ACT -pisteet GPA -muuntotaulukkoksi

feature_changingflower.jpg

Oletko kiinnostunut muuttamaan GPA: si ACT -pisteiksi tai päinvastoin? Tästä voi olla hyötyä, jos yrität arvioida ACT -pisteitä nykyisten arvosanojesi perusteella. Tässä oppaassa olemme tarkastelleet tilastoja antaaksemme sinulle tietoja, joita tarvitaan GPA- ja ACT -pisteiden välillä muuntamiseen! Ennen kuin aloitamme, käydään kuitenkin lyhyesti läpi muutamia varoituksia.

Muunnetaanko GPA ACT -pisteiksi? Varo varoituksia!

Ennen kuin katsot alla olevaa taulukkoa, On tärkeää muistaa, että henkilön ACT -tulokset ja GPA osoittavat täysin eri asioita. ACT -pisteet perustuvat yhteen testiin, joka on tehty yhdellä istunnolla, kun taas GPA perustuu vuosien koulutehtäviin lukuisissa luokissa.Tästä syystä nämä kaksi lukua eivät ole täysin vertailukelpoisia. Täydellisen GPA: n saaminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että saat täydellisen 36: n ACT: llä, ja jos sinulla on alhainen GPA, se ei myöskään tarkoita, että olet tuomittu toimimaan huonosti ACT: ssä. Ajattele sitä tällä tavalla: jos juoksija saa ensimmäisen sijan 100 metrin viivalta, se ei automaattisesti tarkoita, että he saisivat myös ensimmäisen sijan maratonissa!

Voit kuitenkin arvioida karkeasti yhden datapisteen toisesta vertaamalla, kuinka kukin niistä on 'hyvä'. Tämä on samanlainen kuin sanonta, että 100 metrin viivan nopein pikajuoksija muuttuu maratonin nopeimmaksi juoksijaksi, jos vertaat kahta kilpailua. Käyttämämme tiedot vastaavat ACT -pisteitä GPA: een sen perusteella, kuinka hyviä kukin niistä on, ja tarkemmin sanottuna prosenttiosuuksia opiskelijoista, jotka ansaitsevat kukin.

Muuntaminen ACT -pisteiden ja GPA: n välillä

ACT -yhdistelmäpisteet GPA (4.0 -asteikko)
36 4.00
35 4.00
3. 4 3,99
33 3,99
32 3,99
31 3.98
30 3.98
29 3.97
28 3.95
27 3.93
26 3.89
25 3.84
24 3.76
2. 3 3.67
22 3.54
kaksikymmentäyksi 3.39
kaksikymmentä 3.23
19 3.05
18 2.85
17 2.64
16 2.37
viisitoista 2.05
14 1.65
13 0,81
12 0,00
yksitoista 0,00
10 0,00
9 0,00
8 0,00
7 0,00
6 0,00
5 0,00
4 0,00
3 0,00
2 0,00
1 0,00

Metodologia : Miten kehitimme tämän kääntymisen? Ensinnäkin käytimme ACT: n viralliset tiedot löytää tarkat prosenttiosuudet tarkalle henkilölle. Sen jälkeen otimme yllä olevasta tutkimuksesta saadut arvosanaprosenttilitiedot luokan arvosanojen laskemiseksi. Seuraavaksi oletimme, että tietyn GPA: n saamiseksi opiskelija, jonka luokan mediaaniluokka on K (100: sta), voi saada tasan kuusi pistettä joko korkeammalle tai matalammalle. Tämän ansiosta voimme yhdistää prosenttipisteet GPA: han ja luoda yllä olevan taulukon. Menetelmämme oppilasluokkien yhdistämiseksi GPA: han on oma. (C) 2016 PrepScholar Inc.

Tiesitkö, että ACT -pistemäärän nostaminen 4 pisteellä voi merkittävästi parantaa mahdollisuuksiasi päästä huippukoulusi? Olemme kirjoittaneet oppaan viidestä parhaasta strategiasta, joita sinun tulee käyttää ACT -pisteesi nostamiseksi. Lataa opas ilmaiseksi nyt:

Korota ACT -pisteitäsi 4 pisteellä (ilmainen lataus)

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA