ACT-testipäivät 2019-2020

body_examcalendar

Oikean ACT-testipäivän valitseminen voi vaikuttaa merkittävästi pisteisiin. Haluat valita päivämäärän, joka antaa sinulle sekä tarpeeksi aikaa valmistautua testiin että tarpeeksi aikaa lähettää pisteet kouluille niiden määräajoissa ja mahdollisesti suorittaa ACT tarvittaessa, jos tarvitset.

PrepScholarissa tarkastelemme jatkuvasti parhaita tietoja ilmoittaaksemme sinulle tulevista testipäivistä, jotta voit päättää hyvissä ajoin, kun haluat suorittaa ACT: n. Tässä artikkelissa annamme sinulle ACT-testipäivät vuosille 2019-2020 ja selitämme huomioon otettavat tekijät, jotta voit valita sinulle parhaimman testipäivän.ACT-testipäivät 2019-2020

Alla ovat testipäivät, ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisupäivät vuosille 2019-2020. Kaikki nämä päivämäärät on vahvistanut ACT Inc. Jos ilmoittaudut tenttiin normaalin määräajan jälkeen mutta ennen myöhäistä määräaikaa, maksat lisäksi 30 dollarin myöhästymismaksun. Ilmoittautuminen myöhäisen määräajan jälkeen ei ole mahdollista.

Testipäivä Takaraja Myöhäinen määräaika Tulosjulkaisu *
14. syyskuuta 2019 16. elokuuta 2019 30. elokuuta 2019 24. syyskuuta; 8. lokakuuta 2019
26. lokakuuta 2019 20. syyskuuta 2019 4. lokakuuta 2019 12. marraskuuta; 26. marraskuuta 2019
14. joulukuuta 2019 8. marraskuuta 2019 22. marraskuuta 2019 26. joulu 2019; 9. tammikuuta 2020
8. helmikuuta 2020 10. tammikuuta 2020 17. tammikuuta 2020 25. helmikuuta; 10. maaliskuuta 2020
4. huhtikuuta 2020 28. helmikuuta 2020 13. maaliskuuta 2020 14. huhtikuuta; 28. huhtikuuta 2020
13. kesäkuuta 2020 8. toukokuuta 2020 22. toukokuuta 2020 23. kesäkuuta; 7. heinäkuuta 2020
18. heinäkuuta 2020 ** 19. kesäkuuta 2020 26. kesäkuuta 2020 28. heinäkuuta; 11. elokuuta 2020

* = Viittaa verkkopisteiden julkaisuun. Ensimmäinen päivä on silloin, kun monivalintapisteet tulevat esiin, ja toinen päivä, jolloin täydelliset tulokset (essee mukaan lukien) ovat käytettävissä.
** Ei testausta New Yorkissa heinäkuun testipäivänä

body_test_chalkboard

Kuinka valita paras ACT-testipäivä sinulle

Nyt tiedät, milloin ACT-testipäivät ovat, mutta mikä päivämäärä sinun pitäisi valita? On neljä tekijää, jotka on otettava huomioon sen varmistamiseksi, että valitset itsellesi parhaan ACT-testipäivän. Keskustelemme niistä jokaisesta alla.

# 1: Milloin yliopistohakemuksesi erääntyvät?

Tärkein tekijä ACT-testipäivän valinnassa on varmista, että kouluihin, joihin haet, saat pisteet ennen määräaikaa. Monet koulut ovat melko tiukkoja määräaikojen suhteen (heillä on paljon hakemuksia läpi!), Ja mahtavilla ACT-pisteilläsi ei ole väliä, jos menetät niiden määräajan. Tämä tarkoittaa, että haluat aina olla varma, että valitset testipäivän, joka saa pisteet ajallaan.

On tärkeää muistaa, että ACT-pisteiden saaminen kestää noin kaksi viikkoa tenttipäivän jälkeen, ja sen jälkeen kestää usein vielä kaksi viikkoa, ennen kuin koulut saavat tulokset. Tästä syystä suosittelemme valitsemaan ACT-testipäivän vähintään neljä viikkoa ennen hakemusten jättämisen määräaikoja varmistaa, että koulut saavat pisteesi ajoissa.

Yhteiset määräajat ovat 1. tammikuuta säännöllisen päätöksen tekemiselle ja 1. tai 15. marraskuuta varhainen toiminta / varhainen päätös .Jos haet säännöllinen päätös , vanhemman vuoden joulukuun testi on todennäköisesti viimeinen testi, jonka voit suorittaa useimmissa korkeakouluissa. Jos haetvarhainen toiminta tai varhainen päätös, viimeinen testi, jonka voit suorittaa, on todennäköisesti lokakuun testipäivä. Joissakin kouluissa on tietty määräaika vain SAT / ACT-pisteille, tai ne luetellaan viimeinen tenttipäivä, josta ne hyväksyvät pisteet. Tarkista näiden koulujen hakusivut saadaksesi nämä tiedot.

mikä on korkein gpa

Lisäksi, jos aiot hakea stipendejä, joissa otetaan huomioon ACT-pisteet, sinun on varmistettava, että pisteet ovat myös ennen näitä määräaikoja.

# 2: Kuinka monta kertaa aiot tehdä ACT: n?

Koska useimmat opiskelijat lisäävät pisteitään, kun he ottavat ACT: n uudelleen, sinun pitäisi anna itsellesi mahdollisuus suorittaa testi useita kertoja . Monet opiskelijat päätyvät suorittamaan ACT kaksi tai kolme kertaa saadakseen parhaan tuloksen. Tätä aikataulua suosittelemme:

 • Ensimmäinen kerta: a nuorempi syksyn lukukaudellasi
 • Toinen kerta: a nuorempi kevätlukukaudellasi
 • Kolmas kerta: a vanhempi syksyn lukukaudellasi (tai kesää edeltävällä kesällä)

Jos et ole aivan valmis ottamaan ACT: ää juniorivuotesi syksyllä, voit suorittaa testin ensimmäisen kerran helmikuussa ja sinulla on vielä tarpeeksi aikaa ottaa se kerran tai kahdesti aikaa opiskella tenttipäivien välillä .

body_study-7

# 3: Kuinka kauan aiot opiskella?

Ennen ACT-testipäivän valitsemista selvitä, kuinka kauan sinun on opittava, ja varmista, että sinulla on riittävästi aikaa valmistautua ennen testin suorittamista. Suosittelemme yleensä, että opiskelet kolmesta kuuteen kuukauteen ennen ACT: n tekemistä, mutta tosiasia, enemmän kuin kuukausien lukumäärä, on kuinka monta tuntia sinä opiskelet. Tässä on arvioidemme tuntimäärät, jotka sinun on opiskeltava ACT: n perusteella sen perusteella, kuinka suuren pisteparannuksen haluat:

 • 0-1 ACT-pisteen parannus: 10 tuntia
 • 1-2 ACT-pisteen parannusta: 20 tuntia
 • 2-4 ACT-pisteen parantaminen: 40 tuntia
 • 4-6 ACT-pisteen parantaminen: 80 tuntia
 • 6-9 ACT-pisteparannus: 150 tuntia +

Joten, jos olet noin 28-vuotias harjoittelupelissä ja maalipisteesi on 31, odota, että opiskelet noin 40 tuntia tavoitteen saavuttamiseksi. Jos luulet pääsevän viiden tunnin opiskeluun viikossa, se tarkoittaa, että sinulla on noin kahdeksan viikkoa valmiina, joten sinun tulisi valita testipäivä vähintään kaksi kuukautta ACT-valmistelun aloittamisen jälkeen.

Nämä ovat kuitenkin vain arvioita, ja on tärkeää suorittaa säännölliset harjoitustestit, jotta näet kuinka paljon edistyt ja missä sinun on vielä parannettava.

# 4: Onko sinulla ristiriitoja testipäivien kanssa?

Lopuksi, ennen kuin valitset ACT-testipäivän, sinun on varmistettava, että se toimii aikataulusi kanssa. Kun olet ajatellut testipäivää, tarkista, onko sinulla kyseisenä päivänä tai sen ympärillä mahdollisia ristiriitoja. Älä myöskään katso vain testipäivää; varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa aikataulussasi viikkoja / kuukausia ennen tenttipäivää opiskella niin monta tuntia kuin tarvitset.

Ehkä helmikuu on samana päivänä kuin orkesterikonserttisi. Tai ehkä haluat välttää kesäkuun testipäivän, koska keskityt finaaliin / AP-kokeisiin. Näissä tapauksissa sinun on valittava toinen tenttipäivä varmistaaksesi, että voit olla hyvin valmistautunut ACT-tapahtumaan ja keskittyä täysin testikokeen päivään.

Yhteenveto: ACT-testipäivät

Vuosina 2019-2020 on seitsemän ACT-tenttipäivää. Niitä on jokaisen seuraavan kuukauden aikana:

 • syyskuu
 • lokakuu
 • joulukuu
 • helmikuu
 • huhtikuu
 • Kesäkuu
 • heinäkuu

Muista rekisteröityä tenttiin ajoissa varmistaaksesi, että saat haluamasi testipäivän eikä sinun tarvitse maksaa myöhäistä ilmoittautumismaksua.

Muista kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset, kun valitset ACT-testipäivän:

 • Milloin yliopistohakemuksesi erääntyvät?
 • Kuinka monta kertaa aiot ottaa ACT: n?
 • Kuinka kauan sinun on opiskeltava ACT: lle?
 • Onko testipäiviä, jotka ovat ristiriidassa aikataulusi kanssa?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA