AICE-tutkintotodistus: Mikä se on? Pitäisikö sinun saada yksi?

feature_oldscroll.png

Opiskelijoille, jotka haluavat kiihdyttää korkeakoulutason oppimiseen lukiovuosiensa aikana, on useita vaihtoehtoja. AP-luokkien ja IB-ohjelman lisäksi siellä on AICE-tutkintotodistus.

Jos et ole kovin perehtynyt AICE-ohjelmaan, älä koskaan pelkää - tämä artikkeli tuo sinut vauhtiin. Täällä katamme mikä tutkintotodistus on ja miten voit saada sen sekä tämän ohjelman jatkamisen edut (mukaan lukien apurahat ja yliopistoluotot).Mikä on AICE-tutkintotodistus?

Cambridge AICE -tutkinto (tai Cambridge Advanced International Certificate of Education) on kansainvälisesti tunnustettu tutkintotodistus, joka myönnetään opiskelijoille AICE: n erityisten akateemisesti tiukkojen kurssien tyydyttävästä suorittamisesta lukiossa.

great gatsby ch 8 lainaukset

Sitä pidetään joissakin paikoissa valmistumisvaihtoehtona : tutkintotodistus voi täyttää tiettyjen lukioiden valmistumisvaatimukset, vaikka suurin osa opiskelijoista todennäköisesti ansaitsee sen perinteisten lukiotodistustensa lisäksi.

AICE-ohjelmaa kuvataan myös kiihdytysmekanismina eli se saa sinut valmistautumaan koviin yliopistokursseihin nopeammin kuin perinteiset kurssit . Kuten AP- ja IB-ohjelmissa, AICE: ssa opiskellaan korkeakoulutason aineistoa ennen lukion valmistumista. Sinut hyväksytään myös todennäköisemmin heti arvosanoihin!

Koko AICE-ohjelmaa valvoo Cambridgen yliopiston haara. Luokat ovat vaikeita, ja useimmat niistä tarjotaan kahdella tasolla : edistyneiden tytäryhtiöiden (AS) ja edistyneiden (A) tasot. AS-tason luokat ovat vuoden pituisia ja vähemmän vaativia kuin A-tason kollegansa, jotka ovat kahden vuoden pituisia.

Luokat ovat yleensä kapeita ja erityisiä; AICE-tutkintotodistus sisältää erittäin erikoistuneen ohjelman. Tällä tavalla AICE on enemmän kuin IB kuin AP (jos tunnet nämä ohjelmat).

AICE: n kanssa on 55 aihetta, joista valita neljästä eri ryhmästä :

 • Ryhmä 1: Matematiikka ja luonnontieteet
  • Esimerkkejä: biologia, meritiede ja matematiikka
 • Ryhmä 2: Kieli (kielet
  • Esimerkkejä: afrikaans, espanja, ranska
 • Ryhmä 3: Taide ja humanistiset tieteet
  • Esimerkkejä: Hindikirjallisuus, mediatutkimus, taloustiede
 • Ryhmä 4: Monitieteiset ja taitopohjaiset aiheet
  • Esimerkkejä: Thinking Skills, General English Paper

AICE-tutkintotodistus on kansainvälisesti käytetty ja tunnustettu , ja se on hyväksytty monissa yliopistoissa ympäri maailmaa. Joissakin kouluissa AICE-kurssit ansaitsevat sinulle yliopistopisteitä (käymme tämän läpi tarkemmin, kun puhumme ohjelman eduista).

body_thinkglobal.jpg

AICE: n kansainvälisen tunnustuksen ansiosta tämä on todennäköisesti hyvä idea.

Kuinka saada AICE-tutkintotodistus

Opiskelijoiden, jotka haluavat ansaita AICE-tutkintotodistuksen, on ensin harkittava onko lähistöllä koulu, joka tarjoaa ohjelmaa . Näitä AICE-luokkia ei voi tehdä yksin - sinun on ansaittava tutkintotodistus hyväksytyn koulun kautta. Ja nämä koulut ovat paljon yleisempiä ulkomailla kuin Yhdysvalloissa. Mutta Yhdysvalloissa on ehdottomasti kouluja, jotka tarjoavat AICE-luokkia! Sinun on kysyttävä omalta koulultasi ja / tai koulupiiriltäsi, onko näitä luokkia tarjolla alueellasi.

Löydät lähimmän AICE-koulun, joka tarjoaa AICE: n Cambridgen verkkosivusto . AICE: tä tarjoavat koulut saattavat tarjota myös AP: tä ja / tai IB: tä. Jos kuitenkin tavoitat AICE-tutkintotodistusta, sinun on sitouduttava osallistumaan AICE-ohjelmaan .

Saatat saada todistuksen tai kaksi toisesta ohjelmasta, mutta älä luota AICE-ohjelman tutkintotodistuksiin ja esimerkiksi IB-ohjelma. Jokainen tutkinto-ohjelma sisältää useita luokkia, eikä ole käytännöllistä ajatella, että voisit täyttää molempien vaatimukset!

Opetussuunnitelma ja kurssikuorma

Kun olet ilmoittautunut ohjelmaan, on aika miettiä oppitunteja. Tutkintotodistuksen ansaitsemiseksi vaaditaan seitsemän opintopistettä : yksi krediitti kukin ryhmistä 1, 2 ja 3 ja kolme opintopistettä jaettuna ryhmille haluamallasi yhdistelmällä. Viimeinen hyvitys ansaitaan Cambridge International AS Level Global Perspectives & Research -sivustolla.

kuinka monta litraa 4 gallonaa

Vaihtoehtoisesti enintään kaksi opintopistettä voidaan ottaa ryhmästä 4, poikkitieteellisistä ja taitopohjaisista aiheista. Oppituntien tarkat vaihtoehdot riippuvat siitä, mitä kursseja koulussa tarjotaan.

AS-tason kokeen (joka vastaa yhden vuoden kurssia) suorittaminen ansaitsee sinulle yhden opintopisteen; suorittamalla A-tason kokeen (joka vastaa kaksivuotista kurssia) ansaitset kaksi opintopistettä. Kaikki kokeet on suoritettava 25 kuukauden kuluessa.

Kokeet ja luokittelu

Kussakin aiheessa voit ansaita A *, A, B, C, D tai E, tai voit epäonnistua. A * on samanlainen kuin korkea A + Yhdysvalloissa, kun taas E on samanlainen kuin C Yhdysvalloissa. Kyllä, luit sen oikein - jokainen kirjainluokka on vaikuttavampi kuin amerikkalainen vastine , jopa E: n lasketaan läpäiseväksi arvosanaksi.

Jokaisesta ansaitsemastasi hyvityksestä saat jonnekin 20-60 pistettä. Nämä pisteet ovat kumulatiivisia ja laskevat tutkintotodistukseesi (lisää siitä minuutissa.) Näin pisteet jakautuvat A tason luokat:

Arvosana Pisteet
TO * 140
TO 120
B 100
C 80
D. 60
JA 40
Epäonnistui 0

Ja tässä miten pisteet hajoavat AS-tason luokat:

Arvosana Pisteet
TO 60
B viisikymmentä
C 40
D. 30
JA kaksikymmentä
Epäonnistui 0

Pisteistäsi riippuen voit ansaita AICE-tutkintotodistuksen Pass-tasolla, Merit-arvolla tai Distinction-arvolla . Tässä on pistealueet, jotka sinulla on oltava kunkin eritason saavuttamiseksi:

 • AICE-tutkintotodistus läpäisyasteella: 140-249 pistettä
 • AICE-tutkintotodistus ansioittain: 250-359 pistettä
 • AICE-tutkintotodistus: Vähintään 360 pistettä (maksimipisteet on 420 pistettä)

Jos et ansaitse tutkintotodistusta, sinulle voidaan silti myöntää todistuksia kaikista suorittamistasi aiheista , mikä voisi auttaa sinua pääsemään yliopistoon tai ansaitsemaan korkeakouluopintoja.

body_todolistonsmartphone.jpg

Kuvittele, näyttikö AICE-tutkintotodistuksesi tehtäväluettelostasi näin yksinkertaista.

Mitkä ovat AICE-tutkintotodistuksen edut?

AICE-tutkintotodistuksen ansaitseminen maksaa opiskelijoille monia tapoja. Tässä on muutamia etuja, jotka sinun tulisi harkita, jos etsit ohjelmaa.

College-luotto

Riippuen yliopistosta, johon päätät osallistua, voit ansaita jopa 45 tuntia korkeakoulututkintoa AICE-tutkintotodistuksesta. Yksittäiset kurssitodistukset voivat myös ansaita sinulle korkeakoulututkinnon, jos et ansaitse tutkintotodistusta.

Parhaat valmistelukirjat 2018

Kaikki tämä riippuu kuitenkin siitä, mihin yliopistoon menet. Voit tarkistaa, mitkä koulut ympäri maailmaa tunnustavat AICE: n Cambridgen verkkosivusto .

Yhdysvaltojen koulut tunnustavat paljon vähemmän AICE: n kuin AP-pisteet tai IB-tutkintotodistuksen. Yhdysvalloissa olevat koulut tehdä tunnista AICE yleensä klusterin Floridassa . Tämä johtuu siitä, että AICE on kansainvälisesti ajattelevampi ohjelma, jossa AICE-tunnustus on paljon yleisempää ulkomailla.

AICE tunnustetaan esimerkiksi Floridan osavaltion yliopisto , Arizonan osavaltion yliopisto , Oxfordin yliopisto ja Qatarin yliopisto.

Apurahat

Floridassa, suorittamalla tutkintotodistus ja 100 tuntia yhteisöpalvelua nettouttaa sinut automaattisesti Florida Academic Scholarships -palkinnon Florida Bright Futures -apurahaohjelman kautta.

Kentuckyssa, voit ansaita a Kentuckyn huippuosaamisen koulutusapuraha joka maksaa jokaisesta E tai korkeammasta, jonka pisteytät kokeissasi, jos olet ilmaisella tai alennetulla lounaalla.

On myös erilaisia koulukohtaiset apurahat korkeakouluissa, kuten Mississippin osavaltio . Kysy lisätietoja yksittäisistä kouluista.

Valmistelu korkeakouluun

AICE on joustavampi kuin IB, antaa opiskelijoille enemmän valinnanvaraa valitsemiensa luokkien tasapainossa .

Jos esimerkiksi opiskelija haluaa ottaa neljä opintopistettä kielillä ja vain yhden kussakin muussa vaaditussa luokassa, se on täysin okei! AICE osoittaa myös olevan enemmän huolestunut siitä, kuinka paljon aikaa opiskelijat viettävät kiireiseen työhön ja ovat edelleen sitoutuneita - oman ilmoituksensa mukaan - auttaa opiskelijoita oppimaan ilman liikaa kotitehtäviä .

Toisaalta, AICE-kurssit ovat tarkempia painopisteissään kuin AP-luokat . AP-luokat tunnetaan laajasta ja matalasta lähestymistavastaan, kun taas AICE-luokat kapenevat tietyissä aiheissa ja poraa syvälle.

vaikuttaako luokan pudottaminen gpaasi

Monella tapaa AICE näyttää olevan onnellinen väline näiden kahden muun korkeakoulun valmisteluohjelman välillä. Plus, tutkimusten mukaan Floridan yliopisto ja Virginian yliopisto , näyttää myös siltä, ​​että AICE-tutkintotodistuksen opiskelijat ansaitsevat korkeampia GPA-arvoja yliopistossa kuin AP- tai IB-opiskelijat .

Kaikki tämä osoittaa, että AICE: n harjoittaminen pelkästään valmistautumistekijän takia ei ehkä ole huono idea. Itse asiassa AICE voisi olla loistava vaihtoehto koko koulutuksellesi.

body_happyboyjumpinginocean.jpg

En sano, että saat AICE-tutkintotodistuksesi ehdottomasti saa sinut tuntemaan olosi niin hyväksi - vain todennäköisesti.

Johtopäätös: Mikä on AICE-tutkintotodistus?

AICE ei ole tällä hetkellä yhtä tunnettua Yhdysvalloissa samoin kuin sen akateemiset kollegat, AP ja IB; Ohjelmassa on kuitenkin ehdottomasti omat ansiot.

AICE-tutkintotodistus, jota valvoo Cambridgen yliopisto, vaatii, että opiskelijat täyttävät useita tiukkoja vaatimuksia . Tämä ohjelma voi ansaita opiskelijoille tunnustusta, korkeakoulujen luottoja ja apuraharahoja tietyissä kouluissa, ja se on myös erinomainen tapa jatkaa koulutustasi ympäri.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.