ACT -asiantuntijaopas: Mikä on korkein mahdollinen ACT -pisteet?

main_perfect_10

Mikä on korkein mahdollinen piste ACT: ssä ja kuinka harvinaista on saada se? Olitpa vasta sukeltamassa ACT -valmisteluusi tai olet ollut sillä jonkin aikaa, luultavasti ihmettelet, mikä on paras tulos. Tässä oppaassa tutkimme todennäköisyyksiä ansaita maksimi ACT -pisteet ja annamme vinkkejä ja neuvoja sen saavuttamiseen.

Mikä on täydellinen ACT -pisteet?

Suurin mahdollinen piste, jonka voit ansaita ACT: llä, on 36 (asteikolla 1-36).Tämä 36 on yhdistelmä tai keskiarvo neljästä oppiainepisteestäsi - englanti, lukeminen, matematiikka ja tiede. Jokainen osio pisteytetään myös asteikolla 1-36. (Jos otat ACT: n kirjoittamiseen, esseesi tekee sen ei vaikuttaa yhdistelmäpisteeseesi. Tämä tarkoittaa, että voit saada täydellisen 36 ilman ansaitsee täydellisen esseepistemäärän 12.)

36 pistettä, jotka voit ansaita jokaisesta osasta, ovat skaalatut tulokset, jotka käännetään raakapisteesi - toisin sanoen kussakin ACT -osiossa saamiesi kysymysten kokonaismäärä. (Lisätietoja ACT -osion pisteytyksestä on artikkelissa ACT -pisteytyksestä.)

body_36 Maaginen numero.

Kuinka harvinainen on täydellinen 36? Mukaan ACT, Inc. , vuoden 2020 luokan 1 670 497 oppilasta, jotka ottivat ACT: n, vain 5579 ansaitsi korkeimman mahdollisen ACT -pisteet. Se on vain 0,334% testaajista!

Jos haluat olla osa tätä 0,334%: a, jatka lukemista saadaksesi selville raaka -ACT -pisteet, joita tarvitset kullekin osalle - ja miksi on mahdollista saada täydelliset pisteet vastaamatta kaikkiin kysymyksiin oikein.

trivia kysymyksiä ja vastauksia aikuisille

Composite ACT Score tarvitaan 36

ACT: n yhdistelmäpisteesi on pisteesi tärkein osa, koska se edustaa yleistä suoritustasi. Kun ihmiset viittaavat täydelliseen ACT -pisteeseen, he puhuvat täydellisestä 36 -yhdistelmästä.

Kuitenkin, koska yhdistetty ACT -pisteesi lasketaan neljän aihealueesi pistemäärän keskiarvosta - ei kokonaismäärästä ei Täydellinen 36 tarvitaan jokaisessa osassa täydellisen 36 -komposiitin saamiseksi.

Oletetaan esimerkiksi, että olet saanut seuraavat aihealueen pisteet:

  • Englanti: 36
  • Lukema: 36
  • Matematiikka: 36
  • Tiede: 34

Tämä tarkoittaa, että yhdistelmäsi olisi seuraava:

(36 + 36 + 36 + 34) / 4 = 35.5

Koska voit saada kokonaislukuja - ei desimaaleja - yhdistetystä ACT -pisteestäsi, tämä 35,5 -pisteet pyöristää parhaan ACT -pistemäärän 36.

Tämä on pieni ero SAT: sta, jonka yhdistelmäpisteesi tulevat kaikista osioista yhteensä , ei keskiarvo. Saadaksesi täydelliset pisteet SAT: sta, tarvitset täydet pisteet jokaisessa osassa. ACT: lle voit saada hieman huonomman pistemäärän yhdestä tai kahdesta osasta ja silti verrata 36 yhdistelmää!

Täydelliset ACT -pisteet edellyttävät raakapisteet

Vaikka on mahdollista saada 36 -komposiitti saamatta 36 -osaa jokaisesta ACT -osasta, jos todella haluat 36, sinun pitäisi opiskella tavoitteena saada 36 jokaisessa osassa.

Mutta miksi? Ensinnäkin tämä auttaa sinua keskitä opiskeluasi 100% johdonmukaisuuteen. Jos opiskelet tekemällä muutamia virheitä, tekemäsi lisävirheet maksavat sinulle varmasti 36.

Mutta jos opiskelet tavoitteena saada 36 jokaisessa osassa, jos tehdä päädyt tekemään yhden tai kaksi virhettä, voit silti nettouttaa 36 yhdistelmän.

body_act_raw_score_conversion_chart_2018_19

Amerikan parhaat musiikkikoulut

Tämä virallinen kaavio arvioi, kuinka raaka ACT -osion tulokset muuttuvat skaalatuiksi pisteiksi.

Perustuen tämä virallinen kaavio , sinun on pyrittävä täydelliseen raakapisteeseen - joka tarkoittaa, että vastaat jokaiseen kysymykseen oikein - sekä lukemisessa että luonnontieteessä, jotta saat 36. Samaan aikaan voit jättää yhden kysymyksen englannin ja matematiikan osioista ja saada silti 36.

Vaikka nämä arviot osoittavat, että on mahdollista saada 74 raakapistettä englanninkielisestä osasta ja 59 pistettä matematiikkaosasta ja silti saada 36 yhdistelmää, tämä voi muuttua sen mukaan, miten ACT, jonka päätät tehdä, skaalataan. (Tämä johtuu siitä, että jokainen testi skaalataan hieman eri tavalla - tutustu ACT -konversiotaulukoiden oppaaseemme saadaksesi lisätietoja tämän prosessin toiminnasta.)

Viime kädessä ainoa tapa taata 36 on saada täydellinen raaka pisteet joka -osiossa.

Kuinka saada täydelliset raaka ACT -pisteet taataksesi 36

Jos tavoittelet täydellistä ACT -pistemäärää, paras tapa tehdä tämä on pyrkiä täydelliseen raakapisteeseen jokaisessa ACT -osiossa (toisin sanoen pyri vastaamaan jokaiseen kysymykseen oikein! ). Tässä käymme läpi tärkeimmät vinkkimme, jotka auttavat sinua tekemään tämän.

Tyynenmeren prepscholarin yliopisto

#1: Ole johdonmukainen ja säilytä kestävyytesi

Koska tavoittelet täydellistä raakaa ACT -pistettä jokaisella osiolla, sinun on pystyttävä siihen saavuttaa täydellisyyttä opiskelun ja harjoitustestien aikana. Tämä on erityisen tärkeää paremman testin kestävyyden ja tehokkuuden kehittämiseksi.

Vaikka pystyt vastaamaan kaikkiin osion kysymyksiin oikein, saat täydellisen 36: n ACT: stä, sinun on voitava työskennellä määrätyn ajan kuluessa. Tässä on yleiskatsaus ACT -jakson aikarajoista:

ACT -osio Kokonaisaika # kysymyksiä Aika per kysymys
Englanti 45 minuuttia 75 36 sekuntia
Matematiikka 60 minuuttia 60 60 sekuntia
Lukeminen 35 minuuttia 40 52,5 sekuntia
Tiede 35 minuuttia 40 52,5 sekuntia

Matematiikka -osiossa saat täsmälleen yhden minuutin per kysymys. Englantia, lukemista ja luonnontieteitä varten saat alle minuutin. Tämän voimakkaan tahdistuksen takia on niin tärkeää pyrkiä nopeuteen ja tarkkuutta opiskelun aikana.

#2: Löydä heikot paikkasi

Toinen vinkkimme on käyttää ACT -harjoituskysymyksiä ja -kokeita löytääksesi heikot alueesi - olivatpa ne sitten matematiikka -osion trigonometriakysymyksiä tai Readingin yhteiskuntatieteellinen ote.

Yritä selvittää, missä tietämyksessäsi on aukkoja ja miksi vastaat tiettyihin kysymyksiin väärin. Kun tiedät tarkalleen, missä taistelet, voit kohdistaa opiskelusi.

Jotta saat 36, sinun on opittava käsitteet niiden kysymysten takana, joiden kanssa kamppailet eniten, ja kehitettävä järjestelmiä ja strategioita näiden kysymystyyppien ratkaisemiseksi.

body_weaklink

keskimääräinen college gpa pääaineittain

Kun opiskelet tarpeeksi, heikoista lenkkeistäsi voi tulla vahvuuksia.

#3: Älä ole tyytyväinen

Vaikka vietät paljon aikaa heikkoihin paikkoihisi, Älä koskaan oleta, että sinulla on osa laukussa. Esimerkiksi vaikka olisit hämmästyttävä matematiikassa ja saisit 36 ​​ensimmäisessä virallisessa harjoitustestissäsi, älä laiminlyö matematiikkaosaa opiskellessasi.

Harjoitustestien avulla voit tutustua testipäivänä tarvittavaan tahdistukseen, ja ne auttavat myös havaitsemaan kaikki huolimattomat virheet, joita sinulla on tapana tehdä.

#4: Vältä huolimattomat virheet

Vaikka suurin osa opiskelustasi käytetään itsepäisten heikkojen kohtien ratkaisemiseen, varmista, että olet etsimässä, missä teet pieniä virheitä. Se voi olla mitä tahansa liian nopeasta selaamisesta ja kysymyksen pointin puuttumisesta matemaattiseen aritmeettiseen virheeseen tai jopa vastauksen kuplimiseen väärin.

Haluatko lisää strategioita siitä, miten voit saada maksimaalisen ACT -pisteet? Lue yksityiskohtainen opas 36: n hankkimiseksi.

Tärkeimmät takeaways: Tavoitteena suurin ACT -pisteet

Vaikka täydellistä 36 ACT -pistemäärää on vaikea opiskella - loppujen lopuksi vain 0,195% testaajista saavuttaa sen! - se ei ole mahdotonta.

Muista myös, että vaikka 36 -yhdistelmää pidetään täydellisenä, yhdistetty pistemäärä 34 tai korkeampi on jo kokeen 99. prosenttipisteessä. Toisin sanoen, jos saat 34+, olet onnistunut paremmin kuin 99% ACT: n suorittaneista opiskelijoista. Se on hieno saavutus!

Tämän artikkelin periaatteiden opiskelu ja täydellisyyteen tähtääminen voivat varmasti auttaa sinua saamaan 99. prosenttipisteen ACT -pisteet - mikä ei ole liian nuhjuista edes perfektionistille.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.