ACT Päivän kysymys: Täydellinen opas

ominaisuuskalenteri-3

Opiskeletko ACT: lle? Yksi hieno tapa lisätä ylimääräistä valmistelua päivääsi on päivän ACT-kysymykset. Ne ovat nopea ja helppo tapa saada lisää valmisteluja ja selvittää, missä vahvuutesi ja heikkoutesi ovat. Lue lisää saadaksesi selville päivän parhaat ACT-kysymykset ja kuinka käyttää niitä tehokkaimmin ACT-pisteiden maksimoimiseksi.

luettelo upokkaasta

Mistä saada päivän parhaat ACT-kysymykset (QOTD)

Verkossa

Paras ACT QOTD löytyy virallisesta ACT-sivustosta . Joka päivä he esittävät uuden kysymyksen, jossa on yksityiskohtainen selvitys oikeasta vastauksesta.Tässä on esimerkki virallisesta QOTD-kielioppikysymyksestä, joka on upotettu suurempaan kohtaan.

body_officialactqotd

Voit myös löydät kunnollisia laatukysymyksiä täältä . Tämä sivusto antaa sinulle myös selvityksen oikeasta vastauksesta, vaikka se ei ole aina yhtä yksityiskohtainen kuin virallisen QOTD: n selitykset. Seuraava on päivän algebrakysymys.

body_numero2qotd

Älypuhelimellasi

Voit kätevästi käyttää ACT-testin valmistelumateriaaleja puhelimellasi . Android-käyttäjille lataa ACT QOTD -sovellus täältä . Tämän sovelluksen avulla ACT-kysymyksiin on helppo päästä käsiksi missä tahansa ja milloin tahansa, ja sen avulla voit tallentaa vastauksesi ja katsoa takaisin aiempiin ACT-kysymyksiin, joita et ehkä ole huomannut.

Voit iPhone-käyttäjille lataa ilmainen ACT Student -sovellus . Vaikka tämä sovellus on suunnattu yleisempään käytäntöön kuin QOTD, voit käyttää sitä vastaamaan käytännön kysymyksiin ja oppimaan sanasanoja.

Yhdysvaltojen konservatiivisimmat oppilaitokset

Kuten näette, QOTD: n käyttö on yhtä helppoa kuin ylimääräisen ACT-ennakkokysymyksen lisääminen päivittäiseen rutiiniin. Joten miten kysymyksen lisääminen päivässä voi auttaa sinua valmistautumaan ACT: iin?

Kuinka valmistautua tehokkaasti QOTD: llä

Yksi kysymys päivässä ei ehkä näytä saavuttavan niin paljon, eikä se todellakaan korvaa laajempaa tutkimusta. Se voi kuitenkin olla erittäin tehokas vuonna paljastaa sinut monenlaisille ACT-kysymyksille .

ACT-päivän kysymys sisältää kaikenlaisia ​​kysymyksiä, mukaan lukien englanti, matematiikka, lukeminen ja luonnontieteet (mutta ei kirjoittamista), joten voit saada käsityksen siitä, mitä tiedät hyvin ja mitä sinun on tutkittava.

Ehkä algebrakysymys on tuulta sinulle, mutta koordinaattigeometria jättää sinut hukkaan? Merkitse muistikirjaan kaikki vaikeit kysymykset tai virheet ja käytä tätä löytöä käynnistyskohtana heikkouksien voittamiseksi.

Vaikka saisit vastauksen oikein, varmista, että ymmärrät tarkalleen miksi sait sen oikein ja pystyt luottavaisin mielin vastaamaan saman tyyppisiin kysymyksiin, jotka testaavat samaa taitoa. Ymmärtämällä vastauksesi ja analysoimalla virheesi pystyt selvittämään vahvuutesi ja heikkoutesi ja mukauta ACT-opintosuunnitelmasi niin, että se on sinulle tehokkain.

Aloita aikaisin - jopa kuukausia ennen testipäivääsi. Tämä varmistaa, että saat alttiimpia kysymyksiä. Varaa aina aika niiden tekemiseen päivittäisenä tapana - jos he alkavat kasaantua ja tukkeutuvat, sinulla ei ole suurta mahdollisuutta, että sinulla on aikaa palata takaisin kiireisen aikataulun mukaan! ACT QOTD ovat tehokkaimpia juuri silloin - päivän kysymyksiä joka päivä.

Muutama ACT QOTD: n rajoitus

Yksi ACT-päivän kysymyksen rajoitus on, että et voi valita kysymysten vaikeustasoa, helppoa, keskitasoa tai vaikeaa. Voit kuitenkin yrittää määrittää vaikeustason itse analysoimalla vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja selvittämällä, missä tarvitset eniten harjoittelua.

Et myöskään voi valita kysymyksiä aiheittain - et voi esimerkiksi saada päivän matematiikkakysymystä. Jos jätät huomioimatta vahvuudet ja heikkoudet eri aiheissa - ja aiheen sisällä - et edisty niin paljon.

Toisin kuin harjoittelutestit, QOTD on nopea injektio testivalmisteluun päivällesi - ne eivät ole hyödyllisiä ymmärtämään testin ajoitusta ja tahdistusta tai kuinka voit ylläpitää kestävyyttäsi ja keskittymistäsi. Harjoittelutestin suorittaminen simuloiduissa testausolosuhteissa on parasta tähän.

kuinka monta litraa on 8 gallonaa

Lopuksi, ne eivät ole hyödyllisiä ACT-esseen harjoittamiseen, jos käytät ACT Plus -kirjoitusta.

Yhteenvetona…

ACT QOTD on tehokas tapa valmistautua ACT-tapahtumaan vähän päivittäin sekä antaa sinun tehdä niin kohdata erilaisia ​​kysymyksiä ja selvittää vahvuutesi ja heikkoutesi . Ne ovat nopeita ja käteviä, mutta eivät korvaa yleistä ACT-valmistelua. Aloita aikaisin, ja olet perehtynyt ACT: n kysymystyyppeihin, ennen kuin suoritat todellisen testin!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA