9 parasta rikosoikeuskoulua

feature_criminal_justice_schools_gavel

Oletko kiinnostunut laista ja rikosten ehkäisystä? Kiinnostaako rangaistus ja vankilat? Silloin rikosoikeuden tutkinto olisi todennäköisesti sopiva sinulle. Mutta miten voit löytää hyviä rikosoikeuskouluja, joihin hakea?

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitkä ovat rikosoikeuskoulut, miksi ihmiset haluavat hankkia tutkinnon alalla ja miten voit oppia tunnistamaan parhaat rikosoikeuskoulut sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Annamme sitten luettelon valitsemme yhdeksän parasta rikosoikeuskoulua.Mikä on rikosoikeus? Yleiskatsaus

Ennen kuin katsomme parhaita rikosoikeuskouluja, käydään läpi, mitä rikosoikeuden ala sisältää.

Rikosoikeus on rikosoikeusjärjestelmän tutkimus, joka sisältää lainvalvontaviranomaiset, vankilat ja laitokset (esim. vankilat, vankilat ja alaikäisten säilöönottokeskukset), rikostuomioistuimet ja kaikki roolit näissä järjestelmissä.

Rikosoikeuden tutkinnot eroavat kriminologian tutkinnoista. Kriminologia on yhteiskunta- ja käyttäytymistiede, joka keskittyy rikollisuuden ja rikollisuuden tieteelliseen tutkimukseen, mukaan lukien miksi ihmiset tekevät rikoksia ja miten voimme ehkäistä niitä. Toisaalta, rikosoikeus keskittyy enemmän käytännön puolelle, mukaan lukien millaisia ​​rikoksia tapahtuu, miten tuomioistuimet ja vankilat toimivat, poliisin rooli jne.

Huolimatta näiden kahden alan eroista, aiheissa ja kursseissa on usein päällekkäisyyksiä. Jotkut koulut tarjoavat tutkintoja, joissa yhdistyvät sekä rikosoikeus että kriminologia. Esimerkiksi Missourin yliopisto - St. Louis tarjoaa BS kriminologiassa ja rikosoikeudessa .

Mitä ovat rikosoikeuskoulut?

Tämän artikkelin vuoksi määritämme rikosoikeuskoulut kaikki laitokset, jotka tarjoavat rikosoikeuden koulutusohjelmaa (ja yleensä rikosoikeusosasto tai korkeakoulu).

Voit etsiä rikosoikeuskouluja tietyllä Yhdysvaltojen alueella verkkosivuston avulla Kaikki rikosoikeuskoulut . Kirjoita vain postinumero, niin saat luettelon kouluista, joilla on rikosoikeuden tutkinto. Vaihtoehtoisesti voit selata rikosoikeuskouluja osavaltioiden mukaan Rikosoikeuden tutkintokoulut .

Rikosoikeuskoulut tarjoavat yleensä yhdistelmän rikosoikeuden tutkintoja, joka voi sisältää todistukset/tutkintotodistukset, liitännäisasteet, kandidaatin tutkinnot, maisterin tutkinnot ja rikosoikeuden tai siihen liittyvän alan tohtorit.

Monilla rikosoikeuskouluilla on myös mahdollisuus ansaita rikosoikeuden tutkinto kokonaan verkossa. Tämä voi olla kätevää niille, joiden on vaikea osallistua luentoihin henkilökohtaisesti ja jotka haluavat online-ohjelman joustavuuden.

Joten mitä opit rikosoikeuden ohjelmassa? Käsittelet yleensä aiheita, jotka kattavat laajemmat sosiologian, psykologian, valtiotieteen, filosofian ja julkishallinnon alat.

Useimmat rikosoikeusohjelmat edellyttävät, että otat oppitunteja Yhdysvaltain oikeusjärjestelmästä, oikeushallinnosta, poliisista, oikeudellisista kysymyksistä, eettisistä huolenaiheista ja nuorisorikollisuudesta.

uc san diego sat tulokset

body_police_officer Monet rikosoikeuden pääaineet siirtyvät uraan lainvalvonnassa.

Miksi mennä rikosoikeuskouluun?

Monet ihmiset haluavat osallistua rikosoikeuskouluihin oppiakseen rikosoikeusjärjestelmästä, mutta myös saadakseen työtä, joka hyödyntää koulutusohjelmassaan hankkimiaan tietoja ja taitoja.

Rikosoikeuden tutkinto voi auttaa sinua valmistautumaan johonkin seuraavista tehtävistä:

 • Haastaja
 • CIA: n agentti
 • Oikaisupäällikkö
 • Rikospaikan tutkija
 • DEA -agentti
 • FBI -agentti
 • Petosten tutkija
 • Poliisi
 • Yksityisetsivä
 • Ehdonalaisvalvoja
 • Salaisen palvelun agentti
 • Vartija
 • Kansalliskaartilainen

Vaikka monet näistä töistä edellyttävät vain lukion tutkintotodistuksen, rikosoikeuden apulais- tai kandidaatin tutkinto voi auttaa sinua erottautumaan ehdokkaista ja lisäämään mahdollisuuksiasi korkeampiin palkkoihin ja ylennyksiin.

Lisäksi jotkut ihmiset saavat kandidaatin tutkinnon rikosoikeudessa, jotta voidaan luoda perusta jatkotutkinnon suorittamiselle asiaan liittyvää alaa, kuten lakia.

Seuraava taulukko kuvaa eri rikosoikeuteen liittyvien töiden mediaanipalkkoja sekä kunkin työn vähimmäistason ja työllisyyden kasvuvauhdin vuosina 2016-2026.

Tiedot tulevat Yhdysvaltain työtilastotoimisto (BLS) . Työt järjestetään korkeimmasta palkasta alimpaan. Huomaa, että keskimääräinen työllisyyden kasvuvauhti on 7% kaikissa työpaikoissa, joten mikä tahansa työ, jonka korko on tätä suurempi, kasvaa keskimääräistä nopeammin.

Työnimike Vähimmäisaste vaaditaan Keskipalkka (2019) Job Outlook (2019-2029)
Asianajajat Tohtorin tai ammatillinen tutkinto 122 960 dollaria 4%
Sosiologit Maisterin tai tohtorin tutkinto 83 420 dollaria 4%
Poliisi ja etsivät Lukion tutkintotodistus tai korkeakoulututkinto 65170 dollaria 5%
Rikosoikeuden ja lainvalvonnan opettajat, toissijainen Maisterin tai tohtorin tutkinto 72 890 dollaria viisitoista prosenttia ( kaikki toisen asteen opettajat )
Oikeuslääketieteen teknikot Kandidaatintutkinto 59150 dollaria 14%
Koehenkilöt ja korjaushoidon asiantuntijat Kandidaatintutkinto 54 290 dollaria 4%
Yksityisetsivät ja tutkijat Ylioppilastutkinto 50 510 dollaria 8%
Oikaisupäälliköt ja haastemiehet Ylioppilastutkinto 45 300 dollaria -7%
Turvamiehet ja pelivalvontaviranomaiset Ylioppilastutkinto 29 710 dollaria 3%

Kuten yllä näet, yleisesti ottaen mitä enemmän koulutusta sinulla on, sitä korkeampi palkka olet todennäköisesti ansainnut. Tämä ei koske vain rikosoikeuden alaa vaan myös kaikki kentät.

Mukaan BLS -raportti , on selvä suuntaus, jossa tutkinnon suorittaneet ansaitsevat keskimäärin enemmän rahaa kuin kandidaatin ja liitännäisasteen tutkinnon suorittaneet. Lisäksi kandidaatin ja liitännäisasteen tutkinnon suorittaneet tekevät yleensä enemmän kuin ne, joilla on vain lukion tutkintotodistus.

Mihin rikosoikeuskouluihin kannattaa hakea?

Nyt kun olemme käyneet läpi, millaisia ​​töitä voit saada rikosoikeustutkinnolla, katsotaanpa, miten voit selvittää, mitkä rikosoikeuskoulut ja -ohjelmat ovat korkealaatuisia.

Suurella rikosoikeuskoululla on useimmat tai kaikki seuraavista ominaisuuksista:
 • Rikosoikeuteen tai kriminologiaan erikoistunut laitos tai korkeakoulu
 • Erilaisia ​​rikosoikeuteen liittyviä luokkia
 • Tiedekunta, jolla on asiantuntemusta rikosoikeudesta ja siihen liittyvistä aiheista, kuten sosiologiasta ja psykologiasta
 • Korkea valmistumisaste
 • Ammatilliset ja / tai tutkimusmahdollisuudet

Yleisesti ottaen, perinteisessä henkilökohtaisessa rikosoikeusohjelmassa ja verkossa ei ole merkittäviä laatueroja. Jos haluat mieluummin kandidaatin tai maisterin tutkinnon ansaita verkossa, (akkreditoitu!) Rikosoikeuden verkkokoulut voivat olla hyvä valinta.

Ehdotan selaamalla Yhdysvaltain uutiset luettelo parhaista valmistuneista online -rikosoikeusohjelmista tuntemaan, mitkä koulut tarjoavat vahvoja verkko-ohjelmia.

Useimmat korkealaatuiset rikosoikeuskoulut tarjoavat yhtä korkealaatuisia verkko-ohjelmia. Nämä voivat olla joko kandidaatin tai maisteriohjelmia.

Huomaa, että et voi ansaita tohtoria rikosoikeuden verkkokoulujen kautta. Jokainen koulu, joka tarjoaa tämän vaihtoehdon, on todennäköisesti huijaus, eikä se oikeastaan ​​palkitse sinua laillisella tohtorintutkinnolla.

Jos päätät hankkia rikosoikeuden tutkinnon verkossa, hienoa! Muista vain, että sillä on muutamia haittoja. Ensinnäkin, et todennäköisesti pääse verkottumaan niin paljon professoreiden ja opiskelijoiden kanssa kuin perinteisen ohjelman yhteydessä. Toiseksi jotkut työnantajat saattavat halveksua verkkotutkintoa (vaikka tämä riippuu todella työnantajasta - useimpien ei pitäisi välittää siitä, miten sait tutkintosi, kunhan se on laillista!).

Kaiken kaikkiaan on monia tekijöitä, jotka vaikuttavat oikean rikosoikeusohjelman valitsemiseen.
Katsotaanpa nyt parhaita rikosoikeuskouluja sekä henkilökohtaisesti että verkossa.

body_student_question_mark_books

9 parasta rikosoikeuskoulua, henkilökohtaisesti ja verkossa

Yhdysvalloissa on monia rikosoikeuskouluja sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Mutta mitkä ovat parhaat? Olemme katsoneet läpi useita parhaiden rikosoikeuskoulujen ranking -listoja, jotta voimme luoda oman luettelon alla yhdeksän parasta rikosoikeuskoulua.

Nämä rikosoikeuskoulut arvioitiin pääasiassa seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Perinteisten ja online -ohjelmien sijoitukset verkkosivustojen, kuten Niche ja Yhdysvaltain uutiset
 • Yleinen ohjelma/koulun maine ja arvostus
 • Riippumatta siitä, onko koulussa oma osasto tai koulu rikosoikeuden opintoja varten
 • Pääaineiden monimuotoisuus ja kurssit rikosoikeuden alalla ja siihen liittyvillä aloilla
 • Leveys tiedekunnan osaamisalueista

Huomaa, että alla olevia yhdeksää rikosoikeuskoulua ei ole lueteltu missään tietyssä järjestyksessä. Näihin kouluihin kuuluu myös grad -ohjelmia sekä rikosoikeuden ja siihen liittyvien alojen online -ohjelmia.

CUNY John Jay College of Criminal Justice - New York, NY

Premier rikosoikeuskoulu, CUNY John Jay College of Criminal Justice On asuu 13000 opiskelijaa, 41% heistä on pääaineena rikosoikeudessa. Muita suosittuja pääaineita ovat kriminologia ja oikeuspsykologia.

mikä on yin yang symboli

John Jay tarjoaa monia rikosoikeuden pääaineita, keskittymät vaihtelevat rikollisuuden torjunnasta ja ehkäisemisestä teoriaan ja käytäntöön.

Lisäksi, useita rikosoikeuden jatko -ohjelmia on saatavilla. Maisterin tasolla voit opiskella rikosoikeutta, kansainvälistä rikollisuutta ja oikeutta sekä oikeuspsykologiaa useiden muiden asiaan liittyvien ohjelmien joukossa. Tohtoritasolla vaihtoehtosi ovat rikosoikeus tai psykologia.

Lopuksi, John Jay Online -korkeakoulun etäopiskelualalla-voit ansaita maisterin tutkinnon joko rikosoikeudessa tai kansainvälisessä rikollisuudessa ja oikeudessa kokonaan verkossa.

Koillis -yliopisto 'Boston, MA.'

Vuonna 1967 perustettu Koillisen kriminologian ja rikosoikeuden koulu On rikosoikeusopintojen huippulaitos. Täällä opiskelijat hyötyvät pienempiä luokkia ja heillä on mahdollisuus työskennellä suoraan tiedekunnan kanssa tutkimushankkeissa.

Professorit ovat erikoistuneet moniin rikosoikeuteen liittyviin aiheisiin, rikosoikeudesta ja terrorismista ihmiskauppaan, nuorten oikeuteen ja vangitsemiseen. Lisäksi suurten ja alaikäisten poikkitieteellinen joukko voit yhdistää rikosoikeuden muihin aloihin kuten tietotekniikka, psykologia, kyberturvallisuus ja valtiotiede.

Koulu tarjoaa rikosoikeuden opiskelijoiden neuvoa -antavaa neuvostoa ja kunniayhteiskuntaa sekä erilaisia rikosoikeuden MS-, JD- ja PhD -ohjelmat.

Pennsylvanian osavaltion yliopisto - University Park, PA

Penn Statein sosiologian ja kriminologian laitos on koti yksi maan parhaista kriminologiaohjelmista ( sijoittui sijalle 5 Yhdysvaltain uutiset ). Tämän erittäin arvostetun kandidaatin ohjelman avulla opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä uran aloittamiseksi rikosoikeudessa.

Opintojen aiheet syksyllä enemmän sosiologian suuntaisesti, mukaan lukien miksi ihmiset tekevät rikoksia, rikosoikeusjärjestelmä ja sosiaaliset tutkimusmenetelmät.

Tässä koulussa on kaksi vaihtoehtoa pääaineille:

 • BA kriminologiassa, joka keskittyy tarjoamaan opiskelijoille laajaa taiteellista koulutusta
 • BS kriminologiassa, joka auttaa opiskelijoita kehittämään vahvempia luonnontieteellisiä ja tutkimustaitoja

Jos haluat erikoistua erityisesti rikosoikeuteen, Penn State tarjoaa parhaan online-rikosoikeuden BS-ohjelma . Tämän ohjelman avulla opit paitsi kriminologiaa myös etiikkaa, lakia, poliisitoimintaa, vaihtoehtoja vangitsemiselle ja turvallisuutta.

body_msu_union Michigan State University( Jeffness /Wikimedia Commons)

Michigan State University - East Lansing, MI

Toinen arvostettu rikosoikeuskoulu, MSU: n rikosoikeuskoulu antaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita rikosoikeuden kandidaatin tutkinto.

Tämä kandidaatin ohjelma tarjoaa vaikuttava laajuus luokkia esimerkiksi kriminologiasta, tutkintamenettelyistä, poliisitoiminnasta, nuoriso-oikeudesta, yksityisestä turvallisuudesta, korjauksista, naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja tietoverkkorikollisuudesta.

MSU tarjoaa myös neljä ulkomailla opiskelevaa ohjelmaa - erityisesti rikosoikeuden opiskelijoille - Karibialla, Australiassa, Madagaskarilla ja Filippiineillä.

Mitä tulee jatko -opintoihin, vaihtoehtosi sisältävät kaksi maisteriohjelmaa (joko rikosoikeuden tai rikostekniikan alalla) ja rikosoikeuden tohtoriohjelman. Voisit myös ilmoittautua MSU: n online -rikosoikeuden maisteriohjelmaan , mikä on sijoittui sijalle 10 Yhdysvaltain uutiset verkkotutkinnon suorittaneiden rikosoikeusohjelmien luettelossa.

Cincinnatin yliopisto - Cincinnati, OH

Klo UC: n rikosoikeuskoulu , sinä pystyt pääaineena/sivuaineena rikosoikeudessa tai avustustutkimuksissa. Edellinen on monitieteinen ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita työskentelemään tuomioistuimen ylläpitäjinä, ehdonalaisina, rikostutkijoina, riskienhallinnassa jne. Se on myös saatavana kokonaan verkossa, joten jos et pääse kampukselle, sinulla on onnea!

Näiden kahden perustutkinnon lisäksi sertifikaatit ovat saatavilla rikosteknisten populaatioiden, kyberturvallisuuden ja korjaavien kuntoutusten erikoistuneemmilla alueilla.

UC tarjoaa myös maisterin (henkilökohtaisesti tai verkossa) ja rikosoikeuden tohtoriohjelma. UC on tällä hetkellä sijoittui sijalle 12 Yhdysvaltain uutiset parhaille verkkotutkinnon suorittaneille rikosoikeusohjelmille.

Kalifornian yliopisto, Irvine - Irvine, Kalifornia

UC Irvinen kriminologian, lain ja yhteiskunnan laitos tarjoaa arvostetun perus- ja jatko -rikosoikeuden ohjelmat, jotka ovat jatkuvasti parhaita Yhdysvaltain uutiset sijoituslistoja (mukaan lukien parhaat online -rikosoikeusohjelmat, joissa UCI on tällä hetkellä sijalla 1 ).

Tieteidenvälinen osasto on vain UC -koulujen kriminologian osasto, ja se yhdistää kriminologian tutkimuksen lain ja yhteiskunnan kanssa. Tiedekunta on erikoistunut moniin aihealueisiin, mukaan lukien psykologia ja laki, rotu ja oikeus sekä jengit ja rikollisuus.

Kriminologian, lain ja yhteiskunnan kandidaatin ohjelma tarjoaa luokat, jotka kattavat monia aiheita, kuten sosiaalinen media ja laki, nuorisorikollisuus, laki ja eriarvoisuus, sukupuoli ja sosiaalinen valvonta sekä maahanmuutto ja rikollisuus. Se myös korostaa kenttätutkimusten merkitystä, sijoittaa opiskelijat usein poliisilaitoksille, koeajavirastoihin ja julkisiin puolustajien toimistoihin.

Lopuksi UCI tarjoaa tohtoriohjelman kriminologiasta, oikeudesta ja yhteiskunnasta sekä kaksi online -maisteriohjelmaa: Master of Advanced Study in Criminology, Law, and Society; ja oikeustieteen ja oikeuspsykologian maisteri.

body_sam_houston_state Sam Houston State University( J. Stephen Conn /Flickr)

Sam Houston State University - Huntsville, Teksas

Sijaitsee noin tunnin Houstonista pohjoiseen, Sam Houston's College of Criminal Justice tarjouksia laaja valikoima rikosoikeuden kursseja (sekä henkilökohtaisesti että verkossa), mahdollisuus opiskella paikallisissa tutkimuslaitoksissa ja lukuisia rikosoikeuden apurahat.

Koululla on tonnia perus- ja jatko -koulutusohjelmia, mukaan lukien seuraavat:

 • BA/BS rikosoikeudessa
 • BA / BS uhritutkimuksissa
 • MA / MS rikosoikeudessa
 • MS oikeuslääketieteessä
 • PhD rikosoikeudessa

Voit ansaita tutkinnon myös verkossa. Verkossa tarjottavia rikosoikeusohjelmia ovat BA/BS rikosoikeudessa, MS rikosoikeudessa ja MS Homeland Security Managementissa. Sam Houston on tällä hetkellä sijoittui sijalle 2 Yhdysvaltain uutiset verkkotutkinnon suorittaneille rikosoikeusohjelmille.

Floridan osavaltion yliopisto - Talahassee, FL

Floridan osavaltion kriminologian ja rikosoikeuden korkeakoulu on koti erinomaiset kriminologia- ja rikosoikeusohjelmat. Tällä hetkellä FSU on sijoittui # 8 Yhdysvaltain uutiset verkkotutkinnon suorittaneille rikosoikeusohjelmille ja #5 parhaiden kriminologisten koulujen luettelossa .

FSU tarjoaa opiskelijoille lukuisia mahdollisuuksia todelliseen tutkimukseen kriminologian ja julkisen politiikan tutkimuksen keskuksensa kautta. Se toimii myös yhdessä Pat Thomasin lainvalvontaakatemian kanssa niin, että opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita ryhtymään poliiseiksi, voivat ansaita virkamiehen todistuksensa tutkintonsa ohella.

Täällä voit ansaita kandidaatin tutkinnon kriminologiasta ja rikosoikeudesta joko perinteisessä tai online -ohjelmassa. Tarjolla on myös kriminologian ja rikosoikeuden maisterin ja tohtorin tutkintoja; nämä sisältävät täysin online-maisterin ja yhden vuoden MS kriminologiassa.

Marylandin yliopisto - College Park, MD

Kotiin #1 kriminologiaohjelma kansakunnassa, UMD: n kriminologian ja rikosoikeuden laitos on loistava valinta rikosoikeudelliseen koulutukseen.

Kriminologian ja rikosoikeuden BA -ohjelmassa opiskelijat ottavat erilaisia ​​luokkia, jotka kattavat aiheita, kuten korjauksia, poliisitoimintaa, tuomioistuimia ja tuomioita sekä kriminologista teoriaa.

UMD: n maisteriohjelma valmistaa opiskelijoita uraan yksityisissä voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä, hallituksessa ja tutkimuslaitoksissa, kun taas sen tohtoriohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita tulemaan rikosoikeuden tutkijoiksi ja opettajiksi.

body_justice_statue

Johtopäätös: Parhaat rikosoikeuskoulut

Rikosoikeus on suosittu opintoala, koska se voi avata ovia monille laki-, hallinto-, turvallisuus- jne. Töille. Vaikka kriminologia on samanlainen kuin kriminologia, rikosoikeus on enemmän itse rikosoikeusjärjestelmän tutkimista ja vähemmän miksi ihmiset tekevät rikoksia.

Rikosoikeuskoulut ovat kaikki koulut, jotka tarjoavat rikosoikeuden pääaineen - ja vielä paremman, rikosoikeuden osaston tai koulun.

Rikosoikeuden tutkintoja on monenlaisia, liitännäistutkinnoista tohtoreihin. Voit myös opiskella joukko liittyviä aloja rikosoikeuskouluissa, kuten kriminologia, rikosoikeus, oikeuslääketiede, sosiologia ja rinnakkaisopinnot.

Parhaissa rikosoikeuskouluissa on oma rikosoikeusosasto, paljon rikosoikeuteen liittyviä kursseja ja tähtitieteellinen tiedekunta. Lisäksi, rikosoikeuden verkkokoulut voivat olla yhtä hyviä kuin ellei parempi kuin perinteiset rikosoikeuskoulut. Joten jos haluat mieluummin ansaita tutkintosi verkossa, siellä on paljon vaihtoehtoja!

Tutkittuaan kymmeniä korkeakouluja, keksimme luettelon yhdeksästä parhaasta rikosoikeuskoulusta. Nämä koulut ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja kaikentyyppisille opiskelijoille, ansaitsetpa mieluummin kandidaatin tutkinnon tai jatkotutkinnon tai mieluummin opiskelet verkossa henkilökohtaisesti.

Missään erityisessä järjestyksessä tässä on jälleen yhdeksän parasta rikosoikeuskoulua:

luokat käydä lukiossa
 • CUNY John Jay College of Criminal Justice
 • Koillis -yliopisto
 • Pennsylvanian osavaltion yliopisto
 • Michigan State University
 • Cincinnatin yliopisto
 • Kalifornian yliopisto, Irvine
 • Sam Houston State University
 • Floridan osavaltion yliopisto
 • Marylandin yliopisto

Riippumatta siitä, mihin näistä kouluista päädyt, saat varmasti hämmästyttävän rikosoikeudellisen koulutuksen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.