ACT-rekisteröinnin päivämäärät ja määräajat (2020, 2021)

feature_clock_hands.png

Varmistaaksesi, että sinulla on vankka ACT-opintosuunnitelma, sinun on ensin perehdyttävä ACT-rekisteröintipäiviin. Mitkä ja milloin ovat tärkeimmät ACT-määräajat? Kuinka näiden määräaikojen tunteminen voi hyödyttää sinua testin tekijänä?

Tässä artikkelissa käymme läpi tulevat ACT-rekisteröintipäivät ja tarkastelemme ACT-rekisteröinnin määräaikojen yleisiä malleja. Keskustelemme myös myöhäisen ilmoittautumisen määräajoista, rekisteröinnistä valmiustilassa ja testivaraukseesi tehdyistä muutoksista, ennen kuin selvitämme miten sinä voi käyttää ACT-määräaikoja eduksesi.Milloin ACT-rekisteröintipäivät vuosille 2020 ja 2021?

ACT-rekisteröintipäivät ovat yleensä viisi viikkoa ja yksi päivä ennen jokaista testiä. Helmikuun ja heinäkuun testipäivinä ACT-rekisteröintipäivät ovat yleensä neljä viikkoa ja yksi päivä ennen niiden testipäiviä. Toisin sanoen kukin ACT-rekisteröinnin määräaika on perjantai noin kuukausi ennen kutakin testiä.

Seuraavassa taulukossa esitetään tulevat ACT-rekisteröinnin määräajat ja testipäivät vuosille 2020 ja 2021. Kaikki nämä päivämäärät on vahvistanut virallisesti ACT, Inc. Huomaa, että myöhään ilmoittautumisaikoja sovelletaan testaustilaisuuksiin vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

ACT-testipäivä Normaali ACT-ilmoittautumisaika Myöhäinen ACT-ilmoittautumisaika Valmiustilapyynnön määräaika
12. syyskuuta 2020 14. elokuuta 2020 28. elokuuta 2020 4. syyskuuta 2020
13. syyskuuta 2020 14. elokuuta 2020 28. elokuuta 2020 5. syyskuuta 2020
19. syyskuuta 2020 14. elokuuta 2020 28. elokuuta 2020 11. syyskuuta 2020
10. lokakuuta 2020 17. syyskuuta 2020 25. syyskuuta 2020 2. lokakuuta 2020
17. lokakuuta 2020 17. syyskuuta 2020 25. syyskuuta 2020 11. lokakuuta 2020
24. lokakuuta 2020 17. syyskuuta 2020 25. syyskuuta 2020 16. lokakuuta 2020
25. lokakuuta 2020 17. syyskuuta 2020 25. syyskuuta 2020 17. lokakuuta 2020
12. joulukuuta 2020 6. marraskuuta 2020 20. marraskuuta 2020 4. joulukuuta 2020
6. helmikuuta 2021 8. tammikuuta 2021 15. tammikuuta 2021 29. tammikuuta 2021
17. huhtikuuta 2021 12. maaliskuuta 2021 26. maaliskuuta 2021 9. huhtikuuta 2021
12. kesäkuuta 2021 7. toukokuuta 2021 21. toukokuuta 2021 4. kesäkuuta 2021
17. heinäkuuta 2021 * 18. kesäkuuta 2021 25. kesäkuuta 2021 9. heinäkuuta 2021

* Ei suunniteltu New Yorkiin.

(Lisätietoja COVID-19-pandemian vuoksi uudelleenjärjestetyistä testipäivistä on tässä artikkelissa.)

Normaalit ACT-rekisteröintipäivät ovat viimeisimmät päivämäärät, jolloin voit ilmoittautua ACT: ään ilman myöhästymismaksua. Kun tavallinen ilmoittautumisaika on kulunut, voit silti ilmoittautua testiin myöhäisen rekisteröintijakson aikana; sinun on kuitenkin maksettava viivästysmaksu 35 dollaria .

paras yhteensopivuus vesimiesnaiselle

Jos myöhästyneiden ilmoittautumisten määräaika on myöhässä, voit ilmoittautua valmiustestiin maksamalla valmiusmaksun 56 dollaria . Valmiusaika alkaa välittömästi myöhäisen rekisteröinnin määräajan jälkeen ja jatkuu täsmälleen kahdeksan päivää ennen testipäivää . Valmiustilapyynnöt ovat ei taattu ja saatavana vain saapumisjärjestyksessä.

Mutta entä miten aikaisin voitko ilmoittautua ACT: ään? ACT-testausvuodet seuraavat kouluvuosia syksystä kesään; täten, rekisteröinti avautuu kaikille ACT-testipäiville testausvuonna joka heinäkuu . Tämä tarkoittaa, että heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen voit rekisteröityä mihin tahansa 2020--2021 ACT-testipäivään jo syyskuun 2020 ensimmäisestä testipäivästä heinäkuuhun 2021 testipäivään asti.

Nyt kun olemme käsitelleet ACT-rekisteröintipäivien perusteet, katsotaanpa joitain tärkeimpiä ACT-määräaikoja ja -maksuja, jotka sinun on tiedettävä ennen rekisteröitymistä testiistuntoon.

body_2_dollar_bill.jpg Siellä menee se kahden dollarin seteli, jonka olet tallentanut 5-vuotiaasta lähtien.

Tärkeitä ACT-määräaikoja ja maksuja

Normaalien ACT-rekisteröintien määräaikojen lisäksi on myös määräaikoja puhelinrekisteröinnille, myöhäiselle rekisteröinnille, valmiustestaukselle ja testivarauksien muutoksille. Seuraavassa taulukossa on yleiskatsaus näistä tärkeimmistä ACT-määräajoista ja niihin liittyvistä maksuista.

Huomaa, että riippumatta siitä, milloin ja miten rekisteröidyt ACT: ään, sinun on aina maksaa testin rekisteröintimaksu , joka on joko 55 dollaria ACT kirjoittamatta tai 70 dollaria ACT kirjoittamisen kanssa . (Jos olet oikeutettu ACT-maksuvapaus sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa tätä maksua.)

Takaraja

Maksu

Normaali rekisteröinti

Tyypillisesti 5 viikkoa ja 1 päivä ennen testipäivää; 4 viikkoa ja 1 päivä ennen helmikuun ja heinäkuun testipäiviä

55 dollaria

Puhelinnumero *

Sama kuin tavallisissa rekisteröinnin määräajoissa

15 dollaria

Myöhäinen rekisteröinti (vain Yhdysvallat ja Kanada)

Tyypillisesti 2 viikkoa normaalin rekisteröinnin määräajan jälkeen; 1 viikko normaalien ilmoittautumisaikojen jälkeen helmikuun ja heinäkuun testipäiville

35 dollaria

Valmiustilapyyntö

Tyypillisesti 8 päivää ennen testipäivää

56 dollaria **

mikä on horoskooppi vesimiehelle

Testipäivämäärä tai keskuksen muutokset

Viimeistään myöhäisen rekisteröinnin määräajan valitsemallesi testipäivälle

35 dollaria ***

* Rekisteröityminen puhelimitse edellyttää, että olet aiemmin rekisteröitynyt ACT: ään.

** Tämä maksu ja rekisteröintimaksu palautetaan sinulle, jos sinulle ei anneta paikkaa testipäivänä.

texas a & m prepscholar

*** Myöhästymismaksuja peritään edelleen, jos lähetät pyyntösi normaalin rekisteröintiajan päättymisen jälkeen.

Seuraavaksi tarkastelemme ACT-rekisteröintipäivien tietämisen etuja.

body_plus_minuses.jpg

Mitä ACT-rekisteröinnin määräajat merkitsevät sinulle?

Tähän mennessä olemme antaneet sinulle luettelon tulevista ACT-rekisteröintipäivistä sekä yksityiskohtaisen yleiskatsauksen ACT: n määräajoista ja maksuista. Mutta mitä voit todella tehdä kaikilla näillä tiedoilla?

Ensinnäkin ACT-rekisteröintipäivien tunteminen antaa sinun valita testipäivän etukäteen ja välttää myöhästymismaksujen maksamista. Vaikka sinun ei todellakaan tarvitse muistaa kaikkia yllä olevia ACT-määräaikoja, tiedä tämä: tavalliset ilmoittautumisajat ovat yleensä noin kuukausi ennen testipäiviä . Niin kauan kuin muistat tämän tosiasian, sinäkin aina osaa suunnitella ACT-aikataulusi vastaavasti ja vältä enemmän rahaa kuin tarvitset testiin.

Jos haluat säästää mahdollisimman paljon rahaa, yritä pitää jokaista normaalia ilmoittautumisaikaa viimeisenä mahdollisena määräpäivänä . Tällä tavalla et koskaan houkuta houkutella ylimääräistä rahaa myöhäisestä rekisteröinnistä tai valmiustestauksesta.

ACT-rekisteröinnin määräajat antavat sinulle myös karkean kuvan siitä kuinka paljon opiskeluaikaa sinulla on ennen testiäsi . Esimerkiksi, jos rekisteröidyt ACT-testipäivään juuri ennen sen normaalia ilmoittautumisaikaa, sinulla on vain noin kuukausi aikaa opiskella testiä varten. Vielä haastavampi oletetaan, että rekisteröidyit ACT-testipäivään myöhäisen rekisteröintijakson lopussa. Tässä tapauksessa sinulla olisi vain noin kolme viikkoa valmistautua testiin - ja sinun on maksettava 35 dollarin myöhästymismaksu sen lisäksi!

Vaikka molemmat näistä ACT-valmistelusuunnitelmista ovat teknisesti toteutettavissa, kolme tai neljä viikkoa ei ole paljon opiskeluaikaa . Sen sijaan suosittelemme käyttämään rahaa mistä tahansa kahdesta kuuteen kuukauteen opiskelu ACT: lle. Siksi on parasta rekisteröityä vähintään kuukausi ennen haluamasi testipäivän normaalia ilmoittautumisaikaa . Tämä takaa vähintään kahdeksan - yhdeksän viikkoa omistautuneelle ACT-valmistelulle.

Viime kädessä, ellei tietty ACT-testipäivä ole sinun kestää mahdollisuus suorittaa testi ennen yliopistohakemusten erääntymistä, sinun on parasta välttää myöhäinen rekisteröinti!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.