ACT-tietokonepohjainen testaus: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

keho-opiskelijat-tietokone

Onko sinulle kerrottu, että sinun on suoritettava tietokonepohjainen ACT tai oletko kuullut, että jotkut ihmiset suorittavat ACT: n tietokoneella ja haluavat tietää, onko se vaihtoehto sinulle? Kuka saa suorittaa ACT-tietokonepohjaisen testauksen ja kuka on jumissa varmistaen, että heillä on # 2-lyijykynä testipäivänä? Vastaamme kaikkiin tämän oppaan tietokonepohjaisia ​​ACT-kysymyksiä koskeviin kysymyksiisi, mukaan lukien jos suoritat tietokonepohjaisen ACT: n, saat korkeamman tai matalamman pistemäärän kuin paperitesti, miksi tietokonepohjaista ACT: tä tarjotaan ja kuinka voit valmistautua tähän uuteen testiversioon.

Mikä on ACT-tietokonepohjainen testaus? Kenelle se on saatavilla?

Onko ACT verkossa tai paperilla? Tietokonepohjainen ACT-testaus on paikka, jossa otat ACT tietokoneella perinteisen paperi- ja lyijykynäversion sijaan. Tietokonepohjaisen ACT: n (tunnetaan usein nimellä ACT CBT) sisältö ja muoto on sama kuin perinteisen ACT: n, vain tämä versio otetaan tietokoneella. Tämä ei ole online-testi, ja sinun on vielä tehtävä rekisteröidy testipäivää varten ja suorita tentti testikeskuksessa. Se on yhtä virallinen kuin perinteinen ACT ja kaikkien sellaisten koulujen hyväksymä, jotka hyväksyvät paperiset ACT-tulokset.Joten, otatko ACT: n tietokoneella? Se riippuu suurelta osin siitä, missä otat testin. ACT CBT on ensisijaisesti opiskelijoiden käytettävissä, jotka suorittavat ACT: n kansainvälisesti. Jos otat ACT: tä Yhdysvalloissa, suoritat todennäköisesti edelleen paperi- ja kynätestin. Jotkut koulut tarjoavat ACT CBT: itä tietyillä ACT-koulupäivillä (tässä otat ACT: n koulussa koulussa, koulupäivän aikana), mutta he ovat tällä hetkellä vähemmistö. Jos ilmoittaudut kansalliseen testiin, otat sen lyijykynällä ja paperilla. ACT CBT kuitenkin alkaa syyskuusta 2020 saatavana kansallisina testipäivinä kaikkialla Yhdysvalloissa.

paras ottelu kaksosille

Tietokonepohjaisia ​​ACT: itä käytetään kuitenkin jo ulkomailla . Itse asiassa, jos suoritat ACT: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on suoritettava tietokonepohjainen testi. Testin paperiversio ei ole enää saatavana kansainvälisesti. Ainoat poikkeukset ovat, jos sinulla on varma majoitusta joiden avulla voit ottaa testin paperiversion.

ACT Tietokonepohjaiset sijainnit ja testipäivät

Jos suoritat ACT: n missä tahansa Yhdysvaltojen ulkopuolella, suoritat kokeen tietokonepohjaisen version. Kansainvälisiä testauspäiviä on tyypillisesti seitsemän vuodessa, helmikuussa, huhtikuussa, kesäkuussa, heinäkuussa, syyskuussa, lokakuussa ja joulukuussa. Nämä ovat vuoden 2020 kansainväliset ACT-testipäivät:

Testipäivä

Rekisteröinnin aikaraja

Myöhäinen ilmoittautumisaika

7.-8. Helmikuuta 2020

17. tammikuuta 2020

31. tammikuuta 2020

3-4. Huhtikuuta 2020

13. maaliskuuta 2020

27. maaliskuuta 2020

12.-13. Kesäkuuta 2020

22. toukokuuta 2020

mikä on 5.0 gpa

5. kesäkuuta 2020

17.-18. Heinäkuuta 2020

26. kesäkuuta 2020

10. heinäkuuta 2020

11.-12.9.2020

21. elokuuta 2020

4. syyskuuta 2020

9.-10. Lokakuuta 2020

18. syyskuuta 2020

2. lokakuuta 2020

11.-12. Joulukuuta 2020

2 totuutta ja valheen esimerkkejä

20. marraskuuta 2020

4. joulukuuta 2020

Löydät PDF-tiedoston kaikista kansainvälisistä ACT-testikeskuksista tässä . Muista, että ACT: n tekeminen kansainvälisesti maksaa enemmän kuin sen vieminen Yhdysvaltoihin. Tällä hetkellä kansainvälinen ACT maksaa 150 dollaria, jos et ota valinnaista Kirjoitus-osiota, ja 166,50 dollaria, jos sisällytät kirjoittamisen.

Miksi ACT, Inc. tarjoaa tietokonepohjaista testausta?

ACT Inc., organisaatio, joka suunnittelee ja hallinnoi ACT: tä, ei ole ilmoittanut selvää syytä miksi he vaativat kansainvälisiä testaajia suorittamaan tietokonepohjaisen ACT: n. He ovat maininneet, että se antaa heille mahdollisuuden tarjota enemmän testipäiviä ja palauttaa tulokset nopeammin.

Monet ovat spekuloineet, että ACT Inc. vaatii myös tietokonepohjaista testausta kansainvälisesti vähentää huijaamisen mahdollisuutta. ACT Inc. on itse viittasi tähän sanomalla, että tietokonepohjaiset testit antavat heille mahdollisuuden tarjota 'turvallinen kokemus testin suorittajille'. Tietokonepohjaisten toimien seuraaminen voi olla helpompaa ja voi tarjota kysymyksiä eri järjestyksessä jokaiselle opiskelijalle huijaamisen vähentämiseksi. Vaatimalla ACT: n suorittamista tietokoneella, ACT Inc. toivoo minimoivan huijaamisen niin, että tulokset ovat oikeudenmukaisemmat ja tarkemmat kaikille testin suorittaneille.

body_computerkids

Kuinka tietokonepohjainen ACT-testaus eroaa perinteisestä ACT: stä?

Sen lisäksi, että suoritat yhden testin tietokoneella ja toisen lyijykynällä ja paperilla, miten tietokonepohjaiset ja perinteiset ACT: t eroavat toisistaan? Käsittelemme tässä osassa tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot.

Samankaltaisuudet

Sama muoto

 • ACT: n molemmilla versioilla on täsmälleen sama muoto , kysymysten lukumäärä, osioiden järjestys ja aika jaksoa kohden.

Sama sisältö ja vaikeus

 • Huolimatta siitä, mitä olet ehkä kuullut, ACT-tietokonetestit eivät ole vaikeampia kuin paperi- ja kynäversio. Molemmat testaavat samoja aiheita ja niillä on sama vaikeustaso. Tietokonepohjainen ACT suunniteltiin siten, että henkilö, joka saa sanotun 26 paperiversiossa, todennäköisesti saisi 26 myös tietokoneella.
Sama pisteytys
 • Molemmat ACT: t pisteytetään samalla 1-36 pisteytysasteikolla.
On otettava testikeskuksessa
 • Valitettavasti et voi ottaa tietokonepohjaista ACT: tä mukavasti omasta kodistasi. Kaikkiin ACT-tapahtumiin on ilmoittauduttava hyvissä ajoin etukäteen ja suoritettava tentti määrättynä ajankohtana tietyssä paikassa. ACT-paperiversio otetaan usein kouluissa, kun taas tietokoneversio otetaan yleensä erikoistuneissa testikeskuksissa.

Ei mukautuva

 • Kuten paperiversio, ACT-tietokonepohjainen testaus ei ole mukautuva. Sopeutuvat testit muuttuvat sen mukaan, kuinka hyvin pärjäät testissä. Esimerkiksi, jos saat ensimmäisen kysymyksen oikein, toinen kysymys voi olla haastavampi, kun taas jos saat väärän ensimmäisen kysymyksen, toinen kysymys voi olla helpompaa. Kumpikaan ACT-versio ei kuitenkaan ole tällainen. Molemmille kysymysjärjestys asetetaan ennen testin suorittamista, eikä se muutu.

Voi palata osioon tarkastelemaan vastauksia

 • ACT: n molemmissa versioissa voit tarkistaa vastaukset kaikkiin kysymyksiin osiossa, jolla olet tällä hetkellä. Et kuitenkaan voi palata edellisiin osioihin. Joten sano, että olet parhaillaan Tiede-osiossa. Tuona aikana voit tarkistaa minkä tahansa kyseisen osan 40 kysymyksestä, mutta et voi palata takaisin tarkastelemaan matematiikkaa tai lukemista koskevaa kysymystä.

Käytä fyysistä laskinta

 • Joissakin tietokonepohjaisissa testeissä on näytön laskimia, joita käytät matemaattisissa kysymyksissä, mutta ACT: n molemmissa versioissa käytetään fyysistä laskinta, joka sinun on tuotava mukanasi testipäivänä. Sama laskimen säännöt sovelletaan molempiin testeihin.

Erot

Saat tulokset nopeammin tietokonepohjaisesta testistä

 • Yksi tietokonepohjaisen ACT: n parhaista eduista on se saat pisteet vain noin kahdessa arkipäivässä, verrattuna 3+ viikkoon paperitestissä. Jos valitset Kirjoittaminen-osan, saat nämä tulokset noin kahden viikon kuluttua muiden tulosten jälkeen.

Korkeakoulut saavat tietokonepohjaiset testitulokset nopeammin

 • Aivan kuten saat tulokset nopeammin tietokonepohjaisen testin avulla, korkeakoulut, jotka valitset vastaanottamaan pisteet, saavat myös nämä tulokset nopeammin, yleensä päivässä tai niin, kun olet saanut tulokset.

Tietokone -testeissä voi olla enemmän testipäiviä ja testauspaikkoja

 • Tätä ei ole vielä tapahtunut paljon, mutta ACT, Inc. on ilmoittanut yhden syistä vaatia tietokonepohjaisia ​​ACT: itä kansainvälisesti, on tarjota enemmän testipäiviä. Nämä testit voidaan myös pitää useammassa testikeskuksessa ja eri päivinä / aikoina, joten sinulle voi olla helpompaa löytää sinulle sopiva testipäivä.

Kirjoita esseesi kirjoittamisen sijaan

ap calculus ab julkaisi kokeen
 • ACT: n kirjoittaminen -osa on valinnainen, mutta jos päätät ottaa sen, sinulla voi olla helpompaa aikaa sen kanssa tietokoneella tehtävässä testissä, jossa voit kirjoittaa esseen kirjoittamisen sijaan. Koska useimmat ihmiset kirjoittavat kirjoitusta nopeammin, tämä voi säästää arvokasta aikaa.

Kuten näette, tenttien sisältö ja muoto ovat samat. Tärkeimmät erot ovat siinä, miten testi suoritetaan, missä otat sen ja kuinka pian saat tulokset.

body_computer_lab_school

Kuinka voit valmistautua tietokonepohjaiseen toimintaan?

Harjoittele tietokonepohjaisten ACT-versioiden versioita Ovat saatavilla jotta saat käsityksen siitä, miltä testin suorittaminen tietokoneella tulee olemaan. Harjoitustestit toimivat parhaiten, jos käytät Google Chromea, ja voit suorittaa testit joko ajastettuina tai ajastamattomina. Sinulla on pääsy seuraavaan määrään kysymyksiä kustakin osiosta:

Englanti: 75 kysymystä Matematiikka: 60 kysymystä Lukeminen: 40 kysymystä Tiede: 40 kysymystä Kirjoittaminen: 1 essee

Nämä jaksot ovat yhtä kuin yksi täyspitkä ACT (täydennetään valinnaisella Kirjoittaminen-osalla). Näillä harjoituskysymyksillä on sama muoto ja käyttöliittymä kuin virallisella tietokonepohjaisella ACT: llä, jonka suoritat tenttipäivänä. Näiden tietokonepohjaisten harjoitustestien suorittaminen on avainasemassa, koska ne tottuvat tietokonepohjaisen ACT: n asetteluun, jotta et tuhlaa aikaa testipäivänä etsimään oikeaa painiketta painettavaksi (jouduin viettämään muutaman sekuntia etsiä 'seuraava' -painiketta, kun otin ensimmäisen kerran harjoitustestit).

Opintoresursseina niillä on kuitenkin rajoituksia. Suurin on se vastausten selityksiä ei ole; näet vain, mihin kysymyksiin vastasit oikein ja mihin vastait väärin. Tämän vuoksi on vaikea oppia ratkaisemaan sinua kokeneet kysymykset. Nämä ovat myös ainoat käytettävissä olevat tietokonepohjaiset ACT-käytännön kysymykset, ja sinun on todennäköisesti tehtävä paljon enemmän kuin vain yksi käytännön ACT saavuttaaksesi tavoitteesi. Suosittelemme suorittamaan vähintään kolme - kuusi harjoittelua.

Onneksi käytettävissä on enemmän resursseja. On kuusi virallista paperiversiota ACT: stä saatavilla ilmaiseksi , ja sinun tulisi ehdottomasti käyttää ainakin joitain niistä. Vaikka heillä ei ole tietokonepohjaista muotoa, niiden kattama sisältö on sama, joten opit, mitkä ACT-alueet keskittyvät opiskeluun. Suosittelemme opiskelu ACT: lle samalla kun hän suorittaa useita paperikokeita , sitten suorittamalla tietokonepohjainen harjoittelutesti lähellä opintojesi loppua, jotta muoto on tuore mielessäsi. Ota tietokonepohjainen harjoitustesti ajoitettuna ja kaikki yhdessä istunnossa saadaksesi mahdollisimman tarkan pistemäärän.

Yhteenveto: Onko ACT tehty tietokoneella?

ACT-tietokonetestit ovat käytettävissä, mutta vain opiskelijoille, jotka suorittavat ACT: n Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos otat ACT: tä Yhdysvalloissa, otat paperin ja lyijykynän version, ja jos otat sen toisessa maassa, suoritat ACT-tietokonepohjaisen testauksen. Testiversiota lukuun ottamatta testiversioiden välillä ei ole todellakaan paljon eroja. Molemmilla on sama muoto, sisältö, vaikeustaso ja pisteet. Jos suoritat digitaalisen ACT-testin, suosittelemme, että suoritat virallisen ACT-tietokonetestin, jotta saat käsityksen siitä, mitä odottaa testipäivänä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.