ACT Test Information Release: Pitäisikö sinun tilata se?

ominaisuus_TIR.jpgJos haluat saada lisätietoja ACT-pisteistäsi tai käyttää testiäsi apuvälineenä, sinun kannattaa miettiä Test Information Release -tilausta. Käyn läpi mitä TIR sisältää, miksi sinun kannattaa harkita sen tilaamista ja kuinka tilata se testiä varten.

Mikä on testitietojen julkaisu?

Test Information Release on pohjimmiltaan ACT-pisteiden käyttöoikeusopas. Voit tilata sen rekisteröinnin aikana tai enintään kolme kuukautta testin suorittamisen jälkeen, ja se maksaa 20 dollaria.

miamin yliopiston pisteet

Näin saat rahoiltasi:  • Kopio monivalintakokeiden kysymyksistä
  • Luettelo vastauksistasi
  • Vastausnäppäin
  • Jos otit kirjoitusosan, saat myös kopion essee-kehotteesta ja esseen pisteytysohjeista yhdessä essesi pisteiden kanssa

Saat myös tietoa vastauskirjan (ja esseen, jos otit ACT kirjoittamisen kanssa) valokopion tilaamisesta lisämaksua vastaan.

Testitietoja julkaistaan ​​vain joulukuun, huhtikuun ja kesäkuun ACT-testipäivinä kansallisissa testikeskuksissa. Valitettavasti muina päivinä ACT ei tarjoa vastaavaa palvelua, joten jos haluat tarkistaa pisteesi perusteellisesti, sinun on pidettävä kiinni näistä testipäivistä.

Syyt testitietojen julkaisun tilaamiseen

On useita syitä, joiden vuoksi voit tilata TIR: n täydennykseksi tavalliseen pisteytysraporttiin, mukaan lukien sen hyödyllisyys tulevaa opiskelua varten ja selvitys testissä tekemistäsi virheistä.

mitä värejä sekoitettuna saa violetin

Syy # 1: Se on hieno opiskelutyökalu!

Jos aiot ottaa ACT: n useammin kuin kerran, Test Information Release on erinomainen resurssi. Sen avulla voit tarkistaa testikysymykset ja analysoida virheesi välttääksesi niiden toistamista seuraavan kerran, kun otat testin. Keskittyminen virheisiin, jotka teit todellisessa testiympäristössä, lisää valmisteluaikasi tehokkuutta.

ACT sanoo TIR-tilauslomakkeessa, että sinun ei pitäisi odottaa saavansa [TIR-aineistosi] ennen ilmoittautumisaikaa tai ajoissa opiskelemaan seuraavaa testipäivää varten. Mutta jos et aio suorittaa testiä seuraavana päivänä (tai jos olet, mutta luulet voivasi suorittaa sen kolmannen kerran myöhemmin), TIR voi olla erittäin hyödyllinen opinto-oppaana.

Syy # 2: Sait pisteet, joita et odottanut, ja haluat tarkistaa vastauksesi tarkemmin

Jos ACT-pisteet ovat sinua järkyttäneet, tilaaminen Testitiedote voi auttaa sinua ymmärtämään mitä tapahtui. Kun sinulla on täydet oikeudet kysymyksiin, muistat todennäköisemmin, miksi teit tiettyjä virheitä.

Jos uskot, että pisteytysprosessissa tehtiin virhe, ja harkitset askeleen pidemmälle menemistä ja käsipisteiden tilaamista ACT: lle, sinun on ensin tilattava TIR. Käsipisteytys tarkoittaa, että ACT: n oikea ihminen tarkistaa vastauksesi nähdäkseen onko scantronin pisteytysvirheessä virhe. Tämä on suhteellisen kallista (45 dollaria monivalintakysymyksestä tai esseestä, 90 dollaria molemmista), joten varmista, että sinulla on hyvä syy tehdä se.

Testitiedotteet joko vahvistavat tai hylkäävät epäilyt pisteestäsi sen perusteella, muistatko vastaamisen kysymyksiin samalla tavalla kuin sanot pisteytysraportissasi.


body_magnifyingglass.png

TIR: n avulla voit olla oma ACT-etsivä! Älä innostu liikaa.

miten pääsin Yalessa


Kuinka tilata testitietojen julkaisu

Kuten edellä mainittiin, jos tiedät jo, että haluat tilata testitiedot, ennen kuin rekisteröidyt ACT: ään, voit tilata sen alkuperäisen rekisteröinnin yhteydessä (valitse TIR-ruutu online-rekisteröinnin aikana). Sinun pitäisi saada materiaalisi neljä viikkoa pisteiden julkaisemisen jälkeen.

Jos tilaat TIR: n testin jälkeen, tilauksesi on postitettava kolmen kuukauden kuluessa testipäivästä. Sinun on lähetettävä lomake ja tarkistettava etanapostilla. Tässä on linkki lomakkeeseen .

Lähetä lomake yhdessä 20 dollarin sekki, joka on tehty ACT: lle , tähän osoitteeseen:

ero laskennan ab ja bc välillä

ACT-testitietojen julkaisu
PL 4008
Iowa City, IA 52243-4008

Sinun pitäisi odottaa saavan materiaalisi 3-5 viikkoa tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen. Muista, että voit tilata TIR: n vain testaamalla viralliset päivämäärät joulukuussa, huhtikuussa tai kesäkuussa kello a kansallinen ACT-testikeskus .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.