ACT Tarkka aloitus- ja päättymisaika

ominaisuus_kello

Kaikkien ACT -opintojen lisäksi sinun on valmistauduttava testipäivään. Milloin ACT alkaa? Mihin aikaan luovutat skantroniarkin, keräät arsenaalin nro 2 kyniä ja lähdet testikeskuksesta? Onko ajoitus kaikille opiskelijoille sama vai vaihteleeko se sijainnin mukaan?

Tämä opas menee läpi ACT: n tarkka alkamis- ja päättymisaika joten voit suunnitella lauantai -aamusi. Olettaen, ettet ole järjestänyt vaihtoehtoista testauspäivämäärää tai muuta majoitusta, mihin aikaan sinun on saaputtava?ACT -testipäivä: Milloin sinun täytyy saapua?

Sinun on oltava testikeskuksessa mennessä Viimeistään klo 8.00 . Testin ylläpitäjät kieltävät tiukasti sisäänpääsyn myöhästyneille. Koska opiskelijat otetaan yleensä vastaan ​​klo 7.45, sinun pitäisi todella Tavoitteena on saapua klo 7.30–7.45.

Ulkona odottaa usein jono opiskelijoita, joten on ehdottomasti hyvä päästä paikalle aikaisemmin kuin klo 7.45. Tulet kirjaudu sisään sisäänpääsylipulla ja henkilötodistuksella ja löydä huoneesi. Istuimet on varattu, mutta sinun on ehkä ensin säilytettävä laukkusi ja välipalat jonnekin testihuoneen ulkopuolella.

Kun kaikki ovat kirjautuneet sisään ja istuneet, proctor jakaa testivihkon ja skantronit. Hän antaa sinulle ohjeita henkilökohtaisten tietojen täyttämisestä ja ACT: n hyväksymisestä. Kaikki tämä kestää noin 30 minuutista tuntiin, riippuen siitä, kuinka monta opiskelijaa on ja kuinka kauan kestää kaikkien sopeutuminen.

Vaikka tulet testikeskukseen klo 7.45, tulet itse asiassa aloita ACT: n ottaminen klo 8.30–9.00. Kuinka kauan tentti kestää siitä hetkestä lähtien, kun aloitat ensimmäisen englanninkielisen kysymyksen?

body_measuringtape

Kuinka kauan ACT on?

Yhdistettynä ACT: n neljä monivalintaosaa (englanti, Matematiikka, Lukeminenja Tiede) kestää yhteensä kaksi tuntia ja 55 minuuttia. 40 minuutin valinnaisen kirjoitusosion ansiosta tämä aika kasvaa kolme tuntia ja 35 minuuttia.

Tässä on yleiskatsaus jokaisesta ACT -osiosta (mukaan lukien tauot). Olen myös sisällyttänyt tarkat alkamis- ja päättymisajat (olettaen, että testi alkaa klo 8.30).

3 eroa mitoosin ja meioosin välillä
ACT -osio Kokonaisaika Aloitusaika Loppu aika
Englanti 45 min 8.30 9:15olen
Matematiikka 60 min 9:15olen 10:15olen
Tauko 10 min 10:15olen 10:25olen
Lukeminen 35 min 10:25olen 11:00olen
Tiede 35 min 11:00olen 11:35olen
Tauko (jotkut oppilaat lähtevät) 5 min 11:35olen 11:40olen
Kirjoittaminen (valinnainen) 40 min 11:40olen Klo 12.20
KAIKKI YHTEENSÄ 3 tuntia 5 minuuttia (ilman kirjoittamista) 3 tuntia 50 minuuttia (kirjoittaminen) - -

Neljän osion lisäksi saat 10 minuutin tauko. Tämä tauko on aina matematiikan jälkeen ja ennen lukemista. Jos käytät ACT: tä kirjoittamalla, saat myös ensin viiden minuutin tauko. Jos ei, annat testin ja lähdet testauskeskuksesta.

Harvoissa tapauksissa joitain oppilaita saatetaan pyytää ottamaan ylimääräinen viides osa (onnekas). Tämä osio tulee testin lopussa. Älä huoli - sitä ei tehdä pisteitä. Sitä käytetään vain materiaalien testaamiseen tulevia ACT: itä varten. Kysymykset voivat olla monivalintakysymyksiä tai opiskelijoiden tuottamia vastauksia. Aiemmin tämä osio on ollut vain 16 minuuttia pitkä.

Tyypillisesti ACT on ilman tätä harvinaista lisäosaa kolme tuntia ja viisi minuuttia tai kolme tuntia ja 50 minuuttia (Kirjoitus -osion ja taukojen kanssa).

Lukuun ottamatta pieniä vaihteluja alkamisajassa, jotta kaikki pääsevät sisään, onko kuitenkin muita eroja siinä, kuinka kauan testi kestää eri testikeskuksissa?

vaatii cornell aihekoetta

body_nonotreally-1

Onko ACT -aikataulussa muutoksia?

ACT: n tulisi kestää kolme tuntia ja viisi minuuttia tai kolme tuntia ja 50 minuuttia. Koska se on maailmanlaajuisesti hallinnoitu pääsykoe, Testiolosuhteiden on oltava vakio kaikille opiskelijoille. Ainoa poikkeus koskee majoitusta pidemmäksi ajaksi tai erikoistestausta.

Muita pieniä muutoksia ACT -aikataulussa saattaa ilmetä, jos proctor ei ole tiukka taukoajan suhteen tai jos opiskelijat käyttävät ylimääräistä aikaa palatakseen testihuoneeseen. Voi myös viivästyä, jos valvojan on erotettava oppilas testaushuoneesta, vaikka hän saattaa odottaa, että koe on päättynyt, jotta voidaan käsitellä jotakin ongelmaa, jotta kaikki muut eivät keskey. Yleisesti ottaen, jokainen ACT: tä käyttävä saa saman ajan.

Tämän vuoksi voit tiedä mitä odottaa lauantaiaamun aikataulua varten ja milloin järjestetään nouto ja nouto.

body_freedom

Milloin poistut ACT -testauskeskuksesta?

ACT: tä käyttävät opiskelijat ovat yleensä irtisanottiin noin klo 12.15, ja ne, jotka käyttävät ACT: ää kirjoittamalla, hylätään noin klo 13.15. Testin jälkeen kestää muutaman minuutin, ennen kuin proctorit keräävät kaikkien testit ja opiskelijat keräävät tavaransa ja lähtevät. Proctor hylkää kaikki, ja olet valmis ja voit mennä.

ACT on aikaa vievä, paineistettu testi useimmille opiskelijoille. Sen lisäksi, että järjestät nouto- ja palautusaikasi ja tiedät mitä odottaa, on kuitenkin olemassa mitä muuta voit tehdä valmistautuaksesi ACT -testipäivään?

body_planstan

Kuinka suunnitella ACT -testipäivän aikataulu

ACT on jo stressaavaa sellaisenaan - et halua lisätä stressiäsi myöhästymällä tai tuntematta tietämättömyyttäsi testipäivänä.

Sen sijaan sinun pitäisi tutustu siihen, mitä on tulossa, ja tee suunnitelma hallitsemillesi asioille, kuten aikataulusi. Et halua kiirehtiä ja sukeltaa ovien läpi juuri ennen niiden sulkeutumista. Se vain häiritsisi sinua, aiheuttaisi ahdistusta eikä olisi hauskaa kenellekään.

Siksi, lähde aikaisin ja anna itsellesi runsaasti aikaa saapua testikeskukseen viimeistään klo 7.30–7.45. Pakkaa laukkusi edellisenä iltana kaikella mitä tarvitset, kuten lyijykynät 2 ja hyväksytty laskin. Mene aikaisin nukkumaan ja syö ravitseva aamiainen, joka ruokkii kokeita seuraavien tuntien ajan.

Välipala ja vesi mukaan taukoa varten on myös hyvä idea. Älä aliarvioi fyysisen tilasi vaikutuksia mielenterveyteesi! Loppujen lopuksi kuka voi keskittyä trigonometriaongelmiin, kun heidän vatsansa jyrisee kaikkien kuultavaksi? Pysyminen energisenä ja nesteytettynä sekä hyödyntämällä taukoaikaa siirtyäksesi pöydältäsi, on virkistävää ja auttaa sinua palauttamaan ennen kuin sukellat haastavaan lukemiseen.

Yksinkertaistetusti, valmistaudu niin, että kokeen aamu sujuu mahdollisimman sujuvasti. Tuo kaikki tarvitsemasi ja tiedä tarkka testausaikataulusi. Sitten 12:15 tai 13:15 olet valmis ja valmis juhlimaan ACT: n suorittamista!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.