ACT-testipäivät 2019-2020

body_examcalendar

Oikean ACT-testipäivän valitseminen voi vaikuttaa merkittävästi pisteisiin. Haluat valita päivämäärän, joka antaa sinulle sekä tarpeeksi aikaa valmistautua testiin että tarpeeksi aikaa lähettää pisteet kouluille niiden määräajoissa ja mahdollisesti suorittaa ACT tarvittaessa, jos tarvitset.

PrepScholarissa tarkastelemme jatkuvasti parhaita tietoja ilmoittaaksemme sinulle tulevista testipäivistä, jotta voit päättää hyvissä ajoin, kun haluat suorittaa ACT: n. Tässä artikkelissa annamme sinulle ACT-testipäivät vuosille 2019-2020 ja selitämme huomioon otettavat tekijät, jotta voit valita sinulle parhaimman testipäivän.ACT-testipäivät 2019-2020

Alla ovat testipäivät, ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisupäivät vuosille 2019-2020. Kaikki nämä päivämäärät on vahvistanut ACT Inc. Jos ilmoittaudut tenttiin normaalin määräajan jälkeen mutta ennen myöhäistä määräaikaa, maksat lisäksi 30 dollarin myöhästymismaksun. Ilmoittautuminen myöhäisen määräajan jälkeen ei ole mahdollista.

Testipäivä Takaraja Myöhäinen määräaika Tulosjulkaisu *
14. syyskuuta 2019 16. elokuuta 2019 30. elokuuta 2019 24. syyskuuta; 8. lokakuuta 2019
26. lokakuuta 2019 20. syyskuuta 2019 4. lokakuuta 2019 12. marraskuuta; 26. marraskuuta 2019
14. joulukuuta 2019 8. marraskuuta 2019 22. marraskuuta 2019 26. joulu 2019; 9. tammikuuta 2020
8. helmikuuta 2020 10. tammikuuta 2020 17. tammikuuta 2020 25. helmikuuta; 10. maaliskuuta 2020
4. huhtikuuta 2020 28. helmikuuta 2020 13. maaliskuuta 2020 14. huhtikuuta; 28. huhtikuuta 2020
13. kesäkuuta 2020 8. toukokuuta 2020 22. toukokuuta 2020 23. kesäkuuta; 7. heinäkuuta 2020
18. heinäkuuta 2020 ** 19. kesäkuuta 2020 26. kesäkuuta 2020 28. heinäkuuta; 11. elokuuta 2020

* = Viittaa verkkopisteiden julkaisuun. Ensimmäinen päivä on silloin, kun monivalintapisteet tulevat esiin, ja toinen päivä, jolloin täydelliset tulokset (essee mukaan lukien) ovat käytettävissä.
** Ei testausta New Yorkissa heinäkuun testipäivänä

body_test_chalkboard

Kuinka valita paras ACT-testipäivä sinulle

Nyt tiedät, milloin ACT-testipäivät ovat, mutta mikä päivämäärä sinun pitäisi valita? On neljä tekijää, jotka on otettava huomioon sen varmistamiseksi, että valitset itsellesi parhaan ACT-testipäivän. Keskustelemme niistä jokaisesta alla.

# 1: Milloin yliopistohakemuksesi erääntyvät?

Tärkein tekijä ACT-testipäivän valinnassa on varmista, että kouluihin, joihin haet, saat pisteet ennen määräaikaa. Monet koulut ovat melko tiukkoja määräaikojen suhteen (heillä on paljon hakemuksia läpi!), Ja mahtavilla ACT-pisteilläsi ei ole väliä, jos menetät niiden määräajan. Tämä tarkoittaa, että haluat aina olla varma, että valitset testipäivän, joka saa pisteet ajallaan.

On tärkeää muistaa, että ACT-pisteiden saaminen kestää noin kaksi viikkoa tenttipäivän jälkeen, ja sen jälkeen kestää usein vielä kaksi viikkoa, ennen kuin koulut saavat tulokset. Tästä syystä suosittelemme valitsemaan ACT-testipäivän vähintään neljä viikkoa ennen hakemusten jättämisen määräaikoja varmistaa, että koulut saavat pisteesi ajoissa.

Yhteiset määräajat ovat 1. tammikuuta säännöllisen päätöksen tekemiselle ja 1. tai 15. marraskuuta varhainen toiminta / varhainen päätös .Jos haet säännöllinen päätös , vanhemman vuoden joulukuun testi on todennäköisesti viimeinen testi, jonka voit suorittaa useimmissa korkeakouluissa. Jos haetvarhainen toiminta tai varhainen päätös, viimeinen testi, jonka voit suorittaa, on todennäköisesti lokakuun testipäivä. Joissakin kouluissa on tietty määräaika vain SAT / ACT-pisteille, tai ne luetellaan viimeinen tenttipäivä, josta ne hyväksyvät pisteet. Tarkista näiden koulujen hakusivut saadaksesi nämä tiedot.

mikä on korkein gpa

Lisäksi, jos aiot hakea stipendejä, joissa otetaan huomioon ACT-pisteet, sinun on varmistettava, että pisteet ovat myös ennen näitä määräaikoja.

# 2: Kuinka monta kertaa aiot tehdä ACT: n?

Koska useimmat opiskelijat lisäävät pisteitään, kun he ottavat ACT: n uudelleen, sinun pitäisi anna itsellesi mahdollisuus suorittaa testi useita kertoja . Monet opiskelijat päätyvät suorittamaan ACT kaksi tai kolme kertaa saadakseen parhaan tuloksen. Tätä aikataulua suosittelemme:

 • Ensimmäinen kerta: a nuorempi syksyn lukukaudellasi
 • Toinen kerta: a nuorempi kevätlukukaudellasi
 • Kolmas kerta: a vanhempi syksyn lukukaudellasi (tai kesää edeltävällä kesällä)

Jos et ole aivan valmis ottamaan ACT: ää juniorivuotesi syksyllä, voit suorittaa testin ensimmäisen kerran helmikuussa ja sinulla on vielä tarpeeksi aikaa ottaa se kerran tai kahdesti aikaa opiskella tenttipäivien välillä .

body_study-7

# 3: Kuinka kauan aiot opiskella?

Ennen ACT-testipäivän valitsemista selvitä, kuinka kauan sinun on opittava, ja varmista, että sinulla on riittävästi aikaa valmistautua ennen testin suorittamista. Suosittelemme yleensä, että opiskelet kolmesta kuuteen kuukauteen ennen ACT: n tekemistä, mutta tosiasia, enemmän kuin kuukausien lukumäärä, on kuinka monta tuntia sinä opiskelet. Tässä on arvioidemme tuntimäärät, jotka sinun on opiskeltava ACT: n perusteella sen perusteella, kuinka suuren pisteparannuksen haluat:

 • 0-1 ACT-pisteen parannus: 10 tuntia
 • 1-2 ACT-pisteen parannusta: 20 tuntia
 • 2-4 ACT-pisteen parantaminen: 40 tuntia
 • 4-6 ACT-pisteen parantaminen: 80 tuntia
 • 6-9 ACT-pisteparannus: 150 tuntia +

Joten, jos olet noin 28-vuotias harjoittelupelissä ja maalipisteesi on 31, odota, että opiskelet noin 40 tuntia tavoitteen saavuttamiseksi. Jos luulet pääsevän viiden tunnin opiskeluun viikossa, se tarkoittaa, että sinulla on noin kahdeksan viikkoa valmiina, joten sinun tulisi valita testipäivä vähintään kaksi kuukautta ACT-valmistelun aloittamisen jälkeen.

Nämä ovat kuitenkin vain arvioita, ja on tärkeää suorittaa säännölliset harjoitustestit, jotta näet kuinka paljon edistyt ja missä sinun on vielä parannettava.

# 4: Onko sinulla ristiriitoja testipäivien kanssa?

Lopuksi, ennen kuin valitset ACT-testipäivän, sinun on varmistettava, että se toimii aikataulusi kanssa. Kun olet ajatellut testipäivää, tarkista, onko sinulla kyseisenä päivänä tai sen ympärillä mahdollisia ristiriitoja. Älä myöskään katso vain testipäivää; varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa aikataulussasi viikkoja / kuukausia ennen tenttipäivää opiskella niin monta tuntia kuin tarvitset.

Ehkä helmikuu on samana päivänä kuin orkesterikonserttisi. Tai ehkä haluat välttää kesäkuun testipäivän, koska keskityt finaaliin / AP-kokeisiin. Näissä tapauksissa sinun on valittava toinen tenttipäivä varmistaaksesi, että voit olla hyvin valmistautunut ACT-tapahtumaan ja keskittyä täysin testikokeen päivään.

Yhteenveto: ACT-testipäivät

Vuosina 2019-2020 on seitsemän ACT-tenttipäivää. Niitä on jokaisen seuraavan kuukauden aikana:

 • syyskuu
 • lokakuu
 • joulukuu
 • helmikuu
 • huhtikuu
 • Kesäkuu
 • heinäkuu

Muista rekisteröityä tenttiin ajoissa varmistaaksesi, että saat haluamasi testipäivän eikä sinun tarvitse maksaa myöhäistä ilmoittautumismaksua.

Muista kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset, kun valitset ACT-testipäivän:

 • Milloin yliopistohakemuksesi erääntyvät?
 • Kuinka monta kertaa aiot ottaa ACT: n?
 • Kuinka kauan sinun on opiskeltava ACT: lle?
 • Onko testipäiviä, jotka ovat ristiriidassa aikataulusi kanssa?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA