9 ensimmäisen sukupolven apurahaa, jotka auttavat sinua maksamaan korkeakoulusta

nicole-honeywill-703542-unsplash

Korkeakoulun maksaminen voi olla haastavaa monille opiskelijoille. Korkeakoulu on kallista, eikä taloudellinen avustusprosessi ole aina avoin tai helppo navigoida.

Onneksi, jos olet valmis viettämään aikaa etsimiseen, siellä on monia erilaisia ​​resursseja, jotka voivat auttaa sinua selvittämään, kuinka maksaa yliopistosta. Jos olet ensimmäisen sukupolven opiskelijat, voit hakea monia ensimmäisen sukupolven apurahamahdollisuuksia.Tässä artikkelissa selitämme, mitä ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden apurahat ovat, ja annamme luettelon ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden apurahoista, joihin voit hakea.

Mitä ovat ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden apurahat?

Ensimmäisen sukupolven apurahat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat perheensä ensimmäisten joukossa nelivuotiseen yliopistoon tai yliopistoon. Jotkut ensimmäisen sukupolven apurahat rahoitetaan yksityisistä lähteistä; toiset julkisesti. Kaikki on suunniteltu tarjoamaan pääsy korkeakoulutukseen perheelle, joka ei ole kokenut sitä aikaisemmin.

mikä on luonnollinen loki e

Ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden apurahoja on useita eri määritelmiä. Sinun on tarkasteltava huolellisesti hakemasi stipendin pätevyys nähdäksesi, täyttävätkö he.

Tässä ovat ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden tyypilliset määritelmät. Muista, että nämä määritelmät vaihtelevat koulun ja stipendin mukaan:

# 1 : Kumpikaan vanhemmista ei ole hankkinut kandidaatin tai ylempää tutkintoa.
# 2 : Kumpikaan vanhemmista ei ole saanut osakkuusyrityksen tai edistyneempiä tutkintoja.
# 3 : Kumpikaan vanhemmista tai sisaruksista ei ole koskaan ilmoittautunut yliopistoon tai käynyt siellä.

mimi-thian-737711-unsplash

David Scott Ghantt Kelly Campbell tänään

Kuka saa ensimmäisen sukupolven apurahan?

Jokaisella ensimmäisen sukupolven opiskelijastipendillä on erilaiset kriteerit. Vaikka on olemassa yhteinen tekijä (että voittaja on ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden perhe osallistumaan yliopistoon), muut tutkinnot vaihtelevat.

Ensimmäisen sukupolven apurahat voidaan myöntää ensimmäisen sukupolven opiskelijoille, joilla on myös vahva akateeminen kokemus tai jotka osoittavat kiinnostusta tiettyyn tutkimusalueeseen. Jos haet ensimmäisen sukupolven apurahaa, muista lukea stipendin pätevyys ja hakemustiedot nähdäksesi, oletko hyvä ehdokas.

Ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden apurahaluettelo

Ensimmäisen sukupolven korkeakouluapurahoille on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tässä on luettelo stipendeistä, jotka on kohdennettu ensimmäisen sukupolven opiskelijoille. Voit aina kysyä yliopistosi tai yliopistosi taloudellisen tuen toimistolta, tarjoavatko he samanlaisen apurahan, jos sitä ei sisälly tähän.

Benjamin A.Gilmanin kansainvälinen apurahaohjelma

Hakemuksen määräaika: Vaihtelee

Määrä: 5000 dollaria

Gilman-apurahaohjelma on avoin Yhdysvaltain kansalaisille perustutkinto-opiskelijoille jotka saavat Federal Pell Grant -rahoitusta kahden tai neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa osallistumaan opiskelu- ja harjoitteluohjelmiin ulkomailla ympäri maailmaa.

Benjamin ja Patricia Allen -apuraha Iowan osavaltion yliopistossa

Hakemuksen määräaika: 1. maaliskuuta

Määrä: Vaihtelee

Etusija tämän stipendin myönnetään Iowan osavaltion yliopistossa käyville ensimmäisen sukupolven opiskelijoille (määritelty opiskelijaksi, jonka vanhemmat eivät ole valmistuneet korkeakoulusta neljän vuoden tutkinnolla).

mitä gpa tarvitaan clemsonille

Cynthia E.Morgan Memorial -apuraha

Hakemuksen määräaika: 25. helmikuuta

Määrä: 1000 dollaria

Tämä apuraha perustettiin vuonna 2005 Cynthia E.Morganin nimeksi , joka kuoli lokakuussa 2004. Se on perustettu pyrkimyksellä auttaa valikoituja korkeakouluopiskelijoita maksamaan keskiasteen jälkeisestä koulutuksesta. Tämän vuoden apuraha on 1000 dollaria. Hakijoiden on asuttava Marylandin osavaltiossa.

nicole-honeywill-703542-unsplash

Ensimmäisen sukupolven vastaava apurahaohjelma

Hakemuksen määräaika: Vaihtelee

Määrä: Vaihtelee

Tämä apuraha on Floridan asukkaille, jotka aikovat myös osallistua yliopistoon Floridassa. Jos he ovat oikeutettuja, korkeakoulu, johon he päättävät osallistua, on vastuussa stipendin myöntämisestä ja jakamisesta.

Fontana Transport Inc. -apurahaohjelma

Hakemuksen määräaika: 13. maaliskuuta

Määrä: 5000 dollaria

Fontana Transport Inc. Scholars -ohjelma on avoin aliedustetuille, pienituloisille ja ensimmäisen sukupolven opiskelijoille . Opiskelijoiden on suoritettava perustutkinto kokopäiväisesti liikenteessä, matematiikassa, luonnontieteissä, tekniikassa, arkkitehtuurissa, ympäristösuunnittelussa, PreMedissä, psykologiassa, espanjan kielessä / kirjallisuudessa. Hakijan ei tarvitse olla Yhdysvaltain kansalainen, mutta hänen on oltava vähintään 3,5 GPA.

HEEF-arkkitehtuurin ja tekniikan apurahat

Hakemuksen määräaika: 31. joulukuuta

yhteensopivin merkki Jousimiehen kanssa

Määrä: 1500 dollaria ja 5000 dollaria

OVAT apurahoja Ne perustuvat yhdistelmään pienituloisten perheiden taustasta, akateemisista saavutuksista ja osallistumisesta koulun ulkopuoliseen toimintaan, vapaaehtoistyöhön yhteisössä, kirkon palvelukseen tai työhön. Valmistuneet lukiolaiset, jotka on hyväksytty akkreditoituun neljän tai viiden vuoden arkkitehtuurin tai tekniikan ohjelmaan, voivat hakea.

St.John Fisher Collegen ensimmäisen sukupolven Fannie- ja Sam Constantino -apuraha

Hakemuksen määräaika: 15. tammikuuta

Määrä: Puolet lukukausimaksusta sekä huone- ja ruokahinnoista

Fannie- ja Sam Constantino -apuraha antaa ensimmäisen sukupolven opiskelijoille, jotka osallistuvat St. John Fisher Collegeen, merkittävät alennukset korkeakoulujen kustannuksista: se maksaa kokonaan puolet lukukausimaksusta, huoneesta ja aluksella. Opiskelijoiden on oltava lukion GPA-keskiarvo vähintään B ja heillä on vanhempia, jotka eivät ole valmistuneet korkeakouluista.

Chicagon yliopiston Odyssey-apurahat

Hakemuksen määräaika: Vaihtelee

Määrä: Vaihtelee

mikä merkki on marraskuun 21

Odyssey-apuraha Ohjelma tarjoaa parannettua akateemista, sosiaalista ja uratukea Chicagon yliopiston opiskelijoille pienituloisista perheistä tai jotka ovat ensimmäisiä perheissään yliopistossa.

Odyssey-tutkijat valitaan taloudellisen tarpeen ja perhetilanteen perusteella, ja niille voidaan myöntää lisärahoitusta ulkomailla tapahtuvaan opiskeluun ja muihin kustannuksiin (kuten sairausvakuutus). Opiskelijoiden on haettava tarveperusteista taloudellista tukea voidakseen ottaa huomioon tämän tarpeisiin perustuvan yliopiston rahoittaman stipendin; Odyssey-tutkijoiksi valittujen opiskelijoiden perhetulot ovat yleensä alle 90 000 dollaria.

Coloradon yliopiston Boulder-ensimmäisen sukupolven apuraha

Hakemuksen määräaika: Vaihtelee

Määrä: 8000 dollaria

Ensimmäisen sukupolven apuraha myönnetään Coloradon asukkaille joiden vanhemmilla ei ole koulutusta tai teknistä koulutusta lukion ulkopuolella. Lisäksi ensimmäisen sukupolven apurahan saaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua ensimmäisen sukupolven tutkijoiden ohjelmaan.

Yhteenveto: Hakeminen ensimmäisen sukupolven apurahoihin

Ensimmäisen sukupolven apurahat ovat hakijoille, jotka ovat perheessään ensimmäisiä tai ensimmäisten joukossa yliopistossa. Jos olet perheesi ensimmäisessä sukupolvessa, joka menee yliopistoon tai yliopistoon, voit hakea, että sinua harkitaan yhdelle näistä apurahoista.

Yksittäisten yliopistojen opiskelijoille on tarjolla ensimmäisen sukupolven apurahoja sekä stipendejä, jotka ovat avoinna eri maantieteellisiltä alueilta tuleville tai tiettyjä aloja opiskeleville opiskelijoille. Jos luulet pätevyytesi, kannattaa etsiä ympärilleen erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.