ACT School Codes ja College Codes for Score Reports

feature_ACTcode

Oletko ottanut ACT: n tai aiotko käyttää sitä tulevaisuudessa?Jos näin on, olet ehkä kuullut ACT -korkeakoulu- ja koulukoodeista.

Näitä koodeja käytetään varmistamaan, että ACT -pisteet lähetetään oikeaan kouluun. Lue oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heistä.Mitä ovat ACT College- ja School -koodit?

ACT college -koodit ovat nelinumeroiset koodit, joita käytetään eri koulujen erottamiseen. Jokaisella Yhdysvaltain korkeakoululla ja yliopistolla on oma ainutlaatuinen ACT -koodinsa.ACT, Inc., joka luo ja jakelee ACT: n, käyttää näitä koodeja keinona vähentää väärinkäytöksiä ja varmista, että opiskelijoiden ACT -pisteet lähetetään oikeille kouluille.

Mihin ACT College- ja School -koodeja käytetään?

ACT, Inc. käyttää ACT college -koodeja virallisten ACT -tulosraporttien lähettäminen yliopistoille helpompaa ja tarkempaa. Kun rekisteröidyt ACT: lle, sinulla on mahdollisuus lähettää viralliset pisteesi jopa 4 korkeakouluun ilmaiseksi.

hobart ja william smith college

Lähettämällä ACT -pisteet kouluun ilmoitat heille, että olet kiinnostunut niistä. Jos päätät hakea kouluun, johon lähetit ACT -pisteesi, niitä voidaan käyttää osana hakemustasi.ACT -koulukoodien avulla on helppo valita, mihin kouluun haluat pisteesi lähetettävän ja mihin minimoi sekaannuksen mahdollisuuden voi olla, jos kirjoitit tai kirjoitit koulun nimet.

Jos esimerkiksi kirjoitit Texasin yliopiston yhdeksi koulusta, johon haluat pisteesi lähetettävän, ACT, Inc. ei tiedä, haluatko pisteesi lähetettävän Texasin yliopistoon Austinissa, Texas A&M Universityssä tai kokonaan eri koulu. ACT college -koodit auttavat estämään tällaista sekaannusta.

Jos lähetät SAT -pisteitä kouluille, muista se et voi käyttää ACT -koodeja tähän. SAT: lla on oma luettelo yliopistokoodeista.

body_confusedpanda-1

ACT -koodit auttavat vähentämään sekaannusta, kun valitset, mihin kouluun haluat lähettää pisteesi

Mistä löydät ACT College- ja School -koodit?

Kun rekisteröidyt ACT: lle verkossa, siellä on osio, johon voit syöttää enintään 4 erilaista koulukoodia. Rekisteröityessäsi voit hakea koodinumerolla, jos tiedät jo tarvitsemasi koodit, tai voit etsiä niiden koulujen nimiä, joille haluat pisteesi lähetettävän, ja kun valitset ne, niiden koulukoodi näytetään automaattisesti täytetään rekisteröintilomakkeella (katso alla oleva kuvakaappaus).

body_actss1

Jos haluat tarkastella koulun koodeja ennen ACT: hen rekisteröitymistä tai lähettää pisteesi useille kouluille testin jälkeen, voit myös etsi ACT -koulukoodeja ja katso täydellinen luettelo koodeista.

pennsylvanian yliopisto täytti vaatimukset

body_actcodelookup

Jos haluat lähettää pisteesi useammille kouluille sen jälkeen, kun olet saanut ACT -pisteet, voit tehdä sen soittamalla, sähköpostitse tai pyynnön lähettäminen verkossa. Sinun ei tarvitse tallentaa koodeja muistiin ACT -päivänä. Siinä on yksi huolenaihe vähemmän!

Huomaa, että vaikka voit lähettää ACT -pisteesi enintään neljään kouluun, kun rekisteröidyt testiin, näiden neljän koulun jälkeen jokaisesta lisäkoulusta, johon haluat lähettää pisteesi, veloitetaan maksu (yleensä 12 dollaria).

Yhteenveto

  • ACT -oppilaitosten ja koulujen koodeja käytetään pisteraporttien lähettämiseen korkeakouluille helpommaksi ja vähemmän sekavaksi.
  • ACT, Inc. on antanut kullekin Yhdysvaltain korkeakoululle ja yliopistolle ainutlaatuisen nelinumeroisen koodin.
  • Voit valita enintään neljä koulua, joille haluat pisteesi lähetettävän, kun rekisteröidyt ACT: hen, ja voit myös lähettää lisäpisteraportteja testin suorittamisen jälkeen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.