ACT Aspire -harjoitustestit: Mistä löytää ilmaisia ​​testejä

main_actaspire.jpg

Onko koulupiirisi aloittanut ACT Aspiren käytön? Koska Aspire julkaistiin vasta muutama vuosi sitten (2014), on mahdollista, että sinulla on paljon kysymyksiä testin muodosta.

Haluatko harjoitella ennen kuin otat sen tosissasi? Annamme sinulle linkkejä ilmaisiin harjoitustesteihin jokaiselle Aspire -osiolle ja selitämme, miten valmistaudut parhaiten testiin.Mikä ACT Aspire oikein on?

ACT Aspire on testi, joka suoritetaan vuosittain kolmannen ja kymmenennen luokan oppilaille . Koska Aspire -testit Yhteiset ydinstandardit , se sisältää erilaisia ​​kysymyksiä (kuten avoin vastaus, lajittelu ja pitkä vastaus). Vaikka sen muoto on melko erilainen kuin tavallinen monivalinta ACT, se testaa kuitenkin joitain samoja käsitteitä ja taitoja. (Jos haluat lisätietoja siitä, mitä ACT Aspire -laitteella testataan, lue tämä viesti.)

Sen lisäksi, että Aspire valmistelee oppilaita ACT: hen, sen tavoitteena on seurata opiskelijoiden kasvua ajan mittaan. Vuosittaiset tulosraportit voivat auttaa oppilaita näkemään vahvuutensa ja heikkoutensa muihin luokkatasoihin verrattuna.

gpa -vaatimukset nc -tilalle

Miksi ACT Aspire -harjoitustestejä on vaikea löytää?

body_prepbooks-1.jpg

ACT Aspire -valmistelukirjoja ei ole saatavilla paljon. Kuva kautta Angel Franco/The New York Times .

Opiskelija, joka valmistautuu ACT: hen, voisi löytää kymmeniä, ellei satoja, käytännön testeistä. Itse ACT julkaisee käytännön testejä, opetusyritykset kirjoittavat omat, ja valmistelukirjat sisältävät usein vähintään kaksi täyspitkää harjoitustestiä.

Entä Aspire? Miksi siihen on niin vähän harjoitustestejä?

mikä on max gpa

Syitä on monia. Suuri asia on se, että Aspire on niin uusi (se alkoi julkaista vuonna 2014), joten siitä on saatavilla paljon vähemmän tietoa.

Lisäksi Aspire testaa erilaisia ​​kysymyksiä eri arvosanoille. Koska Aspirea tarjotaan 3-10-luokan (tai suunnilleen 8-15-vuotiaiden) opiskelijoille, on vaikea koota harjoitusongelmia niin monille mahdollisille ikäryhmille. Lisäksi erilaiset kysymystyypit vaikeuttavat harjoitustestin kirjoittamista (toisin kuin vain monivalintakysymysten kokoaminen).

Tärkein syy siihen, että ACT Aspireen ei ole monia harjoitustestejä, on kuitenkin sen tarkoitus. Vaikka ACT on testi, jonka opiskelijat suorittavat itsenäisesti yliopistoon pääsyä varten, Aspire on testi, jonka koko koulupiiri suorittaa oppilaiden edistymisen seuraamiseksi.

texas a & m yliopisto

Toisin sanoen, odotus on se opettajia valmistelee oppilaita ACT Aspiren sisältöön . Oppilaiden ei katsota olevan vastuussa itse valmistautumisesta, kuten he ovat ACT: lle.

Linkit ACT Aspire -harjoitustestit

Silti, jos haluat harjoitella Aspirea - tai vain nähdä, millainen testi on -, siellä on täydet harjoitusosiot luokan ja aiheen mukaan, jotka voidaan ottaa verkossa, tai tulostettavat PDF -tiedostot, joissa on kysymyksiä jokaiselle ikäryhmälle. Jos olet opiskelija, tämä on hyvä tapa tutustua Aspiren muotoon ennen kuin otat sen käyttöön ensimmäistä kertaa luokassa. jos olet opettaja, tämä on loistava tapa esitellä oppilaille muoto.

Päästäksesi online -versioon, Siirry tälle sivustolle ja kirjoita käyttäjänimi ja salasana testiosioon, jota haluat kokeilla. Näet eri kirjautumistunnukset riippuen testiosasta ja luokka-tasosta, jota haluat käyttää.

Jokainen testi sisältää 24–42 näytekysymystä. Valitettavasti testeissä ei ole vastausavaimia, joten jos olet opiskelija, sinun on työskenneltävä opettajasi kanssa varmistaaksesi, että saat oikean vastauksen. jos olet opettaja, sinun on käytävä läpi ja tarkistettava oppilaidesivastaa manuaalisesti.

Kaikista aiheista paitsi kirjoittamisesta on olemassa PDF -versioita myös vanhemmista harjoitustesteistä (vastausnäppäimillä). Nämä harjoitustestit sisältävät erilaisia ​​kysymyksiä luokitustasolla jaettuna, joten ne eivät tarjoa yhtä paljon kohdennettua harjoittelua kuin yllä olevat verkkotestit. Huomaa myös, että vastausnäppäimet eivät anna vastauksia avoimen vastauksen kysymyksiin.

Esimerkiksi, jos annat näitä tulostettavia esimerkkikysymyksiä kolmannelle luokkalaiselle, keskity vain viimeisiin kysymyksiin osassa - ensimmäiset kysymykset tukahduttavat heidät!

mikä on ohi sat -pisteet

Jos olet lukiolainen, voit helposti suorittaa koko harjoitustestin. Myös yläkoululaiset voivat kokeilla koko testiä, mutta muista, että ensimmäiset kysymykset ovat todennäköisesti erittäin haastavia.

Kuinka nämä auttavat sinua valmistautumaan ACT Aspireen?

Jos käytät harjoitusosioita verkossa, voit tottua Aspiren muotoon (vaihtaminen edestakaisin kysymysten välillä, vastausten syöttäminen eri tyyppisiin kysymyksiin jne.).

Voit myös saada tunteen kuinka vaikeita arvosanallesi kohdistetut kysymykset ovat . Jos koe on mielestäsi hankala, voit ottaa yhteyttä opettajaasi ja pyytää lisäresursseja, jotka auttavat sinua valmistautumaan

Jos olet lukiossa, sinulle esitetyt kysymykset ovat melko samanlaisia ​​kuin ACT . Jos haluat lisää harjoittelua, sinun kannattaa katsoa ACT-harjoitustestit, mutta muista, että ACT: ssä on vain monivalintakysymyksiä (pois lukien valinnainen essee). Lisäksi ACT testaa haastavampaa matematiikkaa trigonometriaan asti.

Miksi sinun ei pitäisi stressata ACT Aspiren suhteen

Näiden harjoitussarjojen käsittely voi varmasti auttaa sinua valmistautumaan Aspireen, älä oleta, että taakka on yksin sinulla. Kuten aiemmin mainitsimme, Aspire on koulupiirien seurattava opiskelijoiden edistymistä.

body_raisinghands.jpg

Aspire -pisteilläsi ei ole vaikutusta GPA -määrään tai korkeakoulusi pääsymahdollisuuksiin. Mikään korkeakoulu ei vaadi tai edes hyväksy ACT Aspire -pisteitä pääsyyn.

leo yhteensopivuus muiden merkkien kanssa

Jos sinulla (tai lapsellasi) on Aspire -testaus tulossa ja sinusta tuntuu valmistautumattomalta, tutustu yllä oleviin harjoitusongelmiin ja keskustele myös opettajasi kanssa. Opettajasi voi selittää suunnitelmansa valmistella luokkaa Aspirea varten ja antaa tietoa siitä, miten testiä käytetään koulussa.

Bottom line: Toisin kuin ACT, opiskelijan itsenäinen vastuu ei ole valmistautua ACT Aspireen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.