8 vinkkiä korotuksen pyytämiseen (ja milloin)

19

Toivotko korottavasi palkkaa, mutta et ole varma, miten voit pyytää korotusta? Mietitkö myös, kuinka paljon voit pyytää korotusta tai milloin korotusta?Korotuksen pyytäminen voi olla hermoja raastavaa, varsinkin jos et ole varma, miten toimia, mutta meillä on kaikki etsimäsi vastaukset.

Tässä oppaassa selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää korotuksen pyytämisestä, mukaan lukien vaiheet, jotka sinun on suoritettava etukäteen, paras aika pyytää korotusta, kuinka paljon sinun pitäisi pyytää ja kahdeksan vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun pyydät.Asiat, jotka on pidettävä mielessä ennen korotuksen pyytämistä

Ennen kuin edes ehdotat keskustelua pomollesi palkasta, sinun on tehtävä työtä. Älä pyydä korotusta, ennen kuin teet seuraavat neljä asiaa.

mikä on hyvä sat pisteet

Kysy itseltäsi, oletko todella ansainnut palkinnon

Kaikki haluavat ansaita enemmän rahaa, mutta oletko todella tehnyt tarpeeksi työtä pomollesi, jotta hän voi perustella palkkasi korottamista, varsinkin jos pyydät enemmän kuin vain elinkustannusten korotusta? Jos et ole laajentanut velvollisuuksiasi ja ylittänyt sitä, mitä sinua pyydetään tekemään, pomosi vakuuttaminen antamaan sinulle korotuksen on paljon vaikeampaa myydä.

Tee tutkimuksesi

Ennen kuin pyydät korotusta, sinun on tiedettävä, kuinka palkkasi on verrattavissa alueesi vastaavien töiden palkkoihin. Tämä auttaa sinua keksimään oikean summan, jota pyydät korotukseksi, ja jos voit osoittaa, että palkkasi on markkinoiden keskiarvon alapuolella. Keskustelemme tästä enemmän Kuinka paljon korotusta sinun pitäisi pyytää -osiossa.

Pidä ylpeilyluettelo valmiina

Jotta saat korotuksen, sinun on näytettävä, kuinka arvokas olet yritykselle, jotta he ovat yhtä mieltä siitä, että sinun kannattaa maksaa enemmän rahaa. Paras tapa tehdä tämä on saada ylpeysarkki, joka korostaa saavutuksiasi.

Niiden tulisi olla mahdollisimman täsmällisiä ja mieluiten sisältää määrällisesti mitattavia lukuja. Sanoin, että sain viisi uutta asiakasta ja lisäsin kuukausittaista myyntiä 15%, on paljon tehokkaampaa kuin sanoa, että olin loistava työntekijä tai jotain vastaavaa epämääräistä.

Muista, että korotuksen pyytäminen ei ole töykeää tai epätavallista

Monet työntekijät ovat huolissaan siitä, että korotuksen pyytäminen saa heidät näyttämään ahneilta tai töykeiltä, ​​mutta näin ei ole. Korotuksen pyytäminen on normaali osa työtä, ja useimmat työnantajat odottavat, että pyydät korotusta satunnaisesti.

Milloin pyytää korotusta

Ajoitus on kaikki kaikessa, ja se voi olla ratkaiseva tekijä, saatko korotuksen vai et. On tiettyjä aikoja, jolloin saat korotuksen todennäköisemmin, joista kolme keskustelemme alla.

Vuosittaisen suorituskyvyn tarkastelun aikana

Jos yrityksesi arvioi vuosittain suorituskykyä, nämä ovat hyvä ja usein odotettu aika pyytää korotusta. Koska keskustelet saavutuksistasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi, keskustelu palkanmuutoksesta sopii keskusteluun.

Erinomaisen työn tekemisen jälkeen

Jos olet juuri tehnyt erinomaista työtä projektissa tai ylittänyt tavanomaiset työtehtäväsi, harkitse korotuksen pyytämistä. Saavutuksesi ovat esimiehesi eturintamassa, ja sinulla on konkreettisia todisteita siitä, kuinka hyödyllinen olet yritykselle.

Kun esimiehesi on positiivisessa mielessä

Vaikka olisit toimistosi ykkönen, vahingoitat mahdollisuuksiasi saada korotusta, jos kysyt, kun esimiehesi on ylikuormittunut työstä, hänellä on hanke mennyt huonosti tai hän käsittelee muita asioita jotka häiritsevät. Odota, kunnes asiat sujuvat hyvin sinulle ja esimiehellesi, ennen kuin pohdit korotusmahdollisuutta.

Kaikissa tapauksissa odota, kunnes uuden roolin saamisesta tai korotuksesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta - vuosi. Sinun tulisi myös keskustella mahdollisesta korotuksesta vain, kun tapaat henkilökohtaisesti esimiehesi kanssa aikana, jolloin molemmilla on aikaa keskusteluun. Tämä ei ole puhe, jonka haluat aloittaa kulkiessasi toistensa edessä salissa!

body_boss-1

luettelo divisioonan 1 oppilaitoksista

Kuinka paljon korotusta sinun pitäisi pyytää?

Ennen kuin pyydät korotusta, sinun tulee aina tietää, mitä summaa haluat saada, olipa kyseessä 3%: n korotus palkasta, ylimääräinen 2000 dollaria vuodessa jne. Sinun ei tarvitse ilmoittaa tätä summaa heti, kun pyydä korotusta, mutta Sinun pitäisi odottaa esimiehesi kysyvän, mitä toivot saavasi.

Kun saat konkreettisen summan, jonka haluat korotuksellesi, sinusta tuntuu valmistautuneemmalta ja vakavammalta, ja se helpottaa neuvottelujen aloittamista esimiehesi kanssa. Se vähentää myös mahdollisuutta, että esimiehesi antaa sinulle hyvin pienen korotuksen, koska summaa ei ole määritetty.

Korotusta pyytäessäsi ei ole asetettua määrää. Tämä on toinen alue, jossa sinun on tehtävä tutkimustasi. Useimmat vuosikorotukset ovat 1–5% vuosipalkastasi, ja 3% on monien yritysten keskiarvo. Pyydä ympärillesi selvittämään, mitä muut vastaavissa asemissa olevat ihmiset tekevät. Voit myös etsiä sivustoja, kuten Glassdoor ja Federal Bureau of Labor Statistics, nähdäksesi, mitä muut alaasi tekevät. Aseta odotuksesi näiden summien ympärille.

Älä myöskään aloita pyytämällä naurettavan suurta korotusta, kun ajattelet, että sinä ja esimiehesi neuvottelette siitä jotain järkevämpää. Sen tekeminen saa sinut näyttämään oikealta. Kun sinulta kysytään, mikä on haluamasi korotus, kerro summa, johon olet tyytyväinen, ja ole valmis tukemaan sitä tutkimuksilla, jotka osoittavat, että ansaitset tämän summan (tämä voi sisältää tulostusta vastaavien työntekijöiden palkoista).

8 vinkkiä korotuksen pyytämiseen

Kun pääset siihen pisteeseen, jossa sinä ja pomosi olette valmiita keskustelemaan palkastanne, pidä nämä kahdeksan vinkkiä mielessä, kun keskustelet korotuksesta.

#1: Ole luottavainen

Korotuksen pyytäminen voi olla pelottavaa, mutta yritä minimoida hermostuneisuutesi keskustelun aikana. Kun olet itsevarma, osoitat pomollesi, että suhtaudut vakavasti tähän aiheeseen ja uskot todella, että ansaitset korotuksen. Jos et ole varma, että ansaitset korotuksen, miksi pomosi pitäisi olla? Monet ihmiset huomaavat, että puheen harjoittaminen peilin tai muiden ihmisten edessä useita kertoja voi tehdä varsinaisesta keskustelusta paljon sujuvampaa.

#2: Tee selväksi, että pyydät korotusta

Tämä ei ole aika olla utelias sen suhteen, mitä pyydät; tämä tekee keskustelusta vain hämmentävän ja hankalan. Jos et ole jo kertonut esimiehellesi, miksi pyydät kokousta, sinun pitäisi aloittaa keskustelu jollain tavalla, olen oppinut paljon [yrityksen nimi] -palvelusta ja minusta tuntuu, että olen myös ollut voimavara. Tämän vuoksi haluaisin sopia tapaamisen palkastani.

Tämä poistaa epäselvyydet keskustelusta ja helpottaa sinun ja esimiehesi kommunikointia rehellisesti keskenään.

#3: Osoita olevasi arvokas

Tämä on aika tuoda esiin aiheet, jotka keksit kerskaussivullasi. Sinun ei tarvitse luetella kaikkea, mitä olet tehnyt yrityksen hyväksi, mutta korostamalla muutamia suuria saavutuksia ja tekemällä selväksi, että ne ovat osa erinomaista työtä, muistutat pomollesi, kuinka arvokas olet. Muista tehdä nämä saavutukset yksityiskohtaisesti ja sisällyttää numeroita aina, kun voit antaa konkreettisia todisteita arvostasi.

Hyviä esimerkkejä ovat: Liikevaihto kasvoi 10 000 dollaria projektin aloittamisen jälkeen, Työntekijöiden vaihtuvuus on laskenut puoleen ja työntekijöiden tyytyväisyys on kasvanut 20% sen jälkeen, kun minusta tuli tämän joukkueen johtaja.

Jos olet löytänyt vankkaa näyttöä siitä, että palkkasi on merkittävästi alaasi keskimääräistä alhaisempi, voit myös tuoda sen esiin nyt, mutta ole varovainen, ettet kuulosta syyttävältä tai katkeralta. Jotain tällaista: Tässä kerättyäni tietoja, jotka osoittavat palkat ihmisille, jotka ovat samanlaisissa asemissa kuin minulla. Saavutusteni vuoksi uskon, että ansaitsen ansaita vähintään tämän palkan keskipalkan ja tekee selväksi, mitä haluat olematta negatiivinen.

#4: Keskustele pitkän aikavälin tavoitteistasi

Jotta voisit osoittaa vakavasti sitoutumisesi työhösi ja olet edelleen poikkeuksellinen työntekijä, muista keskustella saavutuksista, joita toivot saavuttavasi tulevaisuudessa omassa tai tulevassa tehtävässäsi.

kansallisten ansioiden esseesanojen raja

#5: Älä ota esille henkilökohtaisia ​​ongelmia

Vaikka todella tarvitset rahaa, tämä ei ole aika mainita, että korotuksen saaminen todella auttaa sinua toipumaan huonosta sijoituksesta, maksamaan lapsesi yliopistosta jne. Henkilökohtaisten ongelmien esiintuonti tämän keskustelun aikana ei ole ammattimaista saa esimiehesi tuntemaan olonsa epämukavammaksi vain, jos hänen on hylättävä pyyntösi.

Tämä ei ole myöskään aika tuoda esille työpaikan valituksia, kuten sitä, että sinusta tuntuu, että teet töitä paljon tunteja tai teet kaksi kertaa enemmän työtä kuin toinen työntekijä. Pidä keskustelusi korotuksen saamisesta ehdottomasti ammattimaiseksi ja nosta esiin vain työn suoritukset syinä, miksi ansaitset korotuksen.

#6: Anna pomollesi aikaa harkita pyyntöä

Usein, vaikka pomosi haluaa korottaa sinua, heidän on ensin selvitettävä se muiden kanssa. Jos pomosi näyttää ainakin jonkin verran halukkaalta harkitsemaan korotuksen antamista, lopeta pyyntösi kerro heille, ettet odota vastausta juuri tällä hetkellä, ja kysy milloin voit ajoittaa jatkokeskustelun. Tämä poistaa heiltä jonkin verran painetta tehdä päätöksiä tällä hetkellä.

#7: Harkitse muita palkintoja

Jos pomosi ei pysty tai halua korottaa sinua, voit pyytää muita palkintoja, kuten:

 • Bonus
 • Lisääntynyt lomapäivä
 • Joustavampi työaikataulu

Mieti, mitä muita kannustimia sinäkin olisit kiinnostunut saamaan, ja ole valmis tarjoamaan niitä sen sijaan, jos pomosi ei voi nostaa sinulle palkkaa, mutta on samaa mieltä siitä, että ansaitset jonkin muun palkkion työstäsi.

#8: Älä lannistu, jos kuulet ei

Kaikki, jotka pyytävät korotusta, eivät saa sitä. Joskus et ole ollut tässä tilanteessa tarpeeksi kauan, et ole eronnut tarpeeksi tai yrityksellä ei vain ole rahaa tarjota sinulle korotusta juuri nyt.

Jos tämä keskustelu ei johda korotukseen, hyvä jatkokysymys on, Mitä minun pitäisi tehdä ansaitakseni korotuksen tulevaisuudessa? Tämä antaa sinulle ja esimiehellesi mahdollisuuden keskustella konkreettisista toimista, joiden avulla voit saada sinut parempaan asemaan korotuksen saamiseksi tulevaisuudessa.

Jos esimiehesi ei voi tarjota sinulle mitään konkreettisia toimenpiteitä, joita voit tehdä korotuksen saamiseksi, tai jos he ilmoittavat, että olet jo korkeimmalla palkkaluokalla, niin sinun on ehkä aloitettava työn etsiminen uuden yrityksen palkkojen nostamiseksi.

mitä värejä yhdistetään ruskeaksi

rahan_kassi

Yhteenveto: Kuinka pyytää korotusta työssä

Ennen kuin pyydät korotusta, on tärkeää varmistaa, että olet todella ansainnut korotuksen, olet tutkinut vastaavien työntekijöiden palkkoja ja sinulla on ylpeä luettelo saavutuksistasi.

Etkö ole varma, milloin pyytää korotusta? Parhaat ajat ovat vuosikatsauksen aikana, sen jälkeen kun olet tehnyt erinomaista työtä ja kun pomollasi on hyvä mieli. Jos et ole varma, kuinka paljon voit pyytää korotusta, tee paljon tutkimusta siitä, mitä muut alasi ihmiset tekevät, jotta voit olla varma, että pyyntösi on kohtuullinen.

Jos et ole varma, kuinka pyytää pomollesi korotusta, pidä mielessä seuraavat vinkit:

  • Ole itsevarma
  • Tee selväksi, että pyydät korotusta
  • Osoita olevasi arvokas
  • Puhu pitkän aikavälin tavoitteistasi
  • Vältä keskustelua henkilökohtaisista ongelmista
  • Anna pomollesi aikaa miettiä sitä
  • Harkitse muita palkintoja
  • Älä lannistu, jos et saa korotusta

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.