ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

ominaisuus_laskut

yliopiston hyvät ja huonot puolet

Aivan kuten monet kollegion hakuprosessin osat, ACT: n ottaminen (ja jopa ACT -pisteiden käyttäminen) tarkoittaa erilaisia ​​maksuja. Tässä minä hajoan kaikki mahdolliset ACT -rekisteröintikustannukset ja pisteytysmaksut.

Hyvä uutinen on, että monet näistä maksuista ovat tarpeettomia ja vältettävissä. Lue loppuun asti vinkkejä ja strategioita säästääksesi mahdollisimman paljon ACT: llä.ACT: n rekisteröintikustannukset (2020-2021)

Rekisteröintimaksut ovat valitettavasti pakollisia, jos aiot ottaa ACT: n. Rekisteröintiin liittyviä maksuja tai lisäosia, jotka voivat nostaa kustannuksiasi, ei vaadita testaajilta. Nämä lisäpalvelut voivat olla hyödyllisiä erityistilanteissa, vaikka päädyt maksamaan muutaman ylimääräisen dollarin.

Tässä kaavio pakollisena rekisteröintimaksut :

Maksu Kustannus Kuvaus
Rekisteröityminen - ei kirjoittamista 55 dollaria Sisältää raportit sinulle, lukiollesi ja jopa 4 korkeakouluvaihtoehtoa
Rekisteröityminen - Kirjoittaminen -osion kanssa 70 dollaria Sisältää raportit sinulle, lukiollesi ja jopa 4 korkeakouluvaihtoehtoa

Ja tässä on kaavio valinnaiset lisämaksut :

miksi istuin on niin kova
Lisämaksut Kustannus Kuvaus
Myöhäinen rekisteröinti 35 dollaria Ilmoittautumismaksu normaalin määräajan jälkeen.
Valmiustilan testaus 56 dollaria Maksu tietyn testikeskuksen/päivämäärän jonotuslistalle asettamisesta. Hyvitetään, jos sinulta evätään pääsy koepäivänä.
Testipäivämäärän muutos 35 dollaria Säilytä sijaintisi, muuta testin päivämäärää. Jos muutat testipäivääsi ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, sinulta veloitetaan myös myöhästymismaksu.
Testikeskuksen muutos 35 dollaria Pidä testipäivämääräsi, vaihda sijaintia.
Kansainväliset maksut 150 dollaria (ei kirjoittamista), 166,50 dollaria (kirjoittaminen) Pakollinen maksu opiskelijoille, jotka käyttävät ACT: tä Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella.

ACT: n tulosraportti ja analyysikustannukset (2020-2021)

Kun olet suorittanut ACT: n, haluat vastaanottaa, analysoida ja lähettää tulokset. Tämä kaavio esittää kaikki mahdolliset testin jälkeiset palvelut ja niiden kustannukset.

Palvelu Kustannus Kuvaus
Tulosten ja tulosraporttien katsominen verkossa 0 dollaria Voit tarkistaa tulosraporttisi verkossa maksutta, mutta sinun on silti lähetettävä viralliset tulosraportit kouluille.
Pisteraportti (neljä ensimmäistä raporttia) 0 dollaria Kirjoita maksutta neljä koulupisteraporttipyyntöä. Voit syöttää nämä tiedot rekisteröityessäsi tai testatessasi.
Pisteraportti (viides ja kuudes korkeakoulu) 13 dollaria kukin Anna enintään kaksi ylimääräistä koulupisteraporttipyyntöä, kun rekisteröidyt tai testaat lisämaksusta (mutta ilman lisänopeutta).
Pisteraportti (jokainen lisäraportti) 13 dollaria Ilmoittautumisen yhteydessä tai testipäivänä tilattujen raporttien jälkeen sinulta veloitetaan tämä maksu lisäpisteraportista.
Tiedot (TIR) 22 dollaria Saat kopion testikysymyksistäsi, luettelon vastauksistasi ja vastausavaimen. Saat myös essee -kehotteen, pisteytysotsikon ja pisteet.

ACT: n rekisteröinti- ja raportointikustannusten minimointi

Kuten näette, ACT -rekisteröinti- ja raportointikustannukset voivat kasvaa, jos aikaa vaaditaan, jos haluat yksityiskohtaisia ​​tulosraportteja tai jos haet moniin kouluihin. Voit välttää monet näistä maksuista, jos suunnittelet etukäteen.

body_piggy

Suunnittelu voi säästää satoja dollareita. säästöpossusi kiittää sinua.

Tee testi varhain

Jos yrität saada virallisia tulosraportteja kouluille ennen niiden hakuaikaa, sinulla ei ehkä ole muuta vaihtoehtoa kuin pitää sormet ristissä, jotta tulokset saapuvat kouluille ajoissa. Tämä voi tapahtua, jos otat ACT: n viime hetkellä tai jos viivyt virallisten tulosraporttien lähettämisessä. Vaikka tämä on väistämätöntä tietyissä olosuhteissa, säästät tarpeettomalta stressiltä, ​​jos teet testin aikaisemmin kuin myöhemmin.

Se kestää noin kaksi tai kolme viikkoa monivalintapisteidesi julkaisemiseen ja kaksi viikkoa esseepisteesi julkaisemiseen . Sinun pitäisi varata vähintään kaksi ylimääräistä viikkoa, jotta oppilaitokset todella saavat tulosraporttisi. Yritä ajoittaa viimeinen ACT viimeistään seitsemän viikkoa ennen pisteiden tuloa .

raivoa valon kuolemaa vastaan

Ilmoittaudu ajoissa

Jos myöhästyt normaalista määräajasta ja joudut rekisteröitymään myöhään, kasvatat rekisteröinnin kokonaiskustannuksia yli 50% (jos suoritat testin Yhdysvalloissa). Ilmoittautuminen kuukausia etukäteen ei ainoastaan ​​säästä rahaa - se varmistaa myös, että saat haluamasi testin päivämäärän ennen kuin kaikki paikat on varattu. Kovan testin määräajan mielessä pitäminen voi myös käynnistää motivaation opiskella; pystyt paremmin budjetoimaan aikasi.

kaksi totuutta ja valheita

Hyödynnä ilmaiset tulosraportit

Voit lähettää enintään neljä tulosraporttia ilmaiseksi, jos määrität oppilaitokset, joihin haluat lähettää pisteet. Listaa neljä koulua jo rekisteröinnin yhteydessä ja maanantaina yhdeksän päivän kuluttua julkaistusta testipäivästä. Tämä säästää jopa 52 dollaria . Lue lisää neljän ilmaisen ACT -tulosraportin lähettämisen eduista ja haitoista täältä.

Hae maksuvapautusta, jos olet oikeutettu

Pienituloiset perheet voivat pitää näitä ACT-kustannuksia erityisen pelottavina. Tämän taloudellisen taakan lieventämiseksi ACT tarjoaa maksuvapautuksia tietyille opiskelijoille. Voit hakea, jos täytät kaikki kelpoisuusvaatimukset:

 • Olet tällä hetkellä lukiossa 11 tai 12
 • Olet Yhdysvaltain kansalainen tai testaat Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen alueilla tai Puerto Ricossa
 • Täytät yhden tai useamman seuraavista vaatimuksista:
  • Olet ilmoittautunut tai voit osallistua kansalliseen koululounasohjelmaan (NSLP)
  • Perheesi tulot kuuluvat ohjeet ilmaiset tai alennetut lounaat;
  • Perheesi saa julkista apua
  • Olet ilmoittautunut liittovaltion, osavaltion tai paikalliseen ohjelmaan pienituloisille opiskelijoille (esim. Ylöspäin suuntautuva)
  • Asut tuetussa asunnossa, sijaishoidossa tai olet koditon
  • Olet valtion seurakunta tai orpo

Jos olet oikeutettu, voit saada yhteensä enintään neljä maksuvapautusta . Jokainen luopuminen kattaa rekisteröintikustannukset, mutta ei kata muita pisteraportteja tai lisämaksuja (kuten myöhäinen rekisteröinti tai testitietojen julkaisu) .

Sinun on haettava maksuvapautusta lukion ohjausneuvojan kautta; koska tämä voi viedä aikaa, muista hakea maksuvapautusta hyvissä ajoin ennen ilmoittautumispäivää.


Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.