9 parasta kunniakoulua ja ohjelmaa

ominaisuus-cum-laude-tutkintotodistus

Opiskelijoille, jotka todella haluavat ilmoittautua laatupalkinto -ohjelmaan, on tärkeää tutustu joihinkin parhaisiin kunniaoppilaitoksiin ennen tehdä se suuri päätös. Tämä pitää paikkansa erityisesti siksi, että kunniaohjelmasi määrää, kuinka vaikeita luokat ovat ... ja edut, joita saat menestymällä niissä!

Autamme sinua saamaan kaiken tarvitsemasi tiedon maan parhaista kunniaohjelmista, jotta voit valita itsellesi sopivan ohjelman. Tässä artikkelissa me: • Selitä, mikä kunniakoulu on
 • Tarjoa tutkimukseen perustuva sijoituksemme yhdeksästä parhaasta kunniakoulusta ja ohjelmasta Yhdysvaltain korkeakouluissa ja yliopistoissa
 • Anna viisi vinkkiä korkeakouluopintojen ohjelmiin hakemiseen

Valmis? Sukellaan sisään!

Ominaisuuskuva: slgckgc/ Flickr

Mikä on Honors College?

Kunniakoulut ja kunniaohjelmat ovat täydentäviä ja/tai vaihtoehtoisia oppimisohjelmia, jotka perustutkinto -opiskelijat voivat suorittaa suorittaessaan perinteistä kandidaatin tutkintoa.

Kunniakoulut toimivat yleensä itsenäisesti suuremmassa yliopistojärjestelmässä, samanlainen kuin kauppakorkeakoulu tai suuren yliopiston taide- ja tiedeakatemia. Lisäksi, kunnianosoituksilla oppilaitoksilla on tyypillisesti oma rahoitus, tilat, tiedekunta, kurssitarjonta ja etuja opiskelijoilleen. Monissa tapauksissa kunniaoppilaitokset voivat tarjota opiskelijoilleen tiukempia koulutusmahdollisuuksia, koska ne palvelevat vähemmän opiskelijoita ja niillä on usein parempi rahoitus kuin suuremmilla yliopistoilla.

Yliopiston kunnianosoitukset ohjelmia toisaalta toimivat kuin akateeminen raita. Tukikelpoiset opiskelijat voivat noudattaa arvosanojen ohjelmien ohjeita saadakseen tiukemman koulutuksen ja arvosanan valmistumisen yhteydessä. Monissa yliopistoissa näitä tunnustusohjelmia hallinnoivat yksittäiset laitokset. Vaikka kunnianosoitusohjelmat eivät yleensä ole riittävän suuria yliopiston muodostamiseksi korkeakouluksi, kunniaohjelmat voivat silti tarjota opiskelijoille mahdollisuuden osallistua erityiskursseille ja osallistua koulun ulkopuolisiin toimintoihin, jotka eivät ole avoinna 'tavallisille' opiskelijoille.

Jos kunniakoulut ja kunniaohjelmat kuulostavat samalta ... se johtuu siitä! Molemmat antavat päteville opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa haastavampaa koulutusrataa ja valmistua arvosanoin. Mikä vielä tärkeämpää, kunnioittaa korkeakouluja ja ohjelmia tarjota opiskelijoille mahdollisuus saada eliittiopetusta kaikenlaisissa korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Vaikka kunniaoppilaitokset kaikkialla Yhdysvalloissa ovat melko samankaltaisia ​​niiden tiukkuuden ja yksilöllisen huomion suhteen, Jotkut kunniakoulut erottuvat muista . Parhaat kunnianosoitukset oppilaitokset tukevat ja heijastavat yliopistojensa tehtävää ja identiteettiä, luovat siteitä yhteisöönsä ja tarjoavat huipputason resursseja opiskelijoiden uratavoitteiden tukemiseksi. Ilmoittautuminen kunniaopistoon voi auttaa sinua pitkällä aikavälillä menestymään.

Jos olet edelleen utelias kunnianosoituksista ja haluat oppia lisää, tutustu Yhdysvaltojen kunniaoppilaitosten johdanto -oppaaseemme.

body-formula-chart-metodologia

Otimme huomioon monia eri tekijöitä, kuten akateemisen kurinalaisuuden ja rahoitusmahdollisuudet, kun päätimme, mitkä koulut lisätään luetteloomme.

Menetelmämme parhaiden arvosanojen korkeakoulujen valitsemiseksi

Nyt kun tiedät hieman enemmän arvosanakouluista, on aika tarkastella Yhdysvaltojen parhaita arvosanakouluja. Tässä on metodologiamme korkeakoulujen sijoituksille.

Luettelomme laatimiseksi arvioimme kansallisten arvosanojen korkeakoulujen sijoituksia kahden viime vuoden ajalta. Arvioimme myös kunnianosoituksia oppilaitoksiin pääsyvaatimusten, opetussuunnitelmien ja koulujen ulkopuolisten ohjelmien tarjonnan, yhteisön, taloudellisen avun mahdollisuuksien ja innovatiivisten lähestymistapojen perusteella. Luettelomme tehneet korkeakoulut tarjoavat tiukkoja kursseja, räätälöityjä oppimissuunnitelmia, erinomaisia ​​rahoitusmahdollisuuksia ja ainutlaatuisia tai valmiita oppimiskokemuksia.

Tutkimuksemme aikana havaitsimme, että siellä on monia erityyppisiä kunniaoppilaitoksia ja ohjelmia, ja jokainen kunniakoulu on ainutlaatuinen. Ja tiedätkö mitä? Se on hieno asia! Jokainen opiskelija on erilainen, joten tavoitteenamme on sisällyttää monipuolinen valikoima kunniakouluja, jotta voit löytää täydellisen istuvuuden.

Nyt kun tiedät, miten voit navigoida yhdeksän parhaan arvosanakoulun luettelossa, Katsotaanpa tarkemmin yhdeksän parhaan Yhdysvaltain korkeakoulun ja ohjelman valintaamme

body-arizona-state-university

Barrett College Arizonan osavaltion yliopistossa on Yhdysvaltojen parhaiden kunnianosoitusten luettelon kärjessä.

9 parasta kunniakoulua

Olemme jakaneet luettelomme yhdeksästä parhaasta arvosanakoulusta kolmeen pääluokkaan: parhaat arvosanakoulut, parhaat arvosano -ohjelmat ja edullisimmat arvosanakoulut.

Parhaat kunnianosoitukset

Nämä ovat kunnia-korkeakouluja, jotka ovat itsenäisiä kouluja yliopistossa. He voivat hyötyä lisärahoituksesta, koulun ulkopuolisista oppitunneista ja joskus jopa ylimääräisistä eroista valmistumisen yhteydessä!

Tässä ovat kunniakoulut, jotka ovat PrepScholarin luettelon kärjessä.

Barrett College, Arizonan osavaltion yliopisto

 • Sijainti: Tempe, Arizona

Barrett College, Arizonan osavaltion yliopiston kunniaopisto, on itsenäinen korkeakoulu ASU-järjestelmässä. Sijalla 1 Yhdysvaltojen kunniaoppilaitosten joukossa , Barrett College on läsnä ASU: n neljällä kampuksella Phoenixissa, Mesassa, Tempessä ja Glendalessa Arizonassa

Lukuvuonna 2016-2017 mm. Arizonan osavaltio oli 82,5% hyväksymisaste, mikä tarkoittaa, että se on esteettömän koulun monille opiskelijoille. Vaikka Barrett College ei julkista hyväksymisastettaan, se tarjoaa muita tilastoja joka voi auttaa tulevia opiskelijoita tietämään, missä asemassa he ovat. Esimerkiksi, Barrettiin vuonna 2019 hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen painottamaton lukion GPA oli 3,82 . Testitulosten osalta SAT: n keskimääräinen yhdistelmäpiste oli 1360 ja ACT -yhdistelmäpistemäärä 29. Jos GPA- ja testituloksesi ovat keskimääräistä parempia, sinulla on parempi laukaus päästä Barrettiin.

Huolimatta suuresta opiskelijoiden määrästä Barrett Collegessa, arvosanat ovat edelleen pieniä. Tarjoamisen lisäksi a vaadittu järjestys allekirjoituskilpailukursseja (keskeinen teema on 'Ihmistapahtuma'), Barrett College antaa opiskelijoille mahdollisuuden johtaa tutkimus- ja opinnäytetyöt , on a yksityinen kirjoituskeskus Barrettin opiskelijoille ja tarjoaa monia maailmanlaajuisia harjoittelujaksoja, opiskella ulkomailla ja todellisia palvelumahdollisuuksia. Barrett College tarjoaa myös laadukkaita asuntotiloja suurimmalle osalle sen lähes 7500 ensimmäisen ja toisen vuoden perustutkinto-opiskelijasta.

Barrett on kansallisesti arvostettu, ja se on kaikkien kansallisten ansioiden tutkijoiden joukossa kansakunnan arvosanoin . Se on myös ainoa korkeakoulu, jolla on Nobel -palkinnon saaja, joka opettaa perustutkintoa.

Schreyer Honors College (SHC), Pennsylvanian osavaltion yliopisto

 • Sijainti: University Park, Pennsylvania

Schreyer Honors College on Penn State -yliopisto. Pidetään yhtenä kansakunnan parhaista kunniakouluista , Schreyer tarjoaa noin 2 000 kunniatohtorin yliopisto -tutkijalle koulutuskokemusta, joka on omistettu akateemiselle rehellisyydelle, globaalin näkökulman edistämiselle ja runsaasti mahdollisuuksia johtajuudelle ja kansalaisyhteistyölle.

Hyväksymisaste Penn Stateen on noin 56% , mutta keskimääräinen hyväksymisaste Schreyer Honors Collegessa on 19-25% , joten tämä on yksi kilpailukykyisimmistä julkisista yliopisto -oppilaitoksista. Toinen ainutlaatuinen piirre Schreyer Honors Collegessa on se, että se ei ota huomioon SAT/ACT -tuloksia tai lukion GPA as osa hakuprosessia . Sen sijaan Schreyerin ottamiskomitea on kiinnostunut luovasta ajattelusta ja aitoutta, jota hakijat osoittavat pääsymateriaaleissaan.

Schreyer tarjoaa myös runsaasti arvosanakohtaisia ​​kursseja hyväksytyille opiskelijoille. Itse asiassa Schreyer tarjoaa yli 220 pienempää kunniakursseja sen oppilaille , yleensä opettavat vanhemmat tiedekunnan jäsenet. Schreyer -opiskelijoilla on myös pääsy ensisijaisiin rekisteröinteihin ja eläviin oppimisyhteisöihin (LLC) asuinhuoneet, joissa pääasiassa on talo, kunnioittaa opiskelijoita .

Yksi erottuva tarjous Schreyer Honors Collegessa on Integroitu perustutkinto -ohjelma (IUG) . IUG -ohjelman avulla poikkeukselliset opiskelijat voivat suorittaa perus- ja jatkotutkinnon samanaikaisesti, tai samaan aikaan. Tukikelpoiset opiskelijat voivat täyttää tämän nopeutetun ohjelman vaatimukset täyttämällä kunniakirjan, joka täyttää sekä perus- että jatko-standardit, ja suorittamalla sarjan ristiinlueteltuja perus- ja jatko-opintoja. Jos olet kiinnostunut ilmoittautumaan kunniaopistoon ja suorittamalla nopeutetun jatko -opinto -ohjelman, Schreyer voisi sopia sinulle!

body-tillman-hall-clemson-yliopisto

ClemsonClemsonin yliopiston Honors College tarjoaa kunnianosoituksille tiukan akateemisen kokemuksen.
( Spyder_Monkey /Wikimedia)

Clemson Honors College, Clemsonin yliopisto

 • Sijainti: Clemson, Etelä -Carolina

Clemsonin yliopiston kunniaoppilaitosta kutsutaanClemsonHonors College. Ensimmäisen vuoden opiskelijoista Clemson joka vuosi, alle 10% otetaan vastaan Clemson Honors College ... mikä tarkoittaa, että sisäänpääsy on vaikeaa. Tämä valikoivuus heijastuu arvosanojen opiskelijoiden testituloksiin: aiempien ja nykyisten arvosanojen opiskelijoiden tyypillinen profiili sisältää SAT -pistemäärän 1500 tai ACT -pistemäärän 34.

Clemsonin kunniaopiskelijana olemisesta on paljon hyötyä. Opiskelijat saavat kunnianosoituksia etusijarekisteröinti, laajennetut kirjaston käyttöoikeudet ja he voivat hakea tutkimusapurahoja osastotutkimusprojektiensa tukemiseen sekä syksyn että kevään lukukauden alussa.

Toinen erottuva piirreClemsonHonors College on uusi Honors Residential College (HRC) -laitos , joka sisältää opiskelijoiden asunnot ja ruokailut, hallintovirastot, kirjaston, opetushuoneet, luokkahuoneet ja keittiön. Nämä tilat ovat käytettävissä yksinomaan opiskelijoiden kunniaksi, joten sinulla on tilaa opiskeluun (ja myös hauskanpitoon).

ClemsonHonors College tarjoaa myös monia ainutlaatuisia akateemisia mahdollisuuksia, mukaan lukien erittäin valikoiva EUREKA! Ohjelmoida . EUREKA! Ohjelma tuo noin 33 saapuvaakunnianosoituksetfuksit Clemsonin kampukselle osallistumaan tutkimushankkeisiin viiden viikon ajan ennen syksyn lukukauden alkua. Paljon EUREKA! Ohjelman osallistujat saavat edelleen eliitti -apurahoja ja apurahoja , kuten Rodoksen, Fulbrightin, Goldwaterin, Marshallin ja Trumanin apurahat.

Rutgers University Honors College

 • Sijainti: New Brunswick, New Jersey

Rutgersin yliopiston Honors College on sekä itsenäinen koulu että opiskelijoiden elävä-oppiva yhteisö . Kunniaoppilaitoksen tavoitteena on yhdistää luokkahuone ja yhteisö luodakseen opiskelijoille mullistavan oppimiskokemuksen.

Rutgersin hyväksymisaste on 58% , ja vaikka kunnianosoitusten korkeakoulu ei julkaise pääsymaksujaan, on turvallista olettaa, että pääsy on kilpailukykyisempi. Hyväksyttyjen opiskelijoiden testitulokset heijastavat tätä ajatusta: SAT-pisteiden mediaani Honors College -luokalle 2022 on 1530 (SAT-pisteytys ei-arvokkaille opiskelijoille on 1300).

Onneksi saapuville opiskelijoille, Honors Collegesta ei ole erillistä tai lisähakemusta. Honors College -valintalautakunta käyttää yleistä Rutgers -sovellusta määrittääkseen, ketkä hyväksytään kunniaohjelmaan.

Kun pääsi yliopistoon, arvosanoin opiskelijoilla on pääsy huippuluokan tiloihin ja akateemisiin resursseihin . Rutgersin kunniaoppilaitoksella on oma huipputason rakennus, joka on arvosanojen ja seminaarien, tutkimusmahdollisuuksien keskus, innovaatiolaboratorio, akateeminen neuvonta paikan päällä ja oleskelutilat, joissa opiskelijat voivat rakentaa yhteisöä ja jopa tutustu live-in-tiedekuntaan.

Yksi parhaista asioista Rutgersin Honors Collegessa että kaikki kunnioittavat opiskelijoita saada nelivuotinen uusittava apuraha . Honors College tarjoaa myös lisää apurahamahdollisuuksia opiskella ulkomailla, tutkimusprojekteja, ja sillä on jopa Honors College Student Emergency Fund opiskelijoille, jotka kohtaavat odottamattomia taloudellisia vaikeuksia.

body-yliopisto-of-texas-austin-kumar-appaiah

Texasin yliopisto Austinissa on ykkössija Yhdysvaltojen parhaiden arvosanojen ohjelmaluettelossamme.
(Kumar Appaiah /Flickr)

Parhaat kunnianosoitusohjelmat

Suurin ero arvosanojen korkeakoulun ja arvosanojen ohjelman välillä on se, että kunniaoppilaitokset ovat yliopistojärjestelmän itsenäisiä kouluja ja kunniaohjelmat eivät. Luettelossamme keskityimme parhaiden yliopistokohtaisten kunniaohjelmien löytämiseen Yhdysvalloissa.

Plan II Honors Program, Texasin yliopisto Austinissa

 • Sijainti: Austin, Texas

Vapaiden taiteiden korkeakoulu Texasin yliopisto Austinissa tarjoaa Plan II Honors -ohjelman, joka on monitieteinen taiteen ja tieteen pääaine, jolla on perusopetussuunnitelma. Toisin kuin yllä luetellut erilliset korkeakoulut, Plan II Honors -ohjelma sijaitsee UT: n Vapaiden taiteiden korkeakoulussa .

Joskus kutsutaan 'julkiseksi muratiksi', UT: n hyväksymisaste on 39%. Suunnitelma II vastaanottaa kuitenkin yleensä noin 1600 hakemusta vuosittain, ja vain noin 175 fuksi kunnioittaa opiskelijoita joka syksy. (Toisin sanoen, pääsy suunnitelmaan II voi olla hieman vaikeaa!)

Plan II Honors on a loistava esimerkki kunnianosoituksen ja kunniaohjelman välisestä erosta . Kunnianosoituksena ohjelmoida, Plan II Honorsilla ei ole omaa asuntoa, eikä sen ohjelmia ole yhdistetty yhteen erilliseen arvosanakouluun. Suunnitelmassa II on kuitenkin oma apuraha- ja apurahaohjelmat, opiskelumahdollisuudet ulkomailla ja opiskelijaklubit.

Suurin UT: n Plan II Honors -ohjelman etu on sen joustavuus. Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kaksoisopinnoista, useiden UT -arvosanojen yhdistämisestä tai jopa toisen asteen saamisesta samanaikaisesti, Plan II Honors on loistava valinta. Yli 70% Plan II Honours -opiskelijoista täyttää toisen, kolmannen tai neljännen pääaineen vaatimukset ja lähes 35% täyttää toisen asteen vaatimukset. Tämä tekee Plan II -kilpailuohjelmasta loistavan kunnianhimoisille opiskelijoille, jotka harjoittavat monitieteistä opintojaksoa!

Echols Scholars Program, Virginian yliopisto

 • Sijainti: Charlottesville, Virginia

Kunniaohjelma klo Virginian yliopisto (UVA) on nimeltään Echols Scholars Program. UVA: n Echols Scholars -ohjelma sijaitsee UVA: n Taide- ja tiedeakatemiassa.

UVA: n hyväksymisaste on noin 26%, joten se on yksi kilpailukykyisimmistä kouluista luettelossamme. Onneksi, kaikki taiteiden ja tieteiden korkeakoulun ensimmäisen vuoden luokan hakijat tarkistetaan automaattisesti Echolsiin pääsyä varten. Jokaisella uudella Echols-oppilasluokalla on tyypillisesti 225-250 oppilasta, joten jos haluat päästä Echolsiin, sinun on varmistettava, että UVA -sovellus erottuu joukosta .

Keskeinen arvo, joka määrittelee eniten echolit, on se, että opiskelijat saavat mahdollisuuden muokata ohjelmaa. Esimerkiksi, Echolsin neuvosto on opiskelijoiden johtama hallintoelin, joka edustaa Echols-opiskelijoita ja tekee yhteistyötä kunniaohjelman hallinnon kanssa suunnitellakseen ja toteuttaakseen aloitteita, jotka antavat opiskelijoille parhaan oppimiskokemuksen.

Toinen ainutlaatuinen mahdollisuus, jonka Echols Scholars -ohjelma tarjoaa, on Echolsin monitieteinen päällikkö . Echols -verkkosivustolla selitetään: '' Echolsin monitieteisen pääaineen periaate on, että mikään olemassa oleva pääaine tai pääaineiden yhdistelmä ei täysin tyydytä opiskelijan laajempia etuja. '' Tämä tarkoittaa, että Echols -opiskelijoilla on mahdollisuus luoda oma opintojaksonsa joka parhaiten sopii heidän tulevaisuuden uratavoitteisiinsa. Jos haluat mahdollisuuden kartoittaa oman kurssisi yliopistossa, saatat sopia erinomaisesti Echols Scholars -ohjelmaan.

University Honors Program, Kansasin yliopisto

 • Sijainti: Lawrence, Kansas

Kansasin yliopiston kunniaohjelma, jota kutsutaan yleisemmin yliopiston kunniaksi, on kampuksen laajuinen kunniaohjelma, joka on avoin kaikkien pääaineiden opiskelijoille.

KU: n hyväksymisaste on noin 92% , mutta hyväksyminen yliopiston kunniaohjelma on erittäin kilpailukykyinen. Keskimääräiset GPA -arvot tulokkaille, jotka tulevat kunniaohjelmaan, ovat 3,95, mikä on paljon korkeampi kuin kaikkien tulevien fuksien keskimääräinen GPA, joka on 3,6. Päästäkseen kunniaohjelmaan opiskelijoiden on haettava yliopiston arvosanoja as osa KU: n pääsyhakemusta, joka edellyttää, että lähetät lisää ansioluettelon ja essee -vastauksen.

KU: n yliopiston kunniaohjelma on perustuu kokemuksellisen oppimisen käsitteeseen . Valmistuakseen yliopiston arvosanoista opiskelijoiden on ansaittava Honors Experience -yksiköt osallistumalla Parannetut oppimiskokemukset (ELE) . KU: n ELE: t sisältävät julkisen palvelun mahdollisuuksia, kulttuurista lukutaitoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta, globaalia kansalaisuutta, esteettistä sitoutumista, ammatillista kehitystä ja sosiaalista yrittäjyyttä, johtamista ja tutkimusta. Opiskelijat voivat jopa ehdottaa vaihtoehtoisia kokemuksia omasta suunnittelustaan ​​ELE -vaatimuksen täyttämiseksi.

body-city-yliopisto-new-york-jälkeen-my-ken

Vaikuttava 87% Macaulay Honors College -opiskelijoista valmistuu velkaantumatta! My Kenin ulkopuolella /Wikimedia

Paras 'Bang for Your Buck' -palkinto -ohjelmat ja korkeakoulut

Jos haluat saada kaiken irti opetusdollareistasi, voit harkita ilmoittautumista kunniaopistoon tai ohjelmaan, joka tarjoaa taloudellista apua. Tässä on kaksi korkeakoulua, jotka voivat antaa sinulle korkeatasoisen koulutuksen rikkomatta pankkia.

Macaulay Honors College, New Yorkin yliopisto (CUNY)

 • Sijainti: New York, New York

Macaulay Honors College on riippumaton kunniaopisto, joka sijaitsee New Yorkin kaupunginyliopistossa (CUNY). Macaulay on sidoksissa kahdeksaan korkeakouluun CUNY -järjestelmässä ja on läsnä seuraavilla CUNY -kampuksilla: Baruch College, Brooklyn College, City College, Hunter College, John Jay College, Lehman College, Queens College ja College of Staten Island ( CSI). Ja arvaa mitä? Kaikki nämä kampukset sijaitsevat New Yorkissa!

CUNY on melko valikoiva - yliopiston hyväksymisaste on noin 48%. Macaulay itsessään on myös kilpailukykyinen, tarjoaa vain 520 paikkaa saapuville opiskelijoille kaikilla kahdeksalla kampuksella vuosittain. Macaulay -hakemukseen tulevien opiskelijoiden on toimitettava lukion transkriptio, SAT/ACT -pisteet, kaksi suosituskirjettä ja kaksi enintään 500 sanan essee -vastausta.

Vaikka Macaulay -tutkijat viettävät suurimman osan ajastaan ​​opiskellessaan kotikampuksellaan, heillä on mahdollisuus osallistua luentoihin, seminaareihin ja jopa kursseille muilla CUNY -kampuksilla New Yorkissa. Itse asiassa, Macaulay tekee New Yorkin oppimisesta tärkeän piirteen sen kunniakoulutuksessa. Tätä varten Macaulayn opiskelijat saavat ilmaisen pääsyn satoihin kaupungin kulttuurilaitoksiin ja osallistuvat vaadittuihin kunnioittaa seminaareja, joissa käytetään New Yorkia opetusvälineenä.

Poikkeuksellisen arvosanoin antavan koulutuksen lisäksi Macaulay Honors College on ehkä houkuttelevin asia sen rahoitusapupaketti . Macaulay tarjoaa kaikille opiskelijoilleen ansiopäiväpaketin joka sisältää opetuksen ja kannettavan tietokoneen sekä rahoituksen saatavuuden ulkomailla opiskeluun, tutkimukseen ja harjoittelumahdollisuuksiin. Vaikuttavinta, 87% Macaulayn opiskelijoista valmistuu ilman velkaa!

Macaulayn erinomaiset tutkijat - heillä on jopa Nobel -palkinnon saaja tiedekunnassa - ja sen antelias rahoitusapupaketti tekee siitä erinomaisen arvon. Hyvin menestyvien opiskelijoiden, joilla on rajalliset varat (mutta haluavat saada huipputason koulutuksen!), Ehdottomasti kannattaa harkita CUNYn Macaulay Honors Collegesta.

delawaren yliopisto keskimääräinen gpa

Alabaman yliopiston Honors College

 • Sijainti: Tuscaloosa, Alabama

Alabaman yliopiston kunnia-korkeakoulu, johon ilmoittautuneet opiskelijat kutsuvat UA Honorsiksi, on itsenäinen korkeakoulu suuremmassa Alabaman yliopiston kampuksella.

Pääsyt sisään UA Honors on yhtä kilpailukykyinen : hakijoilla on oltava vähintään ACT -pisteet 30, SAT -minimipisteet 1360 ja 3,5 lukion GPA tai korkeampi päästä hyväksymään UA Honorsiin. Joillekin opiskelijoille on nopea UA -kunnianosoitukset: Kansallisten ansioiden finalistit ja Kansallisten saavutusten finalistit hyväksytään automaattisesti, kun he ovat suorittaneet kunniahakemuksen.

UA Honors tarjoaa opiskelijoille paljon akateemisia mahdollisuuksia . Yksi arvostetuimmista on Randall Research Scholars -ohjelma , joka on ensimmäinen monitieteinen tutkimusohjelma Yhdysvalloissa. Randal Research Scholars oppivat yhdistämään tietojenkäsittelytaidot akateemisiin etuihinsa suorittaakseen korkean tason tutkimusta omalla alallaan.

UA Honors tarjoaa myös huipputason johtamis- ja palvelumahdollisuuksia Kokemus yliopistosta . Tämä nelivuotinen ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää eliitin johtamistaitoja ja antaa heille mahdollisuuden antaa takaisin ympärillään olevalle yhteisölle palvelun ja ohjauksen avulla. UA Honorsin tarjoama akateemikkojen ja palvelun yhdistelmä auttaa tutkinnon suorittaneita erottumaan tulevasta urastaan.

UA Honorsin kautta saatavilla oleva hämmästyttävä akateeminen ja koulun ulkopuolinen toiminta tulee myös kohtuulliseen hintaan. Se johtuu siitä UA Honors tarjoaa joitain maan anteliaimmat ansiopaketit sen oppilaille . Ainakin yksitoista erityyppistä ansio- ja tarvepohjaista apurahaa on saatavilla UA: n opiskelijoille. Näiden apurahojen lisäksi UA Honors -opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelemaan ulkomailla apurahoja ja tutkimusapurahoja.

body-five-post-it-note

5 vinkkiä korkeakouluopintojen ohjelmiin hakemiseen

Opiskelu yliopistoon on jo vaativa tehtävä. Jos aiot hakea tämän lisäksi kunniakouluille, työsi on leikattu puolestasi!

Luettelomme viidestä vinkistä huippu -oppilaitoksiin hakemiseen voi yksinkertaistaa arvosanojen hakuprosessia.

Vinkki 1: Tee tutkimus Ennen Voit hakea

Monet mahdolliset arvosanat opiskelijat kuuntelevat vuosittaisia ​​arvosanoja korkeakoulujen rankingissa auttaakseen heitä päättämään, mitkä arvosanat korkeakoulut hakevat. Mutta sijoitukset ovat vain jäävuoren huippu! Voit - ja pitäisi! - oppia paljon korkeakouluopetusohjelmista vain selaamalla yliopistojen verkkosivustoja ennen teet päätökset siitä, mihin haet.

Kunnianosoitukset college -hakemukset voivat olla pitkiä ja mukana. Haluat varmistaa, että tiedät, että kunnianosoitusopisto sopii sinulle hyvin, ennen kuin heität aikaa ja energiaa toissijaiseen sovellukseen. Kun teet pienen tutkimuksen etukäteen, säästät arvokasta aikaa korkeakoulujen sovelluskauden aikana.

Vinkki 2: Opi miten sinua arvioidaan

Voit melkein aina selvittää oppilaiden keskimääräiset SAT/ACT -pisteet ja GPA -arvot ennen kuin haet. Monilla korkeakouluopintojen ohjelmilla on korkeammat vaatimukset standardoiduille testituloksille ja GPA: ille jotka määrittävät hakijan kelpoisuuden päästä maahan.

Vaikka sinun ei välttämättä pitäisi antaa GPA: si, luokkasi sijoituksen tai standardoitujen testitulosten estää sinua hakeutumasta kunniakouluun, nämä numerot voivat auttaa sinua antamaan käsityksen siitä, missä vaiheessa olet hakuprosessissa. Jos pisteesi ja GPA ovat paljon alhaisemmat kuin kunniaohjelman asettamat vaatimukset, sinulla voi olla vaikeuksia päästä sisään.

Toisaalta jotkut koulut eivät enää ota SAT/ACT -pisteitä ja GPA: ta huomioon osana korkeakouluhakemuksiaan. Nämä koulut ovat kiinnostuneempia oppimaan, kuka olet kirjallisten esseiden ja lyhyiden vastausten avulla. Jos haet näihin kouluihin, et voi luottaa pelkästään täydelliseen SAT-pisteeseen tai 4,0 GPA: han-sinun on varmistettava, että olet monipuolinen ehdokas ennen kuin päätät hakea.

Viimeinen rivi? Siirry hakuprosessiin tietäen kuinka eri kunnianosoitukset korkeakoulut tulevat arvioimaan sinua ja mitä ominaisuuksia he etsivät. Tämä auttaa sinua tietämään, mihin sovelluksen osiin energiasi kohdistetaan.

Vinkki 3: Harjoittele kirjoitustaitojasi

Olemme jo maininneet, että kunniamaininnat korkeakoulusovellukset ovat vaativampia kuin tavalliset korkeakoulusovellukset, yleensä siksi, että he pyytävät sinua kirjoittamaan lisää esseitä osana hakuprosessia.

Lisäksi essee -kehotteet edellyttävät yleensä, että ajattelet luovasti itseäsi, älyllisiä etujasi ja maailmanlaajuisia kysymyksiä. Vaikka jotkut kunnianosoitukset oppilaitokset kysyvät vakiokysymyksiä, kuten 'miksi tämä koulu' useimmat pyytävät sinua ajattelemaan laatikon ulkopuolella. (Esimerkkejä tällaisista esseekysymyksistä - ja valmistautua siihen, mitä saatat nähdä arvosanoin korkeakouluhakemuksessa - tutustu Chicagon yliopiston essee -kehotteisiin .)

Haluat myös hakea erityisiä apurahoja tai apurahoja, jotka ovat saatavilla valitsemiesi kunniaohjelmien kautta. Useimmat ansioihin perustuvat apurahahakemukset sisältävät pakollisen essee-osan joka pyytää sinua selittämään, mitkä kokemukset, saavutukset tai tavoitteet tekevät sinusta parhaan ehdokkaan apurahaan. Oikein- lisää kirjoittamista!

Oletko alkanut nähdä, kuinka esseet voivat täydentyä, jos aiot hakea arvosanoin korkeakoulua? Älä kuitenkaan huolestu! Jos olet valmis kirjoittamaan vakuuttavasti taidoistasi ja saavutuksistasi, olet valmis osoittamaan, että olet hämmästyttävä kunniakouluehdokas.

Vinkki 4: Ole valmis kampuksen haastatteluun

Joskus (vaikkakaan ei aina) arvosanakoulut supistavat hakijakuntaansa kutsua valittuja hakijoita vierailemaan yliopiston kampuksella henkilökohtaiseen haastatteluun . Kampuksella haastatteluun kutsumisessa on hienoja asioita: tapaat opettajia ja nykyisiä opiskelijoita ja pääset tutustumaan yliopiston tiloihin.

Haastattelussa on myös joitain pelottavia asioita: nimittäin se auttaa pääsylippuja määrittämään, kutsutaanko sinut ohjelmaan vai ei.

Kuulostaako tämä hermostuttavalta? Älä huoli: voit poistaa paljon ahdistusta haastatteluprosessista pienellä valmistautumisella. Oppaamme college -haastattelun valloittamiseen on loistava paikka aloittaa !

Vinkki 5: Ole oma itsesi!

Se saattaa kuulostaa pahalta, mutta kunniakoulut haluavat oppia tuntemaan sinut hakemuksesi kautta. Älä valehtele tai liioittele yrittäessäsi tehdä vaikutusta valintalautakuntaan! Olet jo loistava oppilas: sinun tarvitsee vain koota yhtä hieno, aito sovellus .

Pidä mielessä, että luovuus ja uteliaisuus ovat kaksi ominaisuutta, joita korkeakoulut haluavat eniten mahdollisille opiskelijoille. Jos pystyt osoittamaan, mikä tekee sinusta luovan ajattelijan ja mitkä älylliset aiheet saavat sinut innostumaan hakemusesseissäsi, erotut todennäköisemmin hakemusmateriaaleja arvioiville tiedekunnille ja henkilökunnalle!

body-whats-next-big-thing-sign

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA