ACT-testipäivät 2020-2021

ominaisuus_kalenteri-10.jpg

Me PrepScholarilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita oikea ACT -testin päivämäärä. Valitse päivämäärä liian aikaisin, eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa opiskeluun, mutta valitse päivämäärä liian myöhään, etkä ehkä voi suorittaa tenttiä tarvittaessa uudelleen tai saada pisteitäsi kouluille ajoissa.

Jotta ACT -testin päivämäärän valitseminen olisi helpompaa, tarkistamme jatkuvasti parhaat tiedot ilmoittaaksemme sinulle tulevista testipäivistä. Kun tiedät tulevan ACT -rekisteröinnin ja tenttipäivät, voit luoda oman opintosuunnitelma ja pysy järjestyksessä, jolloin voit vähentää stressiä ja saavuttaa tavoitteesi.Tässä artikkelissa annamme sinulle ACT-testin odotetut päivämäärät vuosille 2020-2021 ja selitä tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon testipäivää valittaessa.

ACT-testipäivät 2020-2021

Alla on odotettu aikataulu ACT-testin päivämäärille, ilmoittautumisajoille ja pisteiden julkaisupäiville lukuvuodelle 2020-21. Huomaa, että nämä eivät ole virallisia päivämääriä. Kaikki päivämäärät perustuvat omiin ennusteisiimme.

Testin päivämäärä Takaraja Myöhäinen määräaika Online Score Release*
12. syyskuuta 2020 31. elokuuta 2020 N/A 6. lokakuuta; 20. lokakuuta 2020
13. syyskuuta 2020 31. elokuuta 2020 N/A 7. lokakuuta; 21. lokakuuta 2020
19. syyskuuta 2020 31. elokuuta 2020 N/A 13. lokakuuta; 27. lokakuuta 2020
10. lokakuuta 2020 25. syyskuuta 2020 N/A 3. marraskuuta; 17. marraskuuta 2020
17. lokakuuta 2020 25. syyskuuta 2020 N/A 10. marraskuuta; 24. marraskuuta 2020
24. lokakuuta 2020 25. syyskuuta 2020 N/A 24. marraskuuta; 8. joulukuuta 2020
25. lokakuuta 2020 25. syyskuuta 2020 N/A 25. marraskuuta; 9. joulukuuta 2020
12. joulukuuta 2020 6. marraskuuta 2020 20. marraskuuta 2020 7. tammikuuta; 21. tammikuuta 2021
6. helmikuuta 2021 8. tammikuuta 2021 15. tammikuuta 2021 8. maaliskuuta; 22. maaliskuuta 2021
10. huhtikuuta 2021 5. maaliskuuta 2021 19. maaliskuuta 2021 11. toukokuuta; 25. toukokuuta 2021
12. kesäkuuta 2021 7. toukokuuta 2021 21. toukokuuta 2021 6. heinäkuuta; 20. heinäkuuta 2021
17. heinäkuuta 2021 11. kesäkuuta 2021 25. kesäkuuta 2021 10. elokuuta; 24. elokuuta 2021

* Ensimmäinen päivämäärä on silloin, kun monivalintapisteet tulevat esiin, ja toinen päivä, jolloin täydet pisteet (mukaan lukien essee) tulevat saataville.

Kuinka tarkka taulukko on yllä?

Kaikki yllä olevan taulukon päivämäärät ovat ennustettuja ja voivat muuttua erityisesti COVID-19-aikana .

Kuitenkin, Aikataulun pitäisi olla aika tarkka, kun otetaan huomioon aiempien vuosien päivämäärät ja nykyiset tiedot koska tenttipäivät eivät muutu paljon vuodesta toiseen. Tulosten julkaisupäivät ovat vähiten tarkkoja, mutta niiden pitäisi olla viikon sisällä suunnitelluista päivämääristä. Muista myös se kaikki eivät saa monivalintapisteitään samaan aikaan .

testi-986769_640

Kuinka valita paras ACT -testipäivämäärä

Nämä arvioidut ACT -testin päivämäärät ovat liian kaukana, jotta voit rekisteröityä johonkin niistä, mutta voit silti käyttää niitä saadaksesi hyvän käsityksen siitä, milloin tulevat ACT -testipäivät ovat ja Aloita suunnittelu, minkä kuukauden haluat suorittaa testin.

älä mene lempeään analyysiin

Kun mietit, mikä ACT -kokeen päivämäärä on paras sinulle, ota huomioon nämä neljä tekijää:

#1: Yliopistohakemusten määräajat

Ennen kuin voit valita ACT -testin päivämäärän, sinun on tiedettävä, milloin jokainen hakemaasi korkeakoulu tarvitsee pisteitäsi. Korkeakoulujen hakuajat ovat tärkein tekijä, joka on otettava huomioon ACT -tenttipäivää valittaessa. Jos myöhästyt määräajasta, he eivät todennäköisesti tarkista pisteitäsi riippumatta siitä, kuinka korkeita ne ovat! Tämä tarkoittaa, että haluat aina valita testin päivämäärän hyvissä ajoin ennen yliopiston määräaikoja.

ACT -pisteidesi saaminen kestää noin kaksi viikkoa tenttipäiväsi jälkeen, ja sitten koulut saavat tyypillisesti pisteesi vielä kaksi viikkoa sen jälkeen. Siksi suosittelemme ACT -testipäivän valitsemista vähintään kuukautta ennen hakemusten eräpäivää jotta et menetä määräaikoja.

Yleiset hakuajat ovat 1. tammikuuta opiskelijoille, jotka hakevat säännöllistä päätöstä, ja 1. tai 15. marraskuuta varhainen toiminta / varhainen päätös . Jos haet säännöllinen päätös , viimeisimmän vuoden joulukuun testi on todennäköisesti viimeinen ACT, jonka voit suorittaa useimmille korkeakouluille. Jos teet varhaisen toimenpiteen tai varhaisen päätöksen, viimeinen ACT, jonka voit tehdä, on todennäköisesti lokakuun testipäivä. Joillakin kouluilla on tietty määräaika vain SAT/ACT -pisteille tai ne luettelevat viimeisen tenttipäivän, jolta he hyväksyvät pisteet. Tarkista hakemasi koulujen hakusivut, jotta saat nämä tiedot.

#2: Mahdolliset ACT -uusinnat

Saadakseen parhaan pistemäärän, monet opiskelijat päätyvät ottamaan ACT: n kaksi tai kolme kertaa. Vaikka olisit varma, että saat haluamasi pistemäärän ensimmäistä kertaa, kun otat testin, on järkevää antaa itsellesi aikaa yhdelle tai kahdelle uusinnalle. Tässä on mahdollinen aikataulu, joka antaa sinulle runsaasti aikaa suorittaa ACT kolme kertaa:

  • Ensimmäinen kerta: kuten a juniorina syksyllä
  • Toinen kerta: kuten juniorina kevätlukukaudella
  • Kolmas kerta: kuten vanhempi syksyllä (tai kesällä ennen syksyn lukukautta)

Jos et ole aivan valmis ottamaan ACT: tä nuoremman vuoden syksyllä, voit tehdä testin ensimmäisen kerran helmikuussa. Tämä antaa sinulle silti tarpeeksi aikaa ottaa se kerran tai kahdesti ja opiskella tenttien välillä.

#3: Opintosuunnitelmasi

Opintosuunnitelmasi on toinen tärkeä tekijä, joka on mietittävä ennen ACT -testin päivämäärän valitsemista. Suosittelemme tyypillisesti oppilaita aloittamaan opiskelu useita kuukausia ennen ACT: n ottamista, mutta oikeastaan ​​tärkeämpää kuin kuukausien määrä on tuntia käytetään opiskeluun. Tässä ovat arviomme siitä, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava ACT: lle sen perusteella, kuinka paljon pistettä haluat parantaa:

  • 0-1 ACT-pisteen parannus: 10 tuntia
  • 1-2 ACT-pisteen parannus: 20 tuntia
  • 2-4 ACT-pisteen parannus: 40 tuntia
  • 4-6 ACT-pisteen parannus: 80 tuntia
  • 6-9 ACT-pisteen parannus: 150 tuntia+

Jos esimerkiksi saat noin 26 harjoitustehoa ja tavoitteesi on 30, odota noin 40-60 tuntia tavoitteen saavuttamiseksi. Jos luulet pystyväsi opiskelemaan noin kuusi tuntia viikossa, valmistautuminen kestää noin seitsemän - kymmenen viikkoa. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava testipäivä vähintään 2,5 kuukautta ACT: n opiskelun aloittamisen jälkeen, jotta sinulla on riittävästi aikaa valmistautua.

Nämä ovat kuitenkin vain arvioita, ja on tärkeää tehdä säännöllisiä harjoitustestejä, jotta näet, kuinka paljon olet edistynyt ja millä aloilla sinun on vielä parannettava.

#4: Aikataulun ristiriidat

Toinen huomioon otettava tekijä on, toimiiko kiinnostunut päivämäärä kaikkien muiden aikataulusi kanssa. Kun olet pitänyt kokeen päivämäärän mielessäsi, tarkista, onko sinulla mahdollisia ristiriitoja kyseisenä päivänä. Älä myöskään katso vain testipäivää; varmista, että sinulla on runsaasti aikaa aikataulussa viikkoina/kuukausina ennen tenttipäivää jotta voit opiskella niin paljon kuin tarvitset.

Esimerkiksi lokakuun päivämäärä voi olla sama päivä kuin orkesterikonserttisi. Tai ehkä haluat välttää kesäkuun testipäivän, koska keskityt finaaliin/AP -kokeisiin. Näissä tapauksissa sinun on valittava toinen tenttipäivämäärä varmistaaksesi, että voit valmistautua hyvin ACT: hen ja keskittyä täysin tenttipäivään.

mikä on harvardin keskimääräinen gpa

body_study

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Shawneen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Sydämen sijainti: Millä puolella kehoa sydämesi on?

Millä puolella rintaasi sydämesi on? Selitämme sydämen sijainnin ja kuinka kertoa, onko rintakipu merkki sydänongelmista tai jostain muusta.

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

Etkö ole varma, mitä ACCUPLACER-testipisteesi tarkoittavat? Tutustu täydelliseen oppaaseen ACCUPLACER-pistemäärän ymmärtämiseksi.

Kenen tai Kuka? 3 vinkkiä eron muistamiseen

Mitä eroa on kenen ja kenen välillä? Kuinka voit pitää ne suorana? Katso vinkkimme täydellisestä oppaastamme kenen ja kenen välillä.

Aquinas Collegen pääsyvaatimukset

Bad College Essays: 10 virhettä, joita sinun on vältettävä

Etkö ole varma, mikä tekee huonot korkeakoulu esseet epäonnistumaan? Tässä oppaassa selitetään opiskelijoiden kohtaamat yleiset karvat ja mitä yliopiston esseiden aiheita tulisi välttää.

Butlerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Menlo-Athertonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Menlo-Atherton High Schoolista Athertonissa, Kaliforniassa.

4 strategiaa GPA: n parantamiseksi lukiossa nopeasti

Onko sinun nostettava GPA: ta nopeasti, esimerkiksi yliopistosovelluksissa? Tässä on 4 tärkeintä strategiaa GPA: n nostamiseksi lukiossa mahdollisimman vähän lukukausia.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

700 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Vassarin pääsyvaatimukset

Chapmanin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Ultimate AP -kemian opinto -opas

Etsitkö perusteellista AP -kemian opinto -opasta? Meillä on muistiinpanoja, harjoitustestejä ja vinkkejä.

Mitä tarvitset Arizonan yliopistoon: ACT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Saratogan lukiosta Saratogassa, Kaliforniassa.