ACT-testipäivä: mitä odottaa ja miten valmistautua

feature_alarmclock.jpg

Otatko ACT: n pian? Tässä täydellisessä oppaassa kerrotaan tarkalleen mitä testipäivänä on odotettavissa, milloin saapua testauskeskukseesi ja milloin matkapuhelimesi on turvallista käynnistää uudelleen.

Logistiikan lisäksi keskustelemme siitä, mitä voit tehdä testiä edeltävinä päivinä ja viikkoina valmistautuaksesi täysin ja tunteaksesi itsesi luottavaiseksi. Lue lisää saadaksesi tietää, mitä odotetaan ACT-testipäivänä, kun saavut, suoritat testin ja olet valmis, sekä hyödyllisiä vinkkejä parhaan tekemiseen koko päivän ajan.ACT-testipäivä: Saapuminen

Testikeskuksen ovet ovat auki vain viidentoista minuutin ajan, välillä 7:45 ja 8 AM. Suljettu ovi tarkoittaa, että sinua ei päästetä sisään, joten on ehdottoman tärkeää, että saavut ajoissa.

Testikeskuksen ulkopuolella voi olla jono opiskelijoita. Kun ovet avautuvat, auttajien tulisi ottaa sinut vastaan tarkistaa sinut sisään ja ohjata sinut testaustilaan . Harvinaisissa tapauksissa, joissa auttajia ei ole tarpeeksi, sinun pitäisi pystyä löytämään sijaintisi tutkimalla luetteloita jokaisen huoneen ulkopuolella. Tyypillisesti opiskelijat osoitetaan huoneeseen aakkosjärjestyksessä.

horoskooppi 14.5

Kun olet kirjautunut sisään henkilöllisyystodistuksella ja pääsylipulla, laitat laukut, takin ja muut tavarat määrätylle alueelle. Tämä alue voi olla kaappi tai yksinkertaisesti työpöydän alla. Paikat on yleensä osoitettu aakkosjärjestyksessä, joten otat paikkasi testiproktorin ohjeiden mukaisesti.

Kun kaikki ovat pakanneet tavaransa ja asettuneet paikoilleen, syyttäjä alkaa jakaa testimateriaaleja, nimittäin testikirjoja ja vastauksia. Et voi avata mitään näistä materiaaleista, ennen kuin sinua käsketään tekemään niin ja käytät seuraavan puoli tunnista tuntiin kuuntelemalla ohjeita ja täyttämällä tunnistetietoja , kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja osoitteesi.

Kaiken tämän pitäisi olla hyvin jäsennelty prosessi, mutta on olemassa muutama tapa, jolla voit lähestyä aamua varmistaaksesi, että kaikki sujuu sujuvasti. Lue vinkkejä saapumisestasi ACT-testauskeskukseesi.

1.jpg

Ovet sulkeutuvat klo 8, joten älä myöhästy! Mikään riimaus ei auta korjaamaan ajoitustasi.

Vinkkejä saapumiseen

On tärkeää, että saavut ajoissa ACT-testauskeskukseesi, koska myöhässä saapuneita ei päästetä testiin. Ehdotan suunnittelua olla siellä noin klo 7.30 tai vähän aiemmin, jos olet huolissasi logistiikasta, kuten pysäköinnistä. Paljon aikaisempi saapuminen voi tarkoittaa, että muutut hermostuneeksi haaksirikkoon, joka odottaa koulun ulkopuolella; paljon myöhemmin ja sinä kiirehdit sisään, kun opiskelijat ovat jo alkaneet tulla sisään. Aivan noin klo 7.30 on makea paikka.

Joten miten voit asettaa ehdot, joiden avulla voit saapua ajoissa? Ensinnäkin, sinun on valmisteltava kaikki tarvitsemasi edellisenä päivänä, tarkistuslista, jonka tarkennan alla. Sinun tulisi ainakin yrittää saada nukkua aikaisin, samoin kuin nousta herätyksen soidessa sen sijaan, että lisäisit ylimääräisen puolen tunnin torkkutoiminnon avulla. Jätä itsellesi tarpeeksi aikaa valmistautua aamulla , ja suunnittele vaatteesi ja aamiaisesi edellisenä iltana, jotta et tuhlaa aikaa puhtaiden vaatteiden etsimiseen tai huomaat, että suosikkigranolasi loppui juuri.

Edellisen päivän valmistautumisen lisäksi sinun pitäisi myös tutustu reittiin ennen testipäivää, jos testaat muualla kuin tavallisessa lukiossa. Samanlaisen huomion kohdalla sinun tulisi miettiä, millaisilla liikenneolosuhteilla otetaan huomioon epätavalliset viivästykset. Aliarviointi sinne pääsemiseksi kuluva aika on erittäin stressaava tapa aloittaa päiväsi.

Kun tulet testauskeskukseen, varmista, että tiedät omaisuutesi olevan ja tarkista, että omasi matkapuhelin on pois päältä. ACT, Inc. kieltää tiukasti kaiken tekniikan, joka tuottaa ääntä tai voisi mahdollisesti tallentaa testausmateriaaleja, joten virhe tässä voi johtaa siihen, että testi peruutetaan.

Lopuksi varmista kuuntele kaikki syyttäjän ohjeet Koko prosessi on melko jäykkä, ja sinun on täytettävä kaikki oikein varmistaaksesi, että testitulokset eivät viivästy. Lisäksi, aivan kuin soiva matkapuhelin voi johtaa pisteiden peruuttamiseen, niin voisi myös avata ja tarkastella testivihkoa ennen testin virallista aloittamista.

Lääkäri neuvoo sinua aloittamaan , joten odota hänen vihreää valoa ennen kuin aloitat ensimmäisen osan. Kun olet käynyt läpi tämän aamuprosessin, aloitat vihdoin päätapahtumassa: ACT: n.

body_proctordog.jpg

Proctor sanoo, aloita! Muuten, jos lääkärisi on Bordeaux'n mastiffi, sinun pitäisi olla oikeutettu meikkitestiin.

ACT-testipäivä: Testin suorittaminen

ACT: n ensimmäisessä osiossa ei ole tarkkaa aikaa. Sen sijaan se riippuu siitä, kuinka kauan kestää kaiken selvittäminen ja ensimmäisen ohjeistuskierroksen läpikäyminen. Jos selviät ennakkovaatimuksista nopeasti, niin onnistut alkaa noin klo 8.30. Jos ryhmäsi vie aikansa, niin alkaa noin klo 9.00. Useimmat testaajat aloittavat jonnekin siltä väliltä.

ACT koostuu neljästä osasta tai viidestä, jos päätät ottaa esseen. Nämä kohdat ovat aina samassa järjestyksessä: Englanti, matematiikka, lukeminen, luonnontieteet ja valinnainen kirjoittaminen. Kun aloitat testauksen, muutama tunti näyttää tältä:

  • Aloita 45 minuutista Englanti -osiossa.
  • Siirry ohjeiden mukaan välittömästi 60 minuutin kohdalle Matematiikka -osiossa.
  • Ota 5 minuuttia tauko . Kosketa varpaita, ota välipala, käytä vessassa. Palaa sitten työpöydällesi suorittamaan seuraavat kaksi osaa.
  • Ota 35 minuuttia Lukeminen -osiossa.
  • Kun lääkäri kehottaa sinua tekemään niin, siirry oikealle 35 minuutin kohdalle Tiede -osiossa.
  • Kerää tavarasi ja lähde hiljaa, jos et ota Kirjoittaminen -osiossa. Nauti 5 minuutista tauko jos kirjoitat esseen. Kun olet suorittanut tämän 40 minuutin jakson, kaikki ovat valmiit ACT: n kanssa!

Jos et kirjoita essee, niin sinäkin päättyi noin klo 12.15 , ehkä vähän aikaisemmin tai myöhemmin riippuen siitä, milloin aloitit testauksen ja kuinka tiukasti lääkärisi oli rajoittamassa taukoja viiteen minuuttiin. Jos kirjoitat esseen, niin kirjoitat maali noin 1:00 iltapäivällä.

Aivan kuten asianajaja opastaa sinut aamuvaiheiden läpi, samoin hän kertoo sinulle milloin jokainen osa aloitetaan ja lopetetaan. Hän voi myös antaa sinulle viiden tai kymmenen minuutin varoituksen, kun osa on päättymässä, kenties kirjoittamalla taululle jäljellä olevan ajan. Vaikka olet tehnyt tässä vaiheessa kaiken voitavanne valmistautua ACT: n tekemiseen, voitko testatessasi tehdä jotain ylimääräistä varmistaaksesi, että kaikki sujuu sujuvasti?

Keho-aika-8.jpg

kuinka tehdä intro -kappale

Valmistaudu ajoitetuilla harjoitustesteillä, jotta voit voittaa kilpailun kelloa vastaan. Kelloilla ei ole jalkoja, joten olet yleisön suosikki ensimmäiselle sijalle.

Vinkkejä testin suorittamiseen

Testin aikana valmistautumisen ja suunnittelun tulisi aloittaa, mikä auttaa sinua ajanhallintastrategioissa ja ACT-opiskeluissa. Sinun olisi myös pitänyt perehtyä kokeen järjestykseen ja ajoitukseen, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa menevän sisään. Tietysti sinun tulisi silti kuunnella tarkasti lääkärisi ohjeita, mutta ihannetapauksessa tiedät jo tarkalleen, mitä hän sanoo .

Sinun on myös varmistettava vastustaa kiusausta selata testikirjassa eteenpäin tai taaksepäin. Tulevan osan esikatselu on ehdottomasti kielletty, samoin kuin palaaminen vastaamaan vastausta tai tarkistamaan kysymys jo päättyneestä osiosta. Tämä tiukka rakenne on kaikki osa ACT: n luottamuksellisuutta; varmista, ettet katso mitään osiota lukuun ottamatta avointa osiota, sillä sekoittaminen voi johtaa pisteiden peruuttamiseen.

Tämä sääntö tarkoittaa myös sitä, että sinun pitäisi ohjaa keskittymisesi tehtävään. Jos kamppailit englanninkielisen osan kanssa, yritä työntää se pois mielestäsi ja keskittyä seuraavaksi matematiikkaan. Yritä olla antamatta yhtä osaa tai käytävää matkan varrella muiden hyväksi. Voit harjoitella keskittymisen ja tietoisuuden terävöittämistä testiä edeltävinä kuukausina.

Testiosien välillä kannattaa myös ehdottomasti hyödyntää nimettyjä taukoja. ACT on pitkä ja vaativa testi, joka vaatii paljon energiaa. Fyysinen liikkuminen ja venyttely saa veren virtaamaan ja energisoimaan sinua tulevia osioita varten. Katsominen testistäsi auttaa myös vähentämään silmien rasitusta, joka aiheutuu tarkentamisesta läheltä pitkään. Kävele, venytä, juo vettä, välipalaa ; kaikki nämä pienet käyttäytymismuodot auttavat sinua latautumaan ja ottamaan lopputestin.

Lopuksi, aivan kuten sinun pitäisi tuntea ACT-rakenne, sinun tulisi myös olla tietoinen oikeuksistasi testaajana. Sinulla on oikeus viiden minuutin taukoon tai kaksi, jos otat esseen. Sinun pitäisi saada hiljainen testaustila ilman häiriöitä. Valitettava tosiasia on, että kaikilla testauskeskuksilla ei ole yhtäläisiä ehtoja, ja monien opiskelijoiden on pitänyt käsitellä häiriötekijöitä, kuten rakentaminen ikkunan ulkopuolella.

Ympäristöerojen testaaminen on vielä yksi tapa, jolla ACT ei välttämättä testaa opiskelijoita yhtä tasavertaisilla toimintaedellytyksillä, kuin se haluaa väittää. Voit kuitenkin varmistaa parhaat mahdolliset testausolosuhteet tietämällä oikeutesi ja puhua, jos heitä ei kunnioiteta. Jos testiproktorisi ohittaa määrätyn tauon, puhu ja varmista, että sinulla on aikaa liikkua ja ladata.

Jos valmistaudut suorittamaan kokeen, keskityt käsillä oleviin osioihin ja hyödynnät taukojasi, voit maksimoi suorituskykysi testipäivänä. Mitä testin jälkeen tulee tietää päivän viimeistelystä?

body_party-1.png

Vinkki # 1 viimeistelyyn: älä aloita 70-luvun tyylistä diskojuhlia, ennen kuin olet läpäissyt testisi ja poistunut testauskeskuksesta.

ACT-testipäivä: Viimeistely

Kuten olet lukenut yllä, tarkka päättymisaikasi vaihtelee sen mukaan, milloin aloitit testauksen ja otatko esseen osan loppuun vai ei. Mahdollisilla poikkeamilla taukoaikoilla voi myös olla pieni vaikutus lopetusaikaan. Suurimmaksi osaksi opiskelijat, jotka suorittavat ACT ilman kirjoittamista, valmistuvat noin klo 12.15, kun taas esseelle jäävät noin klo 1.00.

Kun olet valmis, lääkäri pyytää kaikkia opiskelijoita sulkemaan testivihkonsa. Proctor ohjaa sinua kaikista viime hetken tehtävistä ja lopuksi kerää kaikki testausmateriaalit. Kun saat vihreän valon, voit poistua testauskeskuksesta. Kun olet ulkona, voit kytkeä matkapuhelimesi uudelleen päälle, kutsua kyydin tai suunnata kotiin ja nauttia loppupäivästäsi!

Vinkkejä viimeistelyyn

Vaikka saatat haluta käynnistää matkapuhelimesi ja jakaa muulle maailmalle, että olet vihdoin suorittanut ACT: n, suosittelen odottamaan, kunnes poistut testauskeskuksesta. Varsinkin jos et käytä essee-osiota, sinun on kunnioitettava, että ihmiset ovat edelleen testaustilassa ja lähde hiljaa jotta heidän rikkomuksensa ei rikkoutuisi.

Kaikkien opiskelijoiden tulisi pidättäytyä keskustelemasta tiettyistä testikysymyksistä keskenään tai kirjoittamasta niistä verkossa. Aivan kuten ACT, Inc kieltää tiukasti tekniikan, niin myös se kieltää tiettyjen testikysymysten jakamista. Pohjimmiltaan sinun pitäisi ajatella testiäsi säilytetyksi suuressa oranssissa kirjekuoressa, jonka yli on leimattu luottamuksellinen, kuten tiedosto Pentagonissa. Kuka tiesi, että standardoiduilla testeillä oli niin korkeat panokset?

Kun kuitenkin poistut testauskeskuksesta, voit heittää kätesi ylös ja juhlia kaikkea kovaa työtäsi! Onnittelut, olet suorittanut ACT: n. Saat pisteet takaisin noin kahden viikon kuluttua (ja essee-pisteet noin kahden viikon kuluttua siitä).

Nyt kun tiedät testipäivän yksityiskohdat, siirrymme logistiikan ulkopuolelle keskustelemaan mitä muuta voit tehdä valmistautuaksesi testipäivän haasteeseen. Mitä voit tehdä sitomaan löysät päät ja lisäämään itseluottamusta ennen suurta testiä?

Alaskan yliopiston hyväksymisaste

body_lion.jpg

Kuinka voit kanavoida leijonan, luonnon luotettavimman ja hyvin koillisen eläimen?

Kuinka tuntea itsevarmuus ACT-testipäivänä

On olemassa useita strategioita, joiden avulla voit tuntea itsesi rauhalliseksi, viileäksi ja kerätyksi testipäivää varten. Jotkut ovat toimintakykyinen kuten pakata laukkusi, kun taas toisten on tehtävä fyysisen, henkisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen. Käydään läpi tärkeimmät, jotka auttavat sinua hallitsemaan aikaa ja stressiä ja tuntemaan parhaasi ACT: lle.

Pakkaa laukkusi edellisenä iltana

Mikään ei voi aloittaa vapaapäivää stressaavalla jalalla aivan kuten menettää pääsylippusi. Ota tämä mahdollisuus pois pöydästä mennessä valmistelet kaiken tarvitsemasi edellisenä iltana. Tärkeimmät materiaalit ovat painettu pääsylippusi, hyväksyttävä valokuvallinen henkilötodistus, nro 2 lyijykynät (pyyhekumilla) ja laskin.

Näiden välttämättömyyksien lisäksi sinun pitäisi todennäköisesti tuoda myös ravitsevia välipaloja ja kosteuttava juoma, kuten vesi tai Gatorade. Voit myös tuoda kellon, niin kauan kuin se on hiljainen, ajan seuraamiseksi. Jos kello kuitenkin häiritsee, jätä se kotiin. Lopuksi voit tuoda mukanasi varmuuskopiot laskimeesi!

rochesterin teknologiainstituutti gpa

Varmista, että sinulla ei ole kiellettyjä materiaaleja, kuten tekniikka ja äänihälytykset tai tallennusominaisuudet (tai jos teet niin, että ne on kytketty pois päältä eivätkä jätä laukkusi). Näitä ei voi tuoda esiin lainkaan testin aikana, ei edes tauon aikana.

Pakkaa laukkusi järjestäytyneesti, jotta pääset helposti kaikkeen mitä tarvitset. Niin kauan kuin laitat kaiken yhteen edellisenä iltana, voit levätä helposti tietäen, että ainoa asia, joka sinun on tehtävä seuraavana aamuna, on tartu laukkuun matkalla ulos ovesta.

Priorisoi itsehoitoa

Huolehtiminen hyvinvoinnistasi tulisi aina olla etusijalla, ja siitä tulee ehkä vielä tärkeämpi stressin ja paineen aikana. ACT: n tekeminen yhdessä koko yliopistoon pääsyn ja tulevan prosessin suunnittelun kanssa on varmasti yksi niistä aikoista. Huolehtimalla henkisestä, emotionaalisesta, fyysisestä ja ehkä hengellisestä tilastasi, voit pysyä terveenä ja onnellisena ja vastata näihin haasteisiin luottavaisin mielin ja itsetietoisesti.

Se, miten hoidat itsesi, vaihtelee yksilöllisesti, mutta sinun tulisi varata aikaa harrastamiseen aktiviteetit, joista nautit ja jotka tuovat sinulle mielenrauhaa. Jotkut näistä voivat sisältää viettää aikaa ulkona, musiikin kuuntelua, joogaa, meditaation harjoittamista, ajan viettämistä ystävien ja perheen kanssa tai päiväkirjaan kirjoittamista. Ajanhallintatekniikat voivat myös auttaa vähentämään stressiä päivittäisessä elämässäsi ja jakamaan vastuusi hallittavasti.

Itsehoito on sisäisen äänesi ja olla kiltti itsellesi. Etsi ympäristöjä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi (tai siivota sitä, missä olet). Jos et ole viime aikoina, juo iso lasillinen vettä. Pienet itsehoidon eleet voivat saada sinut tuntemaan olosi paremmaksi, vahvemmaksi ja valmiimmaksi vastaamaan sinulle tuleviin haasteisiin. Liikunta voi myös olla tärkeä osa itsehoidon yhtälöä.

body_reese.jpg

Kuten olemme oppineet Elle Woodsilta (tai ainakaan minun sukupolveni teki), 'Harjoitus antaa sinulle endorfiineja. Endorfiinit tekevät sinut onnelliseksi. Onnelliset ihmiset eivät vain [kaatu ja palaa ACT: n aikana]. ' ( Laillisesti vaalea / MGM / EOnline )

Hyödynnä liikunnan voimaa

Liikunta on toinen hieno tapa huolehtia fyysisestä terveydestäsi, ja se voi parantaa merkittävästi myös henkistä ja henkistä terveyttäsi. Aktiivisuus voi lisätä endorfiinejasi, jotka ovat välittäjäaineita lisää onnellisuutta ja vähentää stressiä.

Harjoitteluun uppoutuminen voi toimia myös eräänlaisena meditaationa, joka puhdistaa mielesi tyypillisestä pulista ja antaa sinun menettää itsesi nykyisessä hetkessä. Fyysisten haasteiden voittaminen voi lisäksi tehdä sinusta tuntuu entistä paremmin kykenevältä vastaamaan muihin haasteisiin jotka tulevat mukaan, kuten ACT: n tekeminen.

Jos pelaat urheilutiimissä, niin hienoa; olet todennäköisesti jo saanut rutiininomaisen harjoittelun, ja voit nauttia eduista, jotka johtuvat tiimiin kuulumisesta. Jos liikunta ei ole suuri osa aikataulustasi, yritä tehdä tilaa kävelylle, juoksulle, tanssille, uinnille tai jopa kotona joogaharjoituksille.

Aloita vähintään kuukausi ennen ACT-tapahtumaa, vähintään puoli tuntia kolme kertaa viikossa, ja katso, onko sillä mitään vaikutusta mielentilaan ja näkymiin. Jos olet alttiita testeihin liittyvälle ahdistukselle tai haluat vain lisätä itseluottamusta ennen testipäivää juoksukenkien heittäminen tai joogamaton levittäminen voi olla vain tarvitsemasi pelinvaihtaja.

Aseta laadukkaan unen ehdot

Rauhallisen, keskeytymättömän kahdeksan tunnin nukkuminen edellisenä iltana ennen suurta testiä saattaa olla sinulle enemmän pyrkimystä kuin todellisuutta, mutta voit ainakin asettaa ehdot maksimoi unesi ennen ACT: tä. Nukkuminen auttaa sinua tuntemaan itsesi positiiviseksi ja valppaaksi. Lisäksi se on välttämätöntä tavata tuohon varhain aamuherätys ennen saapumistasi klo 7.30.

Joten miten voit yrittää parhaani nukkua hyvin? Voit käyttää muutamia menetelmiä. Yksi, sinun pitäisi käytä päivää ennen testiäsi rentoutumiseen. Voit tehdä kevyen katsauksen, mutta älä huoli viime hetken tunkeutumisesta - tässä vaiheessa olet suorittanut kaikki opiskelut voit valmistautua.

Tunne tai kaksi ennen nukkumaanmenoa kannattaa yrittää rauhoittava toiminta , kuten lukeminen tai kirjoittaminen. Näytöt vain stimuloivat aivojasi, joten yritä laittaa matkapuhelin tai tietokone pois ennen kuin haluat nukkua. Tutkijat ehdottavat myös, että sininen valo voi tuhota unesi, joten yritä himmentää valoja tai jopa käyttää a sininen valoa estävä sovellus asettaa lepotilaa edistävät valaistusolosuhteet.

Rauhoittava musiikki voi auttaa sekä unta lisääviä ruokia, kuten jogurttia, maitoa, banaaneja, kauraa ja yrttiteetä. Aivan kuten yllä olevassa itsehoidon keskustelussa, voit harkita a kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvien yöunien saamiseksi ottaen huomioon ympäristö, ruoka ja aktiviteetit ennen nukkumaanmenoa.

helsinki-2.jpg

kuinka pitkä on senttimetri

Banaanien on osoitettu tekevän ihmisiä onnellisempi . Joten on katsellut kuvia söpöistä eläimistä. Joten banaanin syömisen katsellessa tätä kuvaa oravasta, joka syö banaania, on oltava lopullinen onnellinen kokemus.

Polttaa aivosi ja kehosi ravitsevilla välipaloilla

ACT vaatii paljon aivovoimaa, ja kaikkea tätä voimaa on käytettävä energialähteellä. Terveelliset elintarvikkeet ja vesi ylläpitävät sinua, kun työskentelet läpi pitkän aamun. Suunnittele, mitä syöt aamiaiseksi, ja mieluiten valitset jotain proteiinia ja kokonaisia ​​jyviä. Vältä elintarvikkeita, jotka ovat pääasiassa sokeria, koska ne antavat sinulle vain energiapiikin, jota seuraa iso kaatuminen.

Syö aamiainen ennen lähtöäsi tuo välipaloja ja juomia virkistää uudelleen taukojen aikana. Vältä aamun puolivälissä nurisevaa vatsaa, jotta voit keskittää kaiken energian testin suorittamiseen.

Käytä mukavia kerroksia

Aivan kuten tyhjä vatsa häiritsisi, samoin tuntuisi kylmältä, kuumalta tai epämukavalta. Käytä kerroksia valmistautuaksesi arvaamattomiin luokkahuoneen lämpötiloihin ja valitse vaatteet, jotka ovat mukavia ja saavat sinut tuntemaan itsesi luottavaiseksi. Valitse nämä edellisenä päivänä auttaaksesi sinua valmistautumaan nopeammin ja helpommin ACT-aamuna.

Ajattele positiivisesti!

Oletko koskaan kuullut positiivisen ajattelun voima? Tai katsomalla lasia kuin se olisi puoliksi täynnä puolityhjän sijaan? Optimistinen ajattelu voi olla jossain määrin valinta, ja se voi sekä vähentää stressiä että parantaa suorituskykyäsi korkeapaineponnisteluissa, kuten ACT: n tekeminen.

Jotta voisit ajatella positiivisesti, sinun on ymmärrettävä itsekeskustelun käsite. Meillä on usein kertomus, joka kulkee pään läpi, tekee johtopäätöksiä, muokkaa käsitystämme ja aiheuttaa tunteitamme. Jolla, joka puhuu hyvin negatiivisesti itsestään ja ympäristöstään, on todennäköisesti vaikeampaa onnistua suuressa testissä tai ainakin kokea paljon stressiä. Jolla, joka puhuu myönteisemmin olosuhteistaan ​​ja henkilökohtaisista kyvyistään, voi olla suuremmat mahdollisuudet menestyä sekä kokea matalampaa stressiä.

Ihmisillä on tietysti kaikki erilaiset kokemukset ja olosuhteet, ja jotkut ovat luonnollisemmin alttiita pessimismille tai optimismille. Muista muuttujista riippumatta voit kuitenkin kasvattaa tietoisuutta ajatuksistasi ja siitä, miten ne vaikuttavat tunteisiisi ja suorituskykysi. Kun tulet tietoisemmaksi, voit yrittää haastaa ajatukset, jotka estävät sinua, ja korvata ne ajatuksilla, jotka todennäköisemmin auttavat sinua tuntemaan itsesi luottavaiseksi, keskittymään ja menestymään.

Harkitse rohkaisevia sanoja, jotka annat parhaalle ystävälle, jos hän on hermostunut testistä tai epäilee omia kykyjään. Mieti sitten pitämällä samaa pep-puhetta itsellesi. Keskity vahvuuksiisi sen sijaan, että huolehdit heikkouksistasi. Harjoittele positiivisen ajattelun voimaa ja ole ylpeä itsestäsi, kun otit tämän askeleen kohti korkeakoulujen maailmaa!

helsinki-2.jpg

Juhli kaikkia upeita vahvuuksiasi ja ole ylpeä sitoutumisestasi korkeakoulutukseen!

Yhteenvetona...

ACT on haastava testi, ja sinun pitäisi tee kaikkesi valmistautuaksesi testipäivään. Vahvista itseäsi oppimalla tarkalleen mitä odottaa, ja poista turhat hämmennykset tai yllätykset ACT-testipäivänä.

Valmista laukku, aseta vaatteet ja selvitä aamiainen ja välipalat edellisenä päivänä. Löydä tasapaino kaikella kovalla työlläsi ja priorisoi itsehoito tekemällä aikaa aktiviteeteille, joista pidät ja se jättää sinut hyväksi.

Hyödynnä lopuksi positiivisen ajattelun voima parhaan suorituksesi suhteen. Kuten kaikissa yrityksissänne, voit jatkuvasti parantaa jos jatkat vaivaa ja sitkeyttä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.