ACT-kirjan tarkistus: Kaplan ACT Prep Plus

Kapact-1

Kaplan on testin valmistusteollisuudessa tunnettu nimi, mutta tarkoittako se, että sen ACT-materiaalit ovat hyviä? Valitsemasi ACT-ennakkokirja voi tarkoittaa eroa tavoitteesi saavuttamisen välillä tai ei, joten haluat käyttää sinulle sopivaa kirjaa. Kaplanin materiaalien tiedetään auttavan opiskelijoita (erityisesti matalampia pisteitä saaneita) oppimaan tarvitsemansa sisällön menestyä hyvin ACT: ssä sekä valmistella heitä kokeen muotoon ja kysymystyyppeihin. On kuitenkin muitakin alueita, joissa he eivät ole yhtä vahvoja.

on 840 hyvä sat pisteet

Tässä Kaplan ACT -kirjaselvityksessä selitetään, mitä Kaplanin ACT-kirja, ACT Prep Plus 2021, sisältää, mitkä ovat sen vahvuudet ja heikkoudet ja kenelle kirja sopii (ja kuka viettää aikaa lukemiseen).Mikä on Kaplan ACT Prep Book? Mitä se sisältää?

Uusin Kaplan ACT -kirja on ACT Prep Plus 2021. Se on 876 sivua pitkä ja maksaa noin 32 dollaria Amazon (vain nidottu, e-kirjaa ei ole). Kirja sisältää yhden täydellisen harjoittelutestin sekä pääsyn neljään ylimääräiseen harjoitustestiin verkossa. Yksi viidestä testistä on virallinen ACT-harjoitustesti, koska Kaplan on virallinen ACT-kumppani. Harjoitustestien lisäksi koko kirjassa on ratkaistava satoja käytännön kysymyksiä.

Kirjan ensimmäinen osa antaa yleiskatsauksen ACT-muotoon, mitä taitoja se testaa ja miten se pisteytetään. Seuraavien viiden osan osalta kukin kattaa eri osan ACT: stä. Osat on jaettu useisiin lukuihin, joista jokainen keskittyy eri sisältöalueeseen, jolla sinua testataan. Joten esimerkiksi osassa 3 (ACT-matematiikka) on lukuja algebraan, funktioihin, geometriaan jne.

Jokainen luku alkaa lyhyellä tietokilpailulla, jotta voit nopeasti arvioida, kuinka paljon tiedät ja kuinka paljon sinun on tutkittava kyseistä osaa. Seuraavaksi keskustellaan perusteellisesti testattavasta sisällöstä, miltä testikysymykset näyttävät, ja strategioista, joita voit noudattaa näihin kysymyksiin. Suurin osa luvuista päättyy sitten lyhyeen tietokilpailuun, jossa voit arvioida, kuinka paljon olet oppinut ja mitä sinun on vielä opiskeltava.

Osa 7 on lyhyt kuvaus siitä, miten valmistaudutaan varsinaiseen ACT: iin tenttiä edeltävinä päivinä, ja osa 8 on täyspitkä harjoittelutesti, joka sisältää tietoja sen pisteyttämisestä ja vastauksista selityksiin.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus 2020

Kaplan ACT -esikirjan ostaminen antaa sinulle myös yhden vuoden pääsy online-opintoresursseihin. Neljän online-harjoitustestin lisäksi tämä sisältää noin kolmen tunnin videotunteja ja verkkokyselypankin ylimääräistä harjoittelua varten.

body_man_reading_book

Plussat Kaplan ACT Prep Bookista

Mitä ACT Prep Plus kirja tekee parhaiten? Tässä on sen kolme päävahvuutta.

# 1: Erinomainen sisällön selitys

Jos yrität muistaa algebran ongelmien ratkaisemisen, pidä kielioppisäännöt suorina, analysoi kaavioita jne., Tämä on hieno kirja sisällön tuntemuksen rakentamiseksi. Siinä käydään läpi kaikki ACT-testien päätaidot ja selitetään pääkäsitteet selkeillä ja yksinkertaisilla tavoilla. Sen Math-osa on erityisen perusteellinen ja selittää algebran, geometrian, taulukot ja toiminnot muun muassa.

Sitten kirjassa kerrotaan, kuinka sisältötaidot sisältyvät ACT-kysymyksiin ja käydään läpi näkemäsi kysymystyypit. Tällä tavalla ymmärrät tarkalleen kuinka nämä taidot testataan. Monet ACT-kirjat eivät käsittele näitä tietoja Kaplan ACT -kirjan syvyydellä Suosittelemme sitä, jos haluat päivittää tietosi tietyillä osaamisalueilla ja / tai oppia ACT-kysymystyypit.

# 2: Vahvat vastausselitykset

Monta kertaa vastausten selitykset ovat erittäin yksinkertaisia ​​('vastaus A on oikea, koska se on paras vastaus') tai niitä ei ole lainkaan. Kaplan vie aikaa selittää, miten kukin ongelma ratkaistaan ja osoittamaan paikkoja, joissa oppilaat saattavat kompastua ja valita väärän vastauksen. Tämä on hieno tieto, varsinkin jos olet varhaisessa vaiheessa ACT-valmistautumisessasi ja opit temppuja, joita testi käyttää yrittää saada oppilaat valitsemaan vääriä vastauksia.

# 3: Hyvä Quick ACT Prep

Jotkut opiskelijat ovat valmiita omistautumaan kymmeniä tunteja ACT-valmisteluun, kun taas toiset mieluummin ehkä 5-10 tuntia valmistautumista ACT-tapahtumaan. Jos haluat vain nopean tarkastelun, jotta saat paremman käsityksen siitä, millainen ACT on, ACT Prep Plus 2021 on hyvä resurssi sille. Kirjoitustyyli on selkeä ja helppo ymmärtää, ja voit lukea vain kunkin osan alun oppiaksesi niiden tärkeimmät strategiat kysymyksiin vastaamiseen. Vaikka suosittelemme kaikille varaa aika saavuttaa ACT-maalin pisteet , jos sitä ei ole sinulle tarjotuissa korteissa, tämä on hyvä ACT-ennakkokirja nopeaan opiskeluun.

Haitat Kaplan ACT Prep Bookista

Vaikka Kaplan ACT Prep Book voi olla erittäin hyödyllinen joillekin opiskelijoille, sinun on tiedettävä kaksi keskeistä haittapuolta.

# 1: Huonolaatuiset harjoitustestit

Epäviralliset ACT-harjoituskokeet voivat olla erittäin osuvia tai epäonnistuneita, ja Kaplanit ovat enimmäkseen epäonnistuneita. Kaiken kaikkiaan ne ovat huomattavasti helpompia kuin todelliset ACT-kysymykset, ja ne eivät sisällä monia temppuja tai sanamuototekniikoita, joita usein näet todellisessa ACT: ssä. Jos suoritat vain Kaplan-harjoitukset, saatat olla yllättävän yllättynyt testipäivänä. Laadukkaiden ACT-kysymysten luominen on tunnetusti vaikeaa, minkä vuoksi parhaiden käytäntöjen testit tulevat aina suoraan ACT: n tekijöiltä. Jos etsit parhaita ACT-käytännön testejä, niitä on seitsemän virallista käytäntöä, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa , ja voit myös haluta ostaa Virallinen ACT-valmisteluopas.

Bostonin yliopiston tyypilliset pisteet

# 2: Strategiat ovat enimmäkseen perustason

Kaplan ACT -kirja ei ole paras resurssi, jota haluat käyttää, jos haluat oppia kaikenlaisia ​​fiksuja temppuja vastaamaan vaikeisiin ACT-kysymyksiin. (Jos etsit sitä, suosittelemme ACT Musta kirja tai joku omistamme ACT-strategiaoppaat .) Monissa Kaplanin strategioissa on kysymys luettava huolellisesti varmistaaksesi, että ymmärrät mitä kysytään. Nämä ovat melko perusasioita, ja useimmat lukiolaiset tietävät jo tekevän sen (vaikka unohdetaan joskus, varsinkin kun aikaa painetaan).

Matematiikka-osiossa on joitain konkreettisia strategioita, kuten kytkemällä vastausvaihtoehtoja , mutta englanninkielisen osan osalta strategia ei ylitä paljoakaan '' valitse oikea vastaus ''. Vastaavasti kappaleiden lukemiseen selitetään vain yksi strategia, vaikka eri opiskelijat voivat hyötyä joko lukemasta ensin kohdan tai lukemalla ensin kysymykset.

ACT-strategiat muodostavat vain pienen osan ACT Prep Plus 2021 -luvut sisältö ja jos etsit paljon syvällisiä strategioita ACT-kysymyksiin vastaamiseen, olet todennäköisesti pettynyt.

vartalo-tyttö-lasit-lukukirja

Floridan yliopisto teki tulokset

Kaplan ACT -kirjakatsaus: Onko se oikea ACT-valmistelukirja sinulle?

Joten onko Kaplan ACT -esikirja ostamisen arvoinen? Kaiken kaikkiaan se riippuu siitä, mitä etsit ACT-valmistelustasi. Voimme kuitenkin sanoa, että suurimmalle osalle opiskelijoita heidän on käytettävä muita ACT-resursseja ACT Prep Plus jos he haluavat saavuttaa maalipisteet.

ACT Prep Plus 2021 on paras opiskelijoille joko aloittamassa ACT-valmisteluaan tai jotka ovat suorittaneet jonkin verran opintoja ACT: lle, mutta ymmärtävät tarve kehittää taitojaan b efore todella käsittelemällä enemmän käytännön kysymyksiä. Kaplan ACT -kirja on loistava resurssi, jos haluat oppia / oppia vastaamaan geometriakysymyksiin, miten analysoimaan kaavioita, mitkä ovat tärkeät kielioppisäännöt jne. Jos sinulla ei ole vankkaa perustaa aiheisiin, ACT-testit , mikään fiksu testi temppu ei tuo sinulle korkeita pisteitä, joten sinun täytyy olla luottavainen näillä alueilla. Lisäksi, Kaplan ACT -kirja tekee hyvää työtä selittäessään erilaisia ​​kysymystyyppejä näet ACT: stä, joten jos et ole vielä tarkistanut testiä, tämän kirjan aloittaminen on älykäs idea.

Kuitenkin, Opiskelijoille, jotka ovat jo melko vakaasti ymmärtäneet ACT: n sisältöä ja muotoa, Kaplan ACT -kirja ei ole niin hyödyllinen. Se ei ole hyvä resurssi korkean tason strategioihin tai käytännön kokeisiin; suosittelemme ACT Musta kirja huippuluokan strategioille ja Virallinen ACT-valmisteluopas harjoittelumateriaaleille. Lisäksi, jos teet sen läpi ACT Prep Plus 2021 mutta et ole vieläkään saavuttanut ACT-tavoitepisteitäsi, suosittelemme käyttämään yhtä tai molempia edellä mainituista kirjoista jatkaaksesi opiskeluasi ja jatkaaksesi harjoitustestipisteiden korottamista.

Kaiken kaikkiaan, missä määrin löydät ACT Prep Plus 2021 riippuu todennäköisesti siitä, missä olet opiskelussa ja mitkä ovat tavoitteesi ACT-pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.