinun pitäisi tilata KFC -valikosta?

Kun päätät mitä tilata KFC: stä, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä maksimoidaksesi KFC -kokemuksesi. Tässä on kysymykset, joihin sinun on vastattava valitaksesi sinulle paras KFC -ruoka:

Kuinka pidät kanastasi?

Ruoille KFC tarjoaa vain erilaisia ​​kananmuotoja. Pidätkö kanastasi luilla vai ilman? Pidätkö mieluummin kanastasi mureana vai nugget -muodossa? Pidätkö kanastasi erityisen rapeasta vai onko se liikaa leivontaa sinulle? Haluatko kanaa itsestään vai haluatko mieluummin kanavoileivän?

Näihin kysymyksiin vastaaminen johtaa ihanteelliseen KFC -järjestykseen. Esimerkiksi, jos haluat rapean kanan voileivän, Chicken Little olisi hyvä vaihtoehto sinulle.

Kuinka nälkäinen olet?

KFC: llä tämä on tärkeä kysymys, koska annoskoot vaihtelevat valtavasti. Ota ruokahalusi koko huomioon tilausta tehdessäsi . Henkilökohtaisesti uskon, että Big Box -aterian pitäisi tehdä temppu, kun olet todella nälkäinen. Normaalikokoiselle aterialle minkä tahansa yhdistelmän pitäisi tyydyttää sinut. Jos haluat vain välipalan, menisin Chicken Littlein, Tendersin tai Popcorn Nuggetsin kanssa.

Yritätkö olla terve?

Terveet vaihtoehdot eivät ole suuria KFC: ssä, mutta ne ovat olemassa. Terveystietoisille ihmisille haluat pitää kiinni grillatusta kanasta, vihreistä papuista ja maissista. Jos olet jonkun muun kanssa, joka syö epäterveellisiä vaihtoehtoja, olet todennäköisesti kateellinen.

Yritätkö olla taloudellinen?

Jos yrität säästää rahaa, mieti ensin, kuinka monta ihmistä syöt. Jos ruokit perhettä, säästät todennäköisesti rahaa hankkimalla ämpäri kanaa tai ämpäri aterian sen sijaan, että tilaat yksilöllisiä aterioita jokaiselle henkilölle . Jos hankit vain ruokaa itsellesi, 5 dollarin täyttöhinnat tarjoavat parhaan vastineen.

Syötkö autossa?

Jos syöt ajon aikana, on hieman haastavaa syödä luullista kanaa. Sinulla on luultavasti helpoin aika Popcorn Nuggetsin, Tendersin tai kanavoileivän kanssa. Sivujen osalta valitse sellaiset, jotka eivät vaadi haarukkaa, kuten kiilat ja keksit.

Yksi varoitus: Jos syöt autossa, ole varovainen kastikkeiden kanssa. Et halua, että paikkasi haisevat kuin Ranch.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Aivojen kolme pääosaa ja mitä he tekevät

Oletko utelias aivojen anatomiaan? Selitämme aivojen eri osat, niiden rakenteet ja miten ne toimivat yhdessä.

Mitä sinun on tiedettävä King/Drew Medical Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta King/Drew Medical Magnet High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulut SAT -pisteet ja GPA

Korkeakoulut, joiden hakuaika on myöhässä: täydellinen luettelo

Mietitkö, onko olemassa korkeakouluja, jotka vielä hyväksyvät hakemuksia? Tämä täydellinen luettelo korkeakouluista, joilla on myöhäiset määräajat, auttaa sinua löytämään koulun.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Kuinka liittyä lukio -sanomalehtiisi: 5 suurta hyötyä

Kiinnostaako lukion journalismi? Tutustu tähän opaskirjaan: mitä teet siellä, kuinka liittyä ja mahtavat edut.

Härkäyhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

Kenen kanssa Härkä on yhteensopiva? Mikä on Härän paras ottelu? Opi vastaukset näihin kysymyksiin täydellisen Taurus -yhteensopivuusoppaamme avulla.

Viterbon yliopiston pääsyvaatimukset

Fort Lauderdalen taideinstituutti Pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Morris Pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän kirjaa, jotka jokaisen lääketieteen pre-med-opiskelijan tulisi lukea

Oletko kiinnostunut lääketieteen urasta? Tutustu luetteloon parhaista kirjoista ennen lääketieteen opiskelijoille auttamaan sinua valmistautumaan lääketieteelliseen kouluun ja tulemaan lääkäriksi.

4 suosittua kamelihämähäkkimyyttiä ja niiden takana oleva totuus

Ovatko kamelihämähäkit todellisia? Opi totuus kamelin hämähäkkien koosta, puremasta ja nopeudesta.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun ottaa PSAT toisena opiskelijana?

Jos olet toisen vuoden opiskelija, onko PSAT tärkeä ottaa? Opi miksi yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Kansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

13 vaikeinta korkeakoulua, jotka haastavat itsesi

Mitkä ovat vaikeimmat pääaineet? Tutustu luetteloon vaikeimmista korkeakoulujen pääaineista saadaksesi oppaan siitä, kuinka paljon sinun on opiskeltava haluamasi tutkinnon saavuttamiseksi.

Notre Dame de Namurin yliopiston pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Liberty Universityn pääsyvaatimukset

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Täydellinen opas: BYU ACT Pisteet ja GPA