ACT -asiantuntijaopas: Mikä on korkein mahdollinen ACT -pisteet?

main_perfect_10

Mikä on korkein mahdollinen piste ACT: ssä ja kuinka harvinaista on saada se? Olitpa vasta sukeltamassa ACT -valmisteluusi tai olet ollut sillä jonkin aikaa, luultavasti ihmettelet, mikä on paras tulos. Tässä oppaassa tutkimme todennäköisyyksiä ansaita maksimi ACT -pisteet ja annamme vinkkejä ja neuvoja sen saavuttamiseen.

Mikä on täydellinen ACT -pisteet?

Suurin mahdollinen piste, jonka voit ansaita ACT: llä, on 36 (asteikolla 1-36).Tämä 36 on yhdistelmä tai keskiarvo neljästä oppiainepisteestäsi - englanti, lukeminen, matematiikka ja tiede. Jokainen osio pisteytetään myös asteikolla 1-36. (Jos otat ACT: n kirjoittamiseen, esseesi tekee sen ei vaikuttaa yhdistelmäpisteeseesi. Tämä tarkoittaa, että voit saada täydellisen 36 ilman ansaitsee täydellisen esseepistemäärän 12.)

36 pistettä, jotka voit ansaita jokaisesta osasta, ovat skaalatut tulokset, jotka käännetään raakapisteesi - toisin sanoen kussakin ACT -osiossa saamiesi kysymysten kokonaismäärä. (Lisätietoja ACT -osion pisteytyksestä on artikkelissa ACT -pisteytyksestä.)

body_36 Maaginen numero.

Kuinka harvinainen on täydellinen 36? Mukaan ACT, Inc. , vuoden 2020 luokan 1 670 497 oppilasta, jotka ottivat ACT: n, vain 5579 ansaitsi korkeimman mahdollisen ACT -pisteet. Se on vain 0,334% testaajista!

Jos haluat olla osa tätä 0,334%: a, jatka lukemista saadaksesi selville raaka -ACT -pisteet, joita tarvitset kullekin osalle - ja miksi on mahdollista saada täydelliset pisteet vastaamatta kaikkiin kysymyksiin oikein.

trivia kysymyksiä ja vastauksia aikuisille

Composite ACT Score tarvitaan 36

ACT: n yhdistelmäpisteesi on pisteesi tärkein osa, koska se edustaa yleistä suoritustasi. Kun ihmiset viittaavat täydelliseen ACT -pisteeseen, he puhuvat täydellisestä 36 -yhdistelmästä.

Kuitenkin, koska yhdistetty ACT -pisteesi lasketaan neljän aihealueesi pistemäärän keskiarvosta - ei kokonaismäärästä ei Täydellinen 36 tarvitaan jokaisessa osassa täydellisen 36 -komposiitin saamiseksi.

Oletetaan esimerkiksi, että olet saanut seuraavat aihealueen pisteet:

  • Englanti: 36
  • Lukema: 36
  • Matematiikka: 36
  • Tiede: 34

Tämä tarkoittaa, että yhdistelmäsi olisi seuraava:

(36 + 36 + 36 + 34) / 4 = 35.5

Koska voit saada kokonaislukuja - ei desimaaleja - yhdistetystä ACT -pisteestäsi, tämä 35,5 -pisteet pyöristää parhaan ACT -pistemäärän 36.

Tämä on pieni ero SAT: sta, jonka yhdistelmäpisteesi tulevat kaikista osioista yhteensä , ei keskiarvo. Saadaksesi täydelliset pisteet SAT: sta, tarvitset täydet pisteet jokaisessa osassa. ACT: lle voit saada hieman huonomman pistemäärän yhdestä tai kahdesta osasta ja silti verrata 36 yhdistelmää!

Täydelliset ACT -pisteet edellyttävät raakapisteet

Vaikka on mahdollista saada 36 -komposiitti saamatta 36 -osaa jokaisesta ACT -osasta, jos todella haluat 36, sinun pitäisi opiskella tavoitteena saada 36 jokaisessa osassa.

Mutta miksi? Ensinnäkin tämä auttaa sinua keskitä opiskeluasi 100% johdonmukaisuuteen. Jos opiskelet tekemällä muutamia virheitä, tekemäsi lisävirheet maksavat sinulle varmasti 36.

Mutta jos opiskelet tavoitteena saada 36 jokaisessa osassa, jos tehdä päädyt tekemään yhden tai kaksi virhettä, voit silti nettouttaa 36 yhdistelmän.

body_act_raw_score_conversion_chart_2018_19

Amerikan parhaat musiikkikoulut

Tämä virallinen kaavio arvioi, kuinka raaka ACT -osion tulokset muuttuvat skaalatuiksi pisteiksi.

Perustuen tämä virallinen kaavio , sinun on pyrittävä täydelliseen raakapisteeseen - joka tarkoittaa, että vastaat jokaiseen kysymykseen oikein - sekä lukemisessa että luonnontieteessä, jotta saat 36. Samaan aikaan voit jättää yhden kysymyksen englannin ja matematiikan osioista ja saada silti 36.

Vaikka nämä arviot osoittavat, että on mahdollista saada 74 raakapistettä englanninkielisestä osasta ja 59 pistettä matematiikkaosasta ja silti saada 36 yhdistelmää, tämä voi muuttua sen mukaan, miten ACT, jonka päätät tehdä, skaalataan. (Tämä johtuu siitä, että jokainen testi skaalataan hieman eri tavalla - tutustu ACT -konversiotaulukoiden oppaaseemme saadaksesi lisätietoja tämän prosessin toiminnasta.)

Viime kädessä ainoa tapa taata 36 on saada täydellinen raaka pisteet joka -osiossa.

Kuinka saada täydelliset raaka ACT -pisteet taataksesi 36

Jos tavoittelet täydellistä ACT -pistemäärää, paras tapa tehdä tämä on pyrkiä täydelliseen raakapisteeseen jokaisessa ACT -osiossa (toisin sanoen pyri vastaamaan jokaiseen kysymykseen oikein! ). Tässä käymme läpi tärkeimmät vinkkimme, jotka auttavat sinua tekemään tämän.

Tyynenmeren prepscholarin yliopisto

#1: Ole johdonmukainen ja säilytä kestävyytesi

Koska tavoittelet täydellistä raakaa ACT -pistettä jokaisella osiolla, sinun on pystyttävä siihen saavuttaa täydellisyyttä opiskelun ja harjoitustestien aikana. Tämä on erityisen tärkeää paremman testin kestävyyden ja tehokkuuden kehittämiseksi.

Vaikka pystyt vastaamaan kaikkiin osion kysymyksiin oikein, saat täydellisen 36: n ACT: stä, sinun on voitava työskennellä määrätyn ajan kuluessa. Tässä on yleiskatsaus ACT -jakson aikarajoista:

ACT -osio Kokonaisaika # kysymyksiä Aika per kysymys
Englanti 45 minuuttia 75 36 sekuntia
Matematiikka 60 minuuttia 60 60 sekuntia
Lukeminen 35 minuuttia 40 52,5 sekuntia
Tiede 35 minuuttia 40 52,5 sekuntia

Matematiikka -osiossa saat täsmälleen yhden minuutin per kysymys. Englantia, lukemista ja luonnontieteitä varten saat alle minuutin. Tämän voimakkaan tahdistuksen takia on niin tärkeää pyrkiä nopeuteen ja tarkkuutta opiskelun aikana.

#2: Löydä heikot paikkasi

Toinen vinkkimme on käyttää ACT -harjoituskysymyksiä ja -kokeita löytääksesi heikot alueesi - olivatpa ne sitten matematiikka -osion trigonometriakysymyksiä tai Readingin yhteiskuntatieteellinen ote.

Yritä selvittää, missä tietämyksessäsi on aukkoja ja miksi vastaat tiettyihin kysymyksiin väärin. Kun tiedät tarkalleen, missä taistelet, voit kohdistaa opiskelusi.

Jotta saat 36, sinun on opittava käsitteet niiden kysymysten takana, joiden kanssa kamppailet eniten, ja kehitettävä järjestelmiä ja strategioita näiden kysymystyyppien ratkaisemiseksi.

body_weaklink

keskimääräinen college gpa pääaineittain

Kun opiskelet tarpeeksi, heikoista lenkkeistäsi voi tulla vahvuuksia.

#3: Älä ole tyytyväinen

Vaikka vietät paljon aikaa heikkoihin paikkoihisi, Älä koskaan oleta, että sinulla on osa laukussa. Esimerkiksi vaikka olisit hämmästyttävä matematiikassa ja saisit 36 ​​ensimmäisessä virallisessa harjoitustestissäsi, älä laiminlyö matematiikkaosaa opiskellessasi.

Harjoitustestien avulla voit tutustua testipäivänä tarvittavaan tahdistukseen, ja ne auttavat myös havaitsemaan kaikki huolimattomat virheet, joita sinulla on tapana tehdä.

#4: Vältä huolimattomat virheet

Vaikka suurin osa opiskelustasi käytetään itsepäisten heikkojen kohtien ratkaisemiseen, varmista, että olet etsimässä, missä teet pieniä virheitä. Se voi olla mitä tahansa liian nopeasta selaamisesta ja kysymyksen pointin puuttumisesta matemaattiseen aritmeettiseen virheeseen tai jopa vastauksen kuplimiseen väärin.

Haluatko lisää strategioita siitä, miten voit saada maksimaalisen ACT -pisteet? Lue yksityiskohtainen opas 36: n hankkimiseksi.

Tärkeimmät takeaways: Tavoitteena suurin ACT -pisteet

Vaikka täydellistä 36 ACT -pistemäärää on vaikea opiskella - loppujen lopuksi vain 0,195% testaajista saavuttaa sen! - se ei ole mahdotonta.

Muista myös, että vaikka 36 -yhdistelmää pidetään täydellisenä, yhdistetty pistemäärä 34 tai korkeampi on jo kokeen 99. prosenttipisteessä. Toisin sanoen, jos saat 34+, olet onnistunut paremmin kuin 99% ACT: n suorittaneista opiskelijoista. Se on hieno saavutus!

Tämän artikkelin periaatteiden opiskelu ja täydellisyyteen tähtääminen voivat varmasti auttaa sinua saamaan 99. prosenttipisteen ACT -pisteet - mikä ei ole liian nuhjuista edes perfektionistille.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA