Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Aliso Viejo, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Aliso Niguelin lukiossa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Aliso Niguel Highille . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Aliso Niguel High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Aliso Niguel High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Aliso Niguel High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Aliso Niguel High

Aloitetaan!

Perustiedot

Aliso Niguelin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Aliso Viejo, CA Orangen piirikunnassa.

kuinka monta nollaa 1 miljoonassa dollarissa

Sijaintinsa perusteella Aliso Niguel High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Aliso Niguelin lukio
28000 Wolverine Way
Mountain View, CA 92656-3385

Puhelinnumero : 9498315590

Aliso Niguelin lukion kotisivu : https://anhs-capousd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Deni Christensen
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

on hyvä 2,2 gpa

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Aliso Niguelin lukiossa on 3029 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Osallistuminen Aliso Niguel Highiin saattaa tuntua opiskelulta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Aliso Niguel Highissa, mikä saattaa vaatia ennakointia.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Aliso Niguelin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Aliso Niguel High -palveluun on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 365 401 766
10tharvosana 407 370 777
yksitoistatharvosana 373 371 744
12tharvosana 354 388 742

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 24 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Aliso Viejon kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita Aliso Niguel Highyn. Vaihtoehtoisesti Aliso Niguel High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Aliso Niguelin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Aliso Niguel High on 50:50 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Aliso Niguel Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Orange Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

utahin yliopiston keskimääräinen teko

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Aliso Niguel High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Aliso Niguelin lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Aliso Niguel High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Aliso Niguel High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

suurin osa Aliso Niguel High -opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Siten Aliso Niguel High on yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,4% 14
aasialainen 14,9% 452
latinalaisamerikkalainen 16,4% 497
Musta 1,5% 47
Valkoinen 59,3% 1798
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,2% 7
Kaksi tai useampi kilpailu 7,0% 214

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Aliso Viejoa. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Aliso Niguel -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Aliso Niguelin lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

keskimääräinen pisteet nyu

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

toimiiko neliön viimeistely aina

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Aliso Niguel High, 3,1% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 8,4% ilmaiseen lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Aliso Niguel Highilla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes kukaan Aliso Niguel High -opiskelijoista ei saa ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Aliso Viejolla on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja Aliso Niguel High on perheen tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 95 3,1%
Ilmaiset lounaat 256 8,4%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 2678 88,4%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Aliso Viejon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Aliso Niguel High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Aliso Niguel Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Aliso Niguelin lukioon? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Aliso Niguel Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Aliso Niguel High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.