ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

ominaisuus_kirjoitus

Olitpa koskaan ajatellut ACT -kirjoitusstrategioita tai työskennellyt ahkerasti ACT -esseen parissa, voit hyötyä siitä, että tiedät enemmän: itse esseestä ja siitä, mikä on todella tärkeää, kun luokkalaiset lukevat esseesi.

Tässä artikkelissa tarjoamme useita ACT Writing -vihjeitä sekä yksinkertaisen mallin niiden toteuttamiseksi käytännössä.ACT -essee -vinkkejä

ACT-essee on hyvin lyhyt tehtävä-sinulla on vain 40 minuuttia aikaa kirjoittaa täysimittainen essee-ja se voi mennä ohi hetkessä, jos sinulla ei ole keinoa hyökätä sen kimppuun. Se vaatii hyvin erityistä lähestymistapaa, joka on toisin kuin englannin luokalle kirjoittamasi esseet.

Tämän lähestymistavan tavoitteena on syödä mahdollisimman paljon haluttuja osia esseen 40 minuutin aikana. Annamme sinulle neljä pääelementtiä, joita ACT pyytää, kolme parasta asiaa älä ja luodinkestävä malli ACT Writing esseemuotoa varten. Nyt sitä mennään!

Mitä ACT, Inc. kertoo: 4 muistettavaa elementtiä

ACT, Inc. selittää onnistuneen ACT -esseen pääkomponentit pisteytyskriteereissään. Tässä ne on tiivistetty ja selitetty:

#1: Ideat ja analyysi: 12-pisteinen essee sisältää 'argumentin, joka liittyy kriittisesti useisiin näkökulmiin tietyssä asiassa. Väitteen teesi heijastaa ajattelun ja tarkoituksen vivahteita ja tarkkuutta. Väite luo ja käyttää oivaltavan kontekstin ongelman ja sen näkökulmien analysointiin. Analyysissä tarkastellaan vaikutuksia, monimutkaisuutta ja jännitteitä ja/tai taustalla olevia arvoja ja oletuksia. ''

Toisin sanoen, vastaa kehotteessa olevaan kysymykseen, tehdä hyvin, hyvin selväksi mitä sinun näkökulma on ja analysoi, miten näkökulmasi liittyy ainakin yhteen muuhun näkökulmaan .

Ideat ja analyysi on vaikeimmin hallittava alue; on vaikeaa tehdä kaikki tarvitsemasi hyvin, ollenkaan 40 minuutissa. Pääasia on, että haluat osoittaa ymmärtäväsi asian mahdollisimman monta puolta. Voit tehdä tämän keskustelemalla asian niistä puolista, miksi ihmisillä saattaa olla tällaisia ​​mielipiteitä ja ovatko nämä mielipiteet loogisia vai eivät.

On hienoa kopioida tarkat sanat kehotteesta opinnäytetyösi lausuntoon - itse asiassa tämä takaa, että luokkalaiset näkevät, että opinnäytetyösi on siellä ja aiheessa. Sinun on kuitenkin tee selväksi, kumman puolen puolesta väität . Jos voit, on hienoa esittää argumentti laajemmaksi keskusteluksi - keskustelemme siitä myöhemmin.

# 2: Kehitys ja tuki : 12 pistettä sisältävässä esseessä ”ideoiden kehittäminen ja väitteiden tukeminen syventävät näkemystä ja laajentavat asiayhteyttä. Integroitu taitojen perustelujen ja havainnollistamisen linja välittää tehokkaasti argumentin merkityksen. Pätevyys ja komplikaatiot rikastuttavat ja tukevat ideoita ja analyysejä. ''

Kehitys ja tuki on toinen alue, jota opiskelijoiden on vaikea ymmärtää. Tärkeintä on, että sinun on selitettävä täysin kaikki tekemäsi asiat. Jos sinulla ei ole aikaa selittää sitä kahdesta neljään lauseeseen, jätä se pois (ellei se ole ainoa tapa, jolla voit verrata näkemystäsi toiseen näkökulmaan). Muista joko selittää ajatuksesi ja päättelysi tai käytä erityisiä esimerkkejä havaintojesi havainnollistamiseksi.

# 3: Organisaatio : 12-pisteytysesseessä on taitava organisaatiostrategia. Vastausta yhdistää hallitseva idea tai tarkoitus, ja ideoiden looginen eteneminen lisää kirjoittajan argumentin tehokkuutta. Siirtymät kappaleiden välillä ja niiden sisällä vahvistavat ideoiden välisiä suhteita. ''

Lyhyesti sanottuna, sinun on annettava jokaiselle ajatukselle yksi tai kaksi kappaletta. Jos sinulle tulee looginen järjestely pisteitäsi varten (jos esimerkiksi piste 1 riippuu pisteestä 2, aseta piste 2 ensin), käytä sitä. Jos ei, luettele vain pisteesi ja merkitse kappale jokaiselle. Siirtyminen, joka heijastaa logiikkaasi, tarkoittaa vain yhden pisteen sitomista johonkin toiseen, ja tämä on ihanteellinen.

ACT -esseiden pisteytysjärjestelmä ei rankaise sinua liikaa 'ensimmäisen, toisen, kolmannen' organisaatiotyypin suhteen, joten jos sanot vain 'ensimmäinen syyni' ja 'toinen ...', se on parempi kuin ei siirtymiä. Johdannon ja johtopäätöksen tulee esittää samat yleiset näkökohdat, ja jos mainitset suuremman kontekstin esittelyssä, mainitse se uudelleen johtopäätöksessä.

#4: Kielen käyttö: 12 pisteen essee käyttää kieltä tavalla, joka 'parantaa argumenttia. Sanavalinta on taitava ja tarkka. Lauserakenteet ovat johdonmukaisesti vaihtelevia ja selkeitä. Tyyli- ja rekisterivalinnat, mukaan lukien ääni ja sävy, ovat strategisia ja tehokkaita. Vaikka joitakin pieniä virheitä kieliopissa, käytössä ja mekaniikassa saattaa esiintyä, ne eivät estä ymmärtämistä. ''

kuinka monta 0 miljardista

Kielen käyttö voi olla opiskelijoiden vaikein kehitysalue (varsinkin jos englanti ei ole heidän äidinkielensä). 'Sanavalinta on taitava ja tarkka' sisältää hienon sanaston käytön, mutta se tarkoittaa myös sitä, että et toista itseäsi ja käytä kehittyneitä sanastoja oikein. Essee -luokkalaiset eivät tule vaikuttumaan sanoilla kuten 'dogmaattinen' ja 'maakunta', jos heität ne sisään ja toivot parasta. jos et ole varma kehittyneemmän sanan käytöstä, pysy yksinkertaisemmassa.

Jatkuvasti vaihtelevien ja selkeiden lauserakenteiden käyttäminen ei tarkoita sitä, ettei jokainen lause aloiteta samalla tavalla (esim. 'Koneet ovat hyödyllisiä ihmisille. Koneet voivat myös aiheuttaa ongelmia. Koneet ovat vastaus tulevaisuuteemme'). Sinun täytyy myös varmista, että lauseesi ovat selkeitä ja logiikkaasi (sen sijaan että se vaikeuttaisi ymmärtämistä). Kuten sanavalinnassa (ja organisaatiossa), on parempi olla selkeä kuin olla hieno.

Jos tällä hetkellä huomaat, että aivosi jäätyvät ja lauseesi tulevat samoiksi yksinkertaisilla sanoilla, älä hikoile sitä. Kehittyneemmän sanaston lisääminen tai lauserakenteiden vaihtaminen on asia, jonka voit korjata, kun tarkistat esseesi essee -osion kahden viimeisen minuutin aikana.

Mitä ACT, Inc. ei kerro sinulle: 3 salaisuutta

Vaikka ACT -esseessä on selkeitä julkaistuja ohjeita, on olemassa muutamia salaisuuksia, joita useimmat opiskelijat eivät tiedä ja jotka voivat antaa sinulle suuren edun testissä.

Nämä ovat tosiasioita, joita ACT, Inc. ei halua olla liian tunnettu, koska se auttaa meitä kehittämään ACT Writing -strategioita, jotka voivat antaa meille etumatkan ihmisiin, jotka eivät ole valmistautuneet.

#1: Sinun ei tarvitse tietää tosiasioita

Voit keksiä mitä tahansa tietoja, joita tarvitset väitteesi tueksi. Todella. Kuten yllä olevan vihjeen kanssa, jos tiedät todelliset tosiasiat, se on hienoa (koska luokkalainen todennäköisesti tietää myös ne), mutta sitä ei vaadita.

Tämä saattaa kuulostaa hullulta. Voisit kirjoittaa siitä, miten Al Gore keksi astianpesukoneen, ja ACT -tiehöylät eivät saa rangaista sinua. Miksi tämä on?

ACT, Inc: llä ei ole resursseja tarkistaa tosiasioita jokaisen esseen osalta. Yli miljoona opiskelijaa tekee testin vuosittain, luokkalaisilla on vain muutama minuutti aikaa antaa pistemäärä 1-6 jokaiselle neljästä esseen pisteytysalueesta. He eivät voi tarkistaa, onko Martin Luther King syntynyt vuonna 1929 vai 1925.

mikä on gvard -vaatimus Harvardille

ACT -esseiden pisteytyksessä käytetään siis yksinkertaisempaa sääntöä - kaikki väitteet pidetään totuutena. Tärkeää on, että todisteiden on tue väitöskirjaasi.

(ACT, Inc. ei tietenkään halua ihmisten tietävän tästä - tämä tekisi ACT -esseestä typerän.)

Jos sinulla on vähän esimerkkejä todistaaksesi jonkin asian, keksi jotain realistisen kuuloista (voit jopa teeskennellä sanomalehden tai poliitikon sanoneen jotain, mitä he eivät sanoneet) ja lyö sitä sinne. Se on paljon parempi kuin yrittää kirjoittaa epämääräinen kappale ilman konkreettisia todisteita.

#2: Sinun pitäisi kirjoittaa enemmän kuin sivu

Tämä on yksi tärkeimmistä ACT Writing -vinkeistä. Esseen pituuden ja pistemäärän välillä on vahva suhde - mitä pidempi esseesi, sitä paremmat pisteet. Lyhyessä esseessä sinun on vaikea kehittää pisteitäsi tarpeeksi hyvin ansaitaksesi kunnolliset pisteet.

Oikeastaan ​​sinun pitäisi kirjoittaa puolitoista sivua, jos se on mahdollista. Vaikka ACT, Inc. ei koskaan mainitse nimenomaisesti, että pituudella on merkitystä ACT -esseiden pisteytyksessä, se tekee niin. Ja jos voit kirjoittaa enemmän kuin puolitoista sivua toistamatta itseäsi tai kääntymästä pois kohdastasi, olet todella hyvässä kunnossa.

#3: Ensimmäinen kappaleesi ja johtopäätöksesi ovat tärkeämpiä kuin keskimmäinen

body_bookends

Johdanto ja johtopäätös ovat esseen 'kirjanpäät': ne pitävät sen yhdessä ja taataan, että ne luetaan tarkemmin kuin muu essee.

ACT -luokkalaisten on luettava paljon esseitä hyvin nopeasti, ja he antavat useimmille 3 tai 4 jokaisella alueella. Nopein tapa pisteyttää essee on löytää opinnäytetyö (varmistaakseen, että se on siellä, että se vastaa kehotteeseen ja että muu essee tukee sitä) ja selaa sitten ensimmäinen ja viimeinen kappale.

Tästä syystä: jos opiskelijan johdanto- ja päättelykappaleet ovat hyvin kirjoitettuja ja loogisia, on todennäköistä, että myös muu essee on. Lukemalla nämä osat, luokkalainen voi yleensä kertoa luottavaisesti, mikä on pisteet. He skannaavat keskeltä varmistaakseen, että se on järkevää, mutta luultavasti he eivät lue jokaista sanaa niin tarkasti.

Toisaalta, jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa johdatusta tai päätelmää, sinua rangaistaan ​​ankarasti. On vaikea saada yli 8 pistettä ilman johdantoa ja johtopäätöksiä, varsinkin jos et tee opinnäytetyösi tai näkökulmasi selväksi ensimmäisessä kappaleessa. Tämä voi olla tärkein ACT -esseen vinkki, jonka voimme antaa sinulle.

Vahva ACT -kirjoitusstrategia sisältää riittävästi aikaa esittely- ja johtopäätösten kirjoittamiseen ja tarkistamiseen, kuten alla selitetään.

Keskeinen strategia: Kuinka kirjoittaa onnistunut ACT -essee 40 minuutissa

Koska sinulla on vain 40 minuuttia aikaa kirjoittaa ACT -essee, sinulla on oltava pelisuunnitelma ennen testin aloittamista. Tässä on vaiheittainen opas tehokkaan ACT -esseen kirjoittamiseen.

Suurimman esteen voittaminen: Suunnittele argumenttisi menetelmällisesti

Yksi niistä asioista, jotka opiskelijat pitävät usein vaikeimpana esseessä, on nopeasti ajattelu väitöskirjan tuesta. Mutta se voidaan tehdä yksinkertaisella, menetelmällisellä tavalla, jonka selitämme alla. Aloitetaan esimerkkikehotteella.

Älykkäät koneet

Monet tavarat ja palvelut, joista olemme riippuvaisia ​​päivittäin, toimittavat nyt älykkäät, automatisoidut koneet ihmisten sijasta. Robotit rakentavat autoja ja muita tavaroita kokoonpanolinjoille, joilla oli aikoinaan ihmisiä. Monet puhelinkeskusteluistamme eivät ole nyt ihmisten kanssa, vaan kehittyneiden tekniikoiden avulla. Voimme nyt ostaa tavaroita useista kaupoista ilman ihmisen kassan apua. Automaatio nähdään yleensä merkkinä edistymisestä, mutta mitä menetetään, kun korvaamme ihmiset koneilla? Älykkäiden koneiden lisääntyvän monimuotoisuuden ja yleistymisen vuoksi on syytä tutkia niiden läsnäolon vaikutuksia ja merkitystä elämässämme.

Lue nämä näkökulmat ja harkitse niitä huolellisesti. Jokainen ehdottaa erityistä tapaa ajatella älykkäiden koneiden lisääntyvää läsnäoloa.

Perspektiivi yksi: Se mitä menetämme korvaamalla ihmiset koneilla, on osa omaa ihmisyyttämme. Jopa arkiset päivittäiset kohtaamisemme eivät enää vaadi meiltä perustavanlaatuista kohteliaisuutta, kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta muita ihmisiä kohtaan.

Näkökulma kaksi: Koneet ovat hyviä alhaisen taitotason toistuvissa töissä ja nopeissa, erittäin tarkissa töissä. Molemmissa tapauksissa ne toimivat paremmin kuin ihmiset. Tämä tehokkuus johtaa vauraampaan ja edistyksellisempään maailmaan kaikille.

Kolmas näkökulma: Älykkäät koneet haastavat pitkäaikaiset ajatuksemme siitä, mitä ihmiset ovat tai voivat olla. Tämä on hyvä, koska se työntää sekä ihmisiä että koneita kohti uusia, arvaamattomia mahdollisuuksia.

Essee -tehtävä

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee älykkäiden koneiden lisääntyvästä läsnäolosta. Muista esseessäsi:

 • ilmaise selvästi oma näkökulmasi asiaan ja analysoi näkökulmasi ja ainakin yhden muun näkökulman suhdetta
 • kehittää ja tukea ideoitasi perusteluilla ja esimerkeillä
 • järjestää ideasi selkeästi ja loogisesti
 • kommunikoida ideasi tehokkaasti kirjallisena englanniksi

Näkemyksesi voi olla täysin samaa mieltä muiden kanssa, osittain samaa mieltä tai täysin erilainen.

body_walleeve Wall-e & Eve (Perler) mennessä Morgan , käytetty alla CC BY 2.0 /Rajattu alkuperäisestä.

Yllä olevassa kehotuksessa ACT antaa sinulle kolme näkökulmaa, jotta sinulla on lähtökohta ideoille, joita voit harkita keskustellessasi eri näkökulmista. Mutta sinun on myös tarkennettava näitä. Katsotaanpa tämän kehotuksen näkemyksiä.

 • Konservatiivinen: 'Älykkäät koneet johtavat ongelmiin, mikä on huono asia.'
 • Utilitaristinen: '' Älykkäät koneet mahdollistavat tehokkuuden, mikä on hyvä. ''
 • Progressiivinen: 'Älykkäät koneet johtavat kehitykseen, mikä on hyvä.'

Kunkin näkökulman tukeminen on lukuisia mahdollisia syitä, ja nämä haluat esittää selkeästi esseessäsi. Voit tietysti valita minkä tahansa väitteen puolen, mutta toista on yleensä helpompi väittää kuin toista (koska se on kahden muun näkökulman vastainen, mikä antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia vertailla ja verrata toisiaan).

Tässä kehotuksessa on helpompi väittää älykkäitä koneita vastaan ​​kuin niiden tehokkuudesta tai edistymisestä, joten tarkastelemme mahdollista tukea 'konservatiiviselle' väitteelle, joka on, että 'Älykkäät koneet johtavat ongelmiin'.

Väitelläksemme kaikkia muutoksia vastaan ​​voimme tuoda esiin sen oletukset ja kuinka ne ovat vääriä tai sen seurauksia ja kuinka ne ovat huonoja:

Oletukset:
 • siinä oletetaan, että koneet johtavat kehitykseen [näkökulma 3]
 • siinä oletetaan, että koneiden avulla voimme olla tehokkaampia [näkökulma 2]
 • siinä oletetaan, että koneiden meille antamat edut ovat suuremmat kuin negatiiviset
Seuraukset:
 • se voi johtaa edistymiseen joillakin aloilla, mutta myös kehityksen aiheuttamiin uusiin ongelmiin
 • se voisi antaa meidän olla tehokkaampia joillakin tavoilla, mutta lopulta luoda enemmän
 • se satuttaisi meitä enemmän kuin auttaisi, koska ihmiset olisivat vähemmän kohteliaita ja kunnioittavia ja suvaitsevaisia ​​muita ihmisiä kohtaan [näkökulma 1]

Tämä menetelmä sopii mihin tahansa argumenttiin. Jos huomaat tukevasi ehdotusta nopeasti, kuten että oikeus välttää terveysriskejä on tärkeämpi vapaus kuin oikeus tehdä mitä haluat, sinun on vain mietittävä, miten se olisi myönteistä. Se voi olla paljon yksinkertaisempaa. Mutta voit silti käyttää yllä olevaa olettamusten ja seurausten menetelmää kappaleessa, jossa käsittelet ainakin yhtä muuta näkökulmaa.

yliopisto -ohjelmat lukiolaisille

Kultaisen esseen malli

Tämä on kokeiltu ja todellinen rakenne ansaitaksesi erinomaiset pisteet ACT -esseestä. Vain noudattamalla tätä mallia ja pitämällä mielessä yllä olevat ACT -kirjoitusvinkit, olet melko taattu 6 tai korkeammalle 12. Tee kunnollinen työ ja saat helposti 8 tai korkeamman. Seuraavassa on muutamia todellisia ACT -kehotteita, jotka on pidettävä mielessä vaiheiden aikana:

 • Älykkäät koneet : ne eivät ole hyviä, ne ovat hyviä ja käytännöllisiä, tai ne ovat hyviä ja johtavat edistymiseen.
 • Kansanterveys ja yksilönvapaus : vapaus on tärkeämpää kuin fyysinen terveys, yhteiskunnan tulisi pyrkiä suurimpaan hyvään useimmille ihmisille tai oikeus välttää terveysriskejä on tärkeämpää kuin yksilön vapaus.

body_plan

Suunnittelu

Aika: 8-10 minuuttia

# 1 : Päätä opinnäytetyösi , valitse yksi kolmesta sivusta. Voit yrittää muodostaa oman, neljännen näkökulmasi, mutta koska sinun on verrattava näkemystäsi ainakin yhteen muuhun näkökulmaan, voit yhtä hyvin väitellä jonkin tietyn näkökulman puolesta ja säästää aikaa kirjoittamiseen.

# 2 : Ajattele nopeasti kaksi tai kolme syitä tai esimerkkejä jotka tukevat väitöskirjaasi.

# 3 : Aivoriihi vasta -argumentit vähintään yhden muun näkökulman tai vastauksesi analysointia varten.

# 4 : Järjestä esseesi. Varmista, että tilaat pisteesi järkevällä tavalla.

#5 : Tarkista aikasi . Yritä varata 30 minuuttia aikaa, jotta sinulla on tarpeeksi aikaa kirjoittaa. Jos et, muista vain, että sinun on ehkä leikattava pois yksi tukipisteistäsi.

Kirjoittaminen

Aika: 25-28 minuuttia

#1: Kappale 1: Johdanto ja opinnäytetyö
 • Kirjoita esittelysi. Jos keksit mielenkiintoisen ensimmäisen lauseen, joka tuo opinnäytetyösi laajempaan keskusteluun (esimerkiksi siitä, kuinka älykkäät koneet ovat muuttaneet ihmisten vuorovaikutustapaa), aloita siitä.

 • Lyhennä laajemmasta kontekstista vastaukseesi kysymykseen (opinnäytetyösi), jonka pitäisi olla ensimmäisen kappaleen lopussa tai lähellä sitä.

 • Lukijalle voi olla hyödyllistä, jos syyt ja esimerkit esikatsellaan johdannossa, jos se sopii hyvin.

#2: Kappale 2: Siirtymät ja vastakkaiset näkökulmat.

 • Kun aloitat kappaleen 2, yritä ajatella ensimmäistä virkettä, joka viittaa ensimmäiseen kappaleeseen.

 • 'Toisin kuin [minun näkökulmani], jotkut ihmiset väittävät, että [muu näkökulma]…' on yksinkertainen esimerkki tehokkaasta tavasta siirtyä toiseen kappaleeseen. Jos väität esimerkiksi näkökulmasta älykkäiden koneiden kehotteelle, korvaa lauseen ensimmäinen osa seuraavasti: 'Toisin kuin oletetaan, että älykkäät koneet johtavat väistämättä ongelmiin' ja korvaa [muu näkökulma ] näkökulmasta, jota vertaat omaasi.

 • Puhu sitten näkökulmasta, joka vastustaa sinun näkemystäsi ja miksi sen kannattajat ovat väärässä tai harhaanjohtavissa. Yllä olevassa älykkäitä koneita koskevassa esimerkissä (jossa olemme päättäneet pohtia näkökulmaa 1) voit vastustaa tämän kohdan näkökulmaa 2 tai 3 (tai jotakin muuta selvästi määriteltyä näkökulmaa).

#3: Bodykappaleet (ne, jotka ovat jäljellä ennen päätelmää):

 • Esitä ensimmäinen syy tai esimerkki keskustelun näkökulman tueksi.

 • Selitä 3-5 lauseella perustelusi siitä, miten tämä näkökulma liittyy omaasi (käyttämällä ajattelun selityksiä tai erityisiä esimerkkejä tukemaan asiaa).
 • Liitä esimerkki opinnäytetyösi ja sano sitten, että se tukee väitöskirjaasi.

 • Tarkista aikasi . Yritä olla 7 minuuttia jäljellä tähän hetkeen.

#4. Yhteenveto

 • (Valinnainen) Liitä kaksi tai kolme esimerkkiä takaisin väitöskirjaasi. Lisää yksi tai kaksi virkettä, jos haluat.

 • Lopeta opinnäytetyösi uusinta tai palaa ensimmäisille riveillesi esseen päättämiseksi.

Tarkistetaan

Aika: 2-4 minuuttia

Toivottavasti sinulla on vielä 2-4 minuuttia aikaa lukea esseesi. Tänä aikana voit tehdä useita asioita.

Washingtonin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu

# 1: Virheitä voi tietysti korjata.

# 2: Voit korvata tylsät sanat paremmilla sanoilla.

# 3: Voit varmistaa, että johdanto ja johtopäätös vastaavat toisiaan esittämällä sama opinnäytetyö (tietysti eri sanoin).

Huomaa kaksi aikatarkistusvaihetta (suunnittelu- ja pääkappalevaiheessa). On erittäin helppoa jäädä kiinni suunnitteluvaiheeseen ja aika loppuu varsinaiseen esseeesi, mikä on helppo välttää, jos harjoittelet aikasi tarkistamista.

Jos sinun on tehtävä valinta näkökulman selittämisen tai johtopäätöksen kirjoittamisen välillä, valitse aina selitys. Voit saada lyhyen lauseen johtopäätökseen, kunhan johdannossasi on selkeä opinnäytetyö, mutta jos jätät esseesi analyysin näkemyksesi ja jonkin ACT: n näkökulman välisestä suhteesta, menetät paljon pisteitä.

Mitä nyt?

Nyt harjoittelet. Tulosta yllä oleva malli, tutustu ACT Essay Prompts -artikkeliimme (tai mieti mitä tahansa kiistanalaista asiaa nykymaailmassa) ja ryhdy töihin. Saatat huomata, että monista asioista voidaan keskustella samoilla päättelyillä tai esimerkeillä.

Esimerkiksi väite, jonka mukaan maailmassa tapahtuvien muutosten hyödyt eivät välttämättä ole suuremmat kuin niiden aiheuttamat ongelmat, voi päteä moniin uusiin ACT -kehotteisiin. Voit tutkia konkreettisia tietoja tukeaksesi tällaista hyödyllistä argumenttia, kuten sanomalehti -artikkeli siitä, miten teollinen vallankumous johti lisääntyvään ympäristön tuhoon.

body_industrialrepollution Keskusta mennessä .shyam. , käytetty alla CC BY-SA 2.0 /Rajattu alkuperäisestä.

Enemmän kuin Industrial Re-POLL-ution, olenko oikeassa?

Muista: mitä enemmän harjoittelet, sitä helpompaa se on, kun opit käyttämään tietoja uudelleen eri tarkoituksiin ja aivosi tottuvat ajattelemaan tällä tavalla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.