ACT Science -harjoitustestit: Mitä käyttää ja mitä välttää

kehon_tehtäväkokemus.jpeg

Kumpi tapa valmistautua ACT Science -ohjelmaan - joko yksityisopettajan, luokan, online-ohjelman tai itse - kanssa sinun on varmistettava, että käytät korkealaatuisia ACT Science -testejä. Koska ACT Science on ainutlaatuinen, mikään vanha tiedeopintomateriaali ei leikkaa sitä. Jos haluat oppia siitä, kuinka erilainen ACT-tiede eroaa muista tiedekokeista, lue ACT-tieteen iso salaisuus.

Tässä oppaassa kerron mistä löydät kaikki saatavilla olevat viralliset ACT Science -testit: monet ovat ilmaisia! Annan myös vinkkejä näiden ACT Science -kokeiden käyttämiseen parantamaan pisteitäsi. Lisäksi puhun joistakin ACT Science -harjoittelumateriaaleista, joita sinun tulisi välttää, ja miksi sinun ei pitäisi käyttää niitä. Teen johtopäätökseni vuosien kokemuksestani opiskelijoiden opetuksesta ACT-tiedettä varten ja omasta käytänniäni ACT-tutkimuksen suorittamiseksi.

loki- ja luonnollisen lokin säännötIlmaiset täyspitkät ACT-tieteenharjoitustestit

Nämä ACT Science -harjoitustestit ovat kaikki ilmaisia. Ne ovat kaikki virallisia resursseja ja ACT-päättäjien tekemät. Viralliset harjoitustestit ovat ehdottomasti paras resurssi, jota voidaan käyttää opiskellessa, ja olen luetellut ne kaikki tässä yhdessä paikassa avuksesi.

ACT Science Free -verkkotesti

Tätä testimuotoa voi olla hieman vaikea käyttää, mutta se on ilmainen ja verkossa. Napsauta kutakin vasemmalla olevaa kohtaa ja napsauta vastausvaihtoehtoa nähdäksesi vastauksen. Jotta ajoitus pysyisi realistisena (yhteensä 35 minuuttia tai viisi minuuttia kohdalla), Suosittelen, että käsittelet vastauksia paperilla ja tarkistat vastauksesi yksitellen selaimessasi, kun olet suorittanut koko testin.

Viralliset ACT-PDF-tiedostot

Nämä ovat täydellisen ACT-käytännön kokeen PDF-tiedostoja. Tiede-osan sivut on ilmoitettu alla.

Huomaa, että muutama vuosi puuttuu? Tämä johtuu siitä, että ACT kopioi saman testin eri vuosina. Esimerkiksi 2013-14 -testi on identtinen 2014-15 -testin kanssa. Olen sisällyttänyt lomaketunnuksen jokaiseen testiin, jotta voit vahvistaa sen itse (näet tämän testin jokaisen sivun vasemmassa alakulmassa).

Maksetut ACT-tieteenharjoitustestit

Jos etsit vielä enemmän käytännön ACT Science -testejä, jotka ylittävät edellä luetellut, alla on kaksi muuta tutkittavaa resurssia. Kumpikaan näistä ei ole ilmaisia, mutta ne ovat silti virallisia resursseja, joihin kannattaa käyttää rahaa, jos haluat enemmän harjoittelua.

Virallinen ACT-valmisteluopas

Kirjan ovat valmistaneet ACT: n tekijät, ja siinä on viisi ainutlaatuista täyspitkää ACT-harjoitustestiä sekä muita käytännön kysymyksiä. Noin 20 dollaria maksava kirja on paras kirja realistisiin harjoitustesteihin.

Älä edes katso Kaplan- tai Princeton Review -sivustolta harjoitustestejä - niiden laatu on paljon huonompi kuin ACT: n laatimat testit.

ACT Online -ohjelma

Tämä 25 dollaria maksava online-ohjelma sisältää kaksi ylimääräistä täyspitkää ACT-harjoitustestiä. Online-valmistelumateriaali ei ole hyvä - osta vain tämä testejä varten, jos tarvitset sitä. Seuraavaksi kerron sinulle, kuinka kaikki tämä ACT Science -oppimateriaali voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka käyttää ACT-tiedekäytäntöjä

Tässä osassa aion tiivistää oppaamme parhaasta tavasta opiskella ja harjoitella ACT-tiedettä. Suosittelen, että luet tämän artikkelin tarkempia tietoja varten. Kun käytät todellisia ACT Science -harjoitustestejä, muista pitää seuraavat ohjeet mielessä.

# 1: Ota tiedeosasto yhteen istuntoon

Älä viitsi! ACT Science -osio on vain 35 minuuttia. Sinun on varattava aika, jotta voit istua ACT-tiede ja sinun tulisi pyrkiä suorittamaan vähintään viisi ACT Science -testikoketta. Koska ACT Science -osio on niin kiireinen (52,5 sekuntia per kysymys), muutamat ensimmäiset harjoitustestit auttavat sinua vain sopeutumaan vauhtiin. Ensimmäisten kahden tai kolmen ACT Science -kokeiluni tulokset olivat viisi pistettä matalampia kuin lopulliset pisteet, koska minun piti sopeutua nopeuteen ja strategiaan. Tarvitset kaksi tai kolme ylimääräistä vahvistaaksesi vauhtiasi ja ymmärrystäsi strategiasta.

tieteellisten menetelmien kuusi vaihetta

Vaikka istuminen 35 minuutin jaksossa on hyvä käytäntö, on vielä parempi, jos löydät aikaa, ottaa koko ACT kerralla. ACT on neljän tunnin pituinen maraton, ja sinun on harjoiteltava kestävyyden rakentamiseksi. Tiede on testin viimeinen osa! Koko testin suorittaminen valmistautuu paremmin Tiede-osioon, koska se näyttää, mitä se tarvitsee vallan saamiseksi. Yhden 35 minuutin jakson istuminen kokematta sitä edeltäviä 3,5 tuntia ei ole yhtä hyödyllistä harjoituksellesi ja parannuksellesi. Suosittelen istumaan vähintään kahdelle täyspitkälle harjoituskokeelle (neljä tuntia kussakin) ennen virallisen toimen suorittamista.

# 2: Kiinnitä huomiota aikaan

Jos huomaat, että olet vaikeuksissa saada ACT Science päätökseen 35 minuutissa, yritä tarkkailla vauhtiasi jokaisessa kohdassa ja pidä itsesi tiukasti viiden minuutin ajan kulkua kohti. Lisätietoja tästä ja muista ACT Science -strategioista on ajanhallinnan oppaassamme ja ACT Science -osiossa.

kehon_toimintatieteellinen.jpeg

# 3: Tarkista vastauksesi vielä kerran

Kun olet suorittanut ACT Science -harjoitustestin, tarkista vastauksesi. Tämä on tärkein osa prosessiasi. Tarkista jokainen tekemäsi virhe ja jokainen kysymys, jonka arvasit, mutta sait oikean. Jos et tarkista virheitäsi, et parane; viettää vähintään 15-20 minuuttia jokaisessa tekemässäsi ACT Science -harjoitustestissä.

Lue oppaamme parhaasta tavasta opiskella ACT-tiedettä ja syitä, miksi menetät ACT-tiedekysymyksiä, saadaksesi apua arviointiprosessissasi. Haluaisin mieluummin, että otat vähemmän ACT Science Practice -testejä ja vietät enemmän aikaa tarkasteluun. Jälleen, ilman tarkistusta, et parane.

# 4: Harkitse Prep-ohjelman käyttöä

Täydennä ACT Science -harjoitustestiäsi valmisteluohjelmalla, jos et näe parannusta. Vaikka jotkut ihmiset näkevät suurta parannusta yksinkertaisesti virheiden tarkistamisesta ja testimuodon harjoittamisesta, toiset tarvitsevat lisää strategiaopastusta heikkouksiensa parantamiseksi. Katso PrepScholarin ohjelma; teemme juuri niin. Selvitämme vahvuutesi ja heikkoutesi ja valitsemme räätälöityjä materiaaleja, joiden avulla voit työskennellä heikkouksien parissa ja parantaa pisteitäsi.

ACT Science -harjoittelumateriaalit, joita sinun tulisi välttää ja miksi

Valitettavasti kaikki ACT Science -harjoitustestit eivät ole laadukkaita. Alla on neljä harjoituskoketta, joita sinun tulisi välttää kuin rutto. Ne eivät auta sinua testissä, ja voivat todella vahingoittaa pisteitäsi saamalla sinut tutkimaan vääriä aiheita ja kysymystyyppejä.

Varsity-ohjaajat - ilmaiset ACT-tieteenharjoitustestit

Kysymyksiin vastaamiseksi annettu aineisto on paljon lyhyempi kuin todelliset ACT-tiedekohdat. Ne tarjoavat vähän grafiikkaa, ja niitä, joita he tarjoavat, on vaikea lukea. Oikeiden taulukoiden asettamisen sijaan he vain yrittävät kohdistaa materiaalin epämääräisiin sarakkeisiin ja riveihin. Tämä tuntuu naurettavalta, kun VALTAVUUS ACT Science -kysymyksiä pyytää sinua lukemaan grafiikkaa tiedoksi. Ajoitus ei sovi ollenkaan ACT Science -testiajoitukseen (yhteensä 35 minuuttia / viisi minuuttia läpikulkua kohti). Tämä materiaali on ajanhukkaa; älä vaivaudu sen kanssa.

body_actscienceavoid.png

ACT-esimerkkiharjoitustestisivusto - ilmainen

Tätä toimitettua materiaalia ei ole edes asetettu käytäviksi. Kysymyksiä kysytään vain satunnaisesti ja satunnaisesti heitetään satunnaisia ​​taulukoita. Tämä materiaali ei ole mitään todellisia ACT Science -testejä , joten VÄLTÄ sitä kuin rutto.

McGraw-Hillin ilmainen online-harjoitus ja McGraw-Hillin 10 ACT-harjoitusta, toinen painos

Tarkastelen molempia yhdessä, koska he ovat samasta yrityksestä ja niillä on samat asiat. Testit jäljittelevät ACT Science -testin muotoa todella hyvin. Testit asettavat seitsemän kohtaa aivan kuten todellinen testi, ja jokaisella kohdalla on sopiva määrä kysymyksiä.

käytännön testi pdf 2015

Kysymykset ovat kuitenkin hyvin erilaisia. Todellisessa ACT Science -testissä sinun pitäisi pystyä vastaamaan useimpiin kysymyksiin pelkästään visuaalisesti. Lue lisää tästä strategiasta toisessa artikkelissamme, joka käsittelee kolmenlaisia ​​ACT Science -kohteita. McGraw-Hillin testeissä sinun on käytettävä koko kohtaa vastaamaan useimpiin kysymyksiin. Visuaalit eivät myöskään ole yhtä vaikeita kuin varsinaisen ACT Science -testin visuaalit. Vältä tätä materiaalia, koska vaikka se saattaa tuntua ACT Science -testiltä, ​​ulkonäkö voi pettää ja tuhlata aikaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.