ACT FAQ: Asiantuntijoiden vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

main_act-1.jpg

Täällä PrepScholarissa saamme paljon kysymyksiä kaikista ACT: n osa -alueista. Auttaaksemme olemme koonneet tämän ACT FAQ: n vastataksemme kaikkiin testeihin liittyviin kysymyksiin - olitpa edes avannut esivalmistelukirjan, jotta voit tutkia sitä, tai oletko ottanut sen neljä kertaa ja ihmettelet, mitkä tulokset lähettää korkeakouluille.

Lue lisää saadaksesi vastaukset kaikkiin polttaviin ACT-aiheisiin liittyviin kysymyksiin ja linkit sivuston parhaisiin artikkeleihin, joiden avulla voit valmistautua ACT: hen.ACT FAQ Sisällysluettelo

ACT: n valmistelu

body_studypaper.jpg

Pitäisikö minun jopa ottaa ACT? Eivätkö oppilaitokset todella pidä SAT: sta?

Korkeakouluilla ei ole etusijaa SAT: n ja ACT: n välillä. Niiden katsotaan olevan täysin samanarvoisia vaihtoehtoja standardoidun testausvaatimuksen täyttämiseksi. Voit valita testin, joka suoritetaan täysin henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella.

Joten miksi kaikki näyttävät edelleen ajattelevan, että SAT: ta pidetään arvokkaampana? Koska SAT on ollut olemassa pidempään, se oli ainoa standardoitu testi, joka hyväksyttiin korkeakouluhakemuksiin monissa oppilaitoksissa. Mutta sen perustamisesta lähtien 1950 -luvun lopulla ACT: tä alettiin laajalti hyväksyä yhtä hyväksyttäväksi vaihtoehdoksi SAT: lle. Se hyväksyttiin ensin Keskilännen ja Länsi -osavaltioissa, mutta lopulta yleistyi myös itärannikolla. Vuonna 2007 viimeinen vain SAT-pidätys, Harvey Mudd, alkoi hyväksyä ACT: n.

Totta, jos tarkastellaan monien itärannikon koulujen pääsytietoja, suurin osa hakijoista lähettää edelleen SAT: n ACT: n sijaan. Mutta tämä ei johdu siitä, että nämä oppilaitokset suosivat SAT: ää. Tämä johtuu siitä, että itärannikon osavaltioiden opiskelijat käyttävät SAT: ää useammin kuin ACT: tä, ja suurin osa näiden koulujen hakijoista tulee itärannikolta.

Joten päätettäessä ACT: n ja SAT: n välillä valinta riippuu kyvyistäsi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Valitse sinulle parhaiten sopiva testi!

Lue lisää: Mitä Ivy League -koulut ajattelevat ACT: stä, onko sinun otettava sekä SAT että ACT, Uusi SAT vs ACT: Vertailukaaviot

Milloin minun pitäisi ottaa ACT ensimmäistä kertaa?

PrepScholar suosittelee ACT: n ottamista ensimmäistä kertaa juniori syksy. Tällä tavalla voit suorittaa testin tarvittaessa uudelleen juniori -keväällä ja sitten olla valmis keskittymään yksinomaan yliopistosovelluksiin vanhempana syksynäsi.

Tämä ajoitus on myös optimaalinen, kun olet lukio -urasi - sinun olisi pitänyt oppia kaikki ACT: llä testattu sisältö ala -asteen alkuun mennessä, etkä ole niin kaukana ensimmäisestä algebratunnistasi, että olet utuinen käsitteisiin, kuten yhtälöjärjestelmän ratkaisemiseen. Jos yrität ottaa ACT: n aikaisemmin, toisen vuoden opiskelijana tai fuksi, saatat kamppailla sen kanssa, koska sinulla ei ole tiettyä sisältötietoa, varsinkin matematiikassa.

Tietenkin, jos luet tätä nuorempana tai jopa vanhempana, älä panikoi. Niin kauan kuin suoritat testin vanhempana syksyllä, voit hakea oppilaitoksiin.

Mutta aikaisemmin on parempi välttää viime hetken aikahäiriö tai viimeisen testin suorittaminen ennen sovellusten eräpäivää. Vaikka joudut käyttämään nopeutettua opiskeluaikataulua, suosittelemme vahvasti työskentelemään ACT: n loppuunsaattamiseksi ja suorittamiseksi ennen lukuvuoden alkua. Se säästää paljon stressiä, lupaamme!

Lisätietoja: Milloin minun pitäisi tehdä ACT ensimmäistä kertaa?

Otin ACT: n koulussa ilmaiseksi, mutta se ei sisältänyt esseetä (tunnetaan myös nimellä ACT Plus Writing). Pitääkö ACT suorittaa uudelleen?

On kaksi tapausta, joissa haluat suorittaa ACT: n uudelleen, jos olet jo ottanut sen osana tilatestausta, mutta ilman valinnaista Kirjoittaminen/Essee -osiota.

Tapaus 1: Haet kouluihin, jotka edellyttävät ACT Plus -kirjoitusta. Valitettavasti, vaikka olisit saanut ACT -pisteet tilatestauksesta, sinun on otettava koko ACT Plus Writing voidakseen hakea tiettyihin oppilaitoksiin. Plussapuolena tässä on se, että sinulla on jo ollut (ilmainen!) Harjoitus ACT: ssä, joten jos opiskelet ennen ensimmäistä virallista ACT Plus -kirjoitusta, olet hyvin valmistautunut testiin ja todennäköisesti voitat ensimmäinen pisteesi.

Tapaus 2: Et saavuttanut ACT: ssä niin korkeita pisteitä kuin halusit ja/tai haet kouluihin, joiden ACT -pisteet ovat keskimäärin ansaitsemasi. ACT on tärkeä osa korkeakouluhakemustasi, joten haluat antaa itsellesi parhaan mahdollisen laukauksen unelmiesi kouluissa ansaitsemalla riittävän korkeat pisteet. (Voit lukea lisää ACT -tavoitteesi löytämisestä alta!)

Jos et hae mihinkään kouluun, joka vaatii ACT Plus Writingia ja pisteesi ovat riittävän korkeat kaikille kouluille, joihin haluat hakea, sinun ei tarvitse suorittaa ACT: tä uudelleen. Olet onnekas!

Lue lisää: Pitäisikö sinun tehdä ACT kirjoittamalla vai ilman? , Mitkä valtiot vaativat lakia? Täysi luettelo ja neuvoja, mitkä oppilaitokset vaativat ACT -kirjoittamista? 633 koulua

Kuinka kauan minun pitäisi opiskella ACT: tä varten?

Ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa vastausta siihen, kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten. Kuinka paljon aikaa käytät ACT -valmisteluun, vaihtelee haluamasi pistemäärän ja opiskeluajan mukaan.

Aluksi nämä ovat PrepScholarin arvioita siitä, kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: lle, perustuen siihen, kuinka monta pistettä sinun on parannettava. Nämä ovat tietysti vain arvioita, ja ne vaihtelevat henkilökohtaisten vahvuuksien ja heikkouksien mukaan. Älä lopeta opiskelua ennen kuin olet varma, että voit saavuttaa tavoitteesi todellisessa testissä!

0-1 ACT-komposiittipisteen parantaminen: 10 tuntia
1-2 ACT-pisteen parantaminen: 20 tuntia
2-4 ACT-pisteen parantaminen: 40 tuntia
4-6 ACT-pisteen parantaminen: 80 tuntia
6-9 ACT-pisteen parantaminen: 150 tuntia+

ap englantilainen kirjallisuus- ja sävellyskoe

Voit laskea viikoittainen ACT -valmistusaika noudattamalla näitä kolmea vaihetta:

 1. Löydä lähtöpisteesi (jonka voit oppia tekemällä harjoitustestin)
 2. Löydä tavoitteesi (katso 'Miten pääsen tavoitteeseen ACT -pisteet' alla)
 3. Päätä paljon aikaa, jonka voit käyttää ACT -opiskeluun joka viikko

Otetaan esimerkki. Sano, että opiskelijan A ACT -pisteet ovat 28, mutta he antoivat 24 ACT -harjoitustestissä. Tämä tarkoittaa, että opiskelija A: n on parannettava 4 pistettä. Arvioidemme opintotuntien pistemäärien nousun perusteella opiskelijan A on käytettävä noin 40 tuntia opintoaikaa.

Tässä on kolme mahdollista opiskelusuunnitelmaa opiskelijalle A:

 1. Valo: 4 tuntia viikossa 10 viikon ajan
 2. Kohtalainen: 8 tuntia viikossa 5 viikon ajan
 3. Raskas: 20 tuntia viikossa 2 viikon ajan

Jokainen näistä suunnitelmista kestää vaaditut 40 tuntia . Opiskelija A voi valita heille sopivan suunnitelman aikataulunsa perusteella. Jos opiskelija A: lla on paljon oppituntien ulkopuolisia sitoumuksia, mutta hänellä on paljon aikaa ennen kuin hän tekee ensimmäisen ACT: n, opintosuunnitelma 1 voi olla paras, koska hän voi puristaa pari 2 tunnin oppituntia viikossa kotitehtävien ja klubikokousten välillä .

Jos opiskelija A ottaa ACT: n 3 viikossa ja hänen on parannuttava nopeasti, kuin he voisivat ottaa käyttöön tutkimussuunnitelman 3 ahdasmuotoisemman aikataulun. Ilmeisesti tähän suunnitelmaan sisältyisi muiden sitoumusten lieventäminen, ja ehkä se olisi toteutettavinta koululoman tai kesäloman aikana.

Joten seuraavat vaiheet ovat seuraavat:

 1. Löydä tavoitteesi
 2. Löydä lähtöpisteesi (suorita harjoituskoe)
 3. Laske tuntien ja pisteiden välisen arvion avulla, kuinka kauan sinun on opiskeltava, ja luo sitten oma aikataulusi

Lisätietoja: Kuinka kauan minun pitäisi opiskella ACT: tä, miten voittaa viivästyminen ACT -valmistelussa

Miten saan aikaan ACT -tavoitteen?

ACT -tavoitteesi on yli 75thprosenttipiste kaikkien niiden koulujen opiskelijoille, joihin toivot hakevasi.

75 yläpuolellathprosenttipiste? Tarkoitamme, haluat pisteen korkeammaksi kuin koulun keskimmäinen 50 prosentin vaihteluväli, joka on hyväksyttyjen opiskelijoiden ACT -pisteiden alue 25. ja 75. prosenttipisteen välillä. Toisin sanoen haluat pistemäärän, joka on yli 75% viime vuoden hyväksytyistä hakijoista. Miksi? Koska näin korkeat pisteet antavat sinulle erinomaiset mahdollisuudet päästä sisään. Tässä on esimerkkejä muutamasta Massachusettsin korkeakoulusta:

 • Harvardin yliopisto : 32-35
 • Tuftsin yliopisto : 30-33
 • Massachusettsin yliopisto Amherst: 24-29

Sinun on etsittävä kaikkien korkeakoulujen pistealueet, joihin olet vakavasti kiinnostunut, ja määritä sitten tavoitteesi kilpailukykyisin koulu sinä haet. Esimerkiksi opiskelijan, jonka kilpailukykyisin koulu on Harvardin, pitäisi asettaa ACT -tavoitemääränsä 36. Oppilaan, jonka kilpailukykyisin koulu on Massachuettsin yliopisto Amherst, tulisi asettaa tavoitepistemääränsä 30. Tällä tavalla, vaikka jättäisitkin tavoitteesi pisteen tai kaksi, sinulla on todennäköisesti todella vahva ACT -pisteet muille listallasi oleville kouluille!

Lue lisää: Mikä on hyvä ACT -pisteet korkeakoulullesi, mikä on hyvä ACT -pisteet? Huono tulos? Erinomainen pisteet? , Keskimääräiset ACT -pisteet: Mitä ne merkitsevät sinulle, ACT -pisteet

Miten minun pitäisi opiskella ACT: tä varten?

Jos et ole jo tehnyt, aloita ACT -opiskelu suorittamalla täydellinen harjoittelu, ajoitat itsesi tiukasti. Tämä antaa sinulle parhaan tiedon vahvuuksistasi ja heikkouksistasi testissä ja on lähtökohtana opintosuunnitelmasi. Esimerkiksi vaikka olisit hyvä matematiikassa, saatat ymmärtää, että ACT Math on todella vaikeaa sinulle, koska aika loppui kesken ensimmäistä harjoitustestiä tehdessäsi. Nämä ovat tärkeitä tietoja, jotka sinun on tiedettävä, kun aloitat opiskelun!

Kun olet suorittanut ensimmäisen harjoitustestin, arvostele, pisteet ja arvioi se huolellisesti. Laske lähtöpistemääräsi. Huomaa sitten vahvuutesi ja heikkoutesi. (Suosittelemme muistikirjan käyttöä kirjaamisen ja heikkouksien seurannan aloittamiseen.)

Etsi kuvioita vääristä vastauksista. Tämä voi johtua sisällöstä tai testistrategiasta. Jos esimerkiksi arvioit matematiikkaosaa, saatat huomata, että useimmat trigonometriakysymykset jäävät huomaamatta. Se on iso vihje siitä, että sinun on tarkasteltava joitain trigonometrian keskeisiä käsitteitä ja viettänyt paljon aikaa matemaattisten kysymysten harjoittamiseen. Tai saatat huomata, että sinulla on tapana saada useimmat kysymykset heti testiosan alussa, mutta kiirehtii loppua kohti ja saat paljon vääriä vastauksia. Se on vihje, että sinun on työskenneltävä ajoituksen kanssa.

Seuraava, tutkia ACT -tavoitteesi, käyttämällä yllä olevan kysymyksen menetelmää ('Miten pääsen tavoitteeseen ACT -pisteet?'). Etsi ero lähtö- ja tavoitetuloksesi välillä. Arvioi lähtö- ja tavoitepisteen välisen eron perusteella, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava ja kuinka kauan opiskelet viikossa. (Katso lisätietoja prosessista kohdasta 'Kuinka kauan minun pitäisi opiskella ACT: lle?'.) Tässä on kaksi nopeaa esimerkkiä:

 • Lähtöpisteet: 24
 • Tavoitemäärä: 28
 • Parannettavaa: 4
 • Arvioidut tunnit: 40
 • Opintosuunnitelma: 8 tuntia viikossa 5 viikon ajan
 • Lähtöpisteet: 29
 • Tavoitemäärä: 35
 • Parannettavaa: 6
 • Arvioidut tunnit: 80
 • Opintosuunnitelma: 10 tuntia viikossa 8 viikon ajan

Nyt olet vihdoin valmis lyömään kirjoja! Keskity opiskeluun heikkojen alueidesi ympärille - olipa kyse tietystä aihealueesta tai ongelmasta, jota kohtaat jatkuvasti (kuten ajan loppuminen ACT Math- tai Reading -osioista). Jotkut opiskelijat saattavat käyttää suurimman osan opintoajastaan ​​yhteen aihealueeseen, jonka kanssa he kamppailevat. Toisten on ehkä opiskeltava kaikkia neljää osaa tasapuolisesti. Tarkista linkit ennen resursseja aloittaaksesi.

Lisälukemista:

Ilmaiset ACT -harjoitustestit, kuinka saat kaiken irti ACT -käytännön testeistä, miten saat realistisimman ACT -käytännön testikokemuksen

The Ultimate Study Guides to ACT English, ACT Math, ACT Reading ja ACT Science

Parhaat ACT -valmistelukirjat, parhaat ACT -valmistelusivustot, 15 vinkkiä ja vihjeitä ACT -pisteidesi parantamiseen, 26 loistavaa vaihtoehtoa ACT -käytännön testeille

Mitä minun pitäisi tietää ACT: stä ennen kuin otan sen?

ACT: n sisällön tutkiminen on tärkeää, mutta on myös hyödyllistä tuntea ACT: n logistiikka ennen testipäivää: kuinka kauan testi kestää, mitkä ovat tarkat säännöt ja mitä on tehtävä valmistautuaksesi testipäivänä. Tutustu alla olevista linkeistä saadaksesi täydellisen tiedotuksen ACT -logistiikasta, jotta kun istut pöytäsi ääressä testipäivänä, olet valmis keskittymään 100% itse testiin.

Lue lisää: Kuinka kauan ACT on, ACT -ohjeet: Täydellinen opas, säännöt ja määräykset ACT: stä, Mitä tehdä yötä ennen ACT: tä, missä sinun pitäisi tehdä ACT

ACT -pisteidesi arviointi

body_excellent.jpg

Onko ACT -pisteet huono/hyvä/hämmästyttävä?

Kansallisten ACT -prosenttipisteiden sijoitusten kannalta nämä ovat tärkeitä pisteet:

 • 20:50 prosenttipiste (keskimäärin!)
 • 24: 75. prosenttipiste
 • 28: 90. prosenttipiste
 • 33+: 99. prosenttipiste

Joten kansallisten sijoitusten kannalta kaikki yli 20 on keskimääräistä parempi, kaikki yli 24: n pisteet ovat todella hyviä ja kaikki yli 28 ovat hämmästyttäviä!

Mutta älä anna sen pisteet mennä vielä päähäsi. ACT -pisteesi laadun todellinen mitta on se, miten se pisteytyy korkeakoulujen pisteiden keskiarvoon, johon haluat hakea. (Katso kohdasta 'Miten saan ACT -pisteet?' Saadaksesi lisätietoja kollegion ACT -pistealueiden löytämisestä.)

Yksi asia tässä on mielenkiintoinen ACT -pisteet, jotka ovat hämmästyttäviä yhdelle opiskelijalle, voivat itse asiassa olla alhaiset toiselle. Otetaan esimerkki.

mikä on 3.3 gpa

Opiskelija A sai ACT: stä 30. Tämä on hämmästyttävä tulos heille, koska he hakevat muutamia valtion korkeakouluja ja yliopistoja. Tämä piste ei ole vain tarpeeksi, jotta heidät hyväksytään, vaan se on jopa riittävän korkea saadakseen monia apurahoja!

Opiskelija B sai myös 30. Tämä on heikko pistemäärä heille, koska he haluavat päästä joko Stanfordiin tai MIT: hen ja tarvitsevat vähintään 33, mutta mieluiten korkeamman, ollakseen kilpailukykyinen hakija.

Viimeinen rivi? Sinun on tutkittava unelmiesi koulujen ACT -pisteet päättää lopullisesti, onko ACT -pisteesi huono, hyvä vai hämmästyttävä.

Lue lisää: Mikä on hyvä ACT -pisteet korkeakoulullesi, ACT -prosentit, ACT -pisteet: mitä ne merkitsevät sinulle, mikä on huono ACT -pisteet, apurahat ACT -pisteille , ACT -tulokset Ivy League

ACT -pisteet ovat alhaiset. Olenko tuomittu?

Monet opiskelijat stressaavat todella, kun he ovat saaneet ACT -pisteet takaisin, varsinkin jos he menivät huonommin kuin halusivat. Mutta ensinnäkin, Muista, että ACT -pisteesi eivät ole älykkyytesi mitta! Se, että saat pisteitä, jotka ovat alhaiset (joko kansallisten sijoitusten tai korkeakoulun mukaan), ei tarkoita, että sinulla ei ole lupausta opiskelijana ja ihmisenä.

Päivän päätteeksi ACT on vain monivalintakoe. Niin Jos et onnistunut niin hyvin kuin halusit, voit opiskella lisää ja suorittaa sen uudelleen. (Siksi suosittelemme, että teet testin ensimmäistä kertaa juniorisyksyllä, joten sinulla on paljon aikaa uusintoihin!) Jos et onnistunut niin hyvin kuin halusit ensimmäisellä kerralla, sinulla oli todennäköisesti joitain testin ottamisstrategiaongelmia tai ehkä oli sisältöä, jota et yksinkertaisesti ymmärtänyt. Joka tapauksessa, Nämä ovat molemmat asioita, jotka voidaan korjata kovalla työllä, opiskelulla ja harjoittelulla. (Aloita lukemalla linkit opiskelu- ja harjoitusresursseihin alla!)

Ja jos häpeät tai häpeät ensimmäisestä pisteestäsi, älä stressaa. Jos saavutat korkeamman pistemäärän uusinnassa, voit itse poistaa ensimmäisen ACT -pisteet! Sen ei tarvitse koskaan nähdä päivänvaloa.

Lopuksi, jos saat alhaisen ACT -pistemäärän ja sinulla ei ole aikaa ottaa sitä uudelleen ennen korkeakoulun määräaikaa, voit silti hakea muille kouluille, joihin ei ole niin vaikea päästä. Vaikka et pääse unelmiesi kouluun, niin kauan kuin pääset yliopistoon ja saat erinomaisia ​​arvosanoja perustutkinnon suorittaneeksi, pystyt saavuttamaan tutkijakoulusi ja uratavoitteesi. Älä anna tämän pienen testin hidastaa sinua!

Lisälukemista:

Helpoin pääsy korkeakouluun, koulut, joihin on taattu pääsy, mikä on turvallisuuskoulu? Kuinka löytää omasi, Tiesitkö, että voit poistaa ACT -pisteet

Ilmaiset ACT -harjoitustestit, kuinka saat kaiken irti ACT -käytännön testeistä, miten saat realistisimman ACT -käytännön testikokemuksen

The Ultimate Study Guides to ACT English, ACT Math, ACT Reading ja ACT Science

Parhaat ACT -valmistelukirjat, parhaat ACT -valmistelusivustot, 15 vinkkiä ja vihjeitä ACT -pisteidesi parantamiseen, 26 loistavaa vaihtoehtoa ACT -käytännön testeille

Sain [x] pisteet ensimmäisellä ACT: lläni. Pitäisikö minun suorittaa testi uudelleen?

Tämä vastaus tähän kysymykseen riippuu täysin siitä, mitkä ovat tavoitteesi korkeakouluille ja apurahoille! Joten ensimmäinen asia selvittää, jos et ole jo tehnyt tätä: mikä on ACT -tavoitteesi? (Katso kohtaa 'Miten saan tavoitemäärän?' Edellä.) On selvää, että jos pisteesi on pienempi kuin tavoitetuloksesi, sinun on luultavasti harkittava kokeen uudelleen suorittamista.

Sinun on kuitenkin myös harkittava kuinka monta pistettä sinun on parannettava saavuttaaksesi tavoitteesi ja onko sinulla aikaa käyttää sen toteuttamiseen. Kahden tai kolmen yhdistelmäpisteen parantaminen on erittäin mahdollista, mutta 10 pisteen parantaminen on erittäin vaikea tehtävä. (Seuraavassa kysymyksessä tutkimme, kuinka mahdollista on lisätä suuria pisteitä!)

Jos pisteesi on pienempi kuin tavoitepisteesi ja sinulla on riittävästi aikaa uudelleenarviointiin, sinun tulee suorittaa ACT uudelleen.

Mutta jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa opiskeluun, Älä vain siivota ACT -uudelleentoistoa ja toivo parasta! Jos otat ACT: n uudelleen käsittelemättä heikkouksiasi tai sisältötaisteluitasi, saat todennäköisesti joko saman yhdistelmäpisteen tai jopa hieman pienemmän pistemäärän.

Lue lisää: Mikä on hyvä ACT -pisteet korkeakoulullesi, jos otat ACT: n uudelleen, jos sinulla on jo korkea ACT -pisteet? Kuinka parantaa vielä enemmän, kuinka saada täydellinen 36 ACT: ssä täydellisen maalintekijän avulla, ACT -pisteiden lasku? Kuinka paljon se voi pudota ja miksi

Onko mahdollista siirtyä [x] ACT -pisteestä [y] ACT -pisteeseen [z] ajan kuluessa?

Ensinnäkin ACT -yhdistelmäpisteiden nousun suhteen nämä ovat perusmahdollisuuksia, jotka tietenkin vaihtelevat henkilökohtaisten tekijöiden mukaan:

 • 1-2 pistettä: Erittäin toteutettavissa. Suurin esteesi on todennäköisesti testausstrategia ja muutama pieni sisältöongelma.
 • 3-5 pistettä: Tehtävissä, mutta sinun on käytettävä enemmän oppitunteja tämän lisäyksen saavuttamiseksi.
 • 6-8 pistettä: Mahdollista, mutta se vaatii erittäin vakavaa opiskelua ja sitoutumista. Sinun on todennäköisesti puututtava joihinkin sisältövajeisiin harjoittelun lisäksi.
 • 8+: Tämä riippuu todella tilanteestasi ja opiskeluajasta. Sinun on todennäköisesti puututtava vakaviin sisältövajeisiin ennen kuin keskityt testausstrategian parantamiseen.

Nämä mahdollisuudet syrjään, voitko todella saavuttaa halutun lisäyksen, riippuu yksinkertaisesti tästä: kuinka monta tuntia voit käyttää opiskeluun? Vaikka tavoittelet vain pientä 2 pisteen korotusta, sinun on käytettävä aikaa opiskeluun saavuttaaksesi tavoitteesi. Pikakuvakkeita ei ole!

Tässä mielessä tämä on arvio siitä, kuinka monta tuntia tarvitset ACT -yhdistelmäpistekorotusten suorittamiseen:

0-1 ACT-komposiittipisteen parantaminen: 10 tuntia
1-2 ACT-pisteen parantaminen: 20 tuntia
2-4 ACT-pisteen parantaminen: 40 tuntia
4-6 ACT-pisteen parantaminen: 80 tuntia
6-9 ACT-pisteen parantaminen: 150 tuntia+

Nämä ovat jälleen vain arvioita, ja tarvitsemasi aika vaihtelee omien vahvuuksien ja heikkouksien mukaan.

Saadaksesi käsityksen siitä, miltä nämä pisteestä-tuntiin -arviot näyttävät käytännössä ja kuinka mahdollista on lisätä tiettyjä pisteitä, Katsotaanpa kahta opiskelijaa, joilla kullakin on 2 kuukautta ennen seuraavaa ACT: ta.

Opiskelija A

 • Ensimmäinen ACT -pisteet: 26
 • ACT -maalin tavoite: 28
 • Lisäyspisteitä: 2

Arvioidemme perusteella Opiskelija A: n on käytettävä noin 20 tuntia ACT -valmisteluun saavuttaakseen tavoitteensa siirtyä 26: sta 28: een . Koska heillä on kaksi kuukautta aikaa opiskella, he voivat sovittaa tämän opintoajan helposti aikatauluunsa. Kaksi kuukautta on noin 8 viikkoa. Jos opiskelija A käyttää 3 tuntia viikossa ACT -valmisteluun, hän kirjaa 24 oppituntia , enemmän kuin heidän kokonaistavoitteensa, siihen mennessä kun he istuvat ACT -uudelleentoistoa varten.

Opiskelija A voi majoittaa nämä 3 tuntia aikataulussaan, mutta heidän on pakko: yhdellä 3 tunnin oppitunnilla yksi päivä viikossa tai 1 tunti kolme päivää viikossa tai 30 minuuttia kuutena päivänä viikossa. Kaikki nämä opintosuunnitelmat sopivat jopa erittäin kiireiseen opiskelijan aikatauluun . Joten näet, miksi 2-pisteen ACT-yhdistelmälisäys on erittäin mahdollista!

Opiskelija B

 • Ensimmäinen ACT -pisteet: 26
 • ACT -maalin tavoite: 34
 • Lisäyspisteitä: 8

Opiskelija B: n työ on leikattu heille! Siirtyminen 26: sta 34: een vaatii vakavaa opiskeluaikaa: vähintään 150 tuntia, joten mennään 160: een arviomme mukaan.

160 oppituntia 8 viikkoon, Opiskelija B: n on opiskeltava keskimäärin 20 tuntia viikossa: periaatteessa ACT: stä tulee opiskelijan B osa-aikatyö! He voisivat opiskella 4 tuntia jokaisena koulupäivänä, jotta ne mahtuisivat 20 tuntiin, tai ehkä 6 tuntia jokaisena viikonloppuna sekä 2 tuntia yönä maanantaista torstaihin. Joka tapauksessa ACT -valmistelusta tulee suuri osa heidän elämäänsä, ja Opiskelija B joutuu luultavasti vähentämään opetuksen ulkopuolisia sitoumuksia.

Joten vaikka siirtyminen 26: sta 34: een 8 viikossa on varmasti mahdollista, voit nähdä, miksi se vie valtavasti aikaa ja on todennäköisesti melko stressaavaa. Jos mahdollista, opiskelijan B tulisi pyrkiä myöhempään ACT -uusintapäivämäärään. Jos he odottavat esimerkiksi ACT: n ottamista uudelleen 4 kuukautta, he voivat lyhentää tarvittavan opiskeluajan paljon hallittavampaan 10 tuntiin viikossa.

Lisätietoja: Kuinka kauan minun pitäisi opiskella ACT: tä varten, 25--32: 10 päivän nopea ACT-tutkimussuunnitelma, kuinka pakata ACT: tä

ACT -essee

17.jpg

Voitko kertoa minulle uudesta ACT -esseestä?

Vanha ACT Writing -osio oli melko suoraviivainen - se antoi sinulle kehotuksen, että sinun oli periaatteessa otettava kyllä ​​tai ei mielipide. Voit käyttää todisteita omasta elämästäsi, kaikista lukemistasi kirjoista tai viimeaikaisista artikkeleista. Se oli myös lyhyempi: vain 30 minuuttia. Ne olivat aikoja!

Uusi essee, joka esiteltiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2015, on hieman monimutkaisempi. Se on 40 minuuttia pitkä, ja sen sijaan, että olisit vain esittänyt mielipiteesi jostakin aiheesta, sinun on luettava kaksi tai kolme mielipidettä, jotka muut ihmiset ovat jo kirjoittaneet aiheesta. Sitten esseesi on arvioitava nämä eri mielipiteet ja kutottava ne omaan mielipiteeseesi aiheesta. Voit tutustua oppaaseemme esimerkkikehotteilla ja analyyseillä.

Kun suoritat kirjoituskokeen, saat a testitulosten kirjoittaminen asteikolla 1-36 ja neljä verkkotunnuksen pisteiden kirjoittamista (Ideat ja analyysi, kehittäminen ja tuki, organisaatio ja kielen käyttö ja käytännöt), kukin pisteytettiin asteikolla 2-12. (Nämä verkkotunnuksen pisteet eivät lisää lopullista kirjoitustulostasi. Hämmentävää, tiedämme!) Kirjoitustestituloksesi eivät vaikuta ACT -yhdistelmäpisteeseesi.

Kuva esseestäsi on saatavilla oppilaitoksille, joille lähetät ACT Plus Writing -tuloksia. Joten on tärkeää antaa sille vahvimmat ponnistelut, vaikka esseepisteet eivät vaikuta ACT Composite -pisteisiisi.

Katso alla olevista linkeistä tarkempia oppaita uuteen ACT Writing -testiin, mukaan lukien vinkkejä esseen lähestymiseen.

Lisätietoja: Täydellinen opas uuteen ACT -kirjoitustestiin, ACT -esseen pisteytys: täysin selitetty

Sain [matalan pisteet] uudesta ACT -esseestä, vaikka yhdistelmäni on [korkea]. Näyttääkö tämä kouluilta pahalta?

Kun korkeakoulut arvioivat ACT: n, ylivoimaisesti tärkein tekijä on kokonaispistemääräsi. Myös aihealueesi pisteet (englanti, matematiikka, lukeminen ja luonnontiede) tarkastellaan lisää kontekstia varten.

Esseesi pisteet huomataan, mutta oppilaitokset ymmärtävät, että se on ensimmäinen luonnos, joka on kirjoitettu ajoitetuissa olosuhteissa - he eivät odota sen olevan paras kirjoituksesi! He ymmärtävät myös, että essee muuttui vuonna 2015 ja odottaa jonkin verran pistemäärän vaihtelua, kun oppilaat tottuvat uuteen esseeseen.

Osa syystä, että jotkut oppilaitokset vaativat ACT Plus -kirjoitusta, johtuu siitä, että heillä on näyte todellisesta kirjoituksestasi - joten jos henkilökohtainen lausuntosi kuulostaa siltä, ​​että sen on kirjoittanut aivan toinen kirjoittaja (esimerkiksi maksettu ammattilainen), he '' tiedän. Mutta ACT -esseesi ei ole tarkoitettu kirjoitustaitojesi tärkeimmäksi arvioijaksi.

Lue lisää: Kaikki korkeakoulut, jotka edellyttävät ACT Plus -kirjoitusta

Niin ellei pisteesi ole kauhea verrattuna yhdistelmään (Oletetaan, että sinulla on 33 yhdistelmää, mutta esseestäsi on vain 12/36), ACT: n uusiminen ei kannata vain esseesi parantamiseksi. Varsinkin jos sinulla on korkea komposiitti ja sitten se putoaa esseesi parantavaan uudelleen, se voi todella vahingoittaa mahdollisuuksiasi joissakin valikoivissa kouluissa.

Se sanoi, jos esseesi pisteet ovat paljon alhaisemmat kuin luulet sen pitäisi olla, muista lukea äskettäinen kiista ACT -esseen pisteytyksestä!

Apurahat ja korkeakoulu

body_bakerlib.jpg

ovat ihmisille vaarallisia rukoilijoita

Mitä apurahoja voin saada ACT -pisteilläni?

Monet opiskelijat ihmettelevät, onko heidän ACT -pisteet riittävän korkeat saadakseen stipendin. Ennen kuin selitämme, kuinka todennäköisesti pisteesi ansaitsevat sinulle vakavaa apurahaa, on tärkeää ymmärtää kaksi laajaa apurahatyyppiä.

 1. Ansioihin perustuvat apurahat: nämä ovat oppilaiden saavutuksiin perustuvia palkintoja.
 1. Tarvittavat apurahat/taloudellinen apu: nämä ovat opiskelijoiden tarpeisiin perustuvia palkintoja.

Karkeana nyrkkisääntönä, Mitä valikoivampi korkeakoulu on, sitä epätodennäköisempää on, että hän saa ansioihin perustuvia apurahoja. Miksi? Otetaan Stanfordin kaltainen koulu. Stanfordin hyväksymisprosentti viime vuonna oli vain noin 5% - joten vain joka kahdeskymmenestä hakijasta pääsi sisään. Koska tämä tarkoittaa sitä, että kaikki Stanfordiin saapuvat ovat melko poikkeuksellisia, Stanfordin olisi vaikea valita hyväksyntänsä perusteella päättääkseen, kuka saa ansioihin perustuvaa rahoitusta. Joten sen sijaan Stanfordilla, monien Ivy-liigajen ja muiden huippukoulujen ohella, on saatavilla vain tarvepohjaisia ​​apurahoja varmistaakseen, että rahaa menee opiskelijoille, joilla on suurempi taloudellinen tarve.

Siitä huolimatta monilla valikoivilla korkeakouluilla on myös ansioihin perustuvia apurahoja. Keskityn tässä vastauksessa ansioihin perustuviin apurahoihin, koska ACT-pisteet voivat auttaa sinua saamaan sellaisen. Mutta tutustu alla oleviin linkkeihin saadaksesi lisätietoja tarvepohjaisesta taloudellisesta avusta ja sen hakemisesta.

Monilla korkeakouluilla ja yliopistoilla on ansioapurahat, mutta voittajien valinta vaihtelee suuresti-jotkut apurahat ovat yksinkertainen yhdistelmä GPA- ja ACT-pisteitä, kun taas toiset, etenkin monet täydet ratsastukset, ovat minisovellus (joudut ehkä lähetä transkriptisi, ACT -pisteet, essee tai esseet, luettelo ylimääräisistä oppitunneistasi ja suosituskirjeitä joistakin arvostetuimmista apurahoista!).

Korkeakoulujen tarjoamien apurahojen lisäksi on yksityisiä apurahoja (joita rahoittavat yritykset, yksityishenkilöt ja säätiöt), joilla on jälleen omat valintakriteerit (mutta yleensä mitä korkeampi apuraha, sitä pidempi hakemus). Voit etsiä näitä apurahoja verkkosivuilla, kuten FastWeb ja kollegion hallitukset Suuri tulevaisuus .

Tärkeintä: sinun on tehtävä tutkimusta. Muista, mitä korkeampi ACT -pisteesi on, sitä todennäköisemmin se ansaitsee (tai auttaa sinua ansaitsemaan) stipendin.

ACT -prosenttipisteiden ja korkeakoulujen verkkosivustojen tietojen perusteella nämä ovat karkeat ohjeet siitä, kuinka todennäköisesti ACT -yhdistelmä voi saada sinulle stipendin (olettaen, että sinulla on myös vahva GPA).

 • 33-36: Erittäin suuri todennäköisyys
 • 30-32: Suuri todennäköisyys
 • 27-30: Ihmisarvoinen todennäköisyys
 • 24-26 Mahdollinen

Kaikki alle 24: n ACT -pisteet eivät todennäköisesti ole yhtä kilpailukykyisiä apurahoille. Ansaitut apurahat myönnetään poikkeuksellisesta suorituskyvystä, minkä vuoksi 24 -vuotiaat ja sitä vanhemmat (75. prosenttipiste ja ylöspäin) voivat ansaita stipendin. Alempi pistemäärä ei todennäköisesti auta sinua ansaitsemaan ansiotukea, koska et erotu yhtä paljon muiden lukiolaisten joukosta.

Lisätietoja: Taatut apurahat ACT-pisteille, Kuinka tehdä College Research Right, 79 korkeakoulua, joilla on täysi-apurahat, Mikä on taloudellinen apu? , Miten hakea rahoitusapua, 27 korkeakoulua, joilla on paras taloudellinen apu, jokainen korkeakoulu, joka tarjoaa 100% taloudellista apua

ACT -pisteet ovat [x]. Mihin minun pitäisi hakea yliopistoon?

Mihin minun pitäisi hakea yliopistoon? on uskomattoman laaja kysymys, mutta saamme paljon täällä PrepScholarissa! Koska pelkästään Yhdysvalloissa on kirjaimellisesti satoja korkeakouluja ja yliopistoja, jos laatisimme luettelon kaikista korkeakouluista ja yliopistoista, joista ACT -pisteet voisivat tehdä sinusta kilpailukykyisen, se olisi liian pitkä luettelo hyödylliseksi!

Työskentele sen sijaan hieman taaksepäin. Aloita korkeakoulujen tutkiminen sinulle tärkeiden tekijöiden perusteella: sijainti, koko, hinta, mitä haluat opiskella, erikoisohjelmat, urheiluohjelmat, kuvataide jne.

Kun sinulla on luettelo 15-20 oppilaitoksesta, voit oppia lisää heidän pääsytiedoistaan ​​ja tekisikö ACT -pisteet sinusta kilpailukykyisen.

Kun tarkennat luetteloasi, pyydä sisällyttämään joitakin kouluja, jotka ovat tavoitettavissa (ACT -pisteet ovat niiden keskiarvojen alapuolella tai alapuolella), tavoitteet (ACT -pisteet ovat niiden keskiarvojen alapuolella tai hieman sen yläpuolella) ja turvatoimet (ACT -pisteesi on tapa edellä). Jos haet vain kouluille, saatat joutua hylätyksi kaikkialla (se ei ole kuin arpajaiset - enemmän ostettuja lippuja ei lisää mahdollisuuksiasi voittaa!). Mutta jos haet vain turvallisuuskouluihin, voit menettää todella suuren mahdollisuuden yliopistoon. Tutustu alla oleviin artikkeleihin saadaksesi lisätietoja yliopistotutkimuksesta ja sovellusluettelon laatimisesta.

Lue lisää: Kuinka tehdä yliopistotutkimus oikein, mikä on turvallisuuskoulu? , Mikä on Koulukoulu? , Mikä on Reach School? , Kuinka saada ansioita ja apurahoja valtion kouluissa, korkeakouluissa, joilla on taattu pääsy ACT -pisteisiin

ACT -pisteeni on [x], GPA on [y]. Pääsenkö [z] korkeakouluun?

PrepScholar on koonnut sivuja satoille korkeakouluille ja yliopistoille, joiden avulla voit liittää GPA- ja SAT/ACT -pisteet ja saada arviosi pääsymahdollisuuksistasi uusimpien hakutietojen perusteella. Nämä sivut ovat minne mennä, jos haluat vain tietää pääsykertoimesi ACT -pisteesi ja nykyisen GPA: si perusteella. Tässä ovat sivut joistakin kysytyimmistä korkeakouluista ja yliopistoista:

Parhaat koulut: Stanford, MIT, UChicago, Duke, Vanderbilt, Northwestern, Caltech, Johns Hopkins

Ivy League: Harvard, Princeton, Yale, Columbia, Brown, Dartmouth, Penn, Cornell

Voit etsiä tältä sivulta minkä tahansa korkeakoulun tai yliopiston etsimällä hakua '[College/University] ACT GPA Prepscholar' mistä tahansa hakukoneesta.

Mutta kun siirryt numeroiden ulkopuolelle, sinun on koottava vahvin mahdollinen sovellus mahdollisuuksillesi päästä eroon, varsinkin jos todennäköisyytesi päästä sisään on pieni ja/tai haet erittäin valikoivaa koulua. Lue lisää henkilökohtaisen lausunnon kirjoittamisesta, tähtien suosituskirjeiden saamisesta ja siitä, mitä ylimääräisiä oppitunteja sinun pitäisi tehdä. Suosittelemme myös lukemaan PrepScholarin perustajan Allen Chengin oppaan Harvardiin pääsemiseksi. Vaikka et ole tähtäämässä Harvardiin, tämä viesti rikkoo monia yleisiä väärinkäsityksiä korkeakouluihin pääsystä ja voi auttaa sinua hyödyntämään henkilökohtaisia ​​vahvuuksiasi tullaksesi parhaaksi hakijaksi.

Lopuksi on tärkeää varmistaa, että haet eri kouluja, mukaan lukien ulottuvuudet, tavoitteet ja turvatoimet. Lue lisää tavoitekoulusta, kohdekoulusta ja turvallisuuskoulusta. Kun kokoat hakemusluetteloasi, yritä sisällyttää ulottuvuudet, tavoitteet ja turvatoimet maksimoidaksesi valintasi.

Pisteiden lähettäminen

Minulla on useita ACT -pisteitä. Mitä minun pitäisi lähettää kouluille?

Jos haet mihin tahansa kouluun, joka vaatii kaikki ACT -pisteet, lähetä kaikki ACT -pisteet. Tarinan loppu!

Lue lisää: Korkeakoulut, jotka vaativat kaikki ACT -tulokset

Jos haet sitä kouluun eivät vaadi kaikkia ACT -pisteitä, sinun on lähetettävä vain korkein yhdistelmäpisteesi - tarvitset vain yhden ACT -pistemäärän, jotta voit hakea korkeakouluun.

Kuitenkin, jos koulun ylitulokset - yhdistää eri aihealueet eri testeistä lopullisen korkeamman yhdistelmäpistemäärän saamiseksi - harkitse sellaisten pisteiden lähettämistä, jotka loisivat korkeimman ylituloksen.

Jos koulu ei ylitä pisteitä, mutta ottaa huomioon kaikki saamansa pisteet, voit päättää, haluatko lähettää useita pisteitä. Yleensä kannattaa lähettää testi, jolla on paljon korkeampi pistemäärä tietyssä osassa, mutta myös pitää mielessä ACT veloittaa pisteiden lähettämisestä testipäivää kohden, joten useiden pisteiden lähettäminen useille kouluille on kallista. Pisteraporttisi tärkein yksittäinen numero on yhdistelmäpisteesi, joten pidä se mielessä, kun teet päätöksen.

Lue lisää: ACT Superscore -laskin, keskittävätkö korkeakoulut ACT -pisteesi? , Lue tämä ennen ACT -pisteiden lähettämistä korkeakouluille. Pitäisikö sinun lähettää neljä ilmaista ACT -tulosraporttia? , Korkeakoulut, joiden Superscore the ACT: Complete List

Otin SAT: n ja ACT: n. Otin myös joitain ap: ita. Onko minun lähetettävä kaikki nämä tulokset korkeakouluille?

Puhutaan ensin SAT: sta ja ACT: stä (ja sivuutetaan AP: t toistaiseksi). Suurimmalle osalle oppilaitoksista sinun on lähetettävä jompikumpi SAT tai näytös. Sinun ei tarvitse lähettää molempia.

Huomaa, että SAT- tai ACT -sääntöön on kaksi poikkeusta:

1. Koulut pitävät Stanford jotka vaativat sinun koko testaushistoria molemmissa testeissä. Nämä ovat harvinaisia ​​tapauksia - jopa koulut, jotka vaativat kaikki pisteet yhdestä tentistä, eivät yleensä edellytä kaikkien ACT- ja SAT -pisteiden lähettämistä, valitset vain yhden kokeen ja lähetät kaikki kyseisestä tentistä saadut pisteet.

Lue lisää: Korkeakoulut, jotka vaativat kaikki SAT -tulokset, korkeakoulut, jotka edellyttävät kaikkia ACT -pisteitä

2. Koulut, joilla on joustavat testauskäytännöt, joiden avulla voit lähettää AP-testituloksia, IB-testituloksia ja muita SAT- tai ACT-sijasta.

Lue lisää: Koulut, joilla on joustavat testauskäytännöt

Mutta suurimmalle osalle amerikkalaisista korkeakouluista sinun on lähetettävä joko SAT tai ACT. Valitse siis SAT- ja ACT -pisteidesi väliltä testi, jolla on korkein pistemäärä (tai pisteet!).

Lue lisää: Kuinka muuntaa ja vertailla SAT- ja ACT -pisteitä

Voit halutessasi harkita molempien pisteiden lähettämistä vain, jos ne ovat SAT/ACT -muuntotaulukoiden mukaan hyvin samankaltaisia. Esimerkiksi jokaisen testin yhdistelmäpisteet ovat suunnilleen yhtä suuret, mutta sinulla on korkeampi matematiikkapiste ACT: ssä ja korkeampi lukupiste SAT: ssa. Siinä tapauksessa saattaa olla syytä lähettää molemmat pisteet korkeakouluille nähdäksesi eri vahvuutesi. Huomaa, että pisteiden lähettäminen molemmista testeistä on kalliimpaa, ja sinun on jälleen lähetettävä vain yksi pistejoukko hakemukseen.

Usein AP- tai IB -testit voivat osoittaa vahvaa kykyä tietyissä aiheissa, kuten Yhdysvaltojen historiassa tai kemiassa, mikä on hyvä. Älä kuitenkaan lähde lähettämään keskinkertaisia ​​tuloksia! Sinun on kysyttävä itseltäsi, saavatko aiheesi tulokset hakemuksesi näyttämään paremmalta vai huonommalta.

Lue lisää: Täydelliset vertailukaaviot: ACT vs. SAT, oletko parempi SAT: ssä vai ACT: ssä? Selvitä varmasti, AP -tulokset College -pääsyssä

Olen seniori ja minulla on yksi ACT -pisteet, mutta se ei ole hienoa. Käytän ACT: tä uudelleen joulukuussa, mutta tiedän pisteet vasta hakemusten jättämisen jälkeen. Pitäisikö minun lähettää ei-niin suuri pisteet tai odottaa joulukuun pisteitä ennen kuin päätän?

Jos haluat lähettää joulukuun ACT -pisteesi niin, että se saadaan ajoissa huomioon useimmissa kouluissa, pisteet on lähetettävä kouluillesi heti, kun ne ovat saatavilla. Tämä tarkoittaa, että kun rekisteröidyt osallistumaan joulukuun ACT: hen, sinun on lopetettava nämä koulut rekisteröinnissäsi, hyvissä ajoin ennen tentin suorittamista ja pisteesi näkemistä.

Tämä tarkoittaa myös sitä lähetät joulukuun ACT -pisteesi sokeaksi: sinulla ei ole mahdollisuutta nähdä pisteitäsi ennen lähettämistä. (Suurimmassa osassa tapauksista sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tehdä joulukuun testiä, tarkastella pisteitäsi kolme viikkoa myöhemmin ja lähettää sitten pisteet korkeakouluille - pisteet tulevat liian pitkälle huomioon otettavan määräajan jälkeen.)

Tämän vuoksi suosittelen lämpimästi lähettämään ACT -pisteet, jotka sinulla on, ja sitten myös lähettämään joulukuun ACT -tiedot heti, kun ne ovat saatavilla. Koska tarvitset ACT -pistemäärän tiedostoosi, jotta se otetaan lainkaan huomioon, ei kannata ottaa riskiä, ​​että joulukuun pisteet saapuvat liian myöhään ja niitä voidaan heittää pois.

veden tiheys grammoina litrassa

Lisäksi ei ole mitään keinoa tietää, että joulukuun ACT -pisteesi on korkeampi kuin nykyinen. Jos joulukuun ACT -päätteesi oli pienempi, hakemuksesi ei vain näytä huonommalta, vaan olet vaarassa olla suorittamatta sitä ajallaan turhaan.

Jos joulukuun ACT -pisteesi on korkeampi, se auttaa hakemustasi, koska korkeakoulut saavat korkeamman pistemäärän ja huomaavat sen. Mutta sillä välin on turvallisinta varmistaa, että tiedostossasi on pisteitä sovelluksen eräpäivään mennessä.

Jos luet tätä nuorempana opiskelijana, suosittelemme, että otat ACT: n käyttöön ensimmäistä kertaa nuorempi syksy, joten sinulla on runsaasti aikaa suorittaa tentti tarvittaessa uudelleen, joten et joudu stressaaviin hakuaikaan.

Lue lisää: Viimeiset ACT -päivämäärät varhaisten päätösten määräaikoja varten, viimeiset ACT -päivämäärät säännöllisten päätösten määräaikoja varten. Tiesitkö, että voit poistaa ACT -pisteet?

Onko sinulla kysymys, johon ei ole vastattu täällä?

Postita se kommenteissa tai katso ExpertHub , jossa kokeneet ohjaajat ja ohjaajat vastaavat opiskelijoiden kysymyksiin.

Hanki 4 enemmän pisteitä ACT: stasi, TAKUU

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.