81 korkeakoulua, joissa on täysimittainen apuraha

Olet työskennellyt ahkerasti läpi lukion ja olet akateeminen ja koulun ulkopuolinen supertähti. Odotat innolla haasteita, joita korkeakoulu tuo mukanaan. Mutta oletko valmis haasteeseen maksaa yliopistolle?

On paljon tapoja, joilla opiskelijat keksivät rahaa korkea-asteen koulutuksen rahoittamiseen. Tiesitkö kuitenkin, että se voi olla yhtä helppoa kuin saada yksi palkinto? Tässä artikkelissa, annamme sinulle luettelon 81 korkeakoulusta, jotka tarjoavat vähintään yhden täysimittaisen apurahan kattamaan kaikki lukukustannuksesi.



Mikä on täysimittainen apuraha?

Useimpien opiskelijoiden unelma on saada stipendi, joka kattaa kokonaan lukukustannukset. On vaikea uskoa, että siellä on jotain vielä parempaa - koko matkan stipendin. Nämä apurahat ovat erityisiä, koska ne kattavat lukukausien lisäksi myös muut peruskustannukset, kuten huone- ja lautakunnan, kirjat, matkat ja tarvikkeet.

Useimmille yksityiskouluille tämä tarkoittaa, että saat enemmän kuin Katetut kulut 200 000 dollaria näiden apurahojen kanssa.

Toisin kuin taloudellinen apu, jota monet koulut tarjoavat opiskelijoille sen perusteella, mitä heillä ja heidän perheillään on varaa maksaa koulutuksestaan, nämä apurahat perustuvat kokonaan ansioihin.

Ajatuksena on, että nämä koulut pitävät tiettyjä oppilaita erityisinä-niin erikoisina, että he haluavat, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, kun valitset heidän koulunsa. Tämän seurauksena he yrittävät kovasti saada sinut haluamaan kumppaninsa seuraavien neljän vuoden ajan.

Millaiset koulut tarjoavat täyden lukukauden apurahoja?

Kun selaat alla olevaa koululuetteloa, tunnistat todennäköisesti ainakin osan nimistä. Monet tämän luettelon kouluista ovat erittäin hyviä kouluja, mutta muutamia merkittäviä poikkeuksia lukuun ottamatta et todennäköisesti näe maan huippukouluja jakamaan täysikokoisia apurahoja. Miksi tämä on?

Koko matkan apurahat on tarkoitettu houkuttelemaan huippu-houkuttelevia opiskelijoita, joilla on paljon valintoja. Se on koulun tapa kertoa, että opiskelijaryhmässä sinä todella erottua. Nämä täysikokoiset apurahat perustuvat ansioihin, Tämä tarkoittaa, että arvosanoissasi, koulun ulkopuolisissa toiminnoissa ja/tai johtamistaidoissasi olet työskennellyt enemmän tai saavuttanut enemmän kuin keskimääräinen opiskelija.

Kilpailukykyisimmissä kouluissa täysmatkat ovat erittäin harvinaisia. Lähes kaikki näiden koulujen hakijat tulevat olemaan menestyjiä kaikkialla, mikä tekee paljon vaikeammaksi valita todelliset tähdet.

Ovatko kansainväliset opiskelijat oikeutettuja näihin apurahoihin?

Valitettavasti suurin osa kaikenlaisista apurahoista on vain Yhdysvaltain kansalaisten tai ainakin Yhdysvalloissa asuvien ihmisten käytettävissä. Alla olevassa artikkelissa mainitaan joitain apurahoja, joihin kansainväliset opiskelijat ovat oikeutettuja, mutta se ei ole täydellinen luettelo.

Jos olet kansainvälinen opiskelija ja olet kiinnostunut tietystä täysi-apurahasta, suosittelemme tutkimaan apurahan verkossa nähdäksesi, mainitaanko siinä, ovatko kansainväliset opiskelijat kelpoisia. Jos et löydä tietoja verkosta, seuraavana vaihtoehtona pitäisi olla ottaa yhteyttä koulun apurahatoimistoon ja kysyä heiltä kansainvälisten opiskelijoiden apurahoista.

Mistä sinun pitäisi etsiä täyden apurahan?

Jos haluat täydellisen kyydin, kannattaa ehkä katsoa kouluissa, jotka ovat turvallisia arvosanoillesi, testituloksillesi ja koulun ulkopuolisille saavutuksille. Jos pisteet ovat paljon korkeammat kuin keskimäärin hyväksytty opiskelija, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada apurahaa.

Voit myös harkita korkeakouluista, joista et ole ennen kuullut. Monet näistä kouluista tarjoavat huipputason akateemisia kokemuksia, mutta niiltä puuttuu muiden koulujen nimitunnus. Näin he yrittävät houkutella supertähtiopiskelijoita, jotka voivat auttaa nostamaan heidän profiiliaan.

Tietenkin, vaikka haetkin alla olevan luettelon kouluihin, odottaa kilpailun olevan kovaa. Älä pankki kaikkea saadaksesi jonkin näistä apurahoista - ne ovat erittäin vaikeita! Siksi on tärkeää noudattaa myös muita korkeakoulujen rahoja, kuten perinteistä tarpeisiin perustuvaa taloudellista tukea ja muita itsenäisiä ansioihin perustuvia apurahoja.

Suosituimmat kansalliset koulut, jotka tarjoavat täyden apurahan

Seuraavat koulut ovat Yhdysvaltojen 50 parhaan kansallisen yliopiston joukossa Yhdysvaltain uutiset . Harkitse tätä luetteloa säännön poikkeuksena: nämä ovat harvinaisia, huippuluokan yliopistoja, jotka tarjoavat ansioihin perustuvia apurahoja tavallisten tarvepohjaisten apurahojen lisäksi. Koulut järjestetään järjestyksessä.

Chicagon yliopisto (Chicago, Illinois)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha kattaa lukukausimaksut ja maksut, huoneen ja hallituksen sekä 10 000 dollarin rikastusrahaston nuorempi ja vanhempi vuotta koulun opiskelijoille, jotka osoittavat johtajuutta, sitkeyttä, apurahaa, palvelua ja innovaatioita. Kansainväliset opiskelijat voivat hakea sitä.

Duke University (Durham, Pohjois -Carolina)

Robertsonin tutkijoiden johtajuusohjelma

Tämä apuraha maksaa täyden lukukausimaksun, palkkiot sekä huoneen ja hoidon. Se myöntää rahoitusta jopa kolmelle kotimaiselle kesäkokemukselle. Voittajat ovat tyypillisesti opiskelijoita, jotka osoittavat tarkoituksellisen johtajuuden, älyllisen uteliaisuuden, luonteen vahvuuden ja yhteistyöhengen.

Vanderbiltin yliopisto (Nashville, Tennessee)

Ingramin apurahaohjelma

Tämä apuraha antaa täyden opetuksen ja stipendit kesähankkeisiin. Opiskelijat valitaan perustuen sitoutumiseen yhteisöpalveluun, henkilökohtaisen luonteen vahvuuteen ja johtamispotentiaaliin.

Cornelius Vanderbilt -apuraha

Tämä apuraha antaa täyden opetuksen ja kertaluonteisen stipendin käytettäväksi kesällä ulkomailla opiskeluun tai tutkimustyöhön. Valinta perustuu akateemiseen saavutukseen, älyllisiin lupauksiin, johtajuuteen ja panoksiin luokan ulkopuolella.

Notre Damen yliopisto (Notre Dame, Indiana)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden ja palkkiot sekä 12 000 dollaria rikastusrahastoja. Jokainen voittaja saa myös tiedekunnalta ammatillisen mentorin. Opiskelijoiden on nimettävä pääsytoimisto. Valinta perustuu johtajuuteen, sitkeyteen, apurahaan, palveluun ja innovaatioon. Viisi apurahaa jaetaan vuosittain.

Washingtonin yliopisto St.Louisissa (St.Louis, Missouri)

John B.Ervin-tutkijoiden ohjelma

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden ja 2500 dollarin vuosittaisen stipendin. Hakijoiden tulee menestyä akateemisesti, haastaa itsensä, osoittaa oma -aloitteisuutta ja johtajuutta yhteisöissään, tuoda yhteen erilaisia ​​ryhmiä, sitoutua yhteiskunnalliseen palveluun, palvella historiallisesti heikoimmassa asemassa olevia väestöryhmiä ja/tai kestää sinnikkäästi haastavissa olosuhteissa.

Annika Rodriguezin tutkijoiden ohjelma

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen ja tarjoaa 2500 dollarin vuotuisen stipendin. Palkinnot perustuvat akateemiseen saavutukseen (vahvat arvosanat ja SAT / ACT-pisteet), sitoutumiseen palvella historiallisesti heikommassa asemassa olevia väestöjä, kykyyn tuoda erilaisia ​​ihmisiä yhteen, hakemusvastauksiin ja esseeseen sekä suosituksiin, jotka on saatu osana hakulomaketta. Kansainväliset opiskelijat ovat oikeutettuja tähän apurahaan.

Danforth-tutkijoiden ohjelma

Tämä apuraha kattaa kokonaan tai osittain opetuksen.Opiskelijat voivat hakea Danforth Scholars -ohjelmaan valmistuttuaan ja jättäneet hakemuksen. Hakijoiden on toimitettava erillinen hakemus ja lisäsuosituskirje.

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huonehoidot ja tarvikkeet; se antaa myös 10000 dollarin rikastusrahaston. Valinta perustuu hakijan akateemiseen saavutukseen, johtajuuteen, sitkeyteen, stipendiin, palveluun ja innovaatioihin.

Emory-yliopisto (Atlanta, Georgia)

Emory Scholars -ohjelma

Tämä apuraha antaa täyden opetuksen ja rikastuksen stipendit, ja se myönnetään vain Emoryn huippuopiskelijoille. Hakuaika päättyy marraskuun 15.

Kalifornian yliopisto, Los Angeles (Los Angeles, CA)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden ja rikastamisrahaston jopa 12 000 dollaria. UCLA: n on nimettävä tämä apuraha sellaisten ominaisuuksien perusteella kuin johtajuus, apuraha, yhteisöpalvelu ja innovaatiot. Jopa 10 apurahaa jaetaan vuosittain: viisi kansallisesti ja viisi Kalifornian asukkaille. Hakukutsut lähetetään sähköpostitse helmikuun 1. päivään mennessä, ja hakemukset lähetetään helmikuun puolivälissä.

Etelä -Kalifornian yliopisto (Los Angeles, Kalifornia)

Morkin perheen apuraha

Tämä apuraha antaa täyden opetuksen ja 5000 dollarin stipendin. USC: n tiedekunta valitsee finalistit haastatteluihin. Vastaanottajien keskimääräiset SAT- ja ACT-pisteet ovat 1–2%: lla kaikista opiskelijoista valtakunnallisesti. Muita huomioitavia tekijöitä ovat akateeminen saavutus, lahjakkuus, sitkeys, innovaatio, osallistuminen ja johtajuus. Enintään 10 apurahaa jaetaan vuosittain. Finalisteille ilmoitetaan stipendin myöntämisestä 1. huhtikuuta mennessä.

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden ja 5000 dollarin vuotuisen rikastamisrahaston (yhteensä 20000 dollaria neljän vuoden aikana). USC: n tiedekunta valitsee ehdokkaat haastatteluihin. Vastaanottajien keskimääräiset SAT- ja ACT-pisteet ovat 1–2%: lla kaikista opiskelijoista valtakunnallisesti. Lisäksi voittajat valitaan akateemisten saavutusten, lahjakkuuden, sitkeyden, innovaation, osallistumisen ja johtajuuden perusteella. Viisi apurahaa jaetaan vuosittain. Finalisteille ilmoitetaan apurahan myöntämisestä 1. huhtikuuta mennessä.

Edustajan apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Vastaanottajien keskimääräiset SAT- ja ACT-pisteet ovat 1–2%: lla kaikista opiskelijoista valtakunnallisesti. Lisäksi voittajat valitaan tekijöiden, kuten akateemisten saavutusten, lahjakkuuden, sinnikkyyden, innovatiivisuuden, osallistumisen ja johtajuuden, perusteella. Apurahoja jaetaan vuosittain noin 100. Ehdokkaat valitaan haastatteluihin helmikuuhun mennessä, ja finalisteille ilmoitetaan stipendipalkinnosta 1. huhtikuuta mennessä. Kansainväliset opiskelijat ovat oikeutettuja tähän apurahaan.

Virginian yliopisto (Charlottesville, Virginia)

Jeffersonin apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huone- ja lautapalvelut, kirjat, rikastamisohjelman ja henkilökohtaiset kulut. Opiskelijat nimittää hänen koulunsa suoraan (ja heidän on myös osallistuttava kelvolliseen kouluun). Enintään 36 apurahaa jaetaan vuosittain.

Wake Forest University (Winston-Salem, Pohjois-Carolina)

Nancy Susan Reynoldsin apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen ja tarjoaa stipendin. Valinta perustuu apurahoihin, saavutuksiin ja henkilökohtaisiin haastatteluihin. Hakuaika päättyy 1. joulukuuta.

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha kattaa täydet lukukausimaksut, palkkiot, huonehoidot, kirjat ja henkilökohtaiset kulut; se tarjoaa myös rikastustukea jopa 15 000 dollaria. Valinta perustuu koulutuksen saavutuksiin, akateemiseen motivaatioon, kypsyyteen ja luonteeseen. Enintään viisi apurahaa jaetaan vuosittain.

Michiganin yliopisto (Ann Arbor, Michigan)

Postimerkkien apuraha

Tämä vuotuinen apuraha kattaa kaikki osallistumiskustannukset ja jopa 10000 dollaria rikastamisvaroja noin 18 opiskelijalle, jotka on otettu vastaan ​​varhaisessa toiminnassa. Valinta perustuu akateemiseen saavutukseen, poikkeukselliseen kykyyn, johtajuuteen sekä palvelun ja yhteisön osallistumiseen.

University of North Carolina at Chapel Hill (Chapel Hill, Pohjois -Carolina)

Morehead-Cain-tutkijat

Tämä apuraha kattaa täyden lukukauden, maksut, asumisen, kirjat, ateriat, kirjat, kannettavan tietokoneen, tarvikkeet ja rahoituksen tutkimukseen ja kesämahdollisuuksiin. Se on avoin nimetyn koulun opiskelijoille. Nykyiset nimittävät koulut sijaitsevat kaikkialla maailmassa.

Robertsonin tutkijoiden johtajuusohjelma

Tämä apuraha antaa täyden opetuksen, maksut ja huoneen ja hallituksen sekä rahoituksen jopa kolmeen kotimaiseen kesäkokemukseen. Se myönnetään opiskelijoille, jotka osoittavat määrätietoista johtajuutta, älyllistä uteliaisuutta, luonteen vahvuutta ja yhteistyöhenkeä.

mikä on ac 4.0 -asteikolla

Boston College (Chestnut Hill, Massachusetts)

Gabellin presidentin tutkijaohjelma

Tämä apuraha maksaa täyden opetuksen ja tarjoaa kesämahdollisuuksia Boston Collegessa valituille varhaisen toiminnan hakijoille. Noin 15 palkintoa jaetaan vuosittain. Varhaisen toiminnan hakuaika on 1. marraskuuta, ja opiskelijat kutsutaan haastatteluihin tammikuun lopulla tai helmikuun alussa.

William ja Maryn yliopisto (Williamsburg, Virginia)

Williamin ja Maryn postimerkkien 1693 apuraha

Postimerkit 1693 tutkijaa saavat täyden valtion opetuksen, palkkiot, huoneen ja aluksen sekä 5000 dollaria itsenäisistä hankkeista. (Valtion ulkopuoliset opiskelijat ovat tukikelpoisia, mutta heidän on maksettava valtion ja sen ulkopuolisten kustannusten välinen ero.) Kaikki hakijat harkitsevat apurahoja ja valintalautakunta ottaa heihin yhteyttä lähettääkseen lisämateriaalia, jos heidät valitaan semifinalisteiksi. .

William ja Mary -tutkijat

William ja Mary Scholars saavat täyden kattavuuden valtion opetuksesta ja maksuista. Apurahoja tarjotaan akateemisesti vahvoille hakijoille, jotka ovat voittaneet vastoinkäymiset ja/tai lisäävät kampuksen monimuotoisuutta. Kaikki korkeakouluun hakijat otetaan huomioon.

Georgia Institute of Technology (Atlanta, Georgia)

Postimerkit Presidentin tutkijaohjelma

Tämä apuraha antaa täyden lukukausimaksun, maksut, huoneen ja hallituksen, kirjat, tarvikkeet, kannettavan tietokoneen ja 15 000 dollaria rikastumisrahoitusta. Se myönnetään 1%: lle Georgia Techin opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet omistautumistaan ​​johtajuuteen ja palveluun. Harkittavaksi opiskelijoiden on haettava varhaisen hakemuksen määräaikaan, 15. lokakuuta mennessä.

Rochesterin yliopisto (Rochester, New York)

Alan ja Jane Handler saivat apurahan

Tämä apuraha on yhdistelmä ansioihin ja tarpeisiin perustuvaa tukea. Palkinto takaa täyden opetuksen, yksilöllisen mentoroinnin ja jopa 5000 dollaria ammatilliseen tai akateemiseen rikastumiseen. Valinta perustuu taloudelliseen tarpeeseen, akateemiseen huippuosaamiseen, johtajuuteen ja vaikeiden haasteiden hallintaan.

Bostonin yliopisto (Boston, Massachusetts)

Edustajan apuraha

Tämä apuraha myöntää täyden lukukauden ja maksut. Opiskelijoilla on oltava poikkeukselliset akateemiset valtakirjat ja heillä on oltava älyllistä ja luovaa seikkailunhaluisuutta. Hakuaika päättyy 1. joulukuuta. Opiskelijat täyttävät säännöllisen yhteisen hakemuksen ja lähettävät vastauksen esseeään johonkin edunvalvojan apurahakehotteesta. heidän on myös täytettävä lyhyt essee. Noin 20 opiskelijaa valitaan vuosittain.

Tulanen yliopisto (New Orleans, Louisiana)

Dekaanin kunnia -apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Valinta perustuu yleisiin saavutuksiin ja luovaan projektiin. Joka vuosi myönnetään enintään 75 apurahaa. Toimitusaika on 5. joulukuuta.Dekaanien kunnia -apurahan voittajien kolmen viime vuoden aikana ACT -pisteet olivat yli 31 tai SAT -pisteet yli 1400.

Paul Tulane -palkinto

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Valinta perustuu yleisiin saavutuksiin ja muihin kirjoituskomponentteihin. Enintään 50 apurahaa jaetaan vuosittain. Hakuaika päättyy 5.12.Viimeisen kolmen vuoden aikana Paul Tulane -palkinnon voittajien ACT-pisteet olivat yli 31 tai SAT-pisteet yli 1400.

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha myöntää koko osallistumiskustannukset ja lisärahoitusrahoituksen. Opiskelijoiden on haettava dekaanien kunniastipendiä tai Paul Tulane -palkintoa, ja heidät nimitetään tuosta hakijajoukosta. Valinta perustuu tutkijoihin, johtajuuteen, sinnikkyyteen ja innovaatioihin. Apurahoja jaetaan vuosittain noin viisi.

Wisconsinin yliopisto (Madison, Wisconsin)

Kanslerin apurahaohjelma

Kanslerin tutkijat saavat täyden lukukauden apurahan ja 400 dollarin kirjan stipendin joka lukukausi. Heidän on ylläpidettävä 3,0 GPA- ja kokopäiväistä opiskelija-asemaa pysyäkseen oikeutettuina palkintoon koko korkeakouluuransa ajan. Hakijoiden on täytettävä tietyt kelpoisuusvaatimukset rodun / etnisen alkuperän ja sosioekonomisen taustan perusteella.

Itärannikon koulut

Amerikan yliopisto (Washington, DC)

Frederick Douglass -apurahaohjelma

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden sekä rahaa palkkioihin, huoneisiin ja lautoihin sekä kirjoihin. Kilpailukykyinen hakija tarvitsee vähintään 3,8 painottamattoman tai 4,0 painotetun GPA: n. ACT / SAT-pisteet ovat valinnaisia, ja etusija annetaan ensimmäisen sukupolven opiskelijoille. Palkintoilmoitukset alkavat 1. huhtikuuta.

Barry University (Miami Shores, Florida)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha on tarkoitettu täydelliseen opetukseen, huoneeseen ja ruokaan, kirjoihin ja kuljetukseen. Se tarjoaa myös voittajille 6000 dollaria mennä kohti opiskelua ulkomailla tai muuta oppimiskokemusta. Sinulla on oltava vähintään 3,5 GPA ja todistettava, että olet osallistunut aktiivisesti yhteiskuntapalveluun ja johtamiseen. Hakuaika päättyy 1. helmikuuta.

Amerikan katolinen yliopisto (Washington, DC)

Arkkihiippakunnan apuraha

Tämä apuraha on tarkoitettu kattavan lukukauden kattamiseen. Sinulla on oltava painottamaton GPA 3,8 tai enemmän, ansaittava korkeat SAT/ACT -pisteet ja oltava luokkasi kärjessä voidaksesi saada apurahaa. Kaikki perustutkinnon hakijat, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat , pidetään tässä palkinnossa.

Elizabethtown College (Elizabethtown, Pennsylvania)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha tarjoaa täyden opetuksen, 6000 dollaria rikastusrahastoja ja henkilökohtaisen mentorin. Palkinnot myönnetään korkealle akateemiselle tasolle, joka on osoittanut johtajuutta, sitkeyttä, apurahaa, palvelua ja innovaatioita. Voittajat valitsee Stamps Family Charitable Foundation. Viisi palkintoa jaetaan vuosittain, ja hakuaika päättyy 1. helmikuuta.

Fordhamin yliopisto (New York, New York)

Presidentin apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden lukukausimaksun ja huoneen, ja se voidaan uusia kaikille korkeakoulun vuosille. Nämä palkinnot menevät yleensä opiskelijoille, jotka sijoittuvat lukion luokkien 1-2 prosentin joukkoon. Palkintoilmoitukset ovat vuosittain noin 1. huhtikuuta.

Semifinalistien apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Palkintoon oikeutettuja ovat kansallisten ansioiden tai kansallisten latinalaisamerikkalaisen tunnustamisen apurahaohjelmien semifinalistit tai finalistit, joilla on A-keskiarvo ja jotka ovat parhaiden 2-3%: n joukossa.

George Washington University (Washington, DC)

Stephen Joel Trachtenberg -apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huonehoidot ja kirjakorvauksen. Se myönnetään vain opiskelijoille, jotka asuvat Washington DC: ssä, jotka ovat käyneet akkreditoitua lukiota alueella ja jotka hakevat taloudellista tukea.

Northeastern University (Boston, Massachusetts)

Soihtuopettajien ohjelma

Joka vuosi 10 ensimmäisen sukupolven opiskelijaa saavat kattavuuden koko lukukausimaksusta, maksuista ja huone- ja majoitusmaksusta; he pääsevät myös osallistumaan kesän upotusohjelmaan. Hakijan tulee nimittää perheenjäsen, joka tuntee opiskelijan hyvin.

Providence College (Providence, Rhode Island)

Roddy -apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot sekä huoneen ja hoidon. Apuraha myönnetään lukiokoulutuksen perusteella; erillistä hakemusta ei tarvita. Se on kuitenkin vain opiskelijoille, jotka haluavat uransa lääketieteen alalla.

Rollins College (Winter Park, Florida)

Alfond Scholars -ohjelma

Tämä ohjelma myöntää vuosittain jopa 10 täysi-apurahaa vapaiden taiteiden korkeakoululle saapuville fuksille. Jokainen apuraha kattaa täyden opetuksen sekä huoneen ja hallituksen. Apurahat voidaan uusia enintään neljään vuoteen.

Stevens Institute of Technology (Hoboken, New Jersey)

Ann P.Neupauer -apuraha

Tämä erittäin arvostettu apuraha kattaa koko opetuksen. Palkinto voidaan uusia neljäksi vuodeksi, kunhan ylläpidät 3.2 tai parempaa GPA -arvoa ja täytät tietyt vaatimukset akateemiset vaatimukset .

Stevensonin yliopisto (Stevenson, Maryland)

Presidentin apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen, se voidaan uusia kaikille neljälle yliopistovuodelle ja se on avoin kaikille fuksi hakijoille. Apurahahakemusten jättöaika on 1. marraskuuta.

St. Lawrence University (Canton, New York)

Edustajan apuraha

Tämä apuraha kattaa lukukauden kustannukset neljän vuoden ajan. Sitä tarjotaan ensimmäiselle vuodelle aloittaville uros- ja naisopiskelijoille. Valinta perustuu akateemiseen huippuosaamiseen, luonteeseen ja johtajuuteen.

Syrakusan yliopisto (Syracuse, New York)

Kruunatut tutkijat

Tämä apuraha tarjoaa täyden opetuksen, pääsyn kunniaohjelmaan ja mahdollisuuden saada lisärahoitusta ulkomailla oleviin opintoihin. Se myönnetään taiteiden pääaineen jatko-opiskelijoille. Hakemus tapahtuu vain kutsusta, ja taiteiden korkeakoulu valitsee vastaanottajat.

Haudenosaunee-apurahat

Tämä apuraha on tarkoitettu jonkin Haudenosaunee-kansakunnan sertifioiduille kansalaisille. Erityisesti lupausapurahan hakijoiden on asuttava Haudenosaunee -alueella vähintään neljä vuotta ennen ilmoittautumista. Molemmat ohjelmat kattavat täyden lukukauden ja pakolliset maksut. Hakijat voivat olla fuksi tai siirto -opiskelijoita.

Buffalon yliopisto (Buffalo, New York)

Millonzi Distinguished Honors -apuraha

Buffalon yliopisto tarjoaa yhden vuosittaisen täyden ratsastuksen apurahan, joka kattaa lukukausimaksut ja maksut, hyväksytylle fuksille, joka kunnioittaa luovaa tai esittävää taidetta opiskelevaa opiskelijaa. Saadaksesi kelpoisuuden, sinulla on oltava painottamaton lukion keskiarvo 90 ja joko 1300 SAT-pisteet tai a 27 ACT-pisteet. Sinun on myös käännettävä apurahahakemus, suoritettava haastattelu ja tehtävä koe tai käännettävä työsi salkku (kumpi on merkityksellinen alallesi).

Delaware -yliopisto (Newark, Delaware)

Eugene du Pont -muistomerkit

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen, huoneen ja hallituksen sekä 2500 dollarin rikastamisavustuksen akateemiseen toimintaan, kuten ulkomaille opiskeluun. Hakeminen tapahtuu vain kutsulla, ja kutsut lähetetään kunkin vuoden tammikuussa.

Marylandin yliopisto, College Park (College Park, Maryland)

Banneker / Key Scholars -ohjelma

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen, huoneen ja aluksen sekä kirjat. Hakeminen tapahtuu vain valintalautakunnan kutsusta. Voittajat voivat saada jopa 5000 dollaria tutkimukseen, matkustamiseen, ulkomailla opiskeluun ja harjoitteluun. Kolme apurahaa jaetaan vuosittain.

Miamin yliopisto (Coral Gables, Florida)

Hammond-apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Voittajat valitaan akateemisen huippuosaamisen ja osoitetun intohimon perusteella henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Postimerkkien apuraha

Miamin yliopiston postimerkkien tutkijat saavat täyden lukukausimaksun, maksut, huoneen ja hallituksen, oppikirjat, tietokoneavustuksen ja jopa 12 000 dollaria rikastumisvaroja. Kaikki yliopiston hakijat otetaan vastaan ​​Stamps -apurahoihin.

George W. Jenkinsin apuraha

Tämä apuraha tarjoaa täyden lukukausimaksun, palkkiot, huonehoidot, yliopiston sairausvakuutuksen ja kannettavan tietokoneen korvauksen. Ehdokkaat on nimettävä tähän palkintoon lukion ohjaajiensa toimesta. Valinta perustuu yhdistelmään taloudellisista tarpeista, akateemisista ansioista ja esseestä vastoinkäymisten voittamisesta.

Isaac Bashevisin laulajaapuraha

Tämä apuraha tarjoaa täyden opetuksen. Finalistit nimittää pääsykomitea; erillistä hakuprosessia ei ole. Hakijoiden on haettava varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä 1 saadakseen tukikelpoisia. Myös kansainväliset opiskelijat ovat oikeutettuja tähän apurahaan.

Marta S. ja L. Austin Weeks -apuraha

Tämä apuraha tarjoaa täyden opetuksen. Hakijoiden on haettava hakemusta varhaisen toiminnan tai varhaisen päätöksen 1 avulla.

Pittsburghin yliopisto (Pittsburgh, Pennsylvania)

Kanslerin apuraha

Vastaanottajat saavat täyden lukukausimaksun, maksut, huoneen ja majoituksen, 500 dollarin stipendin kirjoille ja 2000 dollaria ulkomailla opiskelemiseen tai tutkimukseen. Apurahan valintalautakunnan on nimettävä hakijat.

Postimerkkien apuraha

Viidelle tulevalle Pennsylvanian fuksille tarjotaan postimerkkipalkinto, joka kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huoneen ja aluksen, henkilökohtaisen ja akateemisen korvauksen sekä jopa 17 400 dollaria rikastamisvaroja.

Monimuotoisuusapurahat

Pittsburghin yliopisto tarjoaa neljä nimettyä apurahaa aliedustettujen ryhmien hakijoille: yksi tekniikan, yksi taiteiden ja tieteiden, yksi liike -elämä ja yksi hoitotyö. Apurahat kattavat täyden lukukauden, maksut, huoneen ja hallituksen, 500 dollarin kirjapalkinnon ja 2 000 dollarin apurahan tutkimukseen tai opiskeluun ulkomailla.

Nordenberg Leadership Scholars -ohjelma

Nordenberg-tutkijat saavat täyden opetuksen, kansainvälisen kokemuksen ja apua työharjoittelujen varmistamiseksi koko yliopiston ajan. Palkintoon valitaan vuosittain viisi erinomaista valmistunutta Pennsylvanian lukioista.

Keskilännen koulut

Carthage College (Kenosha, Wisconsin)

Lincoln -apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen huoneen ja hallituksen lisäksi. Hakijoiden on täytettävä erillinen presidentin apurahahakemus (yleensä saatavana lokakuussa) ja kirjoitettava henkilökohtainen lausunto. Kolme apurahaa jaetaan vuosittain.

Clausen -apuraha

Tämä apuraha kattaa vain koko opetuksen. Hakijoiden on täytettävä erillinen presidentin apurahahakemus ja kirjoitettava henkilökohtainen lausunto. Kolme apurahaa jaetaan vuosittain.

Ruud -apuraha

Kuten yllä oleva Clausen-apuraha, tämä apuraha kattaa vain koko opetuksen. Hakijoiden on täytettävä erillinen presidentin apurahahakemus ja kirjoitettava henkilökohtainen lausunto. Kolme apurahaa jaetaan vuosittain.

Drake University (Des Moines, Iowa)

Kansallinen alumni-apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot sekä huoneen ja hoidon. Oppilaiden tulee olla vähintään 31 ACT-pistettä tai SAT-pisteet vähintään 1430, olla lukioluokkiensa viiden parhaan joukossa, ja niiden GPA on vähintään 3,8. Enintään kuusi apurahaa jaetaan vuosittain, ja hakemusten jättämisen määräaika on 1. joulukuuta.

Hiram College (Hiram, Ohio)

Edustajan apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Arviointi tapahtuu kokonaisvaltaisesti.

Indiana University Bloomington (Bloomington, Indiana)

Wellsin tutkijaohjelma

Tämä apuraha kattaa kaikki osallistumiskustannukset neljän vuoden ajan. Mahdollisia vastaanottajia voivat nimetä lukiot, pääsytoimisto tai IU -tiedekunnan jäsen. Palkinnon saa vuosittain 18-22 opiskelijaa.

Illinois Institute of Technology (Chicago, Illinois)

Duchossois Leadership Scholars -ohjelma

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen, huoneen ja hallituksen, kesän koulutuskokemukset, syksyn retriitin ja mentoroinnin. Sinulla on oltava vähintään 3,5 GPA ja standardoidut testitulokset kansallisten 10 prosentin parhaan joukossa, jotta voit osallistua. Yli 200 000 dollarin tulotason kotitalouksien opiskelijat eivät ole kelpoisia. Hakuaika päättyy 1. joulukuuta.

Miamin yliopisto (Oxford, Ohio)

Yliopiston ansio-apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Tukikelpoisten opiskelijoiden SAT-pisteiden on oltava vähintään 1480 tai ACT -pisteet vähintään 33, 3,5 GPA tai korkeampi ja tiukka akateeminen kurssikuorma. Ensisijainen huomio kaikista apurahoista ja kunniaohjelmista annetaan opiskelijoille, jotka hakevat yliopiston pääsyä 1. joulukuuta mennessä.

suuri gatsby amerikkalainen unelma

Michigan State University (East Lansing, Michigan)

Alumnin arvostettu apuraha

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden, palkkiot, huoneen ja hoidon sekä 1000 dollarin stipendin vuosittain. Tukikelpoiset opiskelijat kutsutaan suorittamaan apurahatesti ja hakemaan. Määräaika on 1. marraskuuta, ja vuosittain jaetaan enintään 15 palkintoa.

Arvoisa fuksi-apuraha

Tämä apuraha maksaa täyden lukukausimaksun ja palkkiot, ja se myönnetään alumnien arvostetun apurahan toiselle sijalle (katso yllä). Päteville opiskelijoille myönnetään vuosittain 20 apurahaa.

Oberlin College (Oberlin, Ohio)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha tarjoaa täyden lukukausimaksun, palkkiot ja 5000 dollaria rikastusvaroja, joita voittaja voi käyttää milloin tahansa neljän yliopistovuotensa aikana. Kaikki Oberliniin hyväksytyt hakijat otetaan automaattisesti huomioon palkinnossa, eikä erillistä apurahahakemusta ole.

Ohio State University (Columbus, Ohio)

Eminence Fellows -apuraha

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden ja 3000 dollarin rikastusrahaston. Vastaanottajat ovat yleensä lukion luokkien kolmen parhaan prosentin joukossa ja heidän ACT -pisteet ovat 34+ tai SAT-pisteet 1520+.

Morrill-apurahaohjelma

Tämä apurahaohjelma on suunnattu akateemisesti vahvoille hakijoille, jotka edistävät kampuksen monimuotoisuutta. Palkintoja on kolme tasoa: Eristys, Näkyvyys ja Huippuosaaminen. Distinction-palkinnot kattavat kaikki osallistumiskustannukset, Prominence-palkinnot kattavat kaikki lukukustannukset ja Excellence-palkinnot kattavat valtion opetuksen.

Purduen yliopisto (West Lafayette, Indiana)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha antaa täyden lukukauden plus 10 000 dollaria rikastustoiminnasta. Valinta perustuu johtajuuteen, tutkijoihin, koulun ulkopuoliseen toimintaan ja henkilökohtaiseen historiaan. Hakeminen on vain kutsusta. Opiskelijoiden, jotka haluavat tulla apurahaksi, on haettava pääsyä Purdueen 1. marraskuuta mennessä.

Illinoisin yliopisto (Champaign, Illinois)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha kattaa osallistumisen kokonaiskustannukset ja tarjoaa lisärahoituksen rikastustoimiin, kuten ulkomailla opiskeluun, työharjoitteluun ja tutkimukseen. Noin viisi apurahaa jaetaan vuosittain.

James Hunter Anthony & Gerald E.Blackshear Endowment

Tämä apuraha tarjoaa täyden lukukauden ja palkkiot enintään neljäksi vuodeksi, kunhan palkinnon saajat ylläpitävät 3,0 GPA: ta. Ainoastaan ​​Illinoisin lukion valmistuneet opiskelijat ovat oikeutettuja.

Eteläiset koulut

Agnes Scott College (Decatur, Georgia)

Marvin B.Perryn presidentin apurahat

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen huoneen ja hallituksen lisäksi. Lupaavat hakijat kutsutaan hakemaan.

Goizueta-säätiön apurahat

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen sekä huoneen ja hoidon. Sitä tarjotaan yhdelle opiskelijalle vuosittain, ja etusija annetaan latinalaisamerikkalaisille/latinalaisille naisille, jotka ovat osoittaneet sekä akateemista huippuosaamista että taloudellista tarvetta. Hakijoiden on asuttava Yhdysvalloissa, jotta he voivat saada hakemuksen, mutta heidän ei tarvitse olla Yhdysvaltain kansalaisia.

Birmingham-Southern College (Birmingham, Alabama)

Tunnettujen tutkijoiden palkinto

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Tukikelpoiset opiskelijat kutsutaan hakemaan. Vastaanottajat valitaan arvosanojen, standardoitujen testitulosten, koulun ulkopuolisten toimintojen, haastattelun ja esseen perusteella.

Clemson University (Clemson, Etelä -Carolina)

Kansalliset tutkijat -ohjelma

Tämä apuraha kattaa täyden lukukauden ja maksut; huone-, lauta- ja tarvikelisä; ja kesäryhmäopiskelu ulkomailla. Valinta perustuu erinomaisiin akateemisiin saavutuksiin, johtajuuteen, palveluun ja koulun ulkopuoliseen toimintaan.

Davidson College (Davidson, Pohjois -Carolina)

John M. Belkin apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden lukukausimaksun, maksut, huoneen ja hallituksen sekä jopa 6 000 dollaria erityisopintorahaa. Se myönnetään opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellisia lupauksia tutkijoiden, luonteen, johtajuuden ja palvelun suhteen. Opiskelijan on nimettävä ohjaaja tai ylläpitäjä. Enintään kahdeksan palkintoa jaetaan vuosittain.

Lowell L.Bryan -apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden lukukausimaksun ja palkkiot yhdelle nais- ja miesurheilijalle jokaisessa ensimmäisen luokan luokassa. Se myönnetään opiskelijoille, jotka'' vaikuttavat superlatiivisesti heidän urheiluunsa sekä akateemiseen ja opetussuunnitelman elämään Davidsonissa. ''

Charles-apuraha

Tämä apuraha kattaa täydet lukukausimaksut, palkkiot, huonehoidot, kirjakorvauksen, matkakulut ja henkilökohtaiset kulut. Tukikelpoiset opiskelijat ovat Chicagon julkisten lukioiden valmistuneita, joilla on vahvat tieteet akateemisesta ja henkilökohtaisesta saavutuksesta ja jotka osoittavat myös taloudellista tarvetta. Etusija annetaan värillisille opiskelijoille, erityisesti latinalaisamerikkalaisille/latinalaisille opiskelijoille. Opiskelijan on nimettävä ohjaaja tai ylläpitäjä. Palkintoja jaetaan enintään kolme vuodessa.

Furmanin yliopisto (Greenville, Etelä -Carolina)

James B. Duke -apuraha

Tämä apuraha maksaa täyden lukukausimaksun ja myöntää jopa 5000 dollaria stipendejä kesän opiskelukokemuksista. Valinta perustuu poikkeuksellisiin akateemisiin saavutuksiin ja henkilökohtaisiin saavutuksiin.

Hendrix College (Conway, Arkansas)

Haysin muistomerkki

Tämä apuraha kattaa täyden lukukauden, pakolliset maksut, asuinhuoneen, rajoittamattoman hallituksen suunnitelman. Kelpoisuus edellyttää, että sinulla on 3,6 GPA ja 32 ACT tai 1410 SAT-pisteet. Hakijoiden on haettava varhaisia ​​toimia korkeakoulussa ja jätettävä erillinen hakemus apurahalle 1. helmikuuta mennessä.

Hendrix College -apuraha

Tämä apuraha antaa sinulle missä tahansa 18000 dollarista täydelliseen opetukseen. Voittajat valitaan tekijöiden, kuten GPA, testitulokset, suositukset, johtamiskokemus ja koulun ulkopuoliset aktiviteetit, perusteella. Kaikki kouluun hyväksytyt opiskelijat otetaan automaattisesti huomioon stipendin saamisessa.

Louisianan osavaltion yliopisto (Baton Rouge, Louisiana)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen ja jopa 14 000 dollaria rikastustoimintaan. Tukikelpoisilla opiskelijoilla on oltava vähintään 3,5 GPA tai SAT -pisteet 1440+ tai ACT -pisteet 33+. Opiskelijat kutsutaan hakemaan.

Mercerin yliopisto (Macon, Georgia)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huoneen ja laudan, kirjat ja jopa 16 000 dollaria rikastusrahastoja. Nämä apurahat myönnetään alkeiskurssin eniten menestyneille. Opiskelijoiden on haettava Merceriin 15. lokakuuta mennessä. Enintään viisi palkintoa jaetaan vuosittain.

Morehouse College (Atlanta, Georgia)

Postimerkkien apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden lukukausimaksun, maksut ja 10 000 dollaria rikastustoimista. Sinulla on oltava 3,7 GPA, jotta voit käyttää. Joka vuosi myönnetään enintään viisi apurahaa. Opiskelijoiden on haettava Morehousea 1. marraskuuta mennessä.

Rugarin apuraha

Tämä apuraha kattaa viiden opiskelijan osallistumiskustannukset. Se myönnetään Kongon demokraattisen tasavallan, Ruandan, Burundin tai Ugandan opiskelijoille.

North Carolina A&T State University (Greensboro, Pohjois -Carolina)

Kansallinen alumni -apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huonehoidot ja kirjat. Jotta voit saada tukikelpoisuuden, sinulla on oltava vähintään 3,5 GPA vähintään 1100 SAT -pistemäärän lisäksi tai ACT-pisteet ovat vähintään 22. Opiskelijoiden on lähetettävä yksisivuinen omaelämäkerta ja kolme suosituskirjettä.

Lewisin ja Elizabeth Dowdy -apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen sekä huoneen ja hallituksen. Sinulla on oltava vähintään 3,75 GPA- ja SAT-pisteet vähintään 1270 tai ACT-tulokset ovat vähintään 27. Opiskelijoiden on toimitettava yhden sivun essee ja kaksi suosituskirjainta.

Pohjois-Carolinan osavaltion yliopisto (Raleigh, Pohjois-Carolina)

Park -apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huoneen ja ruokalistan, kirjat, tarvikkeet, matkat, kannettavan tietokoneen ja henkilökohtaiset kulut. Voittajat pääsevät myös yliopiston tutkijaohjelmaan. Ehdokkaat valitaan akateemisten ansioiden, esimerkillisen luonteen, poikkeuksellisen johtamispotentiaalin ja lupauksen perusteella, että he voivat jonain päivänä osallistua pysyvästi ihmisen tilan parantamiseen.

Oglethorpen yliopisto (Atlanta, Georgia)

Civic & Service Engagement -apuraha

Tämä apuraha tarjoaa täyden opetuksen kahdelle opiskelijalle, jotka ovat syvästi sitoutuneet yhteisöpalveluun. Opiskelijat valitaan stipendiviikonlopun aktiviteettien perusteella. Hakemus on vain kutsusta.

James Edward Oglethorpe -apuraha

Tämä apuraha antaa täyden opetuksen neljälle vastaanottajalle, joka määritetään stipendikilpailun aikana, joka järjestetään stipendiviikonloppuna. Hakeminen on vain kutsua, ja enintään neljä apurahaa myönnetään vuosittain.

OU -teatterin apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen kahdelle teatterin tutkimuksesta kiinnostuneelle opiskelijalle. Vastaanottajat valitaan stipendiviikonloppuaktiviteettien perusteella. Hakeminen on vain kutsusta.

Rhodes College (Memphis, Tennessee)

Bellingrathin apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, ja se myönnetään yhdelle hakijalle vuosittain.

Saint Louis University (Saint Louis, Missouri)

Presidentin apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Hakijoiden tulee olla vähintään 3,85 (painotettu tai painottamaton) GPA: n ja vähintään 1390 SAT: n tai 30: n ACT: n pätevyydet. Harkittavaksi sinun on lähetettävä hakemuksesi kouluun ja täytettävä ylimääräinen presidentin apurahahakemus 1. joulukuuta mennessä.

Salem College (Winston-Salem, Pohjois-Carolina)

Robert E.Elberson -apuraha

Tämä apuraha kattaa lukukausimaksut, huoneen ja palvelun sekä lukukauden opintoja ulkomailla Englannissa. Vain yksi palkitaan vuosittain. Apurahahakemus on vain kutsusta. Harkintaa varten sinun on toimitettava hakemuksesi kouluun 1. tammikuuta mennessä.

Chatham / Davis / Weyand / Womble / Whitaker -apurahat

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen 10-15 opiskelijalle. Valinta perustuu akateemiseen suorituskykyyn, näyttöön johtamisesta, vastuullisuudesta, huolta toisista, aloitteellisuudesta, motivaatiosta, luovuudesta, kekseliäisyydestä ja voimasta. Finalistit kutsutaan Apurahaviikonloppuun kilpailemaan näistä apurahoista.

John Preston Davisin taiteen koko opinto-apuraha

Jo hyväksytyt opiskelijat, jotka haluavat opiskella studiotaidetta, taidehistoriaa tai muotoilua, voivat hakea tätä kokopäiväistä apurahaa. Opiskelijoiden on vastattava esseeseen ja annettava suositus. Finalisteja haastatellaan Scholarship Weekendillä.

Southern Methodist University (Dallas, Texas)

Presidentin tutkijoiden ohjelma

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut ja palkkiot sekä yhden kesä- ja lukuvuoden ohjelman ulkomailla. Tietyissä olosuhteissa tutkijat saattavat saada lisäpalkinnon huoneen ja kartongin kattamiseksi. Finalistit kutsutaan haastatteluun, ja heillä on tyypillisesti korkeat SAT/ACT -pisteet, haastava lukion opetussuunnitelma, korkein 10% lukion luokitus ja he osoittavat osallistumistaan ​​yhteisöön. Opiskelijoiden on haettava koulua 15. tammikuuta mennessä harkittavaksi (apurahaa ei tarvitse hakea lisää).

Teksasin kristillinen yliopisto (Fort Worth, Texas)

Kanslerin apuraha

Tämä apuraha myöntää täyden opetuksen akateemisesti menestyneimmille TCU: n hakijoille. Nykyisten liittokanslerin tutkijoiden keskimääräiset testitulokset ovat 2150 vanhalla SAT: lla ja 33 ACT: llä. Suurin osa vastaanottajista on korkeakoulututkinnon kolmen parhaan prosentin joukossa. Lukuvuonna 2016-17 valittiin 54 tutkijaa yli 500 finalistin joukosta.

Alabaman yliopisto (Tuscaloosa, Alabama)

Akateeminen eliitti -apuraha

Tällä apurahalla on kaksi tasoa. Ensimmäisellä tasolla seitsemän tutkijaa saa täyden opetuksen, 8500 dollarin vuosittaisen stipendin, 2000 dollarin kirjastipendin ja yhden vuoden kampuksen asumisen. Toisella tasolla yksi huippututkija saa täyden opetuksen, 8500 dollarin stipendin ensimmäiseltä vuodelta (jota seuraa 18 500 dollarin apuraha vuosilta 2-4), 5000 dollarin opintotukea ulkomailla, 2000 dollarin kirjan apurahan ja yhden vuoden kampuksella asuminen. UA: n hakijat, joilla on 3,8 GPA ja joko 32 ACT -pisteet tai 1450 SAT -pisteet voivat hakea apurahaa.

Georgian yliopisto (Ateena, Georgia)

Säätiön apuraha

Tämä apuraha kattaa kaikki osallistumiskustannukset, useita ulkomailla suoritettavia kokemuksia, mentorointia sekä tutkimus- ja konferenssiavustuksia. Apurahahakemus erääntyy marraskuun alussa. Jotta hakijat olisivat tukikelpoisia, heidän painottamattoman GPA -arvonsa on oltava vähintään 3,9 ja SAT -pisteet 1470 tai ACT-pisteet 32.

Ramsey kunnia-apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen, vaatimaton apuraha, mentorointi ja 3000 dollarin matka-opintotuki. Säätiön apurahan finalisteille, jotka eivät saa apurahaa, taataan Ramsey Honors -apuraha. Apurahahakemus on määrä jättää marraskuun alussa. Hakijoiden on oltava painottamaton GPA vähintään 3,9 ja SAT-pisteet 1470 tai ACT -pisteet 32.

Houstonin yliopisto (Houston, Texas)

Ensimmäisen tason apuraha

Tämä apuraha antaa täyden lukukausimaksun, palkkiot, kahden vuoden huoneen ja kartongin, stipendin tutkimukselle, stipendin ulkomailla opiskelemiseen, jäsenyyden Honours Collegeen ja etuoikeutetun ilmoittautumisen luokkiin. Hakijoiden on täytettävä apurahahakemus ja hakemus UH: lle marraskuun puoliväliin mennessä.

Kentuckyn yliopisto (Lexington, Kentucky)

Otis A.Singletary -apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen sekä huoneen ja hallituksen. Kiinnostuneiden hakijoiden on täytettävä ja toimitettava kilpailukykyinen apurahalisä viimeistään 1. joulukuuta. Hakijoiden tulee olla ACT-pisteillä 33 tai 1450 SAT: lla ja painottamaton GPA vähintään 3,8.

Presidentin apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen. Kiinnostuneiden hakijoiden on täytettävä kilpailukykyinen stipendilisä hakemuksensa kanssa ja toimitettava 1. joulukuuta mennessä. Hakijoiden tulee saada vähintään 31 testitulosta ACT: ssä tai 1390 SAT: ssa ja vähintään painottamaton 3,5 GPA.

Louisvillen yliopisto (Louisville, Kentucky)

Brown Fellows -ohjelma

Tämä apuraha maksaa koko opetuksen ja asumisen; se antaa myös korvauksia kirjoista ja jopa 6 000 dollaria rikastamisvaroista. Valinta perustuu tutkijoihin, monipuolisuuteen ja johtamispotentiaaliin. Hakijoiden on toimitettava täydentävät materiaalit, mukaan lukien ylimääräinen essee, ja heillä tulee olla vähintään 31 ACT: stä tai 1390 SAT: ssa sekä vähintään 3,5 GPA. Joka vuosi myönnetään 10 apurahaa.

Mississippin yliopisto (Oxford, Mississippi)

Postimerkkien apuraha ja Mississippin yliopiston kanslerin apurahaohjelma

Tämä apuraha kattaa kaikki osallistumiskustannukset ja 12 000 dollarin rikastusapurahan. Valinta perustuu akateemisiin saavutuksiin, johtajuuteen ja palveluun. Kiinnostuneiden hakijoiden on toimitettava kouluun hakemuksensa lisäksi erityisohjelmat ja apurahahakemus.

University of North Carolina, Charlotte (Charlotte, Pohjois -Carolina)

Levine Scholars -ohjelma

Tämä apuraha kattaa kaikki lukukausimaksut, palkkiot, huoneen ja majoituksen, apurahan yhteisöpalveluprojektin toteuttamiseksi ja neljä kesäkokemusta. Lukion ohjaajien on nimettävä opiskelijat hakemiseen.

Richmondin yliopisto (Richmond, Virginia)

Richmond-tutkijat

Tämä apuraha huolehtii täydestä opetuksesta, huoneesta ja hallituksesta sekä tiedekunnan mentoroinnista. Lisäksi se tarjoaa 3000 dollaria rikastamisvaroja, ensisijaisen kurssirekisteröinnin ja lippuja kulttuuritapahtumiin Modlinin taidekeskuksessa. Valinta perustuu useisiin tekijöihin, mukaan lukien erinomainen ja sitoutunut apuraha, sitoutuminen uuden tiedon luomiseen ja löytämiseen, johtamistaidot, palvelu, jännitys oppimisesta erityyppisiltä ihmisiltä ja poikkeukselliset taiteelliset kyvyt. Kaikki yliopistoon hakevat, jotka hakevat 1. joulukuuta mennessä, otetaan huomioon apurahassa. Enintään 25 palkintoa jaetaan vuosittain.

Texasin yliopisto, Austin (Austin, Texas)

Neljäkymmentä hehtaarin apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen ja tarjoaa stipendejä asumiseen, kirjoihin ja rikastamiseen (joihin sisältyy yhteisön osa, maailmanlaajuinen kokemus ja ammatilliset kasvumahdollisuudet). Se myönnetään opiskelijoille, jotka menestyvät akateemisesti ja osallistuvat johtotehtäviin, koulun ulkopuoliseen toimintaan ja yhteisöpalveluun. Kiinnostuneiden opiskelijoiden on täytettävä ja toimitettava apurahahakemus 1. joulukuuta mennessä.

Texasin yliopisto Dallasissa (Dallas, Texas)

Eugene McDermott Scholars -ohjelma

Tämä apuraha sisältää täyden lukukauden ja palkkiot, 1400 dollarin kuukausipalkkion (annettuna ympäri vuoden) asumis- ja asumiskuluille, 1000 dollarin vuosipalkkion, enintään 12 000 dollaria kansainväliselle kokemukselle, enintään 3 000 dollaria ammatillisen kehityksen kokemukselle, maksetut matkat muut apurahan voittajat ja maksettu matka kotiin ( kahdesti vuodessa kotimaisille opiskelijoille ja kerran vuodessa kansainvälisille opiskelijoille ). Valinta perustuu poikkeukselliseen akateemiseen suoritukseen; yhteisön vapaaehtoistyö ja johtajuus koulussa; laaja ja eklektinen kiinnostus tieteeseen, kirjallisuuteen ja taiteisiin; ja sosiaaliset taidot. Hakijoilla on oltava vähintään 1490 SAT: lla tai 33 tai korkeampi ACT: ssä. Suurin osa opiskelijoista on myös lukion luokkiensa parhaan 5%: n joukossa.

Washingtonin ja Leen yliopisto (Lexington, Virginia)

Johnsonin apuraha

Tämä apuraha kattaa koko opetuksen, huoneen ja hoidon sekä 7000 dollaria kesäkokemuksiin. Valinta perustuu akateemisiin ja henkilökohtaisiin saavutuksiin, esseisiin ja henkilökohtaisen apurahakilpailun suoritukseen (yliopisto maksaa kaikkien finalistien matkakulut). Tämä apuraha myönnetään noin 10%: lle vuosittain tulevasta luokasta.

Wofford College (Spartanburg, Etelä-Carolina)

Richardson-perheen apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden lukukausimaksun, palkkiot, huoneen ja majoituksen, kuukausittaisen stipendin kirjoille ja erilaisille kuluille, kannettavan tietokoneen, kesäharjoittelut (yhden ulkomaille) ja tammikuun matkakokemuksen.

Länsirannikon koulut

Lewis and Clark College (Portland, Oregon)

Barbara Hirschi Neely -apuraha

Tämä apuraha myöntää täyden lukukauden ja palkkiot sekä 2000 dollarin rikastusapurahan. Valinta perustuu akateemiseen saavutukseen ja erottuvaan henkilökohtaiseen suoritukseen. Erityisen etusija annetaan opiskelijoille, jotka aikovat opiskella tieteitä tai jotka ovat kiinnostuneita kulttuurienvälisistä ja kansainvälisistä kysymyksistä. Jopa viisi Neely-apurahaa tarjotaan vuosittain.

Loyola Marymount University (Los Angeles, Kalifornia)

Arrupe-apuraha

Arrupe -apurahaohjelma on tarkoitettu kansainväliset opiskelijat ja tarjoaa palkintoja 12 500 dollarista vuodessa kokonaiseen opetukseen.

Luottamusmiehen apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden opetuksen huoneen ja hallituksen lisäksi. Kaikki fuksi hakijat otetaan huomioon apurahassa, ja 10 tutkijaa valitaan vuosittain. Finalistit kutsutaan tammikuun lopulla ja helmikuun alussa osallistumaan Scholars Weekendiin kampuksen haastatteluihin.

Soka University of America (Aliso Viejo, Kalifornia)

Globaali ansio -apuraha

Tämä apuraha kattaa täyden lukukausimaksun, maksut, huoneen ja hallituksen, kuljetukset, kirjat, tarvikkeet ja henkilökohtaiset kulut. Voittajien on säilytettävä 3.0 GPA stipendin säilyttämiseksi.

Havaijin yliopisto (Honolulu, Havaiji)

Regents-apuraha

Tämä apuraha myöntää täyden opetuksen, 4 000 dollarin vuosipalkan ja 2 000 dollarin matka -apurahan. Hakijoiden tulee olla lukion GPA vähintään 3,5, pisteet vähintään 29 ACT: ssä tai 1340 SAT: lla ja merkittävä koulun ulkopuolinen osallistuminen. Joka vuosi 20 apurahaa myönnetään tuleville fuksi-opiskelijoille.

Rakenna täydellinen essee

Mitä tarvitset täyden matkan apurahan saamiseksi?

Monilla täysikokoisilla apurahoilla on samanlaiset kelpoisuusvaatimukset, joten tekemällä itsesi upeaksi ehdokkaaksi yhdeksi saat usein upean ehdokkaan useille apurahoille. Vaikka vaaditut yksityiskohdat voivat vaihdella apurahoittain, useimmat vaativat tai suosittelevat seuraavia ominaisuuksia:

  • GPA: Hyviä arvosanoja tarvitaan käytännössä jokaista täysi-apurahaa varten. Useimmat vaativat joko tietyn GPA: n (kuten 3,5 tai uudempi) tai tietyn luokan sijoituksen (kuten luokan ylin 5% tai 10%).
  • Testipisteet: Monet täysimittaiset apurahat edellyttävät myös tiettyä pistettä PSAT-, SAT- ja/tai ACT-kelpoisuudesta.
  • Ulkopuoliset: Monet koulut etsivät taitoja ja etuja luokkahuoneen ulkopuolelta. Erityisesti arvostetaan johtajuutta ja vapaaehtoistyötä.
  • Suosituskirjeet: Saatat myös joutua pyytämään opettajaa, mentoria tai pomoa kirjoittamaan sinulle suosituskirje, jotta koulut voisivat saada paremman käsityksen hahmostasi.
  • Henkilökohtainen ilmoitus: Joidenkin apurahojen osalta sinun on ehkä myös annettava henkilökohtainen lausunto tai vastattava essee -kehotteisiin osana vaatimuksia. Monet koulut vaativat tätä, jotta he voivat saada paremman käsityksen persoonallisuudestasi ja tavoitteistasi.

Mitä seuraavaksi?

Varmista, että sinä pysy lukion GPA: n kärjessä samalla kun otat tiukkoja luokkia otetaan huomioon tällaisissa apurahoissa. Sinun pitäisi myös tietää kuinka saada korkeat pisteet SAT: ssa ja ACT: ssä!

Etkö ole varma, kuinka paljon yliopisto maksaa ilman ilmaista ratsastusta? Tarkista todelliset yliopistoon osallistumisen kustannukset.

Jos et saa täyttä ratsastusta, älä anna periksi! Siellä on paljon muita apurahoja, jotka perustuvat oppitunneihin, kuten yhteisöpalveluun, akateemikkojen sijasta.

Korota ACT -pisteitäsi 4 pisteellä (ilmainen lataus)

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.