Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Los Angeles, CA

Oletko Alexander Hamiltonin lukion opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Alexander Hamilton Highille . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Alexander Hamilton High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Alexander Hamilton High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Alexander Hamilton High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Alexander Hamilton Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Alexander Hamiltonin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Alexander Hamilton High luokitellaan kouluun suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

suosituskirjeitä opettajille

Alexander Hamiltonin lukio
2955 Robertson Blvd.
Los Angeles, CA 90034-3116

Puhelinnumero : 3102801400

Alexander Hamiltonin lukion kotisivu : http://hamiltonhs-lausd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Gary Garcia
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

Christopher Newportin yliopiston hyväksymisaste

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Alexander Hamilton Senior High Schoolin ilmoittautumisten kokonaismäärä on 3008 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Alexander Hamilton High -koulussa käyminen saattaa tuntua opiskelulta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Alexander Hamilton Highissa, mikä saattaa vaatia aktiivisuutta.


Kasvua oppilaskoko

Onko Alexander Hamiltonin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan Alexander Hamilton Highiin ilmoittautumisten määrä on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 451 491 942
10tharvosana 377 404 781
yksitoistatharvosana 338 355 693
12tharvosana 255 337 592

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 350 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Los Angelesin kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Alexander Hamilton Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Alexander Hamilton High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Alexander Hamilton Senior High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Alexander Hamilton Highilla on 48:52 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Alexander Hamilton Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Alexander Hamilton High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Alexander Hamilton Senior High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Alexander Hamilton Highilla on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Alexander Hamilton High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

Suurin osa Alexander Hamilton High -opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Alexander Hamilton High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,5% 17
aasialainen 4,8% 146
latinalaisamerikkalainen 50,8% 1531
Musta 26,9% 811
Valkoinen 16,2% 488
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,3% 12
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 3

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Los Angelesia. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Alexander Hamiltonin korkean perheen tulotaso

Mitkä ovat Alexander Hamilton Senior High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

kuinka pitkiä college -esseiden pitäisi olla

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Alexander Hamilton Highissa, 11,6% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 50,6% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Alexander Hamilton Highilla on alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten Alexander Hamilton High on keskimääräistä huonompi köyhien kalifornian koulujen keskuudessa. Perheiden tulotaso Los Angelesissa on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

mitä värejä sekoitetaan ruskeaksi
Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 351 11,6%
Ilmaiset lounaat 1524 50,6%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1133 37,6%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Los Angelesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Alexander Hamilton High on keskitason 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Alexander Hamilton High on todennäköisesti mukana pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Alexander Hamilton High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Alexander Hamiltonin lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Alexander Hamilton Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Alexander Hamilton High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.