ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

pää_myy

Yksi vaikeimmista käsitteistä, joita testataan ACT English -kielellä, on kykysi valita oikea sana monista, jotka eivät ole aivan oikein, ja havaita, milloin sanoja käytetään väärin.

Oletko varma kyvystäsi löytää erot samankaltaisten sanojen ryhmästä? Voitko erottaa tarvittavan kysymyksen kontekstista?Jos et ole niin varma, lue, miten ACT English testaa sinut tässä taidossa! Tässä viestissä kerron kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää näistä kysymyksistä:

Mitä diktio muuten tarkoittaa?

Diktio on hieno synonyymi sanavalinnalle - olet ehkä kuullut kirjallisuusopettajasi puhuvan siitä analysoidessaan kuuluisan kirjailijan kirjoitustyyliä.

ACT Englannissa on kolme pääasiallista tapaa sana valinta tulee tärkeäksi:

 • tunnistaa yleisesti sekavat sanat
 • merkityksen ymmärtäminen asiayhteydessä
 • prepositioilla varustettujen ilmausten idiomaattisen käytön tunnistaminen

Tämä viimeinen aihe on tarpeeksi suuri meillä on siihen erillinen artikkeli.

Mutta ensimmäisten kahden kohdalla katsotaan joitain esimerkkilauseita, jotka havainnollistavat näitä käsitteitä.

Ei ole mitäänparempi sitten(1) herääminen juuri keitetyn kahvin tuoksuun.jännittävä(2) haju saa veren todella pumppaamaan.

1. A. EI MUUTOKSIA

B. parempi kuin

C. parempi

D. parempi

2. A. EI MUUTOKSIA

B. simulointi

C. häikäisevä

D. stimuloiva

body_coffee-1

Vastaukset: 1. B; 2. D

Miten sinulla meni? Nämä kysymykset kattavat kaksi yleisimpiä saneluvirheitä, jotka näet ACT English - yleisesti sekavia sanoja ja merkityksen ymmärtäminen asiayhteydessä. Molemmat testaavat kykyäsi ymmärtää, kun sanaa käytetään väärin. Tarkastelen kutakin näistä kysymystyypeistä yksityiskohtaisemmin alla.

Mutta ensin puhutaan siitä miksi ACT English sisältää sanavirheitä.

Miksi sanavirheet?

ACT English testaa periaatteessa kykyäsi olla toimittaja . ACT haluaa nähdä, voitko havaita ja korjata virheitä lyhyissä kohdissa. Tämä taito on tärkeä korkeakoulutason työssä, kuten paperien kirjoittamisessa.

Suurin osa ACT -englanninkielisistä kysymyksistä keskittyy kielioppiin, välimerkkeihin ja tyyliin. Lukemalla oppaamme tai käyttämällä toista valmistusmenetelmää voit oppia erilaisia ​​kielioppisääntöjä, jotka ovat tärkeitä voidaksesi vastata useimpiin ACT English -kysymyksiin.

Sanakysymyksissä ACT etsii, mitkä opiskelijat voivat myös havaita virheitä jossa et voi soveltaa kielioppisääntöjäsi . Ainoa tapa tietää nämä vastaukset on ymmärtää samankaltaisten sanojen pienet erot.

Jos tämä tehtävä ei kuulosta liian vaikealta, muista se monet opiskelijat tekevät sanavirheitä koko ajan jokapäiväisessä puheessaan ja kirjoituksessaan. ACT: n tekijät tietävät, mitkä sanat hämmentävät oppilaita, ja keskittyvät niihin kirjoittaessaan testiä.

Aloitetaan siis siitä - yleisimmin hämmentyneillä sanoilla, joita ACT rakastaa testata.

Yleisimmät sanavirheet

Jotkut diktaatiovirheistä ACT -testit ovat satunnaisia, joten niitä on käytännössä mahdotonta tutkia.

ACT -kirjoittajilla on kuitenkin pari suosikkivirhettä, jotka näkyvät yleensä vähintään kerran jokaisessa testissä. Käymme nämä läpi yksi kerrallaan.

THAN vs. THEN

Diktio -kysymysten ensimmäinen keskeinen käsite on ymmärtää ero sen jälkeen ja sitten.

Kuin käytetään vertailun näyttämiseen.

Olen älykkäämpi kuin Sinä olet.

Hän syö enemmän riisiä kuin pavut.

Sitten käytetään osoittamaan, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Ensin hän meni kauppaan. Sitten, hän meni kotiin.

Haluan syödä riisin, sitten mun pavut.

Pop-tietokilpailu!

Katso seuraava lausepari. Osaatko sanoa kumpi on oikea?

Pidän sinisestä Cornish -juustosta enemmän sitten mikä tahansa muu juusto maailmassa.

Pidän sinisestä Cornish -juustosta enemmän kuin mikä tahansa muu juusto maailmassa.

body_sininen_juusto

Vastaus: toinen on oikea, koska lauseessa näkyy a vertailu - kuin tarvitaan.

Miten sinun pitäisi lähestyä näitä kysymyksiä?

Silloin virheet on helppo havaita ja korjata.

Kun näet yhden näistä sanoista alleviivattuna, katso lauseen loppuosa. Jos se vertaa jotain, käytä kuin. ' Jos se kertoo, että yksi asia tapahtui toisensa jälkeen, käytä sitä.

Katsotaanpa takaisin ensimmäiseen kysymykseen

Kirjoitin artikkelin alussa seuraavan kysymyksen:

Ei ole mitäänparempi sittenherää vasta keitetyn kahvin tuoksuun.

A. Ei muutosta

B. parempi kuin

C. parempi

D. parempi

Nyt voit ymmärtää, miksi vastaus on (B) parempi kuin. Lause näyttää vertailun (herääminen ja kahvin haju vs. herääminen ja kaiken muun tekeminen), joten tarvitsemme kuin.

HAVE vs. OF

Toiseksi tärkein tiedettävä sanakirjapari on ja on. ''

Tärkeä ero tässä on se, että has on avustava verbi, kun taas on prepositio. Jos näet, että sitä käytetään apuverbinä, se on väärin!

Sääntö #1:

Jos näet voisi, haluaisi/haluaisi, tai saattaa: nämä kaikki ovat VIRHEITÄ.

Sen sijaan niiden pitäisi olla olisi voinut, olisi/tulee, pitäisi olla, ja saattaa olla.

Tämä on yksi niistä päivittäisistä englanninkielisistä virheistä. Puhuessaan ihmisillä on taipumus lausua like, koska se on nopeampaa ja helpompaa sanoa. Kuulostaa myös paljon siltä, ​​että supistuksemme olisivat, 'pitäisi' jne.

Tämä on saanut jotkut ihmiset uskomaan, että sana on itse asiassa oikea sana käytettäväksi näissä olosuhteissa - mutta se ei ole!

Katsotaanpa joitain esimerkkejä:

Hän olisi mieluummin gorgonzolaa, mutta hän sai sen sijaan Cornishin sinisen. VÄÄRÄ

Hän olisi ollut mieluummin gorgonzolaa, mutta hän sai sen sijaan Cornishin sinisen. OIKEA

'Haluaisin' on aina virheellinen; 'olisi' on oikea korvaaja.

Miten sinun pitäisi lähestyä näitä kysymyksiä?

Kysymysten/kysymysten pitäisi myös olla helposti havaittavissa, jos etsit niitä. Jos näet / tai omistaa alleviivattu, ole valmis näkemään sanakysymys.

Muista se, jos sinulla on haluaisi/haluaisi, voisi, pitäisi tai voisi, sinä pystyt vedä ne vastaukset heti pois.

Valitse vastaus, joka korvataan merkillä on ja on myös kieliopillisesti oikein lauseessa.

Katsotaanpa esimerkkiä ACT: stä.

Dickinsonin viimeiset kaksikymmentä vuotta kirjeitä -paljon yli 1500 sanaa -paljastaahänen yhteydensa leveyteen ja syvyyteen maailmaan laajan kirjeenvaihtajien piirin kautta.

A. EI MUUTOKSIA

B. paljasta

C. tahto paljastui

D. olisi paljastanut

Ensimmäinen asia, jonka näemme vastausvaihtoehdoissa, on kaksi vastausta joka voidaan automaattisesti ylittää , mikä helpottaa elämäämme paljon! Päästä eroon C: stä ja D: stä, joilla molemmilla on pelätty rakentaminen.

Nyt on kyse erottamisesta paljastusten ja paljastusten välillä. ' Tässä vaiheessa saatat huomata, että tarkastelemme aihe-verbi-sopimuksen kysymystä. Meidän on siis löydettävä aihe.

Kysy itseltäsi: mitä paljastaminen tekee? Se on viimeiset kaksikymmentä vuotta kirjeitä. ' Kun ylitämme muokkaajat ja esiasetuslauseen, saammeviimeiset kaksikymmentävuottakirjeistä. ''Nyt on selvää, että aihe on vuosia.

Koska vuotta on monikko, me tarvitsemme monikon verbin, joka on paljastava. ' B on vastaus.

elina_dickinson

Muut helposti sekoitettavat sanat

ACT testaa harvoin muita yleisesti sekavia sanoja. Näitä kysymyksiä on erittäin vaikea ennustaa, koska niitä esiintyy melko harvoin.

Olen lisännyt luettelon yleisimmin hämmentyneistä sanoista tämän artikkelin loppuun. Yritä lukea ne läpi ja katso, onko niitä, jotka yllättävät sinut tai joita et tiennyt.

Jos näin on, ei ole haittaa varmistaa, että sinulla on nämä alas ennen testin suorittamista.

Mutta älä vaivaudu käyttämään paljon aikaa tämän listan murehtimiseen. ACT testaa harvoin tällaista kysymystä, joten sitä ei todellakaan kannata stressata.

Näet useimmiten nämä yleisesti sekavat sanat seuraavan kysymystyyppimme yhteydessä, joka on….

Sanan merkityksen ymmärtäminen kontekstissa

Sen sijaan, että käyttäisi todella hankalia yleisesti hämmentyneitä sanoja, ACT käyttää yleensä melko yleisiä sanoja, joilla on samanlainen merkitys, ja pyytää sinua valitsemaan lauseelle parhaiten sopivan.

Tämä voi olla hankalaa, koska sinun on todella mietittävä, mitä eroja on eri sanojen välillä, ja myös ymmärrettävä, mitä lause tarvitsee, jotta se voidaan täydentää oikein.

Katsotaanpa esimerkkiä tämän tyyppisestä ongelmasta ACT: stä:

Monet ihmiset saattavat olla yllättyneitä siitä, että amerikkalainen tapa laskea henkilön ikä eroaa perinteisestä korealaisesta tavasta. Korean perinteiden mukaan henkilön katsotaan syntyessään olevan jo vuoden ikäinen.

Lapsena, joka kasvoi kahdessa kulttuurissa, löysin tämänkilpailuvähän hämmentävää. Olinko viidennen luokan ollessa kymmenen tai yksitoista vuotias?

A. EI MUUTOKSIA

B. muutos

C. kiista

D. ero

Tämä esimerkki osoittaa, kuinka ACT käyttää suhteellisen yksinkertaisia ​​sanoja huijatakseen sinua. Olet todennäköisesti tutustunut kaikkiin vastausvaihtoehtojen sanoihin, joten katsotaanpa niitä tarkasti nähdäksesi, mikä sopii parhaiten lauseeseen.

Kaikki sanat viittaavat jonkinlaiseen ristiriitaan tai ristiriitaan , mutta hyvin eri tavoin.

Aloitetaan annetulla sanalla, kilpailu. ' Kilpailu edellyttää jonkinlaista muodollista kilpailua kahden asian välillä. Vaikka kirjoittaja sanoo, että amerikkalaisten ja korealaisten ikälaskentaperinteiden välillä on eroja, hän ei tarkoita, että ne olisivat todella kilpailevat keskenään. Joten (A) on poissa.

Katsotaanpa (B). Muutos merkitsee sitä, että jokin oli yksi tapa ja sitten tuli toinen tapa. Tämä ei toimi, koska nämä perinteet eivät ole muuttuneet yhdestä toiseen - ne olivat aluksi vain erilaisia. Joten (B) on poissa.

(C) on melko samanlainen kuin (A), siinä riidassa, 'kuten kilpailu', on suora ristiriita kahden asian välillä. Jälleen tämä ei todellakaan toimi, koska nämä kaksi perinnettä eivät todellisuudessa kilpaile keskenään.

Se jättää meille (D), joka on ainoa järkevä vastaus. Kuten olemme sanoneet, molemmilla perinteillä ei ole taistelua; he eroavat toisistaan ​​yksinkertaisesti siksi, että heillä on erilaisia ​​ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että (D), erot, 'on sopivin vastaus.

body_b syntymäpäivä

Miten sinun pitäisi lähestyä näitä kysymyksiä?

Kontekstikysymysten merkitys on ehdottomasti sanakysymysten vaikein. Niiden havaitsemiseksi, etsi kysymyksiä, joissa on alleviivattu sana, ja vastaa vaihtoehtoihin, jotka ovat täysin erilaisia ​​sanoja, mutta jotka liittyvät löyhästi toisiinsa .

Lue ensin lause läpi. Yrittää laita oma sana alleviivatun sanan paikalla.

Katso nyt vastausvaihtoehtoja. Vaikka ne ovat hieman samankaltaisia ​​sanoja, niillä on eri merkitykset. Millä heistä voi olla eniten merkitystä lauseeseen laittamallasi sanalla? Valitse se vastaukseksi.

Katsotaanpa tätä esimerkkiä ACT: stä ja käytä yllä olevaa strategiaa vastaamaan siihen.

Ehkä uudenvuodenpäivä vietetään korealaisessa kulttuurissakorotettukoska sitä pidetään kaikkien syntymäpäivänä.

A. EI MUUTOKSIA

B. korotettu

C. nostettu

D. valaistu

Luetaan ensin lause läpi ja yritetään nähdä, mitä tyhjään kohtaan tulee. Ehkä uudenvuodenpäivä vietetään korealaisessa kulttuurissa _______, koska sitä pidetään kaikkien syntymäpäivänä.

Tässä on järkevää tehdä jotain tärkeämpää. Joten mikä sana voisi tarkoittaa sitä?

Huomaat, että melkein kaikki sanat tarkoittavat nousua tavalla tai toisella - näin ACT yrittää huijata sinua. Mutta oikeassa yhteydessä yksi niistä voi tarkoittaa myös suuremman merkityksen osoittamista.

Nostaminen ja nostaminen tarkoittavat sekä fyysistä siirtämistä ylöspäin (ellei niitä ole yhdistetty muihin sanoihin - ei tässä tapauksessa). Joten (B) ja (C) ovat poissa.

Lighted heitetään tänne huijaamaan sinua ja on aivan erilainen kuin muut - se tarkoittaa, että jotain on tehty vaaleammaksi, kuten tummemman vastakohtana. Se ei toimi ollenkaan, joten (D) on poissa.

Siksi paras sana on lauseen alku. Jos katsot ylös, korosta , huomaatte, että se voi tarkoittaa jonkin asian nostamista fyysisesti, mutta se voi myös tarkoittaa tehdä jotain voimakkaampaa tai merkittävämpää, mikä on lähellä alkuperäistä ideaa, jonka keksimme ja joka teki jotain tärkeämpää.

body_fireworks-2

Taakse katsoessa

Toinen kysymys, jonka annoin teille aamulla kahvin tuoksusta, oli yksi näistä merkityksistä asiayhteysvirheissä. Katso toinen kysymys.

Vaikka kaikki vastausvaihtoehdot liittyvät epämääräisesti toisiinsa - ne kaikki tarkoittavat jotain, joka innostaa tai yllättää jollakin tavalla - oikea vastaus on stimuloiva. Tämä on ainoa sana, joka todella viittaa johonkin, joka auttaa sinua heräämään, ja sitä tarvitaan lauseen täydelliseen loppuunsaattamiseen.

Nopea yhteenveto

Yhteenvetona, tässä on tärkeimmät strategiat, joita sinun on käytettävä hallitsemaan sanakysymyksiä ACT English:

 1. Käytetään avustavana verbinä (olisi, pitäisi) on aina väärä. Valitse vastaus, joka korvaa sen merkillä. ''
 2. Käyttää kuin lauseille, joilla on vertailuja .
 3. Käyttää sitten näyttää yksi asia toisensa jälkeen .
 4. Kun näet merkityksen kontekstikysymyksessä, lue ensin lause läpi ja korvaa sana henkisesti lauseessa järkevällä sanalla. Valitse vastaus, joka on lähimpänä käyttämääsi sanaa.

Nyt on sinun vuorosi!

Lue seuraava kohta ja vastaa seuraaviin kysymyksiin.

Viimeisten kahdentoista vuoden aikana Khoubbane on ollut vaatimaton johtajaainutlaatuinen(1) kulinaarinen liike Marokossa: erilaisten korkealaatuisten juustojen luominen ja jakelu koko maassa

Hän viipaloi pienen palan pyörän ulkoreunalta. Hieno valkoisen homeen pölyäminen peittää jo juuston. Maku on voimakas ja kermainen, vain aavistus siitätahto kehittynyt(2) seuraavan viiden kuukauden aikana vain Khoubbanen tarkkaavaisella silmällä jaherkkä(3) kitalaki sen määrittämiseksi, milloin se on kypsynyt.

Se on odottamaton yritys 56 -vuotiaalle. Juusto, kuten länsimaat tietävät, on epäsuosittu Marokossa. 'Marokkolaiset eivät syö haisevia asioita', hän sanoo kohauttaen olkapäitään. 'Täällä on vähemmän rakkautta juustoonsitten sisään(4) Ranska tai Italia. ''

Tämä asenne muuttuu hitaasti Khoubbanen ansiosta.

Hänen mukaansa hänen menestyksensä johtuu siitä, että hän on pitänyt prosessia rakkaustyönä eikä yrityksenäseikkailu. (5)

 1. A. EI MUUTOKSIA

B. single

C. eriytetty

D. määritelty

 1. A. EI MUUTOKSIA

B. olisi kehittynyt

C. kehittyy

D. kehittyy

 1. A. EI MUUTOKSIA

B. herkkä

kuinka tarkistaa luokan sijoitus

C. emotionaalinen

D. herkkä

 1. A. EI MUUTOKSIA

B. sitten välillä

C. kuin sisään

D. kuin välillä

 1. A. EI MUUTOKSIA

B. hanke

C. etu

D. prosessi

1. A; 2. C; B .; 4. C; 5. B

Luettelo yleisesti hämmentyneistä sanoista

SANA

TARKOITUS

SANA

TARKOITUS

hyväksyä

vastaanottaa, ottaa

paitsi

lukuun ottamatta

pääsy

Sisäänkäynti; tilaisuus

ylimääräinen

enemmän kuin tarvitaan

lisäys

jotain lisätty

painos

tietty tuotanto jostakin

adoptoida

ottaa laillisesti vastaan, hyväksyä

sopeutua

vaihtaa sopivammaksi

neuvoja

suositus

neuvoo

antaa suosituksen

haitallisia

huono; epäsuotuisa

vastenmielinen

vastakohtana

vaikuttaa

vaikuttaa

vaikutus

tulos

vaivata

aiheuttaa kärsimystä

aiheuttaa

pakottaa jotain haitallista

käytävä

rivien väliin

saari

saari

viittaavat

viittaamaan epäsuorasti

väistää

välttää

vihje

epäsuora viittaus

illuusio

väärä idea tai visio

jo

tapahtui ennen tätä

kaikki valmiina

olla täysin valmistautunut

alttari

pöytä uskonnollista seremoniaa varten

vanha

muuttua

yhteensä

täysin; täysin

kaikki yhdessä

kaikki asiat keskenään

paljon

suuri määrä jotain

jakaa

antaa jonkin verran jotain

ambivalentti

saada kaksi erilaista tunnetta jostakin asiasta

epäselvä

joilla on useampi kuin yksi mahdollinen merkitys

amoraalinen

ilman järkeä tai oikeaa ja väärää

moraalitonta

tahallaan huono moraali

anekdootti

lyhyt henkilökohtainen tarina

vastalääke

aine tai toiminta, joka estää jotain pahaa

Enkeli

hengellinen olento

kulma

leikkaavien linjojen välinen tila mitattuna asteina

erilleen

erotettu, paloiksi

osa

pala jotain

arvioida

tutkimaan ja tuomitsemaan

oppinut

kertoa jollekin jostakin

ovat

Kolmannen persoonan monikko olla

meidän

meille kuuluvia

aksentti

miten joku lausuu sanoja

nousu

liike ylös

suostumus

sopimus/hyväksyntä

apua

auta

avustajia

auttajia

attribuutti

laatu/ominaisuus

osallistua

antaa jotain

kuulo

kuuloon liittyen

kuultavissa

voi tulla kuulluksi

äänimaailma

kuuloon liittyen

oraalinen

puhutaan tai liittyy suuhun

leuto

miellyttävän lämmin

Onko sinulla

hullu tai typerä

vain

ei kata

karhu

kantaa tai hyväksyä jotain

bated

jännittyneenä, jännittyneenä

syötti

kiusata (menneitä aikoja)

basaari

markkina

outoa

hyvin outoa ja yllättävää

laituri

sänky veneessä/junassa

syntymä

aikaa, kun vauva syntyy

vieressä

jonkun vieressä

sitä paitsi

jotain lisäksi

villisika

villisika

poraus

tylsä ​​ihminen

aluksella

pitkä, tasainen puukappale

tylsistynyt

tuntematta kiinnostusta

syntynyt

olla syntynyt

kantaa

kannettu

oksa

suuri puun oksa

keula-

taivuta ylävartalo eteenpäin

hengitys

lounaalta tuleva ilma

hengittää

ottaa ilmaa sisään ja ulos

jarru

osa ajoneuvoa, joka pysäyttää sen

tauko

erottumaan palasiksi

ostaa

ostaa

mennessä

osoittaa henkilön, joka tekee jotain

kangas

vahva kangas

kankaille

kysyä ihmisten mielipiteitä

sensuuri

arvostella virallisesti

sensuroida

poistaa loukkaavia asioita julkisuudesta

iso alkukirjain

kaupunki, jossa hallitus sijaitsee, tai rahaa

pääkaupunki

valtion lainsäädäntörakennusta

valita

päättää tai valita

asia

menneiden aikojen valinta

huipentuma

tärkeä tai jännittävä aika

ilmasto-

säähän liittyen

karkea

karkea ja paksu

kurssi

oppituntisarja

tehdä yhteistyötä

työskennellä yhdessä

vahvistaa

antamaan tukitietoja

komento

tilata

kiittää

ylistää

omahyväinen

tunne, ettei sinun tarvitse yrittää kovasti

omahyväinen

halukkuutta miellyttää muita

täydentää

jotain, joka sopii hyvin johonkin muuhun

kohteliaisuus

sanoa jotain kiitoksen osoittamiseksi

kattava

perusteellinen

ymmärrettävä

helppo ymmärtää

tietoisuus

se osa sinusta, joka saa sinut tuntemaan syyllisyyttä

tajuissaan

tietoinen; hereillä

halveksiva

osoittaa halveksuntaa

halveksittava

erittäin huono

runko

ryhmä ihmisiä tai sotilaallisia voimia

ruumis

kuollut ruumis

neuvosto

valittu ryhmä ihmisiä

neuvonantaja

antaa neuvoja

uskottava

voi uskoa

herkkäuskoinen

uskovainen

meijeri

maitotuotteet

päiväkirja

henkilökohtaisten ajatusten kirja

laskeutuminen

liike alaspäin

eri mieltä

erimielisyyttä

halukas

haluaa jotain

toivottavaa

viehättävä

jälkiruoka

makea ruoka

autiomaa

kuuma, kuiva alue

laite

tiettyyn tarkoitukseen käytettäviä laitteita

valuutta

suunnitella tai keksiä jotain

hienotunteinen

salainen

erillinen

erillinen ja erilainen

välinpitämätön

puolueeton

ei kiinnosta

ei kiinnosta

tehdä

auttava verbi

kaste

tippaa vettä

erääntyy

odotettu tai suunniteltu

hallitseva

tärkeintä tai haluttua hallintaa

hallita

hallita tai hallita sitä

lakata elämästä

väriaine

värin muuttamiseen käytetty aine

värjäys

vaihtaa väriä

kuolee

kuolevan läsnäoleva

saada aikaan

saada tietoa tai reaktiota joltain

laitonta

ei laillista

merkittävä

kunnioitetaan

välitön

kohta tapahtumassa

immanentti

pysyvä osa jotain

säteillä

lähettää kaasua/lämpöä/valoa

jättää pois

sulkea pois

kirjekuori

peittää jotain

kirjekuori

mitä kirjaimia tulee

joka päivä

arkipäivää

joka päivä

joka päivä

tyhjentävä

kattava

uuvuttavaa

väsyttävää

laajennettavissa

kasvaa isommaksi

kulutettavissa

ei-välttämätön

nimenomainen

selkeä, yksityiskohtainen

implisiittinen

oletettu tai ehdotettu

reilu

kohtuullinen

tehdä

kustannus

kauemmas

kauempana (fyysinen etäisyys)

edelleen

lisää

pöyhistellä

liioitella

pilkata

tahallisesti rikkoa sääntöjä

muodollisesti

asianmukaisesti

aiemmin

ennen

aavistus

pelko tai ahdistus

kieltää

epäystävällinen tai vihamielinen

eteenpäin

eteenpäin

neljäs

ensimmäinen toinen kolmas…..

gorilla

c viivan päällä

iso apina

sodankäynti

epävirallinen sotilasryhmä

kuulla

havaitseva ääni

tässä

tässä paikassa tai hetkessä

kuullut

havaittu ääni (menneiden aikojen kuulo)

lauma

parvi/gaggle/ryhmä

hamstrata

kerätä/säilyttää

lauma

iso ryhmä

reikä

ontto tila jossain

koko

saattaa loppuun

ihmisen

ihmisläheinen henkilö

inhimillinen

ystävällinen

implisiittinen

oletettu tai ehdotettu

syyllinen

osallisena

tarkoittaa

ehdottaa

epäsuorasti

ehdottaa, että joku on osallisena johonkin

päättele

arvaa jotain tietojesi perusteella

aiheutua

aiheuttaa epämiellyttäviä seurauksia itselleen

esiintyä

tapahtua

määrittelemätön

epävarma tai epäselvä

loputon

kestää pitkään, tylsällä tavalla

vaikutus

vaikutus

vaurautta

rikkautta

nerokas

todella fiksua

nerokas

syytön ja luottavainen

sen

kuuluu

sen

se on

tiesi

menneisyys 'tietää'

Uusi

ei vanha

tietää

olla tietoinen jostain

Älä

kieltäminen

asetettu

mennyt aikamuoto

muut

menneen ajan valhe

myöhemmin

tapahtuu pidemmälle ajassa

jälkimmäinen

kauden lopussa

makaa

laittaa jotain alas

valehdella

kallistumaan vaakasuoraan

johtaa

ottaa haltuunsa

johti

oli ottanut vastuun

luokat

vähentää tai vähentää

oppitunti

mitä opettaja opettaa

salama

sää

keventäminen

vaaleammaksi tai kirkkaammaksi

löysä

ei tiukka

menettää

olla voittamatta

voi olla

adverbi, joka tarkoittaa 'ehkä'

voi olla

verbilause, joka osoittaa, että jotain voi tapahtua, mutta ei ole varmaa

liha

lihaa

tavata

koota

laittaa

antaa rangaistuksen

metalli-

kova, kiiltävä aine

mitali

metalliesine, joka on palkittu

hellävaraisuus

rohkeutta, voimaa tai rohkeutta

kaivosmies

joku, joka työskentelee kaivoksessa

alaikäinen

ei tärkeää; alaikäinen henkilö

moraalinen

oikein ja väärin

moraalinen

luottamusta yrityksen onnistumiseen

ohitettu

mennä johonkin; vaihtoehtoisesti pätevyys

menneisyydessä

jotain mitä on tapahtunut ennen

kärsivällisyyttä

pysyä rauhallisena

potilaille

sairaat ihmiset

rauhaa

rauhaa

pala

osa

huippu

huippu

kurkistaa

nopea katse

pique

ärsyttävyys

polkea

koneen jalkakäyttöinen osa

terälehti

osa kukkaa

kaupitella

myydä

syyllistyä

tehdä jotain pahaa

ikuistaa

säilyttää tai säilyttää jotain

henkilökohtainen

henkilöön liittyvää

henkilöstöä

henkilökunta

vainoa

sortaa tai hyväksikäyttää

syyttää

ryhtyä oikeustoimiin jotakuta vastaan

näkökulmasta

näkökulmasta

mahdollinen

potentiaalinen ostaja tai hakeutuminen tulevaisuuteen

tavallinen

tavallinen, huomaamaton

lentokone

lentävä ajoneuvo

huokoset

pieni reikä, esim. ihossa

varten

saada neste virtaamaan säiliöstä

edeltää

tapahtua ennen jotain muuta

edetä

mennä eteenpäin

ennakkotapaus

esimerkki tai malli

presidentti

johtaja

määrää

suosittele tai salli lääketieteellistä hoitoa

kieltää

kieltää

läsnäolo

paikassa oleminen

esittelee

lahjat

rehtori

tärkein

periaate

perussääntö

hiljainen

ei melua

melko

täysin

sade

sademäärä

hallita

hallitsemaan

puhdas

hihnat, jotka hallitsevat hevosta

nostaa

Nostaa

säde

tuhota kokonaan

järkevä

kohtuullinen

perustelut

syy

vastahakoisia

haluttomia

hillitty

kerro vähän tunteistasi

kunnioittavasti

osoittaa kunnioitusta

vastaavasti

samassa järjestyksessä

pastori

Kristillinen virkamies

kunnioittava

osoittaa kunnioitusta

oikein

oikea

riitti

perinteinen uskonnollinen seremonia

kirjoittaa

tuottaa sanoja

tie

ajoneuvoille rakennettu pinta

punainen

ratsastamaan

näkymä

sijainti tai sivusto

nähnyt

katsomaan

mielessä

tunne tai tietoisuus jostakin; yksi viidestä aistista

siitä asti kun

menneisyyden ja nykyajan välillä; koska

herkkä

käytännöllinen tai realistinen

herkkä

herkkä; reagoiva

aistillinen

yhteydessä fyysisiin aisteihin

näky

näkemys

sivusto

paikka

lainata

mainitse jotain todisteeksi

simuloida

matkia

stimuloida

aktivoida tai aktivoida prosessi

paikallaan

liikkumaton; edelleen

Paperitavara

toimistotarvikkeet, esim. paperi

suoraan

ei kaareva

salmi

kapea vesiväylä tai kanava, joka yhdistää kaksi vesistöä

olettaa

olettaa tai olettaa

pitäisi

odotetaan tekevän jotain

opetti

koulutettu, opastettu

kireällä

venytetty erittäin tiukasti

kuin

verrattiin kahta asiaa

sitten

siihen aikaan

heidän

kuuluu heille

hoitotyön suunnitelma verenpaineesta

siellä

siinä paikassa tai paikassa

he ovat

he ovat

kautta

päästä toiseen

heitti

heittänyt

perusteellinen

täysin

kohteeseen

prepositio, jota käytetään kuvaamaan määritelmää tai tunnistamaan jonkin esineen

liian

yhtä hyvin kuin

kaksi

tulee yhden jälkeen

seurata

kapea polku

trakti

suuri maa -alue

visuaalinen

näkemiseen liittyen

näkyvissä

pystyy näkemään

vyötärö

kehon keskellä

jätteet

jotain huonoa käyttöä

luopua

luovuttaa tai luopua

Aalto

liikuta kättäsi sivulta toiselle

heikko

ei vahva

viikko

7 päivää

sää

olosuhteet maan yläpuolella (tuuli, sade jne.)

onko

jos tai ei

kosteampi

kastroitu oina

missä

mihin, mihin tai mihin

olivat

mennyt aika 'olla'

mikä

määrittävä pronomini

noita

nainen, jolla on maagisia voimia

jonka

pronomini, joka tunnistaa jonkun

kuka on

kuka on

sinun

kuuluu sinulle

olet

Sinä olet

entinen

kauan sitten

Mitä seuraavaksi?

Nyt kun tiedät, miten käsitellä yhtä ACT Englishin hankalia aiheita, kokeile toista: tässä on miten omaksua sanat ACT: ssä .

Etkö ole varma, mitä muuta vastaan ​​joudut? Tässä on täydellinen erittely mitä löydät ACT English .

Tavoitteena korkea? Tässä on joitain parhaat vinkit saadaksesi 36 englanninkielistä ACT -kieltä .

Hanki 4 enemmän pisteitä ACT: stasi, TAKUU

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset