ACT Writing Prompts: Täydellinen opas

feature_questions

Ohion osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

On aika pelottavaa kävellä huoneeseen ACT -testipäivänä ilman aavistustakaan siitä, mistä esseekysymyksestä aiot vastata. Onneksi sinun ei tarvitse tietää - ACT -essee kehottaa vain kysymään teini -ikäisestä, pienestä ideakategoriasta. Ja mikä parasta, tiedät jo kaiken aiheista!

Jatka lukemista nähdäksesi esimerkkejä ACT Writing -kehotteista, joilla voit harjoitella. Vielä tärkeämpää on, että opetamme sinulle myös todisteiden keräämistä ennen testiä, jotta voit kävellä 100% valmiina vastaamaan kaikkiin kehotuksiin.7 Esimerkki ACT -essee -kehotteista

ACT -esseen ajatus on, että se on oikeudenmukainen testi kaikkien kirjoitustaidoille, koska kukaan ei tiedä aihetta tai kysymystä ennen testiä. Jotta tämä olisi totta, ACT: n on itse asiassa valittava melko pienestä kysymyksestä (koska aiheiden on oltava riittävän laajoja, jotta kaikki testin tekijät voivat kirjoittaa niistä).

Katso itse: tässä on kolme ilmaista ja julkisesti saatavilla olevaa virallista ACT Writing -kehotetta. Huomaatko mitään yhteisiä säikeitä?

1. Älykkäät koneet (lähde: ACT.org )

Monet tavarat ja palvelut, joista olemme riippuvaisia ​​päivittäin, toimittavat nyt älykkäät, automatisoidut koneet ihmisten sijasta. Robotit rakentavat autoja ja muita tavaroita kokoonpanolinjoille, joilla oli aikoinaan ihmisiä. Monet puhelinkeskusteluistamme eivät ole nyt ihmisten kanssa, vaan kehittyneiden tekniikoiden avulla. Voimme nyt ostaa tavaroita useista kaupoista ilman ihmisen kassan apua. Automaatio nähdään yleensä merkkinä edistymisestä, mutta mitä menetetään, kun korvaamme ihmiset koneilla? Älykkäiden koneiden lisääntyvän monimuotoisuuden ja yleistymisen vuoksi on syytä tutkia niiden läsnäolon vaikutuksia ja merkitystä elämässämme.

Perspektiivi Yksi : Mitä menetämme korvaamalla ihmiset koneilla, on osa omaa ihmisyyttämme. Jopa arkiset päivittäiset kohtaamisemme eivät enää vaadi meiltä perustavanlaatuista kohteliaisuutta, kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta muita ihmisiä kohtaan.

Näkökulma kaksi : Koneet ovat hyviä alhaisen osaamisen, toistuvissa töissä ja nopeissa, erittäin tarkissa töissä. Molemmissa tapauksissa ne toimivat paremmin kuin ihmiset. Tämä tehokkuus johtaa vauraampaan ja edistyksellisempään maailmaan kaikille.

Näkökulma kolme : Älykkäät koneet haastavat pitkäaikaiset ideamme siitä, mitä ihmiset ovat tai voivat olla. Tämä on hyvä, koska se työntää sekä ihmisiä että koneita kohti uusia, arvaamattomia mahdollisuuksia.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee älykkäiden koneiden lisääntyvästä läsnäolosta.

2. Kansanterveys ja yksilönvapaus (lähde: ACT.org )

Useimmat ihmiset haluavat olla terveitä, ja useimmat haluavat mahdollisimman paljon vapautta tehdä haluamiaan asioita. Valitettavasti nämä kaksi halua joskus ristiriidassa. Esimerkiksi tupakointi on kielletty useimmilla julkisilla paikoilla, mikä rajoittaa joidenkin ihmisten vapautta muiden terveyden vuoksi. Samoin autojen päästöjä säännellään monilla alueilla pilaantumisen ja sen terveysriskien vähentämiseksi muille, mikä puolestaan ​​rajoittaa joidenkin ihmisten vapautta ajaa haluamiaan ajoneuvoja. Miten voimme parhaiten tasapainottaa yhteiskunnan yhteiskunnassa, joka arvostaa sekä terveyttä että vapautta? Miten meidän pitäisi ajatella ristiriitoja kansanterveyden ja yksilönvapauden välillä?

Perspektiivi Yksi : Yhteiskuntamme tulisi pyrkiä saavuttamaan suurin hyvä useimmille ihmisille. Kun yksilön vapaus loukkaa tätä periaatetta, vapautta on rajoitettava.

Näkökulma kaksi : Mikään yhteiskunnassa ei ole arvokkaampaa kuin vapaus. Ehkä fyysistä terveyttä joskus parannetaan rajoittamalla vapautta, mutta vapaan yhteiskuntamme terveydelle aiheutuvat kustannukset ovat aivan liian suuret sen perustelemiseksi.

Näkökulma kolme : Oikeus välttää terveysriskejä on myös vapaus. Kun sallimme yksilöllisen käyttäytymisen vaarantaa muita, olemme vahingoittaneet sekä vapautta että terveyttä.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee kansanterveyden ja yksilönvapauden välisestä ristiriidasta.

3. Kid Stuff (lähde: ACT.org)

Lelut ovat lapsille, eikö? Ei enää. Viime vuosina asiat, joita pidettiin 'lasten tavaroina', ovat kasvattaneet suosiotaan aikuisten keskuudessa. Nykyään aikuiset pelaavat säännöllisesti videopelejä, katsovat animaatioita ja televisio -ohjelmia, ostavat nukkeja ja muita keräilyhahmoja ja lukevat sarjakuvia omaksi ilokseen. Onko aikuisten nautinto lasten viihteestä vain merkki kypsymättömyydestä? Millä tavoin lasten kanssa pelaaminen voi muuttaa tapaa, jolla aikuiset ymmärtävät nykypäivän nuoria? Kun otetaan huomioon, että lelujen, pelien ja julkaisujen, jotka olivat aiemmin tarkoitettu yksinomaan lapsille, suosio kasvaa aikuisten keskuudessa, on syytä harkita tämän suuntauksen vaikutuksia ja seurauksia.

Perspektiivi Yksi : On hyvä, että aikuiset tuntevat lasten juttuja. He ymmärtävät lasten elämän paremmin ja reagoivat paremmin heidän tarpeisiinsa, etuihinsa ja ongelmiinsa.

Näkökulma kaksi : Aikuisten on oltava kypsyyden ja vastuullisuuden malleja. Kun he toimivat ja ajattelevat kuin lapset, lapsilla ei ole ketään, jolta etsiä opastusta.

Näkökulma kolme : Lapset tarvitsevat oman kulttuuritilan - omia kirjoja, omia lelujaan, omia elokuviaan - joissa he voivat tutkia ideoitaan. Kun aikuiset alkavat vallata tilaa, lapset häviävät.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee siitä, miten aikuiset leikkivät lasten tavaroilla.

Tässä on neljä muuta kehotusta, jotka perustuvat ydinkysymykseen ja keskeisiin näkökulmiin, jotka otin virallisista kehotteista (jos olet utelias siitä, miten olen laatinut nämä kehotukset, tutustu artikkeliin ACT Writing -kehotteiden hyökkäämisestä):

4. Globalisaatio

Monilla tavaroista ja palveluista, joista olemme riippuvaisia ​​päivittäin, on maailmanlaajuisia lähteitä. Jos puhuit tietokoneongelmistasi eri puolilla maata sijaitsevan asiakaspalvelun edustajan kanssa tietokoneesi ongelmista, puhelu nyt todennäköisesti reititetään ympäri maailmaa. Yhdestä ruokakaupasta voi olla mahdollista löytää sekoitus elintarvikkeita useilta mantereilta. Erilaisia ​​kulttuuriesineitä voidaan lähettää välittömästi ympäri maailmaa Internetin kautta, mikä mahdollistaa yhteisten kokemusten jakamisen maantieteellisesti erilaisten ihmisten kesken. Globalisaatiota pidetään yleensä merkkinä edistymisestä, mutta mitä tapahtuu, kun korvataan paikallinen vuorovaikutus globaalilla? Koska globalisaatio kiihtyy, on syytä tutkia sen läsnäolon vaikutuksia ja merkitystä elämässämme.

Perspektiivi Yksi : Globalisaatio edellyttää muutosta siihen, miten ajattelemme muista ihmisistä, muista yhteiskunnista ja maailmasta. Tämä on hyvä, koska se työntää ihmiskuntaa kohti aiemmin käsittämättömiä mahdollisuuksia ja saavutuksia.

Näkökulma kaksi : Maantieteellisten rajojen poistaminen kaupasta tarkoittaa, että oikeat ihmiset voidaan valita oikeisiin töihin oikeaan hintaan. Tämä tehokkuus johtaa vauraampaan ja edistyksellisempään maailmaan kaikille.

Näkökulma kolme : Uuden, globaalin yhteiskunnan kukoistus tulee paikallisten kulttuurien kustannuksella. Vähemmän monimuotoisuutta johtaa empatian ja luovuuden alijäämiin, jotka ovat kaksi ihmiskunnan määrittävimmistä ominaisuuksista.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee globalisaation lisääntyvästä läsnäolosta.

5. Tietojen saatavuus

Tällä hetkellä enemmän tietoa on helpommin saatavilla useammille ihmisille kuin koskaan ennen. Älypuhelimet voivat heti antaa reittiohjeita määränpäähän, kun jo 10 vuotta sitten jouduit etsimään reittiohjeet ennen lähtöäsi ja/tai tuomaan kartan mukaan. Tutkijat kaikkialta maailmasta voivat yhdistää tietämyksensä kehittääkseen alojaan nopeammin. Monet kirjastot ovat laajentaneet kokoelmiaan sisältämään online/sähköisten tietokantojen tilaukset sekä painetut teokset. Tietojen saatavuuden parantamista pidetään yleensä myönteisenä edistysaskeleena, mutta mitä seurauksia on siitä, että niin paljon tietoa annetaan niin monien saataville? Maailman jatkuvasti kasvavan tietomäärän ja sen laajemman saatavuuden perusteella on syytä tutkia, mitä vaikutuksia ja merkitystä helpolla tiedonsaannilla on elämässämme.

Perspektiivi Yksi : Kun helpompi saada tietoja, menetämme kannustimen hankkia tietoa itse. Ulkoistamalla muistimme tosiasioista ja muista tiedoista, olemme yhä vähemmän älykkäitä.

Näkökulma kaksi : Parempi pääsy tietoihin antaa meille mahdollisuuden välttää tosiasioiden muistamista ja käyttää aivojamme korkeamman tason ajatteluun. Tämä tehokkuus johtaa vauraampaan ja edistyksellisempään maailmaan kaikille.

Näkökulma kolme : Mitä enemmän ihmisiä saa enemmän tietoa, sitä suuremmat mahdollisuudet tehdä yhteistyötä ja siten edistyä inhimillisessä tietämyksessä. Tämä on hyvä, koska se työntää meitä kohti uusia, arvaamattomia mahdollisuuksia.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee tiedon saatavuuden parantamisesta.

6. Uutuus

Nykymaailmassa uutta arvostetaan suuresti. Sosiaalisen median sovellukset päivittyvät jatkuvasti varmistaaksesi, että sinulle näytetään uusimmat tiedot tai viestit, joita seuraat. Monet tänään ostamistamme tuotteista on suunniteltu tarkoituksellisesti lyhyellä käyttöiällä kannustaakseen kuluttajia jatkossakin hankkimaan uusimmat, ajan tasalla olevat versiot. Musiikin ja videon tilauspalvelut mahdollistavat jatkuvan musiikin kuuntelun ja katselun. Uutuus nähdään yleensä positiivisena ominaisuutena, mutta mitä menetämme keskittymällä jatkuvasti uuteen? Kun otetaan huomioon sen yleistyminen, on syytä tutkia, mitä vaikutuksia ja merkitystä on uudella painotuksella elämässämme.

Perspektiivi Yksi : Muutos on ainoa pysyvä asia elämässä, ja tämän jättäminen huomiotta tarkoittaa jäykkyyttä ja pysähtymistä. Lisää altistumista uusille ideoille ja ajattelutavoille voi johtaa vain yhteiskunnan ja koko ihmiskunnan edistymiseen.

Näkökulma kaksi : Keskittymällä yksinomaan uuteen menetämme silmistä sen, mitä jo tiedämme. Sen sijaan, että jättäisimme huomiotta vanhan, meidän pitäisi keskittyä enemmän menneisiin saavutuksiin ja virheisiin. Ainoa tapa edetä on kuunnella menneitä.

Näkökulma kolme : Tietoa, tuotteita ja ajattelutapoja tulisi arvostaa vain, jos ne ovat hyödyllisiä ja luotettavia, ei vain siksi, että ne ovat uusia ja jännittäviä. Uusi ei automaattisesti vastaa parannettua.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee uutuudelle annetusta kasvavasta arvosta.

7. Työn muutokset

Yhä vähemmän ihmisiä työskentelee koko elämänsä samalla työllä. Yhdysvalloissa keskimääräinen henkilö vaihtaa työpaikkaa yli 10 kertaa elämänsä aikana. Jotkut työntekijät tekevät sivuttaisia ​​tai jopa alaspäin suuntautuvia liikkeitä lisätäkseen henkilökohtaista tyydytystä. Toiset vaihtavat työpaikkoja saadakseen korkeimman mahdollisen palkan. Henkilökohtaisen itsenäisyyden lisääminen nähdään yleensä edistymisen merkkinä, mutta mitä tapahtuu, kun kokemuksen pituus korvataan monipuolisella kokemuksella? Koska ihmisten työpaikkojen määrä elämänsä aikana kasvaa jatkuvasti, on tärkeää tutkia tämän suuntauksen vaikutuksia ja merkitystä elämäämme.

Perspektiivi Yksi : Koska työpaikat eivät ole enää elinikäinen sitoutuminen, ihmiset tuntevat olonsa vapaammiksi hyväksyä enemmän erilaisia ​​tehtäviä. Tämä kokemuksen laajeneminen tekee työnhakijoista houkuttelevampia tuleville työnantajille.

Näkökulma kaksi : Kun ihmiset vaihtavat työpaikkaa, ihmisten uskollisuus työnantajiaan vähenee. Tämä puolestaan ​​johtaa murtuneempiin yrityskulttuureihin, koska työntekijät välittävät vain siitä, mikä on heille parasta.

Näkökulma kolme : Toistuvaan työpaikanvaihtoon liittyvän häpeän katoaminen antaa työntekijöille enemmän liikkumavaraa työllisyyspäätösten tekemisessä. Lisääntynyt itsenäisyys lisää onnellisuutta ja työtyytyväisyyttä.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee siitä, kuinka usein ihmiset vaihtavat työpaikkaa.

Jos haluat kirjoittaa lisää kehotteita, sinun kannattaa myös harkita uusimman virallisen ACT Prep Guide -oppaan hankkimista, joka sisältää viisi virallista esseehdotusta.

Vaikka näet monia erilaisia aiheita ACT -essee -osiossa kysyttyjä on itse asiassa vain yksi ACT Writing Prompt (ja kolmenlaisia ​​näkökulmia), jotka sinun on tiedettävä. Me kutsumme näitä Peruskysymys ja Keskeiset näkökulmat . Tämä kysymys (ja nämä näkökulmat) käy läpi jokaisen saamasi ACT Essay -kehotteen.

Perustelut ydinkysymyksen takana

Kuten näette, kaikki ACT -kirjoituskehotteet koskevat sitä, miten maailma (ja ihmiset siinä) muuttuu. Ne kaikki kumpuavat seuraavaan kysymykseen:

'Mitä mieltä olette siitä, miten ihmiset muuttavat maailmaa?'

tai vielä laajemmin,

'Mitä mieltä olet siitä, miten maailma muuttuu?'

ACT kehystää kehotuksensa tällä tavalla, koska ACT, Inc. haluaa valita essee -aiheita, joista kaikilla opiskelijoilla voi olla mielipiteensä, sen sijaan, että kysyisi jotain erittäin erityistä, johon jotkut opiskelijat ovat valmistautuneempia kuin toiset.

body_changingworld

Ensimmäinen maailmanlaajuinen kuva VIIRS: ltä mennessä NASA Goddardin avaruuslentokeskus , käytetty alla CC BY 2.0 /Muokattu alkuperäisestä.

Lue kaksi virallista kehotetta uudelleen (yllä). Sen sijaan, että kysyisi lukioelämästä (kuten vanhat ACT Writing -kehotteet tekivät), nykyiset ACT -essee -kehotukset pyytävät oppilaita pohtimaan, miten muutokset nykymaailmassa vaikuttavat koko ihmiskuntaan, pakottaen opiskelijat asettamaan asian laajempaan kontekstiin .

Vaikka aiheet saattavat vaikuttaa ensi silmäyksellä erittäin spesifisiltä (esim. Älykkäät koneet), kunkin kehotuksen selittävät kohdat tekevät selväksi, että aiheita voidaan esittää useisiin eri suuntiin (ja olla useimpien saatavilla) .

Ei kehotuksia asioista, jotka koskevat lähinnä kaupunkien asukkaita (esim. Metro) tai vain tiettyjä maantieteellisiä alueita (esim. Lumivalmiutta). Samoin esimerkiksi 'älypuhelimet' eivät koskaan olisi yksinään aihe; pikemminkin se olisi esimerkki, jota voitaisiin käyttää aiheeseen (kuten älykkäiden koneiden kehotteessa).

Kun kirjoitat ACT -esseen, se todella auttaa saamaan vahvat mielipiteet ydinkysymyksestä ('Mitä mieltä olet tavasta, jolla ihmiset muuttavat maailmaa?'), Mutta jos et, ei hätää: mielipiteitä on helppo kehittää ! Ja olemme täällä antamassa sinulle etumatkan.

Seuraavassa osassa annamme sinulle kolme peruslausuntoa, jotka liittyvät ACT -esseen ydinkysymykseen. Näytämme, miten voit soveltaa näitä näkökulmia tiettyihin kehotteisiin, ja kerromme, mistä löydät esimerkkejä niiden tueksi.

Perustelut perusnäkökulmien takana

Uudessa ACT -kehotteessa on kolme eri näkökulmaa, joista sinun on keskusteltava esseesi aikana. Selvittääkseni kolme keskeistä näkökulmaa, luin ja luin uudelleen kaikkien kolmen virallisen kehotuksen näkökulmat ottaen huomioon ne edeltäneet tiedotuskohdat. Päädyin näihin kolmeen perusajatukseen:

Keskeinen näkökulma A. : [Kehotusaihe] aiheuttamat muutokset eivät ole hyviä ja niillä on negatiivisia tuloksia.

Tämä näkökulma kartoittaa ensimmäisen virallisen ACT -otoskehotteen näkökulman 1, toisen virallisen otoskehotteen näkökulman 2 ja kolmannen virallisen otoskehotteen näkökulman 3. Lempinimeni tähän asemaan on 'konservatiivisuus', koska tämä näkökulma haluaa olla konservatiivinen eikä muuttaa asioita.

Ydinnäkökulma B : [Kehoteaihe] aiheuttamat muutokset johtavat suurempaan (tehottomuuteen).

Tämä näkökulma kartoittaa ensimmäisen virallisen ACT -otoskehotteen näkökulman 2, toisen virallisen otoskehotteen näkökulman 1 ja kolmannen virallisen otoskehotteen näkökulman 2. Lempinimeni tälle asemalle on 'utilitarismi', koska tässä perspektiivissä on kyse siitä, mikä on käytännöllisempää ja johtaa suurimpaan hyvään useimmille ihmisille (tämä on jopa nimenomaisesti ilmaistu toisen virallisen otoskehotteen näkökulmasta 1) .

Ydinnäkökulma C. : [Kehoteksti] aiheuttamat muutokset tuottavat positiivisia tuloksia tulevaisuudessa, koska ne johtavat parannuksiin koko ihmiskunnalle.

Tämä näkökulma kartoittaa ensimmäisen virallisen ACT -otoskehotteen näkökulman 3, toisen virallisen otoskehotteen näkökulman 3 ja kolmannen virallisen otoskehotteen näkökulman 1. Lempinimeni tähän asemaan on 'progressivismi', koska tämä näkökulma väittää, että muutos = edistyminen = hyvä.

Tukipankin rakentaminen

Nyt tiedät, että ACT -essee pyytää sinua keskustelemaan vain yhdestä kysymyksestä: 'Kuinka maailma muuttuu?' Jos valmistaudut tähän kysymykseen monenlaisilla todisteilla ennen testiä, olet valmis vastaamaan kehotteeseen riippumatta siitä, mikä se on.

Jotta sinulla olisi eniten aikaa väitteidesi kirjoittamiseen ja järjestämiseen, opinnäytetyösi on vastattava yhtä kolmesta annetusta näkökulmasta (tai ainakin otettava elementtejä yhdestä) - näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa neljäs, täysin uusi näkökulma ja vertaa sitä ainakin yhteen muuhun näkökulmaan.

Mutta paranee! Internet (ja yhteiskunta yleensä) on täynnä teorioita ja väitteitä siitä, miten maailma muuttuu ja onko se hyvä asia vai ei. Sinun tarvitsee vain lukea joitain niistä ja kehittää omia mielipiteitäsi.

body_thesis

Mielipiteitä maailmasta

ACT -esseetutkimuksesi pitäisi periaatteessa olla yksi kolmesta näkökulmasta, mutta sinun on tuettava tätä mielipidettä todisteilla - vastaus kysymykseen 'miksi?' (tai 'miksi ei'?). Katso nämä kolme mielipidettä ja yritä miettiä syitä tai esimerkkejä kummankin tueksi.

Maailma muuttuu olemaan huonompi kuin se oli ennen. (koska...)

Maailma muuttuu olemaan paremmin kuin se oli ennen. (koska...)

Maailma muuttuu olemaan (tehottomampi) kuin koskaan ennen. (koska...)

body_lockers

Tutkimus- ja aivoriihi -ideoita

Toisin kuin SAT -esseessä, voit käyttää abstraktia päättelyä kehittääksesi näkemystäsi ACT: stä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei välttämättä tarvitse tulla testiin esiladattuna tietyillä esimerkeillä: jos et pysty keksimään konkreettista esimerkkiä, joka tukee pointtiasi, voit keksiä sen samalla kun kehität argumenttiasi. .

Alla on muutamia esimerkkejä Internet -resursseista, jotka voivat toimia tukena (tai aivoriihi -apuna) edellä oleville mielipiteille. Voit käyttää näiden resurssien yleisiä ideoita, mutta saatat myös löytää hyödyllisiä esimerkkejä siitä, kun kohtaat todellisen ACT Writing -kehotteen.

Uutisten lähteet kuten New Yorkin ajat , Washington Post , LA Times , Al jazeera , Aika , Atlantti, liuskekivi, The Economist, Wired, New York Magazine, Popular Science, Psychology Today, Vox, Mic , ja jopa Buzzfeed-uutiset saa tietoja ajankohtaisista tapahtumista, joita voit käyttää.

Jos haluat kuunnella/katsella uutisia, voit aina kokeilla sitä ajankohtaisten tapahtumien tietolähteenä sekä katsella tai kuunnella televisio, radio tai podcastit .

Kuinka käytän tätä artikkelia?

Pelkkä tieto siitä, mistä ACT Writing -kehotteista todennäköisesti on kyse, voi saada sinut ajattelemaan tapaa, jolla olet vuorovaikutuksessa maailman kanssa, hieman eri tavalla. Pidä silmäsi auki ja korvasi auki kaikelle, mikä voisi olla rehua vastaamaan kysymykseen maailman muutoksesta - kaikkeen, mitä opit historiasta/yhteiskuntatieteistä, luet/kuulet uutisista tai jopa kohtaat futuristisessa romaani voidaan lisätä tukipankkiisi.

Mutta tietysti tehokkaampi tapa käyttää tämän artikkelin tietoja on harjoitella sekä ACT -esseiden suunnittelua että kirjoittamista. Meillä on toinen artikkeli, jossa on ACT -essee -vinkkejä , joka voi antaa sinulle lisätietoja siitä, miten harjoittaa varsinaista kirjoitusprosessia, mutta kehotustyyppien tunteminen voi saada sinut ajattelemaan omia mielipiteitäsi siitä, miten maailma muuttuu. Loppujen lopuksi sinulta kysytään tästä, koska sinulla on paljon kokemusta siitä, elät maailmassa kuten sinä (ellet ole aave ja et elä tässä maailmassa, miksi otat näytös?).

Joten käyttämällä tämän artikkelin alussa olevia kehotteita tai muuta kysymysryhmää muutokseen liittyvistä ongelmista (jotkut tästä luettelo keskustelun aiheista (esimerkiksi)), aloita hypoteettisten ACT -essee -vastausten suunnittelu. Yritä lukea vaiheittainen ACT-esseesimerkimme, jos olet hämmentynyt siitä, mistä aloittaa.

Jokaisessa asiassa suunnitteluun kuuluu puolen valitseminen, sen tukeminen yhdellä tai kahdella syyllä tai esimerkillä ja päätös siitä, miten keskustellaan ainakin yhdestä muusta näkökulmasta suhteessa valitsemaasi (mukaan lukien argumentit sekä toisen puolesta että vastaan) .

Jos haluat todella maksimoida ACT-esseesi pisteet, sinun tulee harjoitella esseiden suunnittelua siitä, miten maailma muuttuu, kunnes voit tehdä sen 8-10 minuutissa luotettavasti. Jos olet utelias siitä, mistä tämä 8-10 minuutin arvio tulee, tutustu ACT-essee-artikkelimme.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.