Kaikki 107 Need-Blind -opistoa Yhdysvalloissa: Täydellinen opas

ominaisuus-säästöpossu

Kun yliopistot käyvät läpi pääsyhakemuksia, ne ottavat huomioon monia tekijöitä, kuten arvosanasi, ylimääräiset opetuksesi ja jopa persoonallisuutesi!

Mutta monet korkeakouluun hakijat älä ymmärrä, että jotkut yliopistot ottavat huomioon myös sinun - ja perheesi - kyvyn maksaa opetusta. Kova totuus on, että jotkut yliopistot käyttävät hakijan kykyä maksaa opintotukea ilman taloudellista tukea pääsyprosessissa. Monet yliopistot pohtivat, miten opiskelijat voivat osallistua oppilaitokseen taloudellisesti, kun he tekevät pääsypäätöksiä.

Tämä kuulostaa pelottavalta uutiselta. Mutta älä huoli! Monet koulut käsittelevät ongelmaa siirtymällä tarpeettomien sokeiden valintapolitiikkoihin, jotka poistavat taloudellisen aseman valintakriteereinä.

Tässä oppaassa annamme sinulle a täydellinen luettelo Yhdysvalloissa tarvittavista sokeista oppilaitoksista ja vastaa kaikkiin polttaviin kysymyksiin, mukaan lukien:

  • Mikä on sokean sisäänpääsy?
  • Miten tarpeettomat sokeat käytännöt vaikuttavat lukukausikustannuksiin?
  • Mitä sinun pitäisi etsiä tarpeettoman sokeassa koulussa?

Aloitetaan siis!

Mitä ovat sokeat korkeakoulut ja yliopistot?

Yksinkertaisesti sanottuna, tarvitsevat sokeat oppilaitokset ovat kouluja, joissa opiskelijan kyky maksaa lukukustannuksia ei oteta huomioon valintapäätöksessä. Kyllä, se on todella niin yksinkertaista! Nämä yliopistot ottavat huomioon vain hakemuksesi ei-taloudelliset osat-kuten esseesi, transkriptisi ja suosituskirjeesi-päättäessään tarjota sinulle pääsyä.

Mutta vain siksi, että yliopisto käyttää tarpeettoman sokean pääsyn prosesseja, ei tarkoita, että koulu ei kysy sinulta perheesi taloutta. Sinun on edelleen toimitettava taloudelliset tietosi esimerkiksi asiakirjojen kautta FAFSA , College Boardin CSS -profiili tai yliopistokohtaisia ​​lomakkeita. Hätäsokeassa yliopistossa, näitä tietoja käytetään vain tukipaketin laskemiseen jälkeen sinut on hyväksytty. (Siitä lisää myöhemmin.)

Tarpeettoman sokean sisäänpääsyn kautta oppilaitokset yrittävät tasoittaa toimintaedellytyksiä. Ajatuksena on, että pääsyjärjestelmästä tulee enemmän ansioihin perustuva: jokainen oppilas seisoo omasta saavutuksestaan ​​lukiossa, ei vanhempiensa varallisuudesta (tai sen puutteesta).

Oletetaan esimerkiksi, että Emma valmistuu luokkansa viiden parhaan prosentin joukosta, toimii oppilasrahastonhoitajana ja saa arvosanansa 34. Mutta Emma tulee myös yksinhuoltajaperheestä, jossa talous on tiukalla. Tarpeeton sokea yliopisto ottaa huomioon vain Emman tähtitieteilijät-ei hänen perheensä tulot-päättäessään hyväksyä hänet. Toisin sanoen, tarpeettomat sokeat käytännöt auttavat pääsyneuvojia arvioimaan jokaisen hakijan ansioiden eikä taloudellisen luokan perusteella . Tämän seurauksena tarpeettomat sokeat käytännöt tekevät pääsyprosessista hieman kilpailukykyisemmän.

Mutta eikö kaikki korkeakoulut tarvitse sokeita?

Vaikka on totta, että kaikki yliopistot etsivät erinomaisia ​​ehdokkaita, jotka sopivat oppilaitoksiinsa hyvin akateemisesti, älyllisesti ja kulttuurisesti, monet yliopistot punnitsevat, voiko opiskelija maksaa lukukausimaksut hakuprosessin aikana.

Andrew Belasco , College Transitionsin toimitusjohtaja, selittää että kaikilla toimielimillä ei ole samanlaista rahoitustukea. Hän sanoo:

'' Määrärahojen pieneneminen, kustannusten nousu ja budjettikriisit ovat pakottaneet monet oppilaitokset luottamaan yhä enemmän opintotuloihin kustannusten kattamiseksi ... [ja] kahden opiskelijan, joilla on samanlaiset opintotiedot, monet korkeakoulut todennäköisesti suosivat opiskelijaa, joka pystyy maksaa enemmän taskusta. ''


Tämä ei tarkoita sitä, että useimmat yliopistot vain harkitse taloudellista maksukykyäsi tai että se on jopa huippuluokan huomio! Mutta kun on kyse päätöksistä rajoilla olevista opiskelijoista, perheen talous voi tehdä eron hyväksymis- ja hylkäyskirjeen välillä.body-girl-with-reppu-tim-gouw

Tim Gouw /Poista roiskeet

Miten tarpeettomat sokeat käytännöt vaikuttavat lukukausikustannuksiin?

On yleinen väärinkäsitys, että sokeat tarvitsevat korkeakoulut tarjoavat myös opiskelijoita, jotka eivät voi maksaa koko kyytiä. Se ei ole totta: vain siksi, että yliopisto on sokea, se ei tarkoita, että opetus on ilmaista! Toisin sanoen, vain siksi, että pääset tarpeettoman sokean korkeakouluun, ei tarkoita, että sinulle taataan ilmainen ratsastus.

Tarkastele esimerkiksi Brownin yliopiston tarpeettoman sokean pääsypolitiikkaa. Se alkaa näin:

Tarpeeton sokea pääsy tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hakijan kyky maksaa koulutuksestaan ​​ei vaikuta valintapäätökseen. Toisin sanoen hakijan taloudellista tarvetta ei oteta huomioon päätettäessä hyväksyä hakija, hyväksyä odotuslista tai hylätä hakija.

Kuulostaa aika hyvältä, eikö? Aivan kuten kaikki sokea koulu, Brown ei ota huomioon oppilaan maksukykyä päättäessään hyväksyä heidät vai ei.

Mutta lausunto ei pääty tähän. Se myös selventää, miten tämä vaikuttaa Brownin taloudellisiin velvoitteisiin hyväksyttyjä opiskelijoita kohtaan ja päinvastoin. Muu politiikka sanoo:

Tarpeeton sokea pääsy ei edellytä, että hakija, jolla on osoitettu taloudellinen tarve, saa taloudellista tukea, eikä se edellytä, että 100% hakijan osoitetusta tarpeesta täytetään.

patrick henry college hyväksymisprosentti

Okei, katkaistaan ​​tämä toinen lausunto. Brown sanoo, että vaikka he eivät tarkastele rahoitusta päättääkseen, myönnetäänkö opiskelijalle pääsy, koulu ei takaa, että kukaan-myös pienituloiset opiskelijat-saa taloudellista tukea. Tämä tarkoittaa sitä, että olet edelleen koukussa kattamaan lukukustannuksesi apurahoilla, apurahoilla ja lainoilla.

Totuus on, että useimmat tarvitsevat sokeat koulut ovat myös huippuluokan oppilaitoksia, jotka tarjoavat taloudellista tukipakettia opiskelijoille, jotka osoittavat tarpeensa. Mutta se ei ole taattu rahoitus, eikä se todellakaan ole täysi matka! Joten ole tietoinen siitä, että saatat joutua maksamaan osan opetuksestasi taskusta, vaikka sinut otettaisiin vastaan ​​tarpeettoman sokeassa yliopistossa.

vartalo-kädet peittävä-silmät-ryoji-iwata Ryoji Iwata /Poista roiskeet

3 tyyppistä tarpeetonta sokeaa rahoitusapupolitiikkaa

Siis millaista taloudellista apua voi odotat tarvitsevasokealta yliopistolta?

Kuten useimmissa asioissa, se muuttuu tapauskohtaisesti. Vaikka jokaisella tarpeettoman sokealla yliopistolla on omat politiikkansa taloudellisesta avusta-tarkista yksityiskohdat jokaisesta koulusta!-olemme havainneet, että yleensä tarvitsevat sokeat yliopistot kuuluvat johonkin kolmesta rahoitustuen kategoriasta.

Luokka 1: Täysi tarve, ilman lainaa Koulut

Joten mitä tarkalleen tarkoittaa, että koulu on 'täysi tarve, ei lainoja'? Täysin tarpeelliset koulut ovat yliopistoja, jotka lupaavat varmistaa, että opiskelijan osoitettu taloudellinen tarve katetaan taloudellisilla avustusmahdollisuuksilla ilman opintolainaa. Toisin päin, Täysi tarve, ei lainoja koulu tarjoaa 100% rahoitusapupakettia, joka ei sisällä lainoja!

Tämä on mahtavaa, varsinkin kun monet opiskelijat valmistuvat huomattavalla määrällä velkaa. Vuonna 2018 tutkijat havaitsivat sen korkeakoulututkinnon suorittaneiden keskimääräinen opiskelijavelka on 37 172 dollaria . Valitettavasti, lukukustannukset kasvavat edelleen , mikä tarkoittaa, että myös opiskelijavelkojen keskimääräinen määrä kasvaa.

Tarvittavat sokeat koulut, joilla ei ole lainoja, ovat sitoutuneet auttamaan tarjoamaan opiskelijoille erinomaista koulutusta rasittamatta heitä lainan takaisinmaksusta valmistumisen jälkeen. Tämä on todella tärkeää keskitason tai pienituloisille opiskelijoille, joiden lainarasitus voi olla suhteettoman suuri verrattuna vauraammiin oppilaisiin.

Yksi varoitus täyteen tarpeeseen, ei lainoja kouluille ne takaavat vain kattaa opiskelijan 'osoitetun taloudellisen tarpeen', joka viittaa eroon lukukausikustannusten ja perheen maksamien kustannusten välillä.

Joten katsotaanpa Emmaa vielä kerran. Hänelle on myönnetty täysi tarve, ei lainakoulua, joka maksaa 48 000 dollaria vuodessa. Tutkittuaan Emman FAFSA -lomakkeen koulu laskee, että Emman perheen pitäisi pystyä lahjoittamaan 5000 dollaria vuodessa hänen koulutukseensa. Tämä tarkoittaa, että Emman taloudellinen tarve on näiden kahden numeron ero eli 42 000 dollaria vuodessa. Koska Emman koulu on täysi tarve, ne tarjoavat taloudellisen avun paketin, joka kattaa tuon 42 000 dollarin jokaisen pennin apurahojen, apurahojen ja työmahdollisuuksien yhdistelmän avulla ilman liittovaltion tai yksityisiä lainoja!

Kuten voitte kuvitella, täysi tarve, lainaton koulu on melko harvinaista . Itse asiassa vuodesta 2019 Yhdysvalloissa on vain 11 yliopistoa jotka täyttävät täyden taloudellisen tarpeen jokaiselle opiskelijalle, jolla ei ole lainoja. Olemme lihavoineet heidän nimensä alla olevassa sokeiden yliopistojen pääluettelossamme, joten tarkista, tarjoaako unelmakoulusi tämän mahdollisuuden.

runko-laskin-budjetti

Luokka 2: Täysi tarve lainoilla Koulut

Tarpeeton sokea yliopisto, joka on täynnä lainoja, on hyvin samanlainen kuin niiden lainaton vastine. Nämä koulut takaavat myös kattavansa 100% opiskelijan osoitetusta taloudellisesta tarpeesta rahoitusapupaketin avulla - Ainoa ero on, että tämä paketti voi sisältää lainoja apurahan, apurahan ja työmahdollisuuksien ohella.

Katsotaanpa, miten tämä voi vaikuttaa Emmaan, joka on myös hyväksytty '' täydelliseen tarpeeseen lainojen kanssa '' -kouluun, jonka vuotuinen lukukausimaksu on 43 000 dollaria. Koska tämä yliopisto käyttää myös FAFSA: ta selvittääkseen opiskelijan todistetun taloudellisen tarpeen, he myös laskevat, että Emman perhe voi lahjoittaa 5000 dollaria vuodessa hänen koulutukseensa. Tämä tarkoittaa, että Emman taloudellinen tarve on 38 000 dollaria vuodessa. Koulu tarjoaa Emmalle rahoitusapupaketin, joka kattaa koko 38 000 dollaria ... vain toisin kuin ensimmäinen koulu, tämä rahoitusapupaketti sisältää Staffordin laina , myös.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun Emma valmistuu lainatarpeesta yliopistosta, hänellä on pieni määrä opiskeluvelkaa maksettavaksi toisin kuin lainaton koulu.


Luokka 3: Ei taattuja taloudellisia tukikouluja

Kolmas tarve sokeiden yliopistojen luokka on koulut, jotka käyttävät sokeita käytäntöjä sisäänpääsyyn, mutta eivät takaa taloudellista apua. Kuten aiemmin mainitsimme, useimmat opiskelijat voivat odottaa saavansa jonkin verran taloudellista apua tarpeettoman sokealta yliopistolta.

Mutta tässä tapauksessa taloudellista tukea ei taata kattamaan opiskelijan osoitettua taloudellista tarvetta, ja se jättää usein aukon, jonka opiskelijan on täytettävä pidemmälle heidän jo määritetyn perhepanoksensa.

Tiedämme, että tämä kuulostaa monimutkaiselta, joten yritämme yksinkertaistaa sitä hieman. Otetaan esimerkiksi Cody. Hänet on hyväksytty tarvisokeaan kouluun ei täysi tarve. Vuosittainen opetus on 40 000 dollaria vuodessa, ja koulu laskee, että Codyn perhe voi osallistua 15 000 dollariin vuodessa hänen koulutukseensa. Tämä tekee Codyn osoitetusta taloudellisesta tarpeesta 25 000 dollaria. Koulu tarjoaa myös Codylle rahoitusapupaketin, joka koostuu apurahoista ja lainoista ja joka kattaa 20 000 dollaria eli 80%hänen osoitetusta taloudellisesta tarpeesta. Tämä jättää 5 000 dollaria kattamatta, joten Cody joutuu löytämään toisen tavan korvata kustannukset, kuten yksityiset lainat tai ulkopuoliset työsuhteet.

Kuten aiemmin mainitsimme, tarpeettoman sokean koulusi taloudellinen tukipolitiikka voi poiketa hieman edellä mainituista kolmesta. Siksi on tärkeää tarkistaa koulusi pääsy- ja rahoitusaputoimistoilta, mitä vaihtoehtoja sinulla on tarjolla!

body-dollar-merkki

Mitä sinun pitäisi etsiä Need-Blind Collegesta?

Nyt kun ymmärrät mitä on sokea yliopisto ja miten se kääntyy taskukirjaasi, tässä on kolme asiaa, jotka sinun pitäisi etsiä, kun harkitset tarpeettoman sokeaa korkeakoulua.


#1: Varmista, että koulu sopii sinulle

Tarvittavat sokeat oppilaitokset ovat suuria instituutioita, jotka tarjoavat usein anteliaita rahoituspaketteja päteville opiskelijoille. Mutta se on suurin osa on tärkeää, että valitset itsellesi sopivan koulun. Tarpeeton sokea korkeakoulu saattaa kuulostaa hyvältä paperilla, mutta jos se ei tarjoa suurta tai mahdollisuutta, jonka sydämesi on asetettu, kannattaa todennäköisesti hakea myös muihin oppilaitoksiin.

#2: Tarkista koulun taloudellisten tarpeiden laskin

Jokaisella koululla on oma opetuslaskin, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä nykyinen lukukausimaksut tulevat olemaan. Tässä on kahden tarpeettoman sokean koulun opetuslaskurit: Yalen yliopisto ja Tulanen yliopisto . Vaikka nämä eivät ennusta mahdollisen taloudellisen tukipakettisi tarkkaa koostumusta, lukukauslaskin selventää, mitä joudut maksamaan taskustasi osallistuaksesi.

On tärkeää, että käytät kunkin yliopiston lukukauslaskinta, kun yrität määrittää taloudellista tarvetta. FAFSA antaa sinulle yleiskuvan taloudellisesta panoksestasi, mutta monet koulut - etenkin eliittioppilaitokset - käyttävät omaa kaavaaan laskemaan todistetun taloudellisen tarpeen. Ainoa tapa saada tarkka käsitys on kirjoittaa numerot jokaiseen laskimeen ja katsoa, ​​mitä tulee ulos.

#3: Älä anna potentiaalisen tukipaketin estää sinua hakeutumasta unelmakouluusi

Muista: FAFSA ja lukukausimaksulaskuri eivät ole taloudellisia tukipaketteja! Älä lannistu, jos lomakkeiden sylki on suurempi kuin voit maksaa. Yliopistot tarkastelevat opiskelijoiden tarpeita tapauskohtaisesti, joten taloudellinen apupakettisi voi olla anteliaampi kuin luulisi! Muista myös, että laskimet eivät ota huomioon ulkopuolisia apurahoja, joten lisäpalkinnot voivat auttaa alentamaan kustannuksia.

body-united-States-map-joey-csunyo Joey Csunyo /Poista roiskeet

Täydellinen luettelo Yhdysvalloissa tarvittavista sokeista korkeakouluista

Tässä on täydellinen luettelo Yhdysvaltojen tarpeettomista yliopistoista vuonna 2021. Olemme myös lihavoineet kaikkien tarpeettomien, lainattomien koulujen nimet auttaaksemme sinua päätöksentekoprosessissasi.

Adrian College Harvey Mudd College Stanfordin yliopisto
Amherst College Haverford College SUNY Ympäristötieteen ja metsätalouden korkeakoulu
Babson College Hiram College Swarthmore College
Barnard College Ithaca College Syrakusan yliopisto
Baylorin yliopisto Juutalainen teologinen seminaari Texas Christian University (TCU)
Viulun yliopisto Johns Hopkinsin yliopisto College of New Jersey
Boston College Julliard Thomas Aquinas College
Bostonin yliopisto Kenyon College Trinity-yliopisto
Bowdoin College Lawrencen yliopisto Tuftsin yliopisto
Brandeisin yliopisto Lehighin yliopisto Tulanen yliopisto
Brownin yliopisto Lewis & Clark College Chicagon yliopisto
Cal Poly San Luis Obispo Marist College Illinoisin yliopisto Chicagossa
Kalifornian teknillinen instituutti (Caltech) Marlboro College Marylandin yliopiston Robert H. Smithin kauppakorkeakoulu
Carnegie Mellonin yliopisto Massachusetts Institute of Technology (MIT) Miamin yliopisto
Chapmanin yliopisto Middlebury College New Hampshiren yliopisto
Claremont McKenna College Mount St.Mary's College Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill
Columbian yliopisto New Yorkin yliopisto (NYU) Notre Damen yliopisto
Cooperin unioni tieteen ja taiteen edistämiseksi Pohjois -Carolinan osavaltion yliopisto (NCSU) Pennsylvanian yliopisto
Cornell College North Central College Richmondin yliopisto
Cornellin yliopisto Koillis-yliopisto Rochesterin yliopisto
Curtisin musiikkiopisto Luoteis-yliopisto Etelä -Kalifornian yliopisto (USC)
Dartmouth College Olin College Vermontin yliopisto
Davidson College Penn State Virginian yliopisto
Denisonin yliopisto Pomona College Washingtonin yliopisto
DePaulin yliopisto Princetonin yliopisto Ursuline College
Duke University Providence College Vanderbiltin yliopisto
Elonin yliopisto Randolph College Vassarin korkeakoulu
Emory University Riisin yliopisto Wabash College
Fairleigh Dickinsonin yliopisto (FDU) Salemin yliopisto Wake Forestin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu
Floridan osavaltion yliopisto Saint Louis University Wellesley College
Fordhamin yliopisto San Jose State University Wesleyanin yliopisto
Franklin W. Olin College of Engineering Santa Claran yliopisto Williams College
Georgetownin yliopisto Eteläinen metodistiyliopisto (SMU) Yalen yliopisto
Grinnell College Soka University of America Yeshivan yliopisto
Hamilton College John's College
Harvardin yliopisto Olaf College

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.