9 Enneagrammin tyyppiä: Kumpi sinä olet?

ominaisuusnumerot-cc0

Enneagrammien suosio on räjähtänyt viime vuosina, ja monet ihmiset haluavat oppia Enneagram-tyyppinsä ja sen merkityksen. Kun olet vastannut kysymykseen: 'Mikä Enneagrammi olen?' käytä tätä opasta oppiaksesi 9 Enneagram-tyypistä. Enneagrammin tyyppikuvauksissamme käymme läpi tärkeimmät ominaisuudet sekä tärkeimmät positiiviset ja negatiiviset persoonallisuuden piirteet. Selitämme myös Enneagrammin siivet ja nuolet ja kuinka Enneagrammin tunteminen voi auttaa sinua.Katsaus Enneagrams

Enneagrammit ovat yhä suositumpi tapa luokitella persoonallisuuksia. Eri tyyppejä on yhdeksän, joista jokaisella on erilaiset arvot, tavoitteet, pelot ja tapoja suhtautua muihin ihmisiin ja maailmaan yleensä.

Useimmat ihmiset suorittavat online-tietokilpailun määrittääkseen tyypin. Saatavilla on useita ilmaisia, joiden suorittaminen vie vain muutaman minuutin. Enneagrammin tunteminen voi auttaa sinua ymmärtämään enemmän itsestäsi ja siitä, mitä voit tehdä paremmaksi ystäväksi, perheenjäseneksi, romanttiseksi kumppaniksi ja työntekijäksi. Tiedät enemmän vahvuuksistasi ja heikkouksistasi sekä siitä, mitä voit tehdä menestyäkseen paremmin henkilökohtaisessa ja työelämässäsi.

Alla on luettelo 9 Enneagram-tyypistä. Annamme tarkemmat Enneagram-tyyppikuvaukset seuraavassa osassa.

  • Tyyppi 1: Uskonpuhdistaja
  • Tyyppi 2: Auttaja
  • Tyyppi 3: Saavuttaja
  • Tyyppi 4: Individualisti
  • Tyyppi 5: Tutkija
  • Tyyppi 6: Lojaalisti
  • Tyyppi 7: Harrastaja
  • Tyyppi 8: Haastaja
  • Tyyppi 9: Rauhantekijä

9 Enneagrammin tyyppiä

Jos mietit, 'Mikä Enneagram olen?' nämä Enneagram-tyypin kuvaukset voivat auttaa sinua! Jokaiselle 9 Enneagram-tyypille annamme lyhyen kuvauksen tämän tyyppisestä tyypillisestä persoonallisuudesta sekä kolme ylintä positiivista persoonallisuuden ominaisuutta ja kolme ylintä negatiivista persoonallisuuden ominaisuutta. Lue nämä kuvaukset nähdäksesi, mihin olet eniten yhteydessä!

Enneagrammi tyyppi 1

Enneagrammin tyypin 1 tunnetaan kunnianhimoisina, periaatteellisina, perfektionistisina ja erittäin itsekäsittyvinä. Heillä on korkeat ihanteet ja he pyrkivät aina tekemään enemmän ja parantamaan itseään voidakseen olla paras versio itsestään. Tyyppi 1 näkee itsensä yhtenä palana suuresta, monimutkaisesta palapelistä. Heidän tarpeet eivät ole etusijalla; sen sijaan he tuntevat suuremman tarkoituksen vetovoiman. Tämä tarkoitus voi liittyä uskontoon, politiikkaan, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristöön jne. Kaikilla tyypin 1 laitteilla on korkeampi ihanne, johon he pyrkivät, ja jos eivät, he tuntevat levottomuutta ja epätäydellisyyttä, kunnes he löytävät sellaisen.

Nämä korkeat odotukset ulottuvat myös muihin, ja tyypin 1 tyypit voivat turhautua, kun heidän mielestään toiset eivät ponnistele niin paljon kuin he ovat tai he eivät välitä tarpeeksi 'tehtävästä'. Tyypin 1 lapsilla on usein maine tuomitsevana ja nälkäisenä jota pahentaa heidän ominaisuutensa siitä, etteivät he pysty ilmaisemaan tunteitaan helposti. Tämä tarkoittaa, että vaikka tyyppi 1 todella pitääkin sinusta / tuntuu tekevänsi hyvää työtä, he pitävät usein suunsa kiinni sen sijaan, että ottaisivat riskin näyttää 'heikosta' ja liian emotionaaliselta.

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Älykkyys, työetiikka, vastuullisuus
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: Kriittinen, emotionaalisesti kaukainen, itsekäs

Lisätietoja tyypistä 1 täältä .

Enneagrammi tyyppi 2

Tyyppi 2 tunnetaan nimellä Helpers syystä: he välittävät aidosti ihmisistä ja haluavat auttaa muita elämään parhaansa. He tekevät tämän ojentamalla auttavan käden aina kun pystyvät! Tyypin 2 henkilöt tekevät parhaansa varmistaakseen, että elämässään olevat ihmiset tuntevat olevansa rakastettuja ja arvostettuja. He ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka muistavat suosikkiruokasi ja tuovat ne sitten sinulle sään ollessa. Kaksi ovat erinomaisia ​​tietämään, mitä ihmiset tarvitsevat, ja varmistamaan, että nämä tarpeet täyttyvät. Ja useimmissa tapauksissa Enneagram Type 2 -sovellukset saavat paljon täyttymystä siitä, että ympäröivät ihmiset tuntevat olevansa nähneet ja kuulleet. Siitä puhuen, tyypin 2 erityispiirre on niiden kyky rakastaa ihmisiä sellaisina kuin he ovat. He eivät ole sellaisia ​​ihmisiä, jotka pyytävät sinua muuttamaan tai tuomitsemaan sinut tykkäyksiesi ja inhoasi. Kaksi tapaa sinut missä olet ja rohkaisee sinua jahtaamaan intohimoitasi ja unelmiasi, olivat ne mitä tahansa.

Kun tyypin 2 stressi on poissa, heillä on taipumus tulla dominoiviksi ja manipuloiviksi. He ovat syvästi tunnepitoisia ihmisiä, ja heidän on helppo sivuuttaa omat emotionaaliset tarpeensa huolehtia muista. Kun näin tapahtuu - tai kun heistä tuntuu, että heitä hyödynnetään, toisilla on taipumus kaatua. Pahimmillaan tyypin 2 tyypit voivat tulla vihaisiksi ja katkeriksi ... varsinkin jos ympärillä olevat ihmiset tuntevat heidät laiminlyötyinä. Mutta terveelliset Enneagram-tyypin 2 tyypit ovat tukevia ja mukavia, minkä vuoksi ihmiset vetävät heihin. (Tyypillä 2 on yleensä suuri kaveripiiri!)

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Anteliaisuus, huomaavaisuus, optimismi
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: Mieliala, puute, itsetunto

Lisätietoja tyypistä 2 on täällä .

Enneagrammi tyyppi 3

Käytännössä syntymästä lähtien Enneagram Type 3: t tavoittavat tähtiä. He ovat erittäin kunnianhimoisia ja asettavat jatkuvasti uusia tavoitteita itselleen. Tyypin 3 tyyppejä siunataan usein täydellisellä yhdistelmällä itseluottamusta, karismaa, älykkyyttä ja houkuttelevuutta, jotta heistä tulisi supertähtiä missä tahansa. Heidän armoton kunnianhimo tarkoittaa, että he eivät ole koskaan tyytyväisiä vallitsevaan tilanteeseen ja pyrkivät jatkossakin saavuttamaan yhä vaikuttavampia tavoitteita. He ovat ihmisiä, jotka ansaitsevat ensimmäisen miljoonansa 20-luvulla, mutta perustavat lukuisia muita yrityksiä pitämättä taukoa, tai ne, jotka voittavat arvostetun palkinnon uransa alussa, mutta käyttävät sitä vain motivaationa pyrittäessään jatkuvasti uusiin korkeuksiin .

Huolimatta ulkoisesta ilmeestään, että heillä on kaikki yhdessä, Tyypin 3 tyypit ovat usein erittäin kiinnostuneita kuvastaan ​​ja siitä, mitä muut ajattelevat heistä. He tarvitsevat jatkuvasti ulkopuolista validointia ja voivat joutua funkiksi, jos he eivät usko heidän kykyjensä arvostavan tarpeeksi. Vaikka tyypit 3 ovat usein ylistettyjä ja muiden suosikki, tyypin 3 arvot tuntuvat arvottomana tai ikään kuin heillä ei olisi arvoa. Tämä epäterveellinen näkemys itsestään pakottaa heidät jatkuvasti eteenpäin eikä koskaan tyydy täysin saavutettuihin.

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Työn etiikka, vastuullisuus, anteliaisuus
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: imagotietoinen, itsetunto puute, kilpailukyky

Lisätietoja tyypistä 3 on täällä.

body_award-cc0

Enneagrammi tyyppi 4

Näiden riippumattomien ihmisten tiedetään olevan herkkiä, itsetarkastavia ja ilmeikkäitä. Tyypit 4 menestyvät, kun heillä on mahdollisuus seurata luovia impulssejaan, olipa kyse sitten kauniin taiteen jakamisesta maailmalle tai ainutlaatuisen tavan ilmaista itseään. Tyyppi 4 pyrkii aina etsimään ja ilmaisemaan todellisen olemuksensa - riippumatta siitä kuinka epätavallista se voisi olla. Itse asiassa, jos olet tyyppi 4, omituisuus on hyvä asia! He haluavat muiden ihmisten tunnustavan ja juhlivan heidän ainutlaatuisuutensa, ja arvostavat ainutlaatuisuutta myös muissa.

Kun tyypin 4 kärsivät stressistä, heillä on taipumus vetäytyä sosiaalisesta elämästä ja keskittyä hyperkeskeisiksi puutteisiinsa ja negatiivisiin tunteisiinsa. Pahimmillaan 4-vuotiaat menettävät itsetuntonsa ja pyrkivät kohti masennusta ja melankoliaa. Henkilötyyppinä, johon heidän mielialansa ja tunteensa vaikuttavat voimakkaasti, tämä tyyppi on yleensä elohopea. Voi tuntua siltä, ​​että he ovat jatkuvasti muuttuvassa tilassa! Mutta tämä on yksi niistä asioista, jotka tekevät tyypistä 4 viisaita: he ymmärtävät ihmisten kehittyvän ja kasvavan. Kun tyyppi 4 ovat tasapainossa ja onnellisia, he voivat olla joitain ymmärtäväisimpiä ja kannattavimpia ihmisiä siellä.

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Luovuus, rehellisyys, huomaavaisuus
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: Itseään imeytyvä, vetäytynyt, tunnelmallinen

Lisätietoja tyypistä 4 täältä .

Enneagrammi tyyppi 5

Tyypin 5 ohjaa tarve tietää miksi kaiken takana. He luottavat omaan kykyynsä nähdä ja tutkia ympäröivää maailmaa ja he hyväksyvät harvoin selityksiä vain siksi, että joku sanoi niin. He ovat myös surullisia siitä, että he ovat palauttaneet status quon. Sinun on todistettava tyypille 5, että tapasi tehdä asioita on parhaat tavalla, jos haluat heidän putoavan linjaan. Tällainen eläminen vie paljon henkistä prosessointitehoa, mikä tarkoittaa - arvasit sen! - Ennagrammin tyyppi 5 ovat yleensä erittäin älykkäitä. Ja koska he kyseenalaistavat aina ympärillään olevat asiat, he ovat myös erittäin tarkkaavaisia. Saattaa tuntua siltä, ​​että 5-vuotiaat ovat pohjimmiltaan tutkijoita, ja olet oikeassa: Tyypillä 5 on taipumus pyrkiä kohti STEM: ää tai muita teknisiä aloja. Mutta se ei tarkoita, etteivät he voi olla myös luovia! Ytimessä kaikki Enneagram 5: t ovat kokeilijoita ja rajan työntäjiä. He haluavat nähdä, mikä on mahdollista, mikä motivoi myös taiteilijoita, kirjailijoita ja suunnittelijoita.

Tyypillä 5 on kuitenkin myös joitain haittapuolia. Kun 5-vuotiaat ovat stressaantuneita, niillä on taipumus tulla hyper- ja hajaantuneiksi. Tämän seurauksena tyypin 5 tyypillisesti diagnosoidaan ADHD useammin kuin muut Enneagrammin tyypit. Tyyppi 5 voivat myös päätyä eristettyihin. He luottavat aivoihinsa ymmärtääkseen maailmaa, mikä tarkoittaa, että he pelkäävät usein tunteita. Heidän emotionaalisen tietoisuuden puute voi ajaa intuitiivisemmat ihmiset - kuten kaksoset ja yhdeksät - pois.

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Älykkyys, uteliaisuus, innovaatio
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: Emotionaalisesti vetäytynyt, erittäin kireä, ylimielinen

Lisätietoja tyypistä 5 on täällä .

Enneagrammi tyyppi 6

Enemmän kuin mikään muu Enneagram-tyyppi, 6-vuotiaat haluavat pitää kiinni siitä, mitä heillä on. Jos asiat menevät hyvin heille, he eivät näe mitään syytä asettaa tämä vaaraan yrittää jotain vielä parempaa. Kun he ovat parisuhteessa tai uralla, joka tekee heistä onnellisia, he omistautuvat koko itsensä siihen eivätkä edes harkitse etsiä olkapäänsä yli jotain parempaa. Tämä ei tarkoita, että he taistelevat aina status quon puolesta, mutta kun tyyppi 6 määrittää heidän moraalinsa ja tavoitteensa, vain vähän voi saada heitä muuttamaan mielipiteitään.

Muutoksen tai epävarmuuden kohdatessa tyypit 6 voivat olla hyvin ahdistuneita. Jos heidän ahdistuneisuutensa tulee äärimmäiseksi, he voivat joutua perusteettomien epäilyjen uhriksi ja työntää lähellä olevia ihmisiä. Tämä on erityisen huolestuttavaa, koska tyypin 6 luottaa muihin ihmisiin enemmän kuin useimmat Enneagram-tyypit käyttävät säännöllistä tukea ja neuvoja. Heillä on vaikeuksia tehdä päätöksiä yksin itsevarmuuden ja väärän valinnan pelon takia, Joten erottaminen kannattajistaan ​​voi pahentaa entisestään tyypin 6 tunteita, joihin heillä ei ole ketään luottaa. Tyypin 6 luontainen uskollisuus tarkoittaa kuitenkin, että he palaavat aina takaisin tärkeimpien ihmisten luokse.

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: vastuullinen, empaattinen, luotettava
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: suljettu, epävarma, tarvitseva

millainen on Jousimies

Lisätietoja tyypistä 6 täältä.

Enneagrammi tyyppi 7

Enneagrammi 7 tunnetaan energisestä, hauskaa rakastavasta, utelias ja spontaani. He haluavat saada elämästä mahdollisimman paljon hauskaa ja jännitystä, joten he yrittävät aina uusia asioita ja tapaavat uusia ihmisiä, vaikka se toisinaan merkitsisi itsensä ylittämistä. Tärkein asia tietää Type 7: stä on, että he näkevät elämän fantastisena seikkailuna ja haluavat saada siitä niin hauskaa kuin mahdollista. He eivät ole tyypiltään negatiivisia, pidät kaunaa tai viettävät viikonlopun katsomalla suosikkielokuviaan. Siellä on koko maailma tutkittavana, ja tyyppi 7 haluaa saada siitä mahdollisimman paljon hyötyä. Tämä tarkoittaa, että he ovat usein täynnä energiaa ja etsivät aina uusia kokemuksia. Kuinka ihmiset reagoivat siihen, riippuu usein heidän omasta Enneagram-tyypistään, mutta monet ihmiset rakastavat rohkeutta ja positiivisuutta, että tyypit 7 näyttävät aina kantavan mukanaan.

Kuitenkin heidän rakkautensa uutuuteen voi vaikeuttaa tyypin 7 sitoutumista mihinkään, onko kyseessä urheiluliiga, ura vai suhde. He voivat törmätä myös hajautettuina, koska heidän mielessään on niin paljon ajatuksia ja ideoita. Tyyppiset 7-ikäiset kyllästyvät usein aikatauluihin ja luetteloihin, joten heidän ideoitansa - vaikkakin usein innovatiivisia ja jännittäviä - voivat tuntua sekavilta ja sattumanvaraisilta (ellei tyyppi 7 itse unohda niitä).

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Intohimo, uteliaisuus, optimismi
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: Itsekkyys, impulsiivisuus, sitoutumisvaikeudet

Lisätietoja tyypistä 7 täältä .

body_arrows-cc0

Enneagrammi tyyppi 8

Tyypin 8 tyypit tunnetaan itsevarmista, luottavaisista, ahkeraista ja toisinaan vastakkainasetteluista. Heillä on erittäin vahvat mielipiteet ja arvot, ja he pyrkivät kaikin tavoin varmistamaan, että he ovat uskollisia itselleen ja että maailma yleensä toimii niin kuin heidän mielestään sen pitäisi. Tähän sisältyy sekä apua tarvitsevien ihmisten auttaminen että kohtaaminen heille, joiden mielestä he toimivat huonosti. Kuitenkin, kun tyypin 8 intohimot herättävät, ne voivat usein tulla aggressiivisiksi ja pelottaviksi muille. Jos joku näkee tyypin 8 vain ollessaan onneton tai taistellessaan havaittua epäoikeudenmukaisuutta vastaan, hän voi olettaa olevansa ylimielinen, lyhytmielinen ja dominoiva.

Enneagrammi 8: t voivat olla erittäin miellyttäviä ja jopa sankarillisia ihmisille, jotka ovat heidän kanssaan samaa mieltä tai joita he auttavat, mutta ne voivat ärsyttää ja aloittaa konflikteja ihmisten kanssa, joilla ei ole samoja ihanteita. 8-vuotiaita siunataan terveellä itseluottamuksella ja vahvalla moraalisella kompassilla. He uskovat olevansa asiantuntijoita siitä, mikä on oikein ja mikä väärin, eivätkä he myöskään välitä ilmoittamasta muille, kun he tekevät jotain, mihin 8 eivät ole samaa mieltä. Tyypin 8 tiedetään olevan hyvin suoria puhuessaan. He eivät ryömi arkaluontoisen aiheen ympärillä eivätkä välitä totuuden puhumisen seurauksista.

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Anteliaisuus, rohkeus, työetiikka
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: Aggressiivisuus, lyhyt mieliala, itsekkyys

Lisätietoja tyypistä 8 täältä .

Enneagrammi tyyppi 9

Tämä Enneagram-tyyppi arvostaa vakautta ja harmoniaa kaikessa ja pyrkii välttämään tai ratkaisemaan konflikteja. Tyyppiset 9 voivat tulla toimeen kaiken tyyppisten ihmisten kanssa, ja heillä on erittäin rauhallinen ja vakauttava läsnäolo, mutta heidän konfliktinpelkonsa voivat joskus aiheuttaa heille tyytymättömyyden ja riskin välttämisen.Muut ihmiset kokevat Enneagram 9: n olevan rauhallinen ja myötätuntoinen läsnäolo. Heillä on kyky kuunnella argumentin kaikkia puolia tuomitsematta, ja he voivat yhdistää kaikenlaisia ​​erimielisyyksiä. Tyypin 9 uskovat, että rauha ja yhteistyö ovat tärkeämpiä kuin mikään lyhytaikainen riista tai erimielisyys, ja heidän huomaavainen, rauhoittava tapa selittää tämä usein voittaa muut heidän asiaansa. 9-vuotiaat vetävät ihmisiä jatkuvasti joukkoon niin, että he tuntevat olevansa arvostettuja ja pidettyjä. Vaikka Enneagram 9s ei ole ryhmän kovin tai vastuuhenkilö, se on usein liima, joka pitää ystäviä ja perheitä yhdessä.

Pyrkimys tämän harmonian ylläpitämiseen voi kuitenkin maksaa tyypin 9 malleille. Heidän halunsa tehdä muita onnellisiksi tarkoittaa, että Enneagram 9: ssä usein jätetään huomiotta heidän omat tarpeensa. Tämä voi johtaa siihen, että he tuntevat itsensä käytetyiksi ja arvostamattomiksi. Koska tyypin 9 tyypit 9 eivät usein puhu ongelmista, koska heillä on niin voimakas vastenmielisyys konflikteihin. Sen sijaan he antavat asian kiehua ja toivovat, että se menee itsestään, jos he eivät ajattele sitä.

Positiiviset persoonallisuuden piirteet: Oikeudenmukaisuus, anteliaisuus, henkinen vakaus
Negatiiviset persoonallisuuden piirteet: Omahyväisyys, viivyttely, irrottautuminen

Lisätietoja tyypistä 9 täältä.

Muut Enneagram-komponentit

Jos haluat sukeltaa syvemmälle Enneagrammeihin, on kaksi muuta tietoa: siivet ja nuolet. Molemmat antavat sinulle syvemmän käsityksen persoonallisuudestasi.

Siivet

Jokaisella Enneagram-tyypillä on kaksi vierekkäistä siipeä, joista toinen on hallitsevampi kuin toinen kussakin ihmisessä. Siivet perustuvat Enneagram-tyypin molemmin puolin oleviin numeroihin. Esimerkiksi tyypin 4 siipillä voi olla joko tyyppi 3 tai tyyppi 5, kun taas tyypin 1 siipillä voi olla joko tyyppi 2 tai tyyppi 9. Kun teet Enneagram-testin, opit, mikä siipi on hallitseva sinulle. Vaikka heillä ei ole yhtä suurta vaikutusta kuin todellisella Enneagram-tyyppilläsi, siivet vaikuttavat silti persoonallisuuteesi ja käyttäytymiseesi.

Esimerkiksi, jos olet tyypin 1 siipi 2 (1w2), persoonallisuutesi selitetään pääasiassa tyypin 1 persoonallisuuden piirteillä, kuten älykäs, ahkera ja kriittinen, mutta saatat huomata myös joitain tyypin 2 persoonallisuuden piirteitä mukaan lukien optimismi, anteliaisuus ja tarvitseminen. Siipillä voi olla sekä positiivisia että kielteisiä vaikutuksia henkilöön sen mukaan, kuinka hyvin (tai ei) ne täydentävät henkilön Enneagram-tyyppiä.

body_wings-cc0

Nuolet

Tutkiessasi Enneagrammeja saatat kohdata termit 'Enneagram-nuolet' tai 'Enneagrammin stressi ja kasvu'. Nuolia on kaksi (kasvu ja stressi), ja ne osoittavat ominaisuudet, jotka eri Enneagrammin tyypit saavat, kun ne kasvavat tai korostuvat. Syy tähän johtuu siitä, että erilaiset tilanteet tuovat esiin erilaisia ​​persoonallisuuden piirteitä, ja Enneagram-tyyppisi voi auttaa sinua ennustamaan, miten vastaat sekä positiivisiin että kielteisiin tilanteisiin.

Kasvunuolet osoittavat piirteet, joita erilaiset Enneagrammin tyypit saavat, kun ne kukoistavat ja pärjäävät hyvin. Koska heistä on tulossa heidän paras itsensä, he yleensä saavat positiivisen ominaisuuden tyypille, johon nuoli osoittaa. Kasvunuolet noudattavat kuvioita 1-7-5-8-2-4-1 ja 9-3-6-9. Tämä tarkoittaa, että jos olet kasvava tyyppi 7, nuolesi osoittaa tyyppiä 5, jos olet tyyppi 1, nuoli osoittaa tyyppiä 7, jos olet tyyppi 6, nuoli osoittaa tyyppiä 9 jne. Tyyppi 8, jolla menee hyvin elämässään, voisi alkaa ottaa tyypin 2 positiivisia piirteitä, kuten lisääntynyt anteliaisuus ja optimismi.

Stressinuolet ovat päinvastaisia: ne osoittavat piirteet, jotka otat epäterveellisessä / stressaantuneessa tilassa. Stressinuolet noudattavat kasvunuolien vastakkaisia ​​malleja. Kaksi mallia ovat 1-4-2-8-5-7-1 ja 9-6-3-9. Joten tyyppinen 6 stressiolosuhteissa alkaa omaksua tyypin 3 negatiiviset tavat ja piirteet jne.

Alkuperäinen Enneagram-tyyppi on edelleen persoonallisuutesi hallitseva tekijä tilanteestasi riippumatta, mutta Enneagram-stressi ja kasvunuolet voivat antaa sinulle enemmän tietoa siitä, miten persoonallisuutesi muuttuu erilaisissa olosuhteissa.

Kuinka Enneagram-tyypin tunteminen voi auttaa sinua?

Nyt kun olet vastannut kysymykseen 'Mikä Enneagrammi olen?' miten voit käyttää tätä tietoa? Kuten kaikki muutkin persoonallisuustestit, Enneagrammin tunteminen voi selittää persoonallisuutesi monia eri osia. Voit käyttää Enneagram-tuloksiasi ymmärtääksesi omat vahvuutesi ja jatkaaksesi niiden rakentamista. Päinvastoin, voit olla tietoinen heikkouksistasi ja varoa niitä niin, että niillä on minimaalinen vaikutus elämääsi. Enneagrammatyyppisi voi myös selittää, miten pärjäät ihmisten kanssa, sekä persoonallisuusominaisuudet, jotka saattavat ajaa jotkut ihmiset pois, kuten ylimielisyyttä tai tarvetta. Tämän tietäminen voi auttaa sinua muodostamaan syvemmät ja positiivisemmat suhteet muihin. Lisäksi voit käyttää Enneagram-tuloksiasi ymmärtääksesi paremmin, minkä tyyppiset urasi menestyvät ja missä saatat olla turhautunut työvoimasta.

Kaiken kaikkiaan Enneagrammi voi antaa sinulle käsityksen käytännössä jokaisesta elämästäsi. Jos elämässäsi on alueita, jotka turhauttavat sinua tai jos sinusta tuntuu, että et ole ollut tarpeeksi menestyvä, Enneagrammi saattaa selittää, miksi kamppailet. Oppiminen persoonallisuutesi vahvuuksista voi myös auttaa sinua maksimoimaan alueet, joilla olet lahjakkain, joten voit jatkaa kasvuasi ja parantumistasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.