ACT Photo Vaatimukset: Kuinka valita oikea kuva

feature_ACT_photo_requirements.jpg

Jos aiot tehdä ACT: n, sinulla on oltava kuva itsestäsi pääsylipussasi. Tiedätkö ACT -valokuvavaatimukset? Tiesitkö, että jos kuvasi ei täytä vaatimuksia, et ehkä saa ottaa ACT: tä testipäivänä?

Tässä artikkelissa selitän perusteellisesti, kuinka voit varmistaa, että käytät sopivaa ACT -kuvaa. Kerron myös, miten voit ladata valokuvasi, ja lopuksi annan sinulle tärkeitä vinkkejä, jotka on muistettava, jotta estetään odottamattomat ongelmat testipäivänä.Miksi tarvitset ACT -kuvan?

ACT vaatii kuvan henkilöllisyytesi vahvistamiseksi .Valokuvat auttavat estämään pettämistä varmistamalla, että kukaan ei voi suorittaa testiä jonkun muun tavoin.Valokuvasi on sinun Pääsylippu ja tarkistetaan valokuvallista henkilöllisyyttäsi testipäivänä.Jos pääsylipussasi ei ole hyväksyttävää valokuvaa, sinua ei ehkä voida hyväksyä.ACT -valokuvavaatimukset

Sinun on oltava helposti tunnistettavissa kuvastasi .Nämä ovat käyttämäsi valokuvan vaatimukset:

ACT Photo Basics

Kuvan on oltava vain sinua .Ei ryhmäkuvia tai kuvia merkittävien muiden kanssa.

body_two_people.jpg

Miksi hän pilasi hänen ACT -valokuvansa?

Ei sumeita tai rakeisia valokuvia .Varmista, että kuva on selkeä.

body_real_blurry.jpg

Tämä ei toimi.

Ei varjoja tai tummia täpliä kasvoillasi.

body_shadow-1.jpg

Varjot ovat pahoja.

Kuvassa on oltava selkeä tausta.

Käytä muotokuvaa, älä maisemakuvaa. Jos otat kuvan matkapuhelimella, puhelinta tulee pitää pystysuorassa kuvan ottamisen aikana.

Sinun täytyy katsoa suoraan kameraan .Ei sivuprofiilikuvia

body_side_profile-1.jpg

Suuntaa kameraan.

Ei tummia laseja tai aurinkolaseja .Silmien pitäisi olla näkyvissä

body_sunglasses-2.jpg

Aurinkolasit ja ACT -kuvat eivät sovi yhteen.

Älä käytä hattua tai päätä, ellei se ole uskonnollisia tarkoituksia varten .Jos käytät uskonnollista päänsuojaa, säädä sitä niin, että kasvosi näkyvät selvästi.

body_hat-1.jpg

ACT tarvitsee häntä poistamaan hatun.

Lopuksi, tässä on hyväksyttävä kuva.

body_acceptable-1.jpg

suhde ln ja e

ACT -valokuvamuoto- ja kokovaatimukset

  • Voit ladata JPEG-, JPG-, PNG- tai BMP -kuvatiedoston.
  • Tiedoston enimmäiskoko on 5 Mt.
  • Valokuvan on oltava vähintään 640 x 480 pikseliä.
  • Jos skannaat valokuvasi, ladatun kuvan on tulostettava 2 x 2 -kuvana tai suurempana.
  • Lisäksi, jos skannaat kuvan, rajaa kuva niin, että se näyttää vain pään ja hartioiden, ennen kuin lataat sen.Vinkkejä ACT -kuvan etsimiseen tai ottamiseen

Voit käyttää mitä tahansa äskettäin otettuasi valokuvaa, joka täyttää ACT -valokuvavaatimukset. Älä skannaa ajokorttia tai koulun henkilökorttia . Skannattu kuva ei todennäköisesti ole riittävän korkea ollakseen hyväksyttävä.

Jos otat uuden kuvan, tässä on muutamia vinkkejä:

  • Seiso muutaman metrin päässä tavallisen seinän edessä.
  • Jos otat kuvan ulkona, vältä auringon ottamista selässäsi.
  • Älä käytä kameran salamaa.
  • Käytä kameran zoomausta tarpeen mukaan keskittääksesi vain kasvosi ja hartiasi valokuvakehykseen. Muista kuitenkin, että voit myös rajata valokuvia, jos omistamasi tai ottamasi valokuva ei ole täydellinen.

ACT Valokuvien latauksen määräajat

Sinun ei tarvitse ladata valokuvaasi rekisteröityessäsi, mutta sinun on ladattava valokuvasi valokuvien latauksen määräaikaan mennessä . Valokuvien määräajat ovat yleensä 8 päivää ennen testipäivää.Suosittelen lataamaan valokuvasi rekisteröityessäsi, jotta et unohda.

Jos et lataa valokuvaasi määräaikaan mennessä, rekisteröintisi peruutetaan etkä saa osallistua testiin . Myöskään rekisteröintimaksuasi ei palauteta.Voit pyytää a testin päivämäärän muutos , mutta sinun on silti ladattava valokuva testiä varten.

Tässä on valokuvien lataamisen määräajat lukuvuodelle 2016-2017.

Testin päivämäärä

Määräaika (keskiyöhön keski -aikaan)

10. syyskuuta 2016

2. syyskuuta 2016

22. lokakuuta 2016

14. lokakuuta 2016

10. joulukuuta 2016

2. joulukuuta 2016

11. helmikuuta 2017

3. helmikuuta 2017

8. huhtikuuta 2017

31. maaliskuuta 2017

10. kesäkuuta 2017

2. kesäkuuta 2017
ACT -kuvan lataaminen

ACT -valokuvien latausprosessi on melko yksinkertainen. Sinua pyydetään lataamaan valokuva, kun rekisteröidyt verkossa.Voit ladata minkä tahansa tietokoneellasi olevan kuvan kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

Voit myös siirtää kovan valokuvan tietokoneellesi skannaamalla sen. Muista varmistaa, että skannattu kuva täyttää vaatimukset ennen sen lataamista.

Lisäksi voit siirtää valokuvan laitteesta (matkapuhelimesta tai kamerasta) tietokoneeseen liittämällä asianmukainen USB -johto tietokoneeseen ja laitteeseen.

Lisäksi, voit lähettää valokuvan mobiililaitteesta ilmaisen ACTPhoto -sovelluksen avulla .Lataa ja asenna vain ACTPhoto. Se on saatavana sekä iPhoneille että Androidille.Sitten voit lähettää valokuvan laitteeltasi tai ottaa kameran avulla kuvan lataamista varten.

Lopuksi voit lähettää a kova kuva , mutta se on hieman vaikeampaa, ja koska luet tätä artikkelia verkossa, oletan, että sinulla on tietokoneen käyttöoikeus valokuvan lataamiseen.Yleisiä ACT -valokuvaongelmia ja tärkeitä muistettavia asioita

ACT koskee niin pääsylippuja ja pääsylippusi valokuvia, koska nämä ovat turvatoimia, jotka auttavat säilyttämään testin eheyden.Sinun on noudatettava kaikkia sääntöjä, jotta voit suorittaa testin ja saada kelvolliset pisteet. Tässä on sinulle erittäin tärkeitä muistutuksia:

Varmista, että pääsylipun nimi vastaa kuvallisessa henkilötodistuksessa olevaa nimeä .Kuvasi ja nimesi kuvallisesta henkilöllisyydestäsi verrataan pääsylippusi kuvaan ja nimeen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Jos henkilöllisyystodistuksessasi on eri nimi, testikeskus ei pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi tehokkaasti ja sinua voidaan estää testaamasta. Kun rekisteröidyt verkossa, kirjoita nimesi täsmälleen sellaisena kuin se näkyy henkilötodistuksessasi. Älä käytä lempinimeä tai muuta nimeä.

Älä unohda pääsylippua tai kuvallista henkilöllisyystodistusta .Jos et tuo lippua tai henkilöllisyystodistusta, et saa suorittaa testiä. Esitä edellisenä iltana kaikki tarvitsemasi testipäivänä. Voit jopa tehdä tarkistuslistan asioita tuoda ja varmista, että sinulla on kaikki, ennen kuin lähdet testikeskukseen.

Tuo vain ACT-hyväksytty laskin .Voit käyttää laskinta vain Matematiikka -osiossa, ja käytettäville laskimille on rajoituksia.Lue artikkelimme laskimet Lisätietoja.

Varmista, että noudatat kaikkia ACT: n sääntöjä ja määräyksiä .Laki noudattaa tiukkoja sääntöjään. Älä testaa niitä.Älä keskustele erityisistä kysymyksistä tauon aikana tai testin jälkeen.Työskentele vain osion kanssa, jonka kanssa sinun on työskenneltävä.Älä jatka osion käsittelyä ajan kuluttua.Lue artikkelini ACT: stä sääntöjä saadaksesi perusteelliset tiedot säännöistä, joita sinun on noudatettava.

Jos rikot jotakin näistä säännöistä, pisteesi voidaan peruuttaa. Ja jos sinut huijataan, ACT voi jopa ryhtyä oikeustoimiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset