Huhtikuun ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kun tarkastelet laina- tai luottokorttitarjousta, näet termin vuosikorko tai vuosikorko, joka näkyy kaikkialla. Mikä on todellinen vuosikorko, ja miksi se on tärkeää lainaa otettaessa tai luottokorttia valittaessa?

Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää vuotuisesta prosenttiosuudesta ja miten voit käyttää sitä lainan tai luottorajan vuosikustannusten ymmärtämiseen. Aloitetaan määrittämällä toimiva APR -määritelmä.

Mikä on APR?

Mikä on APR? Mitä APR tarkoittaa? Todellinen vuosikorko tarkoittaa vuosikorkoa, ja se kertoo korkojen ja palkkioiden kokonaismäärä maksat joka vuosi lainatusta rahasta. Se on kattavampi arvo kuin korko, ja sen tarkoituksena on auttaa sinua vertaamaan lainoja ja luottokortteja standardoituna. Todellinen vuosikorko esitetään prosentteina lainatusta kokonaismäärästä tai pääomasta.Näin ollen, huhtikuu toimii eri tavalla lainoilla kuin luottokorteilla. Katsotaanpa tarkemmin molempia, alkaen lainoista.

Kuinka vuosikorko toimii lainoissa ja asuntolainoissa?

Lainalla tai asuntolainalla todellinen vuosikorko kertoo vuosittain maksettavien korkojen ja palkkioiden kokonaismäärän. Maksutyypit riippuvat lainan tyypistä. Esimerkiksi henkilökohtaisen lainan yhteydessä yleinen lisämaksu on aloitusmaksu. Asuntolainalla, tärkein lisämaksu on sulkemiskustannukset. Jos lainallasi tai asuntolainallasi ei ole maksuja, todellinen vuosikorko on sama kuin vuosikorko.

Oletetaan, että lainaat 100 000 dollaria 5 prosentin korolla 30 vuoden kiinteäkorkoiselle asuntolainalle. Maksat 1000 dollaria sulkemiskustannuksista. Todellinen vuosikorko on siis 5,1% (korko + sulkemiskustannukset prosentteina pääomasta). Maksaisit 5,10 dollaria vuosittain jokaisesta lainaamastasi 100 dollarista. Todellinen vuosikorko sisältää sulkemiskustannukset, joten se on a realistisempi esitys pitkäaikaisista kustannuksistasi kuin vuosikorko.

Vuoden 1968 lainauslain totuuden vuoksi lainanantajien on laskettava lainan vuosikorko samalla tavalla. Tämän johdonmukaisuuden avulla voit vertailla tarjouksia ja nähdä selvästi pitkän aikavälin kustannuksesi. Todellinen vuosikorko antaa asiakkaille nopean ja helpon tavan verrata lainaehtoja tai asuntolainoja omenoista omenoihin -periaatteella.

Kun tiedät todellisen vuosikoron, voit käyttää APR -tietokone laskea kuukausimaksusi ja selvittää, kuinka paljon päädyt maksamaan palkkioita ja korkoja. Yleensä alhaisempi vuosikorko tarkoittaa, että käytät vähemmän rahaa pitkällä aikavälillä.

Jos haluat nähdä syyn, harkitse alla olevaa esimerkkiä 200 000 dollarin kiinnityksestä, jossa on kaksi lainavuotta eroavat vain muutamalla prosenttiyksiköllä.

Vuoden 1968 totuuden lainauslain ansiosta kaikkien lainanantajien on laskettava vuosikorko samalla tavalla.

Esimerkkejä 30 vuoden asuntolainojen vuosikorosta

Pohditaan kaksi skenaariota käyttäen 200 000 dollarin asuntolainaa. Ensimmäisessä skenaariossa saat 5,5% todellisen vuosikoron 30 vuoden asuntolainalle. Toisessa onnistut saamaan vain 5,2% todellisen vuosikoron 30 vuoden aikana. Vertaamalla kahta korkoa näet, kuinka paljon rahaa säästät pitkällä aikavälillä, kun vuosikorko on vain hieman pienempi kuin toinen.

Skenaario 1: 200 000 dollarin asuntolaina, jonka vuosikorko on 5,5%

Käyttämällä Bankraten vuosikorkolaskin , harkitaan a 200 000 dollarin asuntolaina 30 vuoden ajalle 5,5 prosentin vuosikorolla Jos haluat maksaa tämän asuntolainan 30 vuoden ajalta, sinulla on 1 135,58 dollarin kuukausimaksu.

30 vuoden kuluttua maksaisit a yhteensä 408 807 dollaria. Koska otit alun perin 200 000 dollaria, maksat 208 807 dollaria korkoja ja muita maksuja.

Skenaario 2: 200 000 dollarin asuntolaina, jonka vuosikorko on 5,2%

Entä jos todellinen vuosikorko olisi hieman alhaisempi, sano 5,2%? Kuinka paljon säästät pitkällä aikavälillä?

Jos 5,2%: n vuosikorko on 200 000 dollarin lainalle, maksat 1098,22 dollaria kuukaudessa 30 vuoden ajan yhteensä 395 361 dollaria. Lisäkustannuksesi lisäisivät 195 361 dollaria - suuri summa, mutta huomattavasti pienemmät kuin kulut, jotka aiheutuvat 5,5 prosentin vuosikorosta.

Sinä maksaisi 13 446 dollaria vähemmän 200 000 dollarin 30 vuoden asuntolainalla, jonka vuosikorko on 5,2% kuin 5,5%: n vuosikorolla.

Kuten näette, asuntolainan saaminen hieman alhaisemmalla vuosikorolla voi säästää huomattavan määrän rahaa pitkällä aikavälillä. Kun ostat asuntolainaa, vertaa tarjouksia saadaksesi paras tarjous. Nyt kun sinulla on tunne siitä, kuinka vuosikorko toimii lainan tai kiinnityksen yhteydessä, katsotaan tarkemmin, kuinka vuosikorot toimivat luottokortit.

espanjalaisia ​​rakkauslainauksia englanninkielisillä käännöksillä

Kun valitset 30 vuoden asuntolainaa, muista, että vain yhden tai kahden prosenttiyksikön ero vuosikorossa voi vaikuttaa suuresti pitkäaikaisiin kustannuksiisi.

Miten APR toimii luottokorteilla?

Kun katsot luottokorttia, näet useita vuosikorkoja. Luottokorteilla on eri todellinen vuosikorko erityyppisille tapahtumille, kuten yksi ostoksille ja toinen käteisen siirtämiselle. Useimmille ihmisille ostohintaan liittyvä vuosikorko on tärkein hinta.

Luottokorttien todellinen vuosikorko ei yleensä sisällä lisämaksuja, jotka liittyvät käteisennakkoihin tai maksuviivästyksiin. Pikemminkin ne heijastavat päivittäistä päivittäistä korkoa tai tilillesi joka päivä laskettua korkoa, koko vuoden ajan. Jos haluat tietää päivittäisen jaksollisen koron, voit yksinkertaisesti ottaa vuosikoron ja jakaa sen 365: llä.

Miten luottokortit saavat todellisen vuosikoron? He käyttävät Yhdysvaltain prime -korko ja lisää sitten oma marginaali. Esimerkiksi prime -korko voi olla 5% ja liikkeeseenlaskija voi veloittaa 12%: n marginaalin. Todellinen vuosikorko olisi silloin 17%.

Luottokortin vuosikorko voi pysyä sama vuodesta toiseen, tai se voi vaihdella yhdessä Yhdysvaltain prime -koron kanssa. Muuttuvia vuosikorkoja kutsutaan kelluviksi tai muuttuviksi vuosikorkoiksi. Todellinen vuosikorko voi riippua myös luottokelpoisuudestasi, kuten näet alla olevasta esimerkistä. Ihmiset, joilla on korkeampi luottokelpoisuus, saavat alhaisemman vuosikoron, ja ihmiset, joilla on alhaisempi luottokelpoisuus, saavat korkeamman vuosikoron.

Luottokorttiyhtiöt voivat myös tarjota tarjouskorot, kun avaat uuden tilin. Ensimmäisen vuoden ostoksista saat 0% todellisen vuosikoron. Tämän tarjousjakson jälkeen todellinen vuosikorko palaa normaaliksi.

Vaikka näet paljon luottokorttiyhtiöiden todellisen vuosikoron tarjouksia, muista tämä APR ei voi olla väliä. Itse asiassa sen ei pitäisi edes olla tekijä monille ihmisille. Lue miksi.

Teetkö ostoksen? Siirretään käteistä? Luottokortilla on yleensä useita vuosikorkoja, yksi kullekin tapahtumalle.

Luottokorttien vuosikorko: onko sillä väliä?

Jos maksat koko luottokorttisi joka kuukausi, sinun ei koskaan tarvitse maksaa korkoa. Kaikessa tarkoituksessa sinun Todellinen vuosikorko on aina 0%.

Jos haluat käyttää luottokorttia vastuullisesti, sinun tulee aina maksaa koko saldosi kuukausittain. Luottokortin korot ovat korkeat, ja saldon kantaminen on yksi nopeimmista tavoista saada velkaa.

Jos käytät enemmän kuin sinulla on varaa maksaa kuukaudessa, sinun on astuttava taaksepäin, laadittava budjetti ja ryhtyä toimiin henkilökohtaisen talouden hallitsemiseksi .

2100 istui uuteen la

Jos käytät luottokorttia hyvin, niin myynninedistämistarkoituksessa ja säännöllisissä vuosikorkoissa ei pitäisi olla merkitystä. Sen sijaan voit valitse luottokortti perustuu muihin etuihin, kuten rahat takaisin ja matkapisteet.

Matkapalkinnoista puheen ollen, katsotaanpa yhtä parhaista matkapisteiden korteista, Chase Sapphire -kortti , saadakseen käsityksen sen eri vuosikorkorakenteista.

Jos maksat luottokorttisi koko saldon joka kuukausi, ostoksesi todellinen vuosikorko on 0%.

Esimerkki Chase Sapphire Preferred -luottokortin vuosikorosta

Tässä on eri vuosikorot Chase Sapphire Preferred -luottokortilla, kuten lainattu sen verkkosivusto . Huomaa, miten se tarjoaa erilaisia ​​korkoja luottokelpoisuutesi perusteella. Ensimmäinen koskee luottokorttiostoja, kun taas muut liittyvät muihin tapahtumiin.

KOROT JA KOROT
Ostojen vuosikorko (THM) 16,24% - 23,24% luottokelpoisuutesi perusteella. Nämä vuosikorot vaihtelevat markkinoiden mukaan peruskoron perusteella.
Saldonsiirto APR 16,24% - 23,24% luottokelpoisuutesi perusteella. Nämä vuosikorot vaihtelevat markkinoiden mukaan peruskoron perusteella.
Käteisennakon vuosikorko 25,24%. Tämä todellinen vuosikorko vaihtelee markkinoiden mukaan peruskoron perusteella.
Tililuoton ennakkomaksu 25,24%. Tämä todellinen vuosikorko vaihtelee markkinoiden mukaan peruskoron perusteella.

Miten Chase Sapphire laskee luottokorttien vuosikorot? Se käyttää Yhdysvaltain prime -korkoa 22. joulukuuta 2015, joka oli 3,5%.

Chasen mukaan lisäämme 12,74% - 19,74% peruskurssiin osto-/saldonsiirto -THR: n määrittämiseksi ... Lisäämme 21,74% prime -hintaan määrittämään käteisennakon/tililuoton ennakkotaso. Kuten monet muutkin lainanantajat, Chase asettaa oman marginaalin ja lisää tämän marginaalin peruskorkoon. Sitten se määrittää vuosikorot kunkin henkilön luottokelpoisuuden perusteella.

Jälleen luottokortin vuosikorko ei välttämättä tule peliin, jos maksat saldosi kokonaisuudessaan kuukausittain. On silti tärkeää tietää, mihin olet kirjautumassa, vain sinä ymmärtää kustannukset joka voi aiheutua luottokortin käytöstä.

Lopuksi mennään yli tärkeimmät kohdat, jotka sinun on muistettava vuosikorosta, mukaan lukien mitä se on ja miten voit käyttää sitä päättääksesi lainojen, kiinnitysten tai luottokorttien välillä.

Joillakin luottokorteilla on kelluva vuosikorko, joka vaihtelee prime -koron mukana.

APR: Vain perusasiat

Todellinen vuosikorko eli vuosikorko toimii lainoilla hieman eri tavalla kuin luottokortilla. Lainan todellinen vuosikorko kertoo, kuinka monta prosenttia lainastasi tai kiinnityksestäsi maksat korot ja muut maksut vuosittain. Koska se sisältää koron ylittävät kustannukset, todellinen vuosikorko on a sisällyttävä korko kuin korko. Jos lisäkustannuksia ei ole, lainan todellinen vuosikorko on sama kuin vuosikorko.

Koska kaikkien lainanantajien on laskettava vuosikorko samalla tavalla, todellinen vuosikorko auttaa kuluttajia vertaa laina- ja asuntolainatarjouksia standardoituna. Useimmissa tapauksissa säästät rahaa hankkimalla alimman mahdollisen vuosikoron.

Jos vertaat luottokorttitarjouksia, muista, että ostaa APR on todennäköisesti tärkein tieto. Ihannetapauksessa et maksa korkoa luottokortillesi. Jos maksat aina kuukausittaiset saldosi kokonaan, voit valita luottokortin sen palkkioiden ja pisterakenteen perusteella eikä sen eri vuosikorkojen perusteella.

Kun otat lainaa tai avaat kortin, muista se lue minkä tahansa sopimuksen asiat ennen kuin allekirjoitat sen. Tarkastelemalla vuosikorkoa voit saada selkeän käsityksen pitkän aikavälin kustannuksistasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on vaihtoehtoinen lukio? Onko se sinulle sopiva?

Oletko kiinnostunut vaihtoehtoisista lukioista? Selitämme, mitä he ovat ja miten päättää, onko osallistuminen johonkin oikea valinta sinulle.

Cal State Long Beachin ACT -tulokset ja GPA

940 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

57 loistavaa lääketieteellistä ohjelmaa lukiolaisille + neuvoja

Harkitaanko lukiolaisille tarkoitettuja lääketieteellisiä ohjelmia? Olemme luoneet luettelon yli 50 kesäohjelmasta ja lääketieteellisestä harjoittelusta sekä tietoa vapaaehtoistyöstä.

Vermontin teknillisen oppilaitoksen pääsyvaatimukset

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Bard Collegen pääsyvaatimukset

8 perustason Taurus-ominaisuutta, selitetty

Millainen on Härkä-persoonallisuus? Selitämme Tauruksen tärkeimmät piirteet ja ominaisuudet, jotta voimme ymmärtää tätä maamerkkiä.

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? 101 koulua + neuvoja

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? Selitämme, mikä on hyvä SAT -pisteet sinulle, ja luetellaan 101 suositun korkeakoulun ja yliopiston SAT -tulokset.

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

Kuinka SAT pisteytetään? Pisteytystaulukot

Kuinka SAT-pisteytys toimii, ja miten tämä vaikuttaa testinottostrategiaasi? Lue lisätietoja oppaastamme.

Onko työmatkakoulu oikea sinulle?

Harkitsetko matkaa yliopistoon? Selitämme, millaista elämä lähiliikenteen opiskelijana todella on ja miten saat siitä kaiken irti.

12 parasta apurahaa DACA -opiskelijoille

Etsitkö apurahoja DACA -opiskelijoille? Olemme keränneet luettelon parhaista DACA -apurahoista auttaaksemme Dreamersia varaamaan yliopiston.

Rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi: Kieliopin sääntö

Mikä on rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi, ja mitä strategioita voit oppia vastaamaan näihin kysymyksiin? Lue oppaastani vinkkejä ja käytännön kysymyksiä.

Kalifornian parhaat koulut | William Howard Taft Charterin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta William Howard Taft Charter High Schoolista Woodland Hillsissä, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo: oppilaitokset, joilla on jatkuva pääsy

Etsitkö kouluja, joissa on jatkuva pääsy? Tässä on täydellinen luettelo jokaisesta korkeakoulusta, joka tarjoaa jatkuvan pääsyprosessin myöhäisillä määräajoilla.

Neljän kirjoitustyylin ymmärtäminen: niiden tunnistaminen ja käyttäminen

Oletko kiinnostunut erilaisista kirjoitustyyleistä? Selitämme neljä kirjoitustyyliä, niiden havaitseminen ja oman ainutlaatuisen kirjoitusäänen luominen.

Idahon yliopiston pääsyvaatimukset

Wayne State Collegen pääsyvaatimukset

ACT Math -sarja: strategiaopas ja tarkistus

Hämmentyykö aritmeettisista sekvensseistä ja geometrisista sekvensseistä ACT Mathissa? Lue oppaamme oppiaksesi kaikki kaavat ja strategiat, joita tarvitset jaksojen matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Ultimate College -pakkausluettelo: 110 pakollista tuotetta

Etkö ole varma, mitä tuoda yliopistoon? Tutustu lopulliseen korkeakoulujen pakkausluetteloon kaikesta mitä tarvitset.

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Woodburyn yliopiston pääsyvaatimukset