Adjektiivit vs adverbit SAT -kirjoittamisessa: Käytäntö + vinkkejä

feature_adverbs.jpgSaatat muistaa peruskoulun hyviä aikoja, kun opit adjektiivit ja adverbit . Jos olisit ymmärtänyt, että sinun pitäisi tietää näistä SAT: n puheen osista, olisit ehkä kiinnittänyt enemmän huomiota sen sijaan, että haaveilisit Nickelodeonista ja Disney Channelista. Älä huoli. Jos olet unohtanut nämä puheosat tai et ole koskaan oppinut niitä, opetan sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää niistä SAT Writing -osiossa.

Tässä kielioppaassa teen seuraavaa:

  • Määrittele adjektiivi.
  • Määritä adverbi.
  • Tarkista adjektiivien vertailevat ja ylivertaiset muodot.
  • Selitä, miten adjektiivit ja adverbit testataan SAT -kirjoituksessa.
  • Anna käytännön kysymyksiä testataksesi oppimaasi.

Mikä on adjektiivi?

Adjektiivit muuttaa substantiivit tai pronominit . Tässä muutamia esimerkkilauseita adjektiiveilla:

Hän on ällöttävä .

Adjektiivi on 'inhottava', koska se muuttaa 'hän'.

Käännyin sisään kauhea raportti.

Adjektiivi on 'kauhea', koska se muuttaa raporttia.

Kissani on oppivainen .

kerrotaan murtoluvut ja kokonaisluvut

Adjektiivi on 'oppivainen', koska se muuttaa kissaa. Voit ajatella adjektiiveja sanoina, jotka kuvaavat substantiivit.

Mikä on adverbi?

Joten, peruskoulussa olet ehkä oppinut, että adverbit muuttavat verbejä, mutta se ei ole kaikki. Adverbit muuttavat verbejä, adjektiiveja, tai muut adverbit . Tämä on esimerkki adverbista, joka muuttaa verbiä:

Hän kirjoittaa hitaasti .

Adverbi on 'hitaasti', koska se muuttaa verbiä 'kirjoittaa'. Adverbiä käytetään kuvaamaan miten hän kirjoittaa. Katso esimerkki adverbista, joka muuttaa adjektiivia:

Hänen lihaksensa ovat erittäin suuri.

body_lifting_weights.jpg

Adverbi on 'äärimmäisen', koska se muuttaa adjektiivia 'suuri'. Adverbiä käytetään kuvaamaan hänen lihastensa laajuutta. Sana 'suuri' on adjektiivi, koska se muuttaa substantiivia 'lihakset'. Tässä on esimerkki adverbista, joka muuttaa toista adverbiä:

Poliitikko puhuu erittäin hyvin.

Sana 'hyvin' on adverbi, koska se muuttaa adverbiä 'hyvin'. Sana 'hyvin' on adverbi, koska se muuttaa verbiä 'puhuu'.

Tarkastelemalla esimerkkilauseita olet ehkä huomannut, että adjektiiveilla ja adverbeilla on yleensä erilaiset rakenteet.

Adverbin rakentaminen

Adverbit ovat muodostuu yleensä lisäämällä adjektiiviin ly . Adjektiivien, jotka päättyvät y: hen, adverbi muodostetaan lisäämällä 'ily'. Joten esimerkiksi 'hitaasta' tulee 'hitaasti', 'hiljaisesta' tulee 'hiljaa', 'varovasta' tulee 'varovasti' ja 'meluisasta' tulee 'meluisa'. On epäsäännöllisesti muodostettuja adverbeja, kuten 'hyvä', josta tulee 'hyvin' adverbin muodossa. SAT ei kuitenkaan testaa sinua erityisesti epäsäännöllisillä adverbeilla.

Joten miten adjektiivit ja adverbit testataan SAT Writing -osiossa?

Adjektiivit vs. Adverbit SAT: ssa

SAT: ssa adverbit ja adjektiivit vaihdetaan keskenään. Useimmiten, adjektiivi alleviivataan sanan aikana pitäisi olla adverbin muodossa . Harvemmin, mutta toisinaan adverbi alleviivataan, kun sanan tulee olla adjektiivimuotossa. Tämä on esimerkki lauseista, jotka voivat näkyä SAT: ssa:

Kun näin lääkärin, hän tutki minut varovainen .

Jos et lue tarkasti, esimerkkilause voi tuntua sinulle täysin hyvältä. Sana 'varovainen' toimii kuitenkin lauseessa adverbina. Miksi? Sana 'varovainen' muuttaa verbiä 'tutkittu'. Siksi, 'varovainen' pitäisi olla adverbin muoto . Tämä on lauseen korjattu versio:

Kun näin lääkärin, hän tutki minut huolellisesti .

body_doctor.jpg

Tämä on esimerkki siitä, että adjektiivia käytetään väärin adverbina:

Koska hänen harjoittelunsa oli tuskallisen , hän tuskin pystyi nostamaan haarukkaansa syömään illallista.

Sana 'sietämätön' muuttaa harjoitusta. Koska 'harjoitus' on substantiivi, 'tuskallisen' on adjektiivi, eikä sen pitäisi olla olla adverbin muodossa . Näin lause pitäisi lukea:

Koska hänen harjoittelunsa oli tuskallista , hän tuskin pystyi nostamaan haarukkaansa syömään illallista.

Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​strategioita, joiden avulla voit määrittää, onko sanan oltava adjektiivi- vai adverbimuodossa.

Strategia

Määritä, mitä sanaa adjektiivi/adverbi muokkaa. Määritä sitten sanan puheosa, jota muutetaan. Jos sana muuttaa substantiivia, käytä adjektiivimuotoa. Jos sana muuttaa verbiä, adjektiivia tai muuta adverbiä, käytä adverbimuotoa .

Käytämme oppimaamme ratkaisemaan joitain todellisia SAT -kysymyksiä.

syyttää, nähdä, huutaa

Esimerkkejä todellisista SAT -kirjoituksista

Yritä selvittää, onko seuraavassa lauseessa adjektiivi-/adverbivirhe.

body_SATadv..png

Selitys: Ensi silmäyksellä mikään alleviivatuista lauseista ei ehkä näytä sinulle väärältä. Katsotaanpa kuitenkin vastaus valinta C. . Sana 'tehokas' on adjektiivimuodossa, mutta mikä on sen tehtävä lauseessa? Sana 'tehokas' kuvaa sitä, miten vaikutukset on kuvattu. Sana 'tehokas' muuttaa verbiä 'kuvattu'. Siksi 'tehokkaan' pitäisi olla adverbin muodossa, 'tehokkaasti'.

Tässä vielä yksi esimerkki oikeasta SAT: sta.

body_SATadv.2.png

Selitys: Joten tämä kysymys on hieman vaikeampi. Onko virhe? Joo. Mutta missä? Vastaus on A. . Niinpä älykäs kuvaa säiliön suunnittelua. Lauseessa suunniteltu on oikeastaan ​​osittainen. Osittainen on verbin muoto, joka toimii adjektiivina. Täällä suunniteltu on muuttamassa säiliötä. Kuitenkin, vaikka luulit, että suunniteltu oli tyypillinen verbi, sanan fiksu pitäisi silti olla adverbin muodossa. Säiliö oli taitavasti suunniteltu. Myös 'älykäs' on adjektiivimuodossa. Ainoa substantiivi 'älykäs', jota mahdollisesti voitaisiin muuttaa, on 'säiliö'. Voisiko säiliötä kuvata älykkääksi? Ei. Tapa, jolla säiliö suunniteltiin, oli fiksu. Se oli taitavasti suunniteltu. body_apple_jacks.jpg Taitavasti suunniteltu säiliö

Hyvä uutinen on, että et näe vaikeampaa adverbikysymystä kuin se, joka on SAT. Katsotaanpa nyt toista sääntöä, johon liittyy adjektiiveja.

Vertailevat vs. Superlatiivit (alias -er vs -est)

Vertailevat

Adjektiivin vertaileva muoto luodaan lisäämällä adjektiiviin 'er' tai adjektiivi 'lisää' . Esimerkkejä vertailukohteista ovat 'nopeampi', 'vahvempi' ja 'innostavampi'. Et voi käyttää sanan 'enemmän' ja 'er' -muotoa . Et voi kirjoittaa 'vahvempaa' tai 'nopeampaa'. Myös, vertailulomaketta voidaan käyttää vain, kun verrataan kahta asiaa . Tässä on esimerkki vertailulomakkeen virheellisestä käytöstä:

Britney Spearsin ja Christina Aguileran välillä Christina on enemmän paremmin laulaja.

Jälleen, et voi käyttää 'enemmän' sanan vertailevan muodon kanssa. Sana 'parempi' on hyvän vertaileva muoto ('parempi' on muodostettu epäsäännöllisesti). Tämä on lauseen korjattu versio:

Britney Spearsin ja Christina Aguileran välillä Christina on paremmin laulaja.

Vertailevaa lomaketta käytetään, kun verrataan kahta asiaa. Mikä on oikea lomake käytettäväksi, kun vertaat kolmea tai useampaa asiaa?

Superlatiivit

Kun verrataan kolmea tai useampaa asiaa, käytä superlatiivimuotoa . Superlatiivi muodostetaan lisäämällä est -sana adjektiiviin tai laittamalla 'eniten' adjektiivin eteen . Esimerkkejä superlatiivista ovat 'nopein', 'vahvin' ja 'innostavin'. Et voi käyttää sanan 'eniten' ja 'est' muotoa yhdessä . Et voi kirjoittaa 'nopein' tai 'vahvin'. Tässä on esimerkki virheestä superlatiivilla:

on 800 hyvä sat pisteet

Kaikista aamiaismuroista Apple Jacks on maukkaimpia .

Varo lauseita, joissa on 'eniten' ja 'est' superlatiivimuoto. Voit käyttää vain eniten plus -adjektiivia tai adjektiivin superlatiivista est -muotoa. Et voi koskaan käyttää molempia yhdessä.

body_comparatives.png Apple Jacks ovat maukkaampia kuin Cheerios.

SAT -kirjoittamisen vertailut ja superlatiivit

Todennäköisesti näet vain enintään yhden tai kaksi SAT -kysymystä, jotka testaavat tietojasi vertailusta ja superlatiivista. Ainoa mitä sinun on muistettava, on vertailevien ja superlatiivisten muotojen asianmukainen rakentaminen, ja sinun on tiedettävä, miten vertailumuotoa käytetään kahden asian vertailussa ja superlatiivista muotoa, kun verrataan kolmea tai useampaa asiaa.

Tämä on esimerkki vaikeimmasta vertailevasta/ylivertaisesta lauseesta, jonka olen nähnyt SAT: lla:

Joen ja hänen veljensä välillä Joe on vahvempi ja älykkäämpi.

Usein oppilaat houkuttelevat käyttämään superlatiivia 'vahvin' tai 'älykkäin' tässä lauseessa. Kuitenkin, koska me vertaamme vain kahta asiaa, meidän on käytettävä vertailumuotoa . Esimerkkilause on oikea.

Strategia

Jos näet vertailun, varmista, että vain kahta asiaa verrataan. Varmista myös, että 'enemmän' ja vertaileva 'er' -lomaketta ei käytetä yhdessä. Jos huomaat superlatiivin, varmista, että kolmea tai useampaa asiaa verrataan. Varmista myös, että 'useimpia' ja ylin 'est' -muotoa ei käytetä yhdessä.

Katsotaanpa nyt esimerkkiä todellisesta SAT: sta.

Todellinen SAT -kirjoitusesimerkki

Selvitä, onko tässä lauseessa virhe, joka on otettu todellisesta SAT: sta.

body_practice-2.jpg

Selitys: Näetkö virheen? Toivottavasti. Etsi väärin muodostettu vertailu. Et voi kirjoittaa 'vahvempaa'. Sana 'enemmän' ei liity adjektiivin 'vahva' vertailevaan 'er' -muotoon. Vastaus on B. .

Tässä vaiheessa olemme käsitelleet kaikki erityyppiset kysymykset, joihin liittyy adjektiivit ja adverbit SAT Writing -osiossa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tunnistaa ja vastata oikein kaikkiin SAT: n adjektiivi- ja adverbikysymyksiin.

SAT: n adjektiivien ja adverbien yleiset strategiat

#1: Jos adjektiivi tai adverbi on alleviivattu, varmista, että sanaa käytetään oikein

Jos adjektiivi/adverbi on alleviivattu, varmista, että sanaa käytetään oikein (lauseiden parantaminen, virheen tunnistaminen, kappaleen parantaminen). Useimmat adjektiivi-/adverbikysymykset löytyvät virheen tunnistaminen -kohdasta. Yleensä virheet adjektiivi-/adverbikysymyksissä johtuvat huolimattomuudesta. Kun tarkistat, että alleviivattuja adjektiiveja/adverbeja käytetään oikein, et todennäköisesti tee virheitä.

#2: Määritä sanan puheosa, jota adjektiivi/adverbi muokkaa

Jos tiedät adjektiivien ja adverbien toiminnot ja pystyt määrittämään oikein sen puheosan, jota adjektiivi/adverbi muuttaa, älä koskaan unohda adjektiivi/adverbi -kysymystä.

#3: Jos vertailu tai päällikkö on alleviivattu, varmista, että sanaa käytetään oikein

Muista, että vertailut vertaavat kahta asiaa ja superlatiivit kolmea tai useampaa. Vertailuja muodostetaan asettamalla 'enemmän' adjektiivin eteen tai lisäämällä 'er' sanan loppuun, mutta et voi koskaan käyttää 'enemmän' 'er' -muodon kanssa. Samoin superlatiivit muodostetaan asettamalla 'eniten' adjektiivin eteen tai lisäämällä 'est' sanan loppuun, mutta et voi koskaan käyttää 'eniten' sanan 'est' -muodon kanssa.

Oletan, että tunnemme olomme mukavaksi adjektiivien ja adverbien kanssa nyt. Tehdään joitakin realistisia SAT -käytännön kysymyksiä, jotka loin sinulle.

Paranna SAT -pisteitäsi 160+ pisteellä, taattu

Realistisia lisäkysymyksiä SAT -kirjoitusharjoituksista

Käytä antamiasi yleisiä strategioita ja tietämystäsi adjektiiveista ja adverbeista vastataksesi näihin käytännön kysymyksiin.

1.Varten(A) Olen asunut suurimman osan elämästäniuskomattoman(B) monipuolinen kaupunki Los Angeles, atiheä(C) asuttukaupunkilainen(D) alueella Kaliforniassa. Ei virhettä (E)

2. Jälkeennähdä(A) Olen setäni ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteenjärkyttynyt(B) mitendramaattinen(C) hänoli ikääntynyt (D). Ei virhettä (E)

3.Välillä(A) SATja(B) ACT, SAT: lla on enemmänosioita(C) ja ACT: ssä onpisin(D) osiot. Ei virhettä (E)

4. Kun minävieraillut(A) Marc New Yorkissa, kirjoitin hänenlikainen(B) huone ensimmäistä kertaa ja olijärkyttynyt(C) kuinka ylivoimaisestiällöttävä(D) se ilmestyi. Ei virhettä (E)

5. Vaikkahän(A) kamppailee kieliopin kanssa, Jamie pystyioikein(B) tunnista virke lauseessanäköinen(C) lauseessakiinni. (D) Ei virhettä (E)

kentuckyn yliopiston hyväksymisaste

Vastaukset : 1. C, 2. C, 3. D, 4. E, 5. D

Mitä seuraavaksi?

Jatka matkaa täydelliseen SAT -kirjoituksen hallintaan. Varmista, että tiedät, mitä SAT -kirjoituksella todella testataan. Lue yksityiskohtaiset strategiat siitä, miten voit saada kunnioitusta herättävän täydellisen SAT-kirjoituspisteen kuinka saavuttaa täydellisyys SAT -kirjoituksessa täydelliseltä maalintekijältä.

Haluatko saada täydellisen yhdistetyn SAT -pistemäärän? Opi tekemään se joltakulta, joka on saanut täydellisen SAT -pistemäärän.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.