9 loistavaa Mark Twain -lainausta matkustamisesta, kirjoittamisesta ja elämästä

mark-twain-391120_640

Mark Twain on ollut kotitalouden nimi 1800-luvulta lähtien. Huckleberry Finnin ja Tom Sawyerin suosituimmista seikkailuista tunnettu Twain on myös saavuttanut suosiota jakamiensa viisasta sanaa.

Mark Twainin elämäkerta

Mark Twain varttui Hannibalin kaupungissa Missourissa, mikä oli molempien asetus Huckleberry Finn ja Tom Sawyer .

Ennen kuin hänestä tuli tunnettu kirjailija, Twain oli oppipoika painotalolle, ja sitten hän kirjoitti kirjoituslehtiä vanhemman veljensä Orion Clemensin omistamaan sanomalehtiyhtiöön. Twain johti myöhempään journalismin ja kirjoituksensa menestykseen kokemuksistaan ​​kaivoksissa ja jokiveneissä.

William Faulkner on kastanut sen amerikkalaisen kirjallisuuden isäksi, Twain kirjoitti joitain suosituimpia teoksia Amerikan historiassa, mukaan lukien Connecticut-jenkki kuningas Arthurin hovissa, Tom Sawyerin seikkailut, Huckleberry Finnin seikkailut, ja enemmän.

9 mahtavaa Mark Twain -lainausta

Mark Twain tunnettiin lainauksista elämästä, rehellisyydestä, rasismista, tuottavuudesta ja muusta. Tässä on joitain parhaita Mark Twainin lainauksia elämästä.

Mark Twain lainaa rehellisyyttä

'Jos kerrot totuuden, sinun ei tarvitse muistaa mitään.'

milloin tammikuun lauantain tulokset julkaistaan?

Mark Twainin muistikirja, toimittaja Albert Paine.

Mark Twainin rehellisyyttä koskevan lainauksen mukaan totuuden kertominen säästää sinut stressiltä, ​​joka liittyy muistaa kertoa elämäsi. Elämä on helpompaa, ilma tuntuu raikkaammalta ja stressi sulaa, jos elät elämääsi yksinkertaisesti ja rehellisesti.

Mark Twain lainaa konflikteja

'Aina kun huomaat olevasi enemmistön puolella, on aika keskeyttää ja pohtia.'

'Mark Twainin muistikirja', toimittaja Albert Paine.

Tässä lainauksessa Mark Twain tutkii uinnissa vallitsevaa arvoa. Twainin mukaan ihmisistä, jotka kieltäytyvät noudattamasta joukkoa, tulee johtajia, kun taas toiset ovat seuraajia. Lainaus pyytää lukijaa miettimään: miksi pysyä väkijoukon kanssa? Mitä voi saada? Mitä voi menettää?

Mark Twain lainauksia vaatimustenmukaisuudesta

'Uskollisuus kivettyneille mielipiteille ei ole koskaan katkaissut ketjua tai vapauttanut ihmisen sielua tässä maailmassa - eikä koskaan tule.'

Mark Twainin 'Bite-Size Twain'

Kuten edellinen lainaus, tämä lainaus korostaa turhuutta pysyä uskollisena ajatukselle tai mielipiteelle, jolla ei ole järkeä. Itse asiassa Twain menee niin pitkälle, että aiemmin pidettyjen ideoiden noudattaminen estää aktiivisesti edistymistä.

Mark Twain lainauksia mielikuvituksesta

'Et voi luottaa silmäsi, kun mielikuvitus on epätarkka.'

Mark Twainin 'Connecticut Yankee King Arthurin hovissa'

Tämä laina korostaa ajatusta siitä, että silmäsi ovat harhaanjohtavia: he näkevät mitä haluavat nähdä. Jos haluat nähdä jotain, näet sen, vaikka sitä ei vielä olisikaan.

mark-twain-1629922_640

Mark Twain lainauksia suosiosta

'Meistä parhaat ovat mieluummin suosittuja kuin oikeita.'

kansallinen latinalaisamerikkalainen tutkijaapuraha täysi lukukausimaksu

'Ei. 44, Salaperäinen muukalainen, kirjoittanut Mark Twain

Tämä Mark Twain -lainaus kutsuu ihmiskunnan suurimpia vikoja: useimmat meistä mieluummin olisivat rakastettuja kuin oikeita. Tuo hyväksynnän ja arvostuksen halu ajaa meitä enemmän kuin mikään muu.

Mark Twain lainauksia ennakkoluuloista

'Minulla ei ole rotuun liittyviä ennakkoluuloja eikä kastiin liittyviä ennakkoluuloja eikä uskonnollisia ennakkoluuloja. Haluan vain tietää, että mies on ihminen, ja se riittää minulle; hän ei voi olla huonompi. '

Mark Twainin 'Juutalaisia ​​koskevaa'

Tämä Mark Twainin lainaus korostaa kirjailijan näkemystä ennakkoluuloista. Twain kertoo, että hän välittää vain siitä, onko joku ihminen vai ei. Millään muulla ei ole väliä.

Mark Twain lainauksia kiusauksesta

'Lupaaminen olla tekemättä mitään on varmin tapa maailmassa saada keho haluamaan mennä tekemään juuri se asia.'

Mark Twainin 'Tom Sawyerin seikkailut'

Tämä lainaus korostaa tunnettua hämmennystä: mikään ei tee sinusta halua tehdä jotain, kuten käsketään et voi tehdä sitä.

Mark Twain lainauksia tuottavuudesta

'Minulla on oltava hämmästyttävä määrä mieltä; se vie joskus jopa viikon, jos haluat tehdä sen. '

Mark Twainin 'Viaton ulkomailla'

Tässä Twain korostaa taipumustaan ​​viivyttelyyn. Hän ei ole ainoa, joka välttää päätöksentekoa!

Mark Twain lainauksia matkustamisesta

'Matkailu on kohtalokasta ennakkoluuloille, kiihkoilulle ja ahdasmielisyydelle, ja monet ihmiset tarvitsevat sitä kipeästi näillä tileillä. Laajoja, terveellisiä, hyväntekeväisyysnäkemyksiä ihmisistä ja asioista ei voida saavuttaa kasvillistamalla yhdessä pienessä maan nurkassa koko elämänsä ajan. '

Mark Twainin 'Viaton ulkomailla'

Twainin mukaan matka on ennakkoluulojen vastalääke. Kun näet maailman, et voi olla avaamatta silmiäsi erilaisille ihmisille.

Se vapauttaa ilkivallan matkustamaan - et ole koskaan nähnyt elämässäsi suurta mielipidettä, itsepäinen, itsepäinen, kapea-ajatteleva, itsekäs, kaikkivaltias keskiarvoinen mies, mutta hän oli juuttunut yhteen paikkaan syntymänsä jälkeen ja luuli, että Jumala loi maailman ja dyspepsia ja sappi hänen erityisestä mukavuudestaan ​​ja tyydytyksestään.

Mark Twainin nokkeluus ja viisaus

Tämä lainaus noudattaa samanlaista ajattelutapaa kuin edellinen lainaus: Matkailu auttaa ihmisiä oppimaan ja arvostamaan muita ihmisiä ja kulttuureja.

Mark Twain ei sanonut sitä

Mark Twainille on annettu paljon lainauksia. Mark Twainille on myös annettu paljon virheellisiä lainauksia. Tässä on joitain suosikkilainauksistamme, joita Mark Twain ei sanonut:

  • Jos minulla olisi enemmän aikaa, olisin kirjoittanut lyhyemmän kirjeen.
  • Salaisuuden päästä eteenpäin on aloittaminen.
  • 'Ole varovainen lukea terveyskirjoja. Saatat kuolla virheellisestä painatuksesta.
  • 20 vuoden kuluttua olet pettynyt siihen, mitä et tehnyt, kuin niihin, joita teit.
  • Älä koskaan lykkää huomenna siihen, mitä voit tehdä ylihuomenna.

Mark Twain Quotes: Viimeiset ajatukset

Kuuluisana kirjailijana ei ole yllättävää, että niin monet Mark Twainin sanat ovat päässeet tähän päivään. Lisäsimmekö suosikkisi? Kerro meille kommenteissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.