9 parasta paikkaa, joissa voi suorittaa yhteisöpalvelua

ominaisuus_cs

Yhteisöpalvelu on loistava tapa auttaa muita sekä antaa sinulle arvokkaita taitoja ja kokemuksia. On monia tapoja osallistua yhteiskuntapalveluun, ja parhaan paikan valitseminen vapaaehtoistyöhön voi olla vaikeaa.

Oppaassamme on esimerkkejä joistakin paikoista, joissa voit tehdä yleishyödyllistä palvelua, sekä vaiheet, joiden avulla voit päättää, mikä paikka sopii sinulle parhaiten.Mikä on julkinen palvelu ja miksi sinun pitäisi osallistua siihen?

Yhteisöpalvelu on henkilön tai ihmisryhmän tekemä työ, josta on hyötyä muille. Se tehdään usein asuinalueen lähellä, joten oma yhteisösi hyötyy työstäsi. Sinulle ei makseta yhteisöpalvelusta, mutta voit sisällyttää kokemuksesi ansioluettelosi ja korkeakoulujen sovelluksiin.

Paikallispalveluun osallistumisella on monia etuja; jotkut yleisimmistä on lueteltu alla:

  • Antaa sinulle mahdollisuuden auttaa muita
  • Auttaa saamaan kokemusta ja uusia taitoja
  • Auttaa parantamaan yhteisöäsi
  • Mahdollisuus saada uusia ystäviä
  • Voi aiheuttaa henkilökohtaista kasvua

Kuinka voit päättää, missä tehdään julkista palvelua?

Ei ole paikkakuntaa tai toimintaa, joka olisi 'paras' kaikille. Sinun tulisi päättää, missä suoritat yhteisöpalvelua kiinnostuksesi ja taitojesi perusteella, samoin kuin paikkakuntasi kysyntä vapaaehtoisille. Esitä itsellesi seuraavat kysymykset:

Mitä nautin tekemästä?

Haluatko työskennellä lasten kanssa? Voit harkita vapaaehtoistyötä koulussa. Oletko eläinten rakastaja? Ehkä paikallinen turvakoti on paras paikka yhteisöpalveluasi varten. Kun teet jotain, mikä tekee yhteisöpalvelustasi nautinnollisempaa, ja tee siitä todennäköisempää, että jatkat vapaaehtoistyötä.

Millaisen uran haluan?

Se ei ole vaatimus, mutta jos yhteisöpalvelu auttaa sinua saamaan taitoja, joita tarvitaan tuleviin töihin, se on lisäbonus, joka antaa sinulle ylimääräistä motivaatiota vapaaehtoistyön aikana. Esimerkiksi, jos haluat olla lääkäri, voit harkita julkisen palvelun tekemistä sairaalassa tai hoitokodissa.

Mitkä ongelmat haluan auttaa ratkaisemaan?

kumpi puoli on sydän

Oletko huolissasi ympäristöstä? Eläinten julmuus? Koulutusstandardit? Mahdollisuudet ovat, että löydät etsimäsi asiaan liittyvän yhteisöpalveluprojektin.

Mitkä paikat yhteisössäni ovat minulle tärkeitä?

Kun olin teini-ikäinen, päätin tehdä yhteisöpalvelua paikallisessa kirjastossani, koska olin viettänyt siellä useita iltapäiviä varttuessani. Lapsena osallistuminen kirjaston kesälukemisohjelmaan oli johtanut rakkauteeni lukemiseen, joten kun ikääntyin, tunsin itseni hyväksi vapaaehtoistyöhön ja auttaakseni muita lapsia oppimaan rakastamaan kirjoja. Jos yhteisössäsi on tietty paikka, joka on sinulle tärkeä, olipa kyseessä puisto, jossa pelasit lapsena, tai hoitokodissa, jossa isoisäsi asuu, suorittamalla siellä yhteisöpalvelua voit osoittaa kiitollisuutesi ja arvostuksesi.

kehonopettaja-1

Mistä löydät tapoja osallistua yhteisöpalveluun?

Sinun koulusi

Jos olet opiskelija, katso, onko koulussasi klubeja ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan yhteisöpalvelua; monissa lukioissa on vapaaehtoisjärjestö tai jotain vastaavaa.

Yhteisökeskus

Tämä on aina, kun yhteisösi lähettää ilmoituksia ja tietoja. Se voi olla kaupungintalossa, yhteisön kohtaamispaikassa tai kaupunkisi verkkosivustolla. Muiden yhteisötietojesi lisäksi vapaaehtoisia etsivät ihmiset ja paikat lähettävät usein ilmoituksia tähän.

Paikat, joissa haluat vapaaehtoistyön

Jos sinulla on tietty paikka, jossa haluat suorittaa yhteisöpalvelua, kuten hoitokoti tai eläinsuoja, ota yhteyttä heihin ja kysy, ottavatko he vapaaehtoisia.

Verkossa

Joskus yksinkertainen Internet-haku voi saada sinulle lukuisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia. Hae 'yhteisöpalveluideoita lähellä [kaupunkiasi]' ja katso, mitä tulee esiin.

9 parasta paikkaa, joissa voi suorittaa yhteisöpalvelua

Alla on luettelo yleisimmistä paikoista suorittaa yleishyödyllistä palvelua. Jokaisessa paikassa on lyhyt kuvaus, esimerkkejä työstä, jota voit suorittaa vapaaehtoisena, ja ehdotuksia ihmisille, jotka saattavat olla eniten kiinnostuneita siellä suoritettavasta yhteisöpalvelusta.

Sairaalat

Sairaalat tarvitsevat usein vapaaehtoisia monenlaisiin aktiviteetteihin, ja vaikka et todennäköisesti aloita suurella vastuulla, jos työskentelet vapaaehtoisena samassa sairaalassa pitkään, sinulle todennäköisesti annetaan enemmän tehtäviä, jotka saatat pystyä räätälöimään kiinnostuksesi mukaan.

Esimerkkejä työstä: Lahjojen jakaminen potilaille, vuorovaikutus ja leikkiminen nuorten potilaiden kanssa, lääketieteellisten tarvikkeiden varastointi ja potilaiden kuljettaminen eri huoneisiin.

Hyvä ihmisille, jotka: harkitsevat uraa lääketieteen alalla, nauttivat nopeatempoisesta työstä eivätkä ole kömpelöitä sairauden ympärillä.

Koulut

Koulut ovat yksi suosituimmista paikoista suorittaa julkista palvelua, ja monet tarvitsevat usein vapaaehtoisia. Voit tehdä vapaaehtoistyötä omassa koulussa, koulussa, jossa käytit, tai toisessa koulussa.

Esimerkkejä työstä: Opastaminen oppilaille, tapahtumien järjestäminen, koulun seinämaalausten luominen ja koulun jälkeisten ohjelmien valvonta.

Hyvä ihmisille, jotka: kuten työskennellä lasten tai nuorten kanssa, ovat luovia, nauttivat opettamisesta tai harkitsevat uraa koulutuksessa.

Eläinsuojat

Eläinsuojilla on usein pienet budjetit ja suuri määrä eläimiä, joiden on löydettävä koteja, mikä vaatii monilta heistä vapaaehtoisia, jotta he voivat maksimoida hoitamiensa lemmikkien määrän.

Esimerkkejä työstä: Eläinten ruokinta, häkkien puhdistus, eläinlääketieteellisen peruspalvelun tarjoaminen, koirien kävely ja mahdollisten omistajien haastattelut.

Hyvä ihmisille, jotka: nauti viettää aikaa eläinten kanssa tai harkitsee uraa eläinten hoidossa.

body_animalshelter

Hoitokodit

Monet hoitokodit ja vanhuusyhteisöt luottavat vapaaehtoisiin pitämään asukkaat aktiivisina ja järjestämään hauskoja tapahtumia.

Esimerkkejä työstä: Lukeminen asukkaille tai kanssakäyminen heidän kanssaan, tapahtumien, kuten tanssien ja bingo-iltojen, isännöinti ja asukkaiden auttaminen päivittäisissä toiminnoissa.

Hyvä ihmisille, jotka: nauti viettää aikaa vanhusten kanssa, harkitsee uraa terveydenhuollossa tai sinulla on lähtevä persoonallisuus.

Ruokapankit

Ruokapankit, jotka tunnetaan myös nimellä keittokeittiöt tai ruokakaupat, ovat paikkoja, joissa ihmiset voivat lahjoittaa ruokaa, joka sitten annetaan kodittomille tai pienituloisille. Ruokapankit tarjoavat useita miljardeja aterioita vuodessa, ja ne luottavat vapaaehtoisiin jatkamaan työtään nälän vähentämiseksi. Jotkut myös kasvattavat omaa ruokaansa ja tarjoilevat aterioita paikan päällä.

Esimerkkejä työstä: Ruokalahjoitusten lajittelu, ruoka-ajojen järjestäminen ja aterioiden toimittaminen.

Hyvä ihmisille, jotka: nauti ruoanlaitto tai puutarhanhoito, älä tarvitse paljon vuorovaikutusta edunsaajiensa kanssa tai nauti köyhien auttamisesta sosiaalisena ongelmana.

Palvontapaikat

Kirkkoilla, synagogissa ja muissa palvontapaikoissa on säännöllisesti mahdollisuuksia palvella yhteisöä. Nämä toimet voivat liittyä uskontoon ja sen viestin levittämiseen, mutta toisinaan ne ovat täysin maallisia.

Esimerkkejä työstä: Osallistuminen lähetysmatkoille, talojen rakentaminen, lahjoitusten kerääminen ja uskonnonopetuksen opettaminen lapsille.

Hyvä ihmisille, jotka: nauttivat palvontapaikkansa yhteisöllisyydestä tai ovat kiinnostuneita levittämään uskontonsa sanomaa.

Kirjastot

Paikallisessa kirjastossasi on todennäköisesti useita vaihtoehtoja yhteisöpalvelulle. Kysyntä on yleensä erityisen suuri kesällä, kun useampi perhe vierailee kirjastossa ja osallistuu siihen.

Esimerkkejä työstä: Avustaminen kesällä tapahtuvassa lukemisohjelmassa, lahjoitettujen kirjojen järjestäminen, avustaminen toimistotyössä sekä asiakassuhde ja tervehdys.

Hyvä ihmisille, jotka: nauttivat lukemisesta, kuten työskentelystä lasten kanssa tai osaavat järjestää asioita.

Museot

Museot tarvitsevat usein vapaaehtoisia, ja ne voivat olla hyvä paikka tehdä yhteisöpalvelua, koska voit valita museon, joka keskittyy kiinnostuksiisi, olipa kyse sitten taiteesta, historiasta tai muusta.

Esimerkkejä työstä: Näytteiden luettelointi, kiertueiden johtaminen, vieraiden tervehtiminen ja avustaminen erikoistapahtumissa.

Hyvä ihmisille, jotka: nauti opetuksesta, olet kiinnostunut museon näyttelyistä tai harkitset uraa museon painopisteessä, kuten luonnonhistoria tai taide.

body_museum_volunteer

Puistot tai luonnonalueet

Monet luonnonsuojelualueet tarvitsevat myös vapaaehtoisia. Nämä paikat voivat vaihdella kuuluisasta kansallispuistosta kadun varrella olevaan pieneen leikkipaikkaan.

Esimerkkejä työstä: Puiden istuttaminen, roskien kerääminen, puutarhojen suunnittelu, uusien kävelyreittien luominen ja villieläimiä koskevien tietojen kerääminen.

Hyvä ihmisille, jotka: ovat kiinnostuneita ympäristöstä tai nauttivat ulkona olemisesta.

Huomaa, että nämä ideat ovat vasta lähtökohtia - mieti ehdottomasti omia kiinnostuksen kohteitasi, tutki vaihtoehtoja ja haara sitten löytääksesi todella hyvän istuvuuden!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset