ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

ominaisuus_laskut

yliopiston hyvät ja huonot puolet

Aivan kuten monet kollegion hakuprosessin osat, ACT: n ottaminen (ja jopa ACT -pisteiden käyttäminen) tarkoittaa erilaisia ​​maksuja. Tässä minä hajoan kaikki mahdolliset ACT -rekisteröintikustannukset ja pisteytysmaksut.

Hyvä uutinen on, että monet näistä maksuista ovat tarpeettomia ja vältettävissä. Lue loppuun asti vinkkejä ja strategioita säästääksesi mahdollisimman paljon ACT: llä.ACT: n rekisteröintikustannukset (2020-2021)

Rekisteröintimaksut ovat valitettavasti pakollisia, jos aiot ottaa ACT: n. Rekisteröintiin liittyviä maksuja tai lisäosia, jotka voivat nostaa kustannuksiasi, ei vaadita testaajilta. Nämä lisäpalvelut voivat olla hyödyllisiä erityistilanteissa, vaikka päädyt maksamaan muutaman ylimääräisen dollarin.

Tässä kaavio pakollisena rekisteröintimaksut :

Maksu Kustannus Kuvaus
Rekisteröityminen - ei kirjoittamista 55 dollaria Sisältää raportit sinulle, lukiollesi ja jopa 4 korkeakouluvaihtoehtoa
Rekisteröityminen - Kirjoittaminen -osion kanssa 70 dollaria Sisältää raportit sinulle, lukiollesi ja jopa 4 korkeakouluvaihtoehtoa

Ja tässä on kaavio valinnaiset lisämaksut :

miksi istuin on niin kova
Lisämaksut Kustannus Kuvaus
Myöhäinen rekisteröinti 35 dollaria Ilmoittautumismaksu normaalin määräajan jälkeen.
Valmiustilan testaus 56 dollaria Maksu tietyn testikeskuksen/päivämäärän jonotuslistalle asettamisesta. Hyvitetään, jos sinulta evätään pääsy koepäivänä.
Testipäivämäärän muutos 35 dollaria Säilytä sijaintisi, muuta testin päivämäärää. Jos muutat testipäivääsi ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, sinulta veloitetaan myös myöhästymismaksu.
Testikeskuksen muutos 35 dollaria Pidä testipäivämääräsi, vaihda sijaintia.
Kansainväliset maksut 150 dollaria (ei kirjoittamista), 166,50 dollaria (kirjoittaminen) Pakollinen maksu opiskelijoille, jotka käyttävät ACT: tä Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella.

ACT: n tulosraportti ja analyysikustannukset (2020-2021)

Kun olet suorittanut ACT: n, haluat vastaanottaa, analysoida ja lähettää tulokset. Tämä kaavio esittää kaikki mahdolliset testin jälkeiset palvelut ja niiden kustannukset.

Palvelu Kustannus Kuvaus
Tulosten ja tulosraporttien katsominen verkossa 0 dollaria Voit tarkistaa tulosraporttisi verkossa maksutta, mutta sinun on silti lähetettävä viralliset tulosraportit kouluille.
Pisteraportti (neljä ensimmäistä raporttia) 0 dollaria Kirjoita maksutta neljä koulupisteraporttipyyntöä. Voit syöttää nämä tiedot rekisteröityessäsi tai testatessasi.
Pisteraportti (viides ja kuudes korkeakoulu) 13 dollaria kukin Anna enintään kaksi ylimääräistä koulupisteraporttipyyntöä, kun rekisteröidyt tai testaat lisämaksusta (mutta ilman lisänopeutta).
Pisteraportti (jokainen lisäraportti) 13 dollaria Ilmoittautumisen yhteydessä tai testipäivänä tilattujen raporttien jälkeen sinulta veloitetaan tämä maksu lisäpisteraportista.
Tiedot (TIR) 22 dollaria Saat kopion testikysymyksistäsi, luettelon vastauksistasi ja vastausavaimen. Saat myös essee -kehotteen, pisteytysotsikon ja pisteet.

ACT: n rekisteröinti- ja raportointikustannusten minimointi

Kuten näette, ACT -rekisteröinti- ja raportointikustannukset voivat kasvaa, jos aikaa vaaditaan, jos haluat yksityiskohtaisia ​​tulosraportteja tai jos haet moniin kouluihin. Voit välttää monet näistä maksuista, jos suunnittelet etukäteen.

body_piggy

Suunnittelu voi säästää satoja dollareita. säästöpossusi kiittää sinua.

Tee testi varhain

Jos yrität saada virallisia tulosraportteja kouluille ennen niiden hakuaikaa, sinulla ei ehkä ole muuta vaihtoehtoa kuin pitää sormet ristissä, jotta tulokset saapuvat kouluille ajoissa. Tämä voi tapahtua, jos otat ACT: n viime hetkellä tai jos viivyt virallisten tulosraporttien lähettämisessä. Vaikka tämä on väistämätöntä tietyissä olosuhteissa, säästät tarpeettomalta stressiltä, ​​jos teet testin aikaisemmin kuin myöhemmin.

Se kestää noin kaksi tai kolme viikkoa monivalintapisteidesi julkaisemiseen ja kaksi viikkoa esseepisteesi julkaisemiseen . Sinun pitäisi varata vähintään kaksi ylimääräistä viikkoa, jotta oppilaitokset todella saavat tulosraporttisi. Yritä ajoittaa viimeinen ACT viimeistään seitsemän viikkoa ennen pisteiden tuloa .

raivoa valon kuolemaa vastaan

Ilmoittaudu ajoissa

Jos myöhästyt normaalista määräajasta ja joudut rekisteröitymään myöhään, kasvatat rekisteröinnin kokonaiskustannuksia yli 50% (jos suoritat testin Yhdysvalloissa). Ilmoittautuminen kuukausia etukäteen ei ainoastaan ​​säästä rahaa - se varmistaa myös, että saat haluamasi testin päivämäärän ennen kuin kaikki paikat on varattu. Kovan testin määräajan mielessä pitäminen voi myös käynnistää motivaation opiskella; pystyt paremmin budjetoimaan aikasi.

kaksi totuutta ja valheita

Hyödynnä ilmaiset tulosraportit

Voit lähettää enintään neljä tulosraporttia ilmaiseksi, jos määrität oppilaitokset, joihin haluat lähettää pisteet. Listaa neljä koulua jo rekisteröinnin yhteydessä ja maanantaina yhdeksän päivän kuluttua julkaistusta testipäivästä. Tämä säästää jopa 52 dollaria . Lue lisää neljän ilmaisen ACT -tulosraportin lähettämisen eduista ja haitoista täältä.

Hae maksuvapautusta, jos olet oikeutettu

Pienituloiset perheet voivat pitää näitä ACT-kustannuksia erityisen pelottavina. Tämän taloudellisen taakan lieventämiseksi ACT tarjoaa maksuvapautuksia tietyille opiskelijoille. Voit hakea, jos täytät kaikki kelpoisuusvaatimukset:

 • Olet tällä hetkellä lukiossa 11 tai 12
 • Olet Yhdysvaltain kansalainen tai testaat Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen alueilla tai Puerto Ricossa
 • Täytät yhden tai useamman seuraavista vaatimuksista:
  • Olet ilmoittautunut tai voit osallistua kansalliseen koululounasohjelmaan (NSLP)
  • Perheesi tulot kuuluvat ohjeet ilmaiset tai alennetut lounaat;
  • Perheesi saa julkista apua
  • Olet ilmoittautunut liittovaltion, osavaltion tai paikalliseen ohjelmaan pienituloisille opiskelijoille (esim. Ylöspäin suuntautuva)
  • Asut tuetussa asunnossa, sijaishoidossa tai olet koditon
  • Olet valtion seurakunta tai orpo

Jos olet oikeutettu, voit saada yhteensä enintään neljä maksuvapautusta . Jokainen luopuminen kattaa rekisteröintikustannukset, mutta ei kata muita pisteraportteja tai lisämaksuja (kuten myöhäinen rekisteröinti tai testitietojen julkaisu) .

Sinun on haettava maksuvapautusta lukion ohjausneuvojan kautta; koska tämä voi viedä aikaa, muista hakea maksuvapautusta hyvissä ajoin ennen ilmoittautumispäivää.


Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset