ACT Tarkka aloitus- ja päättymisaika

ominaisuus_kello

Kaikkien ACT -opintojen lisäksi sinun on valmistauduttava testipäivään. Milloin ACT alkaa? Mihin aikaan luovutat skantroniarkin, keräät arsenaalin nro 2 kyniä ja lähdet testikeskuksesta? Onko ajoitus kaikille opiskelijoille sama vai vaihteleeko se sijainnin mukaan?

Tämä opas menee läpi ACT: n tarkka alkamis- ja päättymisaika joten voit suunnitella lauantai -aamusi. Olettaen, ettet ole järjestänyt vaihtoehtoista testauspäivämäärää tai muuta majoitusta, mihin aikaan sinun on saaputtava?ACT -testipäivä: Milloin sinun täytyy saapua?

Sinun on oltava testikeskuksessa mennessä Viimeistään klo 8.00 . Testin ylläpitäjät kieltävät tiukasti sisäänpääsyn myöhästyneille. Koska opiskelijat otetaan yleensä vastaan ​​klo 7.45, sinun pitäisi todella Tavoitteena on saapua klo 7.30–7.45.

Ulkona odottaa usein jono opiskelijoita, joten on ehdottomasti hyvä päästä paikalle aikaisemmin kuin klo 7.45. Tulet kirjaudu sisään sisäänpääsylipulla ja henkilötodistuksella ja löydä huoneesi. Istuimet on varattu, mutta sinun on ehkä ensin säilytettävä laukkusi ja välipalat jonnekin testihuoneen ulkopuolella.

Kun kaikki ovat kirjautuneet sisään ja istuneet, proctor jakaa testivihkon ja skantronit. Hän antaa sinulle ohjeita henkilökohtaisten tietojen täyttämisestä ja ACT: n hyväksymisestä. Kaikki tämä kestää noin 30 minuutista tuntiin, riippuen siitä, kuinka monta opiskelijaa on ja kuinka kauan kestää kaikkien sopeutuminen.

Vaikka tulet testikeskukseen klo 7.45, tulet itse asiassa aloita ACT: n ottaminen klo 8.30–9.00. Kuinka kauan tentti kestää siitä hetkestä lähtien, kun aloitat ensimmäisen englanninkielisen kysymyksen?

body_measuringtape

Kuinka kauan ACT on?

Yhdistettynä ACT: n neljä monivalintaosaa (englanti, Matematiikka, Lukeminenja Tiede) kestää yhteensä kaksi tuntia ja 55 minuuttia. 40 minuutin valinnaisen kirjoitusosion ansiosta tämä aika kasvaa kolme tuntia ja 35 minuuttia.

Tässä on yleiskatsaus jokaisesta ACT -osiosta (mukaan lukien tauot). Olen myös sisällyttänyt tarkat alkamis- ja päättymisajat (olettaen, että testi alkaa klo 8.30).

3 eroa mitoosin ja meioosin välillä
ACT -osio Kokonaisaika Aloitusaika Loppu aika
Englanti 45 min 8.30 9:15olen
Matematiikka 60 min 9:15olen 10:15olen
Tauko 10 min 10:15olen 10:25olen
Lukeminen 35 min 10:25olen 11:00olen
Tiede 35 min 11:00olen 11:35olen
Tauko (jotkut oppilaat lähtevät) 5 min 11:35olen 11:40olen
Kirjoittaminen (valinnainen) 40 min 11:40olen Klo 12.20
KAIKKI YHTEENSÄ 3 tuntia 5 minuuttia (ilman kirjoittamista) 3 tuntia 50 minuuttia (kirjoittaminen) - -

Neljän osion lisäksi saat 10 minuutin tauko. Tämä tauko on aina matematiikan jälkeen ja ennen lukemista. Jos käytät ACT: tä kirjoittamalla, saat myös ensin viiden minuutin tauko. Jos ei, annat testin ja lähdet testauskeskuksesta.

Harvoissa tapauksissa joitain oppilaita saatetaan pyytää ottamaan ylimääräinen viides osa (onnekas). Tämä osio tulee testin lopussa. Älä huoli - sitä ei tehdä pisteitä. Sitä käytetään vain materiaalien testaamiseen tulevia ACT: itä varten. Kysymykset voivat olla monivalintakysymyksiä tai opiskelijoiden tuottamia vastauksia. Aiemmin tämä osio on ollut vain 16 minuuttia pitkä.

Tyypillisesti ACT on ilman tätä harvinaista lisäosaa kolme tuntia ja viisi minuuttia tai kolme tuntia ja 50 minuuttia (Kirjoitus -osion ja taukojen kanssa).

Lukuun ottamatta pieniä vaihteluja alkamisajassa, jotta kaikki pääsevät sisään, onko kuitenkin muita eroja siinä, kuinka kauan testi kestää eri testikeskuksissa?

vaatii cornell aihekoetta

body_nonotreally-1

Onko ACT -aikataulussa muutoksia?

ACT: n tulisi kestää kolme tuntia ja viisi minuuttia tai kolme tuntia ja 50 minuuttia. Koska se on maailmanlaajuisesti hallinnoitu pääsykoe, Testiolosuhteiden on oltava vakio kaikille opiskelijoille. Ainoa poikkeus koskee majoitusta pidemmäksi ajaksi tai erikoistestausta.

Muita pieniä muutoksia ACT -aikataulussa saattaa ilmetä, jos proctor ei ole tiukka taukoajan suhteen tai jos opiskelijat käyttävät ylimääräistä aikaa palatakseen testihuoneeseen. Voi myös viivästyä, jos valvojan on erotettava oppilas testaushuoneesta, vaikka hän saattaa odottaa, että koe on päättynyt, jotta voidaan käsitellä jotakin ongelmaa, jotta kaikki muut eivät keskey. Yleisesti ottaen, jokainen ACT: tä käyttävä saa saman ajan.

Tämän vuoksi voit tiedä mitä odottaa lauantaiaamun aikataulua varten ja milloin järjestetään nouto ja nouto.

body_freedom

Milloin poistut ACT -testauskeskuksesta?

ACT: tä käyttävät opiskelijat ovat yleensä irtisanottiin noin klo 12.15, ja ne, jotka käyttävät ACT: ää kirjoittamalla, hylätään noin klo 13.15. Testin jälkeen kestää muutaman minuutin, ennen kuin proctorit keräävät kaikkien testit ja opiskelijat keräävät tavaransa ja lähtevät. Proctor hylkää kaikki, ja olet valmis ja voit mennä.

ACT on aikaa vievä, paineistettu testi useimmille opiskelijoille. Sen lisäksi, että järjestät nouto- ja palautusaikasi ja tiedät mitä odottaa, on kuitenkin olemassa mitä muuta voit tehdä valmistautuaksesi ACT -testipäivään?

body_planstan

Kuinka suunnitella ACT -testipäivän aikataulu

ACT on jo stressaavaa sellaisenaan - et halua lisätä stressiäsi myöhästymällä tai tuntematta tietämättömyyttäsi testipäivänä.

Sen sijaan sinun pitäisi tutustu siihen, mitä on tulossa, ja tee suunnitelma hallitsemillesi asioille, kuten aikataulusi. Et halua kiirehtiä ja sukeltaa ovien läpi juuri ennen niiden sulkeutumista. Se vain häiritsisi sinua, aiheuttaisi ahdistusta eikä olisi hauskaa kenellekään.

Siksi, lähde aikaisin ja anna itsellesi runsaasti aikaa saapua testikeskukseen viimeistään klo 7.30–7.45. Pakkaa laukkusi edellisenä iltana kaikella mitä tarvitset, kuten lyijykynät 2 ja hyväksytty laskin. Mene aikaisin nukkumaan ja syö ravitseva aamiainen, joka ruokkii kokeita seuraavien tuntien ajan.

Välipala ja vesi mukaan taukoa varten on myös hyvä idea. Älä aliarvioi fyysisen tilasi vaikutuksia mielenterveyteesi! Loppujen lopuksi kuka voi keskittyä trigonometriaongelmiin, kun heidän vatsansa jyrisee kaikkien kuultavaksi? Pysyminen energisenä ja nesteytettynä sekä hyödyntämällä taukoaikaa siirtyäksesi pöydältäsi, on virkistävää ja auttaa sinua palauttamaan ennen kuin sukellat haastavaan lukemiseen.

Yksinkertaistetusti, valmistaudu niin, että kokeen aamu sujuu mahdollisimman sujuvasti. Tuo kaikki tarvitsemasi ja tiedä tarkka testausaikataulusi. Sitten 12:15 tai 13:15 olet valmis ja valmis juhlimaan ACT: n suorittamista!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.