Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

body_filmschools.jpeg

Viime vuosina elokuvakouluun hakeminen on tullut erittäin kilpailukykyiseksi: huippukouluihin, kuten USC: n elokuvataiteen kouluun, on nyt vähemmän pääsymaksuja kuin Ivies. Samaan aikaan elokuvaohjelmien määrä on kasvanut - noussut noin 300: sta vuonna 2006 lähes 400: een.

Kun tarjolla on niin paljon ohjelmia ja niin paljon kilpailua parhaista paikoista, mihin sinun pitäisi hakea? Jotta voisin auttaa sinua löytämään oikean koulun, olen koonnut luettelon Yhdysvaltojen parhaista elokuvakouluista kokemukseni perusteella LA: n elokuvaopiskelijana ja näyttelijänä.Miten elokuvakoulu määritellään tälle listalle?

Olen luokitellut elokuvakoulun kouluun, jossa elokuva on etusijalla. Nämä koulut ovat joko konservatorioita tai erikoistuneita elokuvakouluja suuremmassa yliopistossa.

USC: n elokuvakoulun valmistuneena tiedän kokemuksesta elokuvakoulussa on monia etuja. Sinua ympäröivät opiskelijat ja opettajat, jotka inspiroivat sinua, auttavat sinua projekteissasi ja ovat todennäköisesti tulevia kollegoitasi. Lisäksi opiskelet korkeakoulussa, joka ei pidä intohimoasi pelkästään koulun ulkopuolisena.

Kaikki mitä sanotaan, voit saada elokuva -tutkinnon muista yliopistoista. Tämä luettelo on kuitenkin tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat 100% varmoja, että haluavat opiskella elokuvaa ja haluavat olla samanmielisten opiskelijoiden ympäröimänä.

Parhaiden elokuvakoulujen arviointikriteerit

Sinun ei pitäisi koskaan katsoa sijoituksia tosiasioina - eivät edes ne, jotka ovat peräisin luotettavilta teollisuuden lähteiltä, ​​kuten Hollywood Reporter. Sen sijaan sinun pitäisi käyttää näitä artikkeleita hyppypisteenä omalle korkeakoulututkimuksellesi. Lisäksi aina, kun tarkastelet ranking -luetteloa, sinun pitäisi selvittää, miten sijoitukset määritettiin.

Selitän tällä hetkellä, miten keksin tämän erittäin epätieteellisen luettelon parhaista elokuvakouluista. Aloitin rajoittamalla haun vain korkeakouluihin, jotka asettavat elokuvan etusijalle tarjoamalla vain taiteen tutkintoja tai järjestämällä erikoistuneen elokuvakoulun suuremmassa oppilaitoksessa. Otin sitten huomioon seuraavat kolme kriteeriä:

# 1: Sijoitus. Käytin ranking -listoja arvostetuista alan papereista, kuten The Hollywood Reporter lähtökohtana tutkimukselleni.

#2: On ja ulkopuolella kampuksen ulkopuoliset mahdollisuudet. Viihdeteollisuuden menestys riippuu paljon siitä, kenet tunnet. Jotta voisit oppia tuntemaan enemmän ihmisiä (luokkakavereiden ja opettajien lisäksi), sinulla on oltava mahdollisuus harjoittaa harjoittelua tuotantoyhtiöiden, studioiden, virastojen, rahastoyhtiöiden, postitalojen, valuhuoneiden jne. Kanssa. Lisäksi on tärkeää, että sinulla on mahdollisuuksia tehdä elokuvia ja esitellä työsi saadaksesi nimesi näkyviin ja saadaksesi palautetta. Tarjoaako koulu mahdollisuuksia tehdä ja esittää oppilaselokuvia?

#3: Huomattava alumni. Kuinka monta alumnia on noussut alansa huipulle? Jos paljon on, se tarkoittaa, että koulu todennäköisesti tarjosi heille resurssit (alias yhteydet) ja/tai taidot menestyäkseen.

Jaoin tämän listan kaksi tasoa jokaisen koulun sijoittamisen sijaan, koska tietyt rankingit eivät yleensä ole niin merkityksellisiä.

Tier 1 -koulut erottaa toisistaan ​​se, että niillä on paras maine, ne tarjoavat eniten opetuksen ulkopuolisia mahdollisuuksia ja niillä on pisin luettelo merkittävistä alumnista. Vaikka Tier 2 -koulut ovat myös hyviä, niillä ei ole samoja toimialayhteyksiä ja niillä ei ole niin paljon merkittäviä alumnia kuin Tier 1 -kouluilla.

body_hollywood.jpeg Harkitse osallistumista kouluun Hollywoodin sydämessä!

Tason 1 elokuvakoulut

Taso 1 sisältää Yhdysvaltojen parhaat elokuva -koulut - nämä ovat erittäin arvostettuja ohjelmia, joissa on monia menestyviä alummeja.

Etelä -Kalifornian yliopiston elokuvataiteen koulu

Saatan olla puolueellinen aluna, mutta sinun olisi vaikea löytää mitään ranking-luetteloa, jolla ei ollut USC: tä lähellä aluetta. USC Cinematic Arts School on enemmän yhteyksiä viihdeteollisuudessa kuin kaikissa muissa kouluissa yhteensä (ja Hollywood Walk of Fame -tähti koulun edessä todistamaan sen).

USC: n Los Angelesin sijainti auttaa tekemään siitä parhaan elokuvakoulun . Sinulle ei anneta vain harjoittelumahdollisuuksia: sinulla on myös mahdollisuus mennä alan tapahtumiin (opiskelijoille tarjotaan toisinaan ilmaisia ​​lippuja Hollywoodin ensi -iltoihin) ja sinulla on enemmän mahdollisuuksia verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Cinematic Arts School on erittäin valikoiva, vain noin 3% hakijoista otetaan vastaan. Animaatiota, käsikirjoitusta, kriittisiä opintoja, mediataidetta, vuorovaikutteista mediaa ja elokuvatuotantoa varten on erillisiä perustutkinto -ohjelmia.

USC on epäilemättä yksi 'käytännöllisimmistä' kouluista, joista keskustelen, koska se yrittää valmistaa oppilaita muuttuvaan välineeseen (koska se laajenee tyypillisten elokuvien ulkopuolelle verkkosarjoihin ja virtuaalitodellisuuteen) sallimalla oppilaiden osallistua uuden median luokkiin.

Merkittävien alumnien luettelo on uskomattoman pitkä (George Lucas, Judd Apatow, Paul Feig, ja paljon muuta ), mutta se on vieläkin vaikuttavampaa periaatteessa jokainen Hollywoodin toimisto, johon harjoittelin, työllisti vähintään yhden USC -alun.

Koulu tarjoaa pääsyn suuri kampuksen ulkopuolisia harjoittelujaksoja koko lukuvuoden ja kesän esimerkiksi NBCUniversalin, Lionsgaten ja Pixarin kaltaisissa paikoissa. Lisäksi työsi seulontaan on monia mahdollisuuksia. Näihin mahdollisuuksiin kuuluu arvostettu USC First Look Film Festival, johon osallistuu monia alan ammattilaisia.

NYU Tisch

En tiedä onko NYU Tisch opiskelijat kuulivat myös tämän sanonnan, mutta elokuvapiireissä sanotaan: 'Jos haluat ansaita elantosi, mene USC: hen; jos haluat tehdä taidetta, mene NYU: han. ' Se liittyy Tischin sijaintiin: kun L.A. on kaupallisten elokuvien ja television keskus, New Yorkista on tullut riippumattoman elokuvan tekemisen keskus.

Tischin perustutkinto -ohjelma tarjoaa vain kolme tutkintoa: elokuva ja televisio, elokuvaopinnot ja dramaattinen kirjoittaminen. NYU keskittyy paljastamaan todellisia tekijöitä, joilla on vahvat visuaaliset tarinankerrontakyvyt, ja valmistelee heitä menestymään itsenäisessä elokuvamaailmassa.

Vaikka NYU: lla on Hollywoodissa kuuluisia alumneja, kuten Martin Scorsese ja Spike Lee , sillä on pidempi luettelo itsenäisessä näyttämössä työskentelevistä alumneista: Alfonso Gomez-Rejon ( Minä ja Earl ja kuoleva tyttö ), Joel Coen ( Fargo ), dokumentaristi Morgan Spurlock ( Super koko minä ) ja kokeellinen elokuvantekijä George Von Steiner.

New Yorkin sijaintinsa vuoksi NYU tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitteluun ympäri vuoden mm Fox Searchlight, Tonight Show pääosissa Jimmy Fallon ja Late Show Stephen Colbertin kanssa . Lisäksi koulu tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia työsi näyttämiseen, mukaan lukien Manoogian -näytöksissä (järjestetään Los Angelesin Directors Guild -teatterissa).

body_newyork-1.jpg New York on toinen loistava paikka elokuville!

michiganin osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

AFI

AFI on aina elokuvakoulujen ranking -listan kärjessä. Todellinen elokuvateatteri ilman perinteistä korkeakoulututkintoa ja yleisiä koulutusvaatimuksia AFI tarjoaa todistuksia niille, joilla ei ole perustutkintoa, ja maisteriohjelmia korkeakoulututkinnon suorittaneille.

AFI: n ohjelmat ovat erittäin erikoistunut (enemmän kuin mikään muu koulu tässä luettelossa), jonka avulla opiskelijat voivat valmistua ainutlaatuisista ohjauksen, elokuvauksen, editoinnin, tuotannon, tuotannon suunnittelun ja käsikirjoituksen tutkinnoista.

AFI: llä on vaikuttava lista alumnista mukaan lukien Darren Aronofsky, David Lynch ja Terrence Malick. Sen LA -alue mahdollistaa opiskelijoiden harjoittelun ympäri vuoden. Tästä huolimatta AFI pitää konservatoriona ensisijaisena opiskelijoiden auttamista elokuvien tekemisessä sen sijaan, että auttaisi heitä saamaan harjoittelumahdollisuuksia. Kuitenkin, elokuvien tekeminen ja näyttäminen on yhtä tärkeää harjoittelulle. Tekemällä ja näyttämällä elokuvia opiskelijat voivat nähdä, miten yleisö reagoi työhönsä ja kehittyy paremmin käsityössään.

AFI -opiskelijat tekevät TONSIA elokuvia. Esimerkiksi pelkästään ensimmäisenä vuonna ohjauksen, tuotannon ja elokuvan opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä kolme kerrontaprojektia. Editointiopiskelijat työskentelevät jopa kuudessa projektissa, tuotantosuunnittelun opiskelijat jopa neljässä, ja käsikirjoitusopiskelijat kirjoittavat vähintään yhden lyhytelokuvasta ja aloittavat käsikirjoituksen. Siellä on arvostettuja esitysmahdollisuuksia, kuten kuuluisalla AFI -elokuvajuhlilla.

body_cameras-1.jpg Jotkut koulut käyttävät edelleen vanhan koulun kameroita!

Tason 2 koulut

Tier 2 -koulut tarjoavat myös huippu -elokuvaohjelmia, mutta niillä ei ole niin monia teollisuusyhteyksiä tai yhtä paljon merkittäviä alumnia kuin Tier 1 -kouluissa.

UCLA

Kilpailijan koulunsa alumnina on kipeää sisällyttää heidät tähän luetteloon, mutta UCLA: n elokuvakoulu on huippuluokkaa ja erittäin kilpailukykyinen, vain noin 30 opiskelijaa otetaan vuosittain.

UCLA on vähemmän erikoistunut kuin muut tämän luettelon koulut, tarjoaa vain perusopiskelijoille yleisen elokuva-, televisio- ja digitaalisen median tutkinnon. Opiskelijat valitsevat pitoisuuksia tutkinnon sisällä, mutta vasta nuoremman vuoden keväällä; keskittymiä ovat elokuvatuotanto, dokumentti, käsikirjoitus, animaatio, digitaalinen media tai elokuva- ja mediatutkimus.

Vain muutama UCLA: n kuuluisasta alumnista sisältää Francis Ford Coppola, Alexander Payne ja Rob Reiner . UCLA tarjoaa junioreille ja eläkeläisille mahdollisuuden harjoitteluun ympäri vuoden. Aiemmat opiskelijat ovat harjoittelleet paikoissa, kuten NBC Universal ja Bad Robot.

Chapmanin yliopisto

Chapmanin elokuvakoulu antaa opiskelijoille mahdollisuus erikoistua perustutkintoon ainutlaatuinen tutkinto elokuvatuotannossa, digitaalisessa taiteessa, luovassa tuotannossa, televisiokirjoituksessa, käsikirjoituksessa, uudessa/yleislähetysjournalismissa ja dokumenttielokuvassa. Tämä tekee Chapmanista loistavan vaihtoehdon lukiolaisille, jotka tietävät, millä elokuvateollisuuden kapealla he haluaisivat osallistua ennen yliopistoon astumista.

Koulussa on kourallinen merkittäviä alumneja, kuten Ihmeellinen kilpailu tuottaja Darren Bunkley, Seksin mestarit toimittaja Rebekah Parmer ja Rakkaat valkoiset ihmiset ohjaaja Justin Simien .

Toisin kuin muut tämän luettelon koulut, Chapmanilla on oma tuotantoyhtiö , Chapman Filmed Entertainment, joka antaa opiskelijoille kokemusta elokuvien tekemisestä, markkinoinnista ja jakelusta. Tämä on uskomaton tilaisuus, jota useimmat opiskelijat eivät saa koulussa ollessaan; Sen avulla he voivat oppia varainhankinnan, markkinoinnin ja jakelun yksityiskohdat tuotannon lisäksi.

Chapman tarjoaa joitakin seulonta- ja harjoittelumahdollisuuksia, mutta ei niin paljon kuin muut koulut. Sen sijainti Orange Countyssa, noin 45 minuutin tai kahden tunnin ajomatkan päässä LA: sta liikenteestä riippuen, vaikeuttaa harjoittelua lukuvuoden aikana.

Loyola Marymount University (LMU)

LMU: n elokuva- ja televisiokoulu mahdollistaa opiskelijoiden pääsyn erikoistuneita tutkintoja tuotannosta, animaatiosta, käsikirjoituksesta, elokuvatutkimuksesta tai äänitystaiteesta. Se on yksi kourallisista kouluista, joilla on äänitystaiteen tutkinto, joten se on täydellinen valinta opiskelijoille, jotka tietävät haluavansa jatkaa uraa äänieditorina, äänisekoittajana tai äänisuunnittelijana.

Siellä on joitain tunnettuja alumneja, kuten James Bond franchising -tuottaja Barbara Broccoli, Simpsonit tuottaja David Mirkin, Amerikkalainen kauhutarina kirjailija/tuottaja James Wong ja Nälkäpeli ohjaaja Francis Lawrence.

LMU tunnustaa harjoittelupaikkojen ja kumppaneiden merkityksen suurten yritysten kanssa, mukaan lukien Disney, Sony, NBCUniversal ja Paramount tarjoavat harjoittelupaikkoja noin 100 LMU -opiskelijalle vuosittain.

miten päästä tekniikkaan Georgiassa

body_camera1.jpeg Useimmat elokuvakoulut tarjoavat sinulle huippuluokan laitteita.

Bostonin yliopisto

Bostonin yliopiston elokuva- ja televisio -osasto tarjoaa vain yleisempiä elokuva- ja TV- tai elokuva- ja mediatutkinnon tutkintoja perustutkinnon tasolla. Kuitenkin BU tarjoaa opiskelijoille monipuolisen tutkinnon, joka tarjoaa kursseja tuotannosta (ohjaus, leikkaus, elokuvaus, äänisuunnittelu, lyhytelokuvatuotanto), elokuva- ja televisiokäsikirjoituksista, tuotannosta, hallinnasta ja elokuva-alan opinnoista. Opiskelijoille, jotka ovat epävarmoja elokuvakoulusta, BU on loistava vaihtoehto, koska ilmoitat virallisesti pääaineesi vasta toisen vuoden keväällä, joten voit kokeilla elokuvaa ja valita toisen pääaineen, jos et pidä siitä.

BU: lla on kourallinen kuuluisia alumneja, mukaan lukien Joe Roth, Howard Stern ja Nina Tassler. Tunnustavat sen alioptimaalisen sijainnin ja kuinka tärkeät LA-yhteydet ovat tulevan menestyksen kannalta, BU avasi LA -kampuksen, jossa vierailee vuosittain yli 200 opiskelijaa . Los Angelesissa BU -opiskelijat osallistuvat harjoitteluun yrityksissä, kuten The Jim Henson Company.

Kalifornian taideinstituutti

CalArts on konservatorio, joka oli Walt Disney perusti vuonna 1961 ja on tunnettu A-listan animaattoreiden, kuten John Lasseterin, tuottamisesta. Kahden animaatiotutkinnon (Charaction Animation ja Experimental Animation) lisäksi CalArts tarjoaa myös elokuva- ja videotutkinnon.

Koska CalArtsia kehutaan pääasiassa animaatio -ohjelmistaan, suurin osa sen kuuluisista alumneista (lukuun ottamatta Tim Burtonia) ovat animaattoreita: Jäädytetty toinen ohjaaja Chris Buck, Iso sankari 6 ohjaaja Don Hall ja Sisältä ulos ohjaaja Pete Docter.

Koulun sijainti noin 45 minuuttia LA: n ulkopuolella vaikeuttaa harjoittelua lukuvuoden aikana . CalArts tekee kuitenkin parhaansa auttaakseen opiskelijoita saamaan luottoa harjoittelupaikoille lukuvuoden ja kesän aikana.

Emerson College

Emerson on myös tunnustanut LA-yhteyksien merkityksen opiskelijoille, avaamalla kampuksen Hollywoodissa ja isännöimällä vuosittain Los Angelesissa sijaitsevaa elokuvafestivaalia. Emerson on maan ainoa koulu, joka tarjoaa komediataiteen tutkinnon , joten se on loistava valinta opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä yksinomaan komediaelokuvien parissa.

Koulussa on joitakin tunnettuja alumneja, kuten New Regency's Pam Abdy, DreamWorks 'Holly Bario, Sonyn Andrea Giannetti, Viacomin Doug Herzog. Koulu tarjoaa opiskelijoille erinomaiset esitysmahdollisuudet, kuten Los Angeles Emersonin elokuvajuhlilla.

Mikä näistä parhaista elokuvakouluista on paras valinta sinulle?

Se, että esimerkiksi AFI on arvostettu elokuvakoulu, ei tarkoita, että sinun pitäisi automaattisesti haluta mennä sinne. Se on pieni koulu, jossa on erittäin intensiivinen ohjelma, joka ei ehkä sovi parhaiten kaikille oppilaille. Tässä on muutamia kysymyksiä, joita sinun tulee kysyä, kun yrität valita sinulle sopivan elokuvakoulun.

Mihin alueeseen haluat erikoistua?

Joten olet kiinnostunut elokuvasta - haluatko tehdä animaatiota tai käsikirjoitusta? Ohjaus tai tuotesuunnittelu? Tutustu ohjelmiin ja katso, mitä erikoisuuksia tarjotaan. Esimerkiksi CalArts olisi parempi vaihtoehto kuin AFI, jos haluat tehdä animaatiota, koska AFI ei edes tarjoa animaatio -erikoisuutta.

Tässä vaiheessa et ehkä tiedä, mihin haluat erikoistua, ja se on okei . Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mistä elokuvan piirteestä pidin eniten, kun hain elokuvakoulua. Jos olet tässä veneessä, sinun pitäisi hakea ohjelmaan, jossa on yleisempi elokuvatuotanto -ohjelma (kuten USC, UCLA, Emerson, BU, LMU ja NYU), joiden avulla voit kokeilla erilaisia ​​rooleja sarjassa. Et halua tulla hyväksytyksi AFI: n käsikirjoitusopiskelijaksi, vasta sitten tajuta, että todella haluat elokuvaajaksi.

Mitä mahdollisuuksia on luokkahuoneen ulkopuolella?

Olen koskenut tätä yllä, mutta varmista, että menet kouluun, jossa mahdollisuudet sopivat kiinnostuksen kohteisiisi. Jos haluat työskennellä agenttina, USC, joka tarjoaa harjoittelukokemuksia virastoissa, sopisi paremmin kuin AFI. Oppituntien ulkopuolelta saat kokemuksesi, joten varmista, että saat kokemuksen, joka vastaa etujasi.

Millainen koulu on?

Onko se iso vai pieni? Onko se konservatorio vai onko se suuressa yliopistossa? Jos pelkäät ajatusta suuresta koulusta, älä mene isoon kouluun. Jos pelkäät opiskelijoiden meren ympäröimänä ja USC -jalkapallo -otteluissa, sinun ei todennäköisesti pitäisi osallistua USC: hen.

Jos voimakkuus ylikuormittaa, silloin AFI: n kaltainen viherhuone voi olla huono valinta. AFI on kuuluisa kerronnallisista työpajoistaan, joiden aikana opiskelijoiden on istuttava hiljaa, kun ikätoverinsa kritisoivat hankkeitaan ankarasti. Se on pelottavaa, ja se on johtanut siihen, että monet opiskelijat keskeytyvät ja pakenevat lakikoulua.

Valitse koulu, jossa tunnet olosi mukavaksi ja kotoisaksi, jotta voit menestyä.

body_stages.jpg Jos tämä on lopullinen tavoite, elokuvakoulu on paikka, johon sinun pitäisi mennä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.